Jump to content

Top 10 Gangsta Gimmicks

G

Recommended Posts

Ето моята класацийка по темата, ако искате направете и вие или коментирайте моята.. както намерите за добре :)

10. Dan Maff/Mustafa Saed - Нямам особено мнение за Maff, но ми хареса в ROH и с други изяви.. добър gangsta gimmick... За Saed The gangstars rules!

9. 2 Cold Scorpio - Pimp Scorpio :) Много недооценен кечист

8. Ruckus - Crazy motherf*cker.. кефи ме като образ и умения :)

7. Hernandez - LAX..

6. B-Boy - Винаги е бил интересен образ и наистина добър кечист.

5. Low-Ki - Когато бе в The The Rottweilers наистина му отиваше този gimmick.. дали само заради едното изражение, пак рутеше.

4. Konnan - Много colour-итна фигура в кеча.. бил е на сумата места, със сумати роли в тях.. винаги е интересно покрай Konnan където и да е :)

3. Nick Gage - The Future of hardcore..

2. Homicide - Вярно много прилича на New Jack.. може да се каже, че той е New Jack на модерния кеч.. и в същото време формирайки бая модификации и различна същност в образа си на badass & gangster.. които феновете до сега тълкуват и възприемат много добре.

1. New Jack - Hardcore Legend.. Promo God.. Merciless SOB.. New Jack е най-добрия екземпляр за Gangsta Gimmick, невероятен attitude, брутална същност.. best gangsta gimmick ever, няма какво повече да кажа

Cena няма как да го сложа там :) и неговия gimmick не е gangsta.. а по скоро на пропаднал рапър :D беше.. сега ескалира в нещо повече за по-добро или лошо не знам. Cryme Time също не заслужават място в класацията според мен.