Jump to content

G-boy wrestling show 2 !!!

gboy

Recommended Posts

G-boy wrestling show 2

950112_orig.jpg

Айде направих го. Сори, за дето се позабавих, ама е яго сглобка :) .

Само да припомниме на бързо - главна тема Джо - Кърт с гости BORKO10, D`Lo Brown, wwz, Toro и nWoHulkster !!!

BackLash коментират pegas1s и BiZkiT в първата част на шоуто !

И за финал - едни от най-добрите моменти от миналогодишния LockDown с превод на wwz !

Не можахме да запишем часта за евро кеча, но по натам ще видим :) .

--------------------------------------------------------------------------------------------

ОЩЕ ВЕДНЪЖ СПЕЦИАЛНО МОЛЯ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ДА НЕ СЕ КАЧВА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ - VBOX, YOUTUBE И Т.Н.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Специални благодарности на момчетата, които се навиха да участвт ! :good:

И така оставям ви в шоуто, надявам се да ви хареса, има разбира се какво още да се желае, но няма как в домашни условия :) . Приятно гледане !

http://4storing.com/bps3n/7b0f1d32d88195d7...e5d09323cf.html

Добро предаване!Харесаха ми гледаните точки на всички,ама Kano пич вземи малко си стегни гласа защото буквално нищо не ти разбирах. ;)

Много ми хареса,направо чудесно това с Kano се получи оригинално,все едно интервю по телефона :D.Много добро шоу.Поздравления всичко изпипано до край,даже и най-малката подробност.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Shawn_Michaels

Доста добро шоу наистина и много добре формирано като за първо издание,едно не ми хареса само тая страскаща музика от сегмент на сегмент докато всичко е тихо и по-едно време гърми,скачам да намалям,че ще събуда нашите :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Само една дума може да опише шоуто... ВЕЛИКО!!!!!!! Браво gboy давай в същия дух ненормално предаване стана!

Kudos от мен :clap:

Много добро!

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

nWoHulkster

Много добро наистина. Евала! В момента не се сещам за някакви препоръки или критики, но ако ми хрумне нещо ще го добавя впоследствие.

едно не ми хареса само тая страскаща музика от сегмент на сегмент докато всичко е тихо и по-едно време гърми,скачам да намалям,че ще събуда нашите :)

Ооо забравих я тая забележка...моя проблем беше същия. :D

Перфектно просто.Доста добре си го направил цялото.Критики не мисля,че може да има :)

Браво! Много добре направено. Почти професионално. Да не се занимаваш с нещо подобно. Страхотно беше. Много ми хареса тва дето ти говориш и до тебе на едно малко екранче се вижда клипа! Продължавай в сущия дух!

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Наистина е много добро.Най-доброто което съм гледал а съм гледал доста подобни в youtube.

[img]http://i.data.bg/08/05/09/946347_orig.jpg[/img]

Радвам се, че ви хареса. Не очаквах да го видя чак на първата страница на форума :woot: .

Бая играчка падна, ма си е заслужавало. Щом пилотният епизод търпи такъв успех при всички положения живот и здраве ще има и още. Горе долу веднъж в месеца ще изтипосвам по едно такова предаване. Няма как да е по начесто, защото си отнема бая време - от три дена кой какво прави - аз сглобявам, режа и подреждам. :lol:

Иначе далеч не е вярно, че съм спокоен - просто репликите си ги режа. На повечто места където виждате видео и снимки по коментарите ми - отдолу има така наречения "скок" ;) . (btw ако мислте, че в тия предавания дето ги гледате - водещите си говорят ей така без проблеми ... по 100 дубала правят, еле па някои ...) . Ма как да е - важното е че се е получило добре и не дразни на пръв поглед.

Ще гледам вече да наблягам повече на случващото се във форума, ако всичко върви добре може и да си направя някакво параванче, да не ми се гледа разхвърляната стая отзад :P и т.н.

Имам си "шоО" :yahoo:

Edited by gboy

Страхотно е!Евалата!

Направи ми адско голямо впечатление,че говориш гладко,което определено е добре!Само едно нещо и то е към Kan0, на който не му разбрах някои неща :P:D Браво!Дано продължиш и да направиш още :)

Едно голямо евала! Много приятно съм изненадан. Въобще не очаквах да се получи толкова добре. Като за първи път е повече от идеално. Аз лично нямах проблеми с разбирането на това, което казва Kan0. Както вече беше казано, музиката, с която се преминаваше от сегмент на сегмент, беше прекалено силна. Това е един от незначителните недостатъци. Друго нещо, което ми направи впечатление е, че на някои места широкоекранната картина от WWE беше разтеглена на цял екран и така образа се деформираше. И третата ми малка забележка е, че X Division титлата, която беше показана няколко пъти в шоуто, не беше тази на TNA :)

Posted Image

BigPoppaPump

Идеята и изпълнението наистина ми допадат.Продължавайте в същия дух.

[img]http://img145.imageshack.us/img145/446/williamstron7wl.jpg[/img]

Guest Gada-0tka4a

Наистина е добро продължаваи ! Да те помоля само за следващото издание да коментираш малко повече относно WWE :good:

Наистина е добро продължаваи ! Да те помоля само за следващото издание да коментираш малко повече относно WWE :good:

Ами аз не ги следя много много и за това коментирам само където се чувствам по-силен. За това каня хора, които се интересуват повече да си казват мнението. Това е един вид уважение към вас - опитвам се да ви дам гледната точка на хора, които знаят какво говорят и могат да си подкрепят тезата със значително количество факти, а аз бих бил голословен. :good:

Ей сега още тоя месец след LockDown и преди BackLash мога да спретна едно, стига да си намеря гостите които искам, за да стане качествено :) .

И от мен едно браво.Направо фантастично за пръв път.Ако и Шон,и Olimpic продължат техните шоута,определено ще стане интересно. :)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Ще е хубаво да се коментират и неща извън WWE и TNA като това ще допринесе за разнообразието на шоуто. :)