Jump to content

Who Is He? (Book diary)


Recommended Posts

WHO IS HE?

Понеже много от хората във форума участващи в Hamilton City Untouchables вече не са част от него поради ред причини, реших да въведа един нов вид дневник, надавям се чиято идея ще се хареса на сегашните потребители. Who is the Joker? е новото начинание с което ще се заема.. дневникът отново ще бъде на епизоди, написани от мен, но ще има една разлика! Потребителите които ще се запишат ще могат сами да контролират съдбата на героите си както в така наречените „книги игри”. Това което предлагам е в края на всеки епизод, някой от участниците ще може да поеме по различни пътища предварително „начертани” от мен, от което ще зависи самия развой на дневника, така те самите ще избират какво точно ще се случи и накъде ще поемат. Може би се чудите какво общо има това с така наречената персона от известните серии на Batman, ”The Joker”. Записалите се ще имат възможноста, чрез своите герои в дневника да открият кой всъщност е The Joker! Събитията се развиват точно след хитовия филм ”The Dark Knight” където, Жокера е затворен в един от Готамските затвори за деянията които е направил. След смъртта на Харви Дент и преследването на вече обвинения в няколко убийства Batman.. няколко персонажа изпълнявани от записаните в дневника ще имат възможността да разкрият истината за Жокера.. от къде се е взел, какво е правил преди да дойде в Готам, чрез мини епизодчетата които ще пресъздам. Разбира се историята е измислена от мен и не граничи с действителните събития, които може би по нататък Кристофър Нолан ще пресъздаде в нов филм за „Готамският рицар”. Така от вас искам само да се запишете, трябват ми 8 човека, които ще са свързани в цялата история.. Записването ще стане на ЛС, а аз в последствие ще създам образите на всеки.. надявам се тази идея да се хареса и да се развие!

Главни Действащи лица

Player 1 -- (Aikidoka)

Player 2 -- (The Olimpic Hero)

Player 3 -- (radoslav1948)

Player 4 -- (Born 2B God)

Player 5 -- (torex)

Player 6 -- (Mr.Perfect)

Player 7 -- (Legend_Killer)

Player 8 -- (Final)

Допълнителни..

The Joker/Mr. X

Batman/Bruce Wayne

The Commissioner/James Gordon

The Mayor/Anthony Garcia

The Boss/Bruno Maroni

Alfred

Link to comment

Главни Действащи лица

Brandon Jackson (Aikidoka) - Треньор по айкидо, държащ dojo, близо до склада в който Жокера уби Рейчъл Доус. Засегнатото му dojo при взрива го кара да се интересува малко повече от маниакалния престъпник.

Fast Eddie (The Olimpic Hero) - Мафиот, работещ някога за Salvatore Maroni, сега занимаващ се с дребни сделки.

Officer Jack Sampson (radoslav1948) - Брат на един от убитите полицаи при безредиците в Готам Сити.. лично е посветил живота си да унищожи Жокера. Полицай в Готамската полиция.

Charlie Ford (Born 2B God) - Адвокат, занимавал се с няколко от делата срещу Жокера. Чарли проучва мистичната персона от много време без особен успех.

Max "Mad" Madison (torex) - Частен детектив занимаващ се с случай, в който жена твърди, че мъжа и е бил отвлечен от Жокера преди години.

Donny Smith (Mr.Perfect) - Надзирател в крилото където държат Жокера..

Mitch Franklin (Legend_Killer) - Току що пристигнал в Готам Сити. Мич прави ясна прилика между Жокера и негов приятел в миналото, затова иска да помогне с каквото може на полицията в индефицирането му.

Les Krizak (Final) - Украински режисьор, който иска да пресъздаде историята на Жокера в документален филм.

Link to comment

Радвам се, че се завръщаш с оригинални идеи KENNEDY :)

Мисля, че начинанието ти ще пожъне успех. Чакам с нетърпение Епизод 1 :)

Link to comment

EPISODE 1 "DREAMLAND"

Само месеци бяха минали от арестуването на Жокера, един от най-големите престъпници в Готам Сити. Тръгнал от обикновен никой, той се превърна в един от най безсърдечните персони в града, взел страха и уплахата, както на бедните хора живящи в Готам, така и на полиция и мафия. The Joker бе затворен в един от най-строгите затвори няколко мили след града. Той бе в строго охранявано крило и бе разделен от останалите затворници. Сякаш нещо в него бе угаснало. Не се чуваше нито дума, нито вест от този закоравял престъпник, което още повече плашеше надзиратели и други затворници. В килията му бе тъмно, а той ден и нощ стоеше без дори да помръдне от неудобното си легло. Брус Уейн, бе отдавна отказал ролята си на маскираният "рицар" -Батман. Той бе "заточил" всичките си преспособления, както и така известния костюм, с който бродеше града през нощта за да спира злите деяния на криминално проявеното общество в Готъм. Сега нещата бяха различни в града.. полицията отново бе начело, а мафията беше пръсната. Всичко това бе благодарение на Харви Дент и Жокера, които погубиха мафията по един или друг начин.. след като Жокера вече бе затворен, не съществуваше и опастност от неговата терористична същност, която безцелно взривяваше болници, убиваше хора.. само заради самото удоволствие.

..

В друга отдалечена част на града.. на километри от местонахождението на Жокера, се намираше, човек, който не спираше да мисли за ситуацията в която бе изпаднал, докъто все още в града бушуваха нередности. Въпреки моментния катарзис, Brandon Jackson (Aikidoka), не спираше да мисли за експлозията в скалда до доджото му, в който взрив загина небезизвестната приятелка на покойния също Харви Дент, Рейчъл Доус. Brandon обикаляше, често останките от неремонтирания склад вечер и се опитваше да свърже пъзела. Той не бе доволен от факта, че е бил толкова близо и не е успял да помогне, когато някой наистина е имал нужда. Брандън искаше да разбере всичко за този "Жокер", искаше да знае защо е станало това което стана за да може спокойно да продължи живота си във ведра посока. Човекът бе треньор по айкидо и доджото бе негова собственост. Въпреки отдалеченото място, много от месните деца посещаваха уроците на майстора. Брандън бе много доволен от живота си, обичаше работата си, единственото което му липсваше бе сгодна женица :) и хубава къща в предградията.. но разбира се работеше по въпроса! Това бе поредната безсънна нощ за Би Джей.. той някак си имаше отново онова чувство! Въпреки, че живееше в dojo-то си на този етап, той не се замисляше, често в последния месец да се запъти към изоставения склад, но сякаш тази вечер нещо го тикаше да направи една среднощна обиколка! Той знаеше, че полицията не се мръдна много при огледа на местопрестъплението въпреки, че положението в Готам по това време бе кризисно.. затова трябваше да се престраши и да направи поне един оглед на мястото, дори и да не намери нищо...

Решения за Брандън

1. Трябва да направя огледа на склада сега!

2. Може да почака и за утре, много съм уморен сега!

3. Не ми се ходи на това зловещо място..

4. Дават "Приятели" по кабеларката, мисля да го пусна.

(Aikidoka да избере по кой път да тръгне!)

END!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Aбе какво стана с тоя дневник(книга игра де :) ) ?За един епизод ми стана любимият,но май ще си останем само с 1-ви епизод.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...