April 25Apr 25 @neshev @The Olimpic Hero @hacky @HEIDENREICH Нека намалим аОтизма във форума и въведем нови потребители да могат да пишат само в кеч раздели в началото, а при евентуално добро поведение да имат право и в другите.
April 25Apr 25 1 hour ago, MJ23 said: @neshev @The Olimpic Hero @hacky @HEIDENREICH Нека намалим аОтизма във форума и въведем нови потребители да могат да пишат само в кеч раздели в началото, а при евентуално добро поведение да имат право и в другите. Искаш да забраним бг мамите ли?
April 25Apr 25 20 minutes ago, hacky said: Искаш да забраним бг мамите ли? Нека бъдем феминисти и ограниченията да бъдат само за кочовете! Конкретно искам да се ограничи безумния спам от 2/3 души.
April 27Apr 27 Какви са ви предложенията за годишнината на форума? Миналата година доста добре се получи събитието, за тази какви предложения имате потребителите? Може викторина с наградата билет за Исторически Парк или лична среща с Коби Въркулака?
April 27Apr 27 7 hours ago, hacky said: Какви са ви предложенията за годишнината на форума? Миналата година доста добре се получи събитието, за тази какви предложения имате потребителите? Може викторина с наградата билет за Исторически Парк или лична среща с Коби Въркулака? Лична среща с шампиона на българската кеч федерация Деймиън Тангра.Защо трябва да е с изгряваща звезда ,като Коби хората ще им е по интересно да се видят с шампиона а Коби Въркулака могат да го срещат и на други места все пак е и ютубър:D Edited April 27Apr 27 by ALEISTER_BLACK
April 27Apr 27 Бате, като пишеш без запетайки, трябва да чета по 3 пъти, за да се ориентирам какво искаш да кажеш хахахахахха I was Razor Ramon, and I started the nWo... Sister Abigail
April 27Apr 27 23 minutes ago, Bret said: Бате, като пишеш без запетайки, трябва да чета по 3 пъти, за да се ориентирам какво искаш да кажеш хахахахахха Опитах се да му дам съвет за правописа, но не прие особено много от него. Иначе среща с Киро Брейка е най-добре за годишнината на форона. 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
April 27Apr 27 33 minutes ago, Bret said: Бате, като пишеш без запетайки, трябва да чета по 3 пъти, за да се ориентирам какво искаш да кажеш хахахахахха Забравил съм запетайка видях. Съфорумника Стийн се опита да помогне наистина може и да трябва време, но по важно е дивите да пишат хубаво нас кочовете кучета ни яли. Може и да не се стараем кой знае колко колкото си можем ще пишем ние ,но една жена да пише грозно не е приятно все пак те са по умния пол трябва да е хем красиво хем и без грешки може някоя и от тях да стане учителка някой ден и то по български език и литература не се знае.
April 27Apr 27 1 hour ago, ALEISTER_BLACK said: Забравил съм запетайка видях. Съфорумника Стийн се опита да помогне наистина може и да трябва време, но по важно е дивите да пишат хубаво нас кочовете кучета ни яли. Може и да не се стараем кой знае колко колкото си можем ще пишем ние ,но една жена да пише грозно не е приятно все пак те са по умния пол трябва да е хем красиво хем и без грешки може някоя и от тях да стане учителка някой ден и то по български език и литература не се знае. Не е срамно да си кажеш, че не знаеш къде да ги слагаш. Върни си тема от преди 10 години и ще видиш, че почти всички сме били ретарди.
April 27Apr 27 Ще е забавно да има някакви радикални промени във форума, които да бележат нова ера, примерно раздел за всички нови, където само там да пишат, докато станат готови или пък да се върне банера отгоре на форума с кечисти, а да се махне слайдъра или коренна нова версия на форума, както преди 10 години, а защо не да стане модератор някой от легендарните ВИПове като Парцалесте, Радокс или лъвчето фил.
April 27Apr 27 2 minutes ago, hacky said: Ще е забавно да има някакви радикални промени във форума, които да бележат нова ера, примерно раздел за всички нови, където само там да пишат, докато станат готови или пък да се върне банера отгоре на форума с кечисти, а да се махне слайдъра или коренна нова версия на форума, както преди 10 години, а защо не да стане модератор някой от легендарните ВИПове като Парцалесте, Радокс или лъвчето фил. Оня ден наказахте Радокс,че обижда без да е бил провокиран или намесван по някаква причина дори и със споменаване на ника му а сега да го предлагате за модератор някак си не върви. Според мен един модератор трябва да е за пример и то добрия пример човек който е бил наказан наскоро не мисля че трябва да бъде издигнат по-добре дайте шанс на някой от другите легендарни випове ,ако правите такава промяна.
April 27Apr 27 3 minutes ago, ALEISTER_BLACK said: Оня ден наказахте Радокс,че обижда без да е бил провокиран или намесван по някаква причина дори и със споменаване на ника му а сега да го предлагате за модератор някак си не върви. Според мен един модератор трябва да е за пример и то добрия пример човек който е бил наказан наскоро не мисля че трябва да бъде издигнат по-добре дайте шанс на някой от другите легендарни випове ,ако правите такава промяна. Радокс е бивш модератор на форума, който се пенсионира.
April 27Apr 27 1 hour ago, ALEISTER_BLACK said: че обижда без да е бил провокиран или намесван по някаква причина дори и със споменаване на ника му Ако искаш бъдеще тука, свиквай.
April 28Apr 28 Две други неща: 1. Теми по 500 страници - навремето, като минем някаква бройка, затваряхме и пускахме (част2). Не знам дали ви пречи, ама аз като видя тема над 100-150 страници и почва да ме яде нещо отвътре Но пък днес нещата са оптимизирани доста и не товари ресурсите видимо. 2. Може и да сте го мислили или дори правили - Да има и тук Ростърче с дивизии. Да си има различните видове шампиони, които да имат съответните колани над/под аватара. Да има "битки", да се сменят титли, да се сменят дивизии, драфт и т.н. Не мисля, че е трудно за организация, тъй като можем да следваме графика на WWE реално. Нямам идея самите битки как ще са, но определено можем да се "храним" и надъхваме преди битка, да се вдига напрежението. И примерно после се гласува кой печели битката/титлата. Де да знам. Не ми се занимава да давам на AI да измисли структура и сценарии, обаче може да разведри обстановката. Но пък като се замисля, бая работа ще си е някой да мисли сценарии, да следи все пак за добрия тон и т.н. Ама би било яко. Edited April 28Apr 28 by Bret I was Razor Ramon, and I started the nWo... Sister Abigail
April 30Apr 30 Ново предложение за награда предварително заплатен абонамент за 1 месец към пейтриъна на Киро Брейка.
May 7May 7 Здравейте, бих искал да се върне нормалната тема на форума, а не тази аниме стил лайнящина. Предлагам да го гласуваме. Който е за, да ъпвоутне коментира. ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ ☝️12.12.2021 - 07.12.2025☝️