Jump to content

IT'S TIME!


Recommended Posts

Време е! Време е една нова федерация да отвори врати! Това е BCA - Bulgarian Celebrity Allstars! Кой ще участва в нея? Кой каква роля ще има? Това ще стане ясно утре, когато ще е първото шоу на компанията. Не го изпускайте!!!

35izpu1.jpg

Link to comment

Ако ще е с известни личности, както гледам от заглавието, само си помисли да я няма Алисия :lol:

[size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size]

Link to comment

BCA

Show 1

Публика - 600

Здравейте и добре дошли на ПЪРВОТО шоу на BCA - единствената в света кеч-федерация с български знаменитости. Предупреждаваме ви, че в шоутата няма да има никаква цензура, така че те са минимум 16+...

Най-интересното е, че феновете нямат и най-малка представа кои хора ще участват на шоуто. А, май забравихме да споменем, че в залата има 600 ентусиазирани да видят това шоу хора. Не е зле като за прохождаща компания.

В залата е тъмно. Няма никой и на масата на коментаторите. Секунди по-късно обаче избухват прилични фойерверки и глас зад кулисите обявява, че след малко ще видим кои ще са нашите коментатори. Ето ги и тях - това са НИКИ КЪНЧЕВ и КЪЦИ ВАПЦАРОВ!!! Милостиви боже! Двамата се ръкуват с фенове и сядат на масата, като изразяват въодушевението си, че са били избрани за водещи на това обещаващо шоу. Но няма как - двамата са култови личности и определено са си го заслужили. След малко излиза и собственикът на федерацията Radox. Той казва, че все още ВСА няма председател/главен мениджър, но скоро ще има. Той казва, че преговаря с няколко невероятно подходящи за позицията лица и се надява, че до 2-3 седмици ще има резултат. Докато това стане, той самият ще ръководи шоутата.

Време е за първият мач! Публиката затаява дъх и внезапно излиза... Ути Бъчваров!!! Фак! Дебелака окупира ринга и подканва опонента си, който се оказва ... Николай Бареков. Той се качва плахо на ринга и мача започва!

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ срещу УТИ БЪЧВАРОВ

Бъчвата атакува с цялото си тегло и натиска Баречко в ъгъла. След това продължава да доминира над него, докато най-сетне, след няколко минути, отчаяният Бареков успява да го удари с ъперкът в носа. Това му дава известно преимущество и на няколко пъти изглежда, че ще спечели мача. Но ... 172-та килограма на Утката си казват думата и той успява отново да вземе надмощието, като накрая прави Пържолената бомба. Туш - Ути печели!

След мача той взима микрофона и казва, че лудницата е пълна. Той казва следното - АЗ СЪМ ЧОВЕКА, СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИЯТ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА ВСА!!! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА! ЩЕ ВИ ГО НАТЯКВАМ, ДОКАТО СЪМ ЖИВ! Ути си тръгва, а публиката не е много доволна.

Radox е показан да влиза в офиса си, когато при него влизат ... Божинов под ръка с Алисия. Двамата казват, че са тук, защото той ги е извикал. Radox ги поздравява и казва, че се радва на ентусиазма на Валери, поради което още тази вечер ще му уреди мач срещу ... друг футболист - изненада. Божинов не е много доволен, но пита - А МЕЖДУ ДРУГОТО КУРВЕТО ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ В ЪГЪЛА МИ? Radox дава съгласието си.

Време е за втория мач. Кои ли ще са участниците? Първият се оказва ... Росен Петров! Вторият - Юксел Кадриев!

ЮКСЕЛ КАДРИЕВ срещу РОСЕН ПЕТРОВ

Двамата нямат много желание за бой, но ... мача започва. Кадриев доминира доста изразително и стига до победата след перефектно изпълнение на своя финишър - Рязаната патка. Той дълго празнува победата си.

Време е и за мейн-ивента:

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ срещу ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ

Данката излиза надъхан, без да се притеснява, че е 2 пъти по-стар от опонента си. Мача започва равностойно, като все пак накрая опита на Борето си казва думата. Той успява да направи своя финишър - "Браво Боре! Браво Боре!" и секунда преди да тушира... Алисия се качва на ринга и започва да му се сваля. Той е разколебан, но накрая се обръща към нея. Това дава възможност на Божинов да го превърти и тушира - 1,2,3! Божинов печели. Той прави Фейс-бъстър на Борето, след което му показва среден пръст и си тръгва ръка за ръка с Алисия!

Докато се качва нагоре обаче... Гръмва музика, и това е ... Димитър Пенев!!! Той излиза зад Божинов и го гледа с доволна усмивка. Валери е като гръмнат. Какво става тук?

Radox е показан да гледа това и е доооста доволен...

35izpu1.jpg

Link to comment

ХАХАХА :lol:

Супер забавно шоу, макар и кратко.

И все пак - АЛИСИЯЯЯ :clap:

[size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size]

Link to comment
The Olimpic Hero

Хаххахаха,супер забавно и яко шоу.Финишът на Юксел наистина изкърти,"Рязаната патка". :lol:

               

Link to comment
  • 2 weeks later...

BCA

Show 2

Публика - 570

Здравейте и добре дошли на ВТОРОТО шоу на BCA - единствената в света кеч-федерация с български знаменитости. Предупреждаваме ви, че в шоутата няма да има никаква цензура, така че те са минимум 16+...

Започваме с клипче - "Аз съм професионалист от 15 дни, от 6 дни, от 9 дни... Бяха нужни много тренировки, зеленини, шевове... За да стана цигането, което съм. Каквото и да правиш, не се прави на ром, не се опитвай! Моля ви, не правете това у дома си! Моля ви, не правете това у дома си! Оставете краденето на мед на нас!". Какво по дяволите беше това???

Ники Кънчев и Къци Вапцаров излизат и се разполагат на коментаторската маса, след което Вапцаров разказва уникално добър виц: "Едно момче и баща му отишли в Австралия на почивка. По едно време видели едно кенгуру. Детето питало баща си "Тате, защо тук има кенгуру?". Таткото отвърнал "Ми щото сме у Австралия бе, педал!". Хахахахах! Какво щяхме да правим без Къцката!

Време е за първият мач! Дебют за "нежният" Дим Дуков.

ЮКСЕЛ КАДРИЕВ срещу ДИМ ДУКОВ

Още в началото на двубоя Димчо се опитва да набара масивният член на Юксата, но той не се дава и започва да му раздава бесни юмруци, поваляйки го на земята и започвайки да доминира тотално. Тогава се случва нещо неочаквано - Дим Дуков придобива неочаквани сили и се връща в мача, потрошавайки феса с невъобразимо бързи удари! Дуков се качва на въжетата и скача, но Кадриев го хваща във въздуха, контрира и това е ... Рязаната патка! Туш - Кадриев печели.

Докато той се радва обаче...Валери Божинов излиза с метален варел по рампата и го забива в тила му! Кадриев май е в безсъзнание! Божинов е бесен. Той взима микрофон и казва "АРЕ БЕ ДЕДЕНЦЕ! МИРОВЯНСКИ ГЪЗ! ИЗЛЕЗ И МИ КАЖИ ЗАЩО МИ СЕ ПОЯВИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА! ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ!". След като няма отговор в продължение на 2-3 минути, Божинов си тръгва разярен...

Временно изпълняващият длъжността председател Radox е показан зад кулисите отново да хайпва новият председател. Той казва, че сделката е финализирана и че скоро ще можем да видим кой е той, коя е тази легенда! В този миг, до Radox застава ... Ути Бъчваров. Той с гордост казва - АЗ СПЕЧЕЛИХ ПЪРВИЯТ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА КОМПАНИЯТА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА! Radox доста се ядосва от грубото прекъсване и казва на дебелака, че следващата седмица ще се бие в мач срещу изненадващ дебютант!

Време е за втория мач...

КАМЕН ВО срещу ИЦО ХАЗАРТА

Интересно - двамата водещи на некво тъпо шоу по Канал 1, дето му забравих името, ще се срещнат в този обещаващ двубой. Те се заключват, като Христо взима леко преимущество. Тъкмо когато двубоя се разгаря обаче...Димитър Пенев нахлува на ринга и пребива и двамата с дъска - No contest... След това той взима микрофон и казва ВАЛЕРКА-МАНАФЕРКА, ДОЙДОХ ТУК, ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА СЕ ДЪРВИШ НА ХОРАТА! ПЪРВО, ИМАМ ДА ТИ ОТМЪЩАВАМ ЗА ТОВА, ЧЕ НА ЕДИН ЛАГЕР НА НАЦИОНАЛНИЯ МИ СИПА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЛЮТО В ШКЕМБЕ-ЧОРБАТА И ВТОРО - МРАЗЯ ТЕ! ЕТО ЗАЩО, ТЕ ПРЕДИЗВИКВАМ НА МАЧ ... ТАЗИ ВЕЧЕР!!!. Веднага започва музиката на Божинката и той излиза ухилен заедно с Алисия, след което с насмешка приема предизвикателството на дядката!

Radox е доста угрижен в офиса си... Той казва, че е неприятно изненадан от ниската посещаемост на шоутата, поради което ще предприеме мащабна рекламна кампания, с която се надява да привлече повече зрители на следващото, трето шоу.

Показано е интересно промо - трима човека, чиито лица не се виждат, се покатерват на стълб и клъцват жиците. След това ги натоварват на каруца и ги карат някъде... Изписва се "следва продължение"...

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ срещу ДИМИТЪР ПЕНЕВ

Двамата започват да се налагат яростно още на рампата. Килцата на Пенев си казват думата и той взима първоначалното надмощие. След това забива Валери в ринга и го качва горе. Започват тежки минути за надменния младок. Той бива потрошен от Пенев. Опит за туш - Алисия се намесва. Ядосаният Пенев отива към нея, но това дава възможност на Божинов да го хване в гръб и да го превърти - 1,2...повдигане. След това Божинов взима явното преимущество. Накрая на мача обаче Пенев пак се връща в мача! Алисия е много притеснена и взима чаша с уиски. Тя се опитва да я лисне в мутрата на Пената, но той се навежда и ... Божинов отнася течността в очите. Пенев само това и чака - изпълнява "Дебелият тренерски ГЪЗ" и тушира Божинов - 1..2....3! Пенев печели!!!

Алисия е сломена, а Пенев ликува под аплодисментите на феновете!

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...