ShaniaMania Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Здравейте, искам само да ви се похваля, че след около 12 години фенстване най- после имах шанс да гледам кеч на живо...след три лета митарстване из щатите и лудо бачкане тази година имаше хас шоу на raw в града, в който ходя на бригада wildwood ,new jersey и срещу скромните 40 долара имах шанс да стоя на първият ред до ринга и да докосна шон майкълс и още един тип, който аз не знам, тъй като вече не гледам много активно по простата причина, че не ми остава време да дърпам от нета и все пак истински се радвам, че направих тази моя мечта реалност. между впрочем мейн ивента беше сина срещу трипъл ейч - сина би ...туй се случи на 18 юли, просто сега се завръщам....майкълс победи рик флеър, карлито би шелтън бенджамини, кейн и биг шоу биха ейдж и не помня кой, въпреки че имам снимки на този мач, висера победи един доста як младеж чието име не знам но който докоснах.. ДА си призная честно залата беше почти празна и кечистите не си дадоха много зор и все пак си беше тръпка за мене. съжалявам ако това не е правилното място за темата The1948One and Момчил 2 Quote Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци? Link to comment
COLEMAN Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Честито. Радвам се за теб и се надявам и аз някога да гледам това на живо (е нямам намерение да пипам Shawn Michels ...... предпочитам Carlito все пак е Cool ) Quote Link to comment
Loop Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Машала. Айде и като имаш време идвай тука във форума, не хапем. :P Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Браво,радвам се за теб.И аз като всеки фен бих искал да присъствам на шоу,което може и да сбъдна някой ден,макар че мечтите ми далеч не се спират с това.Супер е че си бил на шоу :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
ShaniaMania Posted September 23, 2005 Author Share Posted September 23, 2005 тук прилагам няколко снимки на радостната ми физиономия...малко на мангал мязам ама то щото беше много слънчево тази година...държа си фанелката на кечаджията, който видях първи при първият ми кеч...тейкър в сървайвър сириъз деведесет и някоя - когато за сефте спечели титлата с помощта на флеър...фанелката струваше точно 25 долара, а на карлито и на батиста бяха по 20 не зная защо. дано се видят снимките де... http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=1LN87ZC...UP2WD9MKR1J1GQX http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=0V99BTB...ER1II37UMHY2YJR http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=2255IY2...8J0N4WTFXC69HP8 Quote Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци? Link to comment
nWoHulkster Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Mmm, Christy... :D Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Е ми това си е преживяване и то голямо.Само че не знам защо залата е била празна.Така както гледам май не е бил Monday Night Raw a Live Show.Ама щом си пипнал Шон трябва да си се кефел много.Мене мечтата ми е да съм на първи ред на КечМания ама ще видим;) Quote Link to comment
Radox Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Браво! Първият човек от форума, който е гледал кеч на живо ! ;) Quote Link to comment
ShaniaMania Posted September 23, 2005 Author Share Posted September 23, 2005 да бе хора аз още в първият си пост писах, че не беше raw дето го снимат за ТВ ами просто хаус шоу...първата година когато бях в Хюстън имаше на живо смакдаун ала ме беше страх да отида, защото беше на 10 километра от мястото където живеех и даже вече се бях отчаял, че няма да видя и късмет тази година отивам на 21 май и гледам голяма реклама и веднага си закупих билет...даже по принцип на рекламата беше плакат на батиста в цял ръст и той беше обявен за мейн ивент ала нали имаше драфт и накрая се оказа, че ще гледам СИна и Карлито...за мене нямаше никакво значение де все си е тръпка. Quote Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци? Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Да наистина браво! Заслужаваш поздравление,че си гледал кеч на живо.Ти си единственият от форума,който е гледал на живо и един от малкото българи изобщо. На мен също,както и на повечето тук ми е мечта да гледам WrestleMania на живо от редовете до ринга. :D Quote Link to comment
torex Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Честито и аз дано некой ден видя RAW на живо :) Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
UltraMadd Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Браво и от мене. Твоята мечта се е сбъднала. Надявам се и на мен това да ми се случи някой ден. И аз съм от тези, на които мечтата им е да гледат кеч шоу на WWE на живо, даже ако е възможно това да е КечМания, ама вече ставам малко нахален :P Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Ами браво,няма какво друго да кажа.Радвам се,че българин е успял да гледа WWE на живо и след това да го сподели с The Bulgarian Wrestling Community Ако имаш още снимки ги качвай: www.snimka.bg , www.imageshack.us Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
UNDERTAKER* Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ами освен БРАВО друго не мого да кажа. На нас ни остава да се надяваме, че и ние някой ден ще имаме тая възможност! Quote Link to comment
ShaniaMania Posted September 24, 2005 Author Share Posted September 24, 2005 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=8056 имам и някое друго филмче, но ме марзи ги катеря по сайтове, а и не са нещо невиждано. Quote Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци? Link to comment
Diamond_Dog Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Последната снимка е просто убийствена:) Quote Link to comment
ShaniaMania Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 А също така си купих за 3 долара първата книга на Мик Фолей, за да имам какво да чета в самолета на връщане, тъй като имах престой 11 часа, така че ако има няякой пловдивчанин ентусиаст да прочете първата книга на Фолей (в оригинал, но на ангийски естествено) може да се свърже с мене и да му я дам . Quote Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци? Link to comment
30secondstomars Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Браво, много се радвам за теб! Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts