go go Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Ами и на мен отначало ми бяха странни и ме дразнеха,но сега като посвикнах сякаш не са толкова лоши! Всичко е до въпрос на свикване... ;) HBK_forever, kn1gh7er, dbrm and 1 other 4 Quote Link to comment
dbrm Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Бутона "Thank" не работи.Проверих над 20 теми и не става.Оправете го!:) Petioo09 and kn1gh7er 2 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Rise of Thunder Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Махнете вота на мненията,защото като си видя 13 или 15 минуса,въобще не ми е приятно.А си пиша нормални мнения.Едва ли на някой му е много приятно това. HBK_forever, jerichoholic, Petioo09 and 7 others 10 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Махнете вота на мненията,защото като си видя 13 или 15 минуса,въобще не ми е приятно.А си пиша нормални мнения.Едва ли на някой му е много приятно това. Засега оценките на мненията остават. Старай се да пишеш по -качествени мнения и няма да има толкова минуси. Ето на колегите nwohulkster & Olimpic защо не им пишат минуси? reppotswohS, Yeah!~, MainEventer and 8 others 11 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Чудя се дали е възможно по някакъв начин да се премахне тая отврат, като цитираш пост с картинка същата картинка да се появи в цитата и страницата да ти се заразтяга като японско четиво? Наместо това да изписва дреса само като линкче, примерно така: Сега: После: http://www.bwcommunity.org/public/style_emoticons/default/ph34r.gif Изскроли ми се живота у некои теми, ебати! Quote Link to comment
parcaleste Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 (edited) Писна ми вече от тия резултати за записаните шоута! Сега вече и в TNA раздела. Филип сигурно се върти в гроба си! Някой ако толкова много иска да им се направи отделен раздел, и всички дето ги четат като алтави да си серат там. Edited July 13, 2010 by Loop -italic Kurt Angle 10, contador9, Toper and 4 others 7 Quote Link to comment
UltraMadd Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 От известно време членовете на екипа обсъждаме този въпрос, но засега не можем да вземем единодушно решение. Все пак ще се постараем :) go go, Kurt Angle 10 and Toper 3 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Имам едно предложение, не знам на вас дали ви прави впечатление и дали ви дразни, но пускането на 50 новинки от по два реда от типа на "Eve е срала цели спагети в Минесота" адски ме дразнят. Не може ли да се измисли нещо, когато има такива по-второстепенни новинки, да се изчака да се съберат няколко и да се постнат в една тема? Или пък да се "събират" с други подобни в "прясна" такава предходна? Примерно последната новина за ННН можеше да се намери старата тема и да се постне в нея, наместо да се отварят още 1358768 темички за какво става с неговата недъгавост. Да не говорим, че всеки втори започна да пуска новинки. В един друг форум си има потребители със специални права, където само те могат да пускат тема в даден раздел, докато да отговарят в нея могат всички. Некакви е такиви неща. Yeah!~, Kurt Angle 10, Antidote and 3 others 6 Quote Link to comment
UltraMadd Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Това си зависи от потребителите! Аз примерно, ако реша да пускам новини, повечето пъти си ги слагам в един файл на компютъра и изчаквам да станат повече. Някои решават да пускат само по една новина. Мисля, че ще е глупаво да сложим правило "забранено е пускането само на една новина в тема" или нещо подобно. Колкото до пускането на новината в скорошна тема с такива, пак е малко глупаво, защото само членовете на екипа могат да променят темите и ще трябва да си играем да ги обединяваме (а и да ги редактираме, защото е хубаво всички новини да са в първия пост). Относно това кои имат право да пускат теми в даден раздел, не знам. По едно време само хората с ранг Супер Потребител и нагоре можеха да пускат теми в раздела за новини, но това отпадна... Yeah!~ and go go 2 Quote Link to comment
Loop Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Обединих ги сега темите, защото съм напълно съгласен, че не е редно да се пуска отделна тема за нещо, което просто може да бъде добавено към не толкова стара тема, но не мисля, че има как това да го регулираме чрез правилата. Всеки сам трябва да може да си направи преценката относно необходимостта от нова тема. При по-фрапантни случаи ще се намесваме с обединяване, триене и т.н, друг вариант няма. Колкото до ограничението кой да може да пуска новини, дискутирано е неведнъж. Мисля, че така както е сега си е добре. Не искаме да откажем новите си потребители да посещават форума с хиляди ограничения за това къде могат и къде не могат да пишат. Brock_Lesnar and go go 2 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 ^ Не бе, нека си пускат в WWE, TNA и пр. разделите, но раздела с новините да си бъде нещо един вид елитарен (хъ-хъ ). Като се види, че са се научили как да си оформят новите мнения, чак тогава да им се дадат права да постват теми там. ... Мисля, че ще е глупаво да сложим правило "забранено е пускането само на една новина в тема" или нещо подобно... Да, глупаво е, но като забрана, виж, като препоръка, така според мен по-бива; пък нека всеки сам си преценява. При все е дразнещо. ... Колкото до пускането на новината в скорошна тема с такива, пак е малко глупаво, защото само членовете на екипа могат да променят темите и ще трябва да си играем да ги обединяваме (а и да ги редактираме, защото е хубаво всички новини да са в първия пост)... Няма да се налага да ги обединявате, защото вече ще си бъдат само в една тема. ЕВЕНТУАЛНО може да ви се наложи, ако авторът на първия пост не иска/го няма да си го редактира. При все, понякога не е и нужно всичко да е натъпкано в този първи пост (пример: темата с ъпдейта за ситуацията с ННН). go go and reppotswohS 2 Quote Link to comment
Mystery Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Има ли някаква възможност да се оправи този проблем: Не е кой знае какво, но леко дразни. :) Quote Link to comment
parcaleste Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 New Topic WWE подписа с звезда от TNA in News and Spoilers Яко. reppotswohS, mass1v3, Yeah!~ and 2 others 5 Quote Link to comment
Betrayer11 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 (edited) Яко. Като си толкова голям хейтър айде да ти изровя всички теми дето има по една новина да се кефиш пак че се правиш на готин? Айде хубаво банвайте ме каквото исакте правете - намерил съм новина - пуснал съм я. Защо някой от екипа не ми каза нещо? Аман от хейтъри значи ... П.С. Намери ми правило където пускането на една новина е забранено. Edited July 22, 2010 by Betrayer11 HeaDMaKeR™, Master_Chief, asdzxc and 3 others 6 Quote Link to comment
go go Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Поне като пишеш теми с новини ги пиши без правописни грешки. Макар и две изречения да са в тази "тема", то те са преведени страшно малоумно и вероятно преведени дума по дума от английски... И аз съм съгласен по този въпрос, напоследък наистина има страшно зле оформени и преведени новини. Евала на хора, като G, които правят прекрасни теми с отлично преведени новинки. :) Mystery, Jessica Alba, HBK_forever and 8 others 11 Quote Link to comment
the legacy Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Имаме нужда от "This is SHIT" бутон. DeepFreezе, dbrm, mass1v3 and 5 others 8 Quote Link to comment
Loop Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 ^ Използвай минус бутона. DeepFreezе, mass1v3, Toper and 3 others 6 Quote Link to comment
parcaleste Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Искам да попитам, има ли нужда в раздела с новините вече да пишем "WWE: нещо-си / TNA: нещо-си" при наличието на бутонче с "иконка", оповестяващо за коя от компаниите се отнася новината? Получава се някаква адова тавтология, която малко или много дразни. go go 1 Quote Link to comment
jerichoholic Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Няма друга тема за това, но защо по дяволите съм BWC Потребител Jr ? Имам доста повече от 75 поста. batistaheel, evko, PostMortem and 1 other 4 Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
Mr.3:16! Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Няма друга тема за това, но защо по дяволите съм BWC Потребител Jr ? Имам доста повече от 75 поста. 'Щото не можете да четете .. " Промоцията от BWC Потребител Jr. до BWC Потребител става при 75 мнения или след направено едно мнение в кеч раздел за потребители с повече от 75 мнения! " itzo1994, go go, Petioo09 and 1 other 4 Quote Link to comment
Toper Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Как се става супер потребител:) batistaheel and Petioo09 2 Quote [img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img] [b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b] Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ В ГРУПАТА ”BWC СУПЕР ПОТРЕБИТЕЛ” 6.1. Приемането на даден потребител в тази група става по преценка на модераторския екип, след като въпросния потребител е показал достатъчно компетентност и желание за водене на дискусии. Броят мнения на потребителя не оказва влияние. 6.2. Потребителите не могат да кандидатстват за приемане в нея по никакъв начин. Най-общо казано пиши смислени мнения в кеч разделите и може и да станеш супер потребител. :) go go, Petioo09, Betrayer11 and 4 others 7 Quote Link to comment
itzo1994 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 След като се пусне пост, има ли ограничение колко пъти и до кога може да се редактира той? Искам да пусна тема за квалификациите за Евро 2012 и искам да знам дали ще мога да ъпдейтна класиранията и резултатите. Quote Link to comment
Veetor Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Няма ограничения. mass1v3 and itzo1994 2 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
reppotswohS Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 (edited) Prefix-а е добра идея и мисля, че може директно да замени надписите ''WWE, WWE SPOILER etc.'' в News and Spoilers раздела, защото така става претрупано. Обаче ще е по-добре на различните тагове да им се сменят цветовете, защото така бели с черни букви не се отличават достатъчно добре. Различни цветове за дискусии, шоута, новини & сойлери и т.н. За да не става прекалено шарено обаче може цветовете да са по-бледи. За шоута (при положение, че може) да се сложат направо иконки (миниатюри на логотата на шоутата). Ето какво имам предвид за prefix-a: *Тук цветовете доста се набиват на очи, но това го давам само като пример, винаги могат да се сложат по-бледи. Edited August 22, 2010 by reppotswohS Betrayer11, Radox, Brock_Lesnar and 7 others 10 Quote 7♣ Link to comment
Recommended Posts