neshev Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Въпреки контузията, която получи преди няколко месеца Chuck Liddell ще е готов напълно и ще се бие в Маin Event-a на UFC 88 в Атланта през септември. За негов опонент се спряга Middleweight шампиона Аnderson Silva. Въпреки, че двамата са направили устно съгласие, от лагера на Silva не са много въодушевени от идеята. Ако мачът все пак стане реалност той ще бъде в Light Heayvweight дивизията Quote Link to comment
G Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Това значи ли, че Silva няма да защитава титлата си в мача? Малеее ако стане ще е невероятно супер яка новина. Quote Link to comment
neshev Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 Няма да я защитава разбира се. Той по принцип е някъде към 209-212, тъй че надали ще има проблеми с теглото, въпреки че Chuck ще бъде по-големия от двамата. Dana White и Joe Silva хич не си играят и втората част на 2008 ще бъде най-добрата от към мачове след като най-вероятно ще видим още един mega match около Нова Година между GSP/BJ Penn. Quote Link to comment
gboy Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Еми то беше повече от ясно, че Силва ще се бие вече с по-тежките. Той в средна категори премаза всичко най-добро, не просто го победи - смаза го. Като му гледах последния мач с Рич Франклин, ми той беше с две класи над него, на тренировка все едно. Ми че остави другото ми и Хендерсън събмитна. С Чък ще е интересно, макар, че се бях наточил да го видя срещу Шогуна. То тая дивизия и без друго е претъпкана с класни състезатели, сега и Паяка като отиде там не ми се мисли. Мене ми се щеше да го видя и срещу GSP честно казано. Quote Link to comment
neshev Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 Все пак Liddell ще се бие срещу Evans както бяха плановете. Вероятно евентуален Liddell/Silva ще бъде отложен за края на годината. Quote Link to comment
neshev Posted June 18, 2008 Author Share Posted June 18, 2008 BUMP~! Както може би знаете Affliction ще стартира с дебютното си PPV на 19ти юли като Main Event-a ще бъде между Fedor Emelianenko и Tim Sylvia, както и Barnett vs. Rizzo 2 и Arlovski vs. Rothwell. Естествено Dana White ще им направи мръсно и ще пусне безплатно UFN шоу по Spike TV. Като на въпросното шоу Anderson Silva ще направи Light Heavyweight дебют срещу James "The Sandman" Irvin. Което значи Chuck Liddell vs. Anderson Silva през декември. Quote Link to comment
Recommended Posts