Jump to content

Комбинации от кечисти, които никога не ви омръзват?


nWoHulkster

Recommended Posts

Има ли такива комбинации от кечисти/кечистки/отбори, за които имате чувството, че колкото и пъти да ги гледате как се бият един срещу друг, ако ще и 1000 пъти да е, никога няма да ви омръзне да ги гледате един срещу друг и сблъсъците им винаги ще са ви интересни на макс? Ако отговорът е да - кои са те?

Link to comment

Отговорът е да ;) Ето и кои са двете ми комбинации:

Edge & Christian vs. The Hardys vs. The Dudleys

Kane vs. The Undertaker

Защо? Защото мачовете между гореспоменатите пичове винаги са натъпкани със заряд още преди самото започване и винаги разказват някаква история.

35izpu1.jpg

Link to comment

LAX vs. Styles/Daniels

Joe vs. Styles vs. Daniels (Всичките комбинации)

Joe vs. Scott Steiner

Joe vs. Kobashi

KENTA vs. Danielson

Shawn Michaels vs. Stone Cold Steve Austin

Bret Hart vs. Mr. Perfect

Bret Hart vs. Stone Cold Steve Austin

Bob Sapp vs. Hard Gay :D

Link to comment

И при мен отговорът е да. :)

От WWE:

Edge & Christian vs. The Hardys vs. The Dudleys

Bret Hart vs. Owen Hart

Undertaker vs. Kane

Chris Benoit vs. Kurt Angle

От TNA:

AJ Styles vs. Christopher Daniels vs.Samoa Joe

Kurt Angle vs. Samoa Joe

Christian Cage vs. Rhino

LAX vs. Styles & Daniels

Other Promotion:

Samoa Joe vs. Kenta Kobashi

Von Erich vs. The Free Birds

Ric Flair vs. Magnum TA

Edited by D`lo Brown

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Umaga vs Jeff Hardy

Roderick Strong vs Erick Stevens

Steve Austin vs The Rock

Mitsuharu Misawa vs Kenta Kobashi

AJ Styles & Daniels vs LAX

Hardy Boyz vs Dudley Boys

Chris Jericho vs Chris Benoit

AJ Styles vs Daniels vs Samoa Joe

Link to comment

Sting vs. Jeff Jarrett – Вече не помня колко пъти съм ги гледал в WCW, после и в TNA и спокойно мога да заявя, че никога няма да ми омръзне да ги гледам един срещу друг, въпреки че мачовете им са винаги около 80% идентични. Последната им среща беше сред най-интересните, тъй като напълно странеше от Sting/Flair типа мач, който обикновено изиграват (Sting доминира, Jarrett се завръща след някоя мърсотия, започва обработка на крака, Figure 4, Sting се измъква, връща си доминацията, Stinger Splash, Scorpion Death Drop/Lock и край на мача или намеса на някой, който ще помогне на JJ да победи). И двамата са големи лица, така че си получават и нужната реакция, така че и атмосферата винаги е на шест.

Petey Williams vs. Chris Sabin – Започнах да ги гледам в периода, в който Sabin беше единвтения, успяващ да контрира Canadian Destroyer-а и двамата често имаха мачове помежду си. Никой от мачовете не ми омръзваше и приличаше минимално малко на предходния. Двамата винаги вкарват по нещо, с което да поддържат интереса, а и феновете обикновено са зад тях (dueling chants FTW!). Не получават реакции колкото горните, но пък разновидността на мачовете им компенсира за това. Не се сещам дори за един мач, който да е включвал и двамата и да не е излязъл най-малко добър.

AJ Styles vs. Christopher Daniels – Instant Classic! Тук вече има всичко, което липсва в предните комбинации – феновете се кефят и на двамата, така че има стабилна атмосфера, а двамата са в състояние да изиграят 1,000 мача и всичките да са различни, а не само с разместени spots. Не знам какво друго да кажа за тях, думата „феноменални” изчерпва всичко.

AJ Styles & Chris Daniels vs. Homicide & Hernandez – Макар да се сещам само за четири мача между тях, всички мачове бяха с различен gimmick и по нищо не приличаха на предходните, така че не мога да съм 100% сигурен дали ако видя два еднакви мача ще ми е еднакво интересно, но не виждам защо да не е. Brawl-овете между тях (те вече бяха около 50) не ми омръзваха, така че вероятно същото ще важи и за мачовете.

AJ Styles & Christopher Daniels vs. America’s Most Wanted – От началото до средата на 2006 (с няколко там прекъсвания заради AJ/Daniels/Joe програмата), тези два отбора бяха лицето на отборната дивизия и знам, че имаха сума мачове помежду си (при това без gimmicks). Не съм скучал по време на нито един мач, винаги имаше нужното количество кеч и забавление, че да ми поддържа интереса.

Billy Kidman vs. Juventud Guerrera – Имам бегли спомени за два или три мача между тях без да броим отборните, но и така мога да съм сигурен, че са много добра комбинация. Никога не разочароват в качеството на мачовете си и винаги дават всичко нужно в нужната доза, без да прекаляват или да сдържат нещо. Това са сред малкото кечисти, които мога да гледам само заради качество на мачовете, без да ми пука за историята в ринга.

Lacey vs. Daizee Haze – Контраст на горното. Макар да не представят големи класики, двете са сред малкото жени, които си имат история в ринга и винаги излагат по нещо, от което искаш да гледаш още и още.

Jimmy Jacobs vs. BJ Whitmer – История, бруталитет, продължителност, разнообразие. По принцип не съм фен на Whitmer, но все пак в сблъсъците между двамата винаги има по нещо, което да ти разпалва интереса. Подозирам, че това е как по-точно ще се убият в конкретния сблъсък, но как да е. Най-добрите промота на Jacobs са именно в тази вражда и всяко едно надъхва максимално за следващия им сблъсък. Всеки път, когато ги гледам един срещу друг се моля да не се избият, защото задължително трябва следващия път да се върнат в ринга и да достигнат едно ново ниво на насилие и лудост.

Colt Cabana vs. Delirious – Една дума описва всичките им срещи – HILARIOUS! НИКОГА няма да ми писне да ги гледам как беснеят един срещу друг.

Други комбинации, за които се сещам, но не съм сигурен дали няма да омръзнат са Delirious/Matt Sydal, Chris Hero/Claudio Castagnoli, AJ Styles/Samoa Joe/Chris Daniels и Austin Aries/Roderick Strong. За други не се сещам, но темата ми повдигна интереса, ще взема да разчовъркам паметта :) .

14vijko.gif

Link to comment

Никога няма да ми омръзне да гледам Kane vs. The Undertaker. Историята от преди около 10 години си е неповторима и е едно от изключителните неща, случвалисе някога вWWE, а и в цялата кеч индустрия (осещам как някой веднага ще ве обори :D ). Самия замисал Брат vs. Брат си е страхотен и след като още поддържат тази версия, в мачовете им има огромен заряд и напражение, независимо дали да за титла, дали има история преди това или мача е просто за запълване на време, винаги зрелището е на 6 :)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

SCSA vs The Rock

Shawn Michaels vs SCSA

Aj Styles vs Christopher Daniels

Chris Jericho vs Chris Benoit (R.I.P.)

Bret Hart vs SCSA

Undertaker vs Kane

Dudley Boyz vs Hardy Boyz - E&C

[img]http://kachi-snimka.info/images/bfi1285527446f.gif[/img]

Link to comment

The Rock vs. Stone Cold - и тук определено не става дума само за мачове. Когато двамата са на един ринг, адреналинът винаги е на високо ниво, независимо от това дали се бият, дали говорят, или просто стоят и се гледат. Публиката винаги полудява и атмосферата ми въздейства положително и на мен.

Edge & Christian vs. The Dudley Boyz vs. The Hardy Boyz - тези три отбора от златната ера на отборната дивизия в WWE също никога няма да ми омръзне да ги гледам. Имали са невероятно много мачове помежду си, но винаги са ми били интересни. Даже и в момента мисля, че могат да направят добри мачове, а и враждата ще е интересна откъм развитие, защото в последните години Christian и Bubba започнаха да се справят много добре и пред микрофона.

Triple H vs. Shawn Michaels - тук доста се колебаех, но и те мисля, че няма да ми омръзнат. Имали са много мачове помежду си и всеки от тях е бил на много високо ниво. Двамата просто имат невероятна химия и винаги се сработват добре, независимо дали са в отбор, или се бият един срещу друг.

В общи линии за тези се сещам в момента. Joe vs. Styles vs. Daniels също няма да ми омръзне да ги гледам, но ако правят мачове като тези, които правеха през 2005 година. Сега Joe и AJ малко промениха стиловете си и мачовете между двамата не са ми чак толкова интересни, колкото навремето, но пак стават.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Единствения що годе такъв вариант за мен е Шон срещу Трите Хикса,но само донякъде......,за мен който и да е винаги омръзва след един момент вече ти писва да гледаш едни и същи работи,разнообразието му е майката!

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Всеки мач омръзва след време.За пример са Шон Майкълс и Джерико.Иначе моя отговор е Shawn Michaels - Triple H

Link to comment
corruptedshadow

Няма такива - всички ми омръзват, дали след година, две или три... Все някога ще започна да им е*а майката. :)

Link to comment

Няма такова нещо, което не обръзва. Всички тия фюдове, които посочихте, може и да са класика, но щяха да омръзнат, ако ги бяха продължили още. Просто са оцелени точния момент и точната доза.

Колкото и потенциал да има определено нещо, той е опеделено количество и след това се изчерпва ...

 

Link to comment
  • 1 month later...

Edge & Christian vs. Hardy Boys vs. Dudley Boys - гледала съм много техни мачове, и колкото и да ги гледам, дори и на едно ниво да са, пак ги харесвам и не ми омръзват.

Същата работа е Batista vs. Undertaker :)

[img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img]

Link to comment

Trish Stratus vs Lita - Най-драматичният женски сблъсък EVER! Ако някой ме пита за WWE Divas винаги ще се сетя за тях. Може и да имат само един *** мач, но нито един от всичките им не ми е скучен. Това е единствените жени, които когато се срещат на ринга аз съм на тръни. Жалко, че и двете не са в момента в WWE, но както се е случвало и преди - нищо не се знае, може да има "one more time", за който се надявам напълно. :)

Chris Jericho vs The Rock - Тук даже не знам дали има какво да коментирам... Великаните на микрофона! Ако има хора, които буквално могат да наелектризират въздуха, то това са тези двамата. Видяхме няколко прекрасни мача от тях и никога няма да спра да се надявам да ги видя пак на едно и също място по едно и също време.

Chris Benoit vs. Randy Orton - Какво правеха и то за какво време... Жалко, че ги видяхме само на Summerslam `04 на PPV, ако не ме лъже паметта. Изненадан бях от прекрасната химия между тях. На мач на RAW или Smackdown те правеха същите по качество мачове като на Summerslam `04. Така и така не ги пуснаха в нещо по-сериозно... Уви...

Edge vs. Randy Orton - Помнете ми думата - ако не на тази Wrestlemania, то на някоя съвсем скорошна - я 26тата, я 27мата, ще ги видим тези двамата. Прекрасно се сработиха на няколко пъти. Добре че не направиха тази вражда по-рано в годините понеже това щеше да е един пропилян коз в момента. През 2004 ги видяхме на няколко пъти и оставиха зад гърба си страхотен мач миналата година на RAW, който, въпреки че беше 3-4 пъти по-кратък от HBK - Cena, го закопа! Тези двамата в бъдещето = THUMBS UP!

Shelton Benjamin vs. Shawn Michaels - С един единствен мач, който беше под 10 минути, те направиха шоуто на 2005. Единственото, което му трябва на осъществяването на това занапред е още малко heat около Shelton. Ще бъде чудесно...отново!

Randy Orton vs. The Undertaker -Една вражда, пред която се прекланям. Много хора не я харесаха, но пък на много други им се запечата в главите. Нямаше segment/promo/angle, който да не бяха изпълнили с емоция. Адски надъхващо ми действаха.

John Cena vs. Edge - Колко техни мача видяхме засега?! Сякаш бяха 10 най-малко. Никога не ни омръзна тази комбинация! Никога! Никога не чух някой да се оплаче, че са направили нещо тъпо. В крайна сметка явно ще ги видим още десетки пъти заедно, за което се надявам и стискам палци да се случи. Ако трябва да откроя един отговор за тази тема то това би била тази вражда.

Edited by Old_school
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...