Jump to content

Какво искате да се добави/промени в BWC?

Recommended Posts

Posted

^

Не ми се вижда на мене ;)

"Your group is not allowed to view reputation" ми пише. Бати правата имаме ВИП-овете, нема що... :(

Знаем, че не ти пука изобщо за репутацията, спокич.

Rise of Thunder
Posted

Като влезеш в профил - Reputation. Виждаш всички плюсове и минуси от кого са и за кое мнение, в коя тема.

Your member group is not allowed to view received reputation!Ей това ми изписва.

• 2 weeks later...
Rise of Thunder
Posted

Your member group is not allowed to view received reputation!Ей това ми изписва.

Пак същия проблем.Това от форума ли е или просто адимините пак са го направили така,че да не гледаме.

• Upvote 3
Posted

Имаше промени в правата на групите. Доста ограничения са въведени за група потребител за сменка на екстри за СП и Акционери+.

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Posted

Пак нямаме право да си гледаме репутацията, а?

• Upvote 2
UNDERTAKER*
Posted

^ От профила ти можеш да си я гледаш. Директно от поста мисля, че има някакъв бъг, затова не става понякога.

• Upvote 2
Posted

Your member group is not allowed to view received reputation!

А уж и двамата сме СП...?

• Upvote 2
Posted

"Абе сега защо пищите за тая репутация бе ... за какво ви е да я виждате? Само тъпака радох се вманиачава по нея. Живейте си живота и не се затормозявайте са такива глупости..."

• Upvote 4

35izpu1.jpg

Posted

Владееш save page as+print screen Оги :beer:

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Posted

"Абе сега защо пищите за тая репутация бе ... за какво ви е да я виждате? Само тъпака радох се вманиачава по нея. Живейте си живота и не се затормозявайте са такива глупости..."

Не разбрахте ли вече каква е истинската идея на репутацията? Не, не под ника ми да има зелени цифрички, а да се види кой подкрепя и кой - не, мнението ти. Аз искам да виждам кой споделя моите виждания, това прави ли ме вманиачен? Главната идея все си мисля, че беше да се спестят хилядите постове ала "+1", да подкрепиш нечие мнение без спам.

Posted

Както например искам аз да направя сега. ^+1 :D Сериозно, ще е готино ако можем да виждаме кой цъка плюс/минус :)

Posted

Аз предлагам при публикуване на новини в News and spoilers да стане задължително посочване на източника на новината. Така ще се внесе някаква яснота около достоверността на информацията, а и ще се избегне възможността за публикуване на свободни съчинения.

Posted

Всички виждате репа включително и като гости :beer: Който няма аватар = reupload и е гг.

Posted

Преди време имаше такова чудо като "давност на наказанията".

Естествено имаше и дупка в системата, тогавашната давност беше 3 месеца, което беше добре дошло за човек като мен с тогавашния ми 80% уорн, но пак си беше дупка. Смятам, че няма лошо в това да се върне давността, но да бъде увеличена на 6 или 12 месеца. Просто не мисля, че е нужно човек да отговаря за неща, които е направил преди толкова време, или пък да страда от тях.

Тъпо е да си баннат за нещо, което си направил преди време, особено ако си се отучил от него. ;)

• Upvote 3
Posted

Още е валидно, но се прави ръчно, когато някой стигне 100%.

• Upvote 3

The_Cobra_Killer
Posted (edited)

Преди имаше един бутон "Forum", на мястото на сегашния "Shoutbox". Преди много често го използвах, за да мога да се върна от дедена тема в началната страница. Ако има някакъв начин да се върне, ще бъда много благодарен.

Edited by The_Cobra_Killer
UNDERTAKER*
Posted

^ Просто натискаш банера (логото) най-отгоре и те връща :)

ch1kz magnet
Posted

Да може да се влиза в #wwe-bg през форума както беше преди.

• Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Posted

Имам някакъв странен проблем - не виждам никакви аватари, а като цъкна на някой юзър, и ми изписва следното:

[#10245] Нямате разрешение да разглеждате потребителски профили

?

35izpu1.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Като натисна на shoutbox-а и ми пише, че съм баннат от него. Защо? :D

35izpu1.jpg

• 1 month later...
Posted

Може ли да се добави опцията за статистиката в профилите на потребителите - в кой раздел колко поста имат, кога са най-активни(по часове в деня) и т.н. ? Преди помня, че я имаше.

Изображение

Posted

^ Все едно не знаеш кога влизаш и в кои раздели пишеш :D

• Upvote 2