Jump to content

Само да ви се похваля

ShaniaMania

Recommended Posts

Здравейте,

искам само да ви се похваля, че след около 12 години фенстване най- после имах шанс да гледам кеч на живо...след три лета митарстване из щатите и лудо бачкане тази година имаше хас шоу на raw в града, в който ходя на бригада wildwood ,new jersey и срещу скромните 40 долара имах шанс да стоя на първият ред до ринга и да докосна шон майкълс и още един тип, който аз не знам, тъй като вече не гледам много активно по простата причина, че не ми остава време да дърпам от нета и все пак истински се радвам, че направих тази моя мечта реалност.

между впрочем мейн ивента беше сина срещу трипъл ейч - сина би ...туй се случи на 18 юли, просто сега се завръщам....майкълс победи рик флеър, карлито би шелтън бенджамини, кейн и биг шоу биха ейдж и не помня кой, въпреки че имам снимки на този мач, висера победи един доста як младеж чието име не знам но който докоснах.. ДА си призная честно залата беше почти празна и кечистите не си дадоха много зор и все пак си беше тръпка за мене.

съжалявам ако това не е правилното място за темата

• Upvote 2

Въпрос: Защо Тодор Батков има мустаци?

Честито. Радвам се за теб и се надявам и аз някога да гледам това на живо (е нямам намерение да пипам Shawn Michels ...... предпочитам Carlito все пак е Cool :ninja: )

Shawn_Michaels

Браво,радвам се за теб.И аз като всеки фен бих искал да присъствам на шоу,което може и да сбъдна някой ден,макар че мечтите ми далеч не се спират с това.Супер е че си бил на шоу :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

тук прилагам няколко снимки на радостната ми физиономия...малко на мангал мязам ама то щото беше много слънчево тази година...държа си фанелката на кечаджията, който видях първи при първият ми кеч...тейкър в сървайвър сириъз деведесет и някоя - когато за сефте спечели титлата с помощта на флеър...фанелката струваше точно 25 долара, а на карлито и на батиста бяха по 20 не зная защо.

дано се видят снимките де...

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=1LN87ZC...UP2WD9MKR1J1GQX

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=0V99BTB...ER1II37UMHY2YJR

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=2255IY2...8J0N4WTFXC69HP8

Е ми това си е преживяване и то голямо.Само че не знам защо залата е била празна.Така както гледам май не е бил Monday Night Raw a Live Show.Ама щом си пипнал Шон трябва да си се кефел много.Мене мечтата ми е да съм на първи ред на КечМания ама ще видим;)

да бе хора аз още в първият си пост писах, че не беше raw дето го снимат за ТВ ами просто хаус шоу...първата година когато бях в Хюстън имаше на живо смакдаун ала ме беше страх да отида, защото беше на 10 километра от мястото където живеех и даже вече се бях отчаял, че няма да видя и късмет тази година отивам на 21 май и гледам голяма реклама и веднага си закупих билет...даже по принцип на рекламата беше плакат на батиста в цял ръст и той беше обявен за мейн ивент ала нали имаше драфт и накрая се оказа, че ще гледам СИна и Карлито...за мене нямаше никакво значение де все си е тръпка.

The Olimpic Hero

Да наистина браво!

Заслужаваш поздравление,че си гледал кеч на живо.Ти си единственият от форума,който е гледал на живо и един от малкото българи изобщо.

На мен също,както и на повечето тук ми е мечта да гледам WrestleMania на живо от редовете до ринга. :D

Браво и от мене. Твоята мечта се е сбъднала. Надявам се и на мен това да ми се случи някой ден. И аз съм от тези, на които мечтата им е да гледат кеч шоу на WWE на живо, даже ако е възможно това да е КечМания, ама вече ставам малко нахален :P

Posted Image

Ами браво,няма какво друго да кажа.Радвам се,че българин е успял да гледа WWE на живо и след това да го сподели с The Bulgarian Wrestling Community

Ако имаш още снимки ги качвай: www.snimka.bg , www.imageshack.us

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Ами освен БРАВО друго не мого да кажа. На нас ни остава да се надяваме, че и ние някой ден ще имаме тая възможност!

А също така си купих за 3 долара първата книга на Мик Фолей, за да имам какво да чета в самолета на връщане, тъй като имах престой 11 часа, така че ако има няякой пловдивчанин ентусиаст да прочете първата книга на Фолей (в оригинал, но на ангийски естествено) може да се свърже с мене и да му я дам .