Radox Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ^ И аз за това отдавна давам зор :D mass1v3, Betrayer11, Toper and 1 other 4 Quote
neshev Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Моето е леко странно, но ако може да се разменят бутоните "Редакция" и "Отговор". Toper, mass1v3, go go and 2 others 5 Quote
batistaheel Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Напоследък във форума е модерно след точка и запетая да не се оставя разстояние. Питам модераторите това правилно ли е? И ако не е, защо няма санкции? Не по тоя начин съм учен да пиша и това дразнещо се набива на очи. dexim, Himler, parcaleste and 3 others 6 Quote
Loop Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Няма как да се слагат наказания за това, че някой не е научен на пунктуация или че бърка о/у, примерно. go go, Toper, Petioo09 and 2 others 5 Quote
parcaleste Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 (edited) Всичко може, особено когато същият човек е постнал повече от едно мнение със сходни пунктоационни грешки, или такива дето са от явна неграмотност. В Замунда, примерно, тия, дето пишат на маймуница, им намаляват размерите на текста в мненията. За съжаление, обаче, таг "неграмотност", работещ на принцепа на спойлер таг-а, още не е измислен... макар и да звучи като добра идея. Edited September 28, 2010 by parcaleste batistaheel, go go, Toper and 2 others 5 Quote
UltraMadd Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ^ Защо пък да не е измислен? То спойлер tag-а мисля, че може да се конфигурира и отгоре да пише нещо друго вместо "Hidden Content" обаче идеята неграмотно написаните мнения да се скриват не ми допада особено. Иначе имаме функция, която замества някои думи с други. Например ако някой напише "връжда" (с буквата "ъ" по средата), форумът автоматично я променя на "вражда" (с "а"). Но това е направено само за най-често срещаните грешки и е глупаво човек да тръгне да въвежда повечето от тях, защото това е направо непосилно. Petioo09, MainEventer, mass1v3 and 1 other 4 Quote
parcaleste Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Що бе, точно на някого като са му неразчитаеми мненията, и като им се "скрият" допълнително и им се напише защо им е скрито (т. еди-коя си), дори със спойлер таг, това ще си е нещо като образователна цел. Ще види, че като пише неграмотно мненията му се "крият" и ще има едно на ум да се старяе малко повече. Ся, говоря за някакви фрапантии, за една или две сбъркани думички или запетайки няма смисъл. Това като качат ниво и спрат да правят други правописни и пунктоационни грешки. :ph34r: Toper, Yeah!~, dexim and 3 others 6 Quote
Chris_Jericho Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Темата с gif-ове в WWE раздела ме подсети една идея.Според мен за форума ще е интересно, ако се направи GFX раздел или подфорум в Multimedia-та, в който да се постват гифове на отделни кечисти, от шоута, от мачове etc.Също така, които разбират от Photoshop може да правят sigs и аватари - примерно free или с някакви поръчки :) Petioo09, - THE SUPERStar, jerichoholic and 7 others 10 Quote
LightOne Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Тъй като май това е темата за въпроси към екипа, то ще задам тук въпроса си. Защо се изисква регистрация, за да четеш форума? Каква е логиката на такова решение? Как се очаква от човек, който си няма на идея колко готино е мястото, колко интересни теми и мнения се пишат тук, да се "зариби" след като не може да види нищо от това без регистрация? Само моля да не е отговор в стил "той нека се регистрира първо, пък после да решава колко е готин форума", защото такъв човек може да го реши и без да е нужна регистрация, която с нищо няма да промени този факт. - THE SUPERStar, Toper, Veetor and 6 others 9 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Chris_Jericho Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 За GFX раздела никой не ми отговори.Като гледам плюсовете на мнението явно и други са заинтересовани за такова нещо.Ако не сте съгласни поне ми обяснете защо :) mass1v3, HeaDMaKeR™ and jerichoholic 3 Quote
parcaleste Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Светна ми, дали няма някакъв вариант, наместо като се поства ново мнение то директно да си влиза в темата, първо да излиза в прозорец с авторедактор, където всички правописни грешки и такива, които стават при (бързо) писане, да се подчертават (или просто да се оцветяват) в червено (като в Word-а)? Rocky Maivia, Petioo09, The_Cobra_Killer and 7 others 10 Quote
Rocky Maivia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 (edited) Подкрепям идеята, но сега като пиша мнения и съм направил някаква грешка думата директно ми се подчертава с една вълнообразна червена линийка. Даже ми подчертава верни думи, но ако са чуждици. Това мисля е на същия принцип или може би е нещо само при мен от flex type-а ми? edit: Това с червената линийка става когато се използва Google Chrome. Пробвах преди малко с Internet Explorer и я нямаше. Тези които ползват chrome-a като мен няма да имат проблеми :) Edited October 19, 2010 by Rocky_Maivia itzo1994 and mass1v3 2 Quote
itzo1994 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ^^ При мен стaва това нещо с подчертаването по абсолютно същия начин, само дето съм с Firefox. Предполагам е някаква определена екстра, която си върви с браузера (не е add on), но не е чак толкова полезна, защото липсват доста думи и подчертава понякога погрешно чуждици. Иначе подкрепям идеята за добавки, които да показват грешките, защото наскоро видях големи идиотщини в разни постове, които създават много лошо впечатление за даден потребител. Rocky Maivia and mass1v3 2 Quote
batistaheel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Върнете опцията Репутация, хубаво е човек да види кой му е дал плюсове. Супер потребителите виждат и плюсовте и минусите кой ги им дава. А ние да виждаме кой ни дава поне плюсчета какво лошо има, не вярвам някой да се сърди на +. :) silvestarbg, Petioo09, Himler and 4 others 7 Quote
UltraMadd Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ставаха много скандали заради тези плюсове и минуси. В момента и Супер Потребителите не могат да виждат, кой им е дал плюс и кой минус. Loop 1 Quote
HeaDMaKeR™ Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ^ Това е доста тъпо, не съм голям фен на тези плюсове и минуси, но пък като са сложени, нека поне да виждаме кой ни ги дава, за мисуите ок, но плюсчетата... retwerts, batistaheel, mass1v3 and 3 others 6 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska
Loop Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Сами сте си виновни с детинските глупости за репутацията. Не персонално ти, говоря като цяло. Quote
Veetor Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Само s0cKi има това право, ако ме разбирате :beer: itzo1994, mass1v3, Radox and 3 others 6 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
batistaheel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Окей за минусите съм съгласен, че не трябва да се виждат, водят до излишни разправии, но за плюсовете примерно какво ме бърка, че Иванчо ми дал плюс. Някак си е радващо да видиш кои потребители ти ценят мнението. Е друг е въпросът, ако някой се оплакава, че са му дали плюсове. Надявам се да размислите. :) silvestarbg, Himler, jerichoholic and 4 others 7 Quote
retwerts Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Окей за минусите съм съгласен, че не трябва да се виждат, водят до излишни разправии, но за плюсовете примерно какво ме бърка, че Иванчо ми дал плюс. Някак си е радващо да видиш кои потребители ти ценят мнението. Е друг е въпросът, ако някой се оплакава, че са му дали плюсове. Надявам се да размислите. Подкрепям мнението. Споровете мисля, че бяха предимно предизвикани поради минусите, едва ли някой ще тръгне да спори за дадени плюсове. Ако могат да се виждат само плюсовете, не виждам какъв проблем може да стане. Не че е кой знае каква работа, но пак казвам-беше си интересна опция да видиш кой ти марква на коментарите. Аз така или иначе виждах само плюсовете и добре ,че беше така. Бих направил и предложение да може да се дават само плюсове на коментарите. Т.е. ако ти харесва един коментар си цъкаш плюс, ако не ти харесва, просто го подминаваш. Не знам колко хора ще са съгласни с това, но просто подхвърлям идея. Хубаво е да сме по-позитивни ;) HeaDMaKeR™, mass1v3, batistaheel and 1 other 4 Quote
Veetor Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 За последен път ви казвам, че въпроса с репутацията не подлежи на публична дискусия. ;) - THE SUPERStar, Loop, Batsata and 2 others 5 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
- THE SUPERStar Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 То не е голяма промяна ама все пак. Дали може да се промени размерът за подпис от 650x220 на 650x250 това е единственото нещо което бих искал да попитам. Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]
Socki Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Само s0cKi има това право, ако ме разбирате Който иска да разбере от кого има плюс или минус да ми прати ЛС и ще му отговоря с номер на банкова сметка. Мерси. rawhide, go go, cskar4eto and 7 others 10 Quote h
parcaleste Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 (edited) Абе к'во става бе? Всеки си пуска теми кой където (и както) свари. Нали имаше някакви ограничения за постове в някои раздели, направете нещо, че нещата вече почнаха да се смарангясват. Сульо и Пульо (no offense) се тренират с първите си преводи в "News and Spoilers" раздела, Цурко и Пурко (no offense) пускат някакви безумни новини, Ташко и Бомбашко (no offense) правят някакви елементарни правописни грешки и държат тон, че това било форум и така се пишело; айде малко... Edited October 28, 2010 by parcaleste The_Cobra_Killer, itzo1994, Petioo09 and 9 others 12 Quote
Chris_Jericho Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Хрумна ми друга идея, но не съм много въодушевен, че някой ще обърне внимание, тъй като на последното ми предложение нямаше отговор.Та идеята ми е да се направи нещо като мини раздел "Конкурси" и вътре всякакви конкурси.Примерно "Най-добър кеч пост на седмицата", "Най-добра тема на седмицата", Най-хубав аватар/сиг на седмицата, Най-лоша тема/пост на седмицата и т.н.Може да се измислят най-разнообразни.Пък и като гледам, че вървят темите с анкети, смятам че ще бъде интересно. ;) Rocky Maivia, L33LeKtRas, dbrm and 10 others 13 Quote
Recommended Posts