Jump to content

Топ 10 любими кечисти

Kobester McField

Recommended Posts

10. Christian

9. Edge

8. Chris Jericho

7. Kane

6. The Rock

5. Triple H

4. The Undertaker

3. Randy Orton

2. Kurt Angle

1. Stone Cold Steve Austin

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

1.The Undertaker

2.Goldust

3.Mick Foley

4.The Rock

5.Kane

6.Goldberg

7.Tommy Dreamer

8.Raven

9.Rhyno

10.Chris Benoit

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Brock_Lesnar

1. Brock Lesnar

2. The Rock

3. Chris Benoit

4. Stone Cold

5. Jeff Hardy

6. Bret Hart

7. Rhyno

8. Hardcore Holly

9. Test

10. The Undertaker

Нещо такова ми е класацията, но след години ще ги подредя по друг начин, ако пак има такава тема. Общо взето са тези, но има и някои, които не попаднаха в основния състав, а иначе с удоволствие наблюдавам. Като гледате класацията, виждате, че не ми е много лесно да гледам кеч в днешно време. :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

1.Matt Hardy

2.Randy Orton

3.The Undertaker

4.The Rock

5.Steve Austin

6.Shawn Michaels

7.Chris Jericho

8.Triple H

9.The Miz

10.Sheamus

Ако имаше повече места,щях да сложа Chuck Taylor,Raven,Tommy Dreamer,Icarus,Justin Gabriel и доста други.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

undertaker13

1.The Undertaker

2.The Rock

3.Kane

4.Triple H

5.Randy Orton

6.Stone Cold

7.Christian

8.Brock Lesnar

9.Kurt Angle

10.Edge

1.The Rock

2.Stone Cold Steve Austin

3.The Undertaker (Badass периода му)

4.Kane

5.Randy Orton

6.Kurt Angle

7.Rikishi

8.Tommy Dreamer

9.RVD

10.Big Show

[img]http://fc04.deviantart.net/fs40/f/2009/034/e/0/Randy_Killer_Orton_Sig_by_Zg1X.jpg[/img] [b]Randy Orton The Legend Killer [/b]

batistaheel

1.The Undertaker

2.Brock Lesnar

3.The Rock

4.Chris Jericho

5.Randy Orton

6.Kurt Angle

7.Shawn Michaels

8.Triple H

9.Batista

10.Goldberg

Много ми е трудно да определя първото място затова 1 и 2 да кажем,че са равни

1.Chris Jericho

2.Randy Orton

3.Edge

4.Christian

5.CM Punk

6.Jack Swagger

7.Brian Danielson

8.A.J. Styles

9.Chris Benoit

10.The Miz

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]

1.Randy Orton

2.CM Punk

3.John Morrison

4.Edge

5.Chris Jericho

6.Christian

7.Drew McIntyre

8.The Miz

9.Jack Swagger

10.Yoshi Tatsu (:blush:)

1.Rey Mysterio

2.Suicide

3.Jeff Hardy

5.Rob Van Dam

6.Edge

7.Randy Orton

8.Sheimus

9.Triple H

10.The Undertaker

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

The Olimpic Hero

Хм, гледам че не съм гласувал тук.

1.Kurt Angle

2.Chris Jericho

3.Christian

4.The Undertaker

5.Edge

6.The Rock

7.Stone Cold Steve Austin

8.Hulk Hogan

9.Shawn Michaels

10.Triple H(В момента не мога да го понасям, но това е друг въпрос)

Кечисти, на които също съм фен, но засега не попадат в топ 10. Възможно е някои от тях в бъдеще да попаднат:

Mr.Anderson

The Miz

Randy Orton

AJ Styles

Jack Swagger

Kane

The Sandman

John Morrison

Razor Ramon

Jeff Hardy

Matt Hardy

Dolph Ziggler

Brother Ray

Brother Devon

Ето при мен как стоят нещата в този момент. Наистина след две години примерно класацията ми може да стой по друг начин. Просто понякога гледаш някакви мачове/истории на даден кечист, зарибяваш се и му ставаш още по-голям фен.

Трябва първо да кажа, че на някои кечисти съм им фен, макар и да осъзнавам ,че не са сред най-добрите в историята, но просто има причина да ме кефят.

1. Кърт Енгъл

2. Стинг

3. Брок Леснар

4. Скалата

5. Стийв Остин

6. Ей Джей Стайлс

7. Крис Джерико

8. Острието (макар че в момента имам резерви към него)

9. Трите хикса

10.Шон Майкълс

Кефят ме и Хълк Хоуган ( не знам защо),Андерсън, Джо, Кейн , Гробаря, МСМГ, Ортън, Крисчън, Казериан (колкото и странно да им е на някои хора), Б & М, Батиста ( не знам защо, но ме кефи, последните години доста се подобриха уменията му на ринга, има добра визия и умения на микрофона, освен това се кефя на ентранса), РВД, Джеф Харди, СиЕм Пънк и други.

1.Kurt Angle

2.Chris Jericho

3.Steve Austin

4.A.J. Styles

5.Eddie Guerrero

6.Edge

7.Shawn Michaels

8.Bret Hart

9.Batista (като heel)

10.Undertaker

1.Stone Cold Steve Austin

2.The Rock

3.Triple H

4.Undertaker

5.Shawn Michaels

6.Chris Benoit

7.Randy Orton

8.Batista

9.John Cena

10.John Morrison

1. Shawn Michaels - Заради всичко - Умения на ринга & микрофона, образи, стейбъли, истории;

2. The Undertaker - ^ И тук така;

3. Edge - Психо образа му, а и беше сред първите 'по-леки' които се издигнаха последните години;

4. Chris Jericho - Невероятна комбинация от mic & ring skills;

5. Randy Orton - Започнах да го харесвам последните две години, не бях особено голям фен на Legend Killer-а;

6. CM Punk - Внесе невероятна свежест в WWE;

7. AJ Styles - Причината да започна да гледам TNA;

8. Kurt Angle - Освен, че е невероятен атлет прави историите си... особени, драматични и истински;

9. Jeff Hardy - Макар, че доста го намразих след поредните му нарко-прояви винаги съм харесвал динамичния му стил и това, че се ''чупи'' за феновете. Дано сега, след като стане баща да се стегне малко;

10. The Miz - Любимата ми изгряваща звезда, след последното му promo просто нямаше как да не влезе в TOP 10.

7♣

HeaDMaKeR™

10 кечиста ми е малко трудно, защото не харесвам почти нищо и винаги намирам косур в нещо, но има нкои страхотни хора, които залужават да са в тази класация:

1. Kurt Angle - Невероятен на ринга е меко казано, това е най-добрия кечист въобще, поне за мен...може да направи страхотни мачове със хора от калибара на Mysterio/Mystico и след това да се пренесе във мач със The Undertaker примерно, а да е на 1-во място тук си има и друга причина, това че има най-много любими мачове с него, примерно Tag Team Match-a от No Mercy 2002, мача му със Shawn на Wrestlemania 21, Hell in a Cell мача му от Armageddon 2000 и многоо други мачове, просто ВЕЛИК!

2. Shawn Michaels - Също като Angle, е страхотен на ринга и може да направи страшни мачове със ралични като стилове хора, и просто обяснение за това не е нужно.На мен рядко ми пука за някой, когато напусне дадена федарация, а при Шон определено ми пукаше, не ми беше като Flair примерно просто си замина и толкова, тук беше различно, определено залужава 2-рото място в моята класация, и всичките му мачове, вражди и etc ще ми липсват.

3. Chris Jericho - Също като горните 2-ма е невероятен на ринга и е един от хората със възможност за ***** мач, да не говорим за умения пред микрофона, това че в момента го закопават е тъпо, но ние истенските фенове знаем какво може и как миналата година от забитата Tag Team Division, ТОЙ (и малко DX) я издигна и направи така, че поне за малко на по-малките фенове да им запука за Tag титлите.

4. The Undertaker - Може би, най-добрия образ (образи) правен някога (не любим), за момента ако някой тръгне да прави такъв образ ще бъде провал, сега не върви, но Тейкър си е Тейкър, когато някой каже кеч първото , което ти идва на ум е "Скалата, Гробаря" (поне при повечетео), смятайте какво е това, да не говорим за умения на микрофона или за умения на ринга, просто перфектен, както и повечето му вражди, а и е издигна едни от най-големите...В момента не му се кефя толкова (по-скоро от 2008 насам), защото всяка година едно и също се случва, а именно: Завръщане, титла, вражда за титлата, победа на WM, губи титлата (нечестно), почивка и нататак се повтаря...

5. Stone Cold - Невероятна харизма, а също много добър на ринга, а образа му ми е любим, вражда му със Винс е незабравима, както и повечето му мачове, няма какво толкова да се пише тук, това е Stone Cold Steve Austin !!!

6. Kane - Най-страховитея образ (1998..), даже надминава и Тейкър, това че толкова много време го подминаваха и му даваха само да се шлае насам, натам из ростера ту със Кали, ту със Mysterio е грешка, могат да го използват страхотно за невероятни вражди и това, че му дадоха най-после титла беше личен Mark Out, и напълно си я заслужава.

7. RVD - Това, че е наркоманче въобще не ни бърка да го гледаме как прави страхотни мачове, нали? Стила му на ринга е много добър и е може би, един от хората, на които най-много се кефех преди, завръщането му през 2008 на Royal Rumble, беше най-големия Mark Out за мен досега, защото точно тогава ми беше любим кечист, в момента TNA, просто не го използват правилно...

8. Desmond Wolfe - Просто ме радва, а и ме мързи да пиша вече...

9. и 10. MCMG - По-голямо впечетление ми направиха, преди не им обръщах особено внимание, но сега определено ме трогнаха, страхотни атлети са и мачовете им със Beer Money са ми едни от любимите тази година, в момента за мен са "най-големия" отбор и не ми пука какво ще каже някой разбирач. :)

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

• 1 month later...

1.Raven

2.Randy Savage

3.Chris Jericho

4.Ric Flair

5.Steve Austin

6.Hollywood Hulk Hogan

7.Nigel McGuinness/Bryan Danielson

8.Chris Benoit/Kurt Angle

9.Randy Orton

10.Jeff Jarrett

Top 3 са ми мега любимците и няма как да ги объркам, но за останлите ми беше доста трудно, тъй като оставих много други мои любици извън класацията.

Honorable mentions: Scott Steiner, Mitsuharu Misawa, Kenta Kobashi, Terry Funk, Curt Hennig, Owen Hart, Lou Thesz, Mick Foley, The Sandman, Vader, Sting, The Undertaker, Shawn Michaels, Edge, Christian, The Dudley Boyz, Jeff Hardy, The Rock, Tommy Dreamer както и някои по-млади като AJ Styles, KENTA, CM Punk, The Miz, John Morrison, Mr Anderson, Samoa Joe, Austin Aries, Christopher Daniels, The Pope, MCMG, Beer Money, Hiroshi Tanahashi, Claudio Castagnoli и Chris Hero. Но няма как всички да се вредят. Ще се нуждая може би от Топ 50 тогава :D Трудно беше малко, но това ми е Топ 10.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Аз е изключено да назова 10 любими кечиста просто.

1-Randy Orton-Обожавам всичко в този кечист,като се тръгне от уменията му на ринга и се стигне до външния вид.За мен е уникален.Не знам кой от Образите му най ми харесва но мачове като този на "BackLash" 2004 и "SummerSlam 2004" не могат да се забравят.

2-Chris Jericho-В последните месеци-година-две започнах да го харесвам доста и с продължение на времето в момента вече е един от четеримата ми любимци изобщо.Думите за него са малко.Един уникален талант,перфектен във всичко,без изключение.

3-Kurt Angle-Първия ми любим кечист избщо.Един от най-добрите,които някога съм виждала.Не е имало момент,в който да не го харесвам.Да не говоря,че никога няма да забравя моментите му с Беноа...

4-Dave Batista-В началото не го понасях но след това стана един от най-добрите за мен.Не е кой знае какво на ринга но самото му излъчване ме кара да го харесвам,а и мисля,че всеки един от нас има поне един такъв любимец,който не е кой знае какво но просто ви радва и ви кара да го харесвате.

Харесвам още:

1-The Miz

2-Daniel Bryan

3-CM Punk

4-Matt Morgan

Всеки един от последните 4 ма ме е накарал да ги харесвам,било то заради мик скилс или уменията им на ринга.

2ii7epd.gif

1.Kane - Той ми е първия кечист с Triple H,които са ми допаднали,но слагам Kane на първа позиция,заради бруталния му образ едно време.

2.Triple H - През 2000/2001 година му бях супер голям фен.Никога няма да забравя когато се контузи и трябваше да отсъства 6 месеца и с нетърпение очаквах завръщането.В момента също много го очаквам.

3.The Undertaker - Главно заради образа му.

4.The Rock - За мен този човек е 100 % ентъртеймант,на всяко едно негово промо се "пръскам" от смях.

5.Edge - Започна да ми харесва тогав,когато почна един вид да краде титлите,по-много долен начин.Сега е много далеч от това кето беше преди,но се надявам съвсем скоро това да се промени.

6.Randy Orton -Добър образ,финишър,музика главно заради това.

7.Batista - бруталната му визия 'The Animal".Когато стана heel,много добре разви образа си,но напусна федерацията.

8.Brock Lesnar - машина

9.Goldberg -машина

10.John Morrison - има много добри ring-skills.

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

• 4 months later...

1. Triple H

2. Randy Orton

3. Jeff Hardy

4. Stone Cold Steve Austin

5. Kurt Angle

6. Eddie Guerrero & Chris Benoit

7. Brock Lesnar

8. The Rock

9. Shawn Micheals

10. Kane

Извинявам се, че ще вдигна стара тема, обаче просто искам да се изсмея на себе си от преди 3 години. :D Моментния списък (нищо общо) :

1. Shawn Micheals

2. CM Punk

3. Chris Jericho

4. The Rock

5. Brock Lesnar

Как по дяволите съм включил Ортън, Хиксовете (и то първи и втори!!), ХАРДИ... никой не знае, даже и аз. :D

1.The Undertaker

2.Bret "Hitman" Hart

3.Shawn Michaels

4.Stone Cold Steve Austin

5.The Rock

6.Edge

7.Triple H

8.Kane

9.Hulk Hogan

10.Alberto Del Rio

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...