Jump to content

Kurt Angle RF Shoot Interview 2008


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Мисля,че това определено има нужда от коментар :) ,поне от тия които са го гледали,а които не са го препоръчвам горещо да го гледат в XWT го има.Много добро интервю просто Кърт си каза всичко.

За това,че хората които най-много уважавал са Шон,Трите Хикса и Гробаря и всички тея глупости,които се изписаха в нета са били предназначени към масовата публика.Каза,че според него Трите Хикса е най-добрия що се отнася до psyhology,за това кои мачове са добри - мачове,които разказват история,а не просто някакъв spotfest и показване на хватки,всичко трябва да има смисъл,а не някакво безразборно показване на хватки и това кой колко хватки правел няма никакво значение и всички тея приказки,които изговорел за TNA са били насочени към марковете просто е прекалявал хваленето примерно като е казал,че TNA ще настигне WWE,а това нямало абсолютно никакъв начин да стане поне в близките 5 години.

Също и че уважавал много Винс и всички тея глупости,които изговорел било,защото му бил ядосан,но вече му минало и още много и много,въобще много добро интервю.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
Shawn_Michaels

Може и това да стане,но довечера или малко по-късно днес,но още си има seeder-и в XWT не мисля,че би било особен проблем да си го дръпнете,защото е 1,63 GB има доста да ъплоадвам....

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Щом е в замунда, чудесно. :) Просто някои са с кофти коефициент в XWT, други теглят много неща оттам в моя случай и нямат възможност да добавят още файлове.

Попрегледах някои моменти. Много ме изкефи това за рейтингите: "За да ме вземате насериозно говорейки за това, трябва да сте идиоти. :D Аз само промотирам компанията си, разбира се, че няма да ги стигнем в следващите години." Позатвори някои усти. :)

Edited by KZL
Link to comment
The Olimpic Hero

Ако до сега имах 9.5/10 респект към Кърт Енгъл,то сега респектът ми към него е 10/10.Това е реалният,истински Кърт Енгъл.Тук той си каза абсолютно всичко,едно към едно,нямаше скрито покрито.Като се започне от частта в WWE и това как той страшно много уважава Винс Макмеън и смята,че Винс е гений и как през всичките тези години е бил абсолютно лоялен към Винс и е изпълнявал на 100 % почти всичко,което му каже.Освен това се разбра,че кечистите,които Кърт най-много уважава са Triple H и Shawn Michaels,Кърт се е учил от тях.Кърт разкри в интервюто си още много интересни неща от кухнята на WWE,примерно колко зле е бил Еди Гереро на моменти,как целият е треперил и е казвал да не го докосват.Имаше и два супер интригуващи момента,това че на Unforgiven 2001 планът е бил Остин да запази и това,че първият безспорен шампион щял да бъде Кърт,но точно 5 дни преди PPV-то плановете се променили и Y2J бил направен шампион.Освен всички тези интересни моменти,Кърт много яко нареди Даниел Пудер и аз много се смях.Когато Кърт обясни как Пудер казал,че ще е в мейн ивента на Royal Rumble направо се пукнах от смях.

Друга важна част в интервюто беше обяснението на Кърт за добрите мачове.Кърт буквално каза,че не е нужно да си само добър атлет и т.н,в индитата има много добри атлети и те могат да правят уникални неща,но не това е най-важното.Най-важното всъщност е освен да си добър атлет,да можеш да разказваш история по време на мачовете си.Тук Кърт даде за пример мача си със Shawn Michaels.

В заключение обаче целият акцент падна върху това,че Кърт даде ясно да се разбере,че всички неща против WWE ги говори абсолютно нарочно и преднамерено,с цел да промотира компанията си.Всички приказки за рейтинги и т.н. са си театър,Кърт тук обясни,че не е глупак и че разбира,че TNA на този етап не може да се конкурира с WWE по този показател,след 4-5 години може би,но сега не.Кърт Енгъл е посветил живота си на WWE и е имал нужда просто от повече почивка,която явно не е получил.Въпреки това не е останал с лоши чуства към никой,даже и в момента си уважава повечето от WWE,включително и Винс.Даже каза,че не знае къде ще бъде неговото пенсиониране,дали в TNA или в WWE,всичко е възможно.

Горещо ви препоръчвам това shoot интервю,както казах това е истинският Кърт,Shawn_Michaels го е качил в раздела multimedia,бих казал че направо е задължително за гледане,може да научите много неща за кеча. :)

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...