Jump to content

Ring of Iron wrestling federation!

Recommended Posts

Реших и аз да направя едно diary,тъй като от това на Bizkit се надъхах,а и от много време не съм писал такова.

Надявам се повече хора да се запишат и да бъде интересно.Федерацията се казва Ring of Iron като аз ще пиша шоутата.Можете да се записвате като ще трябва да ми кажете

Име:

Тегло:

Ръст:

Финишър:

Heel/Face/Tweener:

Образ:

Искам да знаете,че ако нещо в предложения образ не ми хареса или пък heel-овете са прекалено много или пък обратното то аз мога да променям тези неща.

Седмичното шоу ще бъде всеки Петък и ще се казва Iron Night.

ПС:Не се записвайте с имената си от дневника на Bizkit. :)

Записвайте се чрез ЛС!

896458_orig.jpg

ROSTER

Main Enventers

Име   -	  Тегло	-   Височина  -  Финишър

Borko		140 		 190		  Dragon Suplex - General Manager

Olimpic	  130		  188		  Ankle Lock,Olympic Slam

Wohov		140		  187		  The Pedigree

Shawn Michaels112		 187		  Sweet Chin Music 

Cookie Ninja 122		  185		  Ninja Killa
Upper Midcarders
Renegate	 111		  192		  Final Execution (RKO), Total Elimination (Jawbreaker Lariat)

Legend Killer120		  190		  LKO (RKO),Super LKO (Super RKO)

Pafo		 170		  205		  Chokeslam 

HITMAN	   120		  188		  Fuckin' Sunset(Double Underhook Piledriver),Sharpshooter

Veseo		100		  182		  SSP

Dunata	   110		  190		  X-factor
Midcarders
G			103		  190		  Da Cop Killa

Jizkit	   110		  186		  The Walls Of Jizkit 

Bericho	  104		  186		  Emerald Flowsion

Orot		 115		  188		  Fireman's carry slam (FU)  

John Johnson 97		   187		  JJ Bottom  

Darkfist	 150		  200		  Darkhammer(Elevated Powerbomb), Dark Lock(Rear Naked Choke)

Hell Razor   132		  182		  Portal to Hell (Cross face), Hell Breaker (SCSA Stunner) 

BG Loser	 110		  183		  Enziguiri

AngelJR	  84		   189		  Frog Splash

Triple M	 120		  185		  Triple Destroyer

The Cobra	104		  177		  The Cobra Clutch(modification of Sharpshooter)   

RKO		  130		  192		  Best from The West(BTW)

Bloodydoom   123		  185		  Bulgarian Legendary Destroyer (Canadian Destroyer) и 360 splash
Tag Teams
The Angels - AngelJR & Triple M

Lords of dark - Darkfist & Hell Razor

Orot & BG Loser

Bulgaria Most Hated - RKO & Bloodydoom
27.04.2008 Olimpic -
16.04.2008 - 27.04.2008 - Renegate 

27.04.2008 - Dunata
27.04.2008 - John Johnson
27.04.2008 - Lords of dark

PPV-тата на Ring of Iron
Януари:Hell Hole Февруари:Backstreet Battle - в това PPV всички мачове са на принципа "street fight" Март:It's Over Април:Torch of WAR Май:Change the World - едно от най-важните PPVта на годината. Юни:Battle for the TOP - PPV на което се определя главния претендент за най-важното шоу на годината Breaking Point чрез турнир по схемата на елеминациите. Юли:Breaking Point - най-важното шоу на годината за ROI! Август:Deadly Game Септември:Live and Die Октомври:No Escape Ноември:The Final Countdown Декември:Rest in Peace - второто най-важно PPV на ROI!
ROI Champions
01_1_b.jpg
ROI World Heavyweight Title
ICbelt03a.jpg
ROI Intercontinental Title
WWECRU.jpg
ROI Cruiserweight Title
250px-NWA_Tag_Team_Championship.jpg
ROI World Tag Titles

Изявление на прецедателя и генерален мениджър на ROI Borko:

Тъй като тези паляци от BWFags си позволиха да обидят мен и моята федерация говорих с собствениците на телевизията и шоуто се мести в Сряда MOTHERFUCKERS!Да!Срядя!HEAD TO HEAD С BWFags!Сега да ви видим,мизерници!Обещавам ви,че още с дебюта си ще минем по рейтинг тях,че дори и някой други компании които все още мислят че са номер 1!!!!

Очаквайте пърия Iron Night след една седмица на 16 Април!Шоуто е гарантирано!

В този пост ще напиша кой кечист от федерацията,кой е от форума за да не се получава объркване.

Borko = BORKO_10

Olimpic = The Olimpic

Wohov = wohov

Shawn Michaels = Shawn Michaels

Cookie Ninja = s0cki-G

Renegate = Renegate

Legend Killer = Legend_Killer

Pafo = DBG_PafO

HITMAN = The_Phenomenon

Veseo = veseo

Dunata = Xzibit

G = KENNEDY

Jizkit = Bizkit

Bericho = Jericho

Orot = Toro

John Jonhson = krapolax

Darkfist = Lightfist

BG Loser = Mizernik^^

AngelJR = DAMN

Triple M = Randy Orton

HellRazor = Yo The Real

Darkfist = Lightfist

В този пост ще напиша кой кечист от федерацията,кой е от форума за да не се получава объркване.

Borko = BORKO_10

Olimpic = The Olimpic

Wohov = wohov

Shawn Michaels = Shawn Michaels

Cookie Ninja = s0cki-G

Renegate = Renegate

Legend Killer = Legend_Killer

Pafo = DBG_PafO

HITMAN = The_Phenomenon

Veseo = veseo

Dunata = Xzibit

G = KENNEDY

Jizkit = Bizkit

Bericho = Jericho

Orot = Toro

John Jonhson = Yo The Real

Darkfist = Lightfist

BG Loser = Mizernik^^

AngelJR = DAMN

Triple M = Randy Orton

Супер обърквация. Аз съм John Johnson!

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Да се надяваме че ше се получи една добра конкуренция.

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

NEWS:

906025_orig.jpg

В интервю за TV7 Borko е обявил,че няма търпение да дойде Сряда,когато първия Iron Night ще бъде излъчен и едно голямо начало ще бъде дадено.Borko също говори за сериозната конкуренция в лицето на BWFags и това,че за ROI няма да е проблем да изгради високи рейтинги и стабилна фен база още в първите седмици на съществуването си.

Вече се продават билети за първото PPV на Ring of Iron - Torch of WAR,което ще се проведе на 27 Април в обновената зала "Младост" в град Бургас с капацитет 17 000 зрители.

Говори се за отношения между NOAH и ROI като е много вероятно някой от кечистите на ROI да направят турне в Япония.

Един от кечистите на ROI и кечист от BWFags са се сбили в нощен бар в Студентски град.Полицията помоли имената им да не се разкриват!

Пияницииии ... А така-тупаници да има и не само на ринга :D Бургас ... Япония ... де ни забута бе :D

Пияницииии ... А така-тупаници да има и не само на ринга :D Бургас ... Япония ... де ни забута бе :D

Хах викаш утре отдругиден може и щатите матите.

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Wednesday Iron Night - 16/04/2008

896458_orig.jpg

Показана е затъмнената зала.След секунди рампата светва и невероятни фойерверки огряват цялата зала.Камерите обикалят секторите с феновете,а на екрана е изписано 15 000!Толкова са зрителите дошли да видят дебюта на ROI!

Само след няколко секунди се чува музиката на прецедеателя и собственик на федерацията Borko.Той слиза бавно по рампата под аплодисментите на публиката.Borko взема един микрофон и се качва на ринга.

Borko:Искам да благодаря на всички фенове които дойдоха за да гледат първото шоу на ROI!Въпреки,че ми костваше много финансови средства съм горд с това което направих и съм сигурен,че след време всички тези пари ще се върнат в троен размер...*невероятен pop*

Borko:Вчера докато си прецъквах каналите по телевизията видях няколко смешни изказвания който наистина ме развеселиха.Някакви лайнари от някаква хм...инди...не..не...backyard федерация...как и беше името BWFags...ТА ТЕЗИ ПИЧОВЕ СИ МИСЛЯТ,МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С RING OF IRON ПО ДЯВОЛИТЕ ...*мощно У-У-У-У от публиката*...и моето мнение е такова...*отново силен pop*

Borko:Но да не се занимаваме с тези боклуци,предстои ни е едно голямо шоу,което ще покаже на целия свят коя е федерация номер 1 в света и тъй като все още не са обявени никакви мачове за шоуто смятам да съобщя мачовете които ще видим на тазвечершното шоу.

В първия мач за вечерта един срещу друг ще се изправят RENEGATEEEEEEEEEEEEEEE и небезиствестния gengstaaaa Dunataaaaaaaaaaa!...*отново невероятни аплодисметни*

След това ще видим...хм...ами PAFO vs. Orotttt!

Третия мач ще ни предсатви...Shawn Michaelsssssssss..*най-мощните овации от началото на шоуто* vs. Legend Killer *невероятно освиркване*

И main envent на тазвечершния Iron Night ще бъде....WOHOV & Olimpic *освирквания сравняващи се с тези срещу Cena на ONSII* срещу CookieeeeeeeeeNinjaaaaa и wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Borkooooooooo....ДА АЗЗ ЩЕ СЕ БИЯ В ПЪРВОТО ШОУ на ROI!...*този път овациите са на път да срутят сградата*

Музиката на Borko започва и той се прибира по рампата.

Явно ни очаква едно невероятно шоу!Камерата показва съблекалнята на Olimpic където той стои с wohov и Legend Killer.

wohov:Писна ми...исках днес да си почина,а този нещастник ме вкара в мач и то в main envent-а.

Olimpic:Абе кво се притесняваш,влизаме и ги премазваме,а след това аз получавам World Title Shot.

wohov:А...я го повтори това последното.

Olimpic:Ти глух ли си бе....казах че аз получавам World Title shot!

wohov:Ти не получаваш нищо,защото преди теб аз заслужавам мач за титлата...тъй като ако не бях аз нямаше да бъдеш това което си!

Olimpic:Млъквай бе...смотаняк!Ако не те познавах отдавна щях да съм те пречукал...

Legend Killer:Момч...

wohov и Olimpic:Тихо бе!

Renegate vs. Dunata

Ето,че ни предстои първия мач за вечерта и съответно първия мач в историята на компанията.Двамата кечисти вече са на ринга и се гледат очи в очи.Гонга бие и Dunata веднага се нахвърля с мощни удари върху противника си.Той го поваля на земята след което следва серия от ритници.Dunata изправя Renegate и го засилва към въжетата,но при връщането Renegate го помита с мощен clothsline.Той бързо се изправя и вдига Dunata след което започва да обработва ръката му с вариация на armlock.Все пак Dunata успява да се отскубне от хватката и забива лакет в лицето на Renegatе.След това рапърът хваща главата на противника си и му забива мощно DDT.Опит за туш и повдигане от страна на Renegate.Dunata се ядосва и излиза извън ринга откъдето вади стол.Той понечва да удари противника си,но съдията изтръгва стола от ръцете му като това дава време на Renegate да се съвземе и да заключи Dunata в headlock.Той го държи повече от 30 секунди като в крайна сметка го пуска и му забива Европейски Ъперкът,а след него следва засливане към сглобката и страхотен удар в нея.Renegate поема дъх и се засилва към противника си като се сблъсква с него със всичка сила.Следва серия от chops и мощни удари с главата в корема на изнемощелия Dunata.Все пак рапърът успява да се съвземе и забива юмрук в лицето на Renegate,след което опитва roll up.

1-2 и повдигане!

Двамата бавно се изправят видимо изтощени и започват да си разменят удари като все пак Dunata наделява и прави Over Shoulder Powerslam на противника си,след кеото се качва на въжетата и опитва Leg Drop от там като се забива право в гърлото на Renegate.Излгежда това е края!1-2 и в последния момент Renegate слага крака си на въжетата.Това подлудява Dunata и той вдига противника си и опитва да му приложи X factor,но не се получава и Renegate му прави перфектен Suplex.Той тръгва към Dunata и започва да огъва крака му на въжетата като това принуждава съдията да брои до 5 като на 4 Reneage пуска противника си.И все пак обработката на крака продължава.Той пробва всякакви начини буквално да счупи глезена на Dunata,но рапърът не се предава.Renegate ядосано изчаква Dunata да се изправи,засилва се и Total Elimination (Jawbreaker Lariat).Това е края!

Опит за туш 1-2-3 и победител е Renegate!

Той избърсва потта от челото си след което помага на Dunata да се изправи.Рапърът го поглежда с омраза и му забива удар под пояса след който следва X factor!!!!!Renegate се размазва на пода!Това обаче не е достатъчно за Dunata.Той слиза до коментаторската маса и взема гонга.Изчаква Reneagate да се изправи и страхотен удар право в главата.Renegate кърви обилно,а Dunata гледа с извратена усмивка към публиката.Той взема един микрофон и изкрещява силно:

Winner:Renegate by pinfall.

Dunata:Йооооооооооооо....noone can fuck with meeeeeee bitcheeeeeeezzzzzzzzz!

Показан е кабинета на Borko.Той гледа всичко това след което взима един микрофон и казва

Borko:...хммм този май е много отворен!Е да го видим другата седмица ще има мач реванш между Dunata и Renegate като залога ще е Intercontinental title!

Показан е Shawn Micahels да пристига в залата със своя HAMMER.Той спира на паркинга и излиза от мощния звяр като на входа го чака нашия репортер Сашо Диков.

Сашо Диков:Здравей Шон.Днес ти предстои мач срещу един от най-надменните и корумпирани кечисти в федерацията Legend Killer.Мислиш ли че ще можеш да го победиш?

Shawn преминава покрай Сашо Диков и просто го полгежда с усмивка на уста.

Изведнъж ерана става СИН след което се изписва "I HATE JOBBERS",след което екрана отново се затъмнява!Какво ли означаваше това?

Pafo vs. Orot

Време е за втория мач за вечерта.Първи излиза Orot и с бързи крачки се качва на ринга.След това тъмнина обвива залата и на ринга излиза Pafo!Публиката е удивена от размерите на гиганта!Той бавно пристъпва по рампата като Orot го гледа със страх в очите.Pafo се качва на ринга,а дребничкия кечист веднага слиза пред коментаторската маса стреснат от вида на противника си.Pafo приканва Orot да се качи на ринга като Orot предпазливо пристъпва напред и се качва.Той чува мощните възгласи на публиката и надъхан се засилва към Pafo...и следва удар в бетонна стена!Orot пада на земята и изпълзява в ъгъла,а гигантът бавно отива към него!Той го вдига и от място му прилага уникален Lariat,след което го вдига и Chokeslam!

1-2-3 и това е края на мача!Каква сила и мощ отстрана на чудовището!Дано само Orot не е контузен тежко.

Winner:Pafo by pinfall.

Показан е кадър как някакъв дебил си играе с децата на катерушка!Когато той се обръща казва!

BG Loser:BG Loser is hereeeeee и се изплезва на камерата!

Какво пък трябваше да означава това?!

Показан е Shawn Michaels,който загравя в съблекалнята си и се подготвя за мача си срещу Legend Killer.Тогава вътре влиза John Jonhson!

John Jonhson:Здрасти Шон!Отдавна не сме се виждали!

Shawn Michaels:Оооо как е бе Джони...много си окльощавял...

John Johnson:Ами така е!Аве да те питам знаеш ли къде мога да намеря шефа.Ебаси безобразието...идвам днес тук и разбирам че нямам мач...пълна шитня.

Shawn Michaels:Абе Джони не ме занимавай с аматьорските си изпълнения...аре изчезвай,че трябва да се подготвям за мача си!

Джони се обръща и си промърморва нещо тихичко.

На камерите се появява Veseo!Една от големите звезди в федерацията и бивш x-divsion шампион в една от известните американски компании.

Методи Манченко:Здравей,Veseo!Каква ще бъде първата ти цел в ROI?

Veseo:Я баце,сметам да мачкам сичко дето ми се опре на пътиО,шото съм най-големия!Я тая среда немам мач,ама у другата ке изкъртя некой...каам ти,шото съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Апа ако некой се проа да мъ спре ке усети дървения госпот.Тфа иам да каа за са..

Shawn Michaels vs. Legend Killer

Първи на ринга излиза Shawn Michaels,а след него брутално освиркван на рампата се появява един от най-мразените хора в съвременния кеч Legend Killer.Двамата се гледат известно време след което Шон започва да налага противника си и го събаря на земята.Следва серия от ритници.Той повдига Legend Killer и му забива мощен лакет в корема след което следва DDT.Какво начало за Shawn Michaels!Сърцеразбивача вдига отново противника си и опитва Atomic Drop,но Legend Killer контрира и с подсечка събаря Shawn на колене след което му прилага headlock.Около 20 секунди Shawn агонизира,но след това успява да се измъкне от хватката.Legend Killer обаче навреме се усеща и забожда удар в тила на противника си,след което следва уникален dropkick в гърба на Шон!Какъв IMPACT!Legend Killer прави опит за туш,1-2 и Шон поставя крака си на въжетата.Това ядосва "Убиеца на Легенди" и той вдига отново Шон.Следва засилка към въжетата,но при връщането Michaels успява да забоде страхотен саблен удар и да събори LK.Двамата лежът на пода докато съдията брои до 10.

1-2-3-4-5-6

Shawn се изправя на крака и застава в ъгъла!Оооо YEAH!Това ще бъде Sweet Chin Music!Legend Killer се изправя бавно неподозирайки,че го очаква един от най-бруталните и мощни finishers в съвременния кеч.Засилка на Shawn и Legend Killer се навежда след което опитва RKO,но и Shawn се измъква!Двамата се гледат очи в очи няколко секунди след което отново се хвърлят един срещу друг.Все пак Legend Killer успява да надделее и прави суплекс на Shawn след което се качва на последното въже и зачаква Shawn да се изправи.Той го прави и уникален dropkick в гърдите на Shawn.Това може би е края на този страхотен мач!

Опит за туш 1-2 и повдигане от страна на ШОН!

На косъм!Legend Killer не може да повярва.Той ядосано вади маса изпод ринга и я качва отгоре.Съдията се опитва да го спре,но той му забива мощен юмрuк и го нокаутира.Това е DQ и победа за Shawn Michaels!Legend Killer разпъва масата,но КАКВО той се обръща и Sweet Chin Music!!!!!!!!!!!!!!!LK се стоварва право на земята.Shawn поглежда към публиката след което слага Legend Killer на масата и се качва на последното въже!Elbow Drop право върху лежащия на масата Legend Killer!Какъв край на този мач!Shawn буквално разпиля на парчета своя противник!

Winner:Shawn Michaels by DQ

Показано е ново promo видео с надпис I HATE JOBBERS!IM...?! (екрана отново се затъмнява)

В следващия момент се чува музиката на John Jonhson и той с бързината на светкавица излиза на ринга и взема един микрофон.

JJ:Излизам на този ринг,тази вечер за да кажа на нашия многообичан шеф Borko да докара шибания си гъз на шибания ринг,защото ми писна да го търся из цялата шибана зала!!!!!!!

Минават 20-тина секунди и Borko излиза спокоен на рампата.

Borko:Какво по дяволите искаш и как смееш да ми говориш така?

JJ:Духай бе селтак...много добре знаеш какво искам...искам мач за шибаната Cruiserweight титла и то още тази вечер.

Borko:ХАХ!Не бързай млади ми момко.Ще получиш своя шанс още другата седмица в мач за вакантната Cruiserweight титла срещу опонент по мой избор!А сега изчезвай от ринга,защото аз самия имам мач.

Borko & Cookie Ninja vs. Wohov & Olimpic

Borko слиза по рампата и се качва на ринга като след секунди до него е парньора му за тази вечер,един от най-известните MMA бойци в света Cookie Ninjaaaa!Той се качва на ринга и със злобен поглед обхожда цялата зала!

Ето че започва музиката на един от най-известните отбори в съвременния кеч Wohov & Olimpic.Залата изригва от освирквания като определено си проличава колко мразени са двамата.Двата отбора вече са на ринга като Wohov и Cookie Ninja ще започнат първи мача.Двамата се впускат един срещу друг като по-бързия и повратен Cookie Ninja успява да надделее с два страхотни stiff low kick-а в прасците на Wohov които го свличат на колене.Ninja се засилва към въжетата и OMG какъв ритник право във врата на Wohov и той забива лицето си в тепиха.Cookie с усмивка поглежда към публиката след което се сменя с Borko!*Невероятни овации за собственика на ROI*.Borko озлобено тръгва към Wohov като хваща крака му и започва да го огъва.Wohov агонизира от болка,но все пак не се предава.След няколко секунди Olimpic се намесва и рита мощно Borko в ребрата.Това дава време на Wohov да се посъвземе и да направи смяната с Olimpic.Една от най-големите вражди в историята на кеча се възобновява отново!Borko vs. Olimpic на един ринг един срещу друг след 10 години!Двамата се гледат със злобни погледи след което Borko се засилва и опитва Lariat,но Олимпик го блокира и му прави Belly to Belly,но Borko пада на краката си и опитва German Suplex.Олимпик успява да се измъкне и събаря Borko за Angle lock,но Borko се превърта самия той хваща Olimpic в хватката за предаване.Двамата имат абсолютно идентични стилове и когато ги гледаш на ринга може да помислиш,че това е един и същ човек.Olimpic за кратко се мъчи,но все пак се превърта и се изправя зад Borko като опитва нов German Suplex,който успява.Olimpic бързо се оглежда и прави смяна с Wohov.Отпочиналия Wohov вкарва няколко юмрука в лицето на Borko след което го вдига и мощно го мята извън ринга.Borko се размазва на пода,а Wohov показва средни пръсти към публиката и получава невероятни освирквания.Докато съдията гледа дали Borko е наред Cookie Ninja скача над последното въже и забива уникален dropkick на Wohov.Той хваща Wohov в опит за DDT,но Olimpic с няколко мощни удара в гърба успява да спре Cookie!Той му прави Inverted DDT след което излиза от ринга.През това времe Borko се съвзема и бавно се качва на ринга където го чака Wohov.Wohov хваща Borko за ръката,но Borko контрира и му забива ритник в корема след което следва уникален суплекс,след който Wohov отскача от тепиха!Borko се домъква до ъгъла си и се сменя с Cookie Ninja.MMA боеца издърпва Wohov в ъгъла и започва уникална серия от chops които оттекват в гърдите на Wohov.Това кара Olimpic да се притече на помощ на съотборника си,но в същото време на ринга влиза и Borko.Уникално меле!Olimpic успява да направи Olimpic Slam на Cookie Ninja,но веднага след това получава Dragon Suplex от Borko и се разбива на ринга.През това време Wohov едвам задържащ се на кракта си обръща Borko и му забива Педигри,след което пада на земята.И 4-рите кечиста са разбити!Какъв мач дами и господа!Съдията също е на земята тъй като Cookie Ninja се стовари върху него при Olimpic Slam-а.И четирите кечиста се изправят горе доло по едно и също време като на ринга остават само Olimpic и Cookie Ninja.През това време Wohov и Borko се налагат отвън като Wohov вади стол изпод ринга и го забива мощно в главата на собственика на федерацията.Той качва стола на ринга и помага на токущо получилия Superplex Olimpic като забива стола в гърба на CookieNinja.Wohov придъпрва Olimpic и слага ръката му върху Cookie и пробужда съдията.

1.........................2.............................3 И ПОБЕДИТЕЛИ СА WOHOV И OLIMPIC!Двамата се изправят едва ходейки и се качват по рампата оставяйки телата на Borko и Cookie лежащи.

Какво шоу дами и господа!Очаквайте ни другата сряда по същото време!А сега приятна вечер!

--------------------

Надявам се да ви е харесало!