wcwmaniac Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Интересно ми е дали някой друг гледа това шоу. Въпреки тоталната ми омраза към реалити предаванията реших да видя за какво става въпрос и не бях разочарован. Голяма зарибявка е и препоръчван на всеки да си свали досегашните епизоди. Като цяло UFC става все по-интересно и успява с това с което Винс е безсилен - създаването на нови звезди. Та въпросът ми е някой гледали реалити шоуто и UFC по принцип? Quote "Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: Link to comment
Kalata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Аз гледам и то с голям кеф и не само UFC,a и Pride и К1.По принцип и всякакви бойни спортове когато имам възможност.Там е истината. ;) Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 И аз гледам UFC от време на време както и други,но WWE за мен си остава най-доброто,все пак предпочитам кеча в сравнение с всичко друго Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
torex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 сега тегля първа серия и утре ще я видя :) Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
UltraMadd Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Не, честно казано не мога да ги понасям. UFC не съм гледал, но като знам, че е нещо подобно на K-1 въобще не ми се иска и да го гледам. Въобще не си падам по тея бойни спортове. Просто са ми доста скучни. А кеча си е друго нещо :) Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 И аз съм гледал Ultimate Fighting Championship и честно да си кажа не мога много да го понеса.Малко гадно ми става като видя как някой с лакят разбива носа и лицето на някой друг.Предпочитам да си гледам WWE.Хем не се бият наистина хем има яки хватки и хем има голяма доза емоция.Тва е мойто мнение Quote Link to comment
Unforgiven Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Чистите бойни спортове не са ми особено интересни, но присъствието им в кеча ме кефи максимално :) Quote Link to comment
torex Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 като гледам не ми хареса и повече няма да го тегля но щом става за конкуренция на WWE ме радва :) Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
PafO Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 напоследък на моето PC главно се гледа UFC ... кеча в момента е на 2-ри план ;t Quote "When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!" [img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img] Link to comment
COLEMAN Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 създаването на нови звезди В това Vince McMahon е доста добър. Слаб е в използването на чужди. Гледах първия епизод на втори сезон но просто не намирам време за да ги изтегля и останалите иначе е доста добро шоуто и ми допадна. Типично стил Big Brother. Quote Link to comment
Recommended Posts