vassil1990 Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Ще е хубаво да се коментират и неща извън WWE и TNA като това ще допринесе за разнообразието на шоуто. Подкрепям идеята мисля че има хора, които са достатъчно компетентни да коментират и други федерации, но трябва да се увеличи времето за шоуто поне на 1 час, за да се изкажат повече потребители. Quote Link to comment
HellziN Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Няма ли да има 2 част? We want G-boy`s wrestling show 2 :yahoo: Quote Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Накрая много се смях след като всеки пост беше зает от : ''АЗ" . Това е модел,най-вероятно взет от покойния Кембъл,на който всяко предаване завършваше по абсолютно същия начин. :) Quote Link to comment
gboy Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Това е модел,най-вероятно взет от покойния Кембъл,на който всяко предаване завършваше по абсолютно същия начин. Честно казано нямах идея, че и Кембъла (лека му пръст на човека) е правил подобно нещо. Не е кой знае какъв проблясък на гениалност - просто наистина всичко оз си правех и затова го написах, къде на майтап къде на истина. А иначе в момента подготвям второто шоу, малко празниците пооплескаха нещата, но сега вече се бачка кораво . Разпратих даже на някои въпросчетата вече. Много работа, но пък на кой му се спи . Ако и тези гости са толкова ентусиазирани и надъхани като първите ще е готово за отрицателно време . Quote Link to comment
gboy Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Добре де, хора, помолих вероятно най-елементарното нещо на света. НЕ ГО КАЧВАЙТЕ ДРУГАДЕ. Помолих, казах ви, че си имам причини и т.н., обаче не - трябваше някой да го качи нали. Има си хас да не попадне във vbox. Майната му на някой, че си е правил труда, кво ми пука на мене - ще си го пусна аз и толкова. Да се оправя. Естествено, много е важно да го има в сайтовете за видео, чак се е регнал с gboy12 и това му е единственото видео. За кво ? Пратих му съобщение, не знам дали ще го види, ако го види това тук - моля те изтрий го това видео, аз не случайно моля да не се показва това другаде, освен тука. Quote Link to comment
BiZkiT Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Чак сега видях първия пост..lol темите са ясни,а и участниците и всички сме яко хайпнати Доволно... Quote Link to comment
BigPoppaPump Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Мисля,че е напълно наложително да се спази изискването на gboy и да не се пуска шоуто в vbox,youtube и т.н.,това шоу е САМО за user-ите на BWC и няма нужда да се разпространява навсякъде! Quote [img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img] Link to comment
Shawn_Michaels Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Бе винаги има такива хора и това не може да се контролира като цяло все пак форума не се състои от 2-3ма,така че трябва да се има едно на ум винаги..... Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
DAMN Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Обаче видеото вече го няма във Vbox7. Явно го е истрил. Quote Link to comment
BORKO_10 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Обаче видеото вече го няма във Vbox7. Явно го е истрил. Аз дадох оплакване за нарушение до администраторите ;) Quote Link to comment
krapolax Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Аз дадох оплакване за нарушение до администраторите Eвала! И верно,пичове,имайте уважение към труда на някой друг! ;) Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
FinaL Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 С нетърпение очаквам 2 част. Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center] Link to comment
gboy Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 Айде, колеги, готово е - вижте първа страница :) Quote Link to comment
gboy Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 Надявам се да не разочарова само, че то с много големи очаквания като се тръгне ... Quote Link to comment
neshev Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Добро шоу. Ако може да пуснеш и аудио вариант ще бъде идеално. Quote Link to comment
wwz Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Евала :good: За мен всичко очаквания бяха оправдани, страхотен монтаж, дълго и доббро шоу, частта с Backlash чисто и просто я пропуснах, да няма сърдити.Единствените ми забележки са към самият мен.Само мненията ми са доказателство, че това да държиш микрофон е нож с две остриета, понеже вместо да дам обективно мнение аз си го отдадох на класическата стара простащина, нямах изобщо грам глас.Да крещиш в продължение на 40 минути направо ти се е*ава гласа накрая.Отговарях на въпросите точно след като преведох Shawn vs. Ramon от WM10 и още "бях във филма", така да се каже .Отново браво gboy, шоутата ти са злато продължавай в същия дух да ни радваш.С нетърпение очаквам частта с европейският кеч. Както и пожелавам на тоя, дето реши да го слага другаде да се окаже в една празна стая със загорял хомосексуалист. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Добро беше шоуто,посмях се малко на някои работи ,тоя път имаше доста гости и беше интересно да ги чуя всички :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
BiZkiT Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Страшно..не само защото участвах,а и наистина си беше много добро..ще е много готино да си имаме такова шоу през 2-3 месеца.. Дано gboy да продължава да го прави.. П.С. - wwz,усещаше си,че още си на коментаторската маса. xD Quote Link to comment
BORKO_10 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Много добро шоу! Определено ми хареса повече от миналия път,а и имаше повече гости.Искам да кажа,че wwz рулира от всякаде!!Братче,ти си моя нов идол! :D Quote Link to comment
gboy Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Колеги, не се обаждате нещо Не ви ли хареса ? Quote Link to comment
DAMN Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) ^На мен ми хареса много! Само не знам дали проблема е при мен, обаче D'lo Brown като говори нищо не разбирам. Явно има проблеми с микрофона. Също добро впечатление ми направи Toro, става за оратор! wwz също много ми хареса, беше много отпуснат и не беше въобще притеснен, а това е много важно. Като цяло шоуто беше по-добро от предишното, продължавай да го правиш. Edited May 16, 2008 by DAMN Quote Link to comment
KZL Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Имам един въпрос към всички - колко пъти Eric Bischoff показа среден пръст по време на интервюто с Bizkit? :D Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Да и на мен ми направи впечатление тва,много дразнещо беше аватара на Bizkit :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
martinesko36 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) Много добро второ шоу.Всичко ми хареса имаше и някой нови неща, които поосвежиха обстановката.Това шоу беше по-добро от предишното.Имаше много повече гости, което може само да ни радва.Аз си изтеглих 1-ва част, но нямах възможност да я гледам и я изтрих.Та въпроса ми е може ли да дадеш линк и за 1-вата част.Благодаря предварително. Edited May 16, 2008 by Randy Orton Quote Link to comment
gboy Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Ами Бизкит такъв аватар си е избрал - такъв съм му турил . А за първото шоу - вчера ме питаха и други - имам го ще го кача и ще ви го разпратя на ЛС . Quote Link to comment
Recommended Posts