Unforgiven Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ще ми е много интересно да разбера мнението на хората в този форум за този вид кеч Shoot style From Wikipedia, the free encyclopedia. Shoot style is a form of professional wrestling in which strikes and holds are real, however the matches are still predetermined. Shoot style derived from Antonio Inoki's style of wrestling in New Japan Pro Wrestling. It is also the predecessor of shootfighting, where the outcomes are not predetermined. This is extremely popular in Japan and there have been many groups there who have used this style, including the Universal Wrestling Federation, UWF International, Fujiwara Gumi, and Fighting Network RINGS. Quote Link to comment
Kalata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Моето мнение е ясно Винаги съм харесвал Shoot стила и смятам че показва наистина за какво става въпрос ;) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Харесвам стила на New Japan, който е лека версия на shoot стила, но не харесвам същинския shoot стил, който имаме в изброените федерации (Universal Wrestling Federation, UWF International, Fujiwara Gumi, and Fighting Network RINGS). Прекалено много го избиват на бойни спортове и става скучновато за мен. Е разбира се има и отделни мачове, които ми харесват, но болшинството въобще не ги харесвам. Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Честно да си кажа аз пък въобще не може да ми задържи вниманието за повече от 15 минути.Просто ми е глупаво!! Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 И на мен не ми допада много. По принцип японският кеч не ми харесва много точно заради прекаленото наличие на бойни изкуства в него (не само затова де, но това е една от главните причини). Честно казано, бойните спортове въобще не ми допадат, ама въобще. А пък ако гледам някоя от тези федерации със същински shooting стил, сигурно ще издържа точно толкова, колкото мога да издържа К-1 - около 10 минути. Quote Link to comment
Recommended Posts