Jump to content

UFC: Chuck Liddell срещу Anderson Silva вероятно на UFC 88


Recommended Posts

Въпреки контузията, която получи преди няколко месеца Chuck Liddell ще е готов напълно и ще се бие в Маin Event-a на UFC 88 в Атланта през септември. За негов опонент се спряга Middleweight шампиона Аnderson Silva. Въпреки, че двамата са направили устно съгласие, от лагера на Silva не са много въодушевени от идеята. Ако мачът все пак стане реалност той ще бъде в Light Heayvweight дивизията
Link to comment

Това значи ли, че Silva няма да защитава титлата си в мача? Малеее ако стане ще е невероятно супер яка новина.

Link to comment

Няма да я защитава разбира се. Той по принцип е някъде към 209-212, тъй че надали ще има проблеми с теглото, въпреки че Chuck ще бъде по-големия от двамата.

Dana White и Joe Silva хич не си играят и втората част на 2008 ще бъде най-добрата от към мачове след като най-вероятно ще видим още един mega match около Нова Година между GSP/BJ Penn.

Link to comment

Еми то беше повече от ясно, че Силва ще се бие вече с по-тежките. Той в средна категори премаза всичко най-добро, не просто го победи - смаза го. Като му гледах последния мач с Рич Франклин, ми той беше с две класи над него, на тренировка все едно. Ми че остави другото ми и Хендерсън събмитна.

С Чък ще е интересно, макар, че се бях наточил да го видя срещу Шогуна. То тая дивизия и без друго е претъпкана с класни състезатели, сега и Паяка като отиде там не ми се мисли. Мене ми се щеше да го видя и срещу GSP честно казано.

 

Link to comment

Все пак Liddell ще се бие срещу Evans както бяха плановете.

Вероятно евентуален Liddell/Silva ще бъде отложен за края на годината.

Link to comment

BUMP~!

Както може би знаете Affliction ще стартира с дебютното си PPV на 19ти юли като Main Event-a ще бъде между Fedor Emelianenko и Tim Sylvia, както и Barnett vs. Rizzo 2 и Arlovski vs. Rothwell.

Естествено Dana White ще им направи мръсно и ще пусне безплатно UFN шоу по Spike TV. Като на въпросното шоу Anderson Silva ще направи Light Heavyweight дебют срещу James "The Sandman" Irvin. Което значи Chuck Liddell vs. Anderson Silva през декември.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...