September 13, 200520 yr Интересно ми е дали някой друг гледа това шоу. Въпреки тоталната ми омраза към реалити предаванията реших да видя за какво става въпрос и не бях разочарован. Голяма зарибявка е и препоръчван на всеки да си свали досегашните епизоди. Като цяло UFC става все по-интересно и успява с това с което Винс е безсилен - създаването на нови звезди. Та въпросът ми е някой гледали реалити шоуто и UFC по принцип? "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol:
September 13, 200520 yr Аз гледам и то с голям кеф и не само UFC,a и Pride и К1.По принцип и всякакви бойни спортове когато имам възможност.Там е истината. ;)
September 13, 200520 yr И аз гледам UFC от време на време както и други,но WWE за мен си остава най-доброто,все пак предпочитам кеча в сравнение с всичко друго "Doin' what I want to do, When I want to do it."
September 13, 200520 yr сега тегля първа серия и утре ще я видя :) It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!
September 14, 200520 yr Не, честно казано не мога да ги понасям. UFC не съм гледал, но като знам, че е нещо подобно на K-1 въобще не ми се иска и да го гледам. Въобще не си падам по тея бойни спортове. Просто са ми доста скучни. А кеча си е друго нещо :)
September 14, 200520 yr И аз съм гледал Ultimate Fighting Championship и честно да си кажа не мога много да го понеса.Малко гадно ми става като видя как някой с лакят разбива носа и лицето на някой друг.Предпочитам да си гледам WWE.Хем не се бият наистина хем има яки хватки и хем има голяма доза емоция.Тва е мойто мнение
September 14, 200520 yr Чистите бойни спортове не са ми особено интересни, но присъствието им в кеча ме кефи максимално :)
September 14, 200520 yr като гледам не ми хареса и повече няма да го тегля но щом става за конкуренция на WWE ме радва :) It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!
September 15, 200520 yr напоследък на моето PC главно се гледа UFC ... кеча в момента е на 2-ри план ;t "When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!" [img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]
September 16, 200520 yr създаването на нови звезди В това Vince McMahon е доста добър. Слаб е в използването на чужди. Гледах първия епизод на втори сезон но просто не намирам време за да ги изтегля и останалите иначе е доста добро шоуто и ми допадна. Типично стил Big Brother.