Loop Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Форумът не е виновен ако репутацията оказва психологическо влияние върху някого. Аз бих препоръчал медицински грижи в случая. Сиреч съм твърд защитник на тезата, че репутацията трябва да остане и да е видима за всички или поне за супер потребителите като компромисен вариант. Все пак ако наистина репутацията в интернет ви влияе на психическото здраве, то определено страдате от комплекс за малоценност в реалния живот и е хубаво да си вземете необходимите мерки, за да не се превърнете един ден в поредния превъртял похитител на банка или нещо от сорта. :rolleyes: itzo1994, retwerts, Yeah!~ and 15 others 18 Quote
JingieBY Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 След като в последно време се навъдиха доста нови потребители, които пускат безмислени теми, които или са написани неграмотно или са малоумни, предлагам да се добави правило според което новите потребители нямат право да пускат теми първите няколко седмици от пребиваването си във форума, за да може през това време да свикнат с атмосферата във форума и да разберат горе-долу какъв е етикетът тук. Едва ли някой нов потребител има толкова важна новина, с която иска да ни информира. А пък и да има - да каже на някой модератор и той да прецени дали си заслужава да бъде пусната нова тема за това. Също така ми се струва глупаво да се пускат новини от потребители в раздела на съответната компания, само защото нямат суперпотребителски права. Идеята само супер потребители да пускат новини в предназначеният за това раздел може би е добра, тъй като така е до голяма степен сигурно, че новините ще са написани както трябва, но в такъв случай нека само те да пускат новини в съответния раздел. Според мен е излишно хората, които са обикновени потребители, да пускат тема с новини в раздела на съответната компания. Да не говорим, че повечето от тях са написани крайно неграмотно и неправилно. HBK_forever, iMMORTAL!, itzo1994 and 5 others 8 Quote
Loop Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 1. Няма как технически (доколкото съм запознат), чрез някаква опция, да се забрани на всеки новорегистриран да отваря теми за точно определен срок. 2. Ако просто въведем такова правило ловя бас, че то няма да се спазва. Почти никой не чете правилата моментално след регистрирането си. 3. Подобно ограничение може и най-вероятно ще откаже много хора от това да посещават форума занапред. За новините в разделите WWE, TNA, Оther съм принципно съгласен, но също не би било редно да им забраним да пускат теми. Ако технически им се забрани да пускат теми в тези раздели голяма част от притока на дискусионни теми ще умре ако чакаме супер потребителите да започват добри дискусии. Освен това като оставим опцията и за обикновените потребители да пускат теми в тези раздели им помагаме да докажат, че са ценни потребители и така по-лесно може да се стигне до повишаването им. Когато някой системно пуска неграмотни, лошо оформени новини в тези раздели това лесно си води до наказание и сега. Ако темата му е добре оформена, не се дублира с вече пусната и не е фрапиращо неграмотна не е никакъв проблем модератор да я премести. Ако просто обявим в правилата "Обикновените потребители нямат право да пускат НОВИНИ в разделите WWE, TNA & Other, но могат да пускат други теми там" то тези, които иначе пускат глупави теми едва ли ще го и прочетат това правило и ще продължат да цапат форума. А съвестните обикновени потребители, които не пишат глупости и не пускат неправилно новините си ще го прочетат и ще спрат да пишат, много вероятно и въобще. Така че против. rosniak, iMMORTAL!, HBK_forever and 3 others 6 Quote
itzo1994 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ако може да се направи така, че ако някой гласува в анкета, темата да не се връща като активна (все едно някой е писал в нея). Petioo09, Bocov, HBK_forever and 9 others 12 Quote
Radox Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Абе най-отдолу има един малък надпис, върху който аз цъкам доста често - "отбележи целият форум като прочетен". Ще ми се ако може да бъде сложен като бутон на някакво по видно място, за да е по-удобно ;) Bocov, Petioo09 and mass1v3 3 Quote
parcaleste Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 (edited) Вичка, как ще стои Feedback and Announcements раздела ако е над шаутбокса (може ли?). Я пробвай, че е по-важен да се набива малко повече на очи. И да, премести това "Маркирай форума като прочетен" горе (ако може), че ми се отскроли мишака, де'а. Edited June 1, 2011 by parcaleste Petioo09 1 Quote
Veetor Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Няма как да е над бокса "Отбележи форума като прочетен" го праснах и при ПРАВИЛА Нови мнения Отбележи форума като прочетен горе в дясно. HBK_forever, Radox and reppotswohS 3 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
parcaleste Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Иха-а-а, и ся докато свикна... :D reppotswohS 1 Quote
parcaleste Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Да се въведе правило при три или повече картинки да им се слага задължителен Spoiler таг. Petioo09, dexim, Mystery and 4 others 7 Quote
Chris_Jericho Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Предлагам да се направи навигатор за резултатите от шоутата, подобно на този в сайта на WWE. Само че нашият може да включва резултатите от iMPACT, Raw, SD, NXT и от UFC турнирите. Картинките не е задължително да са спойлващи шоутата, може просто логото на шоуто/турнира и неговата дата. Така много по-бързо ще се откриват темите за шоутата и коментарите може да се увеличат. :) dbrm, Jorkata07, The_Cobra_Killer and 7 others 10 Quote
go go Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Според мен ще е добре по някакъв начин да се въведе опцията дадено мнение да се записва като чернова, ако е възможно. Всеки потребител ще може да вижда само неговите си чернови, през собствения си профил например, ще ги публикува, когато реши, и т.н. :) Chris_Jericho, The1948One, The_Cobra_Killer and 3 others 6 Quote
Rocky Maivia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Във много форуми, блогове и т.н. когато копираш не линка, а embed кода на някой клип от youtube и го пейстнеш на съответното място, добавяйки някои нещица в кода ти позволява видеото да почне автоматично със зареждане на страницата. Дали е възможно да се позволи да се използва тази функция и тук във форума? Имам предвид като някой влезне в профила ти клипчето, което си си сложил(защото повечето сме със някакъв клип във "about me" секцията) да си тръгва автоматично докато си в съответния профил. А ако в момента може някой би ли ми казал какъв е проблема при мен, защото ми дойде идеята отпреди няколко дена и постоянно пробвам, но видео не се появява а си седи само кода като текст, а мога да се закълна, че съм виждал преди няколко месеца профили в които видеото почваше автоматично. mass1v3, The Olimpic Hero, batistaheel and 1 other 4 Quote
Veetor Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Предлагам да се направи навигатор за резултатите от шоутата, подобно на този в сайта на WWE. Само че нашият може да включва резултатите от iMPACT, Raw, SD, NXT и от UFC турнирите. Картинките не е задължително да са спойлващи шоутата, може просто логото на шоуто/турнира и неговата дата. Така много по-бързо ще се откриват темите за шоутата и коментарите може да се увеличат. Масовата употреба на таговете ще направи това възможно. С един клик върху таг "резултати" ще излизат всички теми с резултати стига да има теми с резултати. Според мен ще е добре по някакъв начин да се въведе опцията дадено мнение да се записва като чернова, ако е възможно. Всеки потребител ще може да вижда само неговите си чернови, през собствения си профил например, ще ги публикува, когато реши, и т.н. Има такава опция, но е само за модератори. GL Във много форуми, блогове и т.н. когато копираш не линка, а embed кода на някой клип от youtube и го пейстнеш на съответното място, добавяйки някои нещица в кода ти позволява видеото да почне автоматично със зареждане на страницата. Дали е възможно да се позволи да се използва тази функция и тук във форума? Имам предвид като някой влезне в профила ти клипчето, което си си сложил(защото повечето сме със някакъв клип във "about me" секцията) да си тръгва автоматично докато си в съответния профил. А ако в момента може някой би ли ми казал какъв е проблема при мен, защото ми дойде идеята отпреди няколко дена и постоянно пробвам, но видео не се появява а си седи само кода като текст, а мога да се закълна, че съм виждал преди няколко месеца профили в които видеото почваше автоматично. След ъпдейта на форума автоматичното стартиране не работи, но ще бъде поправено. Просто към YouTube линка се добавя &autoplay=1 и се слага в таг. The Undefined, Rocky Maivia, go go and 2 others 5 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
parcaleste Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Вичо, абе тоя раздел "The Vault" все си мисля да пиша, че там дето е забутан няма много кой да го види. Защо не го качиш или под "Feedback and Announcements" или около "News and Spoilers". Все пак там има доста важни неща и информации, като примерно ей тая тема може да я заложиш като задължителна за четене при регистриране във форума. The1948One, mass1v3, Petioo09 and 5 others 8 Quote
Rocky Maivia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 В дясно на BWC и Non Wrestling Discussion има едно минусче, което като го натиснеш ти скрива целия раздел. Ще може ли да се направи същото и за подразделите? Аз например НИКОГА не чета в Other Promotions, Be the Booker, Fight Club, Спорт. По-често но все пак доста рядко влизам в TNA, Multimedia, The Vault и Entertainment. Лично аз с удоволствие бих си ги "минимизирал" всичките тези раздели, за да не ми се пречкат пък когато ми потрябват винаги мога да си влезна така или иначе. BlackKing, batistaheel, impressiv33 and 4 others 7 Quote
Radox Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 В дясно на BWC и Non Wrestling Discussion има едно минусче, което като го натиснеш ти скрива целия раздел. Ще може ли да се направи същото и за подразделите? Аз например НИКОГА не чета в Other Promotions, Be the Booker, Fight Club, Спорт. По-често но все пак доста рядко влизам в TNA, Multimedia, The Vault и Entertainment. Лично аз с удоволствие бих си ги "минимизирал" всичките тези раздели, за да не ми се пречкат пък когато ми потрябват винаги мога да си влезна така или иначе. Със сигурност може да се направи това, и на мен ми се иска да може да се премахват дадени раздели ;) old school and Rocky Maivia 2 Quote
Radox Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ще може ли пак да се включи опцията като някой пусне нова тема, тя да се линква веднага и в Шаутбокс-а? Полезно е за рейтингите в Е-феда. :P HBK_forever 1 Quote
Veetor Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Ще може ли пак да се включи опцията като някой пусне нова тема, тя да се линква веднага и в Шаутбокс-а? Полезно е за рейтингите в Е-феда. Когато може ще бъде. Radox 1 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
The_Cobra_Killer Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Аз ще попитам дали по някакъв начин може да се направи така, че всеки потребител да може да си преписва мнения и теми, които са го впечатлили и да си ги записва на някаква чернова, която само той да вижда в профила си? old school 1 Quote
Radox Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) Аз ще попитам дали по някакъв начин може да се направи така, че всеки потребител да може да си преписва мнения и теми, които са го впечатлили и да си ги записва на някаква чернова, която само той да вижда в профила си? Е то това го имаше бе. Казваше се Notes и беше при настройките на профила. P.S. - Ама така като гледам вече го няма. :D Edited July 2, 2011 by Radox Master_Chief, old school, The_Cobra_Killer and 1 other 4 Quote
Veetor Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Follow this topic върши тази работа. После от опциите/Content I Follow ви ги показва. old school, HBK_forever and The_Cobra_Killer 3 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
Zippo Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 защо като си форматирал един текст примерно, и после като го сложиш в quote тагове и целия форматинг си заминава old school 1 Quote [i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i][i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]
Rise of Thunder Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Пак ли се махна опцията да гледаш кой ти е дал (+) и кой (-)? mass1v3, Loop and old school 3 Quote
dexim Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Като влезеш в профил - Reputation. Виждаш всички плюсове и минуси от кого са и за кое мнение, в коя тема. old school and Loop 2 Quote
Radox Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ^ Не ми се вижда на мене "Your group is not allowed to view reputation" ми пише. Бати правата имаме ВИП-овете, нема що... :( mass1v3, Laoch and tanchii 3 Quote
Recommended Posts