Jump to content

Kurt Angle RF Shoot Interview 2008


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Мисля,че това определено има нужда от коментар :) ,поне от тия които са го гледали,а които не са го препоръчвам горещо да го гледат в XWT го има.Много добро интервю просто Кърт си каза всичко.

За това,че хората които най-много уважавал са Шон,Трите Хикса и Гробаря и всички тея глупости,които се изписаха в нета са били предназначени към масовата публика.Каза,че според него Трите Хикса е най-добрия що се отнася до psyhology,за това кои мачове са добри - мачове,които разказват история,а не просто някакъв spotfest и показване на хватки,всичко трябва да има смисъл,а не някакво безразборно показване на хватки и това кой колко хватки правел няма никакво значение и всички тея приказки,които изговорел за TNA са били насочени към марковете просто е прекалявал хваленето примерно като е казал,че TNA ще настигне WWE,а това нямало абсолютно никакъв начин да стане поне в близките 5 години.

Също и че уважавал много Винс и всички тея глупости,които изговорел било,защото му бил ядосан,но вече му минало и още много и много,въобще много добро интервю.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
Shawn_Michaels

Може и това да стане,но довечера или малко по-късно днес,но още си има seeder-и в XWT не мисля,че би било особен проблем да си го дръпнете,защото е 1,63 GB има доста да ъплоадвам....

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Щом е в замунда, чудесно. :) Просто някои са с кофти коефициент в XWT, други теглят много неща оттам в моя случай и нямат възможност да добавят още файлове.

Попрегледах някои моменти. Много ме изкефи това за рейтингите: "За да ме вземате насериозно говорейки за това, трябва да сте идиоти. :D Аз само промотирам компанията си, разбира се, че няма да ги стигнем в следващите години." Позатвори някои усти. :)

Edited by KZL
Link to comment
The Olimpic Hero

Ако до сега имах 9.5/10 респект към Кърт Енгъл,то сега респектът ми към него е 10/10.Това е реалният,истински Кърт Енгъл.Тук той си каза абсолютно всичко,едно към едно,нямаше скрито покрито.Като се започне от частта в WWE и това как той страшно много уважава Винс Макмеън и смята,че Винс е гений и как през всичките тези години е бил абсолютно лоялен към Винс и е изпълнявал на 100 % почти всичко,което му каже.Освен това се разбра,че кечистите,които Кърт най-много уважава са Triple H и Shawn Michaels,Кърт се е учил от тях.Кърт разкри в интервюто си още много интересни неща от кухнята на WWE,примерно колко зле е бил Еди Гереро на моменти,как целият е треперил и е казвал да не го докосват.Имаше и два супер интригуващи момента,това че на Unforgiven 2001 планът е бил Остин да запази и това,че първият безспорен шампион щял да бъде Кърт,но точно 5 дни преди PPV-то плановете се променили и Y2J бил направен шампион.Освен всички тези интересни моменти,Кърт много яко нареди Даниел Пудер и аз много се смях.Когато Кърт обясни как Пудер казал,че ще е в мейн ивента на Royal Rumble направо се пукнах от смях.

Друга важна част в интервюто беше обяснението на Кърт за добрите мачове.Кърт буквално каза,че не е нужно да си само добър атлет и т.н,в индитата има много добри атлети и те могат да правят уникални неща,но не това е най-важното.Най-важното всъщност е освен да си добър атлет,да можеш да разказваш история по време на мачовете си.Тук Кърт даде за пример мача си със Shawn Michaels.

В заключение обаче целият акцент падна върху това,че Кърт даде ясно да се разбере,че всички неща против WWE ги говори абсолютно нарочно и преднамерено,с цел да промотира компанията си.Всички приказки за рейтинги и т.н. са си театър,Кърт тук обясни,че не е глупак и че разбира,че TNA на този етап не може да се конкурира с WWE по този показател,след 4-5 години може би,но сега не.Кърт Енгъл е посветил живота си на WWE и е имал нужда просто от повече почивка,която явно не е получил.Въпреки това не е останал с лоши чуства към никой,даже и в момента си уважава повечето от WWE,включително и Винс.Даже каза,че не знае къде ще бъде неговото пенсиониране,дали в TNA или в WWE,всичко е възможно.

Горещо ви препоръчвам това shoot интервю,както казах това е истинският Кърт,Shawn_Michaels го е качил в раздела multimedia,бих казал че направо е задължително за гледане,може да научите много неща за кеча. :)

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...