Jump to content

WOLFPACK

Remus

Recommended Posts

А бе има ли хал да се включа някак си, че до сега този раздел го пренебрегвах ? Иначе евала за труда :)

Yo вече отговори, но все пак и аз да си кажа:

Няма пробеми, прочети първата страница, прати исканите данни и записвам веднага. Проблемът е, че поради понижения интерес (да не говорим, че половината ростер е от вече неактивни потребители) нямам представа кога ще бъде следващото шоу или дали ще има такова.

14vijko.gif

Покрай наистина понижения интерес (като цяло към раздела) е нормално да ти се губи мерака да пишеш, но що се отнася за неактивните потребители, няма значение какви са имената, просто стилът на писане на шоутата в специално този дневник е много добър, дано продължиш все така, винаги има кой да чете, дори да не се коментира. :)

Аман да ми стане интересно и ти вземи го спри xD

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Щом има кой да го чете, шоутата ще продължат:

Новини от „Овча мисъл” –

- Следващото шоу на WIW ще се проведе на 12 октомври. То ще се казва “Revolution?”.

- Поради понижения интерес към WIW, ръководството реши да провежда шоутата по-нарядко, но не и да ги спира.

- Обявени мачове за следващото шоу са:

Grudge Match #1: Xzibit vs. BJ Slim

Grudge Match #2: D’Lo Brown vs. Uchiha G

Kid Romero vs. Kevin Hero

Y2Joro vs. Dwayne Johnson

Anger & Bloodydoom vs. Loop & Yo The Real

Non-Title: Ledg vs. Lucky Jimmy

Submission Match: Remus Willmore vs. Bulgarian Lion

14vijko.gif

Определено има. Ще коментирам всяко шоу отсега нататък, стига да не спре дневника :)

Всеки мисли, че може да започне революция.

Всеки мисли, че има оригинални идеи. Свои виждания за живота. Как да го направи по-добър. Как да го направи по-лош. Как да се издигне. Как да свали други от власт. Как да заеме мястото им. Какво да прави с тази власт.

Всеки мисли, че може да бъде велик водач на подобно движение. Да събере войска. Да състави план. Да го задейства, насочвайки войниците си в правилната – според него – насока. Да порази тактическите цели, доближавайки се до желаното съвършенство в плана.

Глупаци.

Не знаете ли, че за всичко това ви трябва гръбнак? Вие имате желание, аз имам сили. Вие имате страст, аз имам армия. Вие имате подготовка, аз имам власт. Вие едва стартирате, аз вече пресичам финалната лента. Аз съм тук, за да владея и никой не може да оспори моето право. Аз ще остана и чакам с нетърпение всеки, който реши да ми се противопостави. Аз ще го смажа и ще му се смея от върха на моето величие.

Можете ли да спрете моята революция?

ppvqc7.jpg

Ledg, Rinoa, Anger и Bloodydoom откриват шоуто в ринга, облечени в официални костюми. Ledg държи микрофона:

Ledg: Добре дошли на поредното издание на WOLFPACK Indy Wrestling и първото издание на Нашата Революция. Това е началото на края на Стария ред. Допреди едно шоу вие всички бяхте свидетели на края на всички така наречени „претенденти” за главното място в това шоу. За моето място! За мястото на носителя на ето тази титла. Моята титла! Седмици наред вие отказвахте да приемете кой е господарят тук. С кого трябва да се съобразявате. И аз трябваше да ви го напомням. Ден след ден, седмица след седмица, месец след месец. Час след час. Мач след мач. Победа след победа. Виждате ли, аз победих ВСИЧКИ претенденти за титлата. Аз УНИЩОЖИХ моята конкуренция. Вече нищо не застава на пътя ни. Кой ме предизвиква тази вечер? Някаква отрепка, която едва си намира пътя до ринга. Loop е твърде зает с моите колеги тук, при това и без партньор. Lion и Willmore се избиват взаимно. Y2Joro и Dwayne Johnson са заети със собствената си любовна игра. Kevin Hero е просто един смешник, на който му излезе късмета и нищо повече. The New Age знаят, че е добре за тях да не се забъркват с мен. И така, сега ние сме тук, за да направим още една крачка напред. Нашата следваща цел е свалянето на The Architect от власт. Architect, мазно петно в стената такова, наш ред е да тероризираме и ти обещаваме, че те очакват много, много черни дни, ако не получим оставката ти още тази вечер!

(Започва “Becаuse I Got High” и на рампата застава Architect.)

A: Пак ли ти? Виж, боли ме главата, цяла вечер трябва да се занимавам с разни неща, с уреждане на мачове и с идиоти като тебе. Може ли да пропуснем „свалянето от власт” тази седмица? Да го отложим за ден след петък, а?

Ledg: Виждам, че те забавляваме. Радвай се, че още си способен да изпитваш радост, защото ти обещавам...

А: Очакват ме черни дни, много рани, кръв, синини, пот и сълзи. Зная, зная. Все едно днес за първи път сядам зад бюро с власт. Разбери, шампионе, НИКОГА не съм попадал на място, където да няма ПОНЕ един като теб. Вечно недоволен, вечно искащ всичко, вечно готов да вдигне война, за да вземе „неговото си”. Много жалко, че това никога няма да се случи. Ти искаш моята оставка, а? Е, аз искам да престанеш да го повтаряш. Обещавам, че ако спреш, няма да има последици. Какво ще кажеш?

Ledg: А какво ще кажеш да замълчиш и да направиш каквото ти казвам! Мислиш, че се шегувам, нали? Мислиш, че ще съм като всички останали отрепки, които си срещал. Аз не мисля така. Предупреждавам те, „шефе”, ако не получа твоята оставка до края на вечера, те очакват много, МНОГО лоши дни!

А: Чакам с нетърпение.

(Architect се оглежда за момент и се връща зад сцената, оставяйки бясната революционна група да сипе обиди в ринга.)

Xzibit vs. BJ Slim

Двамата тръгват за сключване, Slim обаче бързо минава зад опонента си с ключ на кръста, издигане и спускане, след което минава след него за ключ на главата. Xzibit се измъква назад, преминавайки в засилка. Slim минава под него, след това го прескача и го посреща с рамо, поваляйки го. Slim се засилва, Xzibit се търкаля под него, става и бързо го прескача на връщане, посрещайки го третия път с бедрен ритник. Slim се изправя с олюляване в ъгъла и Xzibit бързо се възползва за преса с тяло, прехвърляне с ръка към центъра на ринга и ракетен ритник от второто въже за 2. Xzibit изправя опонента си, нанася няколко лакътя в главата и го праща отново към въжетата. Следва сателитно завъртане... Slim се спуска безопасно и прилага пързалка с мост за 2. Xzibit напада с ласо... Slim го избегва и преобръща за бедрото за още 2. Xzibit тръгва за ритник... Slim блокира и го пробръща с малък пакет за още 2. Двамата се изправят едновременно, нанасят си стерео ласа, но никой не пада. Те се засилват от въжетата едновременно и отново нанасят хармонични ласа... отново без ефект. Нова засилка... но Slim тръгва след Xzibit, пробръщайки го с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Xzibit пропуска ново ласо и Slim го наказва със заден суплекс. Slim изправя Xzibit и тръгва за Scud Storm #1... Xzibit обаче се измъква още в първата фаза, пробръщайки опонента си със залез... но Slim допълва с кълбо назад, изправя се и напада с Shining Wizard... Xzibit обаче се навежда, изправя се бързо и го наказва с германски суплекс! Slim се изправя от силата на удара, залитайки към въжетата и Xzibit го улавя с експлодиращ суплекс! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Xzibit веднага следва с опит за X Killa... Slim се измъква, извива го назад и тръгва за обърнат суплекс... Xzibit пада на крака зад него и опитва нов германски суплекс... Slim блокира, минава зад него и опитва драконов суплекс... Xzibit веднага пада по гръб и преобръща опонента си с вътрешна люлка – 1.. 2... НЕ! Ново едновременно изправяне, Slim пропуска ласо, Xzibit опитва X Killa, Slim блокира и го издига в електрически стол... Xzibit нанася юмруци в темето му и го пробръща с победно кълбо – 1.. 2... НЕ! Xzibit тръгва за нов експлодер... Slim блокира с лакти в тила и го просва с Falcon Arrow! Slim не го пуска, изправя го в захват за суплекс и следва с Falcon Arrown върху коляното си! Покриване – 1.. 2... НЕ! Slim издебва Xzibit да застане на колене, прави знак за снимка и се засилва за Shining Wizard… Xzibit хваща крака му и го поваля с драконов тирбушон, при което Slim се изтъркулва извън ринга. Xzibit веднага го следва с TOPE CONHILO, поваляйки го край оградите! Когато се изправя, шампионът връща опонента си в ринга и го следва, издебвайки го докато се изправя. Slim е на крака... обръща се към Xzibit... и изяжда СУПЕРРИТНИК! Xzibit покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Xzibit удря ядосано в ринга, изправя Slim и тръгва за X Killa... Slim отново го издига в електрически стол... Xzibit се спуска зад него и замахва с ласо... Slim улавя ръката му и с рязко движение заключва страничен захват и прилага SCUD STORM #2! Xzibit се бори срещу натиска във врата, ритайки бясно... и евентуално достига въжетата с пети! Slim го издърпва в средата на ринга и опитва отново да го заключи... Xzibit обаче се измъква с ритник, изправя се и тръгва за нов суперритник... Slim отново улавя крака му и го преобръща с пакет – 1.. 2... 3! @ 7:29

Победител: BJ Slim

Xzibit се отдръпва в ъгъла си, гледайки невярващо празнуващия Slim. След това опитва за кратко да спори със съдията, но в крайна сметка остава само с едно избутване на победителя, след което напуска ринга, казвайки му „Никога няма да се добереш до титлата ми.”

Remus Willmore е в обичайния си ъгъл, когато камерата го намира.

RW: Bulgarian Lion, ето, че достигнахме финала. Епилогът на нашата история. Краят на дългия, изпълнен с мъчения път. Иде краят на моите болки – да те виждам, да търпя присъствието ти, да те слушам. Иде и краят на твоите болки – всичко, което си преживял, щом стъпиш в ринга с мен. За твое щастие, ще бъдеш подложен на стената на мъченията за един последен път. За твое нещастие, няма да си във физическо състояние да се зарадваш след последната ни среща. След последния танц с Дявола. Иска ми се да ти обещая, че няма да те боли. Че ще те извадя от строя за кратко време, но ето, че и ти сам имаш вина за това – ти поиска мач до предаване. Искаш това мъчение да продължи не докато единия от нас няма сили да се бие, а докато единия от нас не бъде пречупен духом. С голямо нежелание ще призная, че това ми допада. Никога не съм се замислял да те потроша дотолкова, че да изтръгна всичкото ти желание за живот, желание за борба, желание за съпротива. И сега, когато ти сам даде предложението, когато сам подписа смъртната си присъда – тялом и духом – аз идвам за теб... един... последен... път...

Kevin Hero е с BJ Slim и Uchiha G. Slim почива след мача си, а Uchiha се приготвя за своя. Hero пък се е зачел в списание, поне докато не вижда камерата.

KH: А, време за поредната геройска реч. Първо искам да поздравя BJ за победата си над единия бъдещ бивш шампион. След това искам да поздравя G за бъдещата му победа над другия бъдещ бивш шампион. И накрая, нека се обърна към Kid Romero: друже, не знам кого си подразнил, не знам защо минаваш през това, но знам, че са ти избрали много грешен противник. Поднасям ти искрените ми извинения и съболезнования за втората ти загуба, която ще се състои след около пет минути. Наистина съжалявам. Хайде, оператор, сега се махай. Момчетата трябва да се приготвят.

Оператор: Ами интервю от...

KH: Стига се обаждай, бе! Нали ти дадох. Айде, до друг път. Вратата е отсреща, да те няма.

Kid Romero vs. “The Phenomenal” Kevin Hero

Romero напада Hero още докато влиза в ринга, ритайки го в тила с безмилостни ритници. Hero опитва да отвърне с няколко юмрука, но Romero вече е взел надмощието, допълва с лакът в главата и загребващо тръшване за 1. Romero продължава с още ритници и ново покриване за 1. Той изправя Hero, тръшва го отново със суплекс и покрива за още 1. Romero отново изправя Hero и го праща в ъгъла, следвайки го за преса... но няма никой вкъщи и Hero го наказва с енцугири. Romero се изправя бързо и търси опонента си... който го улавя с крават и го прехвърля с краватеплекс. Hero допълва със сентон и покрива за 2. Той изправя Romero, нанася няколко лакътя и го праща с бич към въжетата, посрещайки го със сателитно завъртане... което Romero контрира с DDT! Ново покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Hero и опитва Fatality Strike... Hero се измъква зад него и опитва Hero’s Welcome... Romero пада на колене, прехвърля го пред себе си и нанася падащ ритник в тила за 2. Romero продължава с приспивателно. Hero веднага се изправя, измъква се с лакти в ребрата и се засилва към ъгъла. Romero го следва... Hero скача върху въжетата и прави салто над Romero и се приземява зад него, приготвяйки го за Hero’s Welcome... Romero обаче се измъква с лакти в кръста, засилва се от въжетата и го просва с ласо! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Hero, връща го в средата на ринга със заден суплекс и се качва на сглобката в един от ъглите, откъдето приземява летящ крак-брадва! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Romero нанася ритници в торса на опонента си, изправя го, нанася юмруци и го праща към въжетата, посрещайки го с обратен лакът за още 2. Ново изправяне, опит за Fatality Strike... Hero се измъква, избутва го в ъгъла и го следва за преса... Romero се отдръпва... Hero бие спирачка с крак в сглобките и скача назад, просвайки опонента си с Пеле ритник! Hero почива за малко, след това се качва на въжетата и скача за двойно настъпване... няма никой вкъщи! Hero прави кълбо, за да погълне силата на удара на краката му в тепиха, Romero се изправя и го следва с ласо, Hero заляга и го праща отново в ъгъла. Засилка... Romero вдига крак в лицето му и следва опит за торнадно DDT... Hero обаче блокира с лакти в ребрата, хваща главата му в крават и го връща в ринга с краватеклазъм! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Hero издебва опонента си и опитва Hero’s Welcome... Romero блокира с юмруци, вдига го на рамо и се засилва... Hero скача зад него и го просва с crucifix bomb! Hero прави няколко весели премятания из ринга, крещейки, че края на мача идва и изправя Romero, отново опитвайки Hero’s Welcome... Romero блокира с лакът, извръща се и го поваля със суплекс северно сияние с мост – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Hero се изправя бързо, не вярвайки колко близо е бил до загуба. Отчаяният Romero следва с малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Hero отново става и тръгва да излиза от ринга, за да си поеме дъх, но Romero го пресича при въжетата с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Hero отново тръгва да бяха, но Romero го изпреварва с ново преобръщане за бедрото – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Ново изправяне, Hero този път напада с лакът... Romero избегва, нанася ритник в корема му и го вдига на рамо. Засилка... Hero се хваща за въжетата, слизайки зад него и прилага светкавичен HERO’S WELCOME! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:06

Победител: Kevin Hero

Hero се изправя в ъгъла, за да си почине облегнат на сглобката. Когато се поуспокоява, той вдига два пръста във въздуха, насочва ги към Romero и сваля единия. Остава само един мач и последна възможност за Kid Romero!

Y2Joro и Dwayne Johnson са зад сцената.

Y2J: Значи тази вечер си уреждаме сметките. Независимо кой излезе победител от мача ни, пак оставаме дружки, нали? Победителят получава единствено... ъм, правота в мнението си, че ТИ СИ ВИНОВЕН, ЧЕ ИЗГУБИХМЕ МАЧОВЕТЕ!

DJ: Затваряй си устата и си знай ролята! ВЕЛИКИЯ казва, че ти си виновен и знае, че е прав, защото няма значение какво мислиш. Победата МУ в този мач ще докаже думите МУ. Радвай се, че не се състезаваме за правото ти за бъдещ мач за световната титла.

Y2J: О, нямам нищо против да заложа това, но от какъв зор? За да си го задържа след като спечеля мача, който ще докаже, че ТИ СИ ВИНОВЕН?

DJ: Така няма да стигнем доникъде май.

Y2J: Неп.

DJ: Да излизаме, да поритаме малко розови задници и да се връщаме да празнуваме победата на единия, а?

Y2J: Добреп.

Y2Joro vs. Dwayne Johnson

Двамата откриват с ръкостискане, предизвиквайки дуелиращи викове и за двамата от публиката. След това сключват рамене и се бутат из ринга известно време, докато Johnson не надделява и не изтласква опонента си в ъгъла, където съдията ги разделя. Johnson позира пред Joro, подчертавайки мускулната си маса. Joro му маха отсъстващо и отново сключват рамене. Бутане напред-назад... и Johnson отново е по-силният, тласкайки Joro през ринга в същия ъгъл. Johnson се надсмива на опонента си, който отново маха небрежно и следва ново сключване. Johnson дори не изчаква бутането да започне, пращайки Joro обратно в ъгъла с единствен тласък. Johnson този път се обръща към публиката, позирайки с високо вдигнати ръце... и Joro го преобръща в гръб – 1.. 2... НЕ! Johnson се изправя бързо, за да иска обяснение, но Joro го прехвърля през ръка. Изправяне е следвано от ново мигновено прехвърляне. Johnson отново е на крака, Joro следва с трето премятане и този път окончава с падащ ритник в гърдите му, пращайки го в същия ъгъл, в който беше той. Joro позира подигравателно, приканвайки опонента си да се връща към него. Johnson пристъпва напред и бута подразнено Joro... който пък му отвръща със звучен шамар! “YOU GOT BITCHSLAPPED!” е реакцията на публиката. Johnson също нанася шамар, след това втори, и трети, и четвърти, чак до девет, след което поздравява публиката и нанася десети, прехвърляйки опонента си над въжетата! Joro се изправя бавно на пода, докато Johnson отново вдига тържествено ръце. Joro се възползва и го препъва по лице, след което скача на ръба на ринга и го издебва. Johnson е на крака, Joro скача върху въжетата и нанася ракетен ритник в тила му! Този път Johnson се изтъркаля извън ринга, а Joro празнува в него! Johnson се връща в ринга, двамата опоненти застават един срещу друг и се гледат известно време... след което преминават в жестока размяна на шамари и лакти! Joro надделява, изненадвайки с ритник в корема, праща Johnson от въжетата и го посреща с рамо... но Johnson е по-силен и Joro пада при сблъсъка. Johnson се засилва отново, Joro минава под него, изправя се и го прескача на връщане, след това опитва прехвърляне с ръка... Johnson блокира, опитва свое прехвърляне... Joro се приземява на крака, нанася нов ритник в корема, хваща косата на опонента си и го дърпа назад, просвайки го по гръб върху коляното си! Johnson се изтъркаля до въжетата и се издърпва на крака, държейки се за кръста. Той напада с ласо... но Joro го избегва, нанася ритник в гърба му и прилага нов гърботрошач! Joro продължава с колене в гърба на лежащия опонент и заключва bow and arrow lock! Johnson е разтърсен и се гърчи известно време, но отказва да се предаде и евентуално е пуснат. Joro го изправя, нанася няколко удара с юмрук в кръста му и го праща с бич в ъгъла. Засилка... Johnson вдига крак в гърдите на Joro... който хваща крака му, минава напред, хваща и другия, вдига го за бомба и го праща в сглобката! Johnson пада на колене, държейки се за гърба и тръгва към центъра на ринга, където Joro го очаква с ритник между плешките и покрива за 2. Joro опитва да заключи Walls of No Tomorrow... Johnson обаче блокира успешно, задържайки се за крака му. Joro се навежда, за да го укроти с юмруци в главата, но Johnson се възползва за малък пакет – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно, Joro тръгва за ритник... Johnson обаче го хваща, препъва го с крак и тръгва за Sharpshooter… Joro също блокира, извивайки се бясно във всички посоки и евентуално достига въжетата. Той се издърпва от външната страна и се изправя, посрещайки засилката на опонента си с рамо в корема. Joro следва със залез над него и преобръщане – 1.. 2... НЕ! Отново на крака, Joro пропуска ласо и Johnson го наказва с ритник в корема и светкавично DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Johnson изправя опонента си и тръгва за суплекс... гърбът му обаче се обажда и не успява да го вдигне. Joro веднага се възползва за гърботрошач от STO! Следва WALLS OF NO TOMORROW! Johnson крещи от болка, но отказва да се предаде! Той отчаяно търси въжетата... и ги достига! Joro го пуска и изправя, след което го просва с powerbomb в средата на ринга! Покриване – 1.. 2... НЕ! Joro сигнализира за втора бомба, изправя Johnson... който обаче блокира и нанася юмруци в главата му! Той се измъква, нанася няколко немощни шамара на Joro и го праща от въжетата, посрещайки го със суплекс през глава. Johnson почива докато опонента му се изправя, след което го издебва и просва с мощно ласо! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Johnson отново издебва Joro и тръгва за Hollywood Walk of Fame! Joro блокира с лакти в тила, след което нанася коляно в гърба му! Joro продължава с лакти в кръста, ритник в корема и пеперуден гърботрошач! Покриване – 1.. 2... НЕ! Joro отново опитва WoNT... Johnson обаче се мята бясно преди обръщането и достига въжетата, измъквайки се предварително. Той се измъква от ринга, за да почине край оградите, но и това не му помага – Joro го следва със суисида, засаждайки гърба му в барикадата! Joro го връща в ринга и също влиза. Той приземява кебрада! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... НЕ! Joro удря подразнено ринга, изправя опонента си и го приготвя за нова силова бомба... Johnson обаче блокира, падайки на колене и отдръпвайки се със задно кълбо. Johnson напада с ласо... Joro заляга... и нанася СУПЕРРИТНИК В ЛИЦЕТО! JOHNSON ОСТАВА НА КРАКА, залита към опонента си и го убива с HOLLYWOOD WALK OF FAME! И двамата лежат и не мърдат! Съдията стартира броене – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9.......... Johnson се набира замаяно на крака и започва да дебне настигащия го Joro. Johnson тръгва за гръбнакотрошач... Joro се измъква и тръгва за нов суперритник... Johnson блокира и опитва HWOF... Joro блокира с лакти и нанася енцугири. Той допълва с булдог. Следва кебрада... Johnson вдига колене! Johnson следва с опит за HWOF... Joro го избутва в ъгъла. Той го издърпва и го бута отново! Гърбът на Johnson тежко среща втората сглобка! Joro го издърпва и го удря отново в сглобките! Johnson блокира следващото, хваща главата на Joro и я удря в сглобките под броенето на публиката – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Johnson заковава гръбнакотрошач! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Johnson намира опора край въжетата и се издърпва на крака, очаквайки и опонента си в приведена позиция. Joro е на крака... Johnson опитва HWOF... Joro го бута отново в сглобката! Той следва с ритник в корема и бомба в сглобките! Johnson оставана крака и залита напред... Joro го посреща с поредния ритник в корема и LIGER BOMB! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Joro не може да повярва! Той се набира на крака и издебва опонента си, тропайки с крак по тепиха, подгрявайки публиката за следващия суперритник. Johnson е на крака, обръща се... и улавя ритника! Драконов тирбушон! Johnson заключва SHARPSHOOTER! Joro се мята диво под натиска, дърпайки крака и правейки всички възможно да се измъкне! Той лази към въжетата, но Johnson събира сили и го издърпва обратно в средата на ринга! Joro опитва да се извърне, но Johnson държи здраво! Joro почти се отказва да се бори срещу захвата... и в този миг гърбът на Johnson отново поддава и той е принуден да пусне опонента си! Joro се възползва с преобръщане за бедрото, превръщайки го в WALLS OF NO TOMORROW! Натискът е прекалено голям и Johnson се предава! @ 20:23

Победител: Y2Joro

Joro помага на Johnson да се изправи след мача и двамата остават втренчени един в друг известно време. Публиката се колебае между “FIGHT!” и “SHAKE!” В крайна сметка Johnson подава ръка на Joro... и той я поема! Двамата се прегръщат приятелски, вдигат ръце под овациите на публиката и напускат ринга.

D’Lo Brown w/ RKO vs. Uchiha G

Brown и Uchiha се измерват дълго време с поглед. Двуметровият шампион по двойки първи навлиза в атака, търсейки сключване, но Uchiha мигновено минава под лапите му и нанася ритници в бедрото му и юмруци в кръста. Brown се извръща рязко, запилявайки опонента си през ринга с единствено бутане. Uchiha се изправя и напада с юмруци гърдите на шампиона, комбинирайки с ритници в корема и бедрата. Brown единствено се олюлява леко от ударите, които успяват само да го подразнят достатъчно за второ избутване, което праща Uchiha в най-долната сглобка в далечния ъгъл. Brown се засилва и премазва главата на опонента си в сглобката с масивна преса със задник. Brown го изправя, вдига го над главата си и го хвърля отново, този път в средата на ринга, където допълва с масивен крак-брадва и опит за туш – 1.. 2... НЕ! Шампионът вдига отново опонента си, полага го на рамо и се засилва към ъгъла... Uchiha обаче скача зад него, блъсва го в сглобката и се завръща с тежки ритници и юмруци в гърдите. Brown събира сили и блъсва назад Uchiha, който се приземява по гръб, прави кълбо и се изправя навреме, за да засече засилия се опонент с падащ ритник в корема, изкарвайки въздуха му. Uchiha веднага допълва с ритници в бедрото, сваляйки го на едно коляно, измерва го с пръсти и зарежда ритник над главата му, стоварвайки крак върху темето на Brown! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Uchiha яхва опонента си и започва да нанася безмилостни юмруци в главата му, докато не е хвърлен настрана от шампиона. Brown се изправя замаяно и напада вяло с ласо. Uchiha минава под ръката му, нанася още ритници в бедрото, поваляйки го отново на коляно и нанася няколко ритника в гърдите му, следвани от жесток ритник в главата, отново свличайки го по гръб за още 2! Uchiha се качва на въжетата и полита за двойно настъпване... няма никой вкъщи! Uchiha прави кълбо, за да абсорбира силата на сблъсъка с тепиха и се изправя... навреме, за да поеме ботуш в лицето от опонента си! Brown си взема миг за отдих, след което продължава с POWERBOMB! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Brown нанася няколко ядосани ритника в торса на опонента си и се отдръпва, за да си поеме въздух и да върне усещането в главата си след всички ритници. След това изправя опонента си, зашлевява го подигравателно и го праща от въжетата, поваляйки го с масивен блок с цяло тяло. Brown заключва приспивателно! Въпреки умората, Uchiha реагира мигновено, опитвайки да се изправи на крака, но Brown го държи под тежестта си, не позволявайки му да помръдне. Uchiha успява да нанесе няколко лакътя в ребрата му, разхлабвайки захвата, изправя се и се засилва... но попада в жестокото ласо на шампиона! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown изправя опонента си и просто за удоволствие го захвърля в далечния край на ринга. След това го вдига и повтаря, но към другия край. Той изчаква Uchiha да се набере на крака, засилва се... и забива нов ботуш в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown продължава с юмруци по падналия си противник, нанася и няколко ботуша в торсото, изправя го и го хвърля в ъгъла, където продължава с раменни блокове в корема. Brown започва да души Uchiha, за да подразни и съдията, след това го праща с бич в отсрещния ъгъл и го следва с преса, замазвайки го в сглобката! Следва бич към предния ъгъл, нова засилка... Uchiha обаче вдига и двата си крака, забивайки ги в корема на Brown, изкарвайки въздуха му! Uchiha няма сили да продължи. Brown се възстановява и се засилва отново... и отново получава ботуши в стомаха! Uchiha събира сили, качва се на въжетата и полита, забивайки колене в гърдите на правия си опонент, просвайки го в средата на ринга! Uchiha мигновено се изправя и допълва с двойно настъпване! Опит за туш – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha се отдръпва към ъгъла и се обляга, за да почине, докато Brown се изправя. Uchiha се качва на сглобката... но Brown бързо бута съдията във въжетата, разваляйки равновесието на опонента си! Brown отива при Uchiha, качва се пред него и го приготвя за суперплекс... Uchiha обаче нанася юмруци в корема му, следвайки с масивна серия от удари с глава в носа му! Един от ударите разкървавява Brown и той пада от сглобката и пред ъгъла. Uchiha се изправя на въжетата и приземява двойно настъпване от върха! Brown се свива от силата на удара, обръща се и бавно се изправя на колене... и Uchiha го УБИВА с мощен ритник в главата! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ.... ТР-НЕЕ! Uchiha се изправя бавно и невярващо гледа в опонента си, който вече се бори да се изправи на крака. Uchiha го изчаква, засилва се... и забива CHIDORI! Brown обаче не пада! Той се олюлява... и пада на едно коляно. Uchiha дава сигнал за край на мача, сваля налакътника си и се засилва за Shining Chidori… и RKO се пресегва, за да го препъне... но Uchiha прескача ръцете му и го изритва в главата между въжетата! Uchiha се връща към опонента си... който го очаква със SKY-HIGH! Brown покрива – 1.. 2... 3! @ 12:20

Победител: D’Lo Brown

След мача RKO влиза в ринга и рита няколко пъти Uchiha, а Brown изсеква кървавия си нос над него. Двамата обаче не се задържат дълго, тъй като по рампата слизат Kevin Hero и BJ Slim, които ги прогонват, за да помогнат на партньора си. Slim отправя предупреждение към Brown, който само се изсмива и отвръща със среден пръст.

Ledg w/Rinoa Heartilly vs. Lucky Jimmy

Ledg прекарва голяма част от началото на мача в подигравки към Jimmy, който не им обръща внимание и иска ръкостискане. Ledg свива рамене и тръгва да му го даде... и Jimmy издърпва ръка, осмивайки го. Ledg почервенява и напада Jimmy с юмруци, тласвайки го към въжетата, откъдето го засилва с бич и напада с ласо... Jimmy обаче минава под него и поваля шампиона с падащ ритник в гърба. Ledg се изправя и Jimmy го поваля с втори падащ ритник, този път в гърдите. Jimmy празнува мини победата си над шампиона, вдигайки ръце към ликуващата публика, но това позволява на Ledg да го издебне в гръб с обратен гърботрошач! Ledg пуска ботушите си в действие, ритайки всяка открита част на опонента си, сипейки и обиди. Той го изправя, нанася подигравателен шамар и заключва headlock. Jimmy се опитва да се отскубне, първо по учебник чрез избутване, но Ledg пада на коляно. Jimmy нанася и няколко юмрука в ребрата на Ledg, който разтърсва жестоко главата му, отказвайки го и от тази идея. Накрая Jimmy се засилва с шампиона към ъгъла, блъсвайки го в сглобката. Ledg отпуска, Jimmy мигновено се отскубва, нанася ритник в корема на опонента си и го засажда с DDT! Опит за туш – 1.. 2... не! Jimmy изправя шампиона, рита го отново в корема и тръгва за Lucky DDT... но Ledg го избутва в ъгъла и заковава жесток европейски ъперкът в лицето му! Ledg отпочива главата си за миг, след което праща опонента си в срещуположния ъгъл и го следва с ъперкът-преса, след това го изчаква и го просва с трети ъперкът. Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Ledg го изправя и заключва отноов headlock. Jimmy едва не увисва в ръцете му, едва задържайки се на крака, но набира сили за заден суплекс... при който Ledg се приземява на крака зад него и го засажда с булдог. Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Ledg продължава с няколко ритника, душене и приспивателно. Jimmy отново увисва в ръцете му, но светлината продължава да грее достатъчно, че да се набере на крака и да нанесе няколко немощни лакътя в ребрата на шампиона. Jimmy евентуално се отскубва и навлиза в засилка... Ledg обаче очаква ласото му и го превръща в тръшване от пълен нелсън! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg пита Jimmy с пълен глас защо се бори, подритвайки го в главата, докато той опитва да се изправи на колене. Когато това става, Ledg му удря шамар и се засилва от въжетата за ритник в главата... но Jimmy хваща крака му! Jimmy го завърта, нанася внезапно енцугири и го засажда с торнадно DDT от място! Двамата бавно се изправят на крака, Jimmy се отдръпва в ъгъла и се качва на въжетата. Той полита към Ledg... който го очаква с порещ ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg стоварва юмруци в ринга, ядосвайки се на упоритостта на опонента си и веднага започва да го дебне. Опит за Final Execution... Jimmy го избутва към въжетата... Ledg се залюлява между тях и се завръща с TOTAL ELIMINATION! Ledg се засмива и покрива – 1.. 2... НЕЕЕ! Ledg скубе коси от невяра! Той рита няколко пъти опонента си, изправя го, казва му да бъде послушен и да умре, след което скача за Final Execution… Jimmy го блъсва напред! Ledg се обръща... и Jimmy го просва с копие! Jimmy се отърсва от ласото на опонента си и под съпровода на публиката се качва на въжетата, показвайки “thumbs down”. Ledg се изправя бавно... Jimmy скача... SPIKE DDT! Jimmy покрива шампиона – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Jimmy не губи надежда, изправя Ledg и го приготвя за Lucky DDT... Ledg обаче нанася коляно в корема му, препъва го с крака по лице и се засилва от въжетата, докато Jimmy застава на колене... и го просва с брутален ритник в главата! Ledg изправя Jimmy и заковава FINAL EXECUTION! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 8:50

Победител: Ledg

Ledg продължава да гледа презрително нокаутирания си опонент и след мача. Ядосвайки се, че му е отнело толкова време да го победи, Ledg го напада с ритници, придружен от Rinoa. Jimmy се спасен от Loop, който нахлува в ринга със стол в ръце, прогонвайки ги и крещейки по Ledg, че все още не е приключил с него.

INTERMISSION!

Камерата е в съблекалните, където Bulgarian Lion облича екипа си.

BL: Remus, ти сам си го изпроси. От утре, след седмица, след месец, година, или (ако доживееш) до дълбоки старини, когато погледеш назад и се сетиш за тази вечер, знай че сам си си виновен. Сам си донесе на главата всичко, което ще ти се случи много скоро. Ти потърси мен за враг, не аз – теб. Ти поиска да бъдеш трън в задника ми и сега се налага да бъдеш изваден. И тук идва ролята на нашия мач – submission мач. След като бъдеш изваден, ти трябва да бъдеш пречупен. Зная, че физическата болка не ти влияе – мазохистите като теб са ми добре познати – затова избирам да те пречупя по начина, по който наистина ще те заболи: ще те сломя духом. Твоята психика е може би най-голямата ти сила, затова исках да се насоча именно към нея. Да ти отнема желанието да правиш това, което правиш. Да те накарам да се откажеш. Никога не съм те виждал да се отказваш, но тази вечер това ще се случи. За родината и народа!

Anger & Bloodydoom vs. Loop vs. Yo The Real

Anger открива срещу Loop. Двамата тръгват за сключване, Anger обаче бързо минава зад него с ключ на кръста. Loop се извръща и контрира със свои ключ около кръста, но Anger също се завърта около него и отново застава отзад със захвата. Loop разделя бавно ръцете му, извива едната и го праща с бич от въжетата. Loop заляга за прехвърляне, но Anger се прехвърля през гърба му и пада на крака, продължавайки засилката си. Loop пада под него, изправя се и го прескача на връщане, след което тръгва за падащ ритник, но Anger избегва, след което тръгва за свой, но и Loop го избегва и двамата застават в изходяща позиция за доза аплодисменти. Отново опит за сключване, Anger обаче отново прекъсва рано и прехвърля опонента си през ръка. Loop се изправя и прехвърля Anger през ръка. Anger се изправя и му отвръща със същото. Loop се изправя и повтаря рутината. Anger се изправя... и Loop отстъпва назад, избегвайки ръката му и го поваля със саблен удар. Anger се изтъркаля назад към ъгъла си и се сменя с Bloodydoom. Loop свива рамене и се сменя с Yo. Yo и Bloodydoom предприемат по-директен подход, навлизайки веднага в размяна на юмруци. Физически по-силният Bloodydoom избутва с лекота Yo в един празен ъгъл и го налага с юмруци в корема. Следва бич към отсрещния ъгъл, Yo скача върху него, прави салто назад и над следващия го Bloodydoom, пада зад него и го избутва в сглобката с падащ ритник в гърба. Yo продължава с лакти в тила на опонента си, обръща го и също прилага бич към предния ъгъл, следвайки го с преса-падащ ритник в гърдите. Yo се отдръпва и се засилва за нова преса... но Bloodydoom пристъпва напред, улавя го във въздуха и го изхвърля го от ринга! Bloodydoom изчаква Yo да се изправи и го следва с бейзболен ритник! Loop влиза в ринга и излита през въжетата върху Bloodydoom със суисида! Anger също влиза и полита над въжетата, преобръщайки се в салто върху Loop! Всички лежат известно време. Yo се изправя първи и се качва веднага на третото въже, изчаквайки всички отдолу да станат, след което полита със салто с двоен винт върху всички! Публиката крещи “HOLY SHIT!” Yo едва се набира на крака, вдига Bloodydoom и го връща в ринга, следвайки го с опит за туш – 1.. 2... НЕ! Yo изправя Bloodydoom, тръшва го със загребване пред един от ъглите и се качва на сглобката, вече готов за нов скок. Bloodydoom обаче се изправя твърде бързо и го пресича върху въжетата. Bloodydoom го хвърля през глава обратно в ринга, издебва го и го просва с безмилостно ласо. След това излиза от външната страна на ринга, скача върху въжетата и оттам приземява летящ крак-брадва върху опонента си! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom се сменя с тъкмо добралия се до ъгъла си Anger, двамата провисват Yo в дърво на обета в един от ъглите и се отдръпват. Bloodydoom се засилва и нанася бейзболен ритник в главата. Anger се засилва и също нанася бейзболен ритник в главата. Двамата отново се отдръпват и следват със стерео падащи ритници в гърдите! Anger връща Yo в ринга и покрива – 1.. 2... НЕ! Anger нанася няколко ритника и се сменя с Bloodydoom, който влиза с още ритници за опонента си, изправя го и го поваля отново с късообхватно ласо за още 2. Bloodydoom души за кратко Yo и отново се сменя. Anger влиза с няколко подигравателни шамара за Yo, който внезапно отвръща с лакти, избутва Anger назад и се засилва от въжетата... но попада във внезапна huracanrana! Anger се изправя и веднага допълва със салто от място – 1.. 2... НЕ! Anger изправя Yo и се сменя с Bloodydoom, който нахлува с двоен чук от въжетата върху главата на опонента си и го засажда с DDT. Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom заключва камилски ключ. Yo се мъчи под натиска, но не се предава. Bloodydoom скоро се уморява да го държи и го пуска, ритайки го в главата със ставането. Той подканва Loop да влезе, за да направи нещо и му се подиграва, когато съдията го спира. Bloodydoom се обръща към Yo... който го очаква със серия лакти в лицето и ритник... Bloodydoom улавя ритника... Yo нанася енцугири! Yo се набира на крака и тръгва към ъгъла си... Bloodydoom обаче се вкопчва в крака му. Anger се качва на въжетата и полита за пресичащо тяло... Yo го посреща с глава в корема и Anger пада върху Bloodydoom! Bloodydoom се изправя бързо, за да спре освободилия се Yo... и получава Front Stabber! Yo прави бързо кълбо към ъгъла си и се сменя с Loop! Loop влиза с ласо за Anger. Следва ласо за Bloodydoom. Обратен лакът за Anger. Падащ ритник за Bloodydoom. Падащ ритник за Anger. Loop хваща Bloodydoom и го тръшва със загребване върху Anger! Той го изчаква да стане и го препъва, заключвайки Sharpshooter! Anger обаче се изправя бързо и прекъсва, налагайки Loop в гръб. Bloodydoom също става и двамата засилват Loop... пропускат ласо и Loop заляга, при което Yo влита в ринга с двоен ракетен ритник и за двамата! Loop се качва на въжетата, а Yo издебва Anger и заковава още един Front Stabber! Loop допълва с летящ лакът в ребрата! Yo се засилва за кебрада... но Bloodydoom свежда въжетата и Yo излита от ринга! Bloodydoom се обръща към Loop и напада със сателитно завъртане и опит за руско помитане... Loop блокира с лакти и заковава свое руско помитане! Loop издебва опонента си, нанася ритник в корема и го засажда с DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕЕ! Loop веднага се поправя с гърботрошач, следван от бич към въжетата, поема го в сателитно завъртане и нов гъботрошач за Bloodydoom! Той отново се приготвя за Sharpshooter... и го заключва! Anger се засилва пред него и навлиза в сателитно завъртане, окончваващо с LA MISTICA! Anger извива ръката на Loop, докато Yo не се завръща в ринга с преса от третото въже за опонента си! Yo издърпва Loop в ъгъла им, сменя се сляпо и се качва на сглобката, веднага скачайки с HIGHWAY TO REALITY! Anger обаче вдига колене! Anger издебва Yo в гръб и го засажда с REVERSE RANA! Yo се изправя отново от сблъсъка на главата му с ринга и попада право в ритника на Bloodydoom, следван от LEGENDARY DESTROYER! Loop се изправя, за да помогне, но Ledg се появява от публиката и го препъва, издърпвайки го извън ринга зад гърба на съдията! Bloodydoom покрива Yo – 1.. 2... 3! @ 16:06

Победители: Anger & Bloodydoom

Loop дори не обръща внимание на загубата, твърде съсредоточен в размяната на юмруци с Ledg. Anger и Bloodydoom обаче накланят везните, излизайки, за да помогнат на съотборника си. Тримата надделяват над Loop с лекота и го вкарват в ринга, където вкарват порой от ботуши в него! Побоят продължава, докато Y2Joro и Dwayne Johnson не нахлуват в ринга, за да прогонят тримата! Ledg остава доволен от себе си и крещи по Loop, че за негово добро е най-добре вече да е приключил с него.

И сега, главният мач за вечерта...

SUBMISSION MATCH –

Bulgarian Lion vs. Remus Willmore

Двамата едва изчакват началото на мача, впускайки се един срещу друг веднага след гонга в размяна на лакти и чопове. Лакът от Remus. Чоп от Lion. Лакът от Remus. Чоп от Lion. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Remus надделява първи, изтласквайки опонента си в ъгъла, където добавя и удари с лакът от другата си ръка, поваляйки Lion до долната сглобка и продължавайки безмилостната си атака, докато съдията не го отдръпва, за да го предупреди, че няма да може да спечели, ако Lion е в безсъзнание. Това успокоява Remus, който издърпва опонента си от ъгъла и веднага продължава с ритници в рамото, върху което ясно личеше стар белег от прободна рана. Той изправя Lion, хваща ръката му и блъсва рамото му няколко пъти в своето, след което го праща от въжетата и го посреща с раменен блок в същото рамо. Remus веднага тръгва за Fujiwara Armbar... Lion обаче се измъква с кълбо и се отдръпва към въжетата, разтривайки рамото си. Remus тръгва към него... но Lion го спира с мощен чоп, следван от втори, трети, четвърти и т.н., извеждайки го до другия край на ринга, откъдето го праща с бич към въжетата и го посреща със суплекс през глава! Lion веднага се впуска върху опонента си за crossface… но Remus се измъква с кълбо и се изправя пред въжетата. Двамата остават да се гледат известно време, след което започват да обикалят ринга, преценявайки се внимателно. Lion бавно се насочва към опонента си, тръгвайки за сключване. Remus приема, двамата сключват рамене и се бутат известно време... докато Remus не натиска по-силно болното рамо на Lion, принуждавайки го да отстъпи. Remus рита опонента си в корема, извива ръката му, прескача я и го преобръща през нея, заключвайки cross armbreaker! Lion се мята диво и бързо достига въжетата с крака. Remus го пуска и го издърпва към средата на ринга, навеждайки се, за да заключи отново захвата... Lion обаче го преобръща с малък пакет и бързо го превръща в Cattle Mutilation! Remus рита диво, придърпвайки се назад и поставя крака върху въжетата. Двамата отново се изправят едновременно, Lion бързо напада с мощни чопове през гърдите на Remus, вкарвайки го в ъгъла. Той продължава серията, докато Remus не избегва един чоп, нанася лакът в тила на опонента си, обръща го и го засилва към другия ъгъл... Lion обръща бича... Remus задържа ръката му, завърта се към него и нанася порещ лакът в главата! Remus веднага тръгва за Fujiwara Armbar! Lion инстинктивно прави ново кълбо извън хватката и обсега на опонента си, но при изправянето остава замаян от последния удар и това позволява на Remus да го просне с велосипеден ритник! Remus отново тръгва за Fujiwara Armbar и този път го заключва! Болката разбужда Lion, който едва се обръща под опонента си и го изритва назад от себе си. Remus се изправя след задно кълбо и се завръща с тичащо коляно в рамото му! Той отново заключва Fujiwara Armbar! Lion събира сили за кълбо напред... Remus обаче го следва, задържайки захвата! Lion прави ноов кълбо, Remus го следва... но са близо до въжетата и Lion поставя крак върху тях! Remus изправя опонента си, нанася няколко удара в рамото му и го праща с бич в ъгъла, следвайки го за лакътна преса... Lion обаче вдига крак в гърдите му и следва с множество чопове, окончавайки със суплекс корем до корем! Lion обръща Remus и заключва crossface! Remus бързо търси въжетата със свободната си ръка... и ги открива! Той се възползва, за да се издърпа извън ринга, където да си вземе почивка от опонента си. Lion обаче не му дава такава, следвайки го със суисида! Lion се отърсва от болката, която сам си нанесе с това и връща Remus в ринга. Той го изправя и го просва отново с powerbomb, заключвайки след това бостънски ключ! Remus отказва да се предаде и Lion преминава в STF! Remus отново не се предава и Lion превръща захвата в crossface! Публиката крещи “TAP!”, но не получава каквото иска... и Lion заключва Cattle Mutilation! Remus отчаяно опитва да се отскубне от захвата, ритайки бясно назад, за да се премести по-близо до въжетата... и ги достига! Lion го пуска, издърпва го към средата на ринга и се навежда, за да поднови захвата, но Remus го посреща с лакът в лицето, връща му малкия пакет и го превръща в cross armbreaker! Lion се набира на крака, събирайки всички сили в това да издигне и Remus и го стоварва тежко върху главата му, освобождавайки се. Той го изправя, нанася няколко профилактични чопа и го праща с бич към въжетата... но пропуска ласо. Remus се завръща със сателитно завъртане, спирайки надолу с глава от едната страна на Lion и заключва Kimura! Lion призовава всичката си воля да остане на крака, засилва се на една страна и блъсва опонента си в сглобката, измъквайки се! Remus се набира на крака... и Lion го очаква с якуза ритник, залепвайки го за сглобката! Lion продължава с безмилостна серия от чопове на Кобаши в ъгъла, разкъсвайки кожата по гръдния му кош! След минута чопове, Lion праща Remus от въжетата и го посреща с LARIAT! Lion удря няколко разбуждащи шамара на опонента си, в случай, че е в безсъзнание, обръща го и заключва cobra clutch! Публиката отново крещи “TAP!” Remus обаче запазва разсъдъка си и се търкаля настрани, хващайки въжетата със свободната си ръка! Той се издърпва навън и се обляга на оградите на публиката, за да почине. Lion отново няма намерение да го остави и се засилва за суисида... но Remus го посреща с лакът преди да полети между въжетата! Remus влиза в ринга, вдига Lion на рамо, заковава рамотрошач върху коляното си и заключва Fujiwara Armbar! Този път публиката е на мнение “PLEASE DON’T TAP!” Lion ги слуша и отказва да се предаде, въпреки, че ръката му е извита на 90 градуса от гърба! Той се завърта на една страна, заставайки по гръб, хваща едната ръка на Remus с крака и го обръща в CROSSFACE! Remus събира крака под себе си, обръща се върху Lion и хваща ръката му, заключвайки CROSS ARMBREAKER! Lion се извива, така ще да хване главата на Remus с крака, отскубва го от себе си и заключва COBRA CLUTCH! Remus се изправя с Lion, олюлява се за миг на място, но събира сили и се засилва към ъгъла, блъсвайки рамото на опонента си в сглобката! Remus просва Lion с енцугири и заключва KIMURA! Но е хванал здравата ръка на Lion! Remus пуска, за да се поправи, но Lion се възползва, прехвърля го през ръка и се изправя рязко, след което го вдига в носилка. Опит за Plane… Remus се измъква с лакти и го вдига на рамо – опит за Kryptonite Krunch... Lion също се измъква и избутва Remus към ъгъла, качвайки го върху сглобката. Опит за Bulgarian Suplex... Remus упорито блокира с лакти в главата му и го сваля от въжетата. Remus също влиза, издебва опонента си за ритник в корема... опит за It Came From Japan... Lion се прехвърля зад него, подхваща го за ръцете – ТИГРОВ СУПЛЕКС! CATTLE MUTILATION! Този път Remus е в капан! Той опитва да достигне въжетата, но са твърде далеч! Опитва да се придърпа с крака, но едва се концентрира от болката! Той спира с опитите и вече стои на едно място, борейки се срещу натиска на опонента си! Публиката всеки момент ще изпадне в делириум... но Lion внезапно го пуска и се търкаля в далечния край на ринга, държейки се за рамото! Ръката му не издържа! Remus не може да повярва на късмета си. Той се набира на крака с помощта на въжетата и изчаква и Lion да стане, след което се засилва... завъртане и замах с лакът... Lion заляга! Той го хваща за кръста, но Remus стоварва лакът върху рамото му и минава зад него. Remus го издига в аржентинска носилка и публиката се поизправя на крака. Remus се засилва към средата на ринга – опит за BURNING HAMMER! Lion обаче се прехвърля на крака, избегвайки хватката! Германски суплекс просва Remus върху главата му! Lion го изправя без да пуска захвата и прилага втори суплекс! Следва и трети! Lion издърпва опонента си в ъгъла и се качва на въжетата с гръб към ринга. MOONSAULT! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Remus изкачва въжетата, докато Lion се набира на четири крака пред ъгъла. Remus скача – SHADOWS OVER HELL! FUJIWARA ARMBAR! Lion реагира с обичайно кълбо... Remus обаче го следва! Lion опитва да се извърти, но Remus само засилва натиска върху вече изтормозеното рамо! Следва ново кълбо... и Lion достига въжетата! Remus го пуска, двамата се изправят бързо... и Remus просва опонента си с поредния порещ лакът! Remus се замисля за миг... и излиза от ринга. Той взима един стол от публиката и се връща в ринга. Съдията се опитва да го спре, но Remus го избутва встрани и изчаква опонента си да се изправи и да запази равновесие достатъчно дълго, че да го удари. Lion най-сетне се задържа на крака... Remus напада със стола... LION ИЗБЕГВА УДАРА! Lion заключва COBRA CLUTCH и пада назад, поваляйки опонента си със себе си и заключвайки ножица с крака около тялото му! Двамата са в средата на ринга и Remus не може да помръдне! Публиката е в делириум и отново крещи “TAP!”... и REMUS СЕ ПРЕДАВА! @ 32:40

Победител: Bulgarian Lion

Lion веднага пуска Remus, но остава да лежи до него, притискайки рамото си. Медицинският екип веднага нахлува в ринга, за да провери и двамата. Те донасят носилки за тях и ги изнасят от ринга... но Lion ги спира, слиза от своята носилка и се връща в ринга, за да се качи на въжетата и да вдигне ръце (или поне ръка) като победител. След това отново напуска ринга и се връща в носилката, бивайки изпратен от публиката с викове “LION! LION! LION!

Камерата минава зад кулистите. Хора от екипа са се струпали в един от коридорите. Операторът минава между тях и достига офиса на The Architect. Целият офис е опустошен и изрисуван с безсмислени графити, а самият Architect е в безсъзнание на пода!

В следващото шоу: Какво се е случило? Какво ще прави Lion сега? All Rounders vs. New Age. Финалният мач на Kid Romero? Ledg vs. Loop и още...

14vijko.gif

Браво ! Перфектен event, от който Joro и Johnson, както и МЕ изпъкват най-ярко. Не знам как ги пишеш тия мачове просто ...

Новини „Овча мисъл”

- Следващото шоу на WIW ще се проведе на 26 октомври. То ще се казва Victory.

- Ръководството на WIW са доволни от представянето на някои от по-новите звезди в сравнение с тези от началните шоута. Вече има планове за размяна на някои от ролите.

- WIW подписа с независимия борец Mizernik. Неговата първа поява ще бъде на Victory.

- Сценарният екип има затруднения с образа на Rinoa Heartilly. WIW вече не търси женски подкрепления от SEWA, затова тя не може да бъде редовен борец. Засега тя ще се отдръпне в мениджърска позиция, докато се появи нещо по-подходящо.

- Bulgarian Lion ще пропусне следващото шоу. След мача си с Remus Willmore той действително е получил лека контузия на рамото и затова лекарите ще му дадат зелена светлина едва след две седмици почивка.

- Обявени мачове за Victory са:

Romero’s Last Chance: Kid Romero vs. Lucky Jimmy

Dwayne Johnson vs. RKO

Yo The Real vs. Vito LoGrasso vs. Remus Willmore

WIW Tag Team Titles: D’Lo Brown & Xzibit © vs. BJ Slim & Uchiha G.

14vijko.gif

^ По сценарий, ако Kid Romero изгуби, бива уволнен. Обаче имам планове за него, така че независимо дали ще изгуби или не, остава в компанията, спокойно.

14vijko.gif

• 2 weeks later...

“Критикът няма значение, нито човекът, който посочва как силният се е спънал или как деецът на дела е можел да се справи по-добре. Заслугата принадлежи на човекът, който е в арената, чието лице е венчано за прахта, потта и кръвта, който се бори доблестно, който греши и не изпълва очакванията отново и отново, който познава големия ентусиазъм, великата отдаденост и се похабява за достойна цел, който в най-добрия случай знае що е постижение, а в най-лошия, ако се провали, поне се проваля докато търси висши цели, за да може мястото му никога да не е сред онези студени и плахи души, които не познават ни победа, ни загуба.”

Теодор Рузвелт

ppvuv7.jpg

The Architect открива шоуто в ринга. Той носи патерица със себе си, за да подчертае, че още го държи побоя, хвърлен му на миналото шоу.

A: Добре дошли в WOLFPACK, радвам се, че избрахте нас тази вечер, бла-бла-бла, останалото го знаете от всички клиширани водещи, щом превключите канала на която и да е програма, излъчваща ток-шоута и други глупости. Аз предпочитам да отида направо на въпроса и този въпрос е най-новата сбирщина идиоти, открили се по сложния път, водещ от съблекалните до рампата – Ledg, Rinoa Heartilly, Anger и Bloodydoom. Вие, четири изродчета, сте адски забавни, знаете ли? Миналия път застанахте в този ринг и заявихте, че ще има революция в WIW. Аз не видях революция. Видях как изгубихте времето на феновете и как в края на шоуто, когато не получихте каквото искахте – простете ми, че забравих какво изобщо беше то! – се нахвърлихте върху един според-вас враг. Някъде в този процес допуснахте една много сериозна грешка. Оставихте този враг жив. Оставихте ме ранен, но не и довършен. Наистина ли мислите, че терорът ще ви донесе вашето? Не. Но определено ме накара да искам своето. И сега ще посветя всяка секунда от остатъка на живота си в това да превърна вашия в ЖИВ ПЪКЪЛ! Започвайки още тази вечер: Rinoa, скъпа, зная, че не мога да пускам мачове за титлата ти без разрешение на SEWA, затова се считай за спасена, но Anger и Bloodydoom, вас мога да пускам в какъвто си искам мач. Затова тази вечер вие ще се изправите срещу следващите двама души, които смятах да пратя срещу шефа ви – Y2Joro и Kevin Hero! А Ledg, ти ще срещнеш за последен път един свой познайник. Мислех да е Bulgarian Lion, но за съжаление няма разрешение от лекарите да се състезава заради последното си начинание. Затова нека просто бъде още един рунд срещу LOOP! И още нещо – тази вечер е забранено на ВСИЧКИ от малката ви клика да пристъпват край ринга по време на мач на останалите. Спокойно, наказанието няма да е уволнение – не бих ви уволнил преди да приключа с вас – но ми вярвайте, че ще бъде много по-приятно за вас, ако ме послушате и стоите далеч от мачовете на приятелчетата си. Приятна вечер!

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –

The New Age (Xzibit & D’Lo Brown) © vs. The All Rounders (BJ Slim & Uchiha G)

Xzibit открива срещу Uchiha. Двамата тръгват за сключване, Xzibit бързо го обръща в извиване на ръката зад гърба на Uchiha, който се измъква с лакът, минава зад опонента си и го поваля със захват на кръста, яхвайки го за серия от юмруци. Xzibit веднага се изтъркаля на една страна, търсейки въжетата и се измъква. Следва ново сключване, Xzibit отново заключва ръката на опонента си. Uchiha замахва назад, но Xzibit го обръща и прехвърля с ръка. Uchiha се изправя, Xzibit поватаря прехвърлянето и тръгва за ритник... Uchiha улавя крака му и го просва с мощно ласо! Xzibit се изтъркулва инстинктивно извън ринга и се обляга на оградите, за да провери дали всички зъби са на мястото си. Brown слиза при него, за да види дали е добре. Вътре в ринга, Slim влиза и се засилва от въжетата и Uchiha го хвърля над въжетата и върху шампионите! Slim връща Xzibit в ринга и Uchiha приземява тичащ крак-брадва за 2. Uchiha изправя Xzibit и го праща в ъгъла за порой от юмруци в кръста и гърдите, следван от бич в отсрещния ъгъл, преса, бич от въжетата и бедрен ритник за още 2. Смяна, Slim влиза със суплекс за Xzibit и веднага заключва STF! Brown влиза и прекъсва! Brown погва Slim с тежки чопове през гърдите, но Uchiha също влиза и го прекъсва с ритник в кръста. Slim и Uchiha погват Brown със свои чопове, двоен бич към въжетата и го олюляват с двоен обърнат лакът. Стерео падащи ритници в коленете свалят Brown с етаж по-надолу и в удобна позиция за стерео ритници в гърдите му! Xzibit се намесва, но Slim избегва сабления му удар, рита го през бедрото, за да го свали на колене и следват нови стерео ритници в гърдите. Slim покрива Xzibit – 1.. 2... НЕ! Slim изправя Xzibit и дава знак за финал, приготвяйки го за Scud Storm #1... издигане... Xzibit се прехвърля в залез, преобръща Slim, който се завръща с Shining Wizard... но Xzibit заляга и се изправя с ритник в корема му, следван от жесток експлодер! Xzibit се олюлява на крака, изчаква партньора си да се изправи в ъгъла им и се сменя. Brown влиза с подновена ярост и напада Slim с тежки юмруци, изтиквайки го в ъгъла, където продължава с раменни блокове. Следва бич в ъгъла, засилка... Slim вдига ботуш. Slim се качва на въжетата и полита с летящо тяло... но Brown го улавя и го вдига над глава. Uchiha влиза, за да помогне, но Brown хвърля партньора му върху него. Двамата се изправят бавно... и Brown ги просва с двойно ласо! Шампионът вдига Slim, запилява го в ъгъла си и се сменя с Xzibit. Brown вдига Slim отново над глава и го спуска по корем върху коляното на партньора си. Xzibit допълва с кебрада! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit продължава с бърз суплекс и се приготвя за нова кебрада... Slim обаче се помества. Xzibit пада на крака, избегва ласо и се впуска в засилка. Slim минава под него, прескача го на връщане и опитва прехвърляне с крака, но Xzibit се премята над него. Slim се изправя и навежда за прехвърляне през рамо... Xzibit отговаря със светкавичен вратотрошач за 2. Смяна, Brown се завръща с ритници за Slim. Той го приготвя за бомба, издигане... Slim отговаря с юмруци в главата на шампиона и се спуска на крака, продължавайки с лакти и немощна засилка... Brown го спипва с издигане за Sky-High… Slim се измъква, гмурва се в кълбо към ъгъла си и това е смяна! Uchiha влиза с тежки чопове и лакти за Brown, който ги поема с чудовищна издръжливост, подканвайки го да продължава. Uchiha продължава да го налага и евентуално увереността се пропуква и Brown опитва да отвърне, но Uchiha се измъква от лапите му и го поваля на колене с падащ ритник в сгъвката. Uchiha зарежда ритник в главата... Brown обаче го избегва и отговаря с ботуш в лицето! Uchiha се изправя веднага! Той избегва ласо, нанася лакти в главата на Brown, позиционирайки го пред свободен ъгъл, отдръпва се и забива свиреп падащ ритник в корема му, залепвайки го за сглобките! Uchiha се отдръпва в противоположния ъгъл и се засилва, нанасяйки скачащ удар с колене в гърдите на опонента си! Brown се свлича победен и Uchiha покрива – 1.. 2... Xzibit минава извън ринга и качва крака на партньора си на въжетата! Slim прогонва Xzibit оттам, докато Uchiha изправя Brown и му нанася лакти, водещи до бич в другия ъгъл, засилка и нов скок... но Brown го посреща във въздуха с ботуш в лицето! Шампионът се отдръпва към ъгъла си за смяна, Xzibit веднага се качва на въжетата и влиза в ринга с ракетен ритник в гърдите на олюляващия се на крака Uchiha! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit вкарва няколко ритника в торса на Uchiha и го души с пета пред ъгъла му, вбесявайки Slim, който обаче е възспрян да влезе от съдията. Xzibit изправя опонента си, праща го към въжетата, прехвърля го през рамо и добавя салто от място за още 2. Xzibit се засилва рязко към ъгъла на претендентите и бута Slim от ръба с мощен лакът, след което се завръща към Uchiha с ритник в корема и опит за X Killa... Uchiha обаче се измъква и го бута към въжетата. Xzibit обаче избегва приготвеното на връщане ласо и отговаря с булдог. Xzibit добавя сентон върху гърба и покрива – 1.. 2... НЕ! Шампионът издърпва опонента си в ъгъла си и се сменя. Brown влиза и двамата засилват Uchiha от въжетата, приготвяйки двойно ласо на връщане... Uchiha обаче избегва и се хваща за въжетата, за да не се оттласне, сочейки зад шампионите. Те се обръщат... и Slim полита от въжетата с ракетен ритник за Xzibit! Brown се обръща... и Uchiha също полита, заковавайки летящ чифт колене в гърдите му, поваляйки го с цялата си тежест! Slim изправя Xzibit и го приготвя за Scud Storm #2... Xzibit обаче отговаря с лакти и го бута в изправящия се Uchiha. Slim пада при сблъсъка, Uchiha се олюлява... и Xzibit го просва със суперритник в лицето! Покриване – 1.. 2... Slim прекъсва! Slim изправя Xzibit, нанася ритник в корема и заковава Falcon Arrow върху коляното си! Uchiha покрива – 1.. 2... Brown прекъсва! Brown рита Slim през гърдите и го праща в ъгъла, следвайки с масивна преса. Slim се олюлява към него... и Brown го просва със силова бомба! Brown се обръща към Uchiha... който го посреща със свой суперритник, олюлявайки го на място. Uchiha се засилва и заковава CHIDORI! Brown обаче издържа на атаката, оставайки на крака. Uchiha се засилва отново... избегва ласо, нанася падащ ритник в сгъвката на шампиона, сваляйки го на едно коляно и се засилва отново... и Xzibit го посреща с енцугири! Xzibit приготвя отново X Killa... Uchiha обаче блокира и вдига шампиона в електрически стол. Slim намира баланс на крака и се качва на сглобката в близкия ъгъл – DOOMSDAY DEVICE! Uchiha покрива – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Brown се завръща в уравнението с мощно ласо за Slim и издебва Uchiha със SKY-HIGH! Той издърпва Xzibit върху него – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Brown не вярва на очите си! Той бързо маха Xzibit от опонента им и се качва на въжетата, хвърляйки свирепи погледи във всички посоки. LO DOWN! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Slim успява да издърпа партньора си преди сблъсъка! Brown се поиздига на едно коляно, търсейки опонентите си... и Slim го олюлява с Shining Wizard! И Glimmering Warlock! Uchiha се засилва пред него – SHINING CHIDORI нокаутира Brown! Xzibit вече е на крака и търси Slim със суперритник... но Slim хваща крака му! Uchiha го разтърсва с енцугири! Slim го дръпва към себе си и заковава SCUD STORM #1!Uchiha не губи време и покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 21:00

Победители: BJ Slim & Uchiha G (3rd champions)

Победителите се изправят на въжетата с новите си титли, празнувайки победата си под аплодисментите на публиката. Kevin Hero също влиза, за да празнува с тях, дори взима и микрофон, но Slim го избива от ръката му преди да каже нещо, изкрещявайки „Не разваляй мига!”

Remus Willmore е зад сцената. Операторът се доближава до него, но той просто избутва камерата настрана и продължава пътя си по коридора...

Kid Romero е седнал срещу стената на съблекалните и гледа съсредоточено в шкафчетата вътре.

KR: Това ли е? Това ли е последния път, в който виждам това място? Не мисля така. Не разбирате. Ще победя. Мога. Зная, че мога. И ще го докажа. Моят опонент е човекът, когото лично аз вкарах в тази компания – Lucky Jimmy. Той не може да ме победи. Всички го видяха в tryout мача ни. И сега ще е иронично, че именно човекът, когото въведох тук ще е човекът, който ще ми помогне да остана. Само гледайте...

Kid Romero vs. Lucky Jimmy

Jimmy иска да започне с ръкостискане, като бивш партньор по двойки и приятел. Romero поема ръката... и го просва с ласо! Romero вкарва безмилости ритници в гърба на опонента си, яхва гърба му и допълва с юмруци в тила и изкривяване на лицевите черти. След още няколко Romero изправя Jimmy и го поваля отново със суплекс за 2. Следва серия от лакти-брадва за още 2. Romero изправя Jimmy и го праща в ъгъла, където забива преса с ласо и продължава с раменни блокове в корема. Бич към въжетата и падащ ритник в гърдите повалят Jimmy за още 2. Romero заключва камилски ключ. Jimmy изглежда в несвяст, буквално увиснал в ръцете на опонента си и съдията вдига ръката му веднъж... два... тр-не! Jimmy задържа ръката си вдигната, поизправя се бавно с опонента си и рязко се измъква изпод него, препъвайки го по лице на тепиха. Jimmy се впуска в засилка и заковава тичащо DDT! Jimmy изправя Romero, хваща ръцете му в пеперуда и го вдига в канадски гърботрошач... Romero обаче се спуска зад него, рита го в кръста и го засажда с булдог! Още ритници за Jimmy и Romero отново заключва камилски ключ. Минутка мъчение, Jimmy опитва да се бори, накрая успява да се вдигне на колене... после и на крака, вдигайки опонента си със себе си на гръб. Той се засилва към ъгъла и блъсва Romero в сглобките. Но Romero не се пуска. Ново блъскане. И трето. Четвърто. Romero най-сетне се свлича от гърба му и Jimmy веднага следва с торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy опитва Lucky DDT... Romero блокира, падайки на колене и забива юмруци в корема на опонента си, отдръпвайки го, изправя се с лакти в главата, опит за суплекс... Jimmy се измъква и опитва залюляващо DDT... Romero стъпва на крака, отново се измъква с юмруци в ребрата и просва Jimmy със заден суплекс. Romero изкачва сглобката, полита и приземява крак-брадва от върха! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Jimmy и го качва на рамо за Fatality Strike... Jimmy се измъква и го просва с обърнато DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy позиционира Romero със загребващо тръшване в средата на ринга и се качва в един от ъглите. Romero обаче се изправя бързо и го пресича на въжетата. Следва кратка размяна на удари, Romero надделява и се изправя с Jimmy на третото въже, след което го връща в ринга със СУПЕРПЛЕКС! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Romero опитва отново Fatality Strike... Jimmy обаче се измъква и го бута в сглобките. Засилка... Romero посреща опонента си с обратен лакът, качва се на въжетата и се хвърля с летящо тяло... и Jimmy го посреща с коляно в корема! Пеперуден захват – COLT .45! Jimmy се качва на сглобката пред Romero и маха срещу него да се изправи. Romero събира сили... набира се на крака... изправя се срещу Jimmy, който скача напред – SPIKE DDT! Jimmy има едно последно нещо да каже на бившия си партньор – LUCKY DDT! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 7:40

Победител: Lucky Jimmy

The Architect се добира до ринга с патерицата си и иска микрофон от екипа край ринга. Той поздравява Jimmy за победата и го изпраща по рампата, след което изчаква Romero да се изправи и свести.

A: Romero, ти получи своите три шанса. И ги пропиля! Събирай си багажа и да не съм те видял повече в този ринг!

Romero продължава да гледа Architect, опитвайки да смели новината... след което избухва в ярост и напада съдията, при което в ринга нахлува охрана, която да го ескортира извън залата.

Започва нова музика. На рампата излиза най-новата придобивка на WIW – Mizernik! Той слиза царствено по рампата, изкачва бавно стълбите, водещи към ринга, подчертавайки всяка своя крачка, само и само да дразни още повече феновете. Влиза в ринга, изкачва бавно всеки ъгъл, за да огледа всеки край на залата, продължавайки да предизвиква освирквания към себе си. Накрая взима микрофон и застива в средата на ринга.

M: WOLFPACK Indy Wrestling… значи това било? Това ли е всичко, което получавам? Получавате безценен дар като мен и как се отнасяте? С освирквания? Мразите ли ме? Това няма НИКАКВО значение! Знаете ли кой съм аз? Аз съм ИЗБРАНИЯ! Аз идвам тук, за да получа своето. Да си получа отреденото. Веднага щом подписах, аз прекарах дни и дни в разглеждане на записи на шоуто, за да видя какво представлява така наречената ми „конкуренция”. И знаете ли какво? Никой не може да се сравнява с това, което виждате пред себе си. Аз съм най-доброто, което ще получите, докато идвате на тези шоута. Много скоро ще разберете. Аз съм ИЗБРАНИЯ! Писано ми е да бъда велик. А каквото е писано, това ще се случи. Очаквайте още от мен... много скоро...

Vito LoGrasso vs. Yo The Real vs. Remus Willmore

Remus остава в ъгъла си, докато Vito и Yo се нахвърлят един срещу друг в сключване на раменете. Vito, като по-едър, изхвърля Yo далеч назад, катурвайки го при един от ъглите. Yo изкачва сглобката в ъгъла, за да отвърне, но Vito веднага спринтира дотам и го хвърля от въжетата в средата на ринга. След това Vito се насочва към Remus, който не му обръща внимание и продължава да гледа в нищото пред себе си. Vito размахва ръка пред лицето му, побутва го, за да предизвика реакция и имитира плач и сълзи, подигравайки се на загубата му. Отново никаква реакция. И Vito го зашлевява! Това разбужда Remus, който го погва с поредица от лакти, извеждайки го чак до другия ъгъл, където продължава с поредица от саблени удари от място. Бич за Vito е контриран и Remus отива в отсрещния ъгъл. Vito се засилва... и изяжда ботуш. Той се обръща... и Yo го очаква с падащ ритник в гърдите. Remus се насочва към Yo... който го поваля до Vito с втори падащ ритник в гърдите. Yo се засилва от въжетата, скача в хоризонтално завъртане и приземява преса и върху двамата си опоненти! Yo изчаква Vito да се изправи и нанася няколко юмрука в главата му, опит за бич, Vito контрира и го праща в ъгъла, следвайки го. Yo изкачва ъгъла в движение и се връща назас с moonsault преса, поваляйки Vito! Remus е на крака и търси главата на Yo с лакът... Yo избегва и нананся енцугири в тила, следвано от huracanrana за 2! Vito се изправя и Yo се засилва към него... сателитно завъртане около Vito... който го спира внезапно с гърботрошач. Vito изправя Yo и го хвърля над въжетата и извън ринга, след което издебва Remus и го бута в ъгъла за коляно в корема, обратен лакът в главата, змийски очи и ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito качва Remus в носилка и се завърта за Hope Killer... Remus се измъква с лакти, бута Vito към въжетата, посреща го с коляно в корема, засилва се и добавя и коляно в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus изправя Vito и го приготвя за It Came From Japan... Vito обаче блокира, нанася юмруци в корема, ъперкът и го хваща за гърлото за задушаващо тръшване. Remus опитва да блокира, но Yo полита от въжетата и наанся ракетен ритник в тила му, при което той увисва в ръката на Vito – CHOKESLAM! Vito се обръща към Yo и се засилва... и Yo веднага заляга, издърпвайки третото въже надолу, катурвайки опонента си извън ринга. Yo изчаква Vito да се изправи, засилва се, скача върху третото въже в движение и се хвърля във въртяща преса, просвайки го край оградите! Двамата лежат дълго там, Yo най-накрая се изправя и се връща в ринга, при изправящия се Remus. Yo го поема с лакти, но и получава лакти в отговор. Лактите на Remus се оказват по-здрави и той изтласква Yo в един от ъглите, където го РАЗТЪРСВА от порой удари с лакти в главата, последният от които свлича Yo до долния обтегач. Remus се отдръпва в отсрещния ъгъл, засилва се обратно и забива коляно в главата на опонента си! Той го изправя, опит за It Came From Japan... Yo се измъква и се впуска в немощен спринт към въжетата... и Remus го засича на връщане с порещ лакът в лицето! Опит за туш – 1.. 2... Vito издърпва Remus извън ринга и го блъсва в оградата, след което влиза обратно в ринга. Vito изправя Yo и го качва в носилка, завъртане... след което го пуска и се засилва към влизащия Remus с Gore.... но Remus го разтърсва с порещ лакът! Remus вдига Vito пред себе си и забива cradle DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Следва опит за Kryptonite Krunch... но Yo го прекъсва с ритник в корема и Front Stabber! Vito се приземява на крака пред превития Remus и го вдига в носилка – HOPE KILLER! Vito се обръща към Yo... който го атакува с ритници в корема, опит за бич... Vito контрира бича в германски суплекс... Yo обаче се приземява на крака! Vito се вдига на колене, за да види какво се случи... и Yo го рита в тила! Vito се изправя, залитайки към въжетата, Yo допълва с бедрен ритник и го изхвърля от ринга! Yo сканира ринга за секунда, изкачва най-близкия до Remus ъгъл и полита – HIGHWAY TO REALITY! Покриване – 1.. 2... 3! @ 9:15

Победител: Yo The Real

Yo се изправя невярващо, радвайки се на победата си. Vito нахлува бързо, бесен, че за пореден път го изпреварват до туша, но Yo се плъзва под въжетата и продължава да празнува на излизане по рампата.

Dwayne Johnson е в съблекалните.

DJ: Спрете се за миг. Сега забравете всичко, случило се през последните няколко шоута, защото от тази вечер всичко започва наново. ВЕЛИКИЯ не е губил нито веднъж, възходът му до върха тепърва предстои. RKO, съжалявам за теб, но ти си белязан като жертва #1 от много идни. Не ме интересува кой ще е шампиона на компанията след 1, 2, 3, 4 или 5 шоута, Ledg, Loop, Y2Joro, Bulgarian Lion или който и да е – ВЕЛИКИЯ идва за пояса и съжалява всеки, притежаващ го в мига, в който възможността се отвори. Johnson се изказа! Сега напусни...

Dwayne Johnson vs. RKO

Johnson с лекота прекъсва сключването и избутва RKO в един от ъглите, следвайки го с шамари, но RKO избегва първия и го погва със свои юмруци и ритници в корема. Опит за бич, Johnson контрира и забива ранен гръбнакотрошач! Покриване – 1.. 2... НЕ! Johnson мисли да приключва рано, търсейки Hollywood Walk of Fame... RKO обаче не е съгласен и нанася лакти в тила му, освобождава се в засилка и го бута на тепиха със северно ласо. RKO добавя гарвинови настъпвания по цялото тяло на опонента си и покрива – 1.. 2... НЕ! RKO заключва приспивателно. Johnson остава под натиска за кратко, след това отвръща с бавно изправяне и лакти в ребрата, бавно освобождавайки се и продължавайки с шамари, насочвайки опонента си към ъгъла зад него. Когато го достига, Johnson се обръща с поздрав за публиката и един последен шамар олюлява RKO на място и той се свлича по лице в краката на другия. Johnson покрива – 1.. 2... НЕ! Johnson изправя RKO и го засилва към въжетата, залягайки за прехвърляне, но RKO го посреща с ритник в главата. Johnson минава под ласото на опонента си и се впуска в своя засилка, но RKO го посреща на връщане с уранаги! Покриване – 1.. 2... НЕ! RKO дебне Johnson докато се изправя... Best From The West… блокирано! Johnson вдига опонента си и го качва на въжетата, където нанася чук в гърба му и се качва зад него, приготвяйки заден суперплекс. RKO обаче отвръща с юмруци и един последен лакът, сваляйки Johnson от въжетата. Той го изчаква да се изправи отново и полита с летящо тяло! Johnson поема удара... и го обръща в туш – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно... RKO блокира ритник, но пропуска ласо... Johnson улучва с втори ритник в корема и го засажда със светкавично DDT! Johnson скача на крака и дебне RKO.... Hollywood Walk Of Fame… RKO контрира във въздуха със свое DDT! Двамата кежат известно време, след което се изправят бавно... шамар от Johnson, юмрук от RKO, шамар, юмрук, шамар, юмрук... RKO избегва следващия удар, навлиза в засилка, избегва гръбнакотрошач на връщане, опит за Best From The West... Johnson го избутва отново към въжетата и го обезглавява с брутално ласо! Johnson вдига RKO и следва с HOLLYWOOD WALK OF FAME! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 6:40

Победител: Dwayne Johnson

INTERMISSION!

Ledg, Rinoa Heartilly, Anger и Bloodydoom са в съблекалнята си. Последните двама се приготвят за мача си, а другите посрещат камерата.

Ledg: Architect, усещаш ли колко жалък ставаш? Аз ти давам побоя на живота ти и как отвръщаш? Като ме замеряш със същите парцали, които не ме улучиха нито предния път, нито преди това, нито по-преди това. Колко още пъти ще пратиш Loop срещу мен, докато най-сетне разбереш, че той НИКОГА няма да ме свали от трона ми? И все пак те поздравявам за куража ти, да се появиш тук тази вечер, след всичко, което отнесе предния път. Естествено, трябва и отбележа и глупостта ти да го направиш, защото тази вечер, веднага щом приключа с Loop, ще получиш още от същото. Така и така заговорих за Loop... друже, ти си като една лепкава котка, с девет живота, всеки от които е посветен в това да ме дразниш. След толкова време обаче колко съм свалил? Поне осем със сигурност. И тази вечер, друже, когато получиш още от същото и лежиш с последни сили в средата на тепиха, чакайки и третото отброяване, знай, че ще ти бъде за последно.

(Anger се намесва.)

Anger: Kevin Hero, стари приятелю, виждам, че и ти не се отказваш. И този път идваш с друг наш приятел. Двамата сте просто нищожни пионки в тази игра и знайте, че ще ви смачкаме. Точно както правехме с вас преди време. Добрите стари времена ще се завърнат, за да ви наранят, а аз и Bloodydoom ще сме оръжиеносците им! А след това идва редът на новите ти приятелчета – Uchiha G и BJ Slim. Честито за победата им... но тя ще е краткотрайна радост...

eXtreme eXellence (Anger & Bloodydoom) vs. Kevin Hero & Y2Joro

Joro открива срещу Bloodydoom. Като стари познайници, двамата веднага навлизат в размяна на лакти, търсейки надмощие над опонента си. Joro надделява, праща Bloodydoom в празен ъгъл, омаломощава го с няколко ритника в корема и го засилва с бич към въжетата, тръгвайки за падащ ритник... но Anger спира партньора си и Joro пада по гръб на тепиха. Bloodydoom веднага отговаря с лакът-брадва в ребрата, следван от втори, следван от няколко ритника. Bloodydoom изправя Joro, нанася лакти, бич в ъгъла си и смяна с Anger. Двамата ритат задружно опонента си в корема, следва двоен суплекс и последователни крак-брадви. Anger покирва за 2. Той продължава с още лакти в главата, бич към празен ъгъл и засилка... Joro се отдръпва и Anger скача върху сглобката. Joro напада краката му, но Anger прави салто зад него... и се нанизва на суперритника на Joro! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Joro изправя опонента си и се сменя с Hero... и при вида на Hero Anger веднага скача назад и през ринга и се сменя с партньора си. Bloodydoom свива рамене и влиза, двамата с Hero сключват рамене, Bloodydoom с лекота го изтласква към въжетата, следва с бич и замах, Hero минава под ласото, минава под лакътя на връщане и... спира пред Bloodydoom сочейки му назад. Bloodydoom се обръща... и Joro го олюлява с енцугири в главата! Hero го подхваща за Hero’s Welcome… и Anger се намесва, бутайки го в Joro! Hero се обръща, за да види нападателя си и Anger го посреща с ритник в корема, юмрук в главата и бич... Hero контрира бича... и Anger се хваща за въжетата. Hero тръгва към него... и Bloodydoom го напада в с юмруци в гърба и го просва със заден суплекс! Anger излиза, докато Bloodydoom рита падналия Hero и го души с пета до предупреждение. Bloodydoom изправя Hero, нанася юмруци в главата и го поваля със суплекс. Той се качва на въжетата и се приготвя за скок... но Hero се изправя рязко, с един скок се озовава пред него и още един скок води до SUPER FRANKENSTEINER! Bloodydoom се връща от високо по гръб в ринга и Hero не се бави, за да покрие – 1.. 2... НЕЕ! Hero отново изкачва въжетата и полита за двойно настъпване... няма никой вкъщи! Bloodydoom се олюлява на крака и търси Hero с ласо... не улучва и Hero отговаря с лакът в тила и опит за Hero’s Welcome... Bloodydoom се измъква с лакти и отново замахва с ласо... Hero блокира с чук в ръката и заключва крават! Крават-плекс просва Bloodydoom за 2! Hero не пуска захвата си, изправя Bloodydoom и го повежда в празен ъгъл, качвайки го на сглобките, следвайки с крават-о-клазъм! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero се сменя с Joro, който влиза с набелязана цел краката на Bloodydoom, опитвайки Walls of No Tomorrow... но Anger влиза и... Hero му заключва крават! Joro обръща Bloodydoom в WoNT! Двамата извиват опонентите си в средата на ринга, но евентуално Anger събира сили и се завърта, пращайки Hero в Joro, прекъсвайки и двете хватки! Anger издърпва партньора си в ъгъла им и влиза със сляпа смяна, нападайки спорещите Hero и Joro с двоен падащ ритник, след който Hero се изтъркаля извън ринга. Anger допълва с арабска преса върху Joro за 2. Той го издърпва към празен ъгъл, където нанася ритници и го яхва за кратко душене. Anger праща Joro с бич в отсрещния ъгъл, засилва се и нанася dropsault в гърдите му! Joro залита напред... и Anger го прехвърля с huracanrana, приковавайки краката му – 1.. 2... НЕ! Следва салто от място – 1.. 2... НЕ! Следва премятащ сентон – 1.. 2... НЕ! Anger скача и с кебрада от близките въжета... и Joro вдига колене! Joro се изправя бавно, посреща отмъстително настроения Anger с ритник в корема и powerbomb! Joro не го пуска, издигане и следва втора бомба! И трета бомба! Joro пада от умора и двамата остават да лежат – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ двамата се добират до ъглите си за смяна! Bloodydoom влиза с ласо за Hero, който избегва и отговаря с лакти и падащ ритник. Hero продължава с втори падащ ритник. Следва торнадно DDT от място! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero прилага бич в празен ъгъл и следва със засилка... Bloodydoom го посреща с ботуш в лицето, сателитно завъртане и руско помитане! Bloodydoom изкачва сглобката и приземява крак-брадва от върха! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom сигнализира за край на мача и опитва Legendary Destroyer... Hero блокира, падайки на коляно, отдръпва опонента си с юмруци в корема и навлиза в засилка, водеща до crucifix bomb! Hero се качва на въжетата в ъгъла и полита – двойно настъпване от върха! Опит за туш – 1.. 2... НЕЕ! Hero вече приготвя и Hero’s Welcome... Anger обаче се намесва с енцугири в тила му и скача на раменете му – REVERSE RANA! Anger качва Bloodydoom върху опонента си – 1.. 2... Joro прекъсва! Anger напада Joro, който избегва ласото му и го изхвърля с ласо извън ринга, следвайки го за размяна на удари край оградите. Bloodydoom се изправя бавно, вижда губещия хватката си партньор и навлиза в засилка, водеща до суисида върху Joro! Anger и Bloodydoom нападат падналия Joro с ритници, без да обръщат внимание на изправящия се Hero, който застава до въжетата, с един скок се качва върху тях и отскава с SHOOTING STAR PRESS ВЪРХУ ВСИЧКИ ИЗВЪН РИНГА! И четиримата лежат край оградите, докато феновете тропат диво и скандират “HOLY SHIT!” След време Hero упсява да се изправи, избира си Bloodydoom и го връща в ринга, следвайки го. Той опитва за пореден път Hero’s Welcome... Bloodydoom обаче се съвзема и се отдръпва назад, забивайки гърба на Hero в сглобките. Bloodydoom продължава с обратен лакът в главата му и го окачва в дърво на обета. Той се отдръпва до другия ъгъл, крещи нещо по Anger извън ринга и се засилва с бейзболен ритник в главата на Hero! Anger влиза в ринга, разтърсва глава, за да събере погледа и също се засилва, нанасяйки падащ ритник в гърдите на Hero! Двамата го свалят от сглобките, позиционират го на колене в средата на ринга, нанасят стерео ритници в гърдите и гърба му, просвайки го по лице, Bloodydoom заключва камилски ключ и Anger го прекъсва с падащ ритник в лицето на опонента им! Bloodydoom покрива – 1.. 2... Joro влиза и прекъсва туша! Anger напада Joro, но получава лакът в лицето и Joro го изхвърля над въжетата. Joro се качва на второто въже в най-близкия ъгъл и изчаква Bloodydoom, за да го просне отново с ракетен ритник! Следва кебрада! Hero се набира на крака, сканира за миг ринга и допълва със своя кебрада върху Bloodydoom! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕ! Anger се завръща в ринга със свой ракетен ритник за Joro! Anger се изправя бързо, в движение избегвайки лакът от Hero и се завръща със сателитно завъртане и LA MISTICA! Anger извива ръката на бившия си партньор, но съдията го предупреждава, че не е редовна смяна и че трябва да напусне ринга. Joro го прекъсва с ритник, изправя го и го приготвя за бомба. Bloodydoom обаче се намесва с мощно ласо, обезглавяйки Joro! Hero се изправя и напада Bloodydoom... Anger обаче издърпва партньора си и Hero налита на съдията, който се обръща рязко, за да се предпази. Hero се спира навреме, но Bloodydoom се възползва от разсейването и нанася удар под пояса! Hero се обръща бавно и Anger го олюлява допълнително със суперритник! Bloodydoom добавя ритник в корема и заковава LEGENDARY DESTROYER! Anger задържа Joro, докато Bloodydoom покрива – 1.. 2... 3! @ 19:42

Победители: Anger & Bloodydoom

Anger и Bloodydoom напускат ринга бързо, тъй като Joro влиза разгневен със стол в ръка. Двамата му се подиграват, докато излизат по рампата, след това се обръщат към камерата и правят знаци около кръста си, казвайки, че скоро там ще има нещо.

Loop е в съблекалнята си, седнал на една от пейките и впил поглед в пода. Когато камерата се доближава, ясно проличава, че на лицето му има усмивка.

Loop: Ах, Ledg, Ledg, Ledg… понякога можеш да разсмиваш толкова много. Отваряш голямата си уста, вярвайки си на всяка своя дума, вярвайки, че някой освен самия теб те взима насериозно. (Loop вдига поглед, вече с напълно сериозно изражение.) Всичко свърши. Край! Имах толкова много шансове и все нещо ми попречваше да получа своята победа. Мислиш си, че това е последния ми шанс? Не, не е. Ако трябва, ще си потроша гърба в този ринг и ще си заслужа още и още шансове да се добера до теб. Но не е нужно. Виждаш ли, тази вечер всичко приключва. Вече научих всичките ти трикове, вече зная всичките ти номера. Всичко свърши. Сега приятелчетата ти не могат да доближат ринга, значи се само аз и ти и това ще бъде решаващия фактор. Всичко свърши. Вече няколко седмици се смея на твоята „революция”, която дори не зная дали е започнала. Събрал си на куп всякаква сган като The New Age и мислиш, че това е достатъчно за революция? Всичко свърши. След няколко минути, когато застана лице в лице с теб, когато видиш огъня в очите ми, когато видиш решителността ми и узнаеш колко безполезно ще е да се съпротивляваш, когато те ПРИКЛЮЧА и те накарам да пищиш от болка и да се предадеш и когато получа твоята... титлата на WIW, АЗ ще ти покажа как се започва революция! Всичко свърши, Ledg. Ерата на новия шампион настъпва веднага щом сляза от ринга и ще посветя всяка капка кръв, пот и сълзи в това тя да бъде лишена от червеи като тебе.

(Loop се изправя и излиза от съблекалнята.)

WIW WORLD CHAMPIONSHIP –

Ledg © vs. Loop

Двамата търпеливо изчакват представянето си от The Bard, изчакват и началния гонг. Изчакват и след това. Те прекарват първата минута в наблюдаване, всеки с впит поглед в очите на опонента си, изчаквайки напрежението да се покачи, тълпата да стане още по-шумна или да стихне. Ако погледите можеха да убиват, и двамата вече щяха да са шест метра по-надолу. В един, по нищо неразличаващ се от останалите миг, чувствата на двамата изригват и те се впускат един срещу друг, навлизайки в размяна на жестоки удари – никой не щадеше противника си, всеки се състезаваше да нанесе по-силен удар. Чоп. Лакът. Юмрук. Европейски ъперкът. Чоп. Юмрук. Лакът. Ъперкът. Шамар. Серията продължи, двамата се блъскаха из ринга, допирайки всяко въже, без да се спират дори за миг. Достигат отново въжетата и дори не забелязват как се прекатурват взаимно извън ринга, ударите им продължават да се сипят неспирно. Размяната се пренася в тълпата, вече добавяйки към ударите си и взети от публиката пластмасови бутилки или чаши. Ledg първи взима надмощие след като разлива чаша бира в очите на опонента си и го поема със серия от ъперкъти, отнасяйки го до стената на залата, където го праща с бич, блъсвайки гърба му в нея. Ledg тръгва решително да продължи ударите си, но Loop се завръща с рязко ласо през корема му, ритник в ребрата и продължава със свой ъперкът и лакти, повеждайки шампиона обратно през публиката и към оградите. Бич прекатурва Ledg през оградите и той отново е край ринга. Loop го следва с чук в гърба от оградите и юмруци в главата. Следва нов бич... но Ledg го контрира и праща Loop с лице в стълба на ринга! Ledg застава от другата страна на стълба, хваща ръцете на претендента и ги дръпва рязко към себе си, блъсвайки челото му отново в стълба! И отново! И отново! Ledg връща Loop в ринга, застава над него и се усмихва зловещо. Той го изправя и го пренася до въжетата, държейки го за косата, така че да покаже на публиката вече подутото му и кърваво чело. Докато Ledg се наслаждава на мига, Loop събира сили и връща лакът в лицето му, освобождавайки се. Ledg се отдръпва, притискайки вече кървавата си устна и Loop се възползва за обезглавяващо ласо! Loop го изправя, нанася ритник в корема и го засажда с PILEDRIVER! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Loop се отдръпва в един от ъглите, клатейки замаяно глава и опипвайки подутината на челото си. Междувременно Ledg се изправя на крака, търсейки опонента си с поглед. Loop го открива първи с второ ласо! И втори PILEDRIVER! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Loop този път се изправя веднага и опитва трети piledriver... Ledg блокира, падайки на коляно, нанася юмруци в ребрата му и се изправя с рязък ъперкът с дясна ръка, следван от ъперкът с лява. Завъртане и третият ъперкът просва Loop. Ledg отново пада на колене, почива за миг, след което яхва опонента си и нанася юмруци в челото му, размазвайки кръвта от подутината по цялото лице! Ledg прекъсва, изправя Loop и му зашлевява няколко подигравателни шамара, олюлявайки го пред себе си, след което скача за Final Execution... и Loop го избутва към въжетата, посрещайки го със сателитно завъртане и гъботрошач! Loop остава на тепиха, притискайки лицето си, а Ledg се мята диво, опитвайки да върне чувството в гърба си.Двамата евентуално се изправят, Ledg опитва да поднови атаката си, но Loop го пресича с ритник в корема, следван от втори, и трети, бич към въжетата и саблен удар. Ledg се изпрвя... и пада от втори саблен удар. Loop следва с падащ ритник и шампионът пада и се изправя в ъгъла. Loop заковава преса, изчаква го да се олюлее напред и го прехвърля със суплекс северно сияние с мост – 1.. 2... НЕ! Loop се набира на крака и тръгва за Sharpshooter... Ledg обаче го прихваща при навеждането с малък пакет – 1.. 2... НЕЕ! Двамата стават едновременно, Ledg пропуска ласо и Loop заключва приспивателно... и Ledg го контрира със заден суплекс! Шампионът издебва Loop качен на второто въже и го просва с летящ ъперкът! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Следва вертикален суплекс... и коляно-брадва в челото! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg отново яхва Loop за порция юмруци, но този път Loop хваща ръцете му и заключва ножица с крака около тялото му. Натискът около кръста кара шампиона да се гърчи, но той събира сили, бавно се изправя на крака и вдига Loop със себе си, засилвайки се към ъгъла и блъсвайки го в сглобката. Ledg се освобождава и добавя рамене в корема, след което качва опонента си върху въжетата и го следва за суперплекс. Loop опитва да се съпротивлява, нанасяйки няколко лакътя в главата на Ledg... но Ledg отговаря с удар с глава в подутото му чело, едва не го събаряйки извън ринга. Ledg хваща олюляващия се Loop за косата и го приготвя – СУПЕРПЛЕКС! Ledg се претъркулва върху опонента си – 1.. 2... НЕЕ! Ledg недоволно се изправя и започва да дебне хищно претендента. FINAL EXECUT… Loop го бута във въжетата, посреща го с ласо през корема и го просва с руско помитане! Loop се набира на крака, следван от шампиона и го поваля отново с гърботрошач! Loop бавно и олюлявайки се намира пътя си до най-близкия ъгъл, изкачва го до второто въже и приземява лакът в ребрата на опонента си! Опит за туш – 1.. 2... НЕЕ! Loop става, намира баланс на краката си и тъси тези на Ledg за Sharpshooter... но Ledg се съпротивлява при обръщането, търсейки диво въжетата, за да е спасен. Loop го издърпва в средата на ринга и... заключва SHARPSHOOTER! Ledg се извива под натиска в бедрата и гърба, но твърдо отказва да се предаде и отчаяно лази – използвайки пръсти и нокти – към най-близките въжета... и ги достига! Loop го пуска и Ledg прегръща най-долното въже с цяло тяло. Loop се навежда, за да го отскубне от него... и Ledg бърка в очите му! Ledg веднага се изправя и тръшва Loop от пълен нелсън! Той го изправя, завежда го до средата на ринга и му дава знак да изчака там, докато се залюлява от въжетата, търсейки го с Total Elimination ласо... и Loop заляга и подсича свивката на коляното му с рамо. Loop заключва FIGURE 4! Ledg бясно удря с юмруци в тепиха, стараейки се да не опира рамене в него и същевременно опитвайки се да преобърне захвата! Loop блокира първия опит за обръщане... блокира и втория... и Ledg най-сетне го обръща, но Loop вече е близо до въжетата и се хваща бързо, освобождавайки се. Двамата се изправят почти едновременно... и Ledg нанася ритник в корема и светкавично DDT, засаждайки кървавото чело на Loop в тепиха! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Ledg удря юмруци в тепиха и се изправя вбесено, дебнейки отново Loop... FINAL EXECUTI... Loop го отхвърля напред, качва го в носилка на връщане и го издига, спускайки го върху коленете си... но Ledg се приземява на крака преди да срещне коленете и се впуска в засилка... Loop се изправя... пропуска ласо... FINAL EXECUTION! Всяка фибра от тялото на Ledg ликува, докато покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Тълпата избухва от удоволствие, докато Ledg не може да повярва и опитва да се изправи на крака. Шампионът отново дебне Loop, който се изправя по-бавно от всякога. След цяла вечност според Ledg следва нов опит за Final Execution… Loop го избутва напред, следвайки го с ключ на кръста, двамата се блъсват във въжетата и Loop го връща назад с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... Ledg допълва кълбото – ЕДНО.. ДВЕ... Loop добавя още едно завъртане, обръща се и издърпва шампиона в средата на ринга за краката, заключвайки SHARPSHOOTER! Тълпата отново не може да си намери място от удоволствие, докато Ledg се гърчи под новия натиск. Той отново влага всички сили в това да достигне въжетата, но те вече му се струват адски далеч и опитите му стават все по-вяли и по-вяли... и Rinoa си проправя път към ринга, качвайки се на ръба и крещейки по Loop! Той отказва да пусне Ledg, но съдията се намесва, казвайки й да се върне в съблекалните. Това вече кара Loop да отиде пред нея и също да я предупреди да се маха. Тя обаче го предизвиква, сочейки му лицето си, почти просейки да я удари. Loop се колебае твърде дълго и Ledg се изправя, нападайки го в гръб с двоен чук юмруци. Късообхватно ласо просва Loop по лице и Ledg му се присмива, докато се отдръпва бавно, крещейки „Сега вече е края!” Засилка за ритник в главата... LOOP ХВАЩА КРАКА МУ! Loop се изправя, гледайки го с разярен и кървав поглед и го поваля на пода с драконов тирбушон! Rinoa отново се качва на ринга... и Loop я УДРЯ с лакът, просвайки я край ринга! Loop се връща към Ledg и заключва SHARPSHOOTER! Ledg търси въжетата... и Loop го връща в средата на ринга! Ledg опитва да се обърне отново... Loop го задържа на място! Ledg забива нокти в тепиха, отчаяно търсейки начин да се доближи максимално до въжетата... малко по малко, той ги достига... ръката му е милиметри от най-долното... и Loop го издърпва отново в средата на ринга! Ledg крещи от болка... И СЕ ПРЕДАВА! @ 28:55

Победител: Loop (3rd champion)

Loop пуска опонента си и взима немощно титлата от ръцете на съдията, който вдига неговата ръка под бурните овации на тълпата! Той събира сили да се изправи на крака, изкачва и сглобката и вдига високо и победоносно новата си титла, без да обръща внимание на смъкващия се от ринга Ledg, който си тръгва по рампата с държащата се за лицето Rinoa. Неговият момент настъпи! Той изпълни обещанието си! Сега е неговото време да ликува!

Очаквайте в WIW следващия път: Нови претенденти за нови шампиони. Сблъсък на групите. Наказанието на Rinoa за намесата й. И още...

14vijko.gif

Страхотен event ! Имаме смени на титлите, спечелих срещу 2 от най-големите звезди във федерацията. Както винаги МЕ си беше класика. Нямаш слаб мач, перфектен дневник :)

The_Phenomenon

е най-сетне раздвижване в този раздел. съжалявам че скоро не съм коментирал ама около два месеца нямах достъп до компютър, много добри направо страхотни мачове. честито на новите шампиони. Истина е че в този дневник слаби мачове няма

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Новини „Овча мисъл” –

- Следващото шоу на WIW ще се състои на 9 ноември. То ще се казва ”Retribution”.

- Bulgarian Lion получи зелена светлина от лекарите си за завръщане в ринга.

- Профилът на Kid Romero е свален от сайта на WIW.

- Заради ангажименти към независими компании, Loop ще пропусне следващото шоу.

- Скоро WIW ще проведе първия по рода си Gimmick Overload мач. В него ще се изправят петима души с четири условия за елиминация. При използване на един вид елиминация, този метод вече не може да бъде използван за елиминиране на друг участник.

Пример (с 4 души): Бият се борци А, Б, В и Г. Условия за елиминация са Pin, Submission и Table. Ако борец А елиминира борец Б чрез предаване, то отпада като опция за отстраняване на друг борец. Ако борец В елиминира борец Г като го тръшне през маса, единственият останал начин да се спечели мача е чрез туш.

Bulgarian Lion vs. Lucky Jimmy

Remus Willmore vs. Yo The Real

Debut Match: Mizernik vs. Kevin Hero

WIW Tag Team Titles: Uchiha G & BJ Slim © vs. Y2Joro & Dwayne Johnson

14vijko.gif

• 2 weeks later...

„Око за око, зъб за зъб.”

Съществувам, за да има равенство. Кради и ще те ограбя. Нарани и ще те нараня.

„Каквото ти на мен – това и аз на теб.”

Не съм тук, за да бъда последица от действията ти. Не съм тук, за да раздавам справедливост. Не съм тук, за да поправям грешки. Съществувам, за да има равенство. Количеството болка, което си нанесъл, ще ти бъде върнато до последния процент. Това е моят смисъл.

„Каквото повикало, такова се обадило.”

Седни, помисли, спомни си всичко, което си сторил на този, на когото имаш зъб. Той ме праща. Пресметни колко пъти си го прецаквал, обиждал, наранявал. Пресметни колко има да ти връща. Той ме праща. Значи ти ще си получиш своето. Защото съществувам, за да има равенство.

„Ще получиш каквото си дал.”

Аз съм Възмездието.

retribution.jpg

The Architect (този път без патерица) открива шоуто за пореден път.

A: Добре дошли, добре заварили и толкова за глупавото представяне. Ако не ви харесва, захапете ме. Сега... седя си аз в офиса почти цял ден, умувайки какво ли да измисля, за да почерня живота на революционерите, които в момента би трябвало да треперят в съблекалнята си. И реших да го карам по-полека. Ето какво реших... Първо, Ledg: ти губиш правото си на реванш за титлата. Тъй като нямам право да ти го отнемам завинаги и да ти забранявам да се състезаваш за титлата завбъдеще, ще ти дам възмжоност да станеш отново претендент още на следващото шоу, когато ще се изправиш срещу другите двама, които вече си заслужиха правото да бъдат претенденти – Y2Joro и Kevin Hero! Второ, Anger & Bloodydoom: вие, смешници, някак си успяхте да вземете две поредни победи над доста сериозни опоненти. Признавам си, впечатлен съм. Но... мисля да не ви дам мач за титлата, не и тази вечер. Но можете да си пробвате късмета следващия път. Трето, Rinoa Heartilly: въпреки че предупредих всички да не се намесват в мачовете на другите, ти реши да не ме послушаш. Не зная защо, но го направи. Силно съжалявам, че не мога да ти отнема онази хубава титла, която носиш около кръста си, но все пак зная как да те накажа още тази вечер. Ти си състезателка в тази компания и имаш договор, позволяващ ми да те включвам във всякакви мачове. Затова ще те събера с цялата ти дружинка и четиримата ще се изправите срещу... не знам... THE NEW AGE! Още тази вечер, четирима на четирима в елиминационен мач! За тази вечер е това, само чакайте да видите какво съм ви приготвил после. И нека всеки си вземе пример от вас преди дори да насочи пръст към мен!

(Architect хвърля микрофона и напуска ринга доволен.)

Bulgarian Lion vs. Lucky Jimmy

Двамата започват с ръкостискане, следвано от сключване на раменете. Jimmy бързо се измъква преди физически по-едрия Lion да го надвие и извива ръката му, прилагайки напрежение на лекуващото се рамо. Lion се опитва да се извърне, но Jimmy следва движенията му, задържайки ръката зад гърба му. Lion опитва да се измъкне с лакът, но Jimmy се навежда и извивда допълнително китката, засилвайки напрежението в рамото и сваляйки опонента си на колене. Lion застива на място за миг, след което бавно се изправя, завърта се рязко, освобождава се с шамар през ръцете на Jimmy и го поваля с падащ ритник. Jimmy се изправя бързо... и попада в саблен удар. Ново изправяне... и Lion го просва със суплекс през глава. Lion изправя Jimmy, прави пеперуден захват и го тръшва с нов суплекс през глава. Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion търси Cattle Mutilation... и Jimmy се бори, достигайки въжетата преди да бъде обърнат. Ново начало, двамата търсят сключване, но този път Jimmy го прехвърля с ръка, следва с второ прехвърляне и с падащ ритник, отдръпвайки Lion в един от ъглите. Jimmy следва с преса... и изяжда ботуш! Lion пога Jimmy с патентованите си чопове, изтласквайки го чак до другия ъгъл за разтърсваща серия, окончаваща с поредния суплекс през глава. Lion отново опитва Cattle Mutilation... и Jimmy намира въжетата преди обръщането. Този път Jimmy се изтъркулва извън ринга, за да даде почивка на гърба си. Lion не смята да му я даде, засилвайки се за суисида... но Jimmy го пресича с лакът между въжетата! Jimmy веднага се качва на ръба на ринга, изстрелва се с прашка навътре и заковава падащо DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy следва с торнадно DDT от ъгъла! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy изкачва въжетата в ъгъла и се приготвя за скок... но Lion е по-бърз, качвайки се пред него с олюляващи чопове. Опит за Bulgarian Suplex... Jimmy блокира с удар с глава и отскубва Lion от себе си с лакти в главата. Jimmy бута опонента си в ринга и се изправя на третото въже... полита... и Lion го улавя! Lion го позиционира в носилка – опит за PLANE! Jimmy го контрира с DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Той се връща в ъгъла и отново го изкачва, този път без прекъсвания. Скок за жабешка преса... няма никой вкъщи! Lion издебва Jimmy и го преобръща с обезглавяващо ласо! Lion добавя германски суплекс! И втори! И трети, допълнен с мост – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Jimmy намира сили да се изправи... и Lion го просва с тигров суплекс с мост – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Lion е безмилостен, следвайки с драконов суплекс – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Lion качва Jimmy върху сглобката и го следва, опитвайки BG Plex. Jimmy блокира, задържайки се в името на живота си за въжетата. Lion го пуска, за да го омаломощи с няколко удара, но Jimmy го изпреварва с лакът върху лекуващото се рамо. И втори. Третият удар го олюлява и Jimmy го бута от сглобката. Jimmy следва със скок и SPIKE DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕЕ! Jimmy изправя Lion и го засажда с LUCKY DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕ! Jimmy го изправя за ново DDT... но Lion го избутва до ъгъла, блъсвайки го в сглобката. Lion продължава със серия от мощни чопове и Jimmy увисва в ъгъла след опак чоп през главата! Lion го качва на сглобката и го следва – BULGARIAN SUPLEX! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 9:10

Победител: Bulgarian Lion

Lion помага на опонента си да се изправи след мача и го поздравява за добрия опит, след което взима микрофон.

BL: След цял месец бездействие, аз най-сетне се завърнах! Цял месец не можех да накарам лекарите да ми дадат разрешение да се боря. „Не!”, казваха всички, „Имаш твърде сериозни поражения в рамото.” И все пак аз направих това, което правя най-добре – преборих се с раните си и се върнах тук, за да отстоявам своето! Изненадан съм, че The Architect не ме спомена сред претендентите в следващото шоу, но няма нищо. За никъде не бързам. Мога да почакам. Ще преборя този и онзи и когато отново получа шанса си за златото, шампионе, който и да си ти тогава, аз ще те детронирам и отново ще бъда на върха! Считай се за предупреден...

Операторът из коридорите се натъква на Remus Willmore, който се насочва към ринга за мача си. Той тръгва към него за интервю... но Remus го игнорира и продължава към рампата...

Remus Willmore vs. Yo The Real

Remus започва мача облегнат в ъгъла си, гледайки замислено в нищото пред себе си. Yo отива при него и първи атакува със серия от лакти, добавяйки няколко ритника в корема. Remus контрира бич, пращайки Yo в отсрещния ъгъл и го следва... но Yo с един скок се озовава върху сглобката и полита със салто назад, поваляйки опонента си с тяло! Yo се засилва за кебрада... Remus обаче вдига колене, нацелвайки гърдите му, след което се изправя и го просва с мощен лакът в главата. Remus го изправя, опитвайки It Came From Japan... Yo се прехвърля зад него, избутва го към въжетата, опитвайки кълбо на О’Конър, но Remus се задържа и Yo се връща сам назад. Remus го напада... и влиза в huracanrana, плъзвайки се извън ринга. Yo не го чака да се върне, следвайки го със скок над въжетата и залез, бутайки го с гръб и прехвърляйки се чак в публиката! Yo не спира дотук, засилва се към оградите, скача върху тях и приземява падаща преса върху лежащия на матраците Remus! Публиката реве от удоволствие, докато Yo връща опонента си в ринга и изкачва най-близкия ъгъл, въртейки ръце над главата си. HIGHWAY TO REALITY… Няма никой вкъщи! Remus почива в седнала позиция, докато изчаква опонента си да се изправи... след което се изправя със завъртане и го просва с порещ лакът в главата! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus го изправя, засилва се и зарежда нов лакът... Yo го блокира с ритник-колело! Yo бърза да добави премятащ сентон и покрива – 1.. 2... НЕ! Yo издебва Remus с енцугири, завежда го в ъгъла и го връща с торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo се качва на въжетата, приготвяйки нова премятаща хватка... но Remus се изправя рязко и бута въжетата, разваляйки баланса му! Yo пада върху слабините си и се свлича пред ъгъла. Remus събира сили, засилва се и нанася коляно в главата му! Изправяне, бич към въжетата, Remus го посреща с коляно в корема, засилва се пред него след като пада в седнала позиция и нанася още едно коляно в главата! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus изправя опонента си, качва го на рамо и се приготвя за Kryptonite Krunch... Yo обаче нанася коляно в гърба му, освобождавайки краката си и се спуска зад него, преобръщайки го от залез... Remus прави кълбо назад, изправяйки се и зарежда ново коляно... Yo обаче пада по гръб, избегвайки коляното, скача на крака и се впуска в засилка... Remus го поема в сателитно завъртане... и Yo засажда ново DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo опитва да заключи Reality Pain... Remus обаче търси въжетата, достига ги бързо и се издърпва извън ринга. Yo застава до въжетата, скок върху тях... и Remus влиза в ринга... Yo скача на ръба на ринга, поема опонента си с рамо в корема, премята се след прашка над него и навлиза в засилка... и Remus го ОБЕЗГЛАВЯВА с велосипеден ритник! Remus го изправя – KRYPTONITE KRUNCH! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Remus се изправя с безразличие на лицето, вдига и Yo и го приготвя за It Came From Japan... Yo обаче ссе завръща с немощни лакти в тила му, бавно откъсвайки го от себе си и залитайки назад към ъгъла. Remus се засилва за преса... и изяжда ботуш! Yo се качва на върха и полита, просвайки опонента си с ракетен ритник! Remus пада пред отсрещния ъгъл и Yo се засилва, скачайки на второто въже, втори скок го отнася на третото въже и трети скок го понася в салто назад... няма никой вкъщи! Remus също изкачва въжетата, изчаквайки Yo да заеме позиция пред ъгъла – SHADOWS OVER HELL… Yo се отдръпва и Remus се просва по лице пред ъгъла! Yo го преобръща с магистрала – 1.. 2... 3! @ 8:55

Победител: Yo The Real

Yo веднага излиза от ринга, радвайки се на неочаквания си успех. Remus остава да седи известно време в ринга, сменяйки няколко изражения на лицето си, последното от които раздразнение, преди отново да премине в безразличие и да напусне ринга, акомпаниран от скандиранията “Haha! You lost!” *clap*clap*clapclapclap*

Y2Joro и Dwayne Johnson са зад сцената.

Y2J: Как така отново се озовах с тебе? Преди време не бях ли претендент за световната титла? И защо сега пак трябва да си печеля това място?

DJ: Стига хленчи, много говориш. И аз не се радвам – моето възкачване вече започна, а внезапно се оказвам отново в отборната дивизия. Е, поне ни изправят директно срещу шампионите, за което нямам нищо против. Само едно нещо – НЕ МЕ РИТАЙ В ЛИЦЕТО!

Y2J: НЕ БЕШЕ НАРОЧНО!

(Двамата продължават спора си, докато операторът бавно се отдръпва...)

Kevin Hero, BJ Slim и Uchiha G са в съблекалнята си. Slim и Uchiha се приготвят за мача си и тъкмо нарамват титлите, когато Hero вижда отдръпващия се от Y2Joro и Dwayne Johnson оператор.

KH: ЕЙ! Идваш при нас, нали?

Оператор: Аз... такова...

KH: Въпрсът беше реторичен, влизай. И спри да говориш! Идваш, за да чуеш какво мисля за нашия новопристигнал „избранник”, моя опонент? Или пък да се порадваш на моите братлета преди победата им над първите им опоненти? BJ, G, ще казвате ли нещо на... (Hero се оглежда и вижда, че Slim и Uchiha вече са излезли от съблекалнята)... Ехо? О, много зряло – да напускате по време на интервю! Ще кажа на The Architect! Къде отидохте... ?

(Hero напуска съблекалнята, а операторът бърза да тръгне в другата посока.)

The All Rounders (BJ Slim & Uchiha G) © vs. Y2Joro & Dwayne Johnson

Slim и Joro откриват мача със сключване. След кратко бутане из ринга, Joro опитва да вземе превес с извиване на ръката, но Slim следва движението със завъртане и извива неговата, минавайки зад него и след това заключвайки headlock. Joro се измъква с избутване към въжетата и посреща Slim с раменен блок, поваляйки го, след което се засилва от въжетата. Slim минава под него, изправя се и го прескача на връщане, след това опитва прехвърляне през рамо... Joro блокира... Slim нанася коляно в корема му и опитва суплекс... Joro минава зад него, опит за германски суплекс... Slim се отскубва и минава зад Joro в свой опит за германски... Joro се засилва към въжетата и Slim го връща назад с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Joro допълва кълбото – 1.. 2... Slim го избутва към въжетата и се изправя... и Joro го посреща с ласо! Slim се изтъркаля до ъгъла си, без да отделя поглед от Joro. Двамата се сменят с партньорите си. Johnson и Uchiha влизат, започвайки състезание по зяпане. Johnson първи го нарушава с шамар. Uchiha отвръща с лакът. Шамар. Лакът. Uchiha избегва следващия шамар и нанася още няколко лакътя, следвани от бич... Johnson контрира бича... Uchiha минава под ласото и отговаря с бедрен ритник. Johnson no sell-ва и го обезглавява с мощно ласо! Slim влиза в ринга и просва Johnson със свое ласо! Joro влиза в ринга и просва Slim с друго ласо! Съдията извежда нередовните смени извън ринга, докато другите двама се съвземат бавно. Johnson опитва да продължи доминацията си със суплекс, но Uchiha се измъква насред издигането с удар с коляно в главата му, поваля го със захват на ръката и яхва гърба му, засипвайки тила му с тежки юмруци. Uchiha оставя Johnson, изчаква го да застане на колене и заковава ритник-кука върху темето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Uchiha изправя Johnson и се сменя с партньора си. Шампионите пращат Johnson в един свободен ъгъл и Slim засилва Uchiha към него... и Uchiha забива преса с колене в гърдите му! Johnson залита напред... и Slim го поема във вертикален суплекс. Uchiha ляга пред тях, вдигайки колене и Slim заковава Falcon Arrow на Johnson върху коленете му! Slim покрива – 1.. 2... НЕ! Slim заключва STF! Johnson се извива под захвата и събира всички сили, издърпвайки се към въжетата, но колкото по-близо достига, Slim засилва все повече натиска. Накрая Joro се намесва и изритва опонента си, освобождавайки го. Slim се изправя бързо и навлиза в спор с Joro. Когато отново се връща към Johnson... той го поема с гръбнакотрошач! Johnson достига ъгъла си и следва смяна! Joro влиза и поваля влезлия Uchiha с лакът. Joro поваля и Slim с ласо. Падащ ритник за Uchiha. Енцугири олюлява Slim и Joro следва с ритник в корема и powerbomb! Joro вдига и Uchiha в бомба и го стоварва върху Slim! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Joro хваща краката на Slim и заключва WALLS OF NO TOMORROW! Той извива опонента си почти на две... но Uchiha се намесва и засажда суперритник в лицето на Joro, пращайки го да увисне на въжетата. Johnson се завръща със серия от шамари, отдалечавайки опонента си до ъгъла, дава поздрав към публиката и го прехвърля над въжетата с един последен шамар! Johnson се обръща... и Slim го посреща с коляно в корема. Опит за Scud Storm #2... Johnson блокира с лакти и опитва Hollywood Walk Of Fame… Slim също блокира с лакти и отново опитва SS#2... Johnson го блокира с удар с глава в челото му и Slim го пуска и се обръща... и мигновено заляга, виждайки суперритник на Joro, който полита към Johnson! И Johnson улавя крака му! На лицето на Johnson е изписано върховно раздразнение, а Joro само свива невинно рамене. Johnson го пуска троснато... и в същия момент Uchiha полита от въжетата с ракетен ритник в тила му, пращайки го в Joro! Slim поема замаяния Joro и го изхвърля от ринга, след което вика партньора си и двамата прилагат TORNADO-PLEX на Johnson! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Slim се сменя с Uchiha, който дебне Johnson, докато се изправя... засилва се... CHIDORI… Johnson избегва! HOLLYWOOD WALK OF FAME! И двамата са в ринга, никой не мърда. Преди съдията да започне да брои, Johnson започва да лази към ъгъла си, където Joro отново се е върнал. Смяна! Joro изкачва въжетата, а от отсрещния ъгъл Slim влиза, за да го спре... но Joro е по-бърз и полита с ракетен ритник в гърдите му! Joro се насочва към Uchiha, изчаквайки го да се изправи... ритник в корема, издигане за powerbomb… Uchiha отговаря с юмруци в главата му, отдръпвайки го бавно назад... и Joro се препъва от застаналия на четири крака Slim, падайки по гръб. Uchiha пада на крака, скача на място и добавя двойно настъпване върху гърдите на Joro! Покриване – 1.. 2... НЕ! Uchiha изправя Joro и го поднася на Slim, който нанася няколко свободни удара в корема му и се засилва... право в ласото на Johnson! Uchiha пуска Joro и се насочва към Johnson, който го поема с шамари, връщайки го назад. Johnson се засилва обратно към въжетата и зарежда ласо... и Uchiha се навежда, при което Johnson отнася главата на непомръдналия от мястото си Joro! Докато Johnson гледа виновно, Slim и Uchiha го нападат с двойни брадви в гърба и го изхвърлят от ринга. Johnson опитва да се върне, но Slim го поваля на пода със суисида! Uchiha изправя Joro, вдига го в носилка и заковава DVD! Joro остава седнал от силата на сблъсъка в ринга и Uchiha застава пред него, измервайки го с ръце... и го УБИВА с ритник в главата! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 16:10

Победители: BJ Slim & Uchiha G (1st defense)

Slim и Uchiha се събират в ринга, поздравявайки се за голямата победа. Те излизат, когато Johnson влиза. Johnson вперва поглед в Joro и не помръдва от мястото си, докато другият се изправя бявно с ръка на главата. Двамата се гледат известно време и внезапно Johnson изкрещява “Are you FUCKING kidding me?”, вдига ръце и излиза от ринга. Joro може само да свие рамене и да го последва...

Mizernik обикаля коридорите, оглеждайки арената, когато среща камерата.

M: Иде време за първия ми мач. Първото доказателство, което че получите за моята съдба на ваш спасител от всички идиоти, които си мислят, че могат да направят нещо за вас. Много скоро няма да оставя и сянка от съмнение в мозъците ви, че аз съм именно избрания да властва и величее тук и никой друг. Така е писано, това ще се случи...

”The Phenomenal” Kevin Hero vs. Mizernik

Mizernik започва мача с думи, казвайки на Hero, че ще е много по-бързо и безболезнено просто да падне за туш. Hero оглежда ринга, после и тълпата, свива рамене и се излягва в средата на ринга. Отначало Mizernik го гледа съмнително, след това обаче тръгва да го покрие... и Hero го преобръща в пакет -1.. 2... НЕ! Двамата се изправят рязко и Hero открива официално мача с лакти в главата на опонента си, праща го с бич от въжетата и го поваля с падащ ритник. Той се радва на доброто начало със салто от въжетата и позира на третото въже, докато Mizernik се изправя. Hero го поема с още лакти, следва нов бич в ъгъла и опит за преса... Mizernik обаче го прехвърля от външната страна на въжетата. Hero блокира следващата атака на Mizernik с рамо в корема, прехвърля се след прашка над него и влиза в засилка... и Mizernik го посреща с атомно спускане и го просва с енцугири! Покриване носи 2! Mizernik изправя опонента си и нанася юмруци в главата му, бута го в ъгъла, продължава с няколко ритника в корема и го праща в отсрещния ъгъл. Засилка... Hero се прехвърля над въжетата, заставайки зад тях, но Mizernik се спира с крак върху сглобката. Hero опитва да го посрещне отново с рамо в корема, но Mizernik го прескача и приземява крак-брадва в тила му, провесвайки го на въжетата. Mizernik издърпва Hero така че да държи главата му, докато краката му са върху второто въже и го засажда с висящо DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mizernik продължава с юмруци в челото на опонента си и добавя приспивателно. Hero успява да се изправи, измъква се с няколко лакътя в ребрата и се отскубва... и залита, подпирайки се на въжетата, замаян от досегашните удари в главата! Mizernik се насочва към него... но Hero събира ума си за едно прехвърляне от външната страна на въжетата. Hero отново опитва раменен блок... и Mizernik отново скача на място и приземява крак-брадва върху тила му, провесвайки го върху второто въже! Mizernik влиза в ринга, засилва се от отсрещните лицето и засажда 61Knee в лицето на Hero, връщайки го да залита в средата на ринга. Mizernik издебва Hero докато се наведе и забожда тичащо DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Когато Mizernik изправя Hero, той едва събира погледа си. Mizernik нанася няколко свободни юмрука в главата му, праща го в ъгъла и заковава преса. Той качва опонента си върху сглобката и се качва пред него, приготвяйки го за суперплекс... Hero блокира, задържайки се за въжетата и отвръща с юмруци в корема. Mizernik си връща баланса с удар в главата на Hero, но когато отново опитва суперплекс, Hero го контрира и го пуска с освобождаващ обърнат суплекс пред ъгъла! Hero изчаква опонента си да се изправи, събирайки междувременно погледа си, след което полита... и приземява ДВОЙНО НАСТЪПВАНЕ върху правия си опонент! Двамата падат в ринга и събират сили да се изправят... Hero успява пръв, но не е сигурен къде е Mizernik, който пък се набира на крака в един от ъглите и се засилва с ласо... Hero избегва и заковава Пеле ритник! Hero удря глава в ринга и я завърта, за да събере поглед, след което се изправя с рев и изчаква опонента си. Лакът поваля Mizernik. Ласо поваля Mizernik. Hero го засилва с бич и го прехвърля през рамо. Hero го издебва отново, минава със скок зад него и заковава crucifix bomb! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero издърпва опонента си пред един от ъглите и изкачва сглобката, сигнализирайки за край на мача... но Mizernik се изправя рязко и го пресича! Mizernik отново се качва за суперплекс... Hero отново се съпротивлява и го бута в средата на ринга, след което полита и го просва със SUPERMAN ELBOW! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Hero изправя опонента си и тръгва за Hero’s Welcome... Mizernik веднага пада по гръб и го преобръща с вътрешен пакет за 2. Hero се завръща с енцугири, олюлявайки го и го се приготвя за торнадно DDT... Mizernik обаче блокира, нанасяйки юрмуци в корема му, качва се при него и най-после го просва със суперплекс! HERO NO SELLS! Той се изправя мигновено, забива ботуш в лицето на Mizernik и изкачва сглобката, полита и приземява двойно настъпване! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Hero тръгва за Hero’s Welcome... Mizernik блокира с лакти, Hero прехвърля захвата около кръста му, за да го задържи на място, Mizernik се засилва напред и се извръща внезапно, пращайки Hero в съдията и той се спира миг преди да го блъсне. Докато съдията се обръща инстинктивно, за да се предпази, Mizernik се възползва за удар под пояса на Hero! Той го обръща към себе си и сигнализира за край на мача – и го засажда с CRADLE PILEDRIVER! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 12:40

Победител: Mizernik

Mizernik празнува победата си, изкачвайки един от ъглите, за да изгледа всички пред себе си с изражение, крещящо „Нали ви казах!”, след което се връща по рампата.

INTERMISSION!

ELIMINATION RULES –

Ledg, Anger, Bloodydoom & Rinoa Heartilly vs. The New Age (D’Lo Brown, Vito LoGrasso, RKO & Xzibit)

Ledg оставя Bloodydoom да започне срещу Xzibit. Двамата сключват рамене, следва бутане из ринга, Bloodydoom надделява и избутва Xzibit в ъгъла си, където Anger и Ledg хваща ръцете му и Bloodydoom нанася свободни удари в торса му. Смяна с Anger, двамата пращат Xzibit от въжетата, Bloodydoom го препъва с крака, Anger приземява крак-брадва върху тила му, Bloodydoom заключва камилски ключ и Anger нанася падащ ритник в лицето му! RKO влиза на помощ, но eXtreme eXellence го поемат с двойно прехвърляне през рамо върху Xzibit. Vito също влиза, но пропуска Gore и двамата го поемат с ритници в корема в ъгъла, Bloodydoom пада пред него и Anger заковава падащ ритник-преса от гърба на партньора си! Те се обръщат за последния останал в опонентския ъгъл... и Brown ги обезглавява с двойно ласо! Той издърпва Xzibit в ъгъла си и се сменя сляпо. Той изчаква опонентите си да се изправят и ги подканва да го нападнат. Те атакуват с ритници, юмруци и лакти, но без ефект върху двуметровия си опонент. Anger се сменя с Ledg, който влиза със свежи удари, но отново без ефект. Bloodydoom нанася падащ ритник, карайки Brown да направи крачка назад. Anger нанася падащ ритник за още една крачка назад. Ledg добавя трети падащ ритник, отдръпвайки го още, но никой не го поваля. Brown се завръща към тях... и Rinoa полита от въжетата с ракетен падащ ритник в гърдите му! Brown се спира на място без да показва признаци на болка, но тогава другите трима опоненти заковават стерео падащи ритници, бутайки го да седне. Ledg се засилва зад него и нанася ъперкът в тила му, а Anger и Bloodydoom добавят стерео падащи ритници в лицето, бутайки го по гръб! Ledg покрива, докато другите напускат ринга – 1... Brown го ИЗХВЪРЛЯ от себе си и Ledg се търкулва извън ринга. Той се обръща, за да се върне... и Xzibit го просва със залез над въжетата! Vito изправя Ledg край ринга и със Xzibit го атакуват с юмруци, но Bloodydoom се притичва на помощ, поемайки Vito. RKO се присъединява към въргала. Anger влиза в ринга и застава до въжетата... скок върху тях... SHOOTING STAR PRESS ВЪРХУ ВСИЧКИ ИЗВЪН РИНГА! Ledg евентуално се връща в ринга, но се изправя лице в лице срещу Brown и отново залита да излиза... но Brown го хваща за главата и го ЗАПИЛЯВА в единия ъгъл, където опустошава корема му с масивни раменни блокове. Brown хвърля Ledg през ринга, изчаква го да стане и го убива с ласо! Опит за туш – 1.. 2... Rinoa влиза и рита Brown в главата, след което излиза максимално бързо. Brown й хвърля пренебрежителен поглед, после изправя Ledg и го засилва от въжетата, навеждайки се... Ledg се спира и го рита в главата, след което се сменя с качилия се в ъгъла им Anger. Anger изкачва въжетата с един скок и полита с ракетен ритник в главата на Brown, който залита чак до ъгъла си. Vito се сменя сляпо и влиза. Anger напада... и Vito го отстранява с ботуш в лицето! Vito изправя опонента си, бута го в празен ъгъл, нанася коляно в корема, лакът в главата, змийски очи, засилка... Bloodydoom го препъва от извън ринга и Vito залита право в бедрения ритник на Anger! Anger долазва до ъгъла си и следва смяна. Bloodydoom влиза и поема изправилия се в ъгъла Vito с раменни блокове и бич... Vito контрира... Bloodydoom се блъсва в сглобката и залита... и Vito го просва с ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... Anger спасява! Vito се сменя с RKO, който тръшва Bloodydoom със загребване в средата на ринга, прави знак сякаш казва на събрали се около него хора да се отдръпнат и започва серия от Гарвинови настъпвания по цялото тяло на опонента си! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! RKO заковава самбо суплекс и отново покрива за 2. Той следва с опит за Best from the West... Bloodydoom го избутва и RKO влиза право в противниковия ъгъл, където получава ъперкът от Ledg. Bloodydoom бързо се сменя, Ledg влиза и нанася ъперкът с лява и дясна ръка, завъртане и дисков ъперкът просва RKO за 2. Ledg опитва обърнат гъботрошач... RKO се извърта, контрирайки с опит за Best from the West... Ledg го контрира с бутане към въжетата, където Anger и Bloodydoom го очакват със стерео енцугири! RKO залита обратно... и Ledg го улавя с FINAL EXECUTION! Anger и Bloodydoom мигновено влизат в ринга, изчиствайки противниковия ъгъл от хора, докато Ledg покрива – 1.. 2... 3! @ 10:00

Vito влиза и тръгва към Ledg, който веднага се сменя. Anger влиза на мястото му и тръгва към Vito за сключване, но в последния момент минава под лапите му и нанася ритници в бедрата му. Anger се засилва за ласо... Vito обаче избегва и го просва с германски суплекс! Vito рита падналия Anger няколко пъти, изправя го и го вдига над глава, пращайки го надолу с глава в един от празните ъгли! Vito дебне от отсрещния ъгъл, но Bloodydoom влиза и пресича опита за Gore с бедрен ритник! Anger се засилва към Bloodydoom, който поема крака му и асистира за салто върху Vito! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger рита няколко пъти Vito, връщайки му ударите с обиди и се сменя с Bloodydoom. Двамата разкрачват краката на Vito и Anger излиза. Bloodydoom добавя още няколко ритника, изправя Vito и тръгва за бич... Vito контрира и опитва суплекс през глава... Bloodydoom отговаря с удари с глава, засилва се наново, преминава в сателитно завъртане и опит за руско помитане... Vito блокира с лакти и го тръшва със странично тръшване за 2! Brown вика Vito за смяна, но вместо това Vito опитва задушаващо тръшване... и Bloodydoom блокира с вътрешен пакет, но вместо да покрие, скача към ъгъла си и се сменя с Anger. Vito се изправя навреме, за да поеме ракетния ритник на Anger! Anger и Bloodydoom издебват Vito... следва ритник в корема от Bloodydoom, енцугири от Anger го олюлява и двамата го завършват със стерео суперритници! Xzibit и Brown отказват да се намесват, докато Anger покрива – 1.. 2... 3! @ 15:23

Anger и Bloodydoom остават в ринга, гледайки към останалите бивши отборни шампиони. Brown влиза и двамата се нахвърлят върху него с лакти, сипейки удари където могат, опитвайки да го извадят от равновесие. Brown ги избутва с чудовищна сила, но пропуска двойно ласо и двамата нападат бедрата му с ритници, сваляйки го на колене. Xzibit влиза да помогне, но те го пресичат с ритници в корема и го качват върху раменете на Brown. Anger се качва на въжетата пред опонентите си, а Bloodydoom се засилва от тези зад тях... Anger полита нанася ракетен ритник в гърдите на Xzibit, а същевременно Bloodydoom нанася падащ ритник в гърба на Brown, разделяйки ги в две различни посоки! Bloodydoom излиза, а Anger приземява standing shooting star върху Brown! Покриване – 1.. 2... и Brown го ОТХВЪРЛЯ от себе си, изправяйки се рязко! Anger го напада с ритници и лакти, но се озовава засилен от бич... и Xzibit го препъва от извън ринга! Anger се разсейва за миг, но достатъчно, че Brown да го превие на две с ритник в корема и да го засади с бомба в сглобките на ъгъла си! Brown се сменя с Xzibit и вдига Anger над главата си, хвърляйки го по корем върху коляното на партньора си! Xzibit добавя салто от място! Покриване – 1.. 2... Bloodydoom спасява! Xzibit поема Anger с лакти и тръгва за бич... Anger контрира бича... Xzibit обаче задържа ръката му и го издърпва към себе си, просвайки го с експлодер за още 2! Xzibit опитва X Killa... Anger се измъква и навлиза в засилка... и Xzibit го пресича с ритник в корема, ченетрошач и ритник-колело. Bloodydoom отново влиза, но Xzibit го изпреварва и го препъва с крака върху партньора му! Следва смяна, Brown влиза и вдига Xzibit над глава, чакайки Anger и Bloodydoom да се изправят... и хвърля партньора си върху тях! Xzibit изхвърля Bloodydoom и излиза, оставяйки Brown да налага Anger с тежки юмруци. Brown го просва със загребващо тръшване и предпазливо изкачва въжетата, приготвяйки се за скок... Anger обаче се изправя и скача при него, налагайки го с лакти. Brown се отърсва от него, бутайки го обратно в ринга и полита за LO DOWN… няма никой вкъщи! Anger се сменя с Bloodydoom, който изкачва най-близката го Brown сглобка. Anger хваща ръцете му и го премята в CANNONBALL SENTON върху Brown! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр- НЕЕ! Bloodydoom се сменя отново с Anger, който също изкачва сглобката, сигнализирайки за SSP... но Xzibit влиза и бута Bloodydoom във въжетата, разваляйки баланса му! Anger обаче се задържа на върху сглобката! Brown се обръща по гръб и Xzibit скача от гърба му и върху сглобката пред Anger! Двамата разменят лакти, но Xzibit надделява, скача на място и ВРЪЩА ANGER В РИНГА СЪС SUPER FRANKENSTEINER! Xzibit се връща в ъгъла си и търпеливо чака Brown да го достигне... и това е смяна! Xzibit влиза, хваща Anger и го убива с X KILLA! Brown прогонва Bloodydoom и държи Ledg и Rinoa извън ринга, докто Xzibit покрива – 1.. 2... 3! @ 22:38

Ledg и Bloodydoom се докопват до краката на Brown и го препъват, изваждайки го извън ринга. Bloodydoom се връща в ринга и попада под канонадата от лакти на Xzibit, който бързо го засилва с бич и тръгва за суперритник... но Rinoa се намесва и пресича свивката на коляното му с рамо! Xzibit се изправя и тръгва наведен към нея... но Bloodydoom го поваля с руско помитане! Bloodydoom сигнализира за Legendary Destroyer... Xzibit обаче го прехвърля зад себе си и навлиза в засилка... и Bloodydoom го посреща със силово тръшване! Bloodydoom изкачва сглобката и полита... и пропуска крак-брадва! Xzibit го издебва и го просва със суперритник! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Xzibit опитва нов X Killa... и го вдига успешно... но Rinoa влиза отново и блъсва Xzibit с Angelo Rush! Той се олюлява приведен, Bloodydoom веднага се възползва – LEGENDARY DESTROYER! Ledg веднага влиза и заедно с Rinoa задържат Brown да не влиза! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 25:40

Brown подивява и с едно избутване запраща и Ledg, и Rinoa в кълба назад и влиза в ринга над въжетата. Bloodydoom проявява несъобразителността да го нападне... и се озовава в SKY-HIGH! Brown покрива на място, а Ledg и Rinoa гледат от ъгъла си – 1.. 2... 3! @ 25:50

Ledg преодолява страха си и се хвърля напред с ритници в главата на Brown, опитвайки се да му попречи да се изправи. Brown продължава да опитва и Ledg го събаря с цяло тяло, продължавайки да сипе юмруци в главата му. Когато се уморява, Ledg опитва да го задържи в headlock, но Brown бавно става на крака въпреки съпротивителния натиск и се изправя в цял ръст... при което Ledg увисва на врата му, махайки с крака над тепиха. Brown се отърсва от Ledg и го просва с вертикален чоп през гърдите. Ledg се изправя... и пада от нов чоп. И от трети. Отново на крака... Brown го вдига над главата си и го обесва върху въжетата. Ledg залита назад... и Brown го убива със SKY-HIGH! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-RINOA ПРЕКЪСВА ТУША! Brown се изправя спокойно и се обръща към Rinoa, която го гледа отдолу, чудейки се какво да направи. Brown се ухилва злобно и я подканва да напада, казвайки „Първо кучките...” Rinoa се възползва и нанася безобиден лакът в гърдите му. Тя продължава да сипе лакти, но никой няма ефект. Тя скача с падащ ритник в корема му... без ефект. Тя се засилва от въжетата и се впуска в Angelo Rush… и ОТСКАЧА от Brown! Rinoa се изтъркулва от външната страна на въжетата, изкачва сглобката в най-близкия ъгъл и полита... и Brown я улавя във въздуха! Той я прехвърля в позиция за бомба... и Rinoa нанася юмруци в главата му. Когато вижда, че няма ефект, тя забива нокти в очите му! Brown я изпуска и се хваща за лицето, отдръпвайки се назад. Rinoa отново изкачва въжетата и приземява двойно настъпване върху гърба на опонента си! Това обаче само още повече разярява Brown, който започва да размахва юмруци на сляпо. Rinoa минава под лапите му, отново изкачва сглобката, изчаква го да се обърне... и заковава ракетен ритник в главата му! Brown отново не пада, но се олюлява назад... Ledg се свестява достатъчно, че да се засили пред него и заковава TOTAL ELIMINATION! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! И двамата остават долу, Ledg е все още под ефекта на Sky-High! Rinoa обаче не мирясва и изкачва за пореден път сглобката, най-близо до Brown – SHOOTING STAR! Приземява успешно! Тя издърпва Ledg в ъгъла си и се сменя сляпо, след което покрива максимално бързо – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Rinoa веднага го обръща да лежи по лице и подхваща масивните му ръце, опитвайки се да го вдигне поне малко, за да закове curb stomp... но ръцете на Brown са твърде тежки... особено когато той идва в съзнание, хваща едната китка на Rinoa и я хвърля пред себе си. Rinoa се засилва към ъгъла си за смяна... но Ledg се е търколил да почива извън ринга! Rinoa се обръща уплашено, гледайки как Brown се изправя. Тя изкрещява диво и се засилва в нападение... и Brown я улавя за гърлото с двете си ръце, издига я и я убива с BALDO BOMB! 1.. 2... 3 @ 33:40

Докато съдията помага на безчувствената Rinoa да се търколи извън ринга, Ledg се промъква зад очакващия го да се появи от другата страна Brown и го рита между краката! Brown пада на четири крака, опитвайки се да пребори болката, а Ledg се засилва от въжетата до него и го ОБЕЗГЛАВЯВА с ритник в главата! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Ledg се опитва да се овладее, изправя се и започва да дебне опонента си като хищник. Brown евентуално започва да се набира на крака, изправя се... и Ledg скача за Final Execution... но Brown го запилява на тепиха! Brown изчаква Ledg да се изправи и го убива с LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Brown изправя Ledg, просва го с второ късообхватно ласо и тръгва към един от ъглите. Той се изкачва върху сглобката едва-едва, търсейки въздух и тръскайки глава при всяко движение... приготвя се за скок... но Ledg хваща крака на съдията и той залита, хващайки се за опора за въжетата! Това разваля баланса на Brown и той пада върху слабините си! Ledg се изправя, качва се пред Brown, нанася няколко юмрука в главата му и го изправя върху въжетата, хваща главата му и скача обратно в ринга с него – ULTIMATE EXECUTION! Ledg се преобръща, поставяйки немощна ръка върху гърдите на Brown – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 36:15

Победител/и: Ledg

Anger и Bloodydoom се връщат в ринга, за да помогнат на Ledg да се изправи и празнуват с него... по-точно го задържат прав, докато те празнуват. В ринга обаче се изсипват и членовете на The New Age, при което Anger и Bloodydoom го напускат, дърпайки Ledg със себе си. Те колекционират и лежащата край ринга Rinoa и продължават по рампата, сочейки подигравателно намиращите се в ринга.

Xzibit помага на Brown да се изправи и го полага в ъгъла. Vito явно е засегнат от загубата и започва да сипе обвинения към Brown. RKO застава до него и го подкрепя, а Xzibit им казва да се отдръпнат. Веднага щом Brown връща усещането в главата си, той пристъпва напред, бутайки Vito и кресвайки му, че и той е виновен, защото не е играл като отбор. Vito връща на блъскането. Xzibit опитва да ги разтърве, но RKO блъсва него. Четиримата се сбиват! Те се търкалят в кълба от юмруци в ринга, докато охраната не влиза, за да ги разтърве! Те отдръпват Vito, Brown и Xzibit в три отделни ъгъла, докато те крещят псувни, а RKO успява да слезе от ринга преди да го приклещят до сглобката. Той вдига ръце от намиращите се в ринга и тръгва по рампата... където е нападнат от облечена в черно фигура с маска! Непознатият го просва с бухалка, след това го яхва за няколко юмрука. Охраната отделя няколко човека, за да спрат и този бой, но непознаният го пуска и изчезва зад сцената веднага щом те се доближават.

Малко по-късно, операторът показва офиса на The Architect, който тъкмо разбира за случващото се от един от охраната.

A: Стига бе... Не може да бъде! Човек не може даже и да си отмъсти като хората. Е, поне сега има с една група по-малко. (Той се обръща към камерата.) Ledg, не мисли, че съм приключил. Има още много... МНОГО неща, които съм намислил за теб и дружките ти. И чакам с нетърпение да ги изпробвам... Хайде, изключвай проклетата камера, край на шоуто!

В следващото шоу: новите претенденти, реванш за титлите по двойки с нова съставка, trio showdown и още...

14vijko.gif

Remus 4 President :clap: Не знам как ти стигат нервите да напишеш всички тея неща, дори и за толкова време. Всичко беше перфектно, получавам push и вече май се пиша upper. За Мейн Ивента няма какво да се каже. Цитирам Мелтзер:

“***** doesn’t do this entire scenario justice”

Remus 4 President, again !

Браво!!! Мирише ми на ME след няколко седмици :D

Както винаги шоуто беше просто невероятно.Remus за пореден път показва защо WIW>all !

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

То други живи diary-та няма :D. За което му свалям шапка, че още не се е отказал.

Новини „Овча мисъл” –

- Следващото шоу на WIW ще се състои на 23 ноември. То ще се казва Three.

- Членовете на The New Age пожелали занапред да имат повече самостоятелни изяви, затова ръководтсвото решило да раздели групата. Занапред се очаква вражда между D’Lo Brown и Vito LoGrasso.

- Скоро се очаква да се проведе нов турнир. Наградата му се пази в тайна.

- Името на Lucky Jimmy в скоро време ще бъде сменено, за да може образът му да има по-сериозна насока. Най-вероятно е новото му име да бъде James Luck.

- Говорейки за смяна на имена, Rinoa Heartilly вече ще бъде известна като RINOA.

Yo The Real vs. Vito LoGrasso vs. Mizernik

Remus Willmore vs. RKO vs. Lucky Jimmy

#1 Contender’s Match: Ledg vs. Kevin Hero vs. Y2Joro

WIW Tag Team Titles: The All Rounders © vs. eXtreme eXellence vs. D’Lo Brown & Xzibit

WIW World Title: Loop © vs. Bulgarian Lion vs. Dwayne Johnson

14vijko.gif

Ти ме освободи от моя затвор. Като награда, ще ти даря три желания. Какви ще бъдат те?

1. Искам... силен войн, несравним в битките, готов да се бие в името на честта и победата, с доблест и гордост. Въоръжи го със смелост и ярост, даващи му сила и в най-трудните моменти.

2. Искам... втори войн, нека е също толкова силен, но нека бъде подлец, готов на всичко, за да спечели, с лъжа и измама. Въоръжи го с нетърпение и гняв, измъкващи го и от най-трудните ситуации.

3. Искам... трети войн, нещо средно между другите двама, представляващ баланса на доброто и злото. Въоръжи го с практичност, нека се възползва от силите и слабостите на другите двама.

Желанията ти са изпълнени.

Нека битката започне...

ppvdj2.jpg

Добре дошли на поредното издание на WOLFPACK Indy Wrestling, в което всички мачове ще бъдат 3 Way Dances! Веднага откриваме с мача, който ще определи претендента за световната титла:

#1 CONTENDER’S MATCH –

Ledg vs. ”The Phenomenal” Kevin Hero vs. Y2Joro

Тримата се въртят се в кръг из ринга, чудейки се с кого да започнат. Накрая Ledg не издържа и се нахвърля върху Hero с тежки юмруци и ъперкъти, итласквайки го в един от ъглите. Joro напада Ledg в гръб, праща го с бич в отсрещния ъгъл и праща и Hero след него. Hero нанася преса на Ledg в ъгъла и веднага се обръща, за да прехвърли Joro над себе си, заковавайки втора преса на Ledg. Joro се обръща, за да поправи атаката си, но Hero вече го погва с лакти и го тръшва със загребване в средата на ринга. Hero се връща при Ledg, качва се върху коленете му и пада назад, изхвърляйки го с маймунски катапулт върху Joro! Hero издебва Ledg, който се изправя пръв, прехвърля го с красива huracanrana и приковава крака – 1.. 2... НЕ! Hero опитва бич на Ledg, но Ledg се спира и го дърпа към себе си, забивайки обратен лакът в лицето му. Hero се отдръпва, засилва се наново... и Ledg го просва с безмилостен европейски ъперкът. Ledg рита няколко пъти Hero в ребрата, докато Joro се изправи, след това се насочва към него, поемайки го с умерени ъперкъти. Ledg праща Joro от въжетата, посреща го с прехвърляне през рамо, засилка и падащ ъперкът в тила за 2. Ledg се връща към Hero, изправяйки го в ъгъла за раменни блокове в корема, след това го праща в отсрещния ъгъл, хваща Joro и праща и него пред Hero. Ledg се отдръпва и засилва за преса... и двамата се измъкват едновременно, оставяйки го да се блъсне в сглобката. Hero олюлява Ledg с енцугири, а Joro го просва със суперритник! Joro покрива, но Hero веднага го издърпва. Joro отвръща с лакти, ритник в корема и опит за булдог, но Hero го праща към въжетата, минава под него, прескача го на връщане и скача за падащ ритник... ни Joro се спира... а Hero прави салто и се приземява на крака със самодовлна усмивка. Joro го напада... и Hero го просва с втори падащ ритник! Hero изправя Joro, засилва го отново и отново скача за падащ ритник... но Joro го улавя във въздуха и го тръшва с бомба! Joro задържа захвата, издига Hero за втора... Hero нанася юмруци, олюлявайки го на място. Ledg се намесва и подсича крака на Joro, който пада назад, а Hero пада над него, скача и приземява двойно настъпване върху гърдите му! Hero покрива... Ledg го издърпва за крака и покрива... Hero го издърпва за крака и двамата застават нос в нос, гледайки се злобно. Ledg първи открива огън с ъперкъти, олюлявайки Hero назад... Hero блокира един и отвръща с лакти, но Ledg бързо го прекъсва с бъркане в очите, връщайки го към въжетата и го изхвърля от ринга с ласо. Ledg се присмива на Hero за миг, после се обръща... и веднага отскача встрани, избегвайки засилката на Joro, който я превръща в суисида за Hero извън ринга! Ledg сочи изправящите се си противници, вдига ръце, за да вдигнат малко шум за него, засилва се от въжетата... и спокойно излиза от ринга по стълбите в ъгъла, просвайки и двамата с двойно ласо. Ledg връща Hero в ринга, следва го и покрива за 2. Ledg изправя Hero, задържа го за косата, за да му се подиграва за малко... и заключва headlock за масов стон на неодобрение. Hero обаче реагира на мига, извъртайки се с ръката му, издърпвайки го към себе си и заключвайки крават! Ledg се измъква с лакти в ребрата и връща headlock-а си, получавайки освирквания. Hero го избутва към въжетата и заключа нов крават, получавайки викове на одобрение. Ledg контрира с headlock! Hero контрира с крават! “BOO! YAY! BOO! YAY!” Joro прекъсва серията им, политайки от върха с ракетен ритник в гърдите и на двамата! Joro издебва Ledg и го засажда с булдог. Засилка... и приземява кебрада! Joro издебва и Hero... и заковава втори булдог! Засилка за кебрада... Hero вдига колене... Joro се приземява на крака до него, улавя вдигнатите крака и обръща Hero в WALLS OF NO TOMORROW! Hero търси въжетата... почти го достига... Joro го издърпва в средата на ринга и отново полага коляно върху гърба му! Ledg се набира на крака зад Joro, засилва се... и заковава FINAL EXECUTION! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... Hero спасява със сетни сили! Ledg се изправя ядосан, издебва и Hero... опит за Final Execution… Hero го бута към въжетата, Ledg се залюлява между тях и се завръща с TOTAL ELIMINATION! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Ledg се изправя напълно побеснял, вдига Hero на крака, зашлевява му няколко шамара и го убива с FINAL EXECUTION! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-JORO ПРЕКЪСВА! Ledg веднага се изправя, за да го накаже, но се нанизва на ритник в корема, следван от POWERBOMB! Joro го издига отново и заковава втора бомба! Трето издигане – LIGERBOMB! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Joro се изправя, задържайки краката на Ledg и опитва да го обърне за WoNT... Ledg се съпротивлява с всички останали сили... и препъва Joro, изправяйки се над него и заключва и бостънски ключ! Ledg задържа за кратко захвата, но Joro бързо се взема в ръце, преобръща се и контрира в Walls of No Tomorrow! Ledg няма накъде да мърда и крещи под захвата... той вдига ръка... и Hero подхваща Joro в гръб, извивайки го за Hero’s Welcome... Joro пуска краката на Ledg, за да нанесе няколко лакътя в корема на Hero, завърта се и нанася порещ лакът... Hero се олюлява... завъра се и също нанася порещ лакът, при което двамата падат по гръб! Тримата лежат проснати на ринга, а съдията започва да брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Ledg се изправя на крака и веднага се хвърля върху Joro – 1.. 2... НЕ! Ledg се премества върху Hero – 1.. 2... НЕ! Той се вдига отново и започва да дебне и двамата. Hero и Joro се изправят заедно, облегнати един на друг... обръщат се към Ledg... той скача за двоен FX... но те го задържат във въздуха, засилват се напред и го хвърлят извън ринга! Joro хваща Hero за косата и също го хвърля над въжетата, но Hero се задържа за горното и само се прехвърля от външната страна. Joro го напада... и Hero го посреща с рамо в корема, отдръпвайки го от себе си. Hero скача върху въжетата, полита към Joro и го просва със SUPERMAN ELBOW! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Hero изправя Joro, приготвяйки го за Hero’s Welcome... Joro обаче се измъква с нов лакът в корема и засажда суперритник в лицето на опонента си! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Joro изправя Hero и го издига за Powerbomb... Hero обаче нанася юмруци в главата му, олюлявайки го, нанася и удар с глава, поваляйки го по гръб и се пресяга назад, приковавайки краката му – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 17:40

Победител: Kevin Hero

Ledg, който влиза в ринга точно при третото отброяване, започва да удря немощно в ринга. Hero скача от Joro веднага след туша и се прехвърля извън ринга, празнувайки новопридобитата си възможност да бъде световен шампион, а самият Joro гледа невярващо в нищото пред себе си.

Mizernik продължава да оглежда арената.

M: Видяхте ме миналия път. Видяхте как самостоятелно победих човекът, когото сега наричате главен претендент. Значи аз съм по-достоен от вашия главен претендент! Аз трябваше да заема това място, не той! Но не се тревожа... Няма смисъл. Защо да си тровя нервите, че съдбата ми е отложена за малко. Скоро, много скоро ще видите, че аз съм избраника и аз ще тържестутвам.

Remus Willmore vs. RKO vs. Lucky Jimmy

Remus заема любимата си позиция в ъгъла. Другите двама го гледат известно време, но след като виждат, че няма да предприеме нищо, се стрелват един към друг и Jimmy прехвърля RKO (който носи превръзка на едното си око заради побоя от миналия път) с ръка. RKO връща прехвърлянето и следва с ключ на главата и премятане по гръб. Jimmy се освобождава с ножица около главата на RKO, който се измъква със скок на крака и навлиза в засилка. Jimmy минава под него, прескача го на връщане и опитва прехвърляне през рамо... RKO се спира и го рита в главата, следвайки с падащ вратотрошач. RKO добавя и коляно-брадва в челото и покрива за 2. RKO продължава с юмруци, обработвайки Jimmy в празен ъгъл. Той следва с бич към отсрещния ъгъл, Jimmy се хваща за сглобката и се отхвърля назад, прескачайки засилката на RKO, пада зад него и се впуска в засилка от въжетата, RKO се навежда за прехвърляне през рамо... но Jimmy го засажда с тичащо DDT! Покриване носи 2. Jimmy хвърля поглед към Remus, който продължава да стои мирно в ъгъла си. Jimmy вдига RKO и го тръшва след загребване в средата на ринга. Той изкачва сглобката на напречен ъгъл и се приготвя за скок, но RKO се изправя рязко и го пресича. Той се качва при него и се приготвя за суперплекс, но Jimmy отвръща с юмруци в ребрата му и го избутва на една страна и от въжетата. RKO се приземява на крака, но залита неволно... и се блъсва в зяпащия пред себе си Remus. Remus вдига поглед към него, но RKO невъзмутимо му казва да се маха... и попада под канонада от лакти! Remus го изтласква чак до другия ъгъл, сипейки лакти в главата му, връща го в предния ъгъл с бич, засилва се и нанася лакътна преса. Remus се обръща... и Jimmy полита и го улавя в SPIKE DDT! Jimmy покрива – 1.. 2... НЕ! Jimmy тръшва Remus със загребване в средата на ринга и отново изкачва ъгъла. Скок за жабешка преса... и Remus вдига колене! Jimmy остава седнал, притискайки стомаха си, Remus се засилва пред него и нанася коляно в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! RKO издебва Remus с ритник в корема и самбо суплекс. Той вдига победоносни ръце, посочва Remus... и навлиза в Гарвинови настъпвания, вкарвайки ботуши във всяка открита част на тялото му! Когато остава доволен от резултата, RKO спира с ритниците и покрива – 1.. 2... НЕ! Jimmy се завръща с юмруци по RKO, засилва го от въжетата и го прехвърля през рамо. RKO се изправя и Jimmy го поема с ритник в корема и DDT! Jimmy хваща RKO и го тръшва със загребване върху Remus, след което тропва с крак по ринга, изкрещявайки “NOW!”, след което изкачва за пореден път сглобката в близкия ъгъл. Той полита... и приземява FROG SPLASH и върху двамата си опоненти! Той покрива амбициозно и двамата – 1.. 2... НЕЕ! Jimmy изправя Remus и го приготвя за Lucky DDT... Remus блокира, пада на едно коляно и нанася лакти в корема му, впуска се в засилка... Jimmy избегва лакът, отвръща с ласо... Remus избегва, завърта се на място и го просва с порещ лакът! Покриване – 1.. 2... RKO издърпва Remus, нанася юмруци в гърба му и го просва със заден суплекс. Той приземява крак-брадва и се завръща към изправящия се Jimmy... опит за Best from the West... Jimmy го избутва към въжетата, но отново пропуска ласо и RKO го наказва със суперритник! Покриване – 1.. 2... Remus издърпва RKO и стоварва лакът в тила му. Той се засилва пред него, докато се изправя и го убива с плаващ ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... Jimmy прекъсва! Remus блокира последвалата атака на Jimmy, нанася лакът в главата му, качва го пред себе си и го засажда с Cradle DDT! Покриване – 1.. 2... RKO прекъсва! RKO дебне Remus за BftW, но отново е контриран с бутане. RKO минава под порещия лакът на опонента си и зарежда суперритник... Remus улавя крака му, издърпва го към себе си, посрещайки го с коляно в корема и го просва с IT CAME FROM JAPAN! Този път Remus се обръща първо към Jimmy, хваща го за косата и го хвърля над въжетата, след което се връща да покрие RKO. Jimmy обаче се задържа за най-горното въже и само се прехвърля от външната страна на ринга. Remus покрива, когато Jimmy скача върху третото въже, полита и приземява крак-брадва върху тила му! Jimmy поема Remus с COLT .45! Следва LUCKY DDT! Покриване – 1.. 2... 3! @ 8:16

Победител: Lucky Jimmy

Jimmy напуска щастливо ринга, радвайки се за малко сред публиката, след което излиза по рампата. RKO го следва без особен интерес. Веднага щом се съвзема, Remus се изправя в седнала позиция, гледайки безизразно пред себе си. След малко той поклаща глава и напуска ринга под още викове “YOU LOST! YOU LOST!

Yo The Real е показан зад сцената, загряващ за следващия мач с къси подскоци на място.

YTR: Да забелязвате нещо ново? Нещо истинско? Забелязвате ли как победната ми серия расте с височината на полета ми по време на мач? Вече победих един от старите претенденти за световната титла. Сега трябва да победя един бивш и един бъдещ претендент, за да покача акциите си. След още някоя победа... кой знае. Loop, не сваляй глава. Нищо против тебе, но всеки иска тази титла и аз не съм по-различен. Така че гледай право на горе... защото истината идва оттам.

Yo The Real vs. Vito LoGrasso vs. Mizernik

Vito и Mizernik дори не се поглеждат, а веднага тръгват към Yo, който се изплъзва от лапите на първия и минава под ласото на втория, стартирайки засилка от въжетата. На връщане избегва редицата от обратни лакти, скача върху въжетата и се хвърля назад, улавяйки главата на Mizernik под мишница, завърта с него, изритвайки Vito в главата и засаждайки първия с DDT! Yo скача на крака и очаква обръщането на Vito с бедрено ласо, следвайки със сентон и покриване за 1. Vito се изправя бързо, Yo отново избегва ласото му... но се нанизва на атомното спускане на Mizernik! Vito го поема в гръб, пречупвайки го на две с германски суплекс! Vito покрива, но Mizernik веднага го издърпва за крака и двамата застават лице в лице. Mizernik предупреждава Vito, че е безсмислено да се бори срещу него, защото сам знае, че няма да победи... и Vito му отвръща с шамар. Mizernik напада с юмрук... Vito го улавя и го просва с късообхватно ласо, след което го яхва, изливайки яда си чрез серия юмруци в главата му. Когато съдията ги разделя, Vito се връща към Yo, избутва го в ъгъла и нанася коляно в корема, лакът в главата, змийски очи и бич към въжетата... Yo прави кълбо под високия ботуш и се плъзва извън ринга. Vito тръгва след него... но Yo хваща стъпалото му и го препъва пред въжетата. Yo се качва на ръба, изстрелва се с прашка над въжетата и приземява въртелива преса върху Vito за 2. Yo веднага се изправя и се засилва да добави кебрада... но Vito вдига колене. Yo отскача от коленете му и залита право в задния суплекс на Mizernik. Mizernik изчаква и Vito, прилага му атомно спускане и го просва с енцугири. Той рита няколко пъти подразнено Vito, след което се връща към Yo, изправяйки го за Cradle Piledriver... но Yo блокира с юмруци в корема му, засилва се... и се нанизва на ритник в корема. Mizernik го вдига за Cradle Piledriver… Yo обаче контрира с huracanrana! Mizernik се изправя със залитане до въжетата и Yo го прекатурва с падащ ритник. Yo вижда нападащия Vito и веднага пада по гръб, дръпвайки най-горното въже със себе си. Vito не успява да се спре и също се катурва над въжетата и извън ринга. Vito и Mizernik се изправят до оградите, облегнати един на друг, а Yo подгрява публиката с няколко плясвания във въздуха. Той се засилва от въжетата... и полита със залез над въжетата, просвайки и двамата си противници и приземявайки се на крака в публиката! Yo се радва сред тропащите и крещящите “WIW!” фенове, след което се връща при оградата, качва се върху нея с гръб към ринга... и приземява преса след задно салто върху Vito! Той вдига Mizernik и го връща в ринга, след което се качва на ръба, скача върху въжетата и скача за пресичащо тяло... но Mizernik го посреща с коляно в корема! Mizernik се засилва и засажда опонента си с DDT! Двамата остават на тепиха, Vito продължава да лежи извън ринга. Малко преди съдията да реши да го отброи, Mizernik събира сили и се изправя, вдигайки и Yo. Опит за Cradle Piledriver... Yo го избегва и прехвърля опонента си с ръка. Yo се засилва към него... и се нанизва на коляното му. Mizernik просва Yo с руско помитане и се качва на по-близката сглобка, изчаквайки го да се изправи. Yo е на крака... и Mizernik го поваля отново с тирбушонен лакът! Vito влиза в ринга и напада Mizernik, който го препъва с крака върху второто въже, засилва се зад него и забива 61Knee в лицето му! Mizernik търси да продължи с ласо... но Vito се обръща рязко и го посреща с GORE! Vito почива известно време по лице, след което се изправя с ядосан вик, изправя Yo и го тръшва със суплекс през глава. Изправя Mizernik и го тръшва с германски суплекс. Изправя Yo, хвърля го със змийски очи в ъгъла и го просва с ботуш в лицето. Изправя Mizernik, бич към въжетата и просва и него с ботуш в лицето. Vito удря няколко пъти сглобката на близкия ъгъл с юмрук и приклеква пред него, дебнейки. Yo се изправя пръв, Vito се засилва за Gore… Yo го прескача! Vito се спира преди да се блъсне в отсрещната сглобка. Yo продължава в засилка, Vito е плътно зад него... Yo с един скок изкачва ъгъла пред себе си и скача назад със салто... и Vito го улавя на рамо и го прехвърля в пожарникарска носилка! Mizernik е на крака и напада Vito... но получава ритник в корема и Vito го качва върху Yo! Ще има двоен Hope Killer... Yo обаче блокира с лакти в главата, Mizernik се смъква от него и добавя ритници в корема и Vito изпуска и Yo. Mizernik и Yo нанасят стерео ритници в корема на Vito и го тръшват със задружен суплекс! Изправят се... и Yo заковава Front Stabber на Mizernik! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Yo издърпва Mizernik пред един от ъглите и го изкачва със скок. Той сигнализира за Highway To Reality... но Vito го изпреварва, хваща го за гърлото и го връща в ринга с брутален CHOKESLAM! Vito покрива – ЕДНО.. ДВЕ... MIZERNIK СПАСЯВА! Mizernik нанася ритници в главата на Vito, който обаче яростно отговаря с късообхватно ласо! Vito качва Mizernik в носилка... Mizernik нанася отчаяно лакти в главата му, спускайки се от раменете му и преобръщайки го с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Vito веднага се изправя и посреща Mizernik с масивен блок, отхвърляйки го назад. Vito го издебва, докато се изправя... засилка за GORE… Yo се намесва с падащ ритник в главата му! Mizernik реагира веднага, хваща Yo за главата и го хвърля извън ринга, след което се връща към зашеметения Vito – CRADLE PILEDRIVER! Покриване – 1.. 2... 3! @ 13:10

Победител: Mizernik

Mizernik се изправя величествено, удостоверявайки всеки фен в залата с поглед, отново крещящ „Нали ви казах!” и напуска ринга с вдигнати ръце.

INTERMISSION!

Операторът влиза в съблекалнята на The All Rounders, където Slim и Uchiha се приготвят за мача си. Той тръгва към тях... но е пресечен от Kevin Hero.

KH: Аха! Идваш да ме интервюираш за победата ми, а?

Оператор: Ъм... не, аз...

KH: Човек, спри да говориш, операторите нямат право. Разбира се, че си тук заради мен. Искаш да знаеш какво ще сторя на шампиона, когато го срещна. Малко съжалявам, че не е все още Ledg, но нищо! Където Ledg, там и Loop, там и Lion, там и всички останали, които застанат на пътя на величието. Само питай моите авери, които... ей... къде отидоха? КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ?! Не е забавно!

Hero се стрелва покрай камерата и извън стаята, следвайки излезлите си партньори. Докато минава покрай една от вратите обаче, се появява една облечена в черно фигура с маска и го просва с удар с метална тръба. Камерата тръгва към тях, за да огледа нападателя, но той побягва веднага щом я вижда.

The All Rounders (BJ Slim & Uchiha G w/ Kevin Hero) © vs. eXtreme eXellence (Anger & Bloodydoom) vs. D’Lo Brown & Xzibit

Откриват Uchiha и Bloodydoom. Те сключват рамене, Uchiha бързо нанася колене в корема, откъсвайки опонента си от себе си, продължава с лакти и бич и го посреща с бедрено ласо. Slim бързо влиза и заляга пред ъгъла на Bloodydoom и Uchiha скача от гърба му, бутайки Anger с падащ ритник. Slim и Uchiha се стрелват към ъгъла на другите си опоненти и ги бутат от ръба, след това издебват Bloodydoom и го просват със стерео суперритници! Uchiha покрива – 1.. 2... Xzibit влиза и прекъсва. Brown го следва плътно и просва шампионите с двойно ласо. Anger влиза в ринга... и Xzibit го посреща с експлодер. Brown вдига Slim и го хвърля извън ринга, след това вдига Uchiha над глава и го хвърля по корем върху коляното на Xzibit. Bloodydoom се завръща със сателитно завъртане около Xzibit и го просва с руско помитане. Той веднага скача на крака и нанася лакти на Brown... който не помръдва от мястото си. Bloodydoom се засилва от въжетата, нанася раменен блок на Brown... без ефект. Той се засилва отново, ново блъскане... без успех. Brown вдига ръце... Bloodydoom минава под лапите му и нанася падащ ритник в коляното му, сваляйки го на другото. Anger се присъединява и двамата нанасят стерео ритници в главата му, поваляйки го по гръб. Anger се засилва към Bloodydoom, който поема крака му и го прехвърля в подпомогнато салто върху Brown! Uchiha се връща в мача, изхвърляйки Anger от ринга, засилва се за Chidori към Bloodydoom, който заляга, Uchiha се оттласква от другите въжета, отново пропуска Chidori, но и полита със суисида върху Anger извън ринга! Bloodydoom застава до въжетата, полита с прашка и бута изправящия се Uchiha. Brown слиза при тях, за да размени удари с Bloodydoom, но са прекъснати от добавящия суисида Slim! Anger се измъква от мелето и изкачва близката сглобка, докато Xzibit изкачва другата. Четиримата долу спират да се налагат, за да ги погледнат... и те политат едновременно със SHOOTING STAR PRESS-и върху всички, едва не се сблъсквайки на падане! Публиката изригва в “HOLY SHIT!” крясъци, докато всички се опитват да се изправят на крака. Uchiha и Bloodydoom се връщат първи в ринга. Този път Bloodydoom взима надмощие с лакти, праща Uchiha в ъгъла си и нанася преса. Anger се връща в ъгъла и Bloodydoom се сменя. Двамата засилват Uchiha от въжетата, Bloodydoom го препъва по лице с крака, Anger приземява крак-брадва в тила му, Bloodydoom заключва камилски захват и Anger нанася падащ ритник в лицето му! Anger покрива за 2. Anger продължава с юмруци по Uchiha, изправя го и го засилва в празен ъгъл, засилва се... Uchiha отскача встрани и Anger улучва сглобката с падащия си ритник, след което се прехвърля в салто и се приземява на крака. Uchiha обаче се сменя със Slim, който влиза с ритник в корема и амбициозен опит за Scud Storm #1... но Anger го блокира с лакти, навлиза в засилка... и Slim го нацелва с втори ритник в корема и го просва с Falcon Arrow! Slim продължава със STF! Bloodydoom влиза и прекъсва ключа. Slim невъзмутимо продължава с лакти по Anger, засилва го от въжетата... където Xzibit го очаква за сляпа смяна. Slim изхвърля Anger от ринга и се обръща да посрещне Xzibit, който обаче е по-бърз и нанася серия от юмруци в главата му, следвани от прехвърляне през рамо и падащ ритник в тила. Xzibit приземява салто от място за 2. Xzibit се сменя с Brown, двамата засилват Slim от въжетата и го посрещат с двойно издигане за свободен полет, просвайки го по лице от високо. Uchiha влиза, за да помогне, но Brown издига собствения си партньор и го праща в пресичащо тяло в опонента им! Brown застава на колене пред Slim, Xzibit се засилва зад него, скача върху раменете му и приземява голяма преса оттам! Brown покрива – 1.. 2... НЕ! Brown праща Slim празния ъгъл и му нанася масивни и звучни вертикални чопове, следвани от раменни тръсове в корема, след това го хваща за врата и го ЗАПИЛЯВА през ринга, в ъгъла на Anger и Bloodydoom. Те се възползват и Bloodydoom се сменя, влизайки с амбициозни удари по Brown, който обаче не се поддава. Bloodydoom се засилва от въжетата... минава под ботуша на опонента си и го бута към ъгъла си, където Anger полита от сглобката и нанася ракетен ритник в главата му, просвайки го по гръб! Bloodydoom също се качва върху сглобката и Anger го хваща за ръцете – CANNONBALL SENTON върху Brown! Bloodydoom покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Xzibit се намесва, за да спаси партньора си, но попада в стерео ритници в корема от Anger и Bloodydoom и двамата го просват със задружен суплекс върху Brown. Bloodydoom издърпва Brown пред сглобката си, а Anger я изкачва... но Uchiha се намесва с висок ритник в бедрото му, пресичайки го на въжетата. Bloodydoom го напада... и получава коляно в корема. Uchiha просва Bloodydoom с късообхватно ласо през въжетата и съдията го приема за сляпа смяна. Uchiha веднага се качва при Anger, стъпва върху раменете му и полита на страхотна височина, приземявайки двойно настъпване върху Brown! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-ANGER ПРЕКЪСВА СЪС SHOOTING STAR PRESS! Anger се изтъркулва внезапно извън ринга и преминава към рампата, придържайки рамото си. Bloodydoom слиза, за да види какво му има. Brown се изтъркулва със сетни сили в ъгъла си, където завърналият се Xzibit се сменя и влиза, посрещайки изправящия се Uchiha с експлодер! Slim влиза... и пада от ласо. Xzibit го издебва с второ ласо, обратен лакът... и го просва със суперритник! Xzibit издебва и Uchiha... ритник в корема, опит за X Killa… Uchiha се плъзва зад него, нанася лакти в тила му и опитва заден суплекс... Xzibit се приземява на крака зад него и го тръшва с германски суплкес с мост – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Xzibit изкачва въжетата до лежащия Uchiha... скок и 450! Няма никой вкъщи! Xzibit се приземява на крака и преминава в кълбо, за да омекоти сблъсъка, след това се обръща... и попада в безмилостно ласо от Slim! Slim го изправя и го вдига за суплекс, а Uchiha заляга пред него и вдига колене – и Slim тръшва Xzibit с Falcon Arrow върху коленете на Uchiha! Xzibit остава зашеметен на крака, Slim хваща ръката на Uchiha и го засилва с бич към опонента им... и Uchiha заковава CHIDORI! Uchiha заляга пред ъгъла на Xzibit и Slim отскача от гърба му, бутайки Brown оттам с падащ ритник. Uchiha се връща при X и го покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 15:45

Победители: BJ Slim & Uchiha G (2nd defense)

Медицинският екип се спуска по рампата, за да прегледа явно лошо приземилия се Anger. Те му помагат да се качи по рампата, но това не спира Slim и Uchiha да празнуват победата си.

Bulgarian Lion е в съблекалнята си.

BL: Дойде моят ред. Отново. Отново дойде редът ми да се изправя за титлата, която неотдавна бе мое притежание. Отново дойде редът ми да я заслужа, поваляйки противника си за туш или огъвайки тялото и волята му, докато се предаде. Отново дойде редът ми да я взема в ръце, да я вдигна високо, така че да я види света и да разбере, че правилният човек отново е шампион. Loop, не се съмнявам, че си достоен шампион, краткото ти царуване достигна точка, след която не може да продължи – мен. Dwayne Johnson, може да имаш амбиции колкото егото си, но моето желание за победа е по-голямо, така че и ти няма да имаш късмет днес. Отново дойде редът ми да бъда шампион! За рода и родината!

Dwayne Johnson върви по коридора, водещ към ринга.

DJ: Lion… Loop… зная ги и двамата. Бил съм се срещу единия, с другия съм бил партньор. Те са голяма хапка за много усти... но когато се стигне до една ВЕЛИКА уста, ТЯ може да погълне цял куп закусчици като тях. Шампион и бивш шампион. Идеалната възможност ВЕЛИКИЯ да се докаже като топ играч в тази компания, да спечели титлата и да бъде на върха, където трябваше да бъде още през първата МУ нощ тук! Следете внимателно това събитие – по-велико няма да ви се отдаде да видите скоро. Само подушете... какво ще се случи.

WIW WORLD CHAMPIONSHIP –

Loop © vs. Bulgarian Lion vs. Dwayne Johnson

Тримата откриват с триъгълно сключване на рамене. Въртят се известно време в средата на ринга, след това Lion и Johnson внезапно се отдръпват и извиват ръцете на Loop. Те го избутват към въжетата и го засилват с двоен бич, но пропускат задружно ласо и той ги наказва с двоен падащ ритник. Loop изчаква Lion да се изправи и го изхвърля от ринга, след което поема Johnson с лакти, избутвайки го в ъгъла. Бич в отсрещния ъгъл, засилка... Johnson избегва пресата и погва шампиона със звучни шамари и вертикални чопове. Последният чоп събаря Loop до долното въже в ъгъла, Johnson го издърпва и покрива за 1. Johnson праща Loop от въжетата и го посреща със суплекс през глава за 2. Johnson издебва Loop за ритник в корема и DDT за още 2. Той продължава с дебненето, този път опитвайки Hollywood Walk of Fame… Loop блокира с лакти в тила, препъва Johnson за краката и тръгва за Sharpshooter... Johnson бързо се хваща за въжетата и се издърпва от външната страна на въжетата. Loop се обръща... и веднага заляга, избегвайки атаката на Lion, който вместо това блъсва Johnson от ръба. Loop поема Lion с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Lion обаче го издърпва за екипа и заключва cobra clutch с ножица около тялото! Loop се мята диво, борейки се срещу захвата и успява да се търколи до въжетата, изправяйки се от външната страна на въжетата. Lion опитва нова атака... Loop го посреща с рамо в корема, минава със залез над него и го преобръща – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно, Loop прехвърля опонента си с ръка и следва с ласо... но Lion минава под него и в засилка зад него... и Loop се обръща рязко с нисък скок и падащ ритник в коляното му! Lion се премята по гръб и задържа крака си, но Loop не му дава почивка и тръгва за Sharpshooter... Lion се съпротивлява... Johnson обаче го спасява блъсвайки шампиона с масивен раменен блок. Johnson хваща косата на Loop и го насочва към ъгъла, където удря главата му в сглобката отново и отново, стигайки до десет пъти! След това го просва със заден суплекс и покрива – 1.. 2... НЕ! Johnson започва да дебне отново, но Lion го прекъсва с жесток чоп, олюлявайки го до ъгъла, където го подхваща с безкрайна серия от последвали чопове. Johnson, вече запознат с края на серията, блокира един от идните, вкарва Lion в ъгъла и му нанася свои шамари, обръщане за поздрав... и Loop го бута с падащ ритник в Lion. Loop се отдръпва в отсрещния ъгъл, засилва се и нанася удар с рамо в скупчените си противници! Johnson пада настрани и Loop прехвърля освободилия се Lion със суплекс, покривайки за 2. Шампионът се връща към Johnson, качвайки го на сглобката и го следва за суперплекс. Johnson се съпротивлява, нанасяйки удари с глава, но Loop отговаря с по-силни удари с глава и приготвя захвата... Lion обаче се изправя и минава под него, хващайки го за бомба... TOWER OF DOOM! Lion бързо изкачва сглобката и се хвърля назад – MOONSAULT за Loop! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion отива при другата сглобка, пред която лежи Johnson – MOONSAULT за Johnson! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion почива известно време на колене, след което се връща към Loop, бутайки го в ъгъла, където го качва на въжетата и опитва Bulgarian Suplex... Loop се хваща за въжетата, устоявайки да опита за хвърляне и отговаря с няколко удара с глава, последният от които бута Lion обратно в ринга. Loop събира сили и полита... и приземява лакът в ребрата на Lion! Покриване – 1.. 2... НЕ! Loop остава да си почине, а когато се изправя, попада под ударите на съвзелия се Johnson, който следва с бич към въжетата и гръбнакотрошач! Опит за Sharpshooter! Loop блокира, задържайки се за краката на опонента си, привежда го за юмрук в челото и го препъва, изправяйки се над него в свой опит за Sharpshooter! Johnson също се вкопчва в крака му, предотвратявайки обръщането, като междувременно се мята диво, докато не достига въжетата. Johnson се изправя бързо... и Lion го прекатурва над въжетата с ласо! Loop се засилва към Lion... който го хваща за главата и изхвърля и него от ринга! Lion изчаква и двамата да се изправят, застава до въжетата се изстрелва с прашка над тях... но опонентите му го улавят! Loop и Johnson се споглеждат... и се засилват към поста на рига, блъсвайки Lion в него! Loop и Johnson се обръщат един към друг и навлизат в размяна на юмруци, редувайки се за блъсвания в оградите. Johnson пропуска ласо и Loop го прехвърля през оградите на публиката, следвайки го за размяна на още удари сред феновете. Междувременно, Lion се изправя бавно, връща се в ринга, изправя се бавно, сканира с бърз поглед наоколо, застава отново до въжетата и изкрещява силно. Loop и Johnson му спират битката си, за да го погледнат... и Lion скача върху въжетата, откъдето скача и прелита над оградите и върху опонентите си! Тълпата изревава от удоволствие, докато тримата се излежават в краката им. Lion се изправя пръв, вдига Loop и го връща в ринга. Lion изкачва въжетата... но Loop скача бързо на крака и го пресича. Шампионът се качва пред него и го връща в ринга със СУПЕРПЛЕКС! Loop не приключил – изправя Lion, засилва го от въжетата и го посреща с ласо през корема, следвайки с руско помитане, следвано от гърботрошач! Loop тръгва за Sharpshooter… и го заключва! Lion едва-едва успява да се придърпа към въжетата... и почти ги достига... но Johnson го изпреварва, влизайки в ринга и засаждайки Loop с булдог! Johnson издърпва Lion в средата на ринга и му заключва свой Sharpshooter! Lion отново се бори да достигне въжетата... почти ги достига... и Loop се изправя с ласо за Johnson. Loop вдига Johnson в пожарникарска носилка, издига го и го спуска по корем върху коленете си. Loop следва с пакетен гъботрошач за Johnson. Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion се завръща с мощни чопове по Loop, отдръпва го в единия от ъглите и продължава опустошителната си серия, завършваща с опак чоп... който Loop избегва! Пакетен гърботрошач и за Lion! Loop се обръща към Johnson... който го рита в корема, хваща го за косата и го блъсва три пъти в най-горния обтегач, три пъти в средния и три пъти в най-долния, след което го бута пред ъгъла, хваща краката му и го катапултира отново с лице в най-горния обтегач! Johnson започва да дебне Loop, който се опитва да се набере на крака, държейки главата си... опит за Hollywood Walk of Fame... Loop контрира с вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят рязко, Johnson изпреварва Loop в нападението – HOLLYWOOD WALK OF FAME! Johnson покрива щастливо – ЕДНО.. ДВЕ... ТР- LION ПРЕКЪСВА ТУША! Johnson се изправя разярено и тръгва към Lion, който обаче го изпреварва със суплекс корем до корем. Lion изправя Johnson и го праща с бич в ъгъла, където нанася преса и го погва със серията си от светкавични чопове в гърдите! Минута в чопове! Lion праща Johnson с бич към въжетата и го посреща с мощен LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Lion не губи време, изправя опонента си и го праща отново в ъгъла, качвайки го на сглобката. Той го следва за Bulgarian Suplex... Johnson се съпротивлява, задържайки се за въжетата, Lion опитва да го олюлее с удари с глава и юмруци... но Johnson хваща ръката му, подхваща го и през рамото – HOLLYWOOD AVALANCHE OF FAME! Johnson обаче няма сили да покрие и тримата остават да лежат. Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9.......... Loop се изправя на крака, следван от Johnson. Johnson опитва да нападне с ласо, но Loop го избегва, поема го в сателитно завъртане и гърботрошач! Loop тръгва за Sharpshooter! Johnson опитва да блокира, местейки се същевременно към въжетата... и ги достига! Johnson се издърпва от хватката и рита опонента си в главата, издърпвайки се на крака с помощта на въжетата, след което се засилва зад него, зареждайки ласо... Loop се навежда, Johnson продължава, Loop пропуска свое ласо на връщане, пропуска и обратен лакът наобратно... и Lion се намесва, заковавайки въртящ опак чоп в главата на Джоснън! Johnson се олюлява на място и Lion го качва в пожарникарска носилка... завъртане и PLANE! Loop удря Lion с двоен чук в главата преди да покрие, издърпва го в ъгъла за няколко юмрука и следва с бич към въжетата... Lion контрира бича, пращайки го в срещуположния ъгъл, след това се засилва към него и забива якуза ритник в лицето му! Lion връща Loop в първия ъгъл и с рев зарежда нов тичащ якуза ритник... но Loop улавя крака му! Драконов тирбушон! Lion се изправя край въжетата, притискайки бедрото си и Loop го рита с падащ ритник, изхвърляйки го от ринга. Loop се завръща при Johnson и заключва SHARPSHOOTER! Съдията го проверява, но Johnson е в нокаут! Край на мача! @ 29:10

Победител: Loop (1st defense)

Loop пуска краката на Johnson и пада на четири крака, почивайки след изтощителния мач. Едва след малко той успява да се изправи, притискайки изританото от Lion преди малко място на лицето си и съдията вдига ръката му. Lion се връща в ринга, гледайки Loop... и му подава ръка. Loop я поема, след което двамата изправят и Johnson, махат на публиката и излизат от ринга, изкачвайки рампата под бурните аплодисменти и викове “ONE MORE TIME!

В следващото шоу: Hero vs. Loop, следващата защита на BJ Slim и Uchiha G, ще продължат ли победите на Mizernik, ще се разкрие ли тайния нападател и... дебютът на GIMMICK OVERLOAD!

Очаквайте...

14vijko.gif

WIW отново израдва. Хиро стана #1, което бе най-добрия вариант. Mizernik кефи като образ засега и съм доволен от jobber-ската ми работа. Loop като шампион засега е стабилен, а TAR просто и кратко си мачкат в таг дивизията. Remus получава не един, а три палеца :good: :good: :good:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...