Jump to content

WWC 35th Anniversary Show


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Bobby Lashley

Rеy Gonzales

Carlito

Eddie Colon

Orlando Colon

Thunder & Lightning

Bryan

Joe Bravo

Teddy Hart

Chessman

The Shane Twins

и др.

Link to comment
  • 1 month later...
nWoHulkster

Обявените досега мачове:

The Rematch of the Century: Carlito vs. Rey Gonzales

The finals of the WWC Universal Title League: Orlando Colon vs. Noriega

Bobby Lashley vs. Rhino

Grudge Match: Thunder & Lightning vs. The Shane Twins

Hardcore Rules Battle Royаle for the Vacant WWC Puerto Rican Title: Chessman vs. Teddy Hart vs. BJ vs. Tommy Diablo vs. Crazy Rudy vs. Rico Suave

WWC Tag Team Titles: The D'Jour Twins vs The Texas Outlaws

Първо, не искам да чувам въпроси "Къде мога да го гледам това шоу?". Второ, като цяло card-a го бива, но определено можеше и по-добре. Oт друга страна обаче, двама души преминаха в IWA (Joe Bravo & Chris Joel), а пък Bryan е леко suspend-нат и сигурно ще премине в IWA, така че откъм homegrown stars в момента положението е леко кофти и съответно е разбираемо card-a да не е толкова добър колкото можеше да е. Eugene & Eddie Colon също би трябвало да се бият на шоуто, така че чакам да видя какво са им замислили и на тях. Main event-ът е лудница и го build-наха доста здраво, даже и Dutch Mantell се включи в buildup-a и приключиха една история за това кой държи акции в WWC. Историята започна още през 2005 и още си спомням един шантав сегмент с Dirty Dutch (който беше облечен в TNA тениска :)) в един бар, където Dutch си пийваше и разговаряше по телефона с мистериозния инвеститор. Три години по-късно все още нямахме отговор в крайна сметка кой е бил инвеститора и чак преди няколко седмици се разбра, като благодарение на някакво щастливо стечение на обстоятелствата успяха да навържат нещата просто перфектно. Освен това Carlito & Rey направиха един angle в mainstream тв шоу, където Rey най-после си свали маската и се видя, че El Condor наистина е бил "Mr. Ratings" Rey Gonzales, a и миналата седмица посветиха цялото си тв шоу само на този сблъсък, така че hype-ът за този мач е на макс. Двамата имат много история зад гърба си и сега, когато Carlito е значително по-голяма звезда очаквам шоуто да е дори по-голямо от предишните им мачове. Мачът на Lashley леко не ми харесва. Смисъл, хубаво, Lashley vs. Rhino звучи горе-долу интересно, но можеше и друг мач за Lashley - мач, който да draw-не повече хора. Финалът на Universal Title League-a (мащабен няколко месечен round robin tournament за коронясването на нов шампион след като Scott Hall беше strip-нат от титлата преди малко повече от половин година) също ми звучи леко постно, но пък лошо няма след месеци и месеци buildup финала да е между две homegrown звезди. Oткъм drawing power определено можеше нещо по-добро, но това е положението. T & L vs. The Shane Twins също ми звучи добре, а и има едно 2-3 месеца build. Hardcore battle royal-а също звучи забавно. Последният мач ми звучи ОК - просто мач за титлите между два homegrown отбора. Още като чух, че финала на Universal League-a ще е на това шоу + Lashley + най-вече Carlito/Gonzalez бях уверен, че ще outdraw-нат миналогодишното шоу поне с 2000-3000 души, но сега леко се чудя какво ще draw-нат точно с този card. Ще видим.

Между другото, слуховете гласят, че има шанс съвсем скоро Steve Corino да се присъедини към WWC не само като кечист, но и като част от booking комитета, което чесно казано ми звучи страшно добре. Много интересно ще ми е да видя какво може да направи Corino в old school територия като Puerto Rico. Ако се представи добре и впечатли Dirty Dutch не бих се учудил, ако TNA най-после решат да го вземат зад кулисите.

Link to comment
nWoHulkster

Федерация: World Wrestling Council

Дата: 19-ти юли 2008

Място: San Juan, Puerto Rico

Зала: el Coliseo de Puerto Rico

Посещаемост: 5000-6000

Резултати:

1. Eugene def. Steve Corino

2. The D'Jour Twins def. The Texas Outlaws to win the WWC Tag Team Titles

3. Eddie Colon def. Trevor Murdoch

4. Bobby Lashley def. Rhino

5. BJ won the Open Challenge to win the WWC Puerto Rican Title

6. The Shane Twins def. Thunder & Lightning

Carlos Colon retirement ceremony: Abdullah the Butcher, Chicky Starr, Jose Luis Rivera and Harley Race were in attendance. They showed a Ric Flair video where Flair congratulated Carlos on his retirement.

7. Noriega def. Orlando Colon to win the WWC Universal Title

8. Rey Gonzales def. Carlito

Мога да пусна и по-подробни резултати, но не мързи да ги пиша и затова просто ще изчакам да излезе по-подробен репортаж на английски и ще го paste-на. :) Oт това, което чувам шоуто определено е било добро. Всеобщото мнение е, че Carlito/Rey е откраднал шоуто (DUH!). Outdraw-наха миналогодишното шоу с едно 1000-2000, което въобще не е малко постижение като се има предвид, че тази година кеча в Пуерто Рико е по-слаб откъм популярност отколкото миналата година, икономиката в Пуерто Рико куца (и съответно подобни entertainment начинания го отнасят яко откъм посещаемост), а и освен това няколко от главните homegrown звезди на WWC ги нямаше на шоуто.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...