Jump to content

MMA: Новини


Recommended Posts

UFC Heavyweight шампиона Antonio Rodrigo Noguiera и Frank Mir ще са треньори в новия сезон на The Ultimate Fighter. Осмият сезон на шоуто ще бъде посветен на Light Heavyweight-ите и на Lightweight-ите. Шоуто ще дебютира на 17ти септември и както стана традиция традиция треньорите ще се бият в края на сезона. Това ще стане на декемврийското PPV и мачът ще бъде за Heavyweight титлата.

Brock Lesnar срещу Mark Coleman ще бъде main event-a на UFC 87 "Seek and Destroy". Шоуто ще се проведе на 9ти август в родния град на Lesnar, Минеаполис щата Минесота. Co-main event-a ще бъде Kenny Florian срещу Roger Huerta, а победителят ще получи title shot.

Очаква се UFC да проведе шоута в Германия, Австрия и Филипините. Освен тези три дестинации силно се спекулира и за Бразилия като възможно местонахождение.

EliteXC плануват женска титла и изцяло женско шоу. Gary Shaw обяви, че първата женска титла ще бъде 140-паундова и ще влезе в употреба от септември. Имена още не са обявени, но вероятно победителката от Gina Carano/Kaitlin Young ще бъде една от участничките. Ако нещата се развият добре, изцяло женското шоу се очаква през 2009-та.

Link to comment

А до Марк Колман ли го докараха :lol: - идеалният - хем е ужасно голямо име, хем вече не го бива и за мидкарда - баш да го схруска огромният Брок и всички да са доволни. Еле пък Дейна ...

А за тия сезони - много е тъпо като участва някой шампион, защото не можем да го видим в игра маса време - Рампейдж наприер тоя път. Титлата можеше до сега да я е защитавал 10 пъти, обаче не...

 

Link to comment

Дано Колман не поднесе изненада на всички кеч фенове. Аз не бих го отписал с лека ръка. :)

Link to comment

Като стана въпрос за UFC 87 има възможност main event-a да бъде Anderson Silva vs. Yushin Okami, но за сега нищо не е обявено официално.

Link to comment
Freddy Kruger

Най-после моят любимец Брок Леснар отново в ММА, очакваме 2-1

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...