Jump to content

Новини от WWE


Guest wwf_forever

Recommended Posts

Guest wwf_forever

Понеже нямам достъп до другите раздели от BWC ще го напиша тук :

-Със сигорност е ясно е че Мик Фолей прекратява отношенията си със WWE , когато му истече договора началото на Септември , Фолей не бе дори и зад кулисите на Summerslam и не зе никакво участие във Hell In Cell Match , такаче от тук нататък Tazz and Jim Ross ще са коментаторите на SD и Matt Striker and Grisham на ECW

-Потвърдено е че Jeff Hardy няма контузия във врата както бе обявено няколко дни преди SummerSlam

-След вчерашния случай със жената на Shawn Michaels е ясно че можеби ще има нов angle между него и Джерико и ще имат някакъв мач на Unforgiven мач от сорта "Loser Leaves WWE " нещо такова , HBK въобще не е гооврил нищо за прекратяване на кариерата си такаче може да очакваме скоро на ринга.

-Edge обяви във своят blog on wwe.com часове преди Summerslam че би искал да в отбор със The Undertaker , също така подържал контакт със Christian познат като (Christian Cage) и се радва много за успеха му в TNA , и коментира също така и за angle на Шон Майкълс и обяви че се надява да се откаже.

  • Upvote 1
Link to post
YoTheReal

Не очаквах това от Ежко ... и от WWE. Интересна информация, това за блога му е много жалко, че съм го пропуснал. Това за Майкълс не го очаквах, а за Фоули се очакваше.

Link to post
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...