Jump to content

Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Има още няколко месеца до стартирането на шоуто и то не е точно "other promotion", но все пак реших, че е време да пусна официална тема за CCW и реших да я пусна в този раздел. Както знаете, тази есен ще бъде излъчено риалити тв шоу на кеч тематика, в което знаменитости ще бъдат тренирани за кечисти. 10 знаменитости ще се съзтезават за титлата "Celebrity All-Star Wrestling Champion". Знаменитостите ще бъдат разделeни в два отбора по пет човека, като начело на всеки отбор ще има по един кеч треньор. Двата отбора ще се състезават в най-различни изпитания, в които ще бъдат оценявани от трима съдии, докато накрая остане само един. Все още няма информация точно кога тази есен ще почне да се излъчва шоуто. Предвидени 8 епизода и може би двучасов последен епизод. Шоуто вече е записано.

Знаменитостите:

Dennis Rodman (бивш баскетболист)

Butterbean (боксьор и ММА боец)

Frank Stallone (aктьор и певец, брат на Sylvester Stallonе)

Todd Bridges (актьор, известен с участията си в тв сериалите "Different Strokes" и "Everybody Hates Chris")

Dustin Diamond (актьор, известен като Screech от сериала "Saved By The Bell")

Danny Bonaduce (актьор, който нашумя миналата година порaди конфронтация с Jonny Fairplay)

Erin Murphy (актриса, известна като Tabitha от тв сериала "Bewitched")

Trishelle (участничка в предаването на MTV "Real World")

Tiffany (поп звезда от 80-те)

Nikkie Ziering (бивш модел на Playboy)

Съдиите:

Hulk Hogan

Eric Bischoff

Jimmy Hart

Треньорите:

Brian Knobbs

Brutus "The Barber" Beefcake

* Това са треньорите за пред камерите, а всъщност по-голямата част от тренировките се извършват от Tom Howard и др.

Специални участия:

Bill Goldberg

Rob Van Dam

И за финал, последния blog на Eric Bischoff:

On July 2, Bischoff-Hervey Entertainment finished production on ”Hulk Hogan’s Celebrity Championship Wrestling” for CMT. This was an idea that my partner Jason Hervey and I have been working on for quite some time. As I have stated before, when we first brought the idea to Hulk, he liked it but was pretty committed to another show (Hogan Knows Best) and it was a question of timing. For me personally, it was also a question of whether or not I really wanted to commit to being involved in another wrestling project. Anyone who knows me well knows that I like new challenges. I must to have a ”been there, done that” gene that makes it difficult for me to get excited about doing things that are in any way ”less than” experiences I have already had.

This project certainly fulfilled that pre-requisite. In my book ”Controversy Creates Cash” I discuss my ”better than, less than, or different than” approach to creative strategy and solutions. This reality show hit on all eight cylinders by being different than any other wrestling show on television, and therefore in my own not-so humble opinion, ”better than”. The wrestling ability of the cast and their performances improved so dramatically over the period of just a couple of weeks, that even the most cynical critics will be surprised. The effort that our production team as well as Jimmy, Brian, Brutus and Hulk, and a hundred others put into this effort really makes me very proud of the product.

It has also whet my appetite.

People continue to ask me if I will ever get back into the wrestling business in a competitive way. I ended ”Controversy Creates Cash” with six words: ”Probably Not, But Never Say Never”.

I’m glad I did.

Просто нямам търпение за Dennis Rodman.Преди много ме радваше :yahoo:

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

BigPoppaPump

Като замисъл е интересно и предполагам,че ще го следя редовно.Друг е въпросът,че знаменитостите са меко казано` B list`.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Тия са много знаменити в тесен семеен кръг :good:

Иначе звучи интересно - ще се следи.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Клипчето беше доста добо. Предаването ще бида интересно за гледане. Кога точно би трябвало да е пърявия епизод?

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Shawn_Michaels

Звучи доста интересно,то че ще го гледам ще го гледам то е ясно,аз съм един от най-големите Hulkamaniacs тук мисля :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Първо си припомнете тази тема и след това вижтe какво казва Bischoff относно слуховете:

Eric Bischoff recently spoke with us about the rumors of a new promotion centered around Hulk Hogan and Bill Goldberg. Bischoff explained that although he can't go into great detail about any negotiations (for obvious reasons), he can say that the rumors being reported are only partially true.

Bischoff and his partner, Jason Hervey, in addition to Hulk Hogan are in talks with CMT and several other companies/networks about the possibility of a new wrestling promotion. They are also talking about taking "Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling" on tour as well depending on how it does when it starts airing in October.

However, the major difference between what's true and what's being reported is the idea that the promotion will be focused around Hulk Hogan and specifically, Bill Goldberg. Bischoff said that Goldberg was nice enough to help with the new celebrity show, but is not being mentioned as of now in plans for a potential wrestling company in the future.

Bischoff has stated in many past interviews that he would not be interested in starting a wrestling company that would fall into that same "WWE lite" category as others. He said that at least a dozen people have contacted him (some credible and some not) about starting a new company, but unless there's a new, innovative approach added to the business model and a significant amount of money to work with, he doesn't want to do it.

"Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling" is simply the first step in many steps toward the possibility of a more traditional wrestling company sometime in the future. The idea is to attract both a wrestling audience and a "reality television" audience without offending one or the other.

Offering too little in terms of "reality" could insult your reality fans and offering too little in terms of exposing that side of the business could insult your wrestling fans. Eric Bischoff believes they have found that happy medium with the new CMT show that is set to air on Saturday, October 18th.

Ще бъде интересно да се гледа. Радвам се, че отново ще видя Goldberg "в действие", ако може така да се каже.

Universal Prediction Champion

• 2 weeks later...
Shawn_Michaels

Много си бърз браво за ъплоада,таман щях да го тегля.Нямам търпение да го гледам Хълк мачка :)

410e8-1526197995-500.jpg

Иаз ще го пробвам.Под ръководството на Бифкейк и Браян Нобс се притеснявам да не станат по-големи техничари от Брет и Майкълс. :D

Shawn_Michaels

Като цяло бях малко по-надъхан,но сега като го гледах ми се стори малко сапунчесто или по-точно доста(ала мюзик айдъл :) ).Засега съм впечатлен най-много от Дани Бонадучи и Бътърбийн,Родман се показа като дърво като се има предвид,че и преди е участвал в кеча.

410e8-1526197995-500.jpg

Малко странно ми беше да им организират мач след като са им показали само по 3 движения,но като се замислих-има резон-то и треньорите и председателя на журито не знаят повече.

Бътър Бийн се представи добре,оня татуирания също,Родман беше много зле,но той си беше зле и във WCW така,че нищо ново.Все пак той даже в мачове е участвал,така,че би трябвало да е най-напред с материала.

Съгласен съм избора на журито-тази лелка беше комична-особено като даже не уцели възглавничката в ъгъла.

Треньорите все едно са се консервирали през годините Браян си е все същата торба а и Бифкейк не е мръднал много.

Горе долу според очакванията ми-ще хвърля по некое око. Някой знае ли публиката платена ли беше?

p.s. CCW звучи много смешно като се скандира :clap:

Стабилно. :good: Забавно беше за гледане. Ще се гледа и занапред. Rodman, Butterbean, Bonaduce & Stalone са ми фаворитите.

Добро за гледане, но имаше някои работи, които ме издразниха много. Трябва да спрат да използват проклетия canned heat. Няма нормален човек на света, който да не може да го усети. Другото е, че ако ще пускат коментатор: 1. Не трябва да е шибан радио водещ(нищо, че Bubba специално ще им доката доста publicity) и 2. Не трябва да го пускат сам, освен ако не е Joey Styles. На кратко - сложете малко color, по дяволите! От всичко видяно ми направиха впечатление двама души - Butterbean (който май има изява в WWE, но не съм сигурен) и Bonaduce. Няма да станат кой знае какви техничари, това е ясно, обаче за образи са повече от добри. Шопарестият боксьор някакси ми напомня на Awesome Kong, ако щете вярвайте.

P.S. Bischoff има невероятния талант да опърдява хората много брутално. :)

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Голям смях :D . Все пак Wrestling-a не е на толкова лошо ниво. Горе долу като средното на WWE в момента че и може малко по добро да е. :D Butterbean много ма изкефи. Дано има някакви участия и другаде. Напомня на Вейдър леко. Иначе жените бяха много зле. особено лелката. Радвам се че виждам Джими Харт отново. Тоя пич беше почнал да ми липсва. Тренъорите са голем смех също. С две думи Fun но само толкова.