Jump to content

CRIMSON MOON CHAMPIONSHIP WRESTLING


Recommended Posts

CRIMSON MOON CHAMPIONSHIP WRESTLING

1094866_orig.jpg

Който не схваща-BCW & CMWF in one. Бях забравил ... седмичните шоута са в понеделник и се казват Monday Night Unleashing. Една седмица ще бъде писано от мен, друга от Миз. PPV-тата ще ги пишем разделено. В такъв смисъл, ако има 6 мача-той 3 и аз 3 :)

Който иска да се запише е добре дошъл. Ето какво трябва да ми пратите:

-Име (Да, да знаете, не се приемат от WWE/TNA)

-Финишър. С друго име, моля.

-Submission финишър, пак с друго име.

-Gimmick.

-Вероятно и ръст тегло, в САНТИМЕТРИ И КИЛОГРАМИ !!!

-Theme Song

T I T L E S

CMCW WORLD CHAMPIONSHIP - IB STANEV

1094508_orig.jpg

CMCW TAG TEAM CHAMPIONSHIP - SATAN & MARTINESKO

1094511_orig.jpg

R O S T E R

:: A U T H O R I T Y ::

Yo The Real - Highway To Reality (Monster Brainbustah) - Pain of Reality (Haas of Pain)

Mizernik - ??? - ???

Pegas1s - The Big Deal (Canadian Destroyer) - Pesho Lock (Ankle Lock)

:: W R E S T L E R S ::

Colonel Beer-Off - Yellow Strike (Spear) - Capitivity (Last Chancery)

Element - Holy Judgment (Spear) - Simply The Best Lock (Sharpshooter)

"The Phenomenal" IB Stanev - Stanev Clash (Styles Clash) - Phenomenal Lock (Muta Lock)

"Extreme Threat" Michelle Arden - European Powerbomb (Spinning Sitout Powerbomb) - Fuckin' Beautifull Sunset (Shooting Star Press) - European Stretch (Regal Stretch)

T-Raven - Hell Unleashed (Superkick) - Devil's Row (Reverse SSP) - Hunter's Stretch (STFU)

"Living Dead" Satan - Dead Maker (Cop Killah) - Cry of Widow (Ankle Lock)

Rolex - Rolexgree (Pedigree) - Hangman's Destruction (Crossface)

"Ice Man" Martinesko - Icebreaker (Codebreaker) - The Wall (Walls of Jericho)

"The Beast' Jordan Diesel - The Rampage (Spinning Powerbomb) - The Franchiser (Ankle Lock)

Shawn Aries - Showstopper (Sweet Chin Music) - Walls of Aries (Walls of Jericho)

"Fallen Angel" M.J. Hart - Fallen Angel Powerbomb (Last Ride) - Onth Angel's Wings (Chokeslam) - The Kiss Of The Death (Triangle Choke)

Marty G - G-3 (FU) - Rollin' to the Streats (F5) - Rapper's Life (STFU)

Nick "The Dragon" Micheal - Dragon Destroyer (Canadian Destroyer) - Walls of the Dragon (Walls of Jericho ...again ...)

Edited by nWoHulkster™
Link to comment

And Here We Go ...

CMCW Monday Night Unleashing - 11.08.08

Фойерверки летят из цялата зала, а ние сме тук да ви посрещнем на първото шоу на Crimson Moon Championship Wrestling !

Залата се затъмнява и на titantron-а се пуска клип. Под звуците на 'Battle of the Beasts' започват всички highlight моменти от последното PPV на BCW-От мача на Final и Fast and Furious до War Games. Тогава клипа спира. След секунди той започва отново с друга музика. Дава се Main Event-а на вечерта, всички невероятни моменти и финалния туш, който носи победата и титлата Fast and Furious, последния шампион на BCW.

След това започва друг клип, отново с последно PPV, но този път на CMWF. Last Man Standing мача, най-добрите спотове от Straight To Hell мача. Тогава отново всичко спира. В залата се пуска песента на Three Days Grace-I Hate Everything About You.

Every Time We Lie Awake ...

"Тази титла, тя ще бъде моя ..."

After every hit we take ...

IB Stanev и Element разменят удари като пощуряли

Every feeling that I get ...

Шампиона се гърчи пред Stanev of Pain

But I still dont miss you yet ...

Element с последни сили приковава раменете на Stanev

I ...

HOLY JUDGMENT ON IB !

Hate ...

STANEV CLASH ...

Everything ...

Не, не, не, какво прави Hero ...

About ...

Стига ... SPRINGBOARD SHOOTING STAR PRESS !

YOU !

360 SPLASH !!! ONEEE, TWOOOOO, THREEEEEE ... !

Клипа свършва и залата отново се осветява. В центъра на ринга са Yo The Real и Mizernik. Yo започва да говори :

-Е, здравейте всички, които сте се решили да дойдете и да видите първото шоу на нашата обединена компания. Благодаря и на всички пред малкия екран, които ще ни донесат мангизи в джобчето. Е, айде, да не се изхвърляме, но все пак ...

Песента на Celdweller-Frozen прекъсва Real, като всички знаем чия е тази музика ... и да, това е Element, който носи титлата на CMWF на рамо. Но ... почакай малко, това не е титлата на CMWF, а на CMCW ! Защо ... той не я е печелил ? Element се качва по рампата и взима един микрофон.

-Мучачос, ви го начукам ... кхъм ... така. Понеже аз съм бивш, първи и последен шампион на CMWF, а шампиона на BCW по някаква причина го няма тук ... съответно няма да си правите труда да търсите шампион, аз съм тук, с целия си блясък и разбира се титла. Знаете ли, честно да ви кажа не ми пука какво ще кажете вие, но в официялния сайт направо пишете, че съм шампион от 24 май, защото това царуване не е свършило, то едва сега започва.

Mizernik го гледа припряно и взима третия микрофон.

-Мучачо, или там както се наричаш, мерси подобно първо, ти го начука слон и после да ти го набие кон, между другото ... Тази титла, да прав си, че шампиона на BCW го няма, но това няма значение. Все пак ще уважа твоето неуважение ... ще оставя титлата у теб само при едно условие. Ако спечелиш мач тази вечер срещу ... теб ! (Mizernik сочи към Yo The Real) Е, Yo, какво ще кажеш ? Приемаш ли да сриташ този негодник ?

-Абсолютно и с удоволствие. Нека те видим този път без Millenium зад гърба ти. Aко ти спечелиш-рейна ти ще продължи и на първото ни PPV Battle Roads ще срещнеш кошмарите си ... човека, който трябваше да бъде с тази титла на рамо, ако не бяха скапаните ти приятелчета ... IB STANEV (Публиката избухва в оваций). Ако пък аз спечеля, то тази титла ще реши съдбата си както всяка друга-чрез турнир за определяне. And let the show begain ...

*Шоколади милка, всичко е от кравата, дори и това черничкото ...*

А сега се връщаме тук на ринга. Там е Rolex, който чака T-Raven. В залата зазвучава Street Fame и ето го и него ! Той бавно се изкачва и обира ръцете на почитателите си. Its time.

Двамата предпазливо разменят 3-4 удара. След това се вкопчват в grapple. Rolex печели схватката с няколко колена в корема на противника си. Веднага след това го хваща в headlock. Държи го около 5-10 секунди и е запратен във въжетата. Raven се навежда за тръшването на чувала, но вместо това получава face buster. Rolex веднага се възползва, хваща го за suplex, но T обръща нещата и забива atomic bomb. Обръща се с гръб и прави neckbreaker. Rolex не може да се изправи. Raven го рита няколко пъти и се надвесва над него, удряйки му няколко юмруци в главата. Rolex хваща един от тях и удря главата си в тази на опонента си. Той се изправя, както и T. Двамата разменят удари. Raven печели предимство и запраща опонента си в сглобката. Следва uppercut-и за Rolex. Той е качен на рамото на Raven и той се засилва към другата сглобка, опит за snake eyes, но Rolex се осъзна в последния момент и запрати T в сглобката по корем. Оттласкване назад, Rolex го спипа и го праща във въжетата и опитва clothsline, но неуспешен, Raven ... MMA kick за Rolex ! Чудесно изпълнение ! Имаме опит за туш-1...2... и повдигане. Raven го обръща по корем и опитва Hunter's Stretch. Заключи го ! Rolex се гърчи да стигне някак си до въжетата. Съдията наблюдава за състоянието му. Raven не пуска и не пуска. Двамата са близо до въжетата, но Rolex така и не успява да ги стигне. Той се протяга и най-накрая успява да ги стигне. Съдията казва на T да го пусне. Rolex се държи все още за въжетата искайки почивка. Raven не мисли така и го изправя. Забива няколко удара в главата му и го хваща за гушата и започва да му говори нещо, но Rolex контрира ефектно, low-blow. Rolexgree ... не, Raven се измъкна, но е хвант в handlock, Rolex препъва крака му и го свлича на земята, заключи Hangman's Destruction ! T крещи от болка, но Rolex не пуска захвата, а го усилва с всички сили. Крясъците на Raven се увеличават, тоя явно не издържа. Твърде далеч е от въжетата и се предава !

Победител : Rolex

Но какво ... Martinesko излита към ринга и веднага започва да рита T-Raven крещейки му "ОРЕЕЕЕЕЕЛ, ОРЕЕЕЕЕЕЕЛ". Rolex си отива под овацийте на публиката, а Raven е бурно освиркан под ритниците на 'Ice Man'.

На видео стената се показва видео. Огромен боксьор удря боксувата круша с всичка сила на забавен каданс в тъмна стаичка.

... I AM COMIN' ...

Не знайно кой е това отиваме бекстейдж където е все още шампиона Element.

Интервюиращ: Element, как се чувстваш, ти ще се изправиш срещу не кой да е, а председателя ...

Element: Е ... сега. Няма значение срещу кого, аз винаги, винаги съм победител. Казвахте, че ще загубя от IB, ами какво стана ? Все още съм с тази титла, макар и с други иницияли. И днес ще стане отново така, отново ще спечеля и отново ще вдигна победоносно титлата си.

И: Но ако загубиш ти отново ще се изправиш срещу IB, и този път без твоите приятели ...

E: Какво намекваш ? Че Millenium ми спечелиха мача ?

И: Не, но ...

Е: Замълчи ... просто гледай ...

Шампиона си тръгва под злобните освирквания на публиката.

В залата зазвучава 7 Words и бавно и предпазливо оглеждайки се притеснено излиза Colonel Beer-Off ! For Whom The Bell Tolls и Satan излиза. Под краката му излиза дим, който закрива стъпалата му. Той вдига ръцете си и след това бързо ги спуска, като от небето се появяват светкавици ! Боже мили, какво ли ни чака с този тип ...

И така мача започва. Двамата се въртят в кръг, а Beer първи удря едно круше на противника, следва второ. Двамата се вкопчват един в друг, но бързо отново се отделят. Satan го хваща в headlock. Полковника обаче не се дава лесно и го запраща във въжетата, посрещайки го с lariat. Бързо изправяне от 'Living Dead'. Той удря няколко доста stiff удара на Beer-Off и го хваща във facelock. Вдига го и опитва dominator, но напълно неуспешен, Colonel се изплъзва и удря няколко лакътя в гърба на Satan. Той само се обръща и го хваща за гушата, но получава low-blow, а веднага след това и inverted neckbreaker. Този път 'Living Dead' не издържа и се строполи на земята. Beer-Off забива един elbow в гръдния кош на опонента си, а след това го изправя. Запраща го във въжетата и забива front stabber. Satan само се улюлява и отива право на hurricanrana-та на Colonel. Ето сега ... не ! Той успя да го задържи, powerbomb ! Satan въобще не мисли да се шегува с опонента си. Той прави два legdrop-а и веднага опитва туш-1... и само дотам. Satan изправя опонента си и забива няколко рамена в него, запраща го във въжетата и го хваща, мятайки го в силен fly-away slam. Satan се надвесва над опонента си и забива няколко юмрука в главата му. Хваща го за косата и го изправя. Праща го в сглобките и забива lariat. Запращане в другата сглобка и отново опит за сабления удар, този път неуспешен. Beer-Off вече е добре, явно и запраща в сглобката отново опонента си ... Yellow Strike ... мммне ! Забоде се в кола ! Сега се залюлява назад и пада точно където не трябва ... DEAD MAKER ! Сигурно се шегуваш, 1...2..3... и това е. Много, много лош късмет за Полковника. Той се държи за врата си, а Satan си отива под музиката си и мъглата по рампата. Публиката не знае какво да мисли за него.

Победител : Satan

Изправяйки се Beer-Off взима микрофон.

-Ах ти, виетнамски жълтурски скапан задник ! Сигурен съм, че някое от клишетата ти е тук (Той се оглежда уплашено), аз ще спра вашите жълти намерения, скапани виетнамци ...

Той изпуска микрофона и бавно си отива, мятайки подозрителни погледи.

Бекстейдж е Michelle Arden, който е с микрофон в ръка.

-Вие, вие американски задници, вие ще целувате моите задни части, а моят любуван континент Европето 'ке ви мамицата ебе. Още следващата седмица ще направя open challenge, и нито този вманиечен параноик Полковник Курти, нито който и да е ще ми се опре. Запомнете ми думата, помнете я, защото скоро няма да помните нищо друго, защото вие идиоти американски сте като златните рибки и помните по ЦЕЛИ 3 секунди ! А сега можете да си го ******* ! Айде, измитам се, требе задръстим тоалетната ...

Френския акцент на Мишел спира до тук и ние се пренасяме отново на ринга за нашия Мейн Евент.

1094508_orig.jpg

В залата зазвучава музиката на председателя Yo The Real-Time of Dying и той бързо отива към ринга.

И сега ... FROZEN! Шампиона, шампиона дами и господа, залата се скъсва да освирква, а той бавно се качва на ринга под фойерверките си. Време е мача да започне.

Двамата се гледат с различни погледи. Единия-чиста омраза, свързана с уважение, а другия-безучвствено, с леки примеси на съжаление. Гонга прозвучава и залата заглъхва, тук ще се пише история. Двамата предпазливо подават ръце и въпреки всичко се ръкостискат. Уважението и на двамата е огромно. Мачът е започнат. Двамата още по-предпазливо започват да се въртят около ринга протягайки ръце, сякаш са в петльов бой. Шампиона първи се вкопчва в председателя и както винаги прави посяга за удар с коляно, но Yo знае много добре тактиката му и хваща коляното му, двамата се строполявят на земята и се хващат в двоен facelock, сякаш този мач е свободна борба. Двамата отново се изправят. Yo посяга за удар, който е успешно отблъснат от шампиона. Публиката усеща, че скоро ще започне, ще започне кипването на нервите. И точно така-Element се хвърля забивайки два юмрука на председателя, който отвръща с двойна доза. Двамата започват неспируем ръкопашен бой. Удар след удар, двамата не се отказват. Element забива low-blow и веднага тръгва за piledriver. Опита на Real му помага, той се набира и успява да контрира в hurricanrana. Докато го държи следват няколко юмрука в черепа на шампиона, след това го пуска. Element е на крака веднага. Двамата се вкопчват отново, Real е повален и хванат в headlock на земята. Подкрепян от публиката той бързо се изправя. Забива лакътя си в корема на шампиона два пъти, но той не го пуска. Следва трети лакът и засилване на шампиона във въжетата. Посрещнат от стабилен elbow в лицето, шампиона се сгромолясва на пода, но след 2-3 секунди отново е на крака. Председателя го хваща за ръката и го запраща във въжетата. Следва запазената марка-засилка, салто хващане с ножици и мятане в hurricanrana отново. Задържане за туш и повдигане на 1. Шампиона се изправя след леко задържане на едно коляно от искана почивка. Двамата са отново на крака и започва размяна на удари и от двамата. Element първи успява да запрати в ъгъла Yo, следва clothsline по него. Той е хванат сякаш за powerslam, засилка и snake eyes в другата сглобка. Председателя се залюлява назад и е хванат в ръцете на Element, който забива главата му в ринга. Веднага качване на третото въже и splash от там. Председателя се държи за стомаха си. Element опитва да заключи Simply The Best Lock, но още в ранна фаза Yo се хваща за въжетата. Той с помощ и опора от тях се изправя бързо. Шампиона се засилва с опит за lariat, но пропуска, повдигнат е и е одушен от въжетата ! Изправен е от председателя, който го хваща във face lock и го вдига. "Окачва" го на сглобката, а Real е на второто въже и май се приготвя за Highway to Reali ... избутан е. Той тръгва да става, но получава еxcellent dropkick от третото въже. Element се изправя и спокойно се обляга на третото въже изчаквайки Yo да се изправи. И той вече е на едно коляно, Element се засилва, опитва knee to the face ... отново неуспешно, Real хвана крака му и за по-малко от 3 секунди заключи PAIN OF REALITY !!! Шампиона е в беда, близо е до въжетата, но захвата му пречи да изпъне ръцете си, да не говорим за болките в краката му и гръбначния стълб. Председателя прехвърля дясния си крак вместо ръката си, изпъва ги ... MUTA LOCK! Двойна доза проблеми за шампиона ! Той опитва да се претъркули и да хване въжетата, усеща, че ръцете на председателя се потят и той ще го изпусне, възползва се, търкулване и най-накрая хващане. Element стои хванал въжето и опитвайки се да диша нормално. Real не мисли така и го изправя. Съдията го спира, забелязва, че шампиона е в много лошо състояние ... но я почакай, по рампата се задава IB Stanev ! Yo веднага отива до въжетата да види какво става. Двамата си казват нещо, а съдията не гледа. Какво по ... обесване за председателя ! Той се обръща от замайването си, Element това и чакаше, HOLY JUDGMENT ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ! Опит за туш, не, не трябваше ... 1...2...3... О, не, той спечели !! IB или е полудял или просто си иска мача за титлата ... Element остава шампион вече трети месец !

Победител : Element

IB отново си тръгва с наведена глава и бавна походка, отивайки backstage и закривайки шоуто.

-------------------------------------------------------

Това е. Значи тука проблема е, че мачовете са 3, но това е само изпитателно, да видим дали променения ми стил на писане ви е харесал :)

Edited by Yo The Real
Link to comment

Стабилно шоу се получи.Радвам се,че победих в първия си мач.Немога да коментирам много,все пак за първи път чета.Чакаме следващата седмица да видим какво ще стане :)

Link to comment

Но какво ... Martinesko излита към ринга и веднага започва да рита T-Raven крещейки му "ОРЕЕЕЕЕЕЛ, ОРЕЕЕЕЕЕЕЛ". Rolex си отива под овацийте на публиката, а Raven е бурно освиркан под ритниците на 'Ice Man'.

Това ме разглуби.Страхотно откриващо шоу.Сегментите забавни както винаги..МУЧАЧОС.НОВИЯ СТАР шамп ис ХИЪР!!!И другите мачове бяха страхотни.Продължавайте все така.Успех !!!

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Добро шоу се получи, въпреки че предвидих края на ME :D Както и да... Само не разбрах това "някое от клишетата ти е тук". Както и да е. Паднах, ще го преживея :D Aко трябва да съм честен шоутата носят повечко духа на CMWF, отколкото на BCW, но предполагам с времето нещата ще се поизравнят.

Link to comment
The_Phenomenon

Шоуто е добро, макар и кратко. Има леки промени в стила, но към по-добро. Да видим и Miz как ще се справи

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment

Малко късичко,но както Yo каза,то е само изпитателно.Занапред ще е хубаво да слагаш 1-2 мача повече и всичко ще си бъде както трябва.Нямам някакви забележки към стила на писане,не съм следил миналият ти дневник.Сигурен съм,че шоутата ще станат по-добри в бъдеще,защото качеството се постига с опит :)

9MLnN5Y.gif

Link to comment

CMCW NEWS

-Ръководството на компанията е решило, мача между IB Stanev и Element да бъде "Fans made the choice". Вие може да дадете своя глас от тук.

-Компанията е подписала с младия талант Shawn Arries. Федерацията води преговори с още 2 звезди.

-Рейтингите на шоуто не са много добри. Те са били едва 0.6 първия час и 0.67 при Мейн Евент-а.

Link to comment

Хммм, лош подбор на мачовете. Сякаш целите да е Ultimate X. По-добре да го бяхте направили такъв... нормално е всеки да гласува за него или в краен случай за Ladder-a. Aко всичките варианти обаче бяха стабилни Gimmick мачове (Cage match, LMS, Ultimate X) тогава гласуването щеше да има по-голям смисъл :) Просто съвет.

Link to comment

Всеки избор има своя смисъл.

Normal Match - Това е едва втори мач помежду им и може би някой ще иска той да е нормален мач.

Ladder Match - "Ще свърши където започна"

Ultimate X Match - Никога не го е имало в нито една от двете компании :)

Link to comment

CMCW Monday Night Unleashing - 18.08.08

-Чуваме викове и скандирания. Камерата ни пренася на оживен стадион, а интрото за show-то още не е започнало... Но това е арената на славата – Градски стадион, Русе. WTF?!?!? Тук стои маса народ, която chant-ва ‘BCW!’ и пее песни за ФК ‘Дунав’. Не изчезна ли тази федерация отдавна? Както и да е, вие сте с Crismson Moon Championship Wrestling, ще се опитаме да държим нещата под контрол. Дано някой да успее да ни обясни цялата история. Просто следващото участие беше записано за тук и...

-Чува се музика... Излиза Mizernik^^. Това сигурно е единственият човек, който може да ни осветли по въпроса. Слава богу. Чуваме множество chant-ове от рода на ‘Thank you, Miz!!!’ , ‘BCW!!!!’ , ‘Crimson Moon!!!!’ , дори ‘Fuck Mizernik^^’. Шефът е взел микрофон...

Mizernik^^: За първи и, може би, за последен път съм тук с тази нова компания и всички вие до един сте ми познати. Отново виждам фенове на Дунав, отново сме на прага на организиран бунт и по дяволите, доволен съм да извикам за последен път заедно със вас ‘BCW!!!!’.

-Публиката избухва... браво, шефе, рекламираш несъществуваща компания. Умно от твоя страна, наистина...

Mizernik^^: Бих обвинил доста хора за загиването на онази млада, но велика компания, която вие всички успяхте да създадете и искам само...

-Отново чуваме музика, Time of Dying, ако трябва да сме точни. Излиза председателят и съсобственик на CMCW, Yo The Real.

Yo: Момент, момент, момент... Не мислиш ли, че се поотнасяш малко? Все пак сме тук за ново начало. Тук сме да изтрием миналото и да създадем... *BOOOOO*

Mizernik^^: Не, тук сме за да продължим великата традиция...

Yo: Знаеш ли, писна ми!!!! Ако не бях аз, ако не беше CMWF, това тук въобще нямаше да съществува. Ти, грозно, жалко подобие на човек нямаше да стъпиш на ринга повече. Всичко живо на този стадион трябва да благодари на мен. Аз олицетворявах BCW. Аз бях иновативният нескончаем извор, който утоляваше кръвожадните ти фенове. Аз и само аз... *BOOOOOO*

Mizernik^^: Не, ти беше човекът, който реши да се измете от последния Main Event, на последното pay-per-view и остави всички да сърбат попарата. Не осъзнаваш ли? Ти си единствената останка от някога великата федерация BCW и аз те мразя в червата, защото си възможно най-гадното нещо, което може да ми напомня за славните дни. Ти...

Yo: Стига, достатъчно. Ще дам пример на всички с твоя случай.

-Real дава знак и към ринга се затичва Pegas1s, който цапардосва Mizernik^^ малко преди той да се измете в публиката. Бившият собственик на BCW влиза в публиката. Pegas1s го следва, но пред него се изправя стена от хора с екипи на Дунав и той се отказва. Mizernik^^ още държи микрофона.

Mizernik^^: Знаеш ли, Yo, някога беше най-екстремният кечист, стъпвал на този ринг, но не можеш да се спасиш от съдбата. Рано или късно, всеки трябва да бъде заменен.

-Зад Real бавно излиза Michelle Arden, въоръжен с меч за Kendo. Удар в главата и Yo се строполява на пода. Публиката избухва. Всички chant-ват ‘Extreme Threat!!!!’, а французинът взима микрофона на Real.

Arden: Извиненте за акцента... Миналата седмица отправих предизвикателство, open challenge, но това определно не значи че опонентът ми трябва да дойде при мен. Обикновен аз си търся боя и аз избирам противника си. Pegas1s, тази вечер честта се пада на теб. Ще бъде доста лесно да дойда и да те претрепя сега, но предпочитам официален мач.

Mizernik^^: И така, в днешния Main Event, Michelle Arden vs. Pegas1s!!!!

-Тази вечер е пълен хаос!!!! Помощникът на Yo помага на председателя да се добере до съблекалните. Pegas1s изглежда бял като платно. Готови сме за първия мач на вечерта. Започваме с опитите си за отборна дивизия.

-Първи на ринга излизат, съответно от бойните полета на Виетнам и от кашетата на New York, Colonel Beer-Off и T-Raven!!!! Публиката избухва в мощни овации за този почти невъзможен отбор. След тях се чува зловеща музика и излиза Satan, следван плахо от по принцип спокойния Martinesko. Този мач е първият от два, които ще определят финалистите за отборните титли. Това ще е интересно за гледане...Ring the Bell!!!!!!!!!!

Colonel Beer-Off & T-Raven vs. ‘Living Dead’ Satan & ‘Ice Man’ Martinesko

Започват полковника и Martinesko. Те заключват в средата на ринга. Ice Man надделява и изтиква противника си към въжетата. Beer-off е засилен... Той се връща, Martinesko прави Leap Frog и очаква противникът си, който успява да спре и да го просне със стабилен Clothesline в гръб. Ice Man бързо се изправя, но отново е оцелен с един European Uppercut. Полковникът забива няколко удара, след което прави Jawbreaker. Martinesko е зашеметен. Той се подпира в ъгъла, но Beer-off продължава офанзивата със серия от Shoulder Block-ове, след което прави Monkey Flip! Ice Man лежи на пода. Полковникът започва да марширува?!? Beer-off забива мощен legdrop след taunt-а си!!! Публиката е на крака!!! Туш...1...2...повдигане. Победата няма да е толкова лесна. Martinesko е изправен и засилен във въжетата... Полковникът опитва Dropkick, но се просва по гръб. Ice Man успя да се улови за въжето в последния момент. Сега той има преимущество и атакува с няколко Headbutt-a. Martinesko продължава с мощни ритници в главата на противника си... Съдията ги разделя и Beer-off успява да отдъхне, но не за дълго, тъй като Ice Man продължава с ударите. Той отново засилва полковника и го посреща с Tilt-a-whirl backbreaker!!!! Martinesko на свой ред taunt-ва публиката, но е освиркан мощно. Той забива няколко ритна в гърба на противника си, след което го изправя и прави Gutbuster!!! Ice Man не опитва туш. Той явно се подготвя за нещо... Beer-off отново е изправен и този път получава Double Knee Backbreaker. Ice Man обработва противника си методично. Той отново забива ритници в гърба на полковника, след което го хваща за краката... Явно ще опита хватка за предаване...НЕ!!! Beer-Off го хваща в Inside Cradle…1…2…повдигане. Това беше на косъм. Ice Man бързо се изправя, изритва още веднъж противника си и успява да го обърне за The Wall!!! Beer-off вече е готов да се предаде. Почти в центъра на ринга са... Полковникът пълзи към въжетата като войник под бодлива тел и крещи нещо от рода на ‘Шибан жълтур!!’ Beer-off най-накрая успява да се добере до желаната цел и хватката е прекратена. Martinesko изправя противника си и сочи към T-Raven. Той иска Beer-Off да направи смяна. Помним какво се случи с Raven миналия понеделник. Полковникът тръгва към ъгъла си, но в последния момент се обръща и забива мощно Enziguiri на Martinesko. Смяна!!! На ринга влиза T-Raven. Ice Man изтърчава като луд към своя ъгъл и на ринга влиза огромния Satan. Полковникът явно предусещае какво ще се случи, но не му достигнаха силите да го предотврати. Living Dead поваля противника си на няколко пъти, след което го изправя и тръшва с мощен Belly-to-Belly Suplex!!! T-Raven бавно се изправя, но веднага е посрещнат от Big Boot!!!...Туш...1...2...повдигане. Raven не знае къде се намира. Той отново е засилен във въжетата...Jumping Clothesline. Гигантът е в стихията си. Satan пак изправя T и го хваща с две ръце, вдигайки го във въздуха. Raven го рита в стомаха, след което бързо забива Impaler DDT!!!! И двамата са на пода. Имаме отброяване....4...5...6...7...Satan вече е прав, а Raven още се мъчи. T е засилен в ъгъла и довършен с огромен Splash от Living Dead. Орелът (така наречен от Martinesko) е качен на сглобката и хванат за гърлото. С последни сили той успява да удари противника си и да спре Choleslam-а от най-горното въже. Raven скача...Corckscrew elbow!!!! И двамата са на пода. Отново имаме отброяване...5...6...7...този път T се изправя първи. Той причаква гиганта за Superkick-а си, наречен от него Hell Unelashed… Living Dead е на крака...Marinesko влиза на ринга и веднага отнася finishera на Raven, но отклонението е достатъчно. T се обръща... Dead Maker от Satan. Туш...1...2...3. Победители – Satan & Martinesko!!!! Beer-off е влязъл, но вече е твърде късно. Satan и Martinesko са единият от двата отбора, които ще се бораят за титлите.

На ринга е Shawn Arries. Той взима един микрофон.

Shawn: Yo, yo motherfuckin' Russe bitches ... тръняци, аз отново съм тук и отново ще ви ритам задниците. *Получава освирквания* Няма значение, дали ме освирквате или не, вие пак сте си мършляци. Айде който и да е смелчага да излиза, да си правя дебюта и да ви покажа кой е шефа.

Чува се музиката на Rolex. Съдия тича зад него, мача започва.

Shawn Arries vs Rolex

Двамата си разменят удари, но Shawn минава под един от тях ... суплекс през рамо !! Какво начало за Rolex, той падна много лошо. Arries се готви да скочи от третото въже и го прави, но Rolex осъзнава какво става и забива spinning heel kick от нищото ! Веднага и двамата се строполяват на земята, а Rolex все още се държи за врата си след онзи суплекс. 1...2...3...4... и двамата са на крака. Вкопчват се един в друг, но Rolex се измъква първи и забива modified neckbreaker, но Arries не пада, а се задържа на третото въже. Rolex се засилва с clothsline, но е прехвърлен над горното въже от Arries. Падане на крака извън ринга, но е последвано от flying cross body ! Съдията започва да брои и двамата се изправят на 6, но едва на 9 са на ринга. Започва нова размяна на удари от двамата, но Shawn успява да засили опонента си към сглобката и да забие monkey flip-а. Последван от kneedrop в главата на противника му. И става време, ще имаме ли Showstopper ? Rolex леко-полеко се изправя и явно ще получи ритника ... не ! Отмести се и заби low-blow ! ROLEXGREE !! 1...2... И НЕ !! О, Боже, той се повдигна след финишъра на опонента си !! Rolex не може да повярва, каква издръжливост ! Rolex го изправя, тръгва да го рита в корема, кракът му е хванат , след което Arries забива по инстинкт лакътя си в бедрото му, следва нов ритник, който Rolex хваща, но получава enzuigiri ! И двамата се строполяват на земята-1...2...3....4...5...6...7...8... и вече са на крака. Shawn се качва на третото въже, но там се качва и противника му. Започва размяна на удари. Двамата си сменят местата, Arries опитва superplex, но неуспешен, Rolex минава зад гърба му ... SUNSET FLIP POWERBOMB !! Holy shit ! Rolex пак се качва на въжетата, splaaaash !! Няма опит за туш, заключен е Hangman's Destruction, но той е бързо прекъснат след хващане за въжетата ! Двамата се изправят, но Shawn не може да се задържи и отново пада. Сега имаме опит-1...2... и повдигане, явно дебютанта е събрал сили в себе си за да се повдигне. Rolex го изправя и го хваща в headlock, но Shawn го запраща във въжетата, посреща го с брилянтно изпълнен atomic bomb. Веднага Arries хваща като за някакъв cutter, противника му прави салто в опит за спасение, но Arries вижда възможността, хваща го за краката му иииии заключва ... WALLS OF ARRIES ! Няма измъкване, Rolex опитва всичко, но така и не успява да се добере до въжетата. Shawn хваща още по-добре краката и ги дърпа нагоре, Rolex не издържа и се тупа на земята, имаме победител ! Shawn Arries печели своя дебютен мач ! А сега рекламите ...

*Gillete Fusion – предполага се, че може да обръсне брадата на Chuck Norris, но въпросният не е намерен за тестове, поради прични, свързани с Roundhouse Kick-ове.*

-Отново сте с Unleashing, а на ринга е световният шампион на CMCW, Element.

Element: Последният път удържах на думата си, сбъднах мечтата си наново и взех титлата, кочто ми принадлжеи по рожедно право. Има много хора, на които искам да благодаря, т.е. само на един и това...съм аз. Бих искал да благодаря на себе си за своята решителност, харизма, невроятен ум и умения на ринга, с което, между другото, превъзхождам всички вас, русенски боклуци такива. *BOOOOOOOO*

Друго нещо за мен...

-Element е прекъснат от музиката на IB Stanev. Той получава нечовешки pop и тръгва бавно към ринга.

Stanev: Знаеш, че ако не бях аз ти нямаше да си шампион, но реших, че не искам поредния турнир. Реших, че искам да подновя класиката и отново да ти наритам задника, за да взема най-накрая тази проклета титла. Също реших, че това ще стане още сега!!!! *POP*

Element: Не, не, не... Жестоко се лъжете, господин, Станев или Станко, както ти викат там. Тази вечер имате друг проблем, който те мрази от дъното на душата си като представител на цяла една раса.

-Към ринга вече тича Jordan Diesel, а Element се настанява удобно на един стол. Явно ще имаме мач. Всичко е готово. Стадионът ще избухне... Гонг!!!

‘The Phenomenal’ IB Stanev vs. ‘The Beast’ Jordan Diesel

IB и Jordan започват веднага да си разменят тупаници. Не бива да забравяме, че Diesel е бивш боксьор в тежка категория, suspend-нат заради расистки прояви. The Beast надделява и просва Stanev с убийствен uppercut. IB се изправя, но отново е вкаран в серия от удари и набутан в ъгъла. Diesel не му дава време да си поеме дъх. Негърът удря дясно кроше и The Phenomenal се свлича до най-долния обтегач. Diesel се отдръпва, засилва се... Той прави стойка на ръце върху сглобката, последвана от стабилен Elbow Drop. Jordan продължава атаката с ритници, докато Stanev все още лежи. Съдията успява да ги раздели и The Phenomenal успява да се изправи на крака за почивка. Diesel отново атакува и нацелва Stanev с няколко удара. The Beast опитва Spinning Backfist…Stanev заляга. Diesel не се отказва и го просва с мощен Discus Clothesline!!!...Туш...1...2...повдигане от страна на IB. The Phenomenal е изправен от противника си и засилен към въжетата. Той заляга под един юмрук, след което прави Dropkick в гърба на противника си и Diesel изхвърча през въжетата. Stanev надъхва публиката, след което се засилва... Suicide Dive!!!! Тълпата избухва в ‘BCW!’ chant-ове, а двамата все още лежат на пода. Имаме отброяване...5...6...7...8...Stanev се качва на ринга, следван от бившия боксьор. Двамата отново са прави. Jordan продължава с ударите. Stanev осъзнава, че не може да го победи в неговата собствена игра, заляга и минава зад гърба му. Diesel се обръща...Backflip Kick out of nowhere!!!!! IB прави опит за туш...1...2...повдигане. Jordan веднага се изправя, засилва се забива Flying Shoulder Block на противника си, който отлита в ъгъла. Diesel качва Stanev на сглобката...опитва Superplex, но е блокиран. IB наглася противника си...Tornado DDT!!!...Туш...1...2...повдигане на 2 и 7/8. Stanev отнесе доста бой, но сега се превърна във фаворит. Diesel пак набира инерция, The Phenomenal избягва един Clothesline, след което скача и това е Hurricanrana!!!! IB taunt-ва публиката и получава убийствен pop. Diesel успява да се изправи, но се клатушка. Той все пак успява да забие няколко удара, след което просва Stanev с Mat Slam. Jordan на свой пред прави taunt, но тълпата му отговаря с ‘White Power!!!’ chant-ове. Междувременно IB се е подпрял на въжетата... Diesel се засилва, но Stanev избърпва най-горния кабел и боксьорът се изсипва на пода. The Phenomenal застава на ръба на ринга и започва да чака...Diesel е на крака...Asai Moonasult!!!! И двамата се разбиват на пода...Съдията брои...6...7...8...IB отново влиза първи. Diesel също вече е на ринга. Те зпочват да разменят удари...Всичко започва отначало. IB успява да спечели преимущество с ритник в стомаха...Той наглася противника си...The Phenomenal е готов за Stanev Clash…Element вече е станал и отива към ринга със стола. Момент...IB пуска противника си и се отдръпва. Той сякаш се бори със себе си. Не може да направи и една крачка. Jordan става, причаква опонента си и го тръшва с The Rampage…1…2…3. Победител – ‘The Beast’ Jordan Diesel. Element се чуди какво става, но изглежда не му пука. Stanev загуби мача си и шампионът е на върха на своята радост...

-Отиваме backstage, където виждаме Милен Цветков заедно с Yo The Real и Pegas1s.

Милен: Не мога да повярвам, че отново съм принизен до такава позиция. Дано да е само за една нощ... Както и да е. Yo, какво...

Yo: Изчезни с гъзоумните си въпроси и ми дай микрофона. Mizernik^^, тази вечер ти направи най-голямата грешка в живота си. Тази вечер моят отговорник по сигурността ще убие на място Michelle Arden. Не се учудвам, че си намерил протеже с умения в hardcore-а и френската любов.

Pegas1s: Екстремен? Той бил екстремен. Аз съм расъл, живял и дишал под влиянието на най-екстремния кечист на планетата, ‘The Extreme Dream’ Yo The Real. Френски педераст такъв, преди да се правиш на мъж, научи си урока по история, защото който не познава историята е обречен да я повтори. Да вървим.

-Нашият Main Event следва след няколко кратки съобщения.

Реклами, реклами, реклами, а пари няма...

-Пак сте със CMCW. Пръв на ринга излиза, Pegas1s. Отговорникът по сигурността, както го нарече шефът, е бурно освиркан от русенската публика. Той се качва на ринга и вече изглежда по-съсредоточен отколкото беше в началото на това предаване. След него, убецът на Зинедин Зидан, страхът в очите на Дидие Дешан, причинат, поради която Давид Трезеге рита като подивял кон, обрзът в кошмарите на Фабиен Бартез, ‘Extreme Threat’ Michelle Arden!!!! Arden е вече ринга. Всичко е готово. Ring The Bell

‘Extreme Threat’ Michelle Arden vs. Pegas1s

Arden започва с няколко тупаника, последвани веднага от мощно DDT. Pegas1s се изправя доста неадекватно. Изглежда си е нямал представа в какво се забърва. Michelle забива още няколко удара, но отговорникът по сигурността и изтикан във въжеата и атаката е спряна от съдията. Той разделя двамата противници и Peags1s бързо взима надмощие с един ритник в стомаха. Arden получава серия от удари и е проснат с един Double Knee Jawbreaker. Pegas1s бързо се изправя и скача с коляно право в лицето на противника си. Michelle се сгърчва, но атаката не спира. Отговорникът по сигурността въдворява пълен ред с няколко колена право в главата на Extreme Threat. Той го е хванал за врата, но Arden бавно успява да се изправи. Michelle забива няколко удара, след което минава в гърб на противника си и това е German Suplex…втори...трети...четвърти...пети...Pegas1s е пуснат и веднага пада, загубил всякакво чувство за ориентация. Arden се засилва и забива Rolling Thunder…Туш...1...2...повдигане. Pegas1s все още не се е предал. Michelle го изправя на крака, но той отвръща с мощен Uppercut, след което го поваля с Northern Lights Suplex…1…2…този път Arden се повдига на косъм. Extreme Threat се изправя доста трудно...Pegas1s набира инерция към него и е спънат с Drop Toehold…Главата му увисва на второто въже на ринга. Michelle се засилва...Six-One-Knee!!! Отговорникът по сигурността пада като покосен. Extreme Threat дава знак, че ще се качи на най-горното въже. Arden вече е на сглобката. Той скача за Fuckin’ Beautiful Sunset…жесток пропуск както би казал оня олигофрен Алекси Сокачев!!! Pegas1s се отдръпна в последния момент. Той продължава офанзивата с няколко ритника по безпомощния Arden, който преживя стабилно падане. Michelle е изправен на крака. Отговорникът по сигурността го загребва...Cradle Piledriver!!!! Това беше всичко...1…2…повдигане на 2 и 15/16 от Arden. Pegas1s изправя противника си и го изхвърля от ринга с мощен Clothesline, след което слиза при него. Arden е неадекватен. Той е засилен към металния кол на ринга, но се спира в последния момент като по чудо. Pegas1s обаче го цапва с още един Larriat в гръб и главата му отскача от метала. Michelle пада и успява да докосне челото си с ръка. Той вижда собствената си кръв и буквално издивява. Французинът се изправя!!! Extreme Threat усеща пристъпа на адреналин и започва да налага противника си като обезумял. Arden забива главата на Pegas1s в коляното си, след което го прихваща...Brainbuster!!!! Barinbuster на пода!!! BAH GAWD!!! WHATAMANEUVER!!!! Французинът връща опонента си на ринга малко преди дестото отброяване на съдията. Опит за туш...1...2...този път Pegas1s отлепя рамото си от пода с последни сили. Arden отново изправя опонента си. Той откъсва предпазителя на сглобката и започва да удря главата на Pegas1s със все сила в оголеното желязо. И двамата вече кървят. Наблюдаваме чиста злоба и бруталитет събрани в две човекшки същества. Michelle наглася противника са за някакъв Powebomb, но е контриран с Back body drop. Pegas1s моментално го обръща, забива няколко колена в главата му и това е Last Chancery!!! Arden е в центъра на ринга и няма къде да мърда. По всичко личи, че ще се предаде. Michelle е на косъм...С последни сили той се изправя и успява да намали натиска. Arden вече е на крака. Pegas1s го удря и го подготвя за The Big Deal, но е подсечен. Extreme Threat го обръща и заключва European Stretch!!!! Pegas1s крещи от болка. Той пълзи към въжетата, но е издърпан на няколко пъти. Той се предава!!!! Pegas1s се предава. Победител – ‘Extreme Threat’ Michelle Arden!!!

-Французинът се изправя и taunt-ва тълпата. Всички chant-ват ‘He’s hardcore!!!’. Това е велик момент. Тук се пише история...От публиката изскача Yo The Real и цапардосва Arden с пътен знак!!!! *BOOOOOOO* Съсобственикът на CMCW развали момента отново. Кой знае кога ще сме отново на Градски стадион. Ще се видим другата седмица...

--------------------------------------------------------------------------

Значи за гласуването-браво бе ! 15 души, та аз щях да се радвам на 7-8 ! Евала за активността, надявам се да сме следващите BWFags. Шоуто е написано от Мизерник, той написа сегментите и 3 мача, а аз един (тоя на Ариес и Ролекс) за да отвърна на забележката на Дъ Пейн. който не е гласувал да гласува, моля :) Шоуто е с максимална дължина, надявам се :)

Link to comment
BigPoppaPump

Доста добро шоу се получи.Началния сегмент ми хареса особено много и идеята за storyline от типа BWC vs.CMWF ми харесва.Определено останах доволен от дебюта ми.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Какви Дунав Русе бе ? Помня последния път когато бяха в Своге :lol: .

CMWF vs BCW..Нещо като WWF vs Alliance. Такава вражда ще вдигне рейтингите ;) .

А пък ситуацията около Световната титла продължава да се развива много мощно.Ако можеш да ми кажеш кога има ППВ-та,щото не ги виждам в първия пост ....

Link to comment

Отново падаме! Ураааа! :D Иначе добро шоу... Шефовете се дърпат - ОК, турнирче за титлите по двойки - ОК, французи... WTF? ;) Хареса ми повече от първото, не знам защо... Продължавайте в същия дух, добре се справяте :)

Link to comment

Определено шоуто беше доста по-добро от миналата седмица.Историята BCW vs CMWF наистина е много добра и стават неочаквани и добри работи,дано продължи и занапред така.Мачовете бяха много по-добри от миналата седмица,особено последния,който за ТВ шоу е много добър ***1/2.А и дебютирах и то с победа,какво по-хубаво? :) А,и една малка поправка-Aries с едно "r" :D

9MLnN5Y.gif

Link to comment
The_Phenomenon

Много добро шоу се получи. Страхотни мачове, а вече си имаме и отборна дивизия. От мен 9.5/10

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment
  • 2 weeks later...

Малко късно си давам мнението, но чак сега ги прочетох и двете шоута.

За дебютното шоу - хареса ми! Беше по - кратко от обикновенно, но и трите мача бяха на ниво. Сегментите също бяха добри. Мисля, че не беше в типичния CMFW стил, не беше толкова брутално, но все паке ново начало. 7/10

Второто шоу също беше добро. Дори по - добро от първото! Вече започнаха да се развиват историите и отборната дивизия, което е страхотно. 8/10.

Идеята за сливането на двете федерации е добра, пожелавам ви успех!

Edited by DAMN

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

CMCW MONDAY NIGHT UNLEASHING 25.08.08

На стадиона гръмват китарите на Saxon с песента си Unleash The Beast, която е theme на шоуто.

И сме пряко от стадиона в Своге ... време е да правим нещо ... офф да бе, на кеч-шоу сме. Ииии започваме. Мощни фойерверки огласят града и най-вече бунището му. Тълпата по трибуните държат десетки плакати "Що затворихте дюнера бе ???" и прочие. Нас това не ни грее и трябва да започваме.

Залата е огласена от музиката на Yo The Real и публиката силно, много силно дава овацийте си на председателя, който е родом от тук ... почти. Виждаме силни личности по трибуните като Венци Драгоманов, който отново използва панталоните си за гащеризон, Пинката, който пак успява в бизнеса с бирата и кебапчета ииии разбира се ... човека който успя да прати футболна топка в космоса Христоооо Йо(у)во(у)в ! И така е време да продължим. Председателя взима микрофон:

-L-l-l-l-l-l-l-adies and not ladies ... днес сме тук, защото за това ни плащат и защото трябва да сритам задника на тоя френски педал Michelle Anus и неговия хардкор приятел на ... духовно ниво Mizernik^^. Ще ви разочаровам, все пак съм пред собствената си публика, но за мое съжаление Pegas1s не е тук ... абе честно казано тук е, но го мързи да излезе заради твърде многото комари след престоя му във Варна. И все пак призовавам тук пред мен да се явят моят така незврачен колега boss на компанията Mizernik^^ & "The Extreme Gay" Michelle Arden.

Двамата се появяват никак притеснени и под зверски злобните освирквания на свогенската публика. Другия бос взима втори микрофон.

-Виждам, че си се нервирал ... е, поне ние в Русе не сме такива селянчета ... та, освен твоето неуважение и неудачността ти, както и обидите, пряките и непряките искам да ти кажа, че просто си пълен боклук. Не само моя приятел Michelle размята твоята марионетка Pegas1s, но и му показа защо е "Extreme Threat" ! Вие сте просто смешни ... ти може би си легенда, но Michelle е настоящето и бъдещето ... приеми го, екстремноста е дълбоко в него. Той знае какво да прави със столове, маси, стълби, кофи, пожарогасители и всичко, което може да причини болка ... той е човека, който ще заличи легендата за теб и ще направи тази легенда просто изгорял лист хартия, загубен в историята. Всичките му мечти ще се сбъднат, цялото внимание ще е към него. А ти трябва да се примириш и да направиш път на следващите легенди. А точно такава е Michelle. Народността му няма значение, дори и Узбекистанец той пак ще бъде легенда, а ти ще си в кофата. Приеми реално ...

Малко преди да довърши изречението си Mizernik^^ е повален на земята след силен удар в корема, след което той се търкулва извън ринга. Arden и шефа започват размяна на удари. Real се измъква от един от ударите и забива modified neckbreaker на французина. Той нарежда на анонсера да му даде един стол. Взима го и го слага на третото въже при сглобките. Изправя франсето и го праща при сглобките вдига го ... HIGHWAY TO REALITY ON THE STEEL CHAIR ! Майко мила ... Arden кърви обилно, а шефа взима отново микрофона.

-Щом се мислиш за легенда ... то първо ще трябва да победиш легенда ! И понеже се мислиш за hardcore, то тогава на Battle Roads ние двамата ... EXTREME RULES !

Публиката избухва, а Mizernik, който е извън ринга не може да повярва на случилото се. Той тръгва да се прибира, но зад него излиза Pegas1s. Публиката отново изригва, но този път защото е видяла Ацето. Pegas1s хваща за яката на сакото своя шеф и го праща право в раираните прегради. Той е много зле и носилка идва за него. Явно на първото ни PPV ще наблюдаваме мач ”Past vs Future” в брутална схватка.

Дупка в стената ... скоро щи направим дупка в главата ...*

След рекламите на стадиона зазвучава музиката на Rolex.Той излиза под леките овации на публиката. Да видим кой ще бъде опонента му.

PHENOMENAL!

Нима ? IB Stanev идва по рампата под невероятните овации на публиката. The Phenomenal One е готов и мача може да започне.

Двамата се вкопчват един вдруг. Rolex се отдръпва и набива две бързи крушета в главата на претендента за световната титла. Междувременно от трибуните изкача самия шампион и сяда на един стол около ринга. IB не му обръща внимание и отново се вкопчва в опонента си, като този път успява да го хване във facelock и да забие DDT. Rolex е леко зашеметен и поема два-три ритника в бъбреците, след което смогва да се изправи на време. Двамата започват размяна на удари в средата на ринга, Rolex хваща за ръката опонента си, забива му low-blow, засилва се от въжетата и удря коляното си в главата на Stanev с facebuster. IB не пада, но е запратен при сглобката и е ударен с коляно в стомаха. Rolex хваща главата му и я забива в сглобката два-три пъти. Rolex отива в центъра на ринга и обръща гръб на The Phenomenal. Започва да говори с тълпата, а IB с последни сили се качва на второто въже, Rolex се обръща и е повален от cross body. Опит за туш, но повдигане на две. IB го изправя и му забива два юмрука, запраща го във въжетата и го посреща с atomic drop. Хваща го във facelock и забива suplex. Втори ! Трети ! Четвърти суплекс ! Двамата не помръдват, Stanev се изправя и с последни сили забива петия суплекс. Съдията брои, но стига до 5 и IB се изправя, след което стига до осем и Rolex е на крака. Двамата се вкопчват отново един вдруг, Rolex успява да забие коляно в стомаха на опонента си, запраща го във въжетата и опитва spinebuster, но вместо това IB отскача и прави брилянтна hurricanrana ! Страхотна завидна техника на младия high-flyer. Rolex отново се изправя, Stanev посяга за удар в главата, но пропуска, хванат е в гръб, german suplex ! Rolex се спира за малко, отдъхва си и забива втори. Отново си отпочива за малко и тръгва за трети, но Stanev слага крака си зад неговия и двамата правят кълбо, IB се възползва и хваща краката на опонента си, след което се протяга и заключва muta lock ! Rolex крещи от болка, но няма кой да му помогне. След около петнайсет-двайсет секунди Rolex не издържа и се предава.

Stanev не мисли да се кефи на победата си, защото Element хваща стола, на когото беше седнал. IB се засилва от въжетата и се мята над тях от другата страна ... FOSBURY FLOP ! През стола ! Element е съкрушен от случилото се и е в несвяст, а Stanev само си тръгва без да отрони и ума под неспиращите овации на публиката.

Бекстейдж нашия журналист спира идващия там претендент за титлата IB, като му задава няколко въпроса.

-IB, готов ли си за мача си на следващото PPV ?

-Малко е трудно, без да знам какъв е, но няма значение. Element, без значение е дали ще трябва да те туширам, дали ще трябва да се катеря по стълба или да се набирам по въжета ... твоята титла скоро няма да бъде в ръцете ти. И няма да я наричаш твоя ...

Претендента е прекъснат от брутален chairshot от гладния за мъст шампион. Stanev се сгромолясва на пода, шампиона кляка до него слагайки титлата си до главата му и крещейки ”НИКОГА!”. Той слага титлата под него и хваща стола, след което най-брутално го забива в главата му. IB е в несвяст и целия в кръв. Пред погледа на журналиста обаче се мярка другия човек, който участва в мача, а именно Rolex. Той се запътва към интервюиращия, но е засечен от брутален Yellow Strike от Colonel Beer-Off. Двамата паднаха при три от камерите и ги събориха. Полковника се изправя и взима грубо микрофона от ръцете на сепналия се журналист.

-Знаех си ... знаех си, че си един шибан жълтурко, и знам, че тук някъде твоите хора дебнат.

Полковника се оглежда подозрително и продължава да говори.

-И не само, че ще сритам и тях, но ще изкореня всички скапани жълти виетнамци от тази федерация, включитено и теб !

При Полковника идва Yo The Real и започва да крещи:

-КАКВО ПО ... ?!?!? Я стига, не само, че нямам време за вас, а и трябва да ритам френски задници ... махайте се от тук или ... всъщност като сте толкова наперени защо не се срещнете на следващото PPV ? Добре, а сега се махайте !

А сега да продължаваме. На ринга е дебютанта Nick Michael. Кой ли е опонента му ...

В залата гръмва For Whom The Bell Tolls и всички знаят какво следва. Точно така, това е един от претендентите за таг титлата, Satan. До него е неговия партньор Martinesko. Living Dead бавно се изкачва по стъпалата. Време е мача да започне.

Двамата се гледат кораво, гонга бие, публиката е при Пинката за бира и кебапчета и нищо не вижда ...

И все пак е време. Nick отива до опонента си и ... му бие шамар ! Satan само се усмихва мазно и подава ръка на Micheal. Двамата се ръкостискат, но Living Dead го издърпва към него и ... CLOTHSLINE FROM HELL ! Изправя Nick и го запраща в сглобката. Там забива няколко юмрука в лицето му и го хваща за гушата, след което го мята (между другото, това което прави не е chokeslam) в средата на ринга. Micheal се изправя, но получава body slam, отново е повдигнат, запратен е във въжетата и посрещнат с убийствен lariat. Няколко ритника в бъбреците и Living Dead отново изправя опонента си. Запраща го отново в сглобката и го ‘залепва’ с big boot, The Dragon не пада и тръгва да залита, но е посрещнат от running DDT. Satan много се разгневи от този шамар и Nick е просто размазан. Следват 2 legdrop-а. Satan изправя неподвижния си опонент и го хваща ... Dead Maker ! Няма опит за туш, Satan отново го изправя ... втори Dead Maker ! Отново нямаме туш, отново изправяне ... пак ли ?! Трети Dead Maker ! Този път отново няма туш, но The Dragon просто не може да продължи мача. Какво ли чака опонентите на тези двамата. Не мога да си го обясня.

Отново сме бекстейдж, където нашия журналист е до T-Raven.

-Т, как се чувстваш, днес ти имаш мач и ще опиташ да стигнеш до shot за таг титлите, но с кого ?

-Няма значение с кого, важното е че този Марти-да-си-го-начука-неско ще си получи заслуженото и чисто и просто ще го размажа. Кой е орела сега, а ? За това кой е партньора ми ...

Изведнъж до двамата излита Marty G !

-...той !

Вече знаем нашия Main Event, а именно Shawn Arries и Jordan Diesel срещу Marty G & T-Raven.

Сега сме в кабинета на Yo The Real, който явно иска да ни каже нещо.

-Дами и господа, днес имам честта да ви кажа, че Michelle Arden е гей, но и че ще се изправи срещу ... хмм ... някой. Coming up next !

На стадиона се пуска песента на Evanescence Bring me to life и всички се изправят на крака, за да напсуват най-звучно или да освиркат французина. Кой ли ще бъде неговия опонент ?

FROZEN! Не, по дяволите ... шампиона ! Element ще се бие срещу франсето ! Публиката освирква силно, колкото може. Никой не знае за кого е. Да започваме.

Двамата се вкопчват един вдруг, но веднага се пускат. Започват размяна на удари. Element заковава удар в корема и веднага след това опитва малкия пакет, повдигане още на едно. Двамата се претъркулват, Arden хваща за ръката шампиона и го запраща в сглобката. Следва брилянтен high knee в ченето на шампиона. Никакъв проблем за Michelle и имаме monkey flip. Шампиона показва издръжливостта си и се повдига веднага. Двамата отново се вкопчват. Рзмяна на няколко удара, след което шампиона рита в свивката на коляното Arden. Той пада на едно коляно, следва ритник и в другата свивка и французина е на колене. Шампиона вижда възможността и опитва shining wizard, който обаче пропуска. Michelle веднага усеща възможността и хваща за крака опонента си заключвайки European stretch ! Шампиона няма проблеми да се превърти и след като францзина пада по гръб пуска опонента си, защото болката в краката му става твърде силна. И двамата са на крака и отново започват да разменят ударите си. Arden избягва един от тях и поваля опонента си по корем, хваща го през кръста и го мята с перфектен wheelbarrow suplex със задържане, едно, две и повдигане. Шампиона слага главата си на въжетата, а Extreme Threat се засилва за tiger feint kick, но Element се маха от въжетата навреме и веднага се възползва, заключвайки simply the best lock ! Michelle има проблеми с дишането от хватката, но с последни сили успява да изтласка шампиона. Двамата се изправят бързо, Element опитва нов little package, но французина се повдига на 2. Двамата имат още много сили в себе си. Започват да разменят отново удари, шампиона удря low-blow и сe засилвa, прави салто и се приземява зад опонента си и го хваща за краката в sunset flip. Едно, две и отново повдигане. Двамата отново за нула време са отново на крака. Arden хваща в handlock опонента си, след което го праща във въжетата и го посреща с ... belly to belly brainbustah !! Невероятен ход, невероятна драма в този мач. Опит за туш, едно, две и за n-ти път повдигане. Франсето се качва на третото въже и скача с главата напред, headbutt за шампиона. Сега виждаме повторението, но явно Element се е отместил навреме ! Той се изправя, както и не чак толкова пострадалия Michelle. Шампиона го хваща в headlock, държи го около 20 секунди, след което Arden разбива захвата и го праща във въжетата, шампиона отново го хваща в headlock и прави салто в опит за туш, едно и повдигане. Двамата за пореден път се изправят за нула време. Element запраща във въжетата опонента си и опитва lariat, но не успява и Springboard enzuigiri ! Но не ! Element се наведе в правилния момент, французина се претъркули и се изправи в правилен момент. Element го праща към сглобката, но ... bah gawd ! MOONSAULT CROSSBODY ! Опит за туш, едно, две и отново повдигане ! Не мога да повярвам ! Шампиона стои неподвижен, а Arden дебне. След около 10 секунди Element се изправя, Michelle се засилва ... но е посрещнат от lariat ! Element се качва на въжетата и чака опонента си да се изправи. Arden е почти на крака, шампиона е готов да скочи, прави го, скача с crossbody и се нанизва право на powerslam-а на европееца ! Опит за туш, едно, две и не, пак повдигане по дяволите ! Какъв near-fall само. Extreme threat изправя опонента си и слага главата му между краката си ... EUROPEAN POWERBOMB ! Опит за туш, едно, две, трииии ! И да, той успя ! Излезлите по рампата IB Stanev и председателя Yo The Real гледат много странно, единия доста доволен, а другия ужасно разочарован. Stanev не гу би време и взима един стол. Преседателя също тръгва към рампата но е спрян след уникален bullet shot през второто въже от французина ! На ринга IB тръгва със стола, но изведъж от никъде получава enzuigiri и се сгромолясва на пода. Охраната идва и разкарва четиримата.

Следва вторият квалификационен мач за турнира за отборните титли. Първи на ринга излизат, от Зодияка на Алена, Shawn Aries и от гетото на Brooklyn, Jordan Diesel!!!! Diesel гледа бялото момче, което има за tag партньор с презрение, но явно някак си ще трябва да се разберат. След тях, от кашетата на New York, T-Raven и от...от...по-дяволите... Marty G. G е с нов имидж – леко прилича на rapper. Помним как се носеше на времето в BCW. Както и да е... Готови сме да започнем. Ring the goddamn Bell!!!!

Aries и Raven остават на ринга. Двамата заключват в центъра… Aries преминава в Headlock, но противникът му успява да го засили във въжетата... Aries се, T опитва DDT и е контриран със Swinging Neckbreaker. Raven се изправя бързо, държейки се за главата. Shawn отново го поваля с Dropkick. Aries преследва настига опонента си, който се е подпрял в ъгъла, хваща го и това е Gutbuster!!!! Raven лежи на пода и се превива от болка. Shawn прави бърза смяна и на ринга вече е Diesel. Jordan веднага се залавя да рита Raven. The Beast изправя противника си и го утрепва с мощен Decapitation Clothesline…Туш...1...2...повдигане. Отново имаме смяна. Shawn се готви за Double Team…Diesel засилва опонента си право в едно Enziguiri от страна на Aries...туш...1...2...Raven отлепя рамото си в последния момент. Shawn забива няколко ритника на T, след което се качва на сглобката. Aries скача с Elbow drop и…пропуска. T се отмести в последния момент. И двамата са на пода. Имаме отброяване...5...6...7...Raven се изправя малко преди Shawn. T заляга под един юмрук и отговаря със серия от няколко удара, след което се завърта...Discus Clothesline… Туш...1...2...Aries се изправя, видимо ядосан. Той успява да вкара противника си в ъгъла и да продължи атаката си с малко Shoulder Block-ове. Raven усеща адреналина и се измъква. Сега Shawn е в ъгъла и получава серия от Chop-ове (*Wooooo*)…Raven излиза от ъгъла с мощен Bulldog!!!! Aries се изправя, доста зашеметен, и отново е проснат с Running Knee от противника си. Raven се сменя с Marty, който с влизането си прави Mat Slam на Aries. Shawn вече не знае къде се намира. G изправя Aries, засилва се и това е Butt Bump!!!! G taunt-ва публиката, а, междувременно, Shawn прави смяна. На ринга влиза Diesel и претрепва Marty със стабилен Spear!!!! Jordan не опитва да тушира противника си. Той го наглася за Powerbomb, но го хвърля право към сглобката!!!! Главата на Marty се удари прави в обтегача. Holly Shit… Публиката освирква стабилно, а Diesel заключва The Franchiser на почти безжизнения G. Marty не може да се добере до въжетата. Той крещи от болка и се върти наляво, надясно, но без особен ефект. По дяволите, The Beast иска да го контузи сериозно. За него той е просто още един бледолик в списъка. G успява да направи кълбо и да се измъкне. На ринга влиза отпочиналият T-Raven. Diesel отстъпва с крачка преди да бъде проснат с убийствен Headbutt. Jordan става, но е леко неориентиран. Той е хванат и получава Side Russian Legsweep. T се изправя, taunt-ва публиката и получава убийствен pop. Jordan още лежи. Raven се опитва да изправи опонента си, но е отклонен с бъркане в очите. Diesel става и забива мощен Larriat в гръб. T се обесва на второто въже, а The Beast скача с цялата си тежест на гърба му. Jordan продължава да го души... Момент... Aries влиза и отколнява вниманието на съдията... Martinesko тича към ринга със стол, крещейки отново ‘ОРЕЕЕЕЕЕЛ!!!!’. Той замахва към Raven, но оръжието и хванато... Diesel е цапардосан в главата!!!! Raven се измъкна по много прецизен начин... Jordan се отдръпва и получава Hell Unleashed право в лицето. Marty влиза на ринга и просва Aries с Running DDT. T прави опит за туш...1...2...3. Победители – T-Raven и Marty G. Martinesko не може да повярва... Двамата се класират за финала именно срещу него и Satan…

-----------------------------------------------------------

Writer : Yo The Real

Co-Writer (Writer of ME) : Mizernik^^

Edited by Yo The Real
Link to comment

"ОРЕЕЕЕЕЕЕЛ" :D :D :D . Отново добро шоу и билд за престоящия турнир. Началния сегмент ми хареса много, очаквам да стане страхотен Extreme rules мач. МЕ беше много добър мач. Satan (me) squash - на отново, но в приятен мач. Очаквам Satan&Martinesko да вземат титлите на PPV - то. Също IB Stanev vs. Element ще стане добър мач, независимо в какъв вид ще е.

Оценка 8/10.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment
The_Phenomenon

Отново отлично шоу, много добри мачове. Една легенда vs. един новобранец в Extreme Rules мач-очаквам това с нетърпение. 9/10

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...