Jump to content

Какво искате да се добави/промени в BWC?

Recommended Posts

V deistvitelnost tova e naro4no, edin vid praznik. Edin den bez nakazaniq za pisane na latinica. :D

EDIT: Решението с encoding-a за беля май само на Firefox действа.

Edited by Loop

Tuka ne znam dali mi stawa kirilicata w taq tema, no se e poluchilo taka, che w nqkoi temi si raboti kakto trqbwa kirilicata, a w drugi - ne. Taka se precakwa wsichko, ViChiX da sloji foruma pod edin encoding.

The Olimpic Hero

Сложете Шаутбокс.

След 730 дни ще сложим споко. Научете се да влизате в irc #wwe-bg и заебете малоумния скайп.

• Upvote 2

След 730 дни ще сложим споко. Научете се да влизате в irc #wwe-bg и заебете малоумния скайп.

Защо да е малоумен? Много по-лесно достъпен е, отколкото глуапвия irc ;) А и хората искат шаутбокс.

The Olimpic Hero

Защо да е малоумен? Много по-лесно достъпен е, отколкото глуапвия irc ;) А и хората искат шаутбокс.

Какво значи по-лесно достъпен? Няма такова нещо. IRC е нещо легендарно, нещо което по-младите на възраст, едва ли могат да оценят. Най-добрата програма за общ чат. Скайп за общ чат мога да кажа само, че тотално съква, просто е ужасна програма за общ чат, няма по-зле ... За съжаление новото поколение не знае какво е това irc и си мисли, че скайп е върхът, да скайп си има някои предимства, но ви казвам, че това, което беше IRC едно време, никога, ама никога няма да бъде скайп. Всеки, който знае какво е irc, знае и за какво говоря, невероятна тръпка, невероятно усещане, невероятно шоу. :)

IRC още навремето ми писна за нема и месец. Деградацията там вилнее с пълна сила.

Виж, шаутбокса си беше доволна хранилка. ^__^

Brock_Lesnar

И аз имам проблем с кирилицата на форума

Отгоре от view на всяко зареждане го сменям на cyrilic, обаче не ще да се сейвка. Може ли да се оправи това, че си късам нервите?

Освен това не може и да се едитват постове (което го разбрах току-що).

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

И аз имам проблем с кирилицата на форума forumtiw.jpg

Отгоре от view на всяко зареждане го сменям на cyrilic, обаче не ще да се сейвка. Може ли да се оправи това, че си късам нервите?

Освен това не може и да се едитват постове (което го разбрах току-що).

Какво значи по-лесно достъпен? Няма такова нещо. IRC е нещо легендарно, нещо което по-младите на възраст, едва ли могат да оценят. Най-добрата програма за общ чат. Скайп за общ чат мога да кажа само, че тотално съква, просто е ужасна програма за общ чат, няма по-зле ... За съжаление новото поколение не знае какво е това irc и си мисли, че скайп е върхът, да скайп си има някои предимства, но ви казвам, че това, което беше IRC едно време, никога, ама никога няма да бъде скайп. Всеки, който знае какво е irc, знае и за какво говоря, невероятна тръпка, невероятно усещане, невероятно шоу. :)

Прекалявате малко... тръпка, усещания, вие да не сте на SPA ? Да, mIRC-а е добра програма за общ чат, може би и най-добрата, но пък си има и своите минуси... според мен е по-добре да си сложиш приятелите в чата на Скайп, слагаш на голям екран и си цъкаш...

А аз имам един въпрос - веднъж ми махаха предупреждения заради давност. Само веднъж ли става това, защото не го видях в правилата ?

HEIDENREICH

На въпроса на Yo The Real: За да се махне едно предупреждение поради давност трябва да са минали поне 3 месеца от последхото предупреждение.Предупрежденията остават постоянни ако се наруши едно от следните правила:

1.1. Писането на кирилица е задължително във всеки раздел на форума.

= 1.6. Спазването на добрия тон е абсолютно задължително. Всякакви обиди към други потребители подлежат на наказание.

= Всякакъв вид спойлване - заглавие на тема, подпис, пост в тема без използване на спойлер таг, т.н.

= 1.12. Забранено е връщането на теми, в които не е писано повече от един месец. Изключения се допускат само за т. нар. "вечни теми", т.е. теми от рода на "Как открихте този форум?", "Тема за интересни кеч снимки" и други подобни по-общи теми (повечето, от които са в General Wrestling раздела).

= 2.2. Новините и спойлерите трябва да се пускат на български език! Не се допускат теми на английски език в раздела (това е единственото изключение на правило 1.4.).

= 4.5. Забранява се слагането на "прецакващи" сайтове (от рода на http://www.act4trees.com, http://www.bitefight.org и други подобни) в подписите. Нарушителите подлежат на наказание.

Аз току-що забелязах друг проблем - понякога в полето за писане на нов пост отдолу не ми се вижда курсора и не знам къде пиша :D Проблема ми го има и на IE, и на Chrome.

• Upvote 2

35izpu1.jpg

Струва ми се че това е проблем от самия браузър.

• Upvote 3

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Да, не се случва в този форумен формат това. FireFox-a просто има някакво такова запичане, докато не рифрешнеш страницата.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...

^ Ти си безгласна буква, сък ит.

Някой друг да има проблем с редактираните съобщения? При мен, при редакция, кирилицата става на едни такива питанки в квадратчета, хъ? о.О

• Upvote 3

Някой друг да има проблем с редактираните съобщения? При мен, при редакция, кирилицата става на едни такива питанки в квадратчета, хъ? о.О

И аз го имам тоя проблем и също така виждам доста постове, които са едитвани от други потребители.

^ Същото и при мен.

А също да питам дали някога пак ще бъде направено така, че когато пиша ново мнение отдолу да ми излизат последните 5-6 мнения в дадена тема (нямам предвид Fast Reply).

• Upvote 2

h

1. Скоро няма да се оправи, ако изобщо

2. Нещо не намирам от къде се гласеше. Дай жокер и ще го фиксна

• Upvote 3

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.