Jump to content

CRIMSON MOON CHAMPIONSHIP WRESTLING

Recommended Posts

Понеже остават едва 5 дни до турнира може да си напишете 'предксазанията', надали ще ви вземе много време ...

Crimson Moon Championship Wrestling News

-В официялния сайт на 411mania излезе информация за нова титла в CMCW. След като информацията се разпространи до още няколко спойлер сайта, компанията обяви официялно новата титла. Все още не е ясно как тя ще бъде използвана, за какво и кога ще се определи първия шампион.

-Името на титата е CMCW X Division Championship.

-Нейния облик :

1124245_orig.jpg

-Тя все още не е добавена към главния сайт като официялна титла, най-вероятно заради липса на ростер за да се състави дивизия.

-Повече информация около титлата се очаква на идното PPV и седмичното шоу след него.

Ммм много добро PPV.Мачове,сегменти всичко на ниво.Моя мач беше повече от добър,ама много почнах да джобя :P . Така както ме представят все едно се готвя за един зверски heel turn.Гледам и нов шампион имаме...Доволно.Време беше :) Не съм по оценките.Важното е,че ППВ-то беше добро.

Уау, страхотно е, въпреки по-малкото мачове, всички бяха на страхотно ниво! Станах и шампион, СУПЕР. Мача също бе много добър. Opener - а също се получи много добре. Полковника Rules! ''ШИБАНИ ЖЪЛТУРИ'' :lol: . Extreme Rules мача същобеше страхотен и много брутален. Краят беше уникален. МЕ беше мача на вечерта, многоми хареса.

Запъво PPV беше много добре 8.5/10 :)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Енд май год-деймн шницел, пуснете малко повече коментари. Все пак това не се пише току-така ;)

С огромно съжаление ви съобщавам, че се оттеглям от този дневник и може би няма да пиша нов дълго време. Въпросът е, че започнах да правя recap show-то от Battle Roads и някак си не ми идваше отвътре. Ако не ми е кеф да го поддържам, по-добре да се откажа, защото прецаквам всички, които четат. Надявам се Yo да развива diary-то продуктивно, което съм и сигурен, че ще направи. Това е първият ми пост в темата, надявам се, че не е и последния. Ще се старая да коментирам. Благодаря ви за отделеното внимание и търпение.

P.S. Това не е kayfabe!

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Аз лично трябва да ти благодаря. Ако някога искаш да се върнеш и ако диарито все още съществува (в което малко се съмнявам) пътя е прав и чист. Направи много, мачовете ти бяха на страхотно ниво, завърза уникален feud. Искам да подчертая, че feud-а ми с Arden е само твоя идея.

P.S. Ако не CMCW, то някой ден BCW 4 Life !