Jump to content

Какво мислят приятелите Ви, съучениците за кеча ?


RoLeX

Recommended Posts

Какво да кажа аз...От моя клас,аз съм единствения,който гледа кеч.Може би има едно момче,знае кечистите ама гледа кеч на 2-3 месеца по веднъж.От другите ми приятели ам,да се замисля,остават двама,които са единствените ми приятели,гледащи кеч ! Единия му пращам RAW като излезне,другият пък е от София и вече много рядко взехме да се срещаме.Да споделя,че въпросното момче е на 12 години,но не е като лапетата яко фенче на Сина и не спами по кеч форуми тъпи приказки.Другият пък е на 16,една година по-малък от мен.А бе...Кеч Мания 24.Няма кой да викна в нас и да гледаме.Лежа си сам на леглото и гледам.

Изводите от всички приказки са,че са много малко хората гледащи кеч,или поне някои ги е срам да си го признаят,в което не виждам нищо срамно.Най-умният коментар,който съм чул от приятел за кеча е:

-А тия деба.През целия мач единия бие другия,а след тва оня му бие 2 песници и победи.

Е да живеят кеч феновете във България,колкото и да сме малко.

Edited by RoLeX
Link to comment

Тая тема много ме кефи.Няма майтап.Иначе - много приятели имам, някой кеч фенове, други - "мууви" фенове, други - чалга фенове, абе хора всякакви.Аз лично не говоря много за кеч освен във виртуалното пространство или когато се съберем да гледаме нещо ретро от 80-те ли 90-те.Готът е е, че повечето дружки са си все Nitro фенове.Доста са имам с кой да дискусирам, когато не поствам тук.Минусът е, че имам едва само 8-10 приятели, запалени по WWE.С тях гледах и Манията. Най-младият от голямата компания е на 15 а най-старият на 21.Общо взето като се съберем 10 човека да гледаме някое старо WCW PPV като например Wrestle War 1992, рукането си е налице, купонът си е налице.Абе общо взето рай.Имам няколко приятели, ECW фенове, който си умират от кеф да гледаме стари турнири.Гадното е, че от всички само аз обичам да гледам Backyard Wrestling но се примирих с това отдавна :good: Сега за Lockdown ще стане голям купон, всичките сме Angle маркчета и даже всеки един от нас да знае, че той ще загуби титлата надеждата е все още жива :lol:

Edited by wwz
Link to comment

Аз имам точно 4 приятели, които гледат кеч, всички мразят Ренди, а само един е марк на Сина. Те са сами по себе си оникални. На колко глепости съм се наслушал, като говоря с тях. На един(м/у другото той ми е най-добрия приател) му наливам чат-пат мозък от моя, ама и той гледа несериозно. Абе и аз не се отличавам, повечето мислят, че е бебешко, а тези, които го гледат, гледат GTV. С единия мислехме да гледаме Манията, ама нещо се преебаха нещата, иначе щеше да стане яко, щото с него горе-долу могат да се водят свестни кеч-разговори. Ама аз свикнах вече да си гледам всичко сам, така че не ми прави впечатления, когато съм се опънал на стола и си ям биренки лол.

Абе като цяло, хората са малко, а може би ги е срам да си признаят?

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment
Freddy Kruger

Имам точно 2 приятели които гледат кеч (единия гледа само PPV-тата), другия гледа само RAW, SD! +PPV. С 2рия мога да водя някакви дискусии той е фен на Ортън, и долу горе ни се препокриват предпочитанията, но за ТНА и ММА няма с кой да дискутирам. Иначе по-голямата част от приятелите и познатите ми смятат че кеча цирк и го смятат за някакви бебешки работи, единствено ММА смятат за нещо като за възрастни, но като цяло много малко хора в момента се интересуват от кеч в каквато и да било форма.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment
nWoHulkster

Преди години, докато беше BTV бума, а и преди него, логично имах повече познати и приятели, които гледаха кеч, докато сега имам само един активен кеч зрител като приятел, а на другите ми познати просто не им дреме. :) Въпросният пич стана кеч фен с BTV бума и до миналата година не беше гледал нищо друго освен WWE по BTV & GTV. Пак миналата година му стана навик да ми звъни по веднъж на седмица-две да ме разпитва на тема кеч (така де, WWE). Никак не бях ентусиазиран от това и тънко му намеквах да спре да ме занимава с WWE (е, добре де, намеците въобще не бяха толкова тънки, а си бяха доста директни :D), както и че ако толкова иска да ме занимава с кеч разговори да си насочи вниманието към TNA. 3-4 месеца не искаше и да чуе за нищо друго освен WWE, но разочарованието от шоутата на WWE в крайна сметка го накара да пробва TNA, като първо започна с четене на резултати. Воала, още след първият iMPACT, който изгледа стана голям фен на компанията (main event-a на въпросния iMPACT беше Joe vs Sabin vs Lethal). Почти година по-късно вече не гледа WWE, само чете резултати в Интернет, но за сметка на това не изпуска шоу на TNA. Тъкмо онзи ден ми звънна да ми каже, че е решил да изгледа WM 24 и е останал разочарован от шоуто, така че слава богу явно скоро няма да ме занимава с WWE пак. :) Та, така. Чуваме се по един път на седмица-две и заформяме по един TNA разговор, който обикновено е придружен с въпроси на обща кеч тематика или въпроси за кеча от 90-те. Хех, от пълен mark, който и идея си няма от кеч за една година пичът направи доста голям прогрес и сега познанията му са на едно доста прилично ниво и с него могат да се водят интелигентни разговори на тема кеч. Aко в момента не учеше в друг град можеше евентуално да се обмисли идеята от време на време да правим кеч сбирка и да гледаме качествени неща от 90-те от моята колекция. :)

Link to comment
Shawn_Michaels

Повечето от приятелите ми не гледат кеч(не ги влече) и аз не се и напрягам да ги зарибявам,имаше едно момче и то взе,че се премести в Асеновград,сега само още един приятел гледа,но той си е малко mark,така или иначе си споделяме де и коментираме като се видим.Едно време и брата гледаше ама мина тоя период,вече гледа от дъжд на вятър покрай мене като няма кво да прай.Иначе имам доста чат приятели,с които говоря за кеч - били те от кеч канала или от другаде,а и форума като сложим не се оплаквам :) ,но жалко наистина,че нямам повече запалени приятели по кеча

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Много са зле при мене нещата.Имам един приятел който е запален и с който води приятни разговори,но това е то.Преди като тръгна кеча по GTV се запалиха но всяко чудо за 3 дни.С този моят приятел ако се съберем гледаме някое шоу,но това нестава често,защото и двамата сме в много добри училища и трябва яко учене,иначе ако в каналите из мИРК се зароди някой разговор или тук из форума,може и по добре но не се оплаквам

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Това е тема :good:

Значи плачевна си е работата по отношение на приятелите, защото са много малко, които гледат кеч редовно! Братовчедка ми преди една година спря редовно да гледа кеча, но когато сме двете и си пускаме GTV и гледаме и на нея й е интересно. Любимците й са Батиста, Джон Сина и Кейн.

Почти всичките ми съученички (класа ми е главно от момичета) гледат кеч, но по GTV, когато братята или сестрите им гледат, иначе не, но хватките ги знаят - показваха ми You can't see me в час :lol:

Чат приятелите ми, които гледат кеч са точно 4-ма фена, двама от тях са редовни, че дори освен по интернет гледат и по GTV (като мен :lol:)

И само една истинска приятелка е фенка на кеча и редовно си говорим за него. Любимци й са Едж, Джеф и Мат!

Но най ми е тъпо, че няма с кой да гледам, ама никога. Винаги със слънчогледа са излягам и гледам, но сама, тъй като всички са заблудени и не гледат. Кеф си е, като си с повече хора сигурно, ама на... Та и аз мисля, че хората се срамуват да си признаят, защото приятелите им ще си помислят че са бебета...

[img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img]

Link to comment

През 2005 когато пуснаха WWE по GTV имах 10-тина приятеля които започнаха да гледат кеч отново,но постпепенно с времето от тези приятели остана само 1 с който вече се чуваме много рядко поради различни причини и така оставам без нито един приятел с който да гледам кеч и с който да говоря за кеч.

Ако говорим за хора от форума,то с Diamond_Dog и още едно момче се събрахме да гледаме WrestleMania 23,но оттогава не сме гледали кеч заедно.Вероятно за тази WM щяхме да се съберем отново,но просто интереса ми към кеча в последните 2 месеца се беше понижил до минимум и от RR насам не бях гледал нищо,но сега отново съм на линия. :)

Link to comment
Shawn_Michaels

В България е просто такова равнището на феновете,че повечето които гледат са маркове(и то деца,които след като пораснат спират с кеча) и няма с кого да си кажеш една свясна дума за кеча,а кеча си е нещо много повече от някаква сапунка,кеча си е цяла наука и изкуство,но това е че много малко хора го разбират и си нямат напредстава що е да си кечист.Масовото мнение тук е че кеча е за деца и това може да го каже само някой,който е бос в тръните,защото децата не го разбират(поне в цялостно отношение)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
UNDERTAKER*

Ами аз едно време имах много приятели, с които гледахме и следяхме кеча, тамън цял клас :) Наистина целият клас, момчетата разбира се, бяхме много запалени кеч фенове. Някъде още към втори клас повечето вече гледахме, но помежду си не знаехме за това. Веднъж естествено стана дума, дежурната реплика в такива ситуации "абе ти гледа ли как..." и така. Ех незабравими спомени... всеки ден, на всяко междучасие, това беше основната тема... до 7-ми клас, след което кандидатствах и се преместих в друго училище. Междувременно обаче се бях запознал с едно момче от нашия квартал, който беше 2 години по-голям от мен и за моя радост се оказа, че и той е фен. Това се случва някъде началото на 99-та година. Та с него, в последствие и още един приятел запалихме, що имаше кеч по телевизията (тук да отбележа, че тогава имахме Sky Sports и Premiere, и кеч имаше общо взето почти по всяко време) гледахме и коментирахме заедно. Записвахме си от ТВ-то themes на кечистите, както и всякакви други работи на тема кеч. 2000-та беше пикът, върхът. Много мога да говоря на тая тема, с тоя пич бяхме наистина, ама наистина огромни фенове на кеча, и двамата поразбирахме английски и това беше още един плюс, и до днес ми е най-добрия приятел, макар, че вече не гледа кеч де. Спря, когато беше въпросният БУМ по БТВ. Пак поглеждаше, но не толкова сериозно, окончателно спря, когато го махнаха от БТВ, а междувременно на нас ни бяха спрели и Sky Sports и Premiere, така че нямаше избор, респективно и аз. Както кеча не слизаше от екрана по цял ден, изведнъж спря изцяло. Следващите години си взимах интернет карти и попрочитах това-онова, докато не спрях да правя дори и това. Моят приятел пък, едва наскоро си сложи нет, преди няколко седмици, но кеч не е гледал 5-6 години и едва ли ще се запали някога пак. Е, пускаме чат-пат по някой майтап на тая тема, но нищо повече...

Така че в момента, единствените колеги, фенове на кеча, са в интернет.

Link to comment
martinesko36

Имам 2 приятеля, които гледат кеч, но не го следят.Само когато го хванат по GTV.Аз сам гледах WM.Не ми беше и зле дори.Досега няма турнир и шоу, което да съм гледал с приятели.Един го запалих леко да гледа и сега маи фледа само турнирите на WWE.Манията за кеч беше бумнала към 2006.Картинки с кеч, кечистки картинки в дъвки, кеч списания, кеч аксесоари и много други неща нашумяха на пазара.Лично аз мисля че 6-7 от нашия клас си ги купувахме.Целия клас взе картинки от кеча като си ги "обирахме" и кеч манията беше сериозно бумнала.Поне 8-9 съученици гледаха кеч по GTV почти редовно.Носеха се Кеч списания в училище, носеха се кеч аксесоари.Дори направихме федерация.Нещо като Backyard Wrestling беше ама в класната стая.Играехме мачове на двайки, Роял Ръмбъл-и.Нямахме титли ама си водехме шампиони.Имахме и диви.Смятайте колко се е разлял този кеч бум, че чак и момичетата да гледат.2007 година обаче всичко свърши.Училищната федерация на "в" клас :D прекрати съществуване.Лично аз бях шампион по двойки с едно друго момче, когато федерацията фалира.Още си спомням к'ви кеч глупости сме измисляли тогава.Ама тогава бяхме още хлапаци.Още не мога да си обясня как този кеч бум през 2006 свърши мигновенно през 2007.Сега само аз от класа гледам кеч редовно. :/

Link to comment

Имам 2 приятеля, които гледат кеч, но не го следят.Само когато го хванат по GTV.Аз сам гледах WM.Не ми беше и зле дори.Досега няма турнир и шоу, което да съм гледал с приятели.Един го запалих леко да гледа и сега маи фледа само турнирите на WWE.Манията за кеч беше бумнала към 2006.Картинки с кеч, кечистки картинки в дъвки, кеч списания, кеч аксесоари и много други неща нашумяха на пазара.Лично аз мисля че 6-7 от нашия клас си ги купувахме.Целия клас взе картинки от кеча като си ги "обирахме" и кеч манията беше сериозно бумнала.Поне 8-9 съученици гледаха кеч по GTV почти редовно.Носеха се Кеч списания в училище, носеха се кеч аксесоари.Дори направихме федерация.Нещо като Backyard Wrestling беше ама в класната стая.Играехме мачове на двайки, Роял Ръмбъл-и.Нямахме титли ама си водехме шампиони.Имахме и диви.Смятайте колко се е разлял този кеч бум, че чак и момичетата да гледат.2007 година обаче всичко свърши.Училищната федерация на "в" клас :D прекрати съществуване.Лично аз бях шампион по двойки с едно друго момче, когато федерацията фалира.Още си спомням к'ви кеч глупости сме измисляли тогава.Ама тогава бяхме още хлапаци.Още не мога да си обясня как този кеч бум през 2006 свърши мигновенно през 2007.Сега само аз от класа гледам кеч редовно. :/

Ако през 2006 е било БУМ,то не знам как трябва да се нарече това през 2000. :)

Link to comment
martinesko36

Ако през 2006 е било БУМ,то не знам как трябва да се нарече това през 2000. :)

Хаха казвам ти че за нас е било БУМ.Пише за приятелите.Не за цялото население. :P

Link to comment
The_Glamazon

Приятелите ми харесват кеча и го гледат.Един от тях дори има регистрация в този форум (Y_2_J) .А съучениците ми не харесват кеча и го смятат за нещо лапешко.Имам 2 съученички,които отвреме-навреме гледат,ама те го гледат само заради мъжете и по-точно,заради Edge и Randy Orton.Имам един съученик,който не гледа кеч,но понякога кечи двама-трима от класа.

[img]http://www.beth-phoenix.org/photos/albums/screen_caps/wwewebsiteexclusives/santinos-casa/august7th2008/snapshot20080807200639.jpg[/img]

Link to comment

И аз останах сам от всички приятели които по рано бяхме зарибени. Единия които най много го уважавам се пренасочи към ММА и сега ми се смее като му говоря за TNA или квото и да е(а по рано си купуваше всички WWE PPV-та на оригинални dvd-та, все още си го има един голям 2-годишен boxset)). Хубаво, и ММА гледам понякога, но това според мен не е причина да се отказваш да гледаш кеч, какво като е нагласен. В ММА не можеш да видиш движения като Tigerbomb или Vertebreaker. :)

Иначе, да, в обобщение никои от приятелите ми не гледа кеч. Ако има някой бургазлия навит за се видим за по бира и разговор може да пише едно ЛС.

Edited by Nastee
Link to comment

Аз пък съм на 12 и съм от малкото, които на тая възраст не са марк на Сина, а на Ортън. И все пак има с кой да гледам PPV-тата. Например Backlash ще гледам с 2-3 души, които разбират от кеч.

Link to comment

Хубава тема :)

Еми през 2000 година кеча беше голям бум много хора го гледахме беше лудница събирахме там някви картинки на кечисти. През 2005 пак имаше лек бум и почнахме в даскало яко да се млатим да си правим хватки и още глупости но отмина бързо. Общо взето всички го мислят за пълна простотия. А иначе аз мисля че някой от моя клас гледат кеч даже и някой момичета но ги е срам да си признаят. Е как няма да ги е срам като тия дето мислят че е смешно да гледаш кеч ще започнат да те се смеят. Ама просто в България това е положения и няма много фенове на кеч.

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Link to comment

През btv периода, когато бях малък mark запалих доста народ на тема кеч. Бях чувал отначалото само за какво става дума, но покрай мен доста хора взеха да гледат. Децата в цялото даскало събираха картинки с кечисти, разменяха ги и ги залагаха помежду си. Логично след като го спряха от излъчване интересът спадна. Помня че след като HHH взе титлата от Джерико имаше само още няколко месеца, които успях да проследя. През 2005 помня че забелязах големи билбордове в центъра рекламиращи завръщането на кеча в ефир. Отскоро си бях включил и нет така че благодарение на торентите успях що годе да наваксам. Дори се опитах да образовам няколко Сина mark-ове които гледаха само gtv, с някое друго ППВ записано на дискове, но всичко безуспешно. В сегашния ми клас в деня след Мания тая година някой пусна стари кеч лафове, а един съученик дори се учуди че кеча все още го има. Хората, които познавам го смятат за една отживелица или в най-добрия случай приятен спомен от детството, когато са практикували някакви backyard аматьорски изпълнения. В съзнанието на много хора е наложено че кеча е за малки деца, това е и мнението на повечето родители, а това никак не е добре.

Link to comment

Имам чувството,че единствените хора който гледат кеч сме в тоя форум.Опитвам се да зарибя някой друг,те ми викат детско е,просто тези хора за безнадеждни.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Много хора гледат кеч, но може би просто гие срам да си признаят и пишат коментари в NEt-а, където никой не ги познава. Или пък просто и те си мислят, че никой не гледа и не говорят за това. Аз доста се ограничавам да говоря за кеч сред приятели, защото не им пука, мислят че е детско и тн.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment
  • 2 weeks later...

Сам съм други няма.....

Маитапа настрана. В нашето даскало знам за мене и още двама дето единият от които тепърва се запознах с него. А Другият е активен член на BWC но не го познавам лично. Иначе всичко друго гледа кеч като теле в железница. Ма кво да се прави други интереси имат хората кои одеколон кои антифриз :D

Link to comment
TheUndertaker07

Моите приятели гледат/ха единствено WWE, за друго не са чули.

Преди, когато беше по bTV, нямаше човек, който да не го гледа... После го спряха, но когато тръгна отново по GTV, отново всички мои приятели тръгнаха да го гледат... Ние в даскалото бяхме луди, нямаше ден, нямаше междучасие, в което да не се бием и да не си правим кеч хватки... Направо се пребивахме от бой. :D Даже веднъж направихме на един Chockeslam на чина, и чинът се счупи. :lol: Е, повечето бяха фенове на Батиста, че дори Сина си имаше голяма фен аудитория. Но в последствие, след като Батиста се контузи и сдаде титлата в началото на 2006, почти всички изгубиха интерес и спряха да гледат кеч... Може би под предтекст, че "кечът е за деца", може би вече им беше писнало, не занам... Иначе си бяха пълни маркове... И така в момента аз съм единственият, който гледа кеч, сам съм като куче. :lol: Няма с кой да дискутирам, понеже освен, че са пълни маркове, вече нямат интерес към кеча и дори ми се смеят, че го гледам. Затова и като ме питат дали гледам кеч, им казвам, че не го гледам, защото те не разбират и веднага ще ме спукат от подигравки, че гледам "тоя цирк, който е за деца". Иначе сега 4-ма мои приятели гледат WWE отвреме навреме, фенове са на Гробаря и Кейн - също като мен. Е, маркове са си, но поне често гледат кеч и са фенове на Братята по Разрушение. :D Иначе единствено аз си гледам WWE редовно, но не изпускам и TNA, ROH, IWA:MS, PWG, гледам Puro (отвреме - навреме, гледам и доста стари 5-звездни мачове с участието на Кавада, Мисава, Кобаши).

Edited by TheUndertaker07
Link to comment

Ех,през 2000-2001 беше лудница.Дори вуйчо ми и майка ми го гледаха с мен понякога. :lol: Но за съжаление през 2002 го спряха и всичко отмина.През 2005 пак го почнаха и отново имаше голяма мания,макар не толкова голяма колкото преди.Всички в класа ми бяха фенове на Сина и на Батиста.Сега си спомням как постоянно псуваха Кърт,но след като спечели титлата в началото на 2006 и търнна фейс,всички викаха "Ей,тоя Енгъл супер мноо ме кефи!" :lol: Но почнах да следя от нета и наваксах всичко,което съм изпуснал.Сега няколко човека от моя клас го гледат,ама ги е срам да си признаят.Имам един приятел,който горе-долу разбира от кеч,понаучил съм го на някои неща,заедно гледахме WM.Но повечето ми приятели го смятат за детинско.

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...