Dani_ebe Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ^ Не ми се вижда на мене "Your group is not allowed to view reputation" ми пише. Бати правата имаме ВИП-овете, нема що... Знаем, че не ти пука изобщо за репутацията, спокич. Socki, wohov, Brock_Lesnar and 4 others 7 Quote
Rise of Thunder Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Като влезеш в профил - Reputation. Виждаш всички плюсове и минуси от кого са и за кое мнение, в коя тема. Your member group is not allowed to view received reputation!Ей това ми изписва. old school, mass1v3, Veetor and 1 other 4 Quote
Rise of Thunder Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Your member group is not allowed to view received reputation!Ей това ми изписва. Пак същия проблем.Това от форума ли е или просто адимините пак са го направили така,че да не гледаме. old school, tanchii and Petioo09 3 Quote
Veetor Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Имаше промени в правата на групите. Доста ограничения са въведени за група потребител за сменка на екстри за СП и Акционери+. Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
YoTheReal Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Пак нямаме право да си гледаме репутацията, а? old school and Rocky Maivia 2 Quote
UNDERTAKER* Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ^ От профила ти можеш да си я гледаш. Директно от поста мисля, че има някакъв бъг, затова не става понякога. old school and Laoch 2 Quote
YoTheReal Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Your member group is not allowed to view received reputation! А уж и двамата сме СП...? dexim and Laoch 2 Quote
Radox Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 "Абе сега защо пищите за тая репутация бе ... за какво ви е да я виждате? Само тъпака радох се вманиачава по нея. Живейте си живота и не се затормозявайте са такива глупости..." Master_Chief, BlackKing, HEIDENREICH and 1 other 4 Quote
wohov Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Това: Да стане: outkast, nick, mass1v3 and 15 others 18 Quote
toshety Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Владееш го PS, Оги. outkast, dexim, 1010 and 1 other 4 Quote
Veetor Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Владееш save page as+print screen Оги :beer: old school, iMMORTAL!, mass1v3 and 3 others 6 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
YoTheReal Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 "Абе сега защо пищите за тая репутация бе ... за какво ви е да я виждате? Само тъпака радох се вманиачава по нея. Живейте си живота и не се затормозявайте са такива глупости..." Не разбрахте ли вече каква е истинската идея на репутацията? Не, не под ника ми да има зелени цифрички, а да се види кой подкрепя и кой - не, мнението ти. Аз искам да виждам кой споделя моите виждания, това прави ли ме вманиачен? Главната идея все си мисля, че беше да се спестят хилядите постове ала "+1", да подкрепиш нечие мнение без спам. outkast, Loop, iMMORTAL! and 10 others 13 Quote
dexim Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Както например искам аз да направя сега. ^+1 Сериозно, ще е готино ако можем да виждаме кой цъка плюс/минус :) tanchii, old school, parcaleste and 6 others 9 Quote
retwerts Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Аз предлагам при публикуване на новини в News and spoilers да стане задължително посочване на източника на новината. Така ще се внесе някаква яснота около достоверността на информацията, а и ще се избегне възможността за публикуване на свободни съчинения. dexim 1 Quote
Veetor Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Всички виждате репа включително и като гости Който няма аватар = reupload и е гг. mass1v3, outkast, old school and 11 others 14 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
YoTheReal Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Преди време имаше такова чудо като "давност на наказанията". Естествено имаше и дупка в системата, тогавашната давност беше 3 месеца, което беше добре дошло за човек като мен с тогавашния ми 80% уорн, но пак си беше дупка. Смятам, че няма лошо в това да се върне давността, но да бъде увеличена на 6 или 12 месеца. Просто не мисля, че е нужно човек да отговаря за неща, които е направил преди толкова време, или пък да страда от тях. Тъпо е да си баннат за нещо, което си направил преди време, особено ако си се отучил от него. ;) outkast, old school and BlackKing 3 Quote
Veetor Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Още е валидно, но се прави ръчно, когато някой стигне 100%. outkast, old school and YoTheReal 3 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
The_Cobra_Killer Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 (edited) Преди имаше един бутон "Forum", на мястото на сегашния "Shoutbox". Преди много често го използвах, за да мога да се върна от дедена тема в началната страница. Ако има някакъв начин да се върне, ще бъда много благодарен. Edited July 22, 2011 by The_Cobra_Killer old school 1 Quote
UNDERTAKER* Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ^ Просто натискаш банера (логото) най-отгоре и те връща :) Veetor, outkast, The_Cobra_Killer and 2 others 5 Quote
ch1kz magnet Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Да може да се влиза в #wwe-bg през форума както беше преди. old school and outkast 2 Quote [img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]
Radox Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Имам някакъв странен проблем - не виждам никакви аватари, а като цъкна на някой юзър, и ми изписва следното: [#10245] Нямате разрешение да разглеждате потребителски профили ? The_Cobra_Killer, outkast, dreikk and 1 other 4 Quote
Radox Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Като натисна на shoutbox-а и ми пише, че съм баннат от него. Защо? :D BlackKing, old school, go go and 3 others 6 Quote
Popular Post YoTheReal Posted September 19, 2011 Popular Post Posted September 19, 2011 Внасям жалба против несериозното поддържане на WWE-раздела. Темите с PPV-та си стоят пиннати с месеци, без да се свалят и качат актуалните. BlackKing, dexim, Djambazov and 19 others 22 Quote
Chris_Jericho Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Може ли да се добави опцията за статистиката в профилите на потребителите - в кой раздел колко поста имат, кога са най-активни(по часове в деня) и т.н. ? Преди помня, че я имаше. WereWolf, pukkod, Brock_Lesnar and 7 others 10 Quote
Rocky Maivia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ^ Все едно не знаеш кога влизаш и в кои раздели пишеш :D Mr.3:16! and go go 2 Quote
Recommended Posts