Jump to content

Big Men in Wrestling!


UNDERTAKER*

Recommended Posts

Хрумна ми една идейка, която до голяма степен е заимствана от други такива на Phil и Radox. Та, каква е работата:

Започваме с първата част, която има общо с предишен проект на Фил - пращате ми на лс вашият топ 30, да речем, на любимите ви "големи" кечисти (няма ограничение за федерации, просто да бъдат подредени от 1 до 30). Също така всеки сам си дефинира думата "голям" (е няма да сложите Chris Jericho или Rey Mysterio лол). Правилата горе-долу се препокриват с темата "мач на годината", а именно - за всяка позиция се дават точки и после в самата класация, срещу всеки кечист ще може да се види какви позиции е получавал. (в зависимост от броя на участниците може и да пише всеки на кое място го е поставил в своята класация)

Толкова за правилата. После самата класация мисля да я подреждам като една подобна тема-класация на Radox за младите таланти на WWE. По 5 имена в обратен ред - от последните към първите и да завържем нещо като дискусийка, две в едно както се казва. Колкото повече хора участват, толкова по-добре и по-представителна ще е класацията, по-късно може евентуално да се качи и на сайта.

И така, краен срок не мисля да определям, но гледайте да е до макс 1 седмица. Ако сме по-бързи, може и по-скоро. И пак да повторя - няма ограничение за федерация и време, по което се е състезавал кечистът. Ще се изненадам ако Andre The Giant не е в топ 3 :) . Айде и се обръщам главно към хората дето са гледали малко повече кечец и им чатка повече главата.

Link to comment

^

Ми, мисля, че не :) . Идеята ми беше от всички участващи да се съберат кечисти за поне топ 50. Така може и да изглеждат множко, но и големите кечисти не са никак малко. Като се замислиш даже са ужасно много. Пък и по-голяма класация, по-интересно.

П.С. Ако все пак ви се струват много, може да измислим нещо. Нека остане така - който иска да праща топ 20, който иска топ 30, като за 30-та позиция се дава 1 точка, тези, които започват от номер 20, 20-тия си получава респективно 11 точки.

Link to comment
Shawn_Michaels

Всъщност големите кечисти са доста малко особено за топ 30 според мен(топ 10 аиии по може),освен ако не числиш Трите Хикса,Ранди Ортън и разни такива за големи :D (някой TNA марк да не ми каже Хернандез дето е по-нисък от мене за голям :D )

Поне трябва да има едно условие да се знае какво е гигант в кеча - примерно най-малко 2 метра трябва да са високи избранниците .....

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
The Olimpic Hero

Топ 30 е прекалено много,топ 20 също мисля че е адски много.Топ 10 според мен е най-добрият вариант.

               

Link to comment

Хаха, хора стига бе, как ще са малко. Не случайно казах без ограничения за време и федерации. Всичко от Andre The Giant през Giant Gonzales, Kamala, King Kong Bundy, Bam Bam Bigalow, Sid, Kevin Nash, Vader, Goldberg, Rikishi та до днешните Kane, Big Show, Umaga, Taker, Khali, Big Daddy V, Tomko, A-Train... Ето, само сега тези, за които на прима виста се сетих, ги докарах към 20-ина... а за колко още не се сещам... но добре, ако искате поне топ 20 се помъчете, ако 30 са ви много :)

Shawn_Michaels, за да си голям, не е задължително да си висок, Yokozuna да не е малък, ето още един към списъка :)

Link to comment
The Olimpic Hero

Идеята е че трудно човек може да има 20 любими гиганти,ок може и да ги докарам,но какъв ще е смисълът като след топ 10 ще ги подреждам просто ей така,направо по азбучен ред.

               

Link to comment

^

Ми точно това е - подреждаш от по-нелюбим към по-любим. Дори айде, и да не си му фен, поне за заслуги може да го включиш ;) Идеята ми всъщност беше в тая класация да обхванем колкото се може повече гиганти и дори, ако щете, класацията да служи малко и с образователна цел, да бъдат включени не само най-известните 4-5-6, а и не чак толкова известните.

Link to comment

И аз съм на мнение, че 20 е твърде много. Наистина след десетият е почти невъзможно да определиш кой ти е по-любим. Обаче ако разбирам правилно нещата, целиш темата да е повече дискусия, отколкото класация и затова искаш да имаме по-голям брой кечисти, които да обсъждаме.

Posted Image

Link to comment

^

Ами да, може да се каже :) Фил правилно е обяснил в другата тема кое е гигант и кое просто голям кечист. Нашата класация ще е от Big man нагоре, което означава, че участват всички - от големи до Andre The Giant :) И айде активизирайте се малко, вече получих няколко класации топ 30, който иска да праща и топ 20, няма проблеми. Пускаме цялата идна седмица, за да имат повече хора време :) Следователно КРАЕН СРОК - НЕДЕЛЯ, 28 СЕПТЕМВРИ!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...