Jump to content

Backyard wrestling


wwz

Recommended Posts

Wrestling_0001.jpg

Backyard-а на мен лично много ми е забавен.Да гледам тия тъпи американски фенчета как разрушават телата си някак не ми понася много но все пак това си е техен избор.Колекционирам почти всеки Backyard, който намеря в нета.В момента ми се тегли "Backyard Wrestling vol. 3", бързам да го изтегля понеже не съм сийдвал нищо от XWT от има-няма два месеца и според хронометъра ми остават още два дни живот та реших да попитам.Кой още си пада да гледа тия "акълий"?

  • Upvote 2
Link to comment
Shawn_Michaels

Ами аз не си падам много по тея неща,но съм гледал де и са ми ясни,просто фенове като мен и теб,които правят нещо по въпроса,но не е безопасно,това са нетренирани хора,които са самоуки и въпреки на това правят много смели работи.Все пак и ние сме се мачкали с брата много в нас,но предразполагайки да не се нараняваме

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

^Веднъж и аз се пробвах.Не лъжа, сериозно.Просто една вечер след нещо като запой в една задна уличка правехме глупости.Намерихме един стар дюшек и започнахме да правим още по-големи глупости.Беше голям кеф.Казвам беше, защото накарах един мой приятел да ми направи full nellson suplex на тоя дюшек като резултата беше, че за малко не се парализирах.Все пак да направиш такава хватка на 111 килограмов човек като мене си беше постижение но по-късно три седмици не можех да се обръщам като хората.Оттогава зарязах тия работи и се отдадох само на преводи.Не се оплаквам, сам си го направих.И сега ми е просто интересно да ги гледам тия, с извинение лешове, дето наистина от такива простотий ще си направят някоя контузия но смешното е, че това едва ли ще ги спре.Спомням си как преди два месеца си изтеглих едно документално видео от 2002 "The Backyard" тето показаха как един идиот се самозапали с нафта докато палеше маса и един 17 годишен, толкова оръфан и с толкова много белези по лицето, че направо си изгубих мисълта докато го гледах.

Link to comment

И аз ще потърся малко backyard, до сега не съм гледал такъв кеч и ще ми е интересно да видя такива идиоти. Аз и малкия ми брат си спретваме хубав бой, ама на легло(което е готово да се разпадне от нашите глупости), обаче гледам да не го наранявам(много). И аз си падам малко изрод и обичам такива изродщини, а и като ги гледам тия на снимката, май не им пука много за другия.

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment
RcadestickR

Аз съм тренирал айкидо доста години и ако не съм научил нищо, поне съм се научил да поемам падане както трябва. След почти всяка тренировка правехме хватки от кеча, ама си има цака за това и онова как да паднеш. Backyard са ми смешници малко, ама като са зарибени хората, какво пък. Не бих се пуснал да тегля като откачен. Гледам в youtube от време на време.

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Гледал съм малко,но не мога да разбера за какво го правят .. единствено могат да се наранят,защото явно незнаят как се правят нещата и повечето са главно тъпи американчета,които си нямат работа по цял ден.Въпреки това има някои,които се пазят и не са толкова глупави .. например тези

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Link to comment

До сега съм гледал само отделни моменти и няколко клипчета. Може ли да дадеш линк , че ме заинтригуваха :)

Ако имаш регистрация в XWT щото аз скоро няма да имам заповядай:

Best of Backyard Wrestling Volume 3

Best of Backyard Wrestling Volume 2

Best of Backyard Wrestling Volume 1

Ако нямаш, няма нищо, Youtube си е едно прекрасно място :) :

Backyard Wrestling Injury...ouch

roof jumping turned deadly

Backyard Wrestling Injury Fall off a sixteen foot ladder

Backyard Wrestling's Most Brutal Moments - +18.Нещо като познат бях на човека, дето го е правил това :D .

My 3 Most Painful Wrestling Injuries

backyard wrestling painful submission

Има и повече но това са едни от най-хубавите.Дано съм ти бил полезен :good:

Link to comment

Еми фенове, които не им пука и се кефят, че се пребиват...

Та аз и братовчедка ми ни снимаха как се бием :lol: Тя беше Ренди, аз бях Джон и й прилагах STFU ! :lol: :woot: Когато и приложих хватката и като й хванах крака как я заболя... да не говорим за ръцете.. горката! Щях да си я убия, ама си беше забавно!

[img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img]

Link to comment
Shawn_Michaels

Бе става шоуто ама трябва да се внимава,едно аверче беше се надъхало преди вика не можеш да ме предадеш нали без да ми дава да му правя нещо и в крайна сметка го предадох с Rings Of Saturn(модифицирана версия :) ),за малко да му счупя ръката :) .Имам и други случаи,един път един приятел на брата и той така бях го хванал в Sleeperhold и инато не се предава по едно време викам ади ко стана предаваш ли се(не отговаря) пуснах го и той се сгромоляса на земята - нокаут,че и си убели челото въобще не го очаквах и много се изплаших викам ко стана - шаш,така че трябва се внимава.Иначе преди с брата като сме се дънели съм му разбивал носа без да искам и той моя един път,но по-принцип ние с него се пазим,защото и двамата знаем за какво става на въпрос и не сме имали инциденти освен пускане на кръв :) (защото съм малко stiff,но като никой не дава да прави нещо на другия става по-скоро версия на борба от колкото кеч).Имало е случаи,в които двамата едвам се мъкнем,защото като не можеш да го победиш 15-20 мин при постоянна борба вече си източен тотално,защото все пак повечето пъти с предаване(едно 95%),как може да тушираш някого,който не дава(единствените шансове са врата на другия да е на някой ръб или в някой ъгъл на къщата където няма да има шанс да скочи поради тясното пространство),но тея години отминаха......

Иначе още си правим хватки примерно в морето лятото става шоуто тука от две лета насам правя и ми правят Shoulder Back Toss вече станах специалист :D

Something about that =>

P.S.Умря циганката дето ме хвалеше :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Туко що изгледах Best of Backyard Wrestling Volume 3 и освен да взема да си праскам главатавстената и да се чудя защосе раждат такива идиоти. И какво беше това, дето го използваха за маса в повечетослучаи... мани, мани... луди фенове.Такива гадни мачове и в ECW не съм гледал!

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Гледал съм малко,но не мога да разбера за какво го правят .. единствено могат да се наранят,защото явно незнаят как се правят нещата и повечето са главно тъпи американчета,които си нямат работа по цял ден.Въпреки това има някои,които се пазят и не са толкова глупави .. например тези

Тия не ми се струват много аматьори да ти кажа ... като гледам какви хватки правят си мисля, че може и да се занимават с нещо лапенцата - я борба, айкидо ... може и про-рестлинг в някоя школа да си тренират, но едва ли са се сбрали в един следобед и се е получило това.

 

Link to comment
Freddy Kruger

Аз започнах да гледам the best of backyard wrestling щом видях темата. Хареса ми стила им доста са брутални и не им пука за другия, което е доста зрелищно и приятно за зрителя, но май не толкова за тях. И все пак ако видя др компилации със такъв вид кеч веднага ще изтегля. И не забравяйте :"Please don't try this at home!"

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Ми те backyard-ките си съществуват от много много време.. дори преди бях голям фен и наблюдавах няколко из youtube :P трябва да видя какво става, че не съм гледал от 5,6 месеца.

Link to comment

Хм ... не съм гледал досега, обаче съм доста впечатлен. Мале колко луди има по тоя свят :P . Обаче някои нища наистина са си бая брутални ...

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...