Jump to content

WOLFPACK


Remus

Recommended Posts

Желаещите за участие могат да ми пуснат на ЛС класическите данни:

Име:

Ръст и тегло:

Finisher:

Любими хватки:

Образ:

Finisher-ите могат да са до два, но споменете кой да е основен. Любимите хватки ми трябват, за да развия някаква представа за репертоара на кечиста (това не трябва да са финишъри). Ако някой има претенции за това, може сам да си измисли репертоар, нямам нищо против. Дали предпочитате heel или face може да споменете в „Образ”, но крайното решение за това е мое. Ако искате, използвайте си и образите от другите дневници, ще гледам да запазя образа доколкото мога и ще се постарая да не се пресичат шоута с едни и същи участници на тях.

WOLFPACK.jpg

Roster

657244235dfc85da.jpg

dad2db33ff49cc42.jpg

Издания:

#1 - A New Beginning

#2 - Warfare

#3 - Ambition

#4 - Downfall

#5 - Aspiration

#6 - Success

#7 - Passages

#8 - United

#9 - Beginning Anew

#10 - Thorns

#11 - Poison

#12 - Blood

#13 - Revolution?

#14 - Victory

#15 - Retribution

#16 - Three

#17 - OVERLOAD

#18 - Wanted

#19 - To Be Continued...

#20 - Finals

#21 - Woe

#22 - Silence

#23 - Alliance

#24 - Horde

#25 - Chaos

#26 - Empire

#27 - Rebellion

#28 - Hope?

#29 - The End?

#30 - Strength

#31 - CYBER

#32 - Control

#33 - Decision

#34 - Malice

#35 - Fire

#36 - Destiny

#37 - Chains

#38 - Revenge

#39 - Freedom

#40 - Fear

#41 - Evil

#42 - Crime

#43 - Punishment

#44 - Generation NEW

#45 - LOVELESS - Prologue

#46 - LOVELESS - Act 1

#47 - LOVELESS - Act 2

#48 - LOVELESS - Act 3

#49 - LOVELESS - Act 4

#50 - LOVELESS - Act 5

#51 - LOVELESS - Epilogue

#52 - Nightfall

#53 - SIN

#54 - Assault

#55 - Tri Threat Trios Tournament - Night 1

#56 - Tri Threat Trios Tournament - Night 2

#57 - Tri Threat Trios Tournament - Night 3

#58 - Monster

#59 - Dawn

#60 - Dusk

#61 - Nevermore

#62 - Ashes

#63 - Rise

#64 - Flight

#65 - Fall

#66 - HEARTLESS: Foreword

#67 - HEARTLESS: Stage 1

#68 - HEARTLESS: Stage 2

#69 - HEARTLESS: Stage 3

#70 - HEARTLESS: Stage 4

#71 - HEARTLESS: Stage 5

WIW Championship Belts -

WIW World Heavyweight Championship -

WIWWorldHeavy03.jpg

- CHAOS Lion (4 defenses)

- Ledg (2 defenses)

- Loop (4 defenses)

- Yo The Real (4 defenses)

- Kevin Hero (5 defenses)

- Daisuke Uchiha

- BJ Slim (7 defenses)

WIW Tag Team Championship -

WIWTag.jpg

- Kevin Hero & Anger

- Ace Brown & Xzibit (6 defenses)

- BJ Slim & Daisuke Uchiha (4 defenses)

- CHAOS Romero & Mysterio (3 defenses)

- VITO & Spirit Killer (7 defenses)

- Havoc & el Hijo del Caos (4 defenses)

- Daisuke Uchiha & Kevin Hero (1 defense)

- Tugg the Envy & Xavier Pride

WIW Pure Wrestling Championship -

WIWPure.jpg

- CHAOS Lion (8 defenses)

- BJ Slim (14 defenses)

- Loop (1 defense)

14vijko.gif

Link to comment

Hot News From The Architect:

- За коронясването на първия WIW шампион и шампиони по двойки ще се състоят турнири, първият от които започва още с дебютното шоу! Вече за записани всички (7) борци от настоящия ростер.

- Първото шоу на компанията ще включва гости от други indy промоции!

- WIW има нужда от още попълнения – няма ростер, няма турнир, няма битие...

14vijko.gif

Link to comment

tournykl8.jpg

Добре дошли на дебютното шоу на WOLFPACK Indy Wrestling! Тази вечер ще се състои началото на турнира за коронясване на първия WIW шампион! Преди да започне турнира обаче, шоуто ще стартира с горещ opener между отборите на Team Rogue и Team Ranger, гостуващи благодарение на GMW – Gygax Memorial Wrestling:

Team Rogue (Dagger, Knife, Dirk & Kukri) vs. Team Ranger (Sword, Razor, Scimitar & Sickle)

Мачът е открит от Sword и Dagger. Двамата започват с chain wrestling, извиване на ръката на Sword, arm drag контрира Dagger, Dagger се завръща с падащ ритник в гърдите и прави бърза смяна с Dirk. Dirk нахлува в ринга с падащ ритник от въжетата за Sword. Смяна с Kukri, Dirk праща Sword с бич в падащия ритник нa Kukri в коленете му. Засилка на Kukri и той заковава още един падащ ритник в тила на Sword. Смяна с Knife, който праща Sword в празен ъгъл, засилва се и... пореден падащ ритник в гърдите! Knife покрива – 1..2...Razor спасява и завлича Sword в ъгъла си за смяна. Razor влиза с ласо за Knife и приземява лакът-брадва за 2. Бич в ъгъла, Razor заковава коляно в гърдите и се сменя с Scimitar. Scimitar тръшва Knife със загребване и приземява крак-брадва за 2. Бич във въжетата и Knife е повален от силово тръшване за още 2. Смяна със Sickle. Scimitar вдига Knife в канадски гърботрошач и Sickle го сваля от рамото му с ласо през гърдите. Sickle се качва на въжетата, скачане за летяща глава... но няма никой вкъщи! Knife едва се изправя на крака, издебва Sickle и заковава енццугири в тила му. Скок в ъгъла и смяна с Dagger. Dagger нахлува, поваля Sickle с ласо и сваля всички от отбора му от ръба на ринга. Докато съдията се опитва да задържи Team Ranger извън ринга, Dagger заковава удар под пояса на Sickle, допълнен с DDT. Покриване – 1..2...Scimitar спасява! Slash Neckbreaker от Scimitar поваля Dagger! Dirk се намесва и сваля Scimitar с huracanrana! Sword влиза в ринга и засажда ботуш в лицето на Dirk! Kukri също се намесва за Crucifix върху Sword! Razor напада Kukri и го тръшва с Razor’s Edge! Knife е вътре и дебне Razor… Superkick! Sickle се е съвзел достатъчно, че да обезглави Knife с безмилостен Lariat! Dagger и Kukri се плъзват извън ринга. Sword и Scimitar ги следват със суисиди... но D&K им се изплъзват и те падат по лица върху пода! Razor се изправя и тръгва да помогне на съотборниците си, но Knife и Dirk го издебват в гръб за двоен заден суплекс и го изхвърлят от ринга. Team Rogue се изсипва в ринга и чака Sickle да се изправи. SNEAK ATTACK Knee Lift от Knife за Sword води до SIDE STAB от Kukri! FACE STAB от Dirk! BACK STAB от Dagger! Четиримата заемат позиция около олюляващия се Sickle… TETRA BLADE ENZUIGIRIS! Dagger покрива – 1..2...3! @ 5:03

Победители: Dagger, Knife, Dirk & Kukri

Anger е показан зад сцената. Той се приготвя за дебютния турнирен мач.

Anger: Идвам тук, за да покажа на публиката и противниците си какво е да си екстремист. Какво е да създаваш опасни ситуации и да се измъкваш невредим, заменяйки подложеното ти на опасност тяло с това на противника ти. Без значение какво ще застане на пътя ми, за да ме гледате, ще трябва да погледнете нагоре.

В друга част на залата, Vito LoGrasso пука с кокалчета, чакайки с нетърпение първата си жертва.

Vito: Видяхте ли ги? Чухте ли за тях? За другите седем участника. За моите седем жертви. Това са все хора с надежди и мечти, но ето какво не знаят: в един свят на приказките, аз съм вълка, а те – седемте козлета, но за разлика от света на приказките, тук аз диктувам правилата и няма да има кой да ги спаси. Надеждите им ще бъдат пречупени като телата им, а шансовете им за победа, в които вярват – минало...

WIW WORLD CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Anger vs. Vito LoGrasso

Vito не губи време и се нахвърля върху противника си, който използва скоростта си и го избягва. Ритници по бедрата на Vito. Vito отвръща със саблен удар, но Anger го избягва и този път нанася лакти в тила. Anger избутва противника си в ъгъла, заковава преса и се качва на въжетата, откъдето скача и го поваля с ракетен падащ ритник за 2. Vito се изправя и Anger го засипва с още лакти, докато не бива избутан във въжетата и проснат с мощен полски чук. Vito приземява лакът-брадва и покрива за 2. Следва приспивателно, но Anger се измъква с лакти в корема, засилва се и... huracanrana поваля Vito за 2! Anger отново е на въжетата и изчаква опонента си. Скок към него... и Vito контрира с мощен ъперкът, засичайки го във въздуха! Anger пада на главата си! Vito покрива – 1..2...НЕ! Vito веднага го изправя и праща в ъгъла. Коляно в корема е следвано от лакът в лицето. Бич в отсрещния ъгъл, Vito се засилва... и пропуска преса. Anger се връща в мача с лакти за опонента си. Отново и отново, докато достига ъгъла. Оттам връща Vito в средата на ринга с Tornado DDT! Anger не покрива, още не е приключил – качва се на въжетата и приземява летящ крак-брадва! Опит за туш – 1..2...НЕ! Anger отчаяно налага Vito с лакти, докато решава какво да прави. Vito обаче блокира удар и просва опонента си с ласо! Бич към въжетата и Vito засажда ботуш в лицето на Anger! Покриване – 1..2...НЕ! Vito отива в ъгъла и изчаква Anger. Веднъж на крака, Vito се засилва... и Anger го засича с падащ ритник в лицето! Anger прави сателитно завъртане около Vito... но не успява да заключи La Mistica! Vito опитва контраатака, но Anger се спуска зад него и го просва с обърнато DDT. Anger се качва отново на въжетата и това е SHOOTING STAR PRESS! Няма никой вкъщи! Anger пада по лице на тепиха, изправя се със залитане и получава CHOKESLAM! Vito покрива – 1..2...3! @ 6:46

Победител: Vito LoGrasso

Операторът отново е зад сцената, където среща един от следващите участници – Remus Willmore, който седи в един тъмен ъгъл и наблюдава тавана. Когато го доближава, Remus свежда глава.

RW: Защо идваш? Защо трябва да говоря? Защо трябва да казвам каквото и да е? Защото искаш да знаеш. Защото искате да ме чуете. Защото на всички ви трябват уверения, каквито всички правят преди мач. Защо? Нима самото ми присъствие не е достатъчно уверение, че ще дам всичко от себе си? Всички сме тук с една цел – да участваме в турнира, да победим конкуренцията, да спечелим турнира, да се снабдим със златото, чакащо протегната длан на първия си притежател. Това е моята цел, каква е твоята?

В друга част на залата, Kevin Hero се приготвя за мача си. Той посреща оператора с думите:

KH: Не си ли развълнуван? Не, не от турнира. Не си ли развълнуван, че стоиш пред мен? Че стоиш пред най-великия атлет в света и бъдещ шампион на WIW? Аз определено се вълнувам, че съм себе си, защото е такова велико чувство. Страхотно е да знаеш, че всеки следващ твой мач ще се окончава с победата ти, че всеки следващ твой успех ще е титла или друга награда. Сега ме гледайте, хора! Гледайте ме и вижте своя герой – Kevin Hero!

WIW WORLD CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Remus Willmore vs. ”The Phenomenal” Kevin Hero

С началото на гонга, те се вкопчват и бутат из ринга, докато Remus не изтиква Hero в един от ъглите и съдията не ги разделя. Hero демонстрира атлетизма си със салто с отскок от въжетата. Ново сключване, Remus отново надделява, но Hero се завърта в последния момент и праща опонента си в ъгъла. Съдията отново ги разделя и двамата се гледат втренчено... и Remus удря шамар на Hero. Hero се завърта от изненадата и това позволява на Remus да го преобърне – 1..2...НЕ! Hero се изправя бързо, но Remus отново го преобръща – 1..2...изритване! Отново на крака, Remus пропуска ласо и Hero го наказва с порещ лакът в лицето. Hero приземява и сентон и покрива за 2. Двамата се изправят, Remus праща опонента си с бич във въжетата, пропуска лакът, пропуска ласо и Remus се връща в мача с раменен блок, след което заключва главата на противника си в приспивателно. Hero не му дава да вземе ефект, измъква се с лакти в корема и нанася и няколко лакти в главата, последният от които поваля опонента му за 2. Hero застава до опонента си и скача със салто, Remus се отмества и Hero… пада на крака! Remus пропуска ритник, Hero обаче не пропуска с енцугири в тила му. Hero приземява салто от място и покрива – 1..2...не. Hero опитва силова бомба, но е прехвърлен през гръб. Изправя се... и Remus го просва с велосипеден ритник в лицето. Remus изправя Hero и го праща с рамо в сглобката на въжетата в най-близкия ъгъл. Следват юмруци по раненото рамо, допълнени с няколко ритника. Hero опитва да противодейства, но Remus го прехвърля през ръка. Hero е на крака, засилка... Remus го засича с коляно в корема и скачащ ръкотрошач! Покриване – 1..2...не. Remus се насочва отново към ръката на опонента си и заковава няколко удара с коляно в лакътя и рамото. Изправяне, бич във въжетата и отново прехвърляне през ръка. Remus заключва ръката в cross armbreaker! Hero се мята като обезумял, търсейки отчаяно въжетата... и ги достига! Remus го издърпва в средата на ринга и отново заключва захвата! Hero е на път да припадне от болката! Действайки отчаяно, той се търкаля в задно кълбо и се освобождава със скок от ключа. Remus веднага го следва... и Hero го просва Пеле ритник! Покриване – 1..2...НЕ! Hero изправя Remus и тръгва за Hero’s Welcome, Remus блокира с лакти в корема, завъртане, удар с глава, извиване на ръката и падащ рамотрошач! Remus заключва Fujiwara Armbar! Hero гледа като побъркан и се опитва да се откъсне от него, надявайки се, че и ръката ще си е на мястото! Hero опитва контра с кълбо, но Remus го следва и го задържа в захвата! Hero опитва да достигне въжетата... и едва поставя крак върху най-долното! Remus пуска захвата и изправя Hero. Той тръгва за суплекс, Hero контрира с коляно в корема и скача с торнадно DDT... но Remus го спира във въздуха, поставя го на рамо и го стоварва върху коляното си в рамотрошач! Remus отново заключва Fujiwara Armbar! Hero остава без дъх от крещене, но не се предава! Той се преобръща, покривайки опонента си с гръб – 1.. 2... Remus го пуска и двамата се изправят. Remus се засилва, пропуска ласо и Hero го наказва с HERO’S WELCOME! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus изритва... и веднага заключва Hero в нов Fujiwara Armbar! Публиката крещи ”PLEASE DON’T TAP!”, но Hero е на ръба на съзнанието! Другата му ръка се издига... и той се търкаля под Remus, изритвайки го с крака назад! Remus праща ритник в гърдите на опонента си и го просва с IT CAME FROM JAPAN! Покриване – 1.. 2... НЕ! И Remus мигновено заключва нов FUJIWARA ARMBAR! Hero не може да повярва, а публиката крещи от негодувание! Hero все още отказва да се предаде и скоро спира да се движи. Съдията вдига ръката му... и тя пада. Второ вдигане... и отново пада! Трето... ръката остава във въздуха! Докато Remus не може да повярва, Hero се измъква с кълбо и засажда ритник в лицето му! Hero изправя Remus... втори HERO’S WELCOME! Покриване – 1.. 2... 3! @ 8:52

Победител: Kevin Hero

Следващи в списъка са Bulgarian Lion и Xzibit. Камерата ни отвежда до съблекалнята на Lion, който седи срещу знамето на страната си и гледа съсредоточено.

BL: Едно ново начало. Така беше, нали? Не. Не е вярно. Началото е нашето раждане, а всичко останало са последствия. Раждаме се с мечти, признателни сме към нашите родители и страна за всичко, което получаваме от тях и им се отблагодаряваме с нашите сълзи, пот и кръв. Аз съм признателен и в края на този турнир мисля да им се отблагодаря отново. Титлата ще бъде спечелена в тяхно име.

В друга съблекалня, Xzibit пробира ланци. Виждайки камерата, той дава знак на оператора да се доближи.

X: К’во има тази вечер? Турнир за титлата. И аз получавам смахнат патриот за разгрявка, после ше разбия и останалата „конкуренция”. ‘Сичко е твърде лесно, когато си X. Lion, внимавай в картинката... Or I’ll hit U where it hurts!

WIW WORLD CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Bulgarian Lion vs. Xzibit

Lion иска да започне мача с ръкостискане, но получава само слюнка и бърза рима за родината и роднините. Lion веднага се впуска за сключване на рамене, но Xzibit има други планове, изпълзва се и го рита в корема. Х продължава с удари в тила и блъска главата на опонента си в сглобката. Xzibit нанася ритници в гърба на падналия Lion и посреща освиркването на тълпата с шумно ”FUCK YOU!” Публиката започва да подкрепя Lion, който събира сили и се изправя... само за да бъде изхвърлен от ринга след ритник в гърба от Xzibit. Lion се изправя извън ринга и се подкрепя на оградата. После се обръща към ринга и Xzibit го посреща със суисида! Х не губи време, връща Lion в ринга и го покрива – 1.. 2... не. Xzibit изправя Lion и го сваля отново с вратотрошач за още 2. Х се качва на въжетата и изчаква опонента си. Lion става, Xzibit скача... и е засечен с ласо! Х се изправя бързо, но Lion го погва със серия чопове през гърдите. Бич в ъгъла, преса от Lion, суплекс от Lion. X се изправя отново и Lion заковава якуза ритник в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion изправя Х и заключва cobra clutсh! Тълпата крещи ”TAP!”, но Х не се предава. Той достига съдията и се хваща за ризата му. Съдията се дърпа и Xzibit го използва, за да достигне въжетата! Lion пуска опонента си неохотно и докато съдията се загащва, Х заковава удар под пояса! Германски суплекс просва Lion! Х се качва на въжетата и полита с moonsault! Успешно приземяване върху Lion! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit изправя противника си и опитва X-Killer. Lion се измъква, завърта Х и го засажда с hammerlock DDT! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Lion се качва на въжетата и полита със свой moonsault! Няма никой вкъщи! Xzibit не губи време и заключва глезена на опонента си! Lion веднага реагира и се измъква с кълбо, пращайки Х в ъгъла. Lion се засилва, Х парира пресата и опитва X-Killer, Lion контрира със заден суплекс, Х се измъква със салто зад него, опит за обърнато DDT, Lion нанася удар в корема и обръща със суплекс северно сияние! 1.. 2... Х се извърта и покрива опонента си с мост – 1.. 2... Lion се издига, обръща и плъзва Х по гърба си в прав мост – 1..2...Х се изправя и се хвърля със залез над Lion, преобръщайки го... но Lion хваща краката на X и сяда върху него – 1.. 2... 3! @ 7:20

Победител: Bulgarian Lion

Публиката избухва в овации. Xzibit се изправя с невярващо лице и започва да спори със съдията. Публиката му крещи ”GET THE FUCK OUT!” и той й отвръща със среден пръст. Х насочва към Lion няколко закани, че не го вижда за последно и напуска ринга, оставяйки победителя да се радва в ринга.

Ledg стои пред камерата при следващото включване зад кулистите.

Ledg: Това е началото. Тук започва моя победен марш, минава през самонадеяните ми противници и свършва там, където е титлата. Ще узнаете кога съм успял по славата около мен и труповете под краката ми. Сега ме остави.

Следващия пред камерата се оказва Dwayne Johnson.

DJ: Отново в нова компания и познайте какво – отново можете да използвате думичката „най”. Най-скъпо платения, най-известния, най-великия... изберете си сами пред какво друго да я поставите. В края на вечерта обаче няма да можете да я използвате. Тогава „най” се замества с „първия”. Първият WIW шампион! Великият проговори, гледайте и се учете!

WIW WORLD CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Ledg vs. Dwayne Johnson

Двамата започват с класически сключване. Johnson се оказва по-подготвен физически и изтиква Ledg към въжетата, където съдията ги разделя. Ново сключване на раменете, Johnson бута Ledg с лекота към ъгъла, но по средата получава палец в окото! Ledg заключва главата на Johnson подмишница и го мъчи в средата на ринга. Johnson опитва да се измъкне с бич, но Ledg го задържа. Johnson го отвежда до въжетата и го изтласква към отсрещните, залягайки за прехвърляне. Ledg обаче се спира, рита го в лицето, после в корема и отново заключва главата му. Johnson издига Ledg и го тръшва със заден суплекс... но Ledg не пуска! Johnson се изправя, отново го вдига и отново го спуска със суплекс... Ledg отново се задържа! Johnson се изправя, заковава нов суплекс... Ledg продължава да го държи за главата! Johnson става за пореден път, вдига Ledg... и пристъпва към въжетата. Той се качва на третото и пада оттам със заден суперплекс! Този път Ledg го пуска! Johnson обаче не покрива, опитвайки се да върне нормалния цвят на главата си. Когато се съвзема напълно, покрива, но получава само 1. Johnson изправя Ledg и го поема с юмруци. Бич във въжетата, суплекс през глава и ново покриване за 2. Двамата са на крака, Johnson продължава с още юмруци, бич в ъгъла, засилка... пропуска преса. Ledg го наказва с тръшване от пълен нелсън и покрива за 2. Ledg отново заключва главата на Johnson, който реагира мигновено и го блъсва в ъгъла. Johnson нанася юмрук, втори, трети, издига ръка, следващия удар свлича Ledg до долното въже. Johnson нанася и удар с коляно и издърпва опонента си, за да го покрие – 1.. 2... не. Ритници за Ledg, Johnson го изправя, бич във въжетата, прехвърляне през рамо и приземява лакът-брадва за още 2. Johnson изправя Ledg и тръгва за Hollywood Walk of Fame, но Ledg се измъква с лакти и заковава обърнат гърботрошач – 1.. 2... не! Ledg нанася ритници в падналия си опонент и се обръща към публиката, крещейки „Виждате ли това? Това ще сполети всички останали!”, получавайки като отговор ”YOU SUCK!” Още ритници за Johnson. Ledg го изправя и заключва приспивателно, продължавайки да го омаломощава. Под овациите на тълпата, Johnson започва да се бори с ключа, нанася лакът в гърдите на Ledg, после още един и още един. Бич към въжетата... гръбнакотрошач! Johnson завърта глава, за да се осъзнае и веднага заключва Sharpshooter! Ledg лази отчаяно към въжетата и ги улавя! Johnson пуска, изчаква опонента си да се изправи и замахва с ласо... Ledg се навежда и улучения е съдията! Ledg опитва да се върне с Final Execution, но Johnson го избутва към въжетата и го поваля с ласо. Отново. Сваляне с лакът, бич към въжетата, улавя на връщане – HOLLYWOOD WALK OF FAME! Johnson покрива... но се сеща, че няма съдия. Публиката брои, но това няма значение. Johnson опитва да събуди съдията и го изправя на крака. Обръща се... и попада във FX – FINAL EXECUTION! Ledg веднага покрива – 1.. 2... 3! @ 6:30

Победител: Ledg

Ledg е следван от камерата, докато върви към съблекалните.

Ledg: Казах ли ви? Така започва всичко. Така ще продължи и така ще приключи – всички ще гледат как стоя прав с поредната жертва в краката ми. Никой не може да ми се противопостави, независимо колко е велик. Аз ще бъда шампиона.

WIW WORLD CHAMPIONSHIP SEMIFINALS –

”The Phenomenal” Kevin Hero vs. Vito LoGrasso

Hero все още се държи за ръката от предния си мач, но това не му пречи да влезе в ринга с премятане и да отскочи със салто от въжетата. Vito обаче не е в настроение да гледа изпълнения и го напада при следващия му опит за скок, просвайки го с полски чук в гърба. Vito стъпква рамото на Hero, изправя го и го връща на тепиха със загребващо тръшване, продължавайки с крак-брадва за 2. Vito заключва брадичката на Hero и го измъчва известно време, докато Hero не се изправя с лакти в корема на Vito. Hero се засилва... но Vito го издърпва за косата на тепиха и стъпква отново рамото му. Vito души за малко опонента си, после го изправя и праща в ъгъла. Засилка... Hero блокира пресата с ритник, скача от въжетата и заковава торнадно DDT! Hero изправя противника си, опит за Hero’s Welcome, Vito блокира, завъртане, опит за задушаващо тръшване, Hero блокира с коляно, завъртане и порещ лакът в лицето. Енцугири поваля Vito и Hero допълва със сентон от място – 1.. 2... не! Hero дебне Vito, опит за Hero’s Welcome, Vito пада по гръб и рита темето на опонента си, изправя се и го просва с мощен ъперкът. Vito изправя опонента си, праща го в ъгъла и нанася коляно в корема и лакът в лицето. Вдигане на рамо, змийски очи, засилка и ботуш в лицето повалят отново Hero. Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito дебне Hero в отсрещния ъгъл и се засилва... Hero го засича с внезапен Пеле-ритник! Порещ лакът от Hero! Второ енцугири олюлява Vito! Засилка... crucifix powebomb просва Vito! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero се изправя и залита към въжетата, притискайки ръката си. Vito се изправя бавно и Hero се качва на въжетата, издебвайки го за летяща huracanrana. Следва двойно настъпване от Hero! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero се качва на въжетата и скача за двойно настъпване оттам... но Vito се отмества. Hero се търкаля до ъгъла, изправя се, обръща се... право в GORE! Vito обаче е твърде омаломощен, за да покрие. Когато го прави, опонентът му изритва на 2. Vito изправя Hero, нанася юмруци в главата, бич във въжетата и прехвърляне през рамо. Hero се изправя със залитане до въжетата, Vito го напада с ласо, но Hero пада и дърпа въжетата, пращайки опонента си над тях и извън ринга! Hero изчаква той да се изправи и се засилва със суисида! Vito обаче се отдръпва и Hero среща оградата на публиката с рамо! Vito го грабва за косата и го блъсва отново в оградата! И отново! И отново! И отново! Той го вкарва в ринга под освиркванията на публиката (на които отговаря с перпендикулярен жест на ръцете) и го издебва за ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito изправя Hero и го заключва в мечешка прегръдка. Hero започва да се мята, но наоколо няма въжета, а захвата е твърде здрав, за да се измъкне със сила. Hero продължава да се мята, докато Vito не залита към близкия ъгъл. Hero се подпира с крака и изритва, катурвайки опонента си и измъквайки се от захвата. Hero издебва опонента си... но пропуска ласо и Vito го наказва с германски суплекс, тръшвайки го на главата му! Vito дава знак, че края настъпва и изправя Hero. Вдига го на пожарникарска носилка, завъртане – и Hero се изплъзва зад него... HERO’S WELCOME! Покриване – 1.. 2... VITO ПОСТАВЯ КРАК НА ВЪЖЕТАТА! Hero го издърпва в средата на ринга и приземява салто от място. Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero се изправя ядосан и опитва нов Hero’s Welcome, Vito контрира с опит за задушаващо тръшване, Hero се измъква със скок и ритник, Vito улавя крака му, Hero скача за енцугири, Vito се навежда и веднага опитва германски суплекс, Hero се измъква със салто над него, Vito замахва за диво ласо, Hero минава под него и отново опитва Hero’s Welcome, Vito сяда на място и го прехвърля пред себе си и Hero се връща с ритник в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero удря тепиха от раздразнение. Нов опит за Hero’s Welcome, Vito го избутва назад в ъгъла и го качва на въжетата, следвайки го. Опит за суперплекс. Hero блокира и нанася лакти в главата на опонента си. Hero минава със залез над Vito и го връща в ринга с падаща бомба! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero изправя Vito и го паркира в ъгъла, качвайки го на въжетата. Опит за Frankensteiner, Vito обаче блокира скока и нанася удари в корема на опонента си. Vito се изправя на въжетата, хваща ръката му и пада извън ринга – обесвайки ръката му на въжетата! Hero изкрещява, Vito се връща в ринга и го хваща за гърлото – CHOKESLAM! Покриване – 1.. 2... 3! @ 11:05

Победител: Vito LoGrasso

Операторът следва Vito когато напуска ринга.

VLG: Не съм човек на думите, а на действията. Казах ви, че ще смачкам всички мечтатели в ринга и точно това ще видите, когато вдигам високо титлата, а всички обезсърчени мамалуци се стискат за наранената гордост.

WIW WORLD CHAMPIONSHIP SEMIFINALS –

Bulgarian Lion vs. Ledg

Lion отново настоява за ръкостискане преди мача, но получава само присмех от Ledg. Lion тръгва за сключване на раменете, Ledg обаче има други планове и го праща към въжетата със завъртане. Lion го просва с рамо и се засилва отново. Lion прескача опонента си, Ledg се изправя и прескача тичащия Lion и скача отново за падащ ритник... но Lion спира пред въжетата. Ledg пада по гръб и Lion прави мост над него – 1.. 2... Ledg се издига с противника си, завърта го и го плъзва с изправен мост – 1.. 2... Lion се измъква и веднага преобръща изправящия се Ledg – 1.. 2... Ledg изритва.... и отново е уловен в преобръщане – 1.. 2... Ledg отново изритва, избягва трети опит и преобръща Lion с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Lion го издърпва и го покрива със същото – 1.. 2... Ledg изритва опонента си към въжетата и на връщане го улавя в малък пакет – 1.. 2... Lion изритва, засилва се отново и преобръща Ledg с вътрешен пакет – 1.. 2... Ledg изритва и двамата се изправят едновременно, едновременно скачат и краката им се срещат в двоен падащ ритник. Двамата се изправят отново и остават втренчени един в друг под овациите на тълпата.

Ново начало, този път със сключване. Lion изтласква Ledg към ъгъла, но Ledg го обръща в последния момент, блъсва го в ъгъла и заключва главата му подмишница. Lion опитва да се измъкне с бич, но Ledg не пуска. Lion тръгва към ъгъла, но Ledg го спира и премята през кръст, заключвайки главата му докато лежи. Lion опитва да изрита от захвата, но не успява веднъж, два, три пъти. След това се изправя бавно, опитвайки да запази съзнание и отново опитва бич, но Ledg продължава да държи! Lion събира сили и отново го блъска, този път отделяйки го от себе си. Ledg едва не налетява на съдията, спирайки се на сантиметри от него. Lion го следва с ласо, но Ledg се измъква и Lion също се спира в последния момент да улучи съдията. Докато съдията се предпазва обаче, Ledg се възползва от обръщането и нанася удар под пояса на Lion! Преобръщане – 1.. 2... не! Ledg изправя Lion и го тръшва отново с пълен нелсън – 1.. 2... не! Lion се изправя бавно и Ledg отново го сваля със заден суплекс – 1.. 2... не! Ledg изчаква опонента си да стане отново, дебнейки го в приклекнала позиция – опит за FX, Lion блокира и го просва на врата му с германски суплекс! Lion обаче не може да продължи и остава да лежи, докато не си връща чувствителността в южното полукълбо. По това време и Ledg се е съвзел и двамата стават едновременно. Ledg тръгва за ключ на главата, но е посрещнат от чоп през гърдите. И още един, и още един, и още един. Lion вкарва Ledg в ъгъла – чоп след чоп след чоп след чоп! Бич в отсрещния ъгъл, Lion се засилва... пропуска преса, Ledg тръгва за булдог... и е засечен с избутване в отсрещната сглобка и наказан с hammerlock DDT! Lion покрива – 1.. 2... не! С изритването, Lion веднага заключва crossface! Ledg обаче е твърде близо до въжетата и се хваща за тях. Lion го издърпва в средата на ринга и опитва да поднови захвата, но Ledg се обръща и го изритва към въжетата. Ledg го прехвърля през рамо и заключва Бостънски ключ! Lion се мъчи, докато достигне въжетата и се издърпва чрез тях извън ринга. Ledg не го следва, препочитайки да се перчи с надмощието си пред публиката... и Lion го препъва от ръба. Lion се връща в ринга, издърпва Ledg и веднага заключва crossface! Ledg не намира въжета, но не се и отказва. След известно мъчение се обръща върху противника си, но Lion се обръща допълнително и заключва CATTLE MUTILATION! Ledg е в безизходица, ритайки отчаяно назад... и това го доближава до въжетата, спасявайки се с върха на пръстите си! Lion пуска с неохота, изправяйки се пред един от ъглите. Ledg също става... и Lion го просва с мощно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion изправя опонента си и го паркира върху сглобката в ъгъла, качвайки се при него. Опит за суперплекс, Ledg блокира и блъсва опонента си обратно в ринга, следвайки го с летящ лакът. Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg се изправя, изчаква, засилка, опит за Total Elimination... Lion го засича с поредното ласо! Lion праща Ledg в ъгъла и отново го качва на въжетата – BULGARIAN SUPLEX! Ledg отново пада на главата си и вече може да е мъртъв! Покриване – 1.. 2... 3! @ 13:00

Победител: Bulgaian Lion

В ринга влизат хора от медицинския екип, за да проверят със тоянието на Ledg. Те го изправят, но той се свестява и ги разбутва, махайки ги от себе си. Той се оглежда и удря сглобката, когато си спомня какво се е случило току-що, а камера се насочва към махащия се от сцената Lion.

BL: За роднините и родината. Ще имам какво да кажа, когато държа в ръцете си титлата.

INTERMISSION!

След почивката, операторът е отново зад кулистите, търсейки финалистите в турнира, но среща само двуметровия D’Lo Brown.

DLB: Знаете ли кой съм аз? Не. Защото не съм включен в турнира. Когато попитах „защо”, ми отговориха: „Защото се записа след попълването на местата.” Какво е това? Расизъм, ето какво. Те не искат мъжаги като мен да се разхождат наоколо, впечатлявайки хората със силата си. Те предпочитат слабаци, като борещите се досега. Но ми обещаха компенсация. Аз съм претендента за титлата веднага след турнира. Аз ще имам шанса да победя „шампиона” и да покажа кой трябва да носи пояса. Махай се от лицето ми, белчо!

Включваме се с последния мач преди финала – този път междупромоционален, между представител на WIW и Gygax Memorial Wrestling.

WIW VS GMW

Y2Joro vs. Air Genasi

Двамата започват с ръкостискане. След това сключват рамене и започва кратко бутане, завършващо с премятане с ръка от Genasi. Joro се връща към него и отново е прехвърлен с ръка, като Genasi заключва ръката му след това. Joro се изправя бързо, завърта се и извива ръката на опонента си зад гърба му. Genasi се навежда и завърта, минавайки под него и извива неговата ръка. Joro нанася сляп удар с лакът назад, скача и премята Genasi през рамо. Genasi се приземява на крака, прави кълбо напред и продължава в засилка от въжетата. Joro го засилва допълнително и ляга под него, след което го прескача, следва сателитно завъртане и опит за тръшване, но Genasi пада на крака и рита опонента си в корема. Genasi поставя крак върху главата на Joro и прави задно салто зад него, след което го вдига за заден суплекс, който Joro избягва със свое салто, скок и падащ ритник в гърба. Genasi пада с лице върху второто въже, Joro се засилва и скача с коляно върху гърба му. Покриване – 1.. 2... не! Joro изправя Genasi и му нанася чопове в гърдите, водейки го към ъгъла. Веднъж там, Joro го качва на въжетата и скача за Frankensteiner, но Genasi го избутва и той пада по лице на пода. Когато се изправя, Genasi скача от второто на третото въже със завъране и полита с mile-high moonsault, поваляйки опонента си с тяло – 1.. 2... не! Genasi се засилва към въжетата и приземява кебрада обратно върху Joro – 1.. 2... не! Genasi има още трикове в ръкава си и скача със салто от място... но този път Joro вдига колене. Joro се изправя и заковава енцугири в тила на опонента си, следва захват за кръста и германски суплекс с мост – 1.. 2... не! Joro изправя Genasi, засилка от въжетата и го тръшва със суплекс през глава. Joro се качва на въжетата и го изчаква да стане, след което полита с пресичащо тяло от върха, поваляйки го... но Genasi се превърта с него – 1.. 2... не! Двамата се изправят едновременно, Genasi скача на раменете на опонента си и се търкаля напред в победно колело – 1.. 2... НЕ! Отново на крака, Genasi тръгва за ритник, блок, Joro пропуска ласо, Genasi опитва заден суплекс, Joro го блокира, засилка и въртящ ритник в лицето поваля Genasi. Joro тръгва за Walls of Tommorow, Genasi обаче не му позволява да се обърне и го изритва далеч от себе си. Joro се връща и Genasi се издига на ръце, за да го повали с huracanrana! Joro се изправя бързо и се връща към Genasi, който го вдига в пожарникарска носилка и се завърта във витло, което нарича Typhoon! Когато го пуска, Joro едва се държи на крака и Genasi го препъва с ритник в крака. LEVITATION SSP от Genasi за Joro! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Genasi изправя опонента си, вкарва го в ъгъла и скача за Frankensteiner... Joro обаче контрира с БОМБА ОТ ВЪРХА! Следва WALLS OF TOMMOROW! Genasi вече е в несвяст – съдията вдига ръката му веднъж, втори път... трети път! Съдията дава край на мача @ 6:49!

Победител: Y2Joro

След мача, Joro търпеливо изчаква противника си да се изправи, за да му стисне ръката отново и двамата напускат ринга под овациите на публиката.

Следва нашият main event. В ринга влизат Vito LoGrasso и Bulgarian Lion, а след тях и собственикът на WOLFPACK Inc. – The Architect, президентът на LoserArts Ltd. – DL Lockhart, реферът Charly Robinson и говорителя на GMW – Cary ”The Bard” Elwes. Последният взима микрофона:

Bard: Достигнахме крайната точка на тази вечер. Времето, в което ставаме свидетели класики, издигането на легенди и шампиони, падението на врагове и злодеи. Тази вечер, всичко ще завърши по традиция и WIW ще получи първия си шампион. След сблъскването на толкова светове, след изминаването на толкова път, през толкова пот, кръв и сълзи, този мач, или по-точно неговият край, ще даде едно ново начало – началото на ерата на шампиона! Без повече отлагане, представям ви претендентите:

Първо, идващ от Балканите на Славата, с тегло от тази сутрин 120 килограма – Bulgarian Lion!

И неговият опонент, от Дебрите на Мафията, с тегло от тази сутрин 137 килограма – Vito LoGrasso!

The Architect, Lockhart и Bard напускат ринга, оставяйки противниците сами със съдията, който дава знак за гонга:

WIW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP –

Bulgarian Lion vs. Vito LoGrasso

Двамата остават на място след гонга, втренчени един в друг, а тропотът на тълпата скоро ще остави множество дупки в пода. Минава минута... и двамата едновременно се спускат един към друг, разменяйки неспирна поредица от stiff юмруци и чопове! Lion показва надмощие и скоро само той нанася удари, докато Vito се отдръпва назад и не достига ъгъла. Веднъж там, Vito сменя мястото си с Lion и започва само той да нанася удари в гърдите му! Lion блокира един от юмруците и изтласква Vito назад с мощни чопове. В средата на ринга Vito отговаря с ъперкът. Чоп. Ъперкът. Чоп. Ъперкът. Чоп. Lion блокира ъперкът, завърта Vito и го тръшва със суплекс през глава... но Vito веднага се изправя! Германски суплекс от Vito... и Lion се изправя! Чоп от Lion. Ъперкът от Vito. Този път Vito избегва чоп и праща Lion към въжетата, посрещайки го с рамо в гърдите... но Lion остава прав. Vito се засилва и Lion го посреща с рамо в гърдите... и остава прав. Двамата се засилват едновременно – двоен LARIAT! И двамата падат на ринга под крясъците на тълпата! Съдията брои – 1..2...3....4.....5...... започват да се изправят и стават на крака, търсейки съперника си с бараж от удари. Vito блокира юмрук, праща Lion в ъгъла, пропуска преса, Lion го рита в корема, нанася нов чоп, после още един, качва го на въжетата и тръгва за Bulgarian Suplex. Vito обаче блокира и го бута обратно в ринга. Vito слиза спокойно от въжетата, изчаква опонента си да се обърне... и засажда ботуш в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito изправя Lion и го хваща за гърлото. Издигане... Lion блокира с лакът в тила и поваля опонента си с руско помитане с крак. Без да пуска, той го обръща и заключва CATTLE MUTILATION! Vito едва-едва достига въжетата и увива крака около тях. Съдията отделя Lion от него и Vito се възползва, за да излезе от ринга. Lion обаче не е приключил и го следва с планча, поваляйки го с тяло! Lion изправя Vito и го праща в оградата, после в стълба на ринга, после пак в оградата. Следва бич към далечната ограда, но Vito контрира и блъска опонента си в стълба! Vito качва опонента си на рамо и го забожда с лице отново в стълба, разкървавявайки челото му! Когато Lion се обръща към него, Vito го вдига в пожарникарска носилка и заковава FLAPJACK ВЪРХУ ОГРАДАТА! Публиката крещи „HOLY SHIT!” Lion се свлича безжизнено в краката на публиката от другата страна. Vito се пресяга и го изправя, след което го връща в ринга и веднага покрива – 1.. 2... НЕ! Vito не може да повярва и стоварва яростно юмруци в ринга! Той изправя Lion и отново го вдига в носилка, завъртане... и Lion се свлича зад него, преобръщайки го в залез – 1.. 2... НЕ! Vito става и засажда нов ботуш в кървавото лице на опонента си! Той обаче не покрива, а го причаква в един от ъглите. Lion се изправя бавно... засилка... Lion се завърта и праща Vito с лице в сглобките! Тигров суплекс за Vito! Lion го обръща... CATTLE MUTILATION! ”PLEASE TAP!” chant от тълпата изригва из цялата зала! Vito рита като обезумял, търсейки с крак въжетата, но те са на стъпка от него! Той се придърпва с колене, опитвайки да ги достигне! Грубата му сила си казва думата и той най-сетне достига въжетата с върха на пръстите си! Lion отново е принуден да пусне и остава в седнала позиция, опитвайки да фокусира погледа си и триейки кръвта от лицето му. Двамата се изправят и Vito получава нова серия от чопове в гърдите, вече отдавна посинели. Lion го изтласква в ъгъла и опитва да го вдигне, но Vito го блъска към средата на ринга. Lion се връща към него, но е засечен с GORE! Двамата остават да лежат, търсейки сили да се изправят. Robinson брои – 1..2...3....4.....5......6.......7........ И Vito се обръща в леженето си, покривайки Lion с ръка – 1.. 2... НЕ! Vito се изправя бавно, следван от Lion. Бърз ъперкът поваля Lion и Vito заключва Figure 4! Lion е доста омаломощен, но задържа рамо над тепиха и опитва да се бори срещу болката в крака. Той опитва да се придърпа към въжетата, но Vito не му позволява. Опитва да се обърне, но Vito се завърта на другата страна и не успява. Lion го изиграва и се завърта на същата страна, обръщайки захвата! Но Vito допълва завъртането до 360 градуса и го връща в изходна позиция! Сега обаче Lion е близо до въжетата и ги хваща с едно протягане. Съдията развързва краката им и Vito веднага се изправя, докато Lion се придърпва с помощта на въжетата. Vito рита опонента си в корема и го хваща за гърлото. Опит за задушаващо тръшване, Lion контрира с количка и вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Двамата отново се изправят, Vito пропуска ласо, но Lion го просва със свое! Lion се качва на въжетата, отърсва болката в крака си и полита с красив Moonsault! Но няма никой вкъщи! Vito го издебва – CHOKESLAM! Тълпата изпада в делириум! Vito покрива – 1.. 2... НЕ! НЕ! НЕ! Vito застава на колене и гледа право в ръцете си – какво още да направи, за да го задържи за туш? Vito става и изправя опонента си. Вдига го в носилка и се завърта за Flapjack... Lion обаче има други планове и се измъква с лакти в главата! Lion праща противника си във въжетата. Якуза ритник в лицето просва Vito на тепиха! Lion го изправя, вдига го в носилка и се завърта, какво ли ще последва? Но Vito се измъква от носилката и го рита през краката! Нова носилка и завъране! Lion се измъква със залез и опитва да преобърне опонента си, но Vito сяда рязко върху него! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito и Lion се изправят и се засилват от въжетата – двоен Lariat поваля и двамата за пореден път! 1..2...3....4.....5......6.......7........8.........9.......... Двамата са отново на крака! Vito тръгва за ново ласо, Lion блокира и го тръшва със суплекс през глава в сглобката! Lion качва Vito на въжетата! Тълпата е на крака – BULGARIAN SUPLEX! Покриване – 1.. 2... И НЕ! Vito изритва! Този път Lion гледа втрещено, обикаляйки с поглед очите на всеки фен в залата, питайки мислено „КАК?” Lion качва Vito отново на въжетата и прави нов опит... но Vito го блокира! Vito си разменя местата с Lion... SUPERPLEX от третото въже! Покриване – 1.. 2... И НЕ! Lion изритва за пореден път. Vito вече няма желание да се изправи! Съдията започва да брои наново, затова Vito все пак става, изправяйки и опонента си. Вдигане в носилка, завъртане... Lion нанася лакът и скача от раменете на опонента си, заковавайки лицетрошач върху коляното си с падането! Вдигане от Lion в носилка, завъртане... PLANE! LION ЗАСАЖДА VITO С ЛИЦЕ В ТЕПИХА С PLANE! Покриване – 1.. 2... 3! @ 27:35

Победител и НОВ WIW шампион: Bulgarian Lion

Съдията помага на Lion да се изправи, а в ринга отново влизат The Architect и DL Lockhart, представяйки му новата титла. Lion я допира в челото си, покривайки я с кръвта си и я вдига високо във въздуха. Той се качва на третото въже, за да покаже на света какво държи и е засипан от овациите на публиката, за да закрие шоуто!

Това беше всичко. Очаквайте следващото шоу с турнир за титлите по двойки и първата защита на Bulgarian Lion!

14vijko.gif

Link to comment

Браво!Много добро ROH style шоу и определено дневника ти ще се чете с интерес!Всички мачове бяха страхотни,а main envent-а беше феноменален!Всичките тези повдигания и отчаяни опити за победа...просто страхотно.Аз съм новия шампион!!!Надявам се на следващото шоу да видим поредните класики с турнира за титлите по двойки и с моя мач срещу D`lo Brown. :)

Link to comment

Mного добро шоу. Доста ми харесва. Жалко,че няма да е всяка седмица. Ще има голям интерес и от другите потребители със сгурност и би било добра конкуренция на др. дневници. Ще се чака другата седмица да видим какво ще стане. Тоя Ledg как ме пре**а.... :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Сууупер ! В началото като видях, че джобя на BL (Borko) стана ми леко гадно, но като видях, че джобя на бъдещия шампион... :). Дано получа реванш... и може би някоя победа :). Продължавай така и не спирай ;).Малко са надеждите на този раздел.

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Супер дневниче наистина!Представяш ни шоутата по много по-различен начин сравнение с другите,което е голяям плюс.Описваш мачовете прекрасно,а и пишеш цялото шоу доста интересно..все пак постваш често блогове и имаш талант. :) Много радва!

Link to comment

Това мисля обяснява, защо смени името на финишъра ми.

Смених името, защото според мен Walls of Tommorow е по-подходящо на някого с името Y2Joro от Walls of Zlokurene - звучи по-прилежно и има някаква рима. Даже мислех да бъде Door to Tommorow, но това не пасва изобщо на хватката. Сега като се замисля, Walls to Нещо пък не звучи много смислено, затова смятам да го преименувам пак на Walls of No Tommorow.

14vijko.gif

Link to comment
The_Phenomenon

Поздравления за страхотното шоу.много добри мачове имаше, но най-добър(с риск да изглеждам пристрастен) беше МЕ. Жалко само че загубих на финала.

P.S. Поздравления за новия шампион

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Link to comment

Браво, не съм очаквал толкова добро шоу! Всичко е описано страхотно, особено мачовете. Някак по-различни и новаторски са, не като в другите дневници. Очаквам следващото шоу, дано да е скоро. УСПЕХ!:)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Hot News From The Architect:

- Следващото шоу на компанията ще се проведе на 6-и май.

- Сформирани отбори за турнира са Kevin Hero & Anger, Ledg & Vito LoGrasso и Y2Joro & Dwayne Johnson.

- За попълване на празните места в турнира ще гостува stable-а от Gygax Memorial Wrestling - The Planetouched (Aasimar, Thiefling, Water Genasi & Fire Genasi), както и отбори от Square Enix Wrestling Alliance.

- Единствен обявен засега мач е Bulgarian Lion vs. D'Lo Brown за WIW титлата.

- По-късно през седмицата ще се състои tryout мач за Kid Romero, който ще бъде излъчен във Videowire.

14vijko.gif

Link to comment

WIW Videowire:

WOLFPACK TRYOUT –

Remus Willmore vs. Kid Romero

Romero тръгва за сключване в началото, но Remus избягва захвата му и забива няколко лакти в главата му. Още лакти го водят до ъгъла, откъдето Remus го праща с бич в отсрещния. Засилка, Romero избегва преса и нанася падащ ритник в гърба на опонента си, бутайки го отново в сглобката. Той се изправя и заковава бърз вратотрошач, след който покрива – 1.. 2... и не! Romero се изправя, изчаква опонента си и се засилва. Remus пропуска ласо, подхваща Romero на връщане със сателитно завъртане и бива повален от ножично прехвърляне. Изправя се веднага и Romero мигновено го поваля отново с huracanrana и прихваща крака – 1.. 2... не! Romero се изправя и се обръща веднага... само за да посрещне лакътя на опонента си с лице. Remus нанася още един лакът, праща Romero към въжетата, завърта се и го просва с порещ лакът право в лицето. Покриване – 1.. 2... не! Remus тръгва за приспивателно, но Romero се измъква бързо с удари в корема и се засилва от въжетата... и Remus го пресича с коляно в стомаха! Romero се премята от сблъсъка и сяда на тепиха, Remus се засилва... и го просва с второ коляно, този път в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus изправя опонента си и нанася няколко лакътя в главата му. Бич към въжетата, скок... и Romero се хваща за въжетата, избегвайки падащия ритник. Romero се засилва от страничните въжета и приземява кебрада! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Remus, засилва го от въжетата, поваля го с бедрен ритник, изчаква да се изправи и го просва на врата му с германски суплекс! Romero го причаква да застане на колене... и го просва отново с ритник в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Remus, праща го в ъгъла и се засилва... но пропуска удар с рамо и забива рамо в поста на сглобките! Remus го издърпва и отново го блъсва с рамо в поста! Обръща го и го поваля с hammerlock ръкотрошач! Remus заключва cross armbreaker! Romero обаче е твърде близо до въжетата и се хваща... но Remus не пуска... 1.. 2... 3.... 4..... и освобождаване. Remus се изправя, бута настрани предупреждаващия го съдия и изправя Romero. Вдига го на рамо, засилка за рамотрошач, Romero се измъква зад него, нанася енцугири, опит за Fatality Strike, Remus се изплъзва, обръща го, вдигане на рамо – KRYPTONITE KRUNCH! Remus обръща Romero по лице и заключва FUJIWARA ARMBAR! Romero обаче е вече нокаутиран и не отговаря – реферът спира мача @ 6:00!

Победител: Remus Willmore

Remus напуска ринга, без да празнува или да каже нещо. Видеото прекъсва и се включва отново в офиса на The Architect, който стои срещу държащия лед на рамото си Kid Romero. Двамата се гледат известно време... и The Architect кима одобрително и му подава договор! Kid Romero вече е официален член на ростера на WOLFPACK Indy Wrestling!

14vijko.gif

Link to comment

Добър мач се получи.Нормално беше Remus да победи,тъй като си е човек от федерацията.Определено замисълът за такъв tryout мач ми харесва. :)

Link to comment

жалко че загубих в парвият си мач но вече гледам само напред

само би ли ми казал какъв финишър сам ти дал

Губиш, именно защото е tryout мач. Правилно гледаш напред, защото оттук натам вече има някакво значение.

Дал си ми Fatality Strike... нямам идея какво е, затова може да ми обясниш, за да знам как да го използвам.

14vijko.gif

Link to comment

Square Enix Wrestling Alliance – Save PLANET, 2.05.2008

Square Studios, featuring WIW

1,000 Fans

1. CID Squad (Cid Highwind & Cid Kramer) beat Team SeeD (Zell Dincht & Irvine Kinneas) (6:12) when Highwind used the Dragon Dive on Kinneas.

2. Rinoa Heartilly beat Jenova-LIFE (3:20) with the Angel Wing.

3. WOLFPACK vs. Square: Xzibit & D’Lo Brown beat Team SOLDIER (Cloud Strife & Zack Fair) (10:19) when Xzibit used the X-Killa on Zack.

4. WOLFPACK vs. Square: Anger, Kevin Hero, Dwayne Johnson & Kid Romero beat The Crimson Squad (Nooj, Baralai & Gippal) & Brother (8:45) when Johnson used the Hollywood Walk of Fame on Brother.

5. Sephiroth, Shuyin, Sin & Jenova-DEATH beat Team AVALANCHE (Barret, Wedge, Biggs & Jesse) (10:58) when Shuyin used the Terror of Zanarkand on Wedge.

6. SEWA Tag Team Title: Team SHINRA (Rufus & Hojo) © beat Loz & Yazoo (17:34) when Rufus used the Shotgun on Loz (4th defense).

7. SEWA Women’s Title: Quistis Trepe © beat Rikku (9:08) with an avalanche Save The Queen (2nd defense).

8. SEWA World Title: Genesis © beat Tidus (20:24) with the Apocaplyse (10th defense).

SEWA_Fan123 posted in SEWA Forums –

Got to see the “Save PLANET” show just hours ago and it was good, though it could’ve been better.

- It started with the CIDs defeating the SeeDs via Highwind’s Dragon Dive. Nice opener – nothing more, nothing less.

- Then we got a good Rinoa vs. Jenova-LIFE fight, with Rinoa winning via Angel Wing. After the match, Rinoa announced she has a surprise in the near future. Wonder what that is…

- Third match saw WIW vs. SEWA. Xzibit & D’Lo Brown beat Strife & Fair with a devastating Kudo Driver, or Vertaebraker, ot whatever it’s called. Good match.

- Then there was another WIW vs. SEWA, and WIW won again. Dane Johnson, if I heard the name right, pinned Brother with a standing side slam move. I think it’s called Walk of Fame, or something. Awesome spotfest, with most of the guys doing high moves on the outside and from the ropes. We got some nice Tower of Dooms, featuring all of the participants.

- Sephiroth, Shuyin, Sin & Jenova-DEATH won against AVALANCHE. Another spotfest, with Sephiroth really dominating over the other team. I think they’re prepraring him for the next title change. Can’t wait to see him against Genesis again! End of the match saw Shuyin destroying Wedge with the ToZ.

- In a SEWA tag title match, Rufus and Hojo beat Loz and Yazoo. Another awesome match, with many double team moves. End of the match saw Rufus hit the Shotgun piledriver on Loz. Wrong team won, in my opinion.

- Quistis Trepe retained the women’s belt, defeating Rikku (accompanied by Paine, though she did nothing but stand and stare). She used Save the Queen from the top rope for the win. Great women’s match, but would’ve been better if they gave it more time.

- In the main event, Genesis beat Tidus in a dissapointing match. Lots of stalling after Tidus got injured while doing a huracanrana (how can you botch that?!) and fell on his head. Dunno what he injured, but I think it’s the neck. Really bad 15 minutes, but the end was ok. Tidus got a nice comeback (and got a BIG pop for it), with really stif hits, but lost anyway, when Genesis countered the Blitz Ace with his Apocalypse. I can’t believe Tidus took the Apocalypse, I think Genesis killed him with that, gotta check the net tommorow to see of he’s ok.

Not much storylines in this show, just plain wrestling. Tidus’ injury really ruined the main event. The WIW guys are good, gotta check them out in their shows and I hope they return for some more matches. Overall the show was good, I give a thumbs slightly up.

14vijko.gif

Link to comment

Армии... военни сили, въоръжени с една-единствена цел – победа.

Победата означава живот.

Загубата означава смърт.

Обикновено се срещат само две от двете страни на бойно поле.

Но какво се случва, когато не са две, а осем? Какво се случва, когато изправиш осем войски в смъртна схватка с върховна награда, вързани във върховна битка, в която победата означава всичко, а загубата – нищо? Какво ще се случи, ако унищожението на една армия резултира в издигането на победителя, само и само да се срещне със следващата, вече претърпяла победа и щети?

Да... пуснете зверовете, двама по двама, насъскайте ги един срещу друг, нека се бият, нека търсят наградата си и я спечелят, минавайки през труповете на враговете си. Стъпало по стъпало, труп след труп...

Докато не остане само една армия...

ppvio6.jpg

Добри дошли на второто шоу на WOLFPACK Indy Wrestling! Публиката този път е по-голяма, атмосферата е по-гореща и таванът чака оглушителния рев, който да го срути. Тази вечер ще бъдат коронясани първите отборни шампиони на WIW, а шампионът Bulgarian Lion ще защитава титлата си за първи път срещу D’Lo Brown!

За съжаление, не се събраха достатъчно хора за да се запълни всичко в турнира, затова ще има само 3 отбора от WIW и 5 предоставени ни благодарение на Gygax Memorial Wrestling и Square Enix Wrestling Alliance. Шоуто ще бъде открито от първата реч на Bulgarian Lion като шампион.

Националният химн започва и Lion излиза с титлата си на рамото. Той влиза в ринга под бурните аплодисменти и търпеливо изчаква да стихнат, след което повдига микрофона си:

BL: Тази вечер, аз заставам пред вас с това (той вдига титлата) в ръце. Какво е това? Не е само колан, не е само титла, не е само шампионат. Това е доказателство. Доказателство за всичкия ми труд и всичките ми постижения, направени в името на роднините и родината! Това е спечелено в името на моите фенове и аз няма да ги разочаровам. Няма да разочарован никого, губейки доказателството още в първата си защита. Не се съмнявам, че противника ми е отличен борец, но с ръка на сърцето и поглед в небето, D’Lo Brown, аз те уверявам, че няма да изгубя тази титла тази вечер и ще се постарая да не я губя и в повечето от идните дни, седмици и месеци!

Музиката започва отново и той напуска ринга.

Време е за първия мач в турнира, включващ новосформирания отбор на Anger и Kevin Hero и противниците им, гостуващи от Square Enix Wrestling Alliance – Cid Haze и Cid Kramer от групата CID Squad:

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Anger & ”The Phenomenal” Kevin Hero vs. CID Squad (Cid Haze & Cid Kramer)

Мачът е открит от Hero и Haze. Двамата сключват рамене и Haze бързо премята противника си с ръка. Hero се връща, но отново е прехвърлен. Haze се засилва, сателитно завъртане около Hero и отново премятане с ръка. Hero не се отказва, напада отново, Haze го прехвърля през рамо... и Hero се премята и пада на крака. Ново премятане от Hero към въжетата. Hero достига въжетата и се премята за удоволствие над тях, приземявайки се на крака извън ринга. Той се връща на ръба и ново премятане го връща в ринга... където Haze отново го прехвърля с ръка. Hero се изправя, рита въжетата сърдито и се сменя с Anger. Anger влиза и тръгва към Haze, който също се сменя с партньора си. Kramer влиза и двамата с Anger сключват рамене. Anger бързо се освобождава, пращайки Kramer към въжетата. Anger прескача опонента си, после ляга пред него, изправя се и го просва с висок падащ ритник. Покрива, но получава само 1. Anger праща опонента си с бич в ъгъла, засилва се и нанася moonsault kick в гърдите му, следван от страничен ритник в лицето, просвайки го пред ъгъла. Anger застава пред ъгъла и приземява арабско салто – 1.. 2... и Haze спасява. Anger изправя Kramer, праща го към въжетата и го поваля отново с бедрен ритник. Засилка и кебрада, но Kramer вдига колене! Kramer се изправя бързо и наказва Anger с гръбнакотрошач за 2. Крак-брадва му носи още 2. Смяна с Haze, двамата засилват Anger и го повалят с двоен лакът в лицето, след което приземяват едновременно крак-брадва и сентон. Haze покрива – 1.. 2... и Hero спасява. Haze изправя Енгъл и го праща в ъгъла, където нанася чоп и го качва на въжетата. Haze тръгва за Frankensteiner, но Anger го блокира с юмруци в корема и го помества на въжетата до себе си. Anger се изправя на третото въже, скок... SUPER FRANKENSTEINER! Haze се преобръща във въздуха и пада по лице в ринга! Anger обаче не е в състояние да покрие. След малко той долазва до ъгъла си и се сменя с Hero, който веднага влиза, изправя Haze и го прехвърля с ръка, след което ликува над мини-победата си, качвайки се на въжетата, за да се покаже на света. И тогава Haze го издебва в гръб и го връща в ринга с ГЕРМАНСКИ СУПЕРПЛЕКС! Hero пада на врата си и застива мирно! Публиката крещи ”HOLY SHIT!”, а партньорите на двамата блъскат сглобките, окуражавайки ги. Haze се изправя и се сменя с другия Cid. Kramer изправя Hero, вдига го в носилка и се засилва към ъгъла, но Hero скача зад него и го блъсва с лице в сглобката. Hero преобръща Kramer с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Kramer го изритва напред и Hero скача върху сглобката, връщайки се със салто-преса, което поваля Kramer за още 2. Hero се изправя, изправя и Kramer и опитва Hero’s Welcome, но Kramer блокира и го избутва в ъгъла си, където Haze нанася лакът в тила му. Смяна, Haze влиза и двамата с Kramer засилват опонента си в един от празните ъгли. Kramer засилва Haze, но Hero се отдръпва и праща Haze с лице в сглобката. Kramer също се засилва, но Hero го просва с порещ лакът в лицето! Смяна с Anger, който се качва на въжетата, изчаква и нанася ракетен падащ ритник на Kramer и той залита назад и пада извън ринга. Anger вдига Haze в канадски гърботрошач, Hero застава откъм главата... AIDED HERO’S WELCOME! Kramer се изправя извън ринга, но е отново свален от суисидата на Hero, докато Anger покрива – 1.. 2... 3! @ 7:21

Победители: Anger & Kevin Hero

Победителите се качват по рампата и напускат сцената, следвани от оператора.

KH: Видяхте ли? Видяхте ли това? Най-добрите high-flyers в тази сграда, в този град, в тази страна и на този континент направиха една крачка напред към върха. Да, не успяхме да спечелим световната титла, но явно ни липсваше нещо. На Kevin Hero му липсваше втория най-добър high-flyer, а на Anger – първия...

A: Защо пък ти да си първия?

KH: Пич, аз съм най-добрия high-flyer, а ти – най-екстремния, ок? Не ме прекъсвай. Докъде стигнах? А, да – следват още две крачки. Само две крачки и получаваме златото. Очаквайте продължение...

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

The Turks (Reno & Rude w/Elena) vs. The Planetouched (Aasimar & Thiefling)

Гостите от GWM и SEWA запълват празните скоби в турнира. В ринга започват Aasimar и Reno. Aasimar настоява за ръкостискане, но Reno не държи на това и го зашлевява. Reno следва обръщането на опонента си със северно ласо и ритници в гърба му. Смяна с Rude, двамата засилват Aasimar, прехвърлят го през рамене и приземяват стерео лакът-брадви. Rude покрива за 2. След това изправя опонента си и го праща в ъгъла, където нанася ритници в корема му, следвани от бич към другия, но Aasimar контрира и праща Rude в тази посока. Aasimar издебва Rude и го просва с бързо DDT на връщане. Смяна с Thiefling, който влиза със скок от въжетата и приземява крак-брадва за 2. Thiefling настъпва ръцете на Rude, докато се изправи, след което му бърка в очите и отива в ъгъла му, за да зашлеви Reno. Докато съдията опитва да задържи Reno извън ринга, Thiefling нанася ритник под пояса на Rude, следван от атомно спускане, следвано от суперритник. Покриване – 1.. 2... и Reno спасява. Reno напада опонента си с юмруци, докато не се намесва и Aasimar, но Rude го издебва в гръб и го изхвърля над въжетата. Thiefling обаче издебва Reno и Rude и изхвърля и тях с двойно ласо! Тримата на пода се изправят бавно... и Thiefling ги поваля отново със салто над въжетата! Thiefling хваща Rude и го вкарва в ринга, качвайки се след това на въжетата, откъдето полита с летяща преса... и няма никой вкъщи! Rude го изчаква да се изправи... LARIAT! Покриване – 1.. 2... Aasimar нахлува в ринга и спасява! Ритник в корема – SMITE EVIL BOMB! Aasimar качва Thiefling върху Rude – 1.. 2... и Reno спасява! Reno изхвърля Aasimar от ринга и издебва Thiefling. Той заковава ченетрошач, следван от зашеметител, следван от енцугири! Thiefling е с гръб към Reno, който скача... REVERSE SPIKE RANA! Thiefling може да е мъртъв! Rude покрива – 1.. 2... Aasimar се връща и прекъсва! Reno удря Aasimar в гръб, засилка от въжетата, издигане и Reno го подхваща откъм главата – STD (Super Turk Driver или 3D)! The Turks изхвърлят Aasimar от ринга и издебват Thiefling... STD! Rude покрива – 1.. 2... 3! @ 5:50

Победители: Reno & Rude

Turks се качват по рампата и камерата се доближава, но Elena задържа оператора далеч от тях, така че оставаме без изявление.

Друга камера следва Xzibit, който върви из коридорите, търсейки някого. Накрая открива D’Lo Brown в една от съблекалните.

Х: Ей, брато. К’во става?

Brown му хвърля пренебрежителен поглед.

DLB: Какво искаш?

Х: Съюз бе братле. Да се включим към турнира за титлите по двойки! Хайде, последните скоби са заети от някакви келеши от безполезни компании. Ще се класираме бързо и ще ни остават още два мача, за да спечелим титлите...

DLB: Вече имам мач и е за титла.

X: Зарежи го. Айде, ще ти оставят мястото за следващия път. Сега ше спечелим отборните, следващия път ти ше спечелиш световната – ще рулираме в WIW! К’во ше кажеш?

DLB: Не.

Х отваря уста, за да спори, но Brown го стрелва с поглед и го хваща за яката.

DLB: Казах не! Но ще ти кажа какво: аз ще спечеля световната титла, ти почивай сега и се приготви за следващото шоу, защото тогава ще се състезаваме за титлите по двойки. Само се погрижи това да стане – говори с оня бял боклук Architect-а. Сега ме остави, трябва да се приготвя.

Xzibit напуска съблекалнята, мърморейки „Ма моеше да е тая седмица...”

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Ledg & Vito LoGrasso vs. Team AVALANCHE (Wedge & Biggs)

Ledg и Wedge откриват. Ledg тръгва за сключване, но Wedge избягва от него и му нанася ритници в бедрата. Ledg изтласква Wedge назад, разтърсва крака и го следва, но Wedge отново го избягва и нанася още ритници в бедрата му. Ledg се връща с европейски ъперкът, изтласквайки опонента си назад, но той се връща с чоп през гърдите му и бич към въжетата. Ledg избегва ласо, избегва и лакът... и попада на лакътя на влезлия Biggs! Wedge покрива и получава само 1. Смяна с Biggs, който изправя Ledg в средата на ринга и го препъва с подсечка, а Wedge същевременно нанася бедрен ритник за 2. Biggs става с Ledg и го праща с ирлански бич в ъгъла, следвайки го. Ledg обаче се хваща за сглобката и прескача опонента си нанасяйки висок падащ ритник в тила му. Кълбо към ъгъла си и смяна с Vito. Още с влизането, Vito унищожава Biggs с ботуш в лицето! Той се засилва и блъска Wedge от ръба на ринга, след което издебва партньора му. Biggs се изправя, захват за гърлото и вдигане, но Biggs контрира с лакти в главата и хваща Vito за гърлото! Ledg обаче се намесва и заковава рамо в свивката на коляното на опонента си, позволявайки на Vito да го просне с бърз суплекс. Vito приземява три лакътя-брадва и покрива за 2. Vito и Ledg засилват Biggs от въжетата, пропускат саблени удари и Biggs ги поваля с двойно ласо. Wedge застава на ръба на ринга и отскача от въжетата, приземявайки преса върху Vito, след което изхвърля Ledg от ринга и се връща в ъгъла си, докато Biggs покрива – 1.. 2... НЕ! Biggs изправя Vito и го праща в ъгъла, където го обработва с юмруци в гърдите. Ударите обаче разяряват Vito, който сменя местата им и нанася коляно в корема и лакът в главата на Biggs! Vito засилва Biggs от въжетата и го просва с ласо за 2. След това заключва главата му в приспивателно. Biggs се задържа на тепиха известно време, но с подкрепата на публиката събира сили и бавно се изправя, нанасяйки лакти в корема на опонента си. Освобождаване, засилка... и Ledg рита кръста му през въжетата, позволявайки на Vito да го засади с DDT в тепиха. Покриване – 1.. 2... НЕ! Смяна с Ledg и двамата пращат Biggs в един от ъглите. Vito засилва Ledg, който нанася преса и засилва Biggs към Vito, който пропуска с ласо и просва Ledg! Biggs наказва Vito със странично тръшване и се изтъркаля към ъгъла си за гореща смяна. Wedge се качва на въжетата, изчаква и поваля Ledg с летящо ласо! Въртящ ритник за Vito! Бедрен ритник за Ledg! Huracanrana за Vito! Wedge праща Ledg в ъгъла и се засилва... и Ledg избегва преса и го поваля с обърнат гърботрошач. Biggs рита Ledg в корема и го вдига за бормашина... но Vito го засича и го просва със задушаващо тръшване! Vito изхвърля Biggs от ринга, изправя Wedge, вдига го над глава и го хвърля към Ledg... който го поема с FINAL EXECUTION! Vito покрива – 1.. 2... 3! @ 6:11

Победители: Ledg & Vito LoGrasso

Операторът следва победителите по рампата. Vito го блъска да стои назад с думите „Има време, ще има какво да кажем малко по-късно.”

Зад сцената, друг оператор се натъква на стоящия в ъгъл Remus Willmore.

RW: Какво искаш? Да, не съм включен в турнира. Защо ли? Защото нямам партньор. Защо? Защото не ми трябва. Вижте ги всички – мислят, че приятелите им ще им спасят живота, ще им помогнат във всяка ситуация, ще са винаги до тях. Винаги ще им пазят гърба... чакайки подходящия момент да забият нож в него. Огледайте се – колко успешни отбора е имало в света на този бизнес? И колко са се разпадали в един или друг момент? Всички. Затова когато говорите за отбори, не бройте мен. Няма „аз” в отбор. Защо нямам мач? Защото докато всички идиоти седят пред телевизорите си и очакват с нетърпение следващия епизод на безкрайни сапунени сериали и футболни мачове и се тровят с алкохол, аз потрошавам тялото си из света, давайки на успелите да се изправят от креслата си идиоти каквото искат да видят – истинска борба, и тази вечер ще почивам заслужено. А сега... Наблюдавам. Проучвам. Чакам. Дебна. Кого? Следващия път...

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP QUARTERFINALS –

Y2Joro & Dwayne Johnson vs. The Planetouched (Water & Fire Genasi)

Johnson и Water откриват. Water обаче сочи към Joro, който на предното шоу победи партньора му в GMW – Air Genasi. Johnson поглежда публиката и под одобрението им се сменя. Joro влиза под викове ”Y2J!” и веднага тръгва към Water. Сключване, Water бързо прекъсва и извива ръката на Joro, който се извърта и извива неговата. Water нанася лакът в главата на Joro и контрира захвата с друго извиване, при което Joro реагира мигновено с падане по гръб, ритник в ръцете, скок на крака и падащ ритник в рамото на опонента си. Water се изправя и Joro веднага заключва ръката му зад гърба и отива в ъгъла си, сменяйки се с Johnson. Той влиза и поема ключа на Joro, издигайки Water над себе си. Water опитва да се измъкне със скок от въжетата и салто назад, но се озовава точно пред ласото на Johnson! Покриване за 2. Johnson изправя Water, извива ръката му и се сменя с Joro, който го рита в корема, поема ръката и го праща с бич в ъгъла. Засилка, Water избегва преса... но Joro го вижда, скача върху въжетата и се връща в ринга и върху него с пресичащо тяло за 2. Двамата се изправят, Joro тръгва към ръката, но Water се изтъркулва назад с кълбо и се сменя с Fire. Fire влиза с ритник в корема на Joro и би в ъгъла. Засилка, Joro избегва преса, Fire също скача върху въжетата и отскача с пресичащо тяло, улучвайки опонента си... който го превърта – 1.. 2... и не. Joro се изправя самодоволно под аплодисментите на публиката... и Fire му бърка в очите. Суперритник просва Joro за 2. Fire го изправя, бич към въжетата и го просва върху коляното си със сателитен гърботрошач за още 2. Изправяне, Fire прилага още един гърботрошач и задържа Joro за главата. Joro не се предава и Fire го пуска, просвайки го веднага със заден суплекс с мост – 1.. 2... и не! Fire се сменя с Water, който влиза в ринга с преса с отксок от въжетата за още 2. Water изправя Joro и заключва тазов ключ точно пред ъгъла му и пред Johnson. Той опитва да влезе, но съдията му попречва, което позволява на Fire да влезе и да нанесе падащ ритник в откритите гърди на Joro, а Water допълва с бърз вратотрошач – 1.. 2... и Johnson спасява! Water изправя Joro и го праща в ъгъла, засилка... и пропуска лакът. Joro се насочва към ъгъла си, но Fire го пресича с бедрен ритник. Water се сменя с партньора си, който веднага приковава Joro с малък пакет – 1.. 2... не! Joro излиза от хватката, търсейки ъгъла си и Fire го преобръща за бедрото – 1.. 2... не! Отново към ъгъла, Fire отново го връща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... и Joro превърта в свое кълбо – 1.. 2... Fire превърта отново, скок назад... и двойно настъпване върху гърдите! Покриване – 1.. 2... НЕ! Смяна с Water, който вдига Joro, издига го за суплекс и го хвърля към Fire, който го просва с лицетрошач! Fire излиза, а Water покрива – 1.. 2... НЕ! Water изправя Joro, бич от въжетата, сателитно завъртане... и Joro се измъква с DDT! Joro се търкаля към ъгъла си, но Fire влиза и го издърпва за крака, позволявайки на Water да иде при него и да се смени. Двамата го изправят, бич от въжетата и приклякане... и Joro рита Water в лицето, хваща главата на Fire, скача с енцугири за Water и засажда Fire с торнадно DDT! Кълбо към ъгъла и смяна! Johnson нахлува с ласо за Water, лакът за Fire, хвърляне през глава за Water и гръбнакотрошач за Fire! Покриване – 1.. 2... и Water прекъсва! Water засилва Johnson, който контрира бича и следва опит за HWOF... Fire обаче го засича. Двамата опитват двоен заден суплекс... Johnson се измъква и блъска Water... право в суперритника на Joro! Fire се обръща... и попада в HOLLYWOOD WALK OF FAME! Johnson покрива Fire – 1.. 2... 3! @ 8:13

Победители: Y2Joro & Dwayne Johnson

Камерата ги застига на излизане и Joro се обръща към нея.

Y2J: Хаха, тази вечер е наша! Още нищо не сте видели от най-готините типове в тази сграда. Кой ни е следващ в списъка... ?

DJ: Онези хлабави задници Vito и стария ми познайник Ledg. Те са само лека блокада на пътя, която ще бъде преместена веднага щом потопим по един лютив ботуш в задниците им! Предчувствате ли... какво ще стане по-късно?

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP SEMIFINALS –

Anger & ”The Phenomenal” Kevin Hero vs. The Turks (Reno & Rude w/Elena)

Anger открива срещу Reno. Двамата започват с предпазлив chain wrestling, който бавно се ускорява и скоро започват да разменят прехвърляния с ръка из ринга. Reno блокира едно прехвърляне, нанася лакът на Anger и го праща към въжетата, посрещайки го с бедрен ритник за 1. Нов бич във въжетата, Reno скача за huracanrana... и Anger контрира с падаща бомба! Покриване – 1.. 2... и не! Reno се измъква със задно кълбо, пропуска ласо и Anger го наказва със своя huracanrana, следвана от смяна. Hero влиза с премятане, прехвърля с ръка Reno, прави салто от въжетата за удоволствие и се качва на въжетата, за да се порадва на величието си. Reno обаче го издебва, опит за германски суперплекс... Hero обаче блокира с лакът, обръща се и минава със залез над опонента си, връщайки го в ринга с бомба! Следва сентон и покриване за 2. Hero изправя Reno, праща го в ъгъла и се качва за 10 юмрука, но Reno контрира със змийски очи и се сменя. Rude влиза с ласо за Hero и приземява скачаща преса за 2. Изправяне, бич към въжетата, Rude вдига Hero в странична носилка, завъртане и скачащо странично тръшване – 1.. 2... не! Rude продължава с ритници за падналия Hero, изправя го и го праща в ъгъла, където следват още ритници в областта на корема и гърдите. Rude подхваща Hero под ръката и го хвърля по гръб през ринга! Смяна с Reno, който влиза с дебнене, падащ ритник в коляното на Hero, следван от енцугири в тила. Покриване – 1.. 2... не! Смяна с Rude, двамата засилват Hero и го премятат през рамо... и Hero се приземява на крака, кълбо към ъгъла си за смяна. Anger влиза със скок върху въжетата и mile-high moonsault, поваляйки и двамата си опоненти! Rude се изправя, но е повален отново от падащ ритник, прекатурвайки се през въжетата. Reno напада... и Anger го препъва с крака, приземява премятащ сентон върху гърба му, следван от салто от място! Покриване, но съдията го предупреждава, че Reno не е редовна смяна. Hero тръгва да доведе Rude в ринга, но бива проснат от палката, която Elenа подхвърля на Rude! Rude й връща палката и влиза в ринга, където Anger го атакува с ритници в главата. Reno обаче се свестява... и засажда Anger с обърнато DDT! Reno излиза, а Rude покрива Anger – 1.. 2... НЕ! Rude заключва опонента си в задушаващ захват. Anger се бори и скоро става на крака и забожда лакти в корема на Rude, опитвайки рязка засилка... която Rude контрира с ботуш в лицето! Още ритници от Rude и той се сменя с Reno, който заключва Бонстънски ключ. Anger не успява да обърне захвата, затова долазва до въжетата, но Reno просто го издърпва в средата на ринга и отново заключва захвата. Anger продължава да прави гримаси, но не може да се измъкне и продължава да се опитва да се влачи към въжетата. Остава му дълъг път... който се скъсява... по-близо... почти стигна... Reno го освобождава и го рита в главата! Reno изправя Anger, нанася лакът в тила му и маха на публиката за „чао”, скок и опит за reverse rana... но Anger контрира с изхвърлящ лицетрошач! Двамата лежат на ринга, а партньорите им опъват ръце, викайки за смяна. Те достигат ъглите си... и Rude влиза пръв и издърпва Anger далеч от ъгъла му. Той го изправя, нанася няколко чопа и ритника, бич към въжетата и го просва със силово тръшване. Покриване – 1.. 2... НЕ! Rude заключва приспивателно точно пред ъгъла на Anger, дразнейки Hero. Той опитва да влезе, но съдията го задържа навън. Междувременно Anger губи съзнание. Съдията го проверява... едно вдигане на ръката... две вдигания на ръката... и ченетрошач от Anger! Кълбо към ъгъла и смяна! Hero влиза с летящ падащ ритник за Rude. Reno се връща и получава прехвърляне през рамо. Hero се насочва отново към Rude, ритник в корема, ключ на главата, засилка към ъгъла и... торнадно DDT! Hero се обръща към Reno и контрира негова засилка с порещ лакът в лицето. Опит за Hero’s Welcome... Reno блокира и избутва Hero към Rude, който замахва... и улучва Reno, след като Hero се измества! Hero просва Rude с енцугири и приземява салто от място върху него. След това издебва Reno... и го засажда с crucifix powerbomb! Отново към Rude, изчакване, опит за Hero’s Welcome, Rude блокира и го вдига на рамо, засилка към ъгъла, Hero се измъква и блъсва опонента си в сглобката, след което го преобръща – 1.. 2... НЕ! Rude се изправя и веднага просва Hero с мощно ласо! Reno и Rude изправят опонента си, засилка и опит за STD, но Anger се намесва и хваща Hero във въздуха. Отскок от въжетата и двоен падащ ритник сваля и двамата! Anger издебва Reno... LA MISTICA! Anger задържа Reno, докато Hero прилага HERO’S WELCOME на Rude! След това Hero изхвърля Reno, Anger се качва на въжетата и следва SHOOTING STAR PRESS за Rude! Hero покрива – 1.. 2... 3! @ 16:24

Победители: Kevin Hero & Anger

На излизане, Hero има ново съобщение за камерата:

KH: Какво ви казахме, а? Това е стъпка #2, следва третата и финална, която ще ни донесе и желания резултат. Гледайте и се учете!

A: И…

KH: Ти ще говориш после. Сега имаме работа...

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP SEMIFINALS –

Ledg & Vito LoGrasso vs. Y2Joro & Dwayne Johnson

Старите познайници Ledg и Johnson откриват мача. Johnson веднага напада ядосано, за да му отмъсти, но Ledg веднага се оттегля и сменя с Vito. Johnson и Vito сключват рамене и се бутат, търсейки ъглите на ринга. Vito изтласква Johnson до един празен ъгъл и съдията ги разделя, като Vito се въползва от октриване, за да зашлеви опонента си в присмех. Johnson се нахвърля върху него с поредица шамари, насочвайки го към другия ъгъл, където нанася още десетина шамара, обръщане, изчакване... и LARIAT! Покриване – 1.. 2... и не! Johnson извива ръката на Vito и се сменя с Joro, който влиза със скок от въжетата и чук върху рамото. Той продължава с бич от въжетата и прехвърляне през рамо, следвано от падащ ритник и покриване за 2. Joro тръгва за Walls of No Tommorow, но е блокиран и Vito го изритва назад към ъгъла. Joro скача на въжетата и се отхвърля за пресичащо тяло... и Vito го улавя и тръшва с изхвърлящо тръшване! Смяна с Ledg, който влиза и веднага нанася няколко ритника на падналия си опонент. Той заключва брадичката му пред ъгъла на Johnson, дразнейки го. Joro набира сили и бавно се изправя и нанася лакти в корема на опонента си, тръгвайки за смяна, но Ledg го засича с бърз обърнат гърботрошач! Ledg издърпва Joro в средата на ринга и отново заключва главата му. Този път Joro се задържа по-дълго, но накрая се измъква с кълбо назад, издига се в количка и преобръща Ledg с вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Joro веднага скача към ъгъла си и се сменя! Johnson нахлува в ринга, но по това време Ledg вече е направил своята смяна и Vito заема мястото му. Vito тръгва за ласо, пропуск, Johnson го наказва с DDT и покрива за 2. Johnson изправя Vito, засилка от въжетата и го прехвърля през глава за още 2. Ново изправяне, юмруци в главата, бич в ъгъла и преса с лакът. Johnson качва Vito на въжетата и се качва след него, опит за суперплекс... Vito блокира с удари в корема и двамата започват размяна на удари върху сглобката. Joro се намесва и застава до Johnson, налагайки Vito с лакти и двамата го захващат за двоен суплекс... и Ledg се намесва и подхваща Johnson и Joro за краката – TOWER OF DOOM! Ledg, единственият на крака, издърпва Vito в ъгъла си и се сменя, нахвърляйки се върху Johnson с юмруци на пода. С всеки юмрук той му хвърля по някоя обида, като накрая скача на крака и крещи по публиката ”WHERE’S MY CHANT?” и получава за отговор ”YOU’RE AN ASSHOLE!” Ledg се връща в ринга... и в този миг Johnson скача на крака, при което той минава под въжетата. Johnson го следва и го подгонва около ринга. Ledg влиза отново в ринга и излиза от другата страна, Johnson го следва в ринга... и Vito го засича с ласо! Vito се обръща... и Joro го поваля с ласо! Joro се обръща... и Ledg го просва с ласо! Ledg изправя Johnson, просва го с тръшване от пълен нелсън и покрива – 1.. 2... НЕ! Съдията предупреждава Vito да иде в ъгъла си и помага и на Joro за същото, докато Ledg и Johnson се изправят едновременно в ринга. Те се олюляват по начало, докато не се изправят един срещу друг и се поглеждат. Johnson вдига ръка и това е FINGERPOINT OF DOOM! Ledg тръгва за юмруци... блок, Johnson го налага докато стигне въжетата, бич в отсрещните... гръбнакотрошач! Johnson заключва SHARPSHOOTER! Vito влиза, за да го спре, но Joro го засича и му заключва WALLS OF NO TOMMOROW под страхотен поп на публиката! Двамата крещят от болка и се мятат... после Ledg преобръща хватката в бостънски ключ! Joro пуска Vito, за да спаси партньора си, но Vito го издебва, препъва и заключва половин бостънски ключ под освиркването на публиката! Johnson обаче е близо до въжетата и се улавя, при което съдията маха Ledg от него, а Vito пуска Joro. Всички са на крака... Joro просва Ledg със суперритник! Vito просва Joro със задушаващо тръшване! Johnson просва Vito с HOLLYWOOD WALK OF FAME! Покриване – 1.. 2... и Johnson става от Vito, за да блокира удара на Ledg! Ledg гледа в ужас и се обръща, за да бяга, но Johnson го обръща и погва с юмруци! Удар, удар, удар, поздрав към публиката... ласо! Joro пък изхвърля Vito и го следва със суисида! Johnson изчаква Ledg, опит за HWOF... Ledg блокира с лакти, опит за FX... избутване, Johnson продължава с ласо и Ledg се навежда... и Johnson едва не улучва съдията, който се обръща, за да се покрие! Ledg се възползва – удар под пояса! Засилка от въжетата – TOTAL ELIMINATION LARIAT убива Johnson! Ledg покрива – 1.. 2... 3! @ 15:56

Победители: Ledg & Vito LoGrasso

Joro се връща в ринга, за да изгони Ledg, който го напуска с охота и залита върху олюляващия се Vito отвън, като двамата вдигат ръце победоносно. В ринга, Johnson се свестява достатъчно, че да погледне невярващо към Ledg... а после да притисне слабините си.

Ledg и Vito се отдръпват по рампата, следвани от оператора:

L: Явно Johnson не разбира, че не може да ме победи. Вече втори път опитва, но кой излиза с вдигната ръка? Но може да не съжалява – така е за всички. И тази вечер ще го разбере, когато аз и този човек тук – изтребителя на надеждите Vito LoGrasso – станем първите отборни шампиони!

INTERMISSION!

Следва първия женски мач в WIW! Участничките в exibition мача ще са от Square Enix Wrestling Alliance:

Rinoa Heartilly vs. Elena

Heartilly излиза с черна торба в ръце и я оставя на timekeeper-а край ринга. Reno и Rude пък излизат с Elena, но тя ги отпраща, уверявайки ги, че ще се справи сама. Двете застават в средата на ринга и изчакват началото. Гонгът бие и двете сключват рамене. Следва известно бутане, никоя не взема превес и Elena сменя тактиката, заставайки зад Heartilly с ключ около кръста. Heartilly тръгва към въжетата, Elena я пуска със задно кълбо и я посреща с ритник в стомаха. Бич към въжетата и Elena просва опонентката си с лакът. Тя се засилва, приземява крак-брадва и покрива за 2. Elena изправя Heartilly, бич в ъгъла и засилка след нея... Heartilly се хваща за сглобката и прескача Elena, изчаква я да се обърне и я превхърля с ръка. Следва ново прехвърляне с ръка, засилка, сателитно завъртане около Elena и поваляне с ножица. Elena отново се изправя, вече замаяна и Heartilly я поваля с huracanrana. Покриване – 1.. 2... и не! Heartilly изправя Elena, ритник в корема и пеперуден захват, засилка... Elena блокира с падане на коляно, прехвърля опонентката си зад себе си с мост – 1.. 2... Heartilly се издига бавно, извъртане и плъзгане с мост – 1.. 2... Elena се изправя, скача със залез над Heartilly и я преобръща – 1.. 2... Heartilly се измъква с кълбо и покрива със захват на краката – 1.. 2... Elena я избутва по гръб – 1.. 2... Heartilly изритва и сяда върху Elena – 1.. 2... Elena изритва и двете се изправят една срещу друга! Двете тръгват за ново сключване, Heartilly бързо прекратява и улавя опонентката си в малък пакет – 1.. 2... не! Elena тръгва за ритник, блок, Heartilly пропуска ласо и Elena я просва с вратотрошач! Elena се качва на въжетата и дава знак, че ще скача, но Heartilly се изправя бързо и я засича. Тя се качва пред нея, скок за Frankensteiner... Elena обаче се задържа за въжетата и Heartilly пада по лице пред ъгъла! Elena се изправя на сглобката – FROG SPLASH! Но Heartilly вдига колене! Heartilly издебва Elena – ритник в корема, пеперуден захват... ANGEL WING! Покриване – 1.. 2... 3! @ 5:09

Победителка: Rinoa Heartilly

Вместо да празнува победата си, Heartilly слиза от ринга и взима черната торба. Връща се в ринга и я вдига високо пред обърканата публика. Тя бърка вътре... и вади договор с лого WIW! На договора има подпис – тя вече е част от WOLFPACK Indy Wrestling!

В ринга влизат главният съдия на WOLFPACK – Charly Robinson, и говорителя на GMW – Cary ”The Bard” Elwes, който представя участниците в следващия мач за шампионския пояс на WIW.

WIW WORLD CHAMPIONSHIP –

Bulgarian Lion © vs. D’Lo Brown w/ Xzibit

Lion отново иска ръкостискане. Двуметровият претендент обаче не го интересува и го изблъсква назад. Веднага след гонга, той се спуска върху шампиона с тежки удари. Lion блокира един от тях и отвръща с мощни чопове. Бич към въжетата, опит за суплекс през глава... но Brown е твърде едър и се отърсва от Lion, просвайки го с ласо. Brown изправя Lion и нанася удари в гърдите му, омаломощавайки го за да го вдигне във вертикален суплекс... и го задържа за десет отброявания на публиката, след което го тръшва в средата на ринга! Покриване – 1.. 2... не! Ритници за падналия Lion. Brown го изправя, ритник в корема и следва опит за силова бомба. Lion опитва да блокира, но получава удари в гърба. Brown го издига... и Lion нанася юмруци в лицето му, избутвайки го назад, докато стигне въжетата и двамата падат извън ринга! Lion се изправя първи, връща опонента си в ринга и го следва и заключва crossface! Brown отново изиграва картата с ръста и се изправя бавно, вдигайки опонента си и го захвърля през ринга. Lion се изправя, Brown се засилва... пропуска ласо и Lion го наказва с hammerlock DDT! Покриване – 1.. 2... не! Lion оставя Brown в седнала позиция и заключва cobra clutch! Brown се бори да се освободи, но е в неизгодна позиция и Lion не му позволява да мърда. Brown опитва да се издърпа към въжетата... и Lion обхваща тялото му с ножица, приковавайки го в средата на ринга в захвата си! Brown се бори срещу хватката известно време, след което успява да се търколи и изправи, но Lion остава върху него, заключил захвата! Brown се отдръпва и го блъсва в ъгъла... и Lion се задържа! Ново блъскане! Lion не пуска! Brown се засилва и обръща, срещайки другата сглобка! И Lion отново се задържа! Brown се засилва, скача и пада по гръб... но Lion продължава да го държи, като дори не разхлабва ключа си! Публиката вече крещи ”TAP! TAP! TAP!”, но Brown продължава да упорства и се изправя. Засилка, скок и отново пада по гръб! Lion още се държи! Brown се изправя, много по-бавно от предния път и се олюлява до сглобките, където започва да се катери, докато не изправя двуметровото си туловище върху третото въже... и пада назад, потрошавайки шампиона под себе си! И Lion най-сетне пуска! Двамата лежат неподвижно на тепиха, съдията започва да брои... и Brown се изправя на 5, вдигайки Lion след себе си. Той го рита в корема – POWERBOMB! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown изправя Lion, хваща го за гърлото и следва опит за задушаващо тръшване... Lion блокира с лакти и отново заключва COBRA CLUTCH върху гърба на опонента си! Този път обаче Brown се засилва към въжетата и се катурва заедно с шампиона през тях! Brown се изправя бавно и се връща в ринга, следван от Lion. Ритник от Brown, хващане за гърлото – CHOKESLAM! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown става и продължава с още ритници за шампиона. Изправя го, засилка от въжетата и опит за Sky-High... Lion се измъква и нанася чоп. И още един, и още един! Засилка и засажда якуза ритник в гърдите на Brown... който не пада! Lion се засилва и засажда втори якуза ритник! Brown отново остава на крака! Нова засилка... Brown пресича с ласо, Lion минава под него и нанася северно ласо... което само олюлява опонента му! Lion се засилва и нанася якуза ритник в гърба му! И Brown пак не пада! Lion се засилва, Brown се обръща със замах, Lion отново минава под него, захват за кръста... Brown блокира и Lion вдига захвата в пълен нелсън – DRAGON SUPLEX! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion скача върху Brown и заключва COBRA CLUTCH! Brown опитва да се изправи... и не успява! Последното тръшване го е омаломощило твърде много! Но и не се отказва... Brown се обръща и покрива Lion с тяло – 1.. 2... и Lion се обръща с него, без да пуска ключа. Brown отново се търкаля – 1.. 2... и Lion отново се обръща... и Brown достига въжетата! Съдията ги разделя, Lion издебва Brown, опит за суплекс през глава, но отново не успява да вдигне Brown, който се освобождава и заключва мечешка прегръдка! Lion опитва да се освободи с удари в главата на претендента, но с всеки удар той стиска все повече и Lion едва не губи съзнание! Накрая крайниците на шампиона увисват – съдията го проверява и вдига ръката му... веднъж... два... и Lion я задържа третия път! Монголски чоп за Brown, следван от втори и трети и четвърти... и Brown пуска! Lion се засилва... ЛАСО! Но не поваля опонента си! Нова засилка – второ ласо! Brown остава на крака! Трета засилка... SKY-HIGH от Brown! Но е твърде омаломощен, за да покрие! Когато се свестява, той не покрива, а се насочва към ъгъла. Двуметровият претендент се качва на третото въже и дава знак на публиката, че ще получи пояса! Скок за LO DOWN! ... Няма никой вкъщи! Lion преобръща Brown с магистрала – 1.. 2... НЕ! Lion веднага заключва CATTLE MUTILATION! Brown рита бясно, но е твърде далеч от въжетата! Той опитва да ги достигне, но няма сили, твърде омаломощен от кобра захватите! Натиска върху гърба и раменете се засилва! Brown продължава да търси въжетата с крака, но с всяко местене, обработените му рамене го раздират от болка! И той се предава @ 19:45!

Победител: Bulgarian Lion (1st defence)

Xzibit помага на Brown да излезе от ринга, докато Lion празнува победата си, отдавайки чест на феновете.

The Architect, DL Lockhart и Cary ”The Bard” Elwes са отново в ринга, както миналия път. Lockhart подава на Architect две черни торби, а The Bard вдига микрофона:

Bard: Дами и господа, момчета и момичета, пригответе се за вашия главен мач! В неговият край ще бъдат коронясани първите отборни шампиони на WOLFPACK Indy Wrestling! Сега и противниците:

Първо, от Висините, с общо тегло от тази сутрин 190kg – Team Speed Supreme: ”The Phenomenal” Kevin Hero & Anger!

И противниците им, от Тъмните Ъгли на Величието, с общо тегло от тази сутрин 245kg – The Showstoppers: Ledg & Vito LoGrasso!

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –

Team Speed Supreme (Kevin Hero & Anger) vs. The Showstoppers (Ledg & Vito LoGrasso)

Anger открива срещу Ledg. Ledg тръгва за сключване, Anger обаче веднага го прехвърля с ръка. Ledg се изправя бързо и заключва главата му подмишница. Anger се измъква с бутане към въжетата и прехвърля отново противника си. Той тръгва за ново прехвърляне, но този път Ledg блокира и отново заключва главата му. Anger опитва ново освобождаване с бич, Ledg блокира и пада на едно коляно, за да усили захвата. Той прехвърля Anger през кръста си и продължава ключа на тепиха. Anger се вдига в мост, за да не бъде прикован към ринга и изритва, спасявайки се от захвата. Ledg се изправя веднага след него... и пада от падащ ритник в гърдите. Anger извива ръката му и се сменя с Hero. Те засилват Ledg, Anger го просва по лице с падащ ритник в коляното, Hero приземява сентон върху гърба му, Anger приземява салто от място и Hero покрива – 1.. 2... не! Hero изправя Ledg и заключва главата му подмишница, подскачайки няколко пъти за натиск. Ledg обаче го издърпва и праща в ъгъла, където го блъсва в сглобката, освобождава се и го хвърля през рамо... и Hero пада на крака, премята се до другия ъгъл и скача със салто от въжетата, приземявайки се на крака и с вдигнати ръце, след което прави поклон пред публиката и се обръща към Ledg... който го просва с ласо! Ledg се сменя с Vito, който още с влизането си засажда ботуш в лицето на Hero и го покрива за 2. Той го изправя, нанася юмруци в гърдите му, бута го в ъгъла, следва коляно в корема и лакът в лицето, засилка в отсрещния ъгъл, засилка и преса, вдигане на рамо, змийски очи и мощно ласо! Vito покрива – 1.. 2... и Anger спасява! Vito става с Hero, тръшва го със суплекс и приземява крак-брадва за още 2. Vito засилва Hero с бич, пропуска ласо... Ledg обаче рита Hero в кръста, когато се засилва в отсрещната страна и позволява на Vito да го спусне атомно и да го повали с втори ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... и не! Vito изправя Hero, който реагира на мига и нанася лакът в лицето му. Засилка... и Vito го връща за косата и просва с ласо в тила! Vito изправя Hero, хваща го за гърлото и го вдига... Hero се измъква с лакът, нанася ритник в корема на опонента си, нанася енцугири, нанася въртящ ритник в гърдите и го поваля най-сетне с Пеле ритник! Кълбо към ъгъла и смяна с Anger. Anger влиза със скок от въжетата и приземява крак-брадва върху Vito за 2. Той продължава с издебване, лакти в гърдите и бич към ъгъла, но Vito контрира бича и Anger полита в тази посока, но скача върху въжетата преди да се блъсне. Vito го следва с ритник в крака, препъвайки го на сглобката и се качва зад него за заден суперплекс. Hero влиза и се качва зад Vito, хващайки и него за заден суперплекс. Ledg също влиза и хваща Hero за заден суплекс... TOWER OF DOOM! Ledg поставя Vito върху Anger – 1.. 2... НЕ! Ledg помага на Vito да се изправи, двамата вдигат Anger и Vito го вдига над глава и го хвърля към Ledg за FX, но Hero се намесва и рита Ledg с ецугири. Anger пада на крака, двамата с Hero нанасят стерео ритници в корема на Vito, следвани от стерео ритници в лицето! Anger се качва на въжетата и Hero му хваща ръцете, хвърляйки го за CANNONBALL SENTON! Anger покрива – 1.. 2... Ledg спасява! Ledg изхвърля Anger от ринга, рита Hero в корема и го просва с пълен нелсън. Той изправя Vito и двамата вдигат Hero, просвайки го с двойно задушаващо тръшване. Anger се връща със скок от въжетата с пресичащо тяло и за двамата, но те се оказват твърде много и го задържат. Vito качва Anger в носилка, завърта във Flapjack, а Ledg го подхваща за FX! FLAPJACK EXECUTION! Vito покрива – 1.. 2... и Hero спасява! Hero поваля Vito с падащ ритник, избегва ласо от Ledg, извъртане, HERO’S WELCOME! Hero издебва и Vito... HERO’S WELCOME! Той издърпва Anger в ъгъла им и се сменя сляпо, покривайки Vito веднага с влизането – 1.. 2... И НЕ! Hero се хваща за главата в невяра! Той изправя опонента си и го праща в ъгъла. Засилка... и Ledg го обезглавява с TOTAL ELIMINATION! Hero се преобръща във въздуха и се просва по лице на тепиха! Ledg се олюлява докато достигне Vito, след което го бута върху него – 1.. 2... И НЕ! Съдията предупреждава Ledg, че е време да напусне ринга, но получава среден пръст, Ledg го блъска настрана и започва да дебне Hero. Другият се изправя... опит за FX... Hero го избутва и се обръща... GORE от Vito! Hero отново се преобръща и пада по очи! Vito покрива – 1.. 2... ANGER СПАСЯВА! Ledg тръгва към него, но съдията го принуждава да излезе. Anger междувременно изправя Vito и го засилва... Vito контрира бича, сателитно завъртане... Anger контрира с LA MISTICA! Но не е редовна смяна и трябва да пусне захвата. Съдията го връща в неговия ъгъл, Hero долазва бавно и покрива Vito – 1.. 2... НЕ! Hero изправя Vito, лакти в лицето, бич към въжетата, опит за прехвърляне, Vito блокира с ритник, пропуска с ласо, Hero скача за huracanrana, Vito контрира с бомба! Той отива в ъгъла си и се сменя с Ledg, който изправя Hero, бич от въжетата и го просва с коляно в корема. Ledg изчаква опонента си да застане на колене... засилка за ритник, но Hero блокира! Hero завърта Ledg, опит за Hero’s Welcome, Ledg блокира с лакти в корема, избутване назад в един от празните ъгли и европейски ъперкът-преса в сглобката. Ledg качва Hero на въжетата и го следва, опит за суперплекс, Hero блокира с удари в торсото, обръща Ledg и опитва Hero’s Welcome към външната страна, при което публиката става на крака... но Ledg блокира, обръща се и нанася нов европейски ъперкът на опонента си. Следва още един и още един. Ledg се качва на третото въже, изправя и Hero и отново следва опит за суперплекс... Hero отново се противи и удря Ledg с глава! Той застава зад него с гръб към ринга... Vito влиза, за да го спре... но Anger го засича с ракетен падащ ритник! Vito се изправя и напада Anger с ритник в корема, след това го вдига в носилка и се завърта... Anger контрира с LA MISTICA! Anger задържа Vito, а Hero държи Ledg в позиция – SUPERHERO’S WELCOME! Публиката изревава ”HOLY FUCK!”, когато Ledg пада на главата си от третото въже! Hero покрива – 1.. 2... 3! @ 25:02

Победители и НОВИ WIW отборни шампиони: Kevin Hero & Anger

The Architect и DL Lockhart влизат, за да поднесат на победителите чисто новите им титли. Hero и Anger едва се държат на краката си, но ги вдигат победоносно, докато медицински екип влиза, за да провери състоянието на Ledg, който за втори път поема подобно падане от въжетата. Vito пък се изправя с дърпане в ъгъла, не можейки да повярва, че за втори път губи във финал. Публиката изпада в делириум от крещене на ”SPEED SUPREME!” и Hero и Anger позират в средата на ринга, за да закрият шоуто!

Това беше всичко от ”Warfare”! Очаквайте в следващото шоу дебюта на Kid Romero, втория претендент за титлата на Bulgarian Lion, първата защита на Kevin Hero и Anger срещу D’Lo Brown и Xzibit и поисканият от Dwayne Johnson мач срещу Ledg... стига Ledg да е в състояние!

14vijko.gif

Link to comment

СТРАХОТНО...Няма друга дума с която да опиша шоуто..Просто няма мач,който да е слаб..Хора записвайте се за дневника,защото просто рути!Трудно е да определя кой беше най-добрия мач,но е или последния или предпоследния,но разбира се като включим пристрастността казвам,че последния мач беше най-добрия! :D

Супер различен и иноваторски стил имаш и много гадно,че нямаш голям ростер..

Link to comment

Дневника е лудница и болница в едно... Нямам думи просто... :D... Хипер-силен е... :D...

P.S - Аз съм Риноа! :D

Link to comment

Евала!Много добро шоу!Подканвам повече хора да се запишат,защото въпреки ROI и BWFags,мисля че това е най-добрия дневник от всички които се пишат в форума!Всички мачове бяха на много високо ниво и ми харесаха адски много!Мача за Световната Титла и main envent-а бяха най-добри естествено като на мен ми хареса моя мач,но това си е нормално. :) Другата седмица Kid Romero да се готви,защото ще яде много бой! :)

Link to comment

^ Малка поправка. Сега видях как изглежда, защото съм го написал зле - Kid Romero не е втория претендент за титлата, просто казвам, че следващия път ще е дебюта му. Демек очаквайте втората защита на световната титла, защита на титлите по двойки и дебюта на Romero.

14vijko.gif

Link to comment

Евала! Много добре го развиваш дневника! Продължавай в същия дух!

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Hot News From The Architect:

- В края на седмицата ще се състои шоуто на GMW – Battle for the Material Plane. Първоначало е трябвало да има два мача GMW vs. SEWA, но след прескачането на Rinoa Heartilly от SEWA към WIW, единият мач ще бъде GMW vs. WIW, тъй като тя вече записана за участие. Тя ще се състезава срещу бившата шампионка при жените, Chauntea.

- Следващото шоу на WIW е насрочено за 18 май. The Architect обещава, че ще има изненада.

- Още няколко от жените на SEWA са проявили интерес да сменят компаниите с постоянни договори, но засега преговорите не водят до никъде. Въпреки това някои от тях ще направят няколко участия за WIW поради липсата на женска дивизия.

- Ledg е получил леко сътресение след Superhero’s Welcome spot-а, но не е нищо сериозно. Медицинският екип уверява, че ще получи зелена светлина за участие до следващото шоу.

- Обявени мачове за следващото шоу са:

Kid Romero vs. Y2Joro vs. Vito LoGrasso

Dwayne Johnson vs. Ledg

GMW VS SEWA: Red Dragon & Black Dragon vs. Neo Bahamut & Bahamut ZERO

GMW VS SEWA: Dryad vs. SHIVA

WIW Tag Title Match: Kevin Hero & Anger © vs. Xzibit & D’Lo Brown

- Bulgarian Lion също ще защитава титлата си, но опонентът му се пази в тайна.

14vijko.gif

Link to comment
BigPoppaPump

Дано успееме с Xzibit да завоюваме tag team злато ;) .Иначе дневника е супер.Продължавай в същият дух!

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Link to comment

Gygax Memorial Wrestling – Battle For The Material Plane, 9.05.2008

Material Hall, featuring SEWA & WIW

1. The Planetouched (Aasimar, Thiefling & Earth Genasi) beat Team Rogue (Dagger, Knife & Kukri) (8:40) when Thiefling used a reverse spike huracanrana on Knife.

2. Warlock beat Cleric & Druid (5:10) in a three-way after hitting the Demon Driver on Cleric.

3. GMW VS WOLFPACK: Rinoa Heartilly beat Chauntea (9:22) with a small package.

4. GMW VS SEWA: Bane, Bhaal & Cyric beat Aramant Coral, Auron & IFRIT (12:03) when Bhaal used the Ravager on Auron.

5. Raistlin & Karamon beat Dinin & Nalfein (7:20) when Raistlin used a fireball on Dinin and Karamon rolled him up for the pin.

6. GMW Women’s Title: “Lady Doom” Beshaba © beat Sune (7:46) with the Misfire.

7. GMW Tag Team Title: Red Dragon & Black Dragon beat Team Tanar’ri (Balor & Glabrezu) © (25:50) when Black Dragon used the Acid Drop to become the 13th champions.

8. GMW World Title: Elminster Aumar © beat Paladine (36:12) with the Shining Archwizard (7th defense).

Greedyfan posted in Realms forums –

I was at the Material Hall last night, and watched the BftMP show, which was really great. Easy thumbs up.

--- It kicked off with The PTouched kicking Team Rogue’s ass in a fun match. Thiefling’s reverse spike rana is such an awesome move, I wanna know why he doesn’t name it.

--- Then Warlock beat Cleric & Druid in the worst match of the night. I wanna know why some of the wrestlers use class names, instead of borrowing famous FR or DL character names.

--- They had a guest from WOLFPACK, the Rinoa girl, formerly from Square’s fed. She beat former Women’s champ Chauntea in an upset. Good one, but a bit too long.

--- Then there was the GMW vs SEWA match, and our guys beat the high-living holy fuck out of the guest team. That was the spotfest of the night and had the finisher exchange sequence at the end (that one’s never gonna get old). Ended when Bhall hit his Ravager on Auron.

--- The brothers Majere beat the drow bros before the break. I finally got to see a fireball live!!! Man, that is SICK! Dinin and Nalfein had no chance and one of them got rolled-up right after his fucking face got burned off with the fireball.

--- Beshaba retained her title after beating Sune. Better than the other women’s match, though shorter. She got the pin following the Misfire.

--- Pre-main event saw Red and Black Dragon winning the tag titles by beating the Tanar’ri’s Glabrezu with an Acid Drop. Very good match, one of the best tag matches they’ve had this year. Balor is awesome in person, a real monster.

--- Main event saw Elminster retaining the world title against Paladine. AWESOME MATCH! MOTYC! Both guys gave their best, even had some hilarious moments when Elminster mocked his opponent’s moves. End of the match saw Elminster nailing his Shining Archwizard for the pin.

14vijko.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...