Jump to content

G-boy wrestling show 2 !!!

gboy

Recommended Posts

Ще е хубаво да се коментират и неща извън WWE и TNA като това ще допринесе за разнообразието на шоуто. :)

Подкрепям идеята мисля че има хора, които са достатъчно компетентни да коментират и други федерации, но трябва да се увеличи времето за шоуто поне на 1 час, за да се изкажат повече потребители.

• 4 weeks later...

Няма ли да има 2 част? :( We want G-boy`s wrestling show 2 :yahoo:

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

The Olimpic Hero

Накрая много се смях след като всеки пост беше зает от : ''АЗ" :).

Това е модел,най-вероятно взет от покойния Кембъл,на който всяко предаване завършваше по абсолютно същия начин. :)

Това е модел,най-вероятно взет от покойния Кембъл,на който всяко предаване завършваше по абсолютно същия начин. :)

Честно казано нямах идея, че и Кембъла (лека му пръст на човека) е правил подобно нещо. Не е кой знае какъв проблясък на гениалност - просто наистина всичко оз си правех и затова го написах, къде на майтап къде на истина.

А иначе в момента подготвям второто шоу, малко празниците пооплескаха нещата, но сега вече се бачка кораво :) . Разпратих даже на някои въпросчетата вече. Много работа, но пък на кой му се спи :P . Ако и тези гости са толкова ентусиазирани и надъхани като първите ще е готово за отрицателно време :) .

Добре де, хора, помолих вероятно най-елементарното нещо на света. НЕ ГО КАЧВАЙТЕ ДРУГАДЕ. Помолих, казах ви, че си имам причини и т.н., обаче не - трябваше някой да го качи нали. Има си хас да не попадне във vbox. Майната му на някой, че си е правил труда, кво ми пука на мене - ще си го пусна аз и толкова. Да се оправя. Естествено, много е важно да го има в сайтовете за видео, чак се е регнал с gboy12 и това му е единственото видео. За кво ?

Пратих му съобщение, не знам дали ще го види, ако го види това тук - моля те изтрий го това видео, аз не случайно моля да не се показва това другаде, освен тука.

Чак сега видях първия пост..lol темите са ясни,а и участниците и всички сме яко хайпнати :) Доволно...

BigPoppaPump

Мисля,че е напълно наложително да се спази изискването на gboy и да не се пуска шоуто в vbox,youtube и т.н.,това шоу е САМО за user-ите на BWC и няма нужда да се разпространява навсякъде!

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Shawn_Michaels

Бе винаги има такива хора и това не може да се контролира като цяло все пак форума не се състои от 2-3ма,така че трябва да се има едно на ум винаги.....

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Обаче видеото вече го няма във Vbox7. Явно го е истрил.

Аз дадох оплакване за нарушение до администраторите ;)

Аз дадох оплакване за нарушение до администраторите ;)

Eвала! И верно,пичове,имайте уважение към труда на някой друг! ;)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

С нетърпение очаквам 2 част.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Надявам се да не разочарова само, че то с много големи очаквания като се тръгне ...

Евала :good: За мен всичко очаквания бяха оправдани, страхотен монтаж, дълго и доббро шоу, частта с Backlash чисто и просто я пропуснах, да няма сърдити.Единствените ми забележки са към самият мен.Само мненията ми са доказателство, че това да държиш микрофон е нож с две остриета, понеже вместо да дам обективно мнение аз си го отдадох на класическата стара простащина, нямах изобщо грам глас.Да крещиш в продължение на 40 минути направо ти се е*ава гласа накрая.Отговарях на въпросите точно след като преведох Shawn vs. Ramon от WM10 и още "бях във филма", така да се каже :) .Отново браво gboy, шоутата ти са злато продължавай в същия дух да ни радваш.С нетърпение очаквам частта с европейският кеч.

Както и пожелавам на тоя, дето реши да го слага другаде да се окаже в една празна стая със загорял хомосексуалист.

Shawn_Michaels

Добро беше шоуто,посмях се малко на някои работи :) ,тоя път имаше доста гости и беше интересно да ги чуя всички :)

410e8-1526197995-500.jpg

Страшно..не само защото участвах,а и наистина си беше много добро..ще е много готино да си имаме такова шоу през 2-3 месеца.. :) Дано gboy да продължава да го прави..

П.С. - wwz,усещаше си,че още си на коментаторската маса. :D xD

Много добро шоу!

Определено ми хареса повече от миналия път,а и имаше повече гости.Искам да кажа,че wwz рулира от всякаде!!Братче,ти си моя нов идол! :D

^На мен ми хареса много! Само не знам дали проблема е при мен, обаче D'lo Brown като говори нищо не разбирам. Явно има проблеми с микрофона. Също добро впечатление ми направи Toro, става за оратор! wwz също много ми хареса, беше много отпуснат и не беше въобще притеснен, а това е много важно.

Като цяло шоуто беше по-добро от предишното, продължавай да го правиш.

Edited by DAMN

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Имам един въпрос към всички - колко пъти Eric Bischoff показа среден пръст по време на интервюто с Bizkit? :D

Shawn_Michaels

Да и на мен ми направи впечатление тва,много дразнещо беше аватара на Bizkit :)

410e8-1526197995-500.jpg

martinesko36

Много добро второ шоу.Всичко ми хареса имаше и някой нови неща, които поосвежиха обстановката.Това шоу беше по-добро от предишното.Имаше много повече гости, което може само да ни радва.Аз си изтеглих 1-ва част, но нямах възможност да я гледам и я изтрих.Та въпроса ми е може ли да дадеш линк и за 1-вата част.Благодаря предварително.

Edited by Randy Orton

Ами Бизкит такъв аватар си е избрал - такъв съм му турил :) . А за първото шоу - вчера ме питаха и други - имам го ще го кача и ще ви го разпратя на ЛС .