G Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Ето моята класацийка по темата, ако искате направете и вие или коментирайте моята.. както намерите за добре 10. Dan Maff/Mustafa Saed - Нямам особено мнение за Maff, но ми хареса в ROH и с други изяви.. добър gangsta gimmick... За Saed The gangstars rules! 9. 2 Cold Scorpio - Pimp Scorpio Много недооценен кечист 8. Ruckus - Crazy motherf*cker.. кефи ме като образ и умения 7. Hernandez - LAX.. 6. B-Boy - Винаги е бил интересен образ и наистина добър кечист. 5. Low-Ki - Когато бе в The The Rottweilers наистина му отиваше този gimmick.. дали само заради едното изражение, пак рутеше. 4. Konnan - Много colour-итна фигура в кеча.. бил е на сумата места, със сумати роли в тях.. винаги е интересно покрай Konnan където и да е 3. Nick Gage - The Future of hardcore.. 2. Homicide - Вярно много прилича на New Jack.. може да се каже, че той е New Jack на модерния кеч.. и в същото време формирайки бая модификации и различна същност в образа си на badass & gangster.. които феновете до сега тълкуват и възприемат много добре. 1. New Jack - Hardcore Legend.. Promo God.. Merciless SOB.. New Jack е най-добрия екземпляр за Gangsta Gimmick, невероятен attitude, брутална същност.. best gangsta gimmick ever, няма какво повече да кажа Quote Link to comment
RcadestickR Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Къде забрави Konnan? :( Quote Link to comment
G Posted September 22, 2008 Author Share Posted September 22, 2008 Къде забрави Konnan? Определено голям пропуск наистина сега ще го добавя не знам как не се сетих. Quote Link to comment
parcaleste Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Не виждам Сина... Quote Link to comment
Scotty 2 Hotty Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Не виждам Сина... И по-добре :woot: Cryme Time, Cryme Time !! Quote Link to comment
G Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Cena няма как да го сложа там и неговия gimmick не е gangsta.. а по скоро на пропаднал рапър беше.. сега ескалира в нещо повече за по-добро или лошо не знам. Cryme Time също не заслужават място в класацията според мен. Quote Link to comment
Recommended Posts