Jump to content

MMA: Новини


Recommended Posts

UFC Heavyweight шампиона Antonio Rodrigo Noguiera и Frank Mir ще са треньори в новия сезон на The Ultimate Fighter. Осмият сезон на шоуто ще бъде посветен на Light Heavyweight-ите и на Lightweight-ите. Шоуто ще дебютира на 17ти септември и както стана традиция традиция треньорите ще се бият в края на сезона. Това ще стане на декемврийското PPV и мачът ще бъде за Heavyweight титлата.

Brock Lesnar срещу Mark Coleman ще бъде main event-a на UFC 87 "Seek and Destroy". Шоуто ще се проведе на 9ти август в родния град на Lesnar, Минеаполис щата Минесота. Co-main event-a ще бъде Kenny Florian срещу Roger Huerta, а победителят ще получи title shot.

Очаква се UFC да проведе шоута в Германия, Австрия и Филипините. Освен тези три дестинации силно се спекулира и за Бразилия като възможно местонахождение.

EliteXC плануват женска титла и изцяло женско шоу. Gary Shaw обяви, че първата женска титла ще бъде 140-паундова и ще влезе в употреба от септември. Имена още не са обявени, но вероятно победителката от Gina Carano/Kaitlin Young ще бъде една от участничките. Ако нещата се развият добре, изцяло женското шоу се очаква през 2009-та.

Link to comment

А до Марк Колман ли го докараха :lol: - идеалният - хем е ужасно голямо име, хем вече не го бива и за мидкарда - баш да го схруска огромният Брок и всички да са доволни. Еле пък Дейна ...

А за тия сезони - много е тъпо като участва някой шампион, защото не можем да го видим в игра маса време - Рампейдж наприер тоя път. Титлата можеше до сега да я е защитавал 10 пъти, обаче не...

 

Link to comment

Дано Колман не поднесе изненада на всички кеч фенове. Аз не бих го отписал с лека ръка. :)

Link to comment

Като стана въпрос за UFC 87 има възможност main event-a да бъде Anderson Silva vs. Yushin Okami, но за сега нищо не е обявено официално.

Link to comment
Freddy Kruger

Най-после моят любимец Брок Леснар отново в ММА, очакваме 2-1

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...