Jump to content

Топ 10 любими кечисти

Kobester McField

Recommended Posts

1. The Undertaker

2. Shawn Michaels

3. Bret Hart

4. Hulk Hogan

5. Ultimate Warrior

6. Steve Austin

7. Vince McMahon

8. The Rock

9. Kane

10. Triple H

+ Ric Flair, Big Bossman, Sid, Roddy Piper, Diesel, Jerry Lawler, Razor Ramon, British Bulldog, Jake Roberts, Owen Hart, Yokozuna, Mankind, Nasty Boyz, Legion of Doom, Edge & Christian, Hardy Boyz, Road Dogg & Billy Gunn, айде и X-Pac.

Айде да обновя и аз:

(Активни - Сегашна обстановка на кеч сцената)

1. Alberto Del Rio

2. AJ Styles

3. CM Punk

4. Edge/Christian/Kurt Angle

5. Davey Richards

6. Sin Cara (Mistico)/ Cibernetico

7. Randy Orton/Triple H

8. The Miz/John Morrison

9. Hiroshi Tanahashi/ Shingo Takagi

10. UltraMantis Black/ Homicide

All Time

1. The Rock

2. Shawn Michaels

3. AJ Styles

4. Stone Cold Steve Austin/Triple H

5. CM Punk

6. Kurt Angle/Randy Orton

7. Hulk Hogan

8. JBL

9. Kevin Nash

10. Bret Hart

1.Kane - като малък бях, и още съм, фен на маскирани типове - супергерои и кечисти. Но тогава бях 8 годишен, а той мачкаше наляво и надясно и за едно чаве като мен - това ще да е нещо феноменално. Тогава беше лесно да си фен на Кейн, не като днес.

2.Bret Hart - феноменални мачове, няма кой знае какви умения на микрофона, все пак стига от точка А до точка Б, но да гледаш мач на Брет си е цяло преживяване, а когато е срещу някой също толкова добър - дефиниция за класика, като с Mr. Perfect и Shawn Michaels.

3.Macho Man - котката ми се казва Мачо, но това няма никаква връзка с Macho Man. :D Просто реших да го спомена, винаги съм го намирал за смешно съвпадение. Но Randy Savage ме кефи, откакто получих за Коледа играта WCW Nitro, след това гледах няколко мача с него, по-специално със Ricky Steamboat от КечМания 3. Но съм най-голям на фен на nWo и WCW периода му, нещо наистина специално е този човек. :D

4.Ultimo Dragon - маскиран кечист + наистина феноменален техничар и дори high-flyer. Ultimo Dragon даже може да се спори, че е по-добър и от Bret Hart.

5.Undertaker - едно време беше трудно да си фен на Кейн, а да не си фен и на Гробаря. Пък човекът наистина си е легенда, като рокер беше наистина лудница. American Badass/Big Evil >>>>>>>>>>> Deadman, тук някои маркове може да се опитват да спорят, но вътрешно знаят, че е така.

6.The Rock - едно промо на Скалата = 50 класни мача. Какво повече да обяснявам?

7.Sting - днес той носи по-скоро разочарование, но ако се абстрахираш от това, то да станеш фен на Стинг е доста лесно, особено ако гледаш 1997-1998 периода му. И като Гарвана, и в Wolfpac, и в първоначалния си вид Стинг е един от най-великите за всички времена.

8.Chris Jericho - пълният пакет - харизма, промота, мачове. Дали е по-добър от HBK? Трудно е да се каже, но като фен на bTV периода, най-великият период в българската история, по-велик от управлението на Симеон и Иван Асен II, ще сложа Y2J по-високо.

9.Shawn Michaels - отново, пълният пакет - харизма, промота, мачове. НО, освен bTV периода, имало е моменти, когато промотата на HBK са ми изглеждали доста клиширани, рядко е, но го е имало. НО пък за сметка на това - най-оригиналната музика за всички времена. :D Винаги си я тананикам като успея в нещо, каквото и да е. Вместо танца на победата, си тананикам "Sexy Boy"! :D

10.Stone Cold Steve Austin - WHAT?

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

1.Randy Orton

2.The Rock

3.Edje

4.John Cena

5.The Undertaker

6.Triple H

7.Shawn Michaels

8.Chris Jericho

9.Bret Hart

10.CM Punk

[center][size=8] [img]http://i44.tinypic.com/315k609.gif[/img] [/size][/center]

1. Rikishi

2. The Rock

3. Stone Cold

4. Triple H

5. Kane

6. The Undertaker

7. Chris Jericho

8. Christian

9. Edge

10. Randy Orton

Kane присъства тук най-вече заради периода, в който носеше маска, а пък Randy Orton заради периода, в който беше изритан от Evolution (т.е. преди да стане ходещ на забавен кадър робот).

35izpu1.jpg

1. Undertaker

2. Steve Austin

3. Chris Benoit

4. Shawn Michaels

5. Edge

6. Kane

6. Randy Orton

7. Rey Mysterio

8. The Rock

9. Jeff Hardy

10. Booker T

10.Стинг-Много харизматичен кечист с не лоши изпълнения и на ринга.Образа му специално през 1997 бе страхотен и въпреки,че бе напълно копиран от филм,много трудно някой можеше да го изиграе по такъв убедителен начин.

9.Брок Леснар-За едва 2 годишния си престой в компанията на Винс създаде моменти,който могат да се помнят години напред.Въпреки,че получи един от най-силните пушове,който аз лично някога съм виждал,той проработи.Брок беше най-вече атлет от световна класа и е жалко,че неможеше да остане в индустрията поне още няколко годинки.

8.Таз-Една легенда на ECW,която въпреки дребния си ръст успя да придобие солидна фен база в средата и края на 90-те и бе един от оригиналните бад-асс-ове на кеча.Разбира се той разполгаше и със свръх буукинга на Пол Хеймън и в по-голяма компания просто не бе същия.Все пак препоръчвам на хората от сайта да изгледат колкото се може повече промота и мачове на Таз в Ютуб.Има какво да се види от него.

7.Скалата-100% ентертейнър,който въпреки средняшките си умения на ринга,правеше захватите с такъв заряд,харизма и енергия,че би било много трудно да не се развълнуваш поне малко.Забавен образ,добри умения на микрофона(не промота)и също в топ 3 на най-харизматичните кечисти за всички времена.

6.Мачо Мен Ренди Савидж-според мен "работният кон" през 80-те в WWF.Много кадърен и повратлив на ринга,впечатляващ на микрофона и всичко това подплътено с образ и харизма.Савидж бе в пъти по-талантлив от Хълк Хоган и ако двамата бяха в друга компания през своите силни години,то Савидж би изпреварил Хоган.

5.Мик Фоли-Заради доста посредствения си външен вид Фоли така и не бе "човекът" в компанийте в които се състезаваше.Въпреки това той можеше да бъде забавен на микрофона,тъжен на миркофона,агресивен на микрофона.Това се нарича диверсия на един образ.От Кактус Джак до Дюд Лав до Менкайнд!На ринга той бе експерт в хардкор стила и това му помогна да спечели свойте фенове.

4.Тейкър-За него толкова много е изписано,че просто не знам какво да кажа.Един от най-вълнуващите кечисти на моето детство,който можеше да играе образи с които други се биха изложили по жалък начин.Той почти нямаше слаби места в най-добрите си години и честно казано ми е просто по-любим от кечисти,които може и да го превъзхожат в някой области.

3.Джейк Робъртс-Човекът промо.Разликата е,че за разлика от плиткия материал на хора като Скалата,промотата на Джейк са адски дълбоки.Те могат да те накарат да си мислиш,че той е прав,а всички други са грешни.Имаше тъмна и извратена страна в него и това бе най-силното му качество.

2.Рик Флеър-Едно е да кажеш за любим кечист,друго за най-великия.Е,Флеър е най-великия за всички времена.Когато кеча бе на абсолютния си връх и бе баш кеч(през 80-те)Флеър е бил човекът.Защитавал е титлата си в САЩ,в Япония,в Мексико,в цяла Европа и още.....Той е имал по 2-3 мача на вечер(!)и е много вероятно тези мачове да са били над 4 звезди.Харизмата му,образа му и чистите му умения правеха така,че почти всеки изглежа добре когато е на ринга с него.Дори след 50 годишна възръст продължи да прави мачове по-добри от младоците.Номер 1 за всички времена.

1.Стив Остин-Той е просто личния ми номер 1.Революцнионна фигура в индустрията,Остин бе пренебрегнат на едно място за да стигне своя връх на съвсем друго.Кечист,който също е "пълен пакет" и веднъж на сума ти години може и да се срещне.

Това е за момента.Въпреки,че след 1 седмица нещата може и да стоят различно примерно.

Естествено и Роди Пайпър като добавка,който бе Атитюд преди Атитюд ерата:

silvestarbg

1.Kane

2.Triple H

3.The Undertaker

4.The Rock

5.Edge

6.Randy Orton

7.Stone Cold

8.Batista

9.Goldberg

10.Brock Lesnar

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

1. Chris Jericho

2. AJ Styles

3. John Morrison

4. Alex Shelley

5. Claudio Castagnoli

6. Johnny Devine

7. Tim Donst

8. Austin Aries

9. Mistico

10. Jigsaw

Има доста кечисти които са ми от любимците, но все пак темата се казва Топ 10 не Топ 20/30/40/50

0ff76bc5f27ad93c.jpg

1.Randy Orton

2.Bret "Hitman" Hart

3.Shawn Michaels

4.The Undertaker

5.Chris Jericho

6.The Rock

7.Edge

8.Goldberg

9.Brian Danielson

10.John Morrison

• 4 weeks later...

Любимия ми кечист за мене винаги ще бъде STONE COLD STEVE AUSTIN THE TEXAS RATTLE SNAKE !

Другите ще видите по-доло :w00t:

1. Stone Cold Steve Austin :beer: :beer: :beer:

2. The Rock

3. Randy Orton

4. Edge

5. Batista

6. Rey Mysterio

7. Jeff Hardy( v WWE )

8. Matt Hardy( v WWE )

9. Christian

10. R-Truth

[size=4][b]And That's The Bottom Line cause Stone Cold Said So![/b][/size]

• 2 weeks later...

1. KENTA KOBASHI - Както е казал самият Meltzer: Перфектният кечист! Няма човек в този бизнес (дори и на света, освен Мichael Jackson), когото да уважавам толкова. Без съмнение е кечистът с най-добри мачове (Мisawa има повече 5-звездни мачове, но това не значи нищо). За Kobashi мога да говоря много, но ще кажа само, че в живота е същият като образа си на ринга (в Япония в повечето случаи е така). През 99 колената му са били като на 85-годишен дъртак, но след много операции се въстановява и продължава кариерата си. През 2005 откриват, че има РАК, но отново се въстановява и се завръща.

2. TOSHIAKI KAWADA - Не случайно го наричат Тhe Stiffest Player EVER! Този човек няма жал (заради което може би е скъсил доста живота на Misawa). Със сигурност по умения на ринга не изостава нито от Коbashi, нито от Misawa, но е по-малко известен и има по-малко 5-звездни мачове заради твърдия си стил (всеки би се страхувал да се бие срещу такъв човек). И в живота е същият като в образа си, не признава никого, готов е да се сбие с всеки, псува всички наред, върши всичко сам. през цялата си кариера си е стискал ръката с gaijin само 2 пъти! Когато всички звезди са се отделили в NOAH и не са изпълнили последното желание на Giant Вaba, единствено той е останал и е продължил AJPW (може би го е направил и защото се мрази с Мisawa).

3. BRET HART - Няма американски кечист, чиито мачове да гледам с такова удоволствие. Невероятен psychologist, невероятни technical skills. По неговото време за мен бяха най-добрите години в WWF (аttitude era-та дори и не се доближава до това). С вражди като Оwen-Bret и кечисти като Тhe Undertaker, Shawn Michaels и Scott Hall във върха на кариерите си, това за мен си остава най-добрият период на WWF. За мен Bret e НАЙ-ВЕЛИКИЯТ АМЕРИКАНСКИ КЕЧИСТ ЗАВИНАГИ. Mоже да не е много добър на микрофона, но това мен не ме интересува (аз не гледам Тalk Show, а гледам кеч). Като psychologist за мен е най-добрият американец.

4. MITSUHARU MISAWA - Без съмнение е в Топ 5 (ако не и в Топ 3) най-велики кечисти на всички времена. Без съмнение се е жертвал ужасно много за кеча, но има нещо в него което ме кара да го харесвам по-малко от другите. Може би е това че е най-силният и винаги печели враждите си. Освен това е имал висока позиция в АJPW и е налагал мнението си често. А и е основал NOAH и е изоставил АJPW и последното желание на Baba, който го издигна и го направи това, което е. Знам, че за умрелите не трябва да се говори лошо, но все пак не го вземайте за светец.

5. STEVE AUSTIN - След като движенията му на ринга бяха доста ограничени след инцидента с Owen Hart, той продължи да се издига заради невероятните си образ и харизма. Но всеки знае кой е Аustin. Харесвам го, защото и в живота е Тough S.O.B, a не п***а като Скалата.

Някой друг път ще продължа.

[img]http://img695.imageshack.us/img695/3667/cssssssdddd.jpg[/img]

BRET HART - Няма американски кечист, чиито мачове да гледам с такова удоволствие. Невероятен psychologist, невероятни technical skills. По неговото време за мен бяха най-добрите години в WWF (аttitude era-та дори и не се доближава до това). С вражди като Оwen-Bret и кечисти като Тhe Undertaker, Shawn Michaels и Scott Hall във върха на кариерите си, това за мен си остава най-добрият период на WWF. За мен Bret e НАЙ-ВЕЛИКИЯТ АМЕРИКАНСКИ КЕЧИСТ ЗАВИНАГИ. Mоже да не е много добър на микрофона, но това мен не ме интересува (аз не гледам Тalk Show, а гледам кеч). Като psychologist за мен е най-добрият американец.

Само дето Брет не е американец. :D А е канадец. :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

:lol: Не трябваше да го пиша така. Исках да кажа кечист, който се бие в Щатите или въобще в стил american wrestling.

[img]http://img695.imageshack.us/img695/3667/cssssssdddd.jpg[/img]

• 7 months later...

1.Randy Orton

2.Cm Punk

3.Sheamus

4.Stone Cold

5.The Rock

6.Masked Kane

7.Shawn Michaels

8.Undertaker

9.Batista

10.Triple H

[center] [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lq0ujsO6Eg1qkiqdko1_500.gif[/img][/center]

Темата, тъй и тъй беше върната:

1. Triple H - Остъпва по величие на някои от следващите имена, но все пак класацията е за любими, не за велики кечисти. Не е най-добрият в историята, но качествата му не са никак малко. Изключително силен като heel. До голяма степен и човекът който ме запали по кеча. Ако не му бях станал толкова голям mark през БТВ периода, кой знае дали щях да продължа да гледам кеч впоследствие.

2. Toshiaki Kawada - Най-коравият играч в историята и лично за мен най-способният кечист за всички времена. С нищо не отстъпва на Misawa, голяма работа че има по-малко мача с 5 звезди. Няма негов мач, който да не съм гледал с удоволствие. Самият факт, че когато изкарва цял мач със счупена ръка и заради това бърка ход, а от тази грешка тръгва нова хватка говори достатъчно. Освен като кечист, го уважавам страшно много и като личност, поне от това което съм чел той и в живота е като на ринга: резервиран, стои твърдо зад това в което вярва, постига всичко сам, готов е да влезе в конфликт с всекиго. Единствената причина да не е на първо място е факта, че не съм гледал по-голямата част от кариерата му в реално време.

3. Jumbo Tsuruta - Легенда с главно "Л". Уникален стил на ринга. Всеки негов мач си има специфика, която просто трябва да схванеш.

4. Bret "Hitman" Hart - най-добрият в техническо отношение кечист ever.

5. Mitsuharu Misawa & Kenta Kobashi - с двама на едно място може би нарушавам идеята за топ 10, но не мога да отделя двамата. Перфектни на ринга във всяко едно отношение и дали на кеча изключително много.

6. Shawn Michaels - Каквото и да си говорим, като кечист е велик.

7. Jushin "Thunder" Liger - няма нужда да пиша много, името говори достатъчно. Liger vs Sasuke е една от причините да обичам puro.

8. "Texas Tornado" Kerry Von Erich - Огромен. Не че сега не е велик, но ако кариерата му беше продължила още щеше да е най-голямото име в американския кеч след Lou Thesz.

9. Raven - Страшен образ, страшни mic skills. ECW for life!

10. "Sick" Nick Mondo - няма как да не включа и някой deathmatch кечист. Разбира се Mondo не е Onita или Matsunaga, но е човека правил едни от най-лудите спотове въобще и тотално рулира, така че има място в моя топ 10.

Има още много кечисти, които бих включил, начело с Hiroyoshi Tenzan и Steve Austin, но все пак трябва да се придържам към само 10 позиции.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

• 1 month later...
  • 3 months later...
Kenny Omega

10.The Golden Lovers(Kota Ibushi and Kenny Omega)

9.John Morrison

8.Rey Misterio,Jr.

7.The Iron Sheik

6.The Big Show

5.Scotty Vortketz

4.Daniel Bryan

3.Kazarian

2.John Cena

1.The Undertaker

1. Triple H

2. The Rock

3. HBK

4. Kurt Angle

5. CM Punk

6. Stone Cold

7. Edge

8. Chris Jericho

9. Undertaker

10. Chris Benoit

Радвам се, че не съм само аз, който е споменал Бесния върколак!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...