Jump to content

Най-голeмият млад талант в Мейн-стрийма today


YoTheReal

Recommended Posts

Знаете за какво става дума. Ще вписвам само кечисти, които са ПОД или точно на 30 години.

CM Punk

29 години

Current World Heavyweight Champion

ECW Champion

Randy Orton

28 години

WWE Champion

World Heavyweight Champion

World Tag Team Champion

Intercontinental Champion

AJ Styles

30 години

NWA Heavyweight Champion

NWA Tag Team Champion

TNA X-Division Champion

John Cena

30 години

WWE Champion

World Tag Team Champion

US Champion

John Morrisson

28 години

Current WWE Tag Team Champion

Intercontinental Champion

ECW Champion

Jeff Hardy

30 години

WCW Tag Team Champion

European Champion

Intercontinental Champion

Hardcore Champion

Light Heavyweight Champion

World Tag Team Champion

WWE Tag Team Champion

Alex Shelly

25 години

Chris Sabin

26 години

Carlito

29 години

Intercontinental Champion

US Champion

Evan Bourne/Matt Sydal

25 години

ROH Tag Team Champion

---------------------------------------------------------------------

Има и още много други, допълнете ме, нямам време да търся всички :)

Edited by Yo The Real
Link to comment

Пропуснал се World heavyweight Championship-a на Ортън :)

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Link to comment

John Cena вече е на 31 ;)

Randy Orton

World Heavyweight Champion

Jeff Hardy

WCW Tag Team Champion

European Champion

Intercontinental Champion

Hardcore Champion

Light Heavyweight Champion

World Tag Team Champion

WWE Tag Team Champion

Link to comment

Най-голЯмия млад талант за мен е безспорно Ренди Ортън !

Идеята беше да коментираш кечист по кечист ...

CM Punk-Надявам се бъдещето на WWE. Аз не крия, че съм му марк, но както и да е. Много техничен, бърз, не го е страх да прави спотове ... дано да задържи WHC поне 2-3 месеца :)

Randy Orton-Най-техничния в WWE. Чакам с нетърпение да се върне, защото сега в RAW няма истински хийл, освен Джерико (който почти не получава хийлска реакция) и JBL.

AJ Styles-ЛудиО, страхотен атлет, дано скоро да получи TNA титлата, наистина я заслужава. И дано не го набутат пак в таг или Х дивизията, а да оставят там да се развиват по-младите от него.

John Cena-Човека-draw. Само заради това има такава стойност за компанията, но и на ринга има поне средни умения. Да вземат да му сменят финишъра ...

John Morrisson-Бива си го човека, добър хай-флайър, да му върнат стария финишър Standing SSP, ще рулира. Тоя гимик доста имитира Джим Морисън, но мен лично не ме дразни (Legend_Killer, поздрав !)

Jeff Hardy-Много му се радвам и на него, но никога няма да е същия, никога няма да прави мачове като през 2000-2001 :(

Motor City Machine Guns-Любимия ми таг отбор в TNA ! Просто тея момчета направо летят по ринга, правят страшни спотове, направо много им се кефя :)

@C^E^N^A^-На 30 е. Поне според уЙкипедия.

Edited by Yo The Real
Link to comment

Морисън. Той е новия Шон Майкълс... :)

Него го пиши че има неодобрението на феновете на The Doors,поне на тези които аз познавам де :D !А си имат право,трудно е са се имитира човек като Джим Морисън,по-добре да си е пак Нитро и да го пушнат малко повече от таг с Миз!

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Link to comment
The Olimpic Hero

Него го пиши че има неодобрението на феновете на The Doors,поне на тези които аз познавам де :D !А си имат право,трудно е са се имитира човек като Джим Морисън,по-добре да си е пак Нитро и да го пушнат малко по-вече от таг с Миз!

Аз съм огромен фен на The Doors,Джим Морисън е легенда,но харесвам и копието му в кеча Джон Морисън.Човекът е феноменален атлет,единственото над което трябва повече да се поработи е работата му с микрофона.

               

Link to comment

Не се сещам за нито една вражда с него ,която да е била успешна !

Яко (: .

Link to comment

CM Punk - Безспорен талант, просто няма спор по това. Утвърдена звезда в инди кеча, бъдеща звезда в WWE. Те му се довериха и мисля, че направиха правилния избор. Той е много over с публиката и това може да донесе печалби на WWE.

Randy Orton - Човека, разплаквал милиони Cena marks, един от най - способните мейнстрийм кечисти в момента. Един от най - добрите heel - ове в последните години. Доказал се е и продължава да се доказва, като прави страхотни мачове и промота. Надявам се контузията да не му повлияе и да се завърне възможно най - скоро.

AJ Styles - Во момента той е The Man в TNA. Може да не е като преди 3 - 4 години, но си остава един от най - атлетичните кечисти не само в TNA, а в света. Постигал е много и вярвам, че ще постига успехи още дълго време. А и за сега враждата му с Kurt Angle е рличината да следя шоутата на TNA.

John Cena - Доста пъти сме го коментирали, едва ли мога да кажа нещо кой знае колко хубаво за него. Един от Top Draw - овете в WWE, много харизматичен ... и това е.

John Morrisson - Безспорно един от любимците ми в WWE, само дето го сложиха в неподходящ tag team. Изключително бърз и техничен, може да прави страхотни изпълнения, стига да му дадат време. Показвал го е доста пъти, а и човекът пикае харизма. Просто си плаче за един сгоден пуш, който може да го изстреля на върха.

Jeff Hardy - Адски способен кечист, все още в разцвета на силите си, може да направи невероятни неща на ринга, но може и да не направи... ако сам се прецака. От WWE два пъти му се довериха, вече трябва да оправдае очакванията им. Спечелил е доста титли до сега в кариерата си, не се съмнявам, че ще постига още много.

MCMG - Адски способни момчета, все още млади и способни, over са, не разбирам защо от TNA се държат с тях, като с джобъри.

Carlito - Също е бил доста обсъждан във форума, така че едва ли ще кажа нещо съществено по него. Слд изказванията си сигурно ще го закопаят в трета глуха или ще напусне и ще постига успехи на място, където ще го оценят.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

John Cena - За мен най добрият има перфектно телосложение прави страхотни промота а и гимик мачове безcпорно е бъдещето на този бизнес.

AJ Styles - безпорно най големият атлет на TNA и човекът в който е бъдещтето на компанията.

CM Punk - И аз както повечето не харесвам визията му но качествата му на ринга са перфектни.

John Morrisson - изключителен кечист много техничен и с доби умения.

Randy Orton -безспорно Ортън заедно със Сина е бъдещето,че и настоящето на WWE.Един от най-добрите хийлове във федерацията,а и на ринга и на микрофона е страхотен. - И аз съм на същотото мнение.
Edited by g0sHky

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment
corruptedshadow

Randy Orton - Човека, разплаквал милиони Cena marks...

Кво повече :D

Edited by corruptedshadow
Link to comment
BoRn_2B_GoD

Интересна темичка. Така... под ред на споменаването им:

CM Punk - безспорен талант и много харизматичен кечист според мен. Въпреки че някои хора го плюят за липсата на образ, според мен има такъв - Straight Edge пича, който може да е и пълен babyface (no drugs, bitches or alcohol) или адски надъхващ heel (better than you). На мен лично това ми е достатъчно. Не съм особено доволен от това как го book-ват в WWE. Предполагам, че се дължи на размерите му (а може би и на солидното инди минало), но така се получава, че не мога да възприема Punk като сериозен претендент за титла, камо ли шампион. Все пак си мисля, че с титлата и ако му дадат малко повече време зад микрофона той ще се издигне сериозно и определено занапред ще е едно от топ лицата в компанията.

Randy Orton - личен фаворит, може би заради арогантната харизма, която го прави перфектния heel. Има умения, способен е да изнесе наистина интересен мач и се радвам, че по време на контузията на Сина успя да се наложи като top звезда. Мога само да се надявам всичко да продължи добре за него след завръщането от контузията. Иначе има какво да оправя... понякога изглежда "мързелив" зад микрофона и не дава всичко от себе си, а е способен да изнесе изключителни heel промота. Headlock-a на мен лично не ми пречи, а RKO-то е един от най-стилно изпълняваните финишъри в WWE. Както казах надявам се да продължава все така в компанията и да получава участие в солидни storylines.

AJ Styles - много преди мен казаха Mr.TNA. Мда, той наистина се е превърнал в eдна от self-made иконите на компанията, но сега се отделя много по-голямо внимание на Джо, Енгъл, Букър и т.н. Независимо от образа той е интересен за гледане и според мен враждата с Енгъл е просто началото на завръщането му към МЕ сцената. Иначе няма смисъл да казвам на какво е способен - ясно е на всички. Както споменаха и преди мен маааалко тренинг с микрофона няма да е излишен, въпреки че по време на goofy образа му от преди няколко месеца всички промота с него ми бяха супер забавни, колкото и малоумен да го изкарваха. Минало, настояще и бъдеще за ТNA или която и да било голяма компания (мда, дори в WWE биха му дали солиден шанс според мен).

John Cena - бил съм в големи крайности за този човек. Марквал съм като луд в началото на 2005-та, но още тогава убиха и образа, и интереса на хората към Сина с дългия title reign. Оттогава отношението на феновете към него винаги е двуполюсно, но въпреки това си остава най-големия draw на компанията и най-вероятно нейно top лице в бъдещите години. За представянето му на ринга... леко еднообразен е като еднообразноста му е от натрапчивите (едни и същи движения, подобни структури на всеки мач). Иначе на микрофона е ОК, макар често да прекалява с лигавенето, за да се хареса на феновете.

John Morrison - gif-чето от Jericho казва повече от достатъчно за какъв атлет говорим. Проблем засега според мен са образа и представянето му с микрофона. Tози Morrison образ не ми изглеждаше замислен като нещо дългосрочно, а просто като начин да се върне интереса към личността на Johnny Nitro. И все пак продължава да е с него. Rockstar look-a отива на Морисън, но просто... не знам, мисля си, че можеха да го постигнат и по друг начин. Колкото до микрофона - ами... зле е. Поне според мен. Липсва му харизмата (според мен), нужна на всеки хийл да те накара истински да не го харесваш. С времето обаче нещата най-вероятно ще се подобрят. Засега си е добре с Миз, стига да загубят титлите в близките месеци и да спретнат кратичка вражда, която да върне Морисън отново в mid-card, ако не и в upper mid-card. Има голям шанс да се издигне много в компанията, но му трябва мнооого работа в областта на gimmick-a му. Просто сега не го възприемам сериозно.

Carlito - имам чувството, че ще го закопават все повече и повече след нещата, които си позволява да прави. А не трябва да е така. Това момче постогна завиден прогрес в началото на 2006-та и след това просто нещата се обърнаха против него. Превърна cool heel образа си в нещо уникално: перфектен и забавен face и злобен heel - и двете роли му се отдават перфектно. И въпреки това той не получи нищо сериозно в компанията, а и надали ще получи. Предполагам ще го закопаят и ако не реши да се спаси сам и да напусне то това ще е края на Карлито в mainstream-а на Щатите. Да бяга в TNA, там обичат WWE бегълци, а и оценяват потенциала (по-добър пример от Крисчън няма).

Alex Shelley & Chris Sabin - заедно - един от най-добрите и интересни отбори за мен в момента. Радват ме не само с невероятния си team work и забавни образи, но и с изключителния си стил: мимики, жестове, аксесоари. MCMG къртят въпреки отношението към тях. Шели винаги ми е бил супер симпатичен. Добър е на микрофона и на ринга, така че най-доброто за него предстои. Искам го като протеже на Джерико в WWE :D Колкото до Сейбин - X-division може да е негова стига да му се даде шанса отново да доминира там. ME обаче е далеч и за двамата и зависи само от добрия bookig и историите, в които ще бъдат замесени.

Това е. Ако трябва да избера един, който ще е най-големият млад талант в main-stream-a... не мога. Просто не мога. Лични фаворити, отговарящи на името на темата за мен са Orton, Styles, Punk и някой ден MCMG.

Link to comment
BigPoppaPump

Най-голЯмия млад талант за мен е безспорно Ренди Ортън !

Малко трудно може да се каже,че Randy e най-големия млад талант...Може да има умения,но от доста време не е показвал абсолютно нищо на ринга (освен,че е развил headlock-а до съвършенство).Промотата му са лишени от чувство и не са нищо особено.

Edited by D`lo Brown

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Малко трудно може да се каже,че Randy e най-големия млад талант...Може да има умения,но от доста време не е показвал абсолютно нищо на ринга (освен,че е развил headlock-а до съвършенство).Промотата му са лишени от чувство и не са нищо особено.

И как го реши това че не е показал нищо на ринга от доста време?Направи много добри мачове с HBK, Triple H, Jeff Hardy и Cena.Колкото до промотата му... той е доста добър в тази област но просто сегашния му образ не му дава много свобода а и от WWE не толерират импровизацията.

[img]http://i.data.bg/08/05/09/946347_orig.jpg[/img]

Link to comment
BigPoppaPump

И как го реши това че не е показал нищо на ринга от доста време?Направи много добри мачове с HBK, Triple H, Jeff Hardy и Cena.Колкото до промотата му... той е доста добър в тази област но просто сегашния му образ не му дава много свобода а и от WWE не толерират импровизацията.

Мачовете му със Сина бяха със силен емоционален заряд,но като цяло откъм wrestling не са нищо особено.Същото може да се каже и за мачовете му с HHH и HBK.Точно присъствието на звезди като Shawn Michaels и Triple H спомогна за добрите мачове на Ортън срещу тях,ако се разчиташе само на него единственото, което щяхме да видиме щеше да е headlock,headlock,headlock,eвентуално един backbreaker или ритник в главата,20 минути позиране и накрая едно RKO.А относно промотата му няма да споря,но не си спомням да е имал дори едно запомнящо се.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Мачовете му със Сина бяха със силен емоционален заряд,но като цяло откъм wrestling не са нищо особено.Същото може да се каже и за мачовете му с HHH и HBK.Точно присъствието на звезди като Shawn Michaels и Triple H спомогна за добрите мачове на Ортън срещу тях,ако се разчиташе само на него единственото, което щяхме да видиме щеше да е headlock,headlock,headlock,eвентуално един backbreaker или ритник в главата,20 минути позиране и накрая едно RKO.А относно промотата му няма да споря,но не си спомням да е имал дори едно запомнящо се.

Абе престанете с тия хедлоци най-накрая.От мноооооооооооооооого време насам не е правил повече от един, два на мач.И откъде го измисли това че само хедлок, бекбрейкър, ритник и rko прави Ренди?Ти поне един мач гледал ли си му?Прави още dropkick, knee to the head, ddt, upercut и още суплекси, саблени удари и мн. други неща.

[img]http://i.data.bg/08/05/09/946347_orig.jpg[/img]

Link to comment
BigPoppaPump

Абе престанете с тия хедлоци най-накрая.От мноооооооооооооооого време насам не е правил повече от един, два на мач.И откъде го измисли това че само хедлок, бекбрейкър, ритник и rko прави Ренди?Ти поне един мач гледал ли си му?Прави още dropkick, knee to the head, ddt, upercut и още суплекси, саблени удари и мн. други неща.

Тях също ги прави,но не може Ортън да се нарече най- големия талант на основата на това,че прави добре headlock,dropkick и няколко basic moves.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Тях също ги прави,но не може Ортън да се нарече най- големия талант на основата на това,че прави добре headlock,dropkick и няколко basic moves.

Няколко?Не са няколко ама аре карай.Обаче да не би той да е единствения който не прави кой знае колко движения?HHH-Spinebuster, knee to the head, suplex, neckbreaker, clostheline, pedigree и това е.HBK-flying forearm smash, atomick drop, scoop slam, chops, diving elbow drop и SCM.И не са само те.В цялото WWE няма кечист който да прави повече от 5-6 хватки.Иначе съм съгласен, че Ренди не може да бъде наречен най-големия талант.Има доста кечисти които са по-добри от него.

[img]http://i.data.bg/08/05/09/946347_orig.jpg[/img]

Link to comment
BigPoppaPump

В цялото WWE няма кечист който да прави повече от 5-6 хватки.

И ако ме питаш мен,точно това е проблема на WWE и мейн-стрийм компаниите като цяло.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

CM Punk-един от най-талантливите кечисти в момента и настоящ шампион на най-гледаната компания.

Randy Orton -доста приличен кечист,сносни промота и водещ хийл в най-гледаната компания.

AJ Styles -адски много харзима,изключително добри кеч умения и безспорно в най-близко бъдеще ще носи на гърба си любимата ми федерация ТНА.

John Cena -носи мноооого праички и е любимец на децата.Последните ще израстнат с него и след 10 години почти никой няма си спомня освиркванията по негов адрес,а ще се помни,че е няколкоратен шампион....

John Morrison -един от моите любимци-има доста прилични умения,добри промота,добра физика,жалко ,че не получва почти никаква реакция от публиката-това може да се окаже проблем.Не искам да съм лош пророк,но от всички той има най-малък шанс да стане мега звезда.

Carlito-има прилични умени,що годе добри промота,от кеч фамилия е ,но не му се дава достатъчно време и възможности за изява. Ако това се промени ще има бляскаво бъдеще.

Alex Shelley & Chris Sabin -един от най-добрите отбори днес,но за съжалени доста загуби им се насъбраха.Като отбор имат голямо и светло бъдеше,но по отделно едвали.

Link to comment

За Джеф Харди ми се струва, че няма да е толкова бляскаво бъдещето, колкото го предричате. На 30 е, а вече ма сигурно повече травми от тези на по 40. Да не говорим, че се наложи предимно заради дивите спотове, а знаем до какво води това - още травми. Вече и всички го знаят, че взима наркотици, вероятно и конски дози обезболяващи и какво ли не още като хапове.

Ако щеше да хваща влака, то трбваше да е тоя сега, където го осра. Бяха тръгнали мощно да го пушват и аха, аха беше мейн ивентър и айде ...

Жалко, щото съм му маркче, ама кво да го правя, не мога да си затварям очите. Дано да греша разбира се.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...