Radox Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Време е! Време е една нова федерация да отвори врати! Това е BCA - Bulgarian Celebrity Allstars! Кой ще участва в нея? Кой каква роля ще има? Това ще стане ясно утре, когато ще е първото шоу на компанията. Не го изпускайте!!! Quote Link to comment
strij Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Ако ще е с известни личности, както гледам от заглавието, само си помисли да я няма Алисия :lol: Quote [size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size] Link to comment
Jericho Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Мани ги тия глупости, земи съживи e-fed-а... :good: ... Quote Link to comment
Radox Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 BCA Show 1 Публика - 600 Здравейте и добре дошли на ПЪРВОТО шоу на BCA - единствената в света кеч-федерация с български знаменитости. Предупреждаваме ви, че в шоутата няма да има никаква цензура, така че те са минимум 16+... Най-интересното е, че феновете нямат и най-малка представа кои хора ще участват на шоуто. А, май забравихме да споменем, че в залата има 600 ентусиазирани да видят това шоу хора. Не е зле като за прохождаща компания. В залата е тъмно. Няма никой и на масата на коментаторите. Секунди по-късно обаче избухват прилични фойерверки и глас зад кулисите обявява, че след малко ще видим кои ще са нашите коментатори. Ето ги и тях - това са НИКИ КЪНЧЕВ и КЪЦИ ВАПЦАРОВ!!! Милостиви боже! Двамата се ръкуват с фенове и сядат на масата, като изразяват въодушевението си, че са били избрани за водещи на това обещаващо шоу. Но няма как - двамата са култови личности и определено са си го заслужили. След малко излиза и собственикът на федерацията Radox. Той казва, че все още ВСА няма председател/главен мениджър, но скоро ще има. Той казва, че преговаря с няколко невероятно подходящи за позицията лица и се надява, че до 2-3 седмици ще има резултат. Докато това стане, той самият ще ръководи шоутата. Време е за първият мач! Публиката затаява дъх и внезапно излиза... Ути Бъчваров!!! Фак! Дебелака окупира ринга и подканва опонента си, който се оказва ... Николай Бареков. Той се качва плахо на ринга и мача започва! НИКОЛАЙ БАРЕКОВ срещу УТИ БЪЧВАРОВ Бъчвата атакува с цялото си тегло и натиска Баречко в ъгъла. След това продължава да доминира над него, докато най-сетне, след няколко минути, отчаяният Бареков успява да го удари с ъперкът в носа. Това му дава известно преимущество и на няколко пъти изглежда, че ще спечели мача. Но ... 172-та килограма на Утката си казват думата и той успява отново да вземе надмощието, като накрая прави Пържолената бомба. Туш - Ути печели! След мача той взима микрофона и казва, че лудницата е пълна. Той казва следното - АЗ СЪМ ЧОВЕКА, СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИЯТ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА ВСА!!! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА! ЩЕ ВИ ГО НАТЯКВАМ, ДОКАТО СЪМ ЖИВ! Ути си тръгва, а публиката не е много доволна. Radox е показан да влиза в офиса си, когато при него влизат ... Божинов под ръка с Алисия. Двамата казват, че са тук, защото той ги е извикал. Radox ги поздравява и казва, че се радва на ентусиазма на Валери, поради което още тази вечер ще му уреди мач срещу ... друг футболист - изненада. Божинов не е много доволен, но пита - А МЕЖДУ ДРУГОТО КУРВЕТО ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ В ЪГЪЛА МИ? Radox дава съгласието си. Време е за втория мач. Кои ли ще са участниците? Първият се оказва ... Росен Петров! Вторият - Юксел Кадриев! ЮКСЕЛ КАДРИЕВ срещу РОСЕН ПЕТРОВ Двамата нямат много желание за бой, но ... мача започва. Кадриев доминира доста изразително и стига до победата след перефектно изпълнение на своя финишър - Рязаната патка. Той дълго празнува победата си. Време е и за мейн-ивента: ВАЛЕРИ БОЖИНОВ срещу ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ Данката излиза надъхан, без да се притеснява, че е 2 пъти по-стар от опонента си. Мача започва равностойно, като все пак накрая опита на Борето си казва думата. Той успява да направи своя финишър - "Браво Боре! Браво Боре!" и секунда преди да тушира... Алисия се качва на ринга и започва да му се сваля. Той е разколебан, но накрая се обръща към нея. Това дава възможност на Божинов да го превърти и тушира - 1,2,3! Божинов печели. Той прави Фейс-бъстър на Борето, след което му показва среден пръст и си тръгва ръка за ръка с Алисия! Докато се качва нагоре обаче... Гръмва музика, и това е ... Димитър Пенев!!! Той излиза зад Божинов и го гледа с доволна усмивка. Валери е като гръмнат. Какво става тук? Radox е показан да гледа това и е доооста доволен... Quote Link to comment
Socki Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 XAXAXAX луда работа. РЯЗАНАТА ПАТКА FTW Ще се следи тоя дневник определено. Quote h Link to comment
strij Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 ХАХАХА Супер забавно шоу, макар и кратко. И все пак - АЛИСИЯЯЯ :clap: Quote [size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size] Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Хаххахаха,супер забавно и яко шоу.Финишът на Юксел наистина изкърти,"Рязаната патка". :lol: Quote Link to comment
Radox Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 BCA Show 2 Публика - 570 Здравейте и добре дошли на ВТОРОТО шоу на BCA - единствената в света кеч-федерация с български знаменитости. Предупреждаваме ви, че в шоутата няма да има никаква цензура, така че те са минимум 16+... Започваме с клипче - "Аз съм професионалист от 15 дни, от 6 дни, от 9 дни... Бяха нужни много тренировки, зеленини, шевове... За да стана цигането, което съм. Каквото и да правиш, не се прави на ром, не се опитвай! Моля ви, не правете това у дома си! Моля ви, не правете това у дома си! Оставете краденето на мед на нас!". Какво по дяволите беше това??? Ники Кънчев и Къци Вапцаров излизат и се разполагат на коментаторската маса, след което Вапцаров разказва уникално добър виц: "Едно момче и баща му отишли в Австралия на почивка. По едно време видели едно кенгуру. Детето питало баща си "Тате, защо тук има кенгуру?". Таткото отвърнал "Ми щото сме у Австралия бе, педал!". Хахахахах! Какво щяхме да правим без Къцката! Време е за първият мач! Дебют за "нежният" Дим Дуков. ЮКСЕЛ КАДРИЕВ срещу ДИМ ДУКОВ Още в началото на двубоя Димчо се опитва да набара масивният член на Юксата, но той не се дава и започва да му раздава бесни юмруци, поваляйки го на земята и започвайки да доминира тотално. Тогава се случва нещо неочаквано - Дим Дуков придобива неочаквани сили и се връща в мача, потрошавайки феса с невъобразимо бързи удари! Дуков се качва на въжетата и скача, но Кадриев го хваща във въздуха, контрира и това е ... Рязаната патка! Туш - Кадриев печели. Докато той се радва обаче...Валери Божинов излиза с метален варел по рампата и го забива в тила му! Кадриев май е в безсъзнание! Божинов е бесен. Той взима микрофон и казва "АРЕ БЕ ДЕДЕНЦЕ! МИРОВЯНСКИ ГЪЗ! ИЗЛЕЗ И МИ КАЖИ ЗАЩО МИ СЕ ПОЯВИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА! ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ!". След като няма отговор в продължение на 2-3 минути, Божинов си тръгва разярен... Временно изпълняващият длъжността председател Radox е показан зад кулисите отново да хайпва новият председател. Той казва, че сделката е финализирана и че скоро ще можем да видим кой е той, коя е тази легенда! В този миг, до Radox застава ... Ути Бъчваров. Той с гордост казва - АЗ СПЕЧЕЛИХ ПЪРВИЯТ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА КОМПАНИЯТА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА! Radox доста се ядосва от грубото прекъсване и казва на дебелака, че следващата седмица ще се бие в мач срещу изненадващ дебютант! Време е за втория мач... КАМЕН ВО срещу ИЦО ХАЗАРТА Интересно - двамата водещи на некво тъпо шоу по Канал 1, дето му забравих името, ще се срещнат в този обещаващ двубой. Те се заключват, като Христо взима леко преимущество. Тъкмо когато двубоя се разгаря обаче...Димитър Пенев нахлува на ринга и пребива и двамата с дъска - No contest... След това той взима микрофон и казва ВАЛЕРКА-МАНАФЕРКА, ДОЙДОХ ТУК, ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА СЕ ДЪРВИШ НА ХОРАТА! ПЪРВО, ИМАМ ДА ТИ ОТМЪЩАВАМ ЗА ТОВА, ЧЕ НА ЕДИН ЛАГЕР НА НАЦИОНАЛНИЯ МИ СИПА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЛЮТО В ШКЕМБЕ-ЧОРБАТА И ВТОРО - МРАЗЯ ТЕ! ЕТО ЗАЩО, ТЕ ПРЕДИЗВИКВАМ НА МАЧ ... ТАЗИ ВЕЧЕР!!!. Веднага започва музиката на Божинката и той излиза ухилен заедно с Алисия, след което с насмешка приема предизвикателството на дядката! Radox е доста угрижен в офиса си... Той казва, че е неприятно изненадан от ниската посещаемост на шоутата, поради което ще предприеме мащабна рекламна кампания, с която се надява да привлече повече зрители на следващото, трето шоу. Показано е интересно промо - трима човека, чиито лица не се виждат, се покатерват на стълб и клъцват жиците. След това ги натоварват на каруца и ги карат някъде... Изписва се "следва продължение"... ВАЛЕРИ БОЖИНОВ срещу ДИМИТЪР ПЕНЕВ Двамата започват да се налагат яростно още на рампата. Килцата на Пенев си казват думата и той взима първоначалното надмощие. След това забива Валери в ринга и го качва горе. Започват тежки минути за надменния младок. Той бива потрошен от Пенев. Опит за туш - Алисия се намесва. Ядосаният Пенев отива към нея, но това дава възможност на Божинов да го хване в гръб и да го превърти - 1,2...повдигане. След това Божинов взима явното преимущество. Накрая на мача обаче Пенев пак се връща в мача! Алисия е много притеснена и взима чаша с уиски. Тя се опитва да я лисне в мутрата на Пената, но той се навежда и ... Божинов отнася течността в очите. Пенев само това и чака - изпълнява "Дебелият тренерски ГЪЗ" и тушира Божинов - 1..2....3! Пенев печели!!! Алисия е сломена, а Пенев ликува под аплодисментите на феновете! Quote Link to comment
Recommended Posts