Jump to content

The best stable ever


The God

Recommended Posts

Кой,според вас,е най-великият stable за всички времена?Коя групичка е оставила най-трайна следа в съзнанието ви?Намя значение дали е със своите мачове или със скечове и смешки.Кое име изкача във вашето съзнание когато чуете думата стейбъл?Аз лично се сещам веднага за DX-техните смешки,мачове и т.н.Веднага след тях се появяват NWO and Evolution,но определено напърво място поставям DX.Вероятно NWO ще бъде предпочетено от повечето хора във форума,но за мен дегенератите са номер 1.Все пак не бива да се забравят Еволюция и Тhe four horsemans ,макар че последните остават в малко по далечното минало и голяма част от форима не ги е гледала ,включително и аз.Важното е,че те са оставили тряйна следа в кеча,а и само присъствие на Рик Флеър им отрежда заслужено място и внимание.

Edited by The God
Link to comment

Веднага изреждам DX и Evolution.От едната страна гледам Triple H като фейс,от другата като хийл.На първо място поставям DX.Изключителни скечове ставаха преди 2 години.D-Generation X 4 Life :P

Link to comment

Определено nWо не мисля да се впускам в обяснения защо, просто пресъздадоха нещо много интересно в кеча, което се хареса и запомни от милиони.

Link to comment

nWo са най-великите ever.Нито 1 друг stable не е революционизирал кеча както те,вярно че накрая бяха stale, но въпреки това никой не може да им се опре нито по популярност,нито по influence върху индустрията.

[URL=http://img504.imageshack.us/i/120720658437216226895.jpg/][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/8081/120720658437216226895.th.jpg[/IMG][/URL]

Chono Masahiro - Support or Die.

 R.I.P Mitsuharu Misawa 1962-2009 

Link to comment

Не съм запознатмного навътре с nWo, чел съм статията на сайта за тях и наистина са велики, но залагам на D - Generation X. Винаги съм ги предпочитал пред всички други.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Определено номер 1 са nWo. След тях се нареждат 4 hoursman(Flair, Benoit, Pillman, Anderson). DX и Evolution съм ги гледал с години закъснение и то само определени неща и немога да ги включа в моята класация.

Link to comment

^ That is true. В момента гледам последователно шоутата от 1999 и във всяко шоу Ministry Of Darkness се открояват много. Но мога да ги сложа най - много на 3 място.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

За мен са следните: nWo,Hart Foundation,ECW Originals

[center][img]http://195.149.248.189:8080/2009-03-14/0254c43ed747563aec3b3f623cf61423_346x186.jpg[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

nWo - Много силен кандидат и вероятно първият стейбъл, за който повечето от нас се сещат. Проблема при тях е, че след отличното начало, толкова разводнена стана работата към края, че направо ми се драйфаше да гледам 20-те nWo-та, в половината от които имаше само джобъри... Иначе nWo според мен постави основите на съвременната представа за това какво означава мегахийл стейбъл.

DX - За мен това е една невероятно забавна комедийна група, но нищо повече. Почти няма сериозен момент с тях, което автоматично ги премахва от графата "кандидати за легендарен стейбъл". Въпреки това, не може да се отрече, че са сред най-популярните за всички времена.

Evolution - Един от малкото съвременни стейбъли (демек през последните 4-5 години). Те рулираха тотално и имаха две важни предимства - първо, не станаха като някоя сапунка, а през цялото време си бяха едни и същи членове, като не приеха никой друг в състава си и второ - издържаха адски дълго за динамичният свят на кеча на 21-ви век. Цели 2 и половина години представляваха RAW и нямаше слаб момент с тях, като изключим, че от време на време леко омръзваха.

X-factor - Еххх, бая перспективи имаше това симпатично отборче да бъде наследникът на бунтарите от DX, но съсипаха всичко. Няма да коментирам какво стана с кариерите на тримата му членове след това.

JBL's cabinet - Макар и с по-кратък живот, това си беше Smackdown-версията на Evolution - всички в стейбъла се стремяха да помогнат на JBL да си запази титлата, а и от време на време самите те взимата титли. JBL рулираше през този период и беше накарал хората наистина да го МРАЗЯТ.

Four Horsemen - По разбираеми причини не съм гледал на живо нищо тяхно. Но съм чел и гледал доста и опредено това е стейбъла, поставил основата на всичко. А и името им е уникално добро!

The RadicalZ - Типичният стейбъл от хулигани, които правят каквото и когато си поискат, но без да търсят публичност. Доста ме кефеха, жалко че се разпаднаха доста бързо след идването си в WWF...

lWo - Ташака с nWo беше пълен а и сегментите бяха забавни.

bWo - Хахахахахаха!

The UnAmericans - Ето тук имаме една интересна групичка от хора, които ме кефеха дори само с името си. Изявите им рулираха на макс и им се радвах доста, защото мразя САЩ. Естествено, ролята им беше само за да се покаже колко велики са Щатите, защото всеки ги пребиваше където ги хване.

Hart Foundation - Доста легендарен стейбъл, за който за съжаление повечето хора от форума не знаят почти нищо. Те бяха доста "затворен" стейбъл, в смисъл откъм плямпане и повече разчитаха на действието. Много добър отбор, поздрав за бате Райх с тях :D

Ministry of Darkness - Може би любимият ми стейбъл откъм образ. По тяхно време поне по 40-50 минути от всяко шоу беше отделено на тях и хората ги НЕНАВИЖДАХА. Шоутата се бяха превърнали във фентъзи-история. Постоянно се правеха заклинания, ритуали, пъклени планове и т.н... Не знам за вас, но на мен това ми харесваше много.

Е, като гледате така от мненията ми какво мислите? Не мога да кажа кой е най-"великият", но определено мога да кажа кой е най-забавният и интересен за мен от гореизброените - Evolution. На второ място бих поставил Министерството.

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...