Xzibit Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Чак сега изгледах шоуто като доста ми хареса. Личи си, че Фил е съгражданин... личи му по говора . В интервюто с Bizkit човек се вглежда Eric и се разконцентрирва , но иначе беше супер . Браво... Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
BigPoppaPump Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Съжалявам,че толкова късно отговарям, но в последната седмица нямах време да пиша.Шоуто отново е супер!Эа мен беше чест да участвам и благодаря на gboy эа поканата. Quote [img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img] Link to comment
vassil1990 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ще има ли ново издание. Все пак големи ППВ-а минаха и се задават в мейнстрийм федерациите. Имам едно предложение - да отделите и няколко минути на ROH, естествено ако има желаещи да коментират. Quote Link to comment
gboy Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Пратих мейл до Винс и Джарет с молба да отложат за малко ППВ-тата, защото съм в сесия, ама знаете ги какви са . Тоя месец шоу няма да има, като ми свършат изпитите на края - тогава . Quote Link to comment
gboy Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 След 30-ти би трябвало да съм по свободен и ще се засхвана с третото шоу. Би било най нормално да е след Victory road и съответно около следващия турнир на WWE (кой ще е той между другото), така че ще гледам да е нещо около тези събития. Дайте предложения за теми на предаването - какво ви се ще да видите, че да знам как да го правя (колкото повече предложения толкова по-добре) :) Quote Link to comment
RoLeX Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 От мен са си предложенията за WWE .Неща около Night of Champions,малко коментари за драфта и т.н.т.От сега усещам,че ще е доста добро :) Quote Link to comment
wwz Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ако удряш по една усмивка на камерата от време на време работата ще стане .Не бъди Юлиан Вергов а бъди Антон Меляков :good: . Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 2 ръце за драфта. Имаше драстични промени и ще е интересно :) Quote Link to comment
The Pain Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ами за Victory Road,Night of Champions,драфта в WWE и малко за ROH няма да е зле. ;) Quote Link to comment
gboy Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 Не забравяйте, че до тогава има двайсетина дни . Може би ще е добре да дръпнем една темичка как се е отразил драфта, защото тамън ще имаме първи впечатления. Какво ще кажете ? А за WWE турнира имах в предвид този след NoC ;) Quote Link to comment
YoTheReal Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Great American Bash се пада, който винаги е издънката на годината. С 2 ръце за драфта ! Quote Link to comment
g0sHky Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Ще има ли 3 издание и ако може и аз да участвав във някое да избия рибата :D Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img] [size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be We are the famous CFC And we don't give a fuck Whoever you may be 'Cos we are the famous CFC[/color][/size] [/center] Link to comment
The1948One Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 (edited) , изкаран изпит по български за 7-ми клас с повече от четворка. Жалко не ми достигат 0.125 стотни. :wavecry: Иначе ще ми е интересно да видя нова част дано направите 2рата гледах и ми хареса . Edited July 17, 2008 by radoslav1948 Quote Link to comment
FinaL Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Ще има ли трето издание? Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts