Jump to content

Предложение за "мач на месеца"

gboy

Recommended Posts

Съжалявам, ако не е за тук темата - търсих, търих ма не видях къде другаде да я постна.

Та идеята ми е следната. След като се прави класация за top wrestler , защо да не се прави и такава за най-добър мач на месеца. Годишната такава си е отделна, просто "проучването" си е съвсем друго.

Още веднъж се извинявам, ако темата не е за тук, мисля че не е в пререкание с правилата на форума.

Доста добра идея. По-добре да изчакаме и SummerSlam, но засега за мен е мача на Jay Lethal vs Sonjay Dutt. Но лично аз ще изчакам SummerSlam :)

BigPoppaPump

Идеята наистина е много добра.Аз съм `ЗА`.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Супер идея, поне SS ще ни спаси да имаме мач на месец август :lol:

[img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img]

Може и да мине идеята, но най-много 5 (а защо не и 3) места трябва да има в нея. Ако започнем да праскаме по 10-20 мача, ще се получат субективни глупости.

35izpu1.jpg

Предлагам обаче да е само за Мейнстрийм компанията,защото не висчки гледаме индита :)

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Ееее, това вече ще е кофти... без ROH?!? ;( Нека поне него го има, пък който го гледа ще си гласува за мачове от там. Ако след това някой мач е стигнал до висока позиция и има заинтересовани да видят какво толкова му е доброто някой (аз например) ще го ъплоудва. И така. Не мисля, че трябва да се ограничаваме само с WWE и TNA...

По-добре да е топ 5 според мен и да не е само с ТНА и WWE и да е както в класацията за кечист на месеца,където може да се гласува за кечисти от всички федерации.И тук трябва да е така.

Edited by The Pain

9MLnN5Y.gif

Дам класацията да е за всички компании.. а вече си зависи от избора на потребителите, не мисля, че трябва да се ограничаваме с TNA & WWE само.

Така, горе-долу половината от екипа взе решение по въпроса преди няколко дни. Очаквахме и другата половина да изкажат някакво мнение, но това не се случи и явно това ще е крайното решение. Екипът на BWC няма нищо против gboy да прави такава класация, но тя няма да бъде официална класация на BWC. След като gboy е авторът на класацията, той сам определя правилата, времето за гласуване и други подобни неща.

Posted Image

Така, горе-долу половината от екипа взе решение по въпроса преди няколко дни. Очаквахме и другата половина да изкажат някакво мнение, но това не се случи и явно това ще е крайното решение. Екипът на BWC няма нищо против gboy да прави такава класация, но тя няма да бъде официална класация на BWC. След като gboy е авторът на класацията, той сам определя правилата, времето за гласуване и други подобни неща.

Благодаря ви, щом е така ще се заема. Ето как стоят нещата. Хубаво би било да можем да следим идругите федки, освен двете мейнстриймки, но няма как. Турнирите на РОХ излизат след месеци и е глупаво да правим месечна класация, ама с мачове от различни месеци :woot: . Затова в класацията влезат само мачовете от месеца, което автоматично означава само от WWE и TNA. Ако някой от вас след и друга федерация - ОК, няма проблем да включи мач и от нея, но той задължително трябва да се е състоял въпросния месец. (при кечистите е друго, там можм да следим развитието им и без да ги гледаме на момента) Мисля, че е излишно да споменавам, но все пак - гласува се за мачове, които сте гледали.

Ето и самите правила. Гласува се задължително за 5 мача. Включват се мачове от всякакъв вид шоута - седмични, турнири и т.н. Мачът, който сте поставили на първо място, получава 5 точки, на второ - 4 и така до петия, който взима 1 съответно. В класацията влизат общо 10 мача, останалите просто никой не ги брига. Гласуването ще е в продължение на 5 дни от 1-ви до 5-ти всеки месец. На три месеца ще има специална класация, чиито правила ще обесня по-долу*. Ще се постарая да направя класацията интересна, като включа мултимедийни елементи в представянето и, за да се получи интересно.

* На всяко тримесечие ще се прави гласуване между 9 мача. Съответно печелившите тройки от последните три месеца, това ще даде шанс за по-общ план на нещата.

Ще бъде пусната отделна тема, направена както си му е редът, обяснения, правила, подреждане и т.н. Не се притеснявайте, като излезе няма да я пропуснете. Иначе да - започва през септември, сиреч след по малко от седмица. ;)