Freddy Kruger Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 qwno ne sym samo az JYL 1 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center] Link to comment
dexim Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Еми, близко до акъла. Променете си Character Encoding-а на Cyrillic ;) JYL 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 View - Character Encoding - Cyrilic (Windows-1251) i si save-te nastroikite, neshto, koeto az ne znam kak obache stawa. :D JYL 1 Quote Link to comment
Loop Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) V deistvitelnost tova e naro4no, edin vid praznik. Edin den bez nakazaniq za pisane na latinica. EDIT: Решението с encoding-a за беля май само на Firefox действа. Edited June 26, 2009 by Loop JYL 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Tuka ne znam dali mi stawa kirilicata w taq tema, no se e poluchilo taka, che w nqkoi temi si raboti kakto trqbwa kirilicata, a w drugi - ne. Taka se precakwa wsichko, ViChiX da sloji foruma pod edin encoding. JYL 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Ем аз съм си с FireFox и немам грам яд. Кур за маймуносписващите. JYL 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Сложете Шаутбокс. JYL 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Сложете Шаутбокс. След 730 дни ще сложим споко. Научете се да влизате в irc #wwe-bg и заебете малоумния скайп. dbrm and JYL 2 Quote Link to comment
dexim Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 След 730 дни ще сложим споко. Научете се да влизате в irc #wwe-bg и заебете малоумния скайп. Защо да е малоумен? Много по-лесно достъпен е, отколкото глуапвия irc А и хората искат шаутбокс. itzo1994, HellziN, JYL and 1 other 4 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Защо да е малоумен? Много по-лесно достъпен е, отколкото глуапвия irc А и хората искат шаутбокс. Какво значи по-лесно достъпен? Няма такова нещо. IRC е нещо легендарно, нещо което по-младите на възраст, едва ли могат да оценят. Най-добрата програма за общ чат. Скайп за общ чат мога да кажа само, че тотално съква, просто е ужасна програма за общ чат, няма по-зле ... За съжаление новото поколение не знае какво е това irc и си мисли, че скайп е върхът, да скайп си има някои предимства, но ви казвам, че това, което беше IRC едно време, никога, ама никога няма да бъде скайп. Всеки, който знае какво е irc, знае и за какво говоря, невероятна тръпка, невероятно усещане, невероятно шоу. :) JYL 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 IRC още навремето ми писна за нема и месец. Деградацията там вилнее с пълна сила. Виж, шаутбокса си беше доволна хранилка. ^__^ JYL 1 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 И аз имам проблем с кирилицата на форума Отгоре от view на всяко зареждане го сменям на cyrilic, обаче не ще да се сейвка. Може ли да се оправи това, че си късам нервите? Освен това не може и да се едитват постове (което го разбрах току-що). JYL 1 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
The1948One Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Песен в профила? JYL 1 Quote Link to comment
Devil Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 И аз имам проблем с кирилицата на форума Отгоре от view на всяко зареждане го сменям на cyrilic, обаче не ще да се сейвка. Може ли да се оправи това, че си късам нервите? Освен това не може и да се едитват постове (което го разбрах току-що). JYL 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Какво значи по-лесно достъпен? Няма такова нещо. IRC е нещо легендарно, нещо което по-младите на възраст, едва ли могат да оценят. Най-добрата програма за общ чат. Скайп за общ чат мога да кажа само, че тотално съква, просто е ужасна програма за общ чат, няма по-зле ... За съжаление новото поколение не знае какво е това irc и си мисли, че скайп е върхът, да скайп си има някои предимства, но ви казвам, че това, което беше IRC едно време, никога, ама никога няма да бъде скайп. Всеки, който знае какво е irc, знае и за какво говоря, невероятна тръпка, невероятно усещане, невероятно шоу. Прекалявате малко... тръпка, усещания, вие да не сте на SPA ? Да, mIRC-а е добра програма за общ чат, може би и най-добрата, но пък си има и своите минуси... според мен е по-добре да си сложиш приятелите в чата на Скайп, слагаш на голям екран и си цъкаш... А аз имам един въпрос - веднъж ми махаха предупреждения заради давност. Само веднъж ли става това, защото не го видях в правилата ? JYL 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 На въпроса на Yo The Real: За да се махне едно предупреждение поради давност трябва да са минали поне 3 месеца от последхото предупреждение.Предупрежденията остават постоянни ако се наруши едно от следните правила: 1.1. Писането на кирилица е задължително във всеки раздел на форума. = 1.6. Спазването на добрия тон е абсолютно задължително. Всякакви обиди към други потребители подлежат на наказание. = Всякакъв вид спойлване - заглавие на тема, подпис, пост в тема без използване на спойлер таг, т.н. = 1.12. Забранено е връщането на теми, в които не е писано повече от един месец. Изключения се допускат само за т. нар. "вечни теми", т.е. теми от рода на "Как открихте този форум?", "Тема за интересни кеч снимки" и други подобни по-общи теми (повечето, от които са в General Wrestling раздела). = 2.2. Новините и спойлерите трябва да се пускат на български език! Не се допускат теми на английски език в раздела (това е единственото изключение на правило 1.4.). = 4.5. Забранява се слагането на "прецакващи" сайтове (от рода на http://www.act4trees.com, http://www.bitefight.org и други подобни) в подписите. Нарушителите подлежат на наказание. JYL 1 Quote Link to comment
Radox Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Аз току-що забелязах друг проблем - понякога в полето за писане на нов пост отдолу не ми се вижда курсора и не знам къде пиша Проблема ми го има и на IE, и на Chrome. Berbo and JYL 2 Quote Link to comment
g0sHky Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Струва ми се че това е проблем от самия браузър. dbrm, JYL and RoLeX 3 Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img] [size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be We are the famous CFC And we don't give a fuck Whoever you may be 'Cos we are the famous CFC[/color][/size] [/center] Link to comment
parcaleste Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Да, не се случва в този форумен формат това. FireFox-a просто има някакво такова запичане, докато не рифрешнеш страницата. Radox and JYL 2 Quote Link to comment
neshev Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Да спре да се пише с италик и болд плз? dbrm, Radox, JYL and 1 other 4 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ^ Ти си безгласна буква, сък ит. Някой друг да има проблем с редактираните съобщения? При мен, при редакция, кирилицата става на едни такива питанки в квадратчета, хъ? о.О JYL, dbrm and Radox 3 Quote Link to comment
Mr.3:16! Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ^ Ндам, и при мен е така .. JYL and Trash 2 Quote Link to comment
Y_2_J Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Някой друг да има проблем с редактираните съобщения? При мен, при редакция, кирилицата става на едни такива питанки в квадратчета, хъ? о.О И аз го имам тоя проблем и също така виждам доста постове, които са едитвани от други потребители. JYL 1 Quote Link to comment
Socki Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 ^ Същото и при мен. А също да питам дали някога пак ще бъде направено така, че когато пиша ново мнение отдолу да ми излизат последните 5-6 мнения в дадена тема (нямам предвид Fast Reply). JYL and undertaker_pz 2 Quote h Link to comment
Veetor Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 1. Скоро няма да се оправи, ако изобщо 2. Нещо не намирам от къде се гласеше. Дай жокер и ще го фиксна Radox, JYL and undertaker_pz 3 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Recommended Posts