Jump to content

Hamilton City Untouchables (SEASON 1)


Recommended Posts

След като направих The True Detective Story, за съжаление той бе спрян заради липса на нови идеи за продължението му и от части мързел, сега реших да направя 2-ра така наречена "дневник-книга" като главна тематика ще бъде разбира се мафията! В това ново писание MAFIA, ще станете свидетели на голям скандал, корупция в която ще бъдат замесени много измислени лица, които ще бъдат "играни" от известни и не толкова известни потребители от BWC. Като композиция MAFIA, ще има подобен стил на писане както и The True Detective Story. Главно дневникът ще описва историята на 3-ма човека (мафиот, детектив и щатски сенатор), които ще бъдат замесени в едно и също деяние и ще трябва да поемат добрите и лошите последствия след станалото. За главна роля ще използвам един човек, който много се радваше на ролята си в първата ми "книжка" въпреки, че не бе голяма, затова и ще му дам star роля сега.. това е не кой да е а HEIDENREICH :)

CAST

HEIDENREICH - Det. Jack "The Torch" Griffin

ViChiX - Howard "Devil Eyes" Lynch

The_Olimpic_Hero - Senator Vincent Moore

Lita_fan - Nora Griffin

wohov - Tonny "Fat Lips" De'Angelo

BiZkiT - Det. Adam Stamford

NAT_ - Alice Steward

parcaleste - Captain Neil McNamara

Shawn_Michaels - Bill "The Maniac" Lynch

Borko_10 - The Driver

UltraMadd - Vinnie Cicero

veseo - "Silent" Eddie

Radox - The Cleaner

Loop - Bruce Williams

Diamond_Dog - Det. Sam Harrison

Xzibit - Det. Leroy "Bad Boy" Rogers

KENNEDY - FBI Agent Frank Kennedy

Toro - Carl Anderson

The_Phenomenon - Sal "Last Smoke" Bendetti

Renegate - Det. Carlos "Ace" Lopez

krapolax - Paulo

Frantic - Sergei "The Russian" Angelov

Randy Orton - Det. Charlie "Bronx" Wilson

.. ще има и други които ще се появяват в истгорията, ако има желаещи за образи да ми пратят ЛС. Утре ще напиша пост с обяснения за образите и в неделя ще е ПРЕМИЕРАТА:

Episode 1: The Hoax

Link to comment

ОБРАЗИ

HEIDENREICH - Det. Jack "The Torch" Griffin (Детектив Джак Грифин е един от малкото полицаи, които са останали лоялни към закона, реда и службата си, докъто не се случва необратимото и целия свят на "Факлата" се преобръща с главата надолу! Прякора на Джак идва от белега от огън по лицето му, с които се е сдобил при пожар в склад за наркотици, за който и до ден днешен обвинява хората на мафиота Howard "Devil Eyes" Lynch.)

ViChiX - Howard "Devil Eyes" Lynch (Престъпен кингпин, медийна звезда, бос на мафията.. това е един от най-опасните хора в града, предводител на известната престъпна организация в града "The Untouchables")

The_Olimpic_Hero - Senator Vincent Moore (Сенаторът често обича да си позволява волности и да се движи по ръба на скалата, но властта му успява да го отърве от всичко.. дали така ще стане и този път?)

Lita_fan - Nora Griffin (Бившата жена на Jack Griffin)

wohov - Tonny "Fat Lips" De'Angelo (Престъпен войник за мафията и по точно работещ за The Untouchables crime family. Често изпълнява поръчки на самия Howard Lynch)

BiZkiT - Det. Adam Stamford (Млад детектив, назначен за партньора на Jack.)

NAT_ - Alice Steward (Просперираща адвокатка готова на всичко за да закове Howard Lynch и хората му. Семейството и бива убито при "hit" в един ресторант организиран от престъпния бос. Добра приятелка с Jack Griffin)

parcaleste - Captain Neil McNamara (Капитанът на отдела за борба с престъпността.. шеф на Джак.)

Shawn_Michaels - Bill "The Maniac" Lynch (Братът психопат на Howard Lynch. Състоянието, в което е изпаднал му дава жажда за изнасилвания и кръв. Howard се опитва да го излекува с цената на всичко.)

Borko_10 - The Driver (Никои не знае името му.. Getaway Driver за мафията.)

veseo - "Silent" Eddie (Информатор на Джак)

Radox - The Cleaner (Наемен убиец на Howard Lynch)

Loop - Bruce Williams (Бивш порно актьор и настоящ хитов филмов екшън герой замесен в цялата интрига)

Diamond_Dog - Det. Sam Harrison (Корумпирано ченге.. един от хората които Джак ненавижда)

Xzibit - Det. Leroy "Bad Boy" Rogers (Партньор на Sam Harrison)

UltraMadd - Vinnie Cicero (Барът на Вини, в който често се събират видни престъпни лица е негов.. управител и престъпник.)

KENNEDY - FBI Agent Frank Kennedy (ФБР агент разследващ сенатора)

Toro - Carl Anderson (Надут адвокат на мафията, главно помага на Howard Lynch)

The_Phenomenon - Sal "Last Smoke" Bendetti (Наемен убиец на мафията, добре познат в подземния свят с това, че оставя запалена цигара в устите на жертвите си, от там идва и прякора му Last Smoke.)

Renegate - Det. Carlos "Ace" Lopez (Колега на Jack Griffin, отдел убийства.)

krapolax - Paulo - (Собственик на нощен клуб "The Heads" в който често се събират Howard Lynch и неговите хора.)

Frantic - Sergei "The Russian" Angelov - (Виден представител на руската мафия в града)

Randy Orton - Det. Charlie "Bronx" Wilson - (Полицай от отдел убийства, добър приятел на Det. Jack Griffin)

Link to comment

Още един опит - браво. Дано този път интересът е голям и да се вдигне малко този раздел. А кога ще излиза новата част на Mafia-та ?

Edit - то си пишело...

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Още един опит - браво. Дано този път интересът е голям и да се вдигне малко този раздел. А кога ще излиза новата част на Mafia-та ?

В неделя както съм написал е премиерата.

Link to comment

Frantic & krapolax са последните записани.. Първи сезон няма да приема повече потребители!

Link to comment

Е сега Сергей Ангелов ще ви покаже как се играе по the russan way :P .

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment
The Olimpic Hero

Перфектно звучи дневникът.Дано този път да го довършиш. :) Образът ми е перфектен,искам да съм много лош.С нетърпение чакам първия епизод. :)

               

Link to comment

EPISODE 1: THE HOAX (ИЗМАМАТА)

POLICE DEPARTMENT

Детектив Jack Griffin (HEIDENREICH) излизаше тъкмо от полицейското управление. Мислите му бяха насочени към разговора, който току що проведе с капитан Нийл Макнамара (parcaleste). Той не можеше да повярва, че бе отстранен от третия си случай този месец, просто не му вървеше. Миналата седмица един документ, едно просто листче хартия го лиши от семейството му и по скоро от вече бившата мис Griffin (Lita_fen). Двамата имаха проблеми отдавна, но чак сега Nora се реши на този твърд ход, жалко че смелостта и се сля с трудния период на детектива. Джак слезе по стълбите на управлението и запали цигара. Навън бе тъмно, неприятното време преследваше и неприятното му настроение, като чели пресъздаваше фон на чувствата му. Тъкмо когато нещата не можеха да станат по зле.. ето го точно пред него, човекът, с който имаше лична вражда от толкова време.. Det. Sam Harrison (Diamond_Dog). Подяволите защо точно на мен си мислише Джак докъто наближаваше усмихнатата физиономия на Сам.

Det. Sam Harisson

Я виж ти, вече какви ли не боклуци пускат тук.. Хахаха.

Det. Jack Griffin

Така си е..

Грифин продължи спокойно напред без дори и да обърне внимание на събеседника си, докъто Сам стискаше зъби, както и юмрука си. Лерой "Лошото Момче" Роджърс (Xzibit) на бързо издърпа партньора си нагоре към вратата казвайки му, че няма смисъл да се занимава с този стар нехранимайко. Двамата бяха истинска напаст за управлението на "Hamilton City".. крадяха, лъжеха и използваха властта си както им послужеше за добре. те притежаваха цялото шибано управление и Jack добре знаеше това. Личните му проблеми с тях започнаха много отдавна, когато бе на акция със Sam.. Джак бе на местопрестъплението, когато Harrison съвсем спокойно и хладнокръвно застреля сводник, който по късно се оказа и негов информатор.. явно имаше нещо срещу "добрия стар" Сам, имаше уличаваща информация и това доведе до гибелта му. Jack си замълча за инцидента, но не проговри на колегата си след случката.. как беше този израз.. "Или си с нас или против нас", това беше мотото на Сам, това бе и причината за края на взаимоотношенията им. Джак влезе в служебната си кола където на седалката до шофьора седеше млад полицай.

Det. Jack Griffin

Какво правиш тук хлапе?

Младежът го погледна и бързо възкликна.

Det. Adam Stamford (BiZkiT)

Аз съм новият ви парньор господин Грифин

Jack погледна хлапето със стария си изморен поглед изненадано, след което набързо смени гримасата си и проговори на хлапето.

Det. Jack Griffin

Хлапе ако не знаеш никой не ме харесва тук, само ще сбъркаш, а и съм непоносим.. затова питай бившата ми жена.

Младият детектив набързо прибави към разговора, че е назначен от полицейския шеф Макнамара и трябва да бъдат партньори. Грифин отново чувствайки се прецакан се качи в колата, запали и изчезна в неизвестна посока. Колата се обсеби от мълчание за няколко минути, когато радиото прекъсна неудобната ситуация с призив, детективите да се отзоват на центъра където има някакъв митинг срещу сентатора Vincent Moore (The_Olimpic). Колата се запъти към центъра..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOWNTOWN

Полицаите бързо пристигнаха на мястото и близо до голямата пицария на Еди Санчез ги озари интересна гледка. Антисимпатизанти на сенаторът замеряха един от избирателните пунктове с камъни. Джак бързо каза на хлапето да провери служебното си оръжие и да го последва, след което набързо излезе от колата запътвайки се към тълпата. По-принцип Джак не викаше подкрепление, затова преди да излезе Det. Stamford направи обаждането.

Det. Jack Griffin

Хей.. ХЕЙ какво правите бе, оставете камъните веднага и лягайте на земята тъпи пънкарчета.

Водач на групата

Трябва първо да ни хванеш дядка!

Маскираното хлапе хвърли един камък, който пръсна предното стъкло на полицейския автомобил! Джак се обърна за да види щетите след което ядосано се затича към заподозрения. Adam бързо го последва, а групичката се пръсна в различни посоки. Джак започна да преследва водача на групата докъто Стамфорд се запъти след други членове.

Det. Jack Griffin

Спри бе!!!.. Не ме карай да те гоня, няма да ти хареса края.

Нахъсаното хлапе се засили и прескочи една ограда зад която следваше квартала на най-опасният мафиот в града Howard Lynch (ViChiX). Викаха му "Devil Eyes" заради садистичния му поглед. На практика Линч притежаваше половината град и имаше приятелски отношения с сенатора, което само по себе си говореше. Въпреки това медийното внимание, което се обръщаше и на двамата беше голямо.. въпреки черните им души те изглеждаха бели в очите на общественото мнение. Джак догони хлапето след около 100 метра в една градинка и лесно го свали, след което му сложи белезници. Само на няколко пресечки от случилото се беше бара на Вини Сисеро (UltraMadd), където често се събираха Линч и компания. Джак се замисли за това за момент но бързо изправи хлапето след което го запъти към колата. За голямо съжаление на Джак, проблемите му хич не утихваха.. те едва започваха. В един невероятно кратък момент.. за няколко секунди целия живот на детектива се обърна към по лошо.. Чу се изтрел и хлапето от ръцете на Джак бързо се струполи на земята. От главата му започна да тече голяма струя кръв.. беше сигурно, че добрия стар Джак ще бъде обвинен в това.. в убийство, някой се опитваше да провали живота му.. и най-накрая успя. Джак се обърна уплашен.. той се опитваше да мисли, да разбере какво е най-доброто решение от тази ситуация. Той бе объркан и знаеше, че от тук вече решение нямаше, това бе нещото, което напълно обезмисли жаждата му за живот и оцеляване. Jack стискайки зъби се обади по станцията викайки подкрепление и линейка.. той остана до хлапето, което все още се гърчеше и давеше в собствената си кръв.. хлапето си замина, Джак запали цигара.. хората на закона приближаваха с всяка изминала секунда, а Джак нямаше обяснение за случилото се.. той бе добре натопен, но от кого и защо.. много имена минаха през акъла му, но не виждаше логика.. какво ли щеше да се случи с него от тук нататък? Как ли щеше да прогресира в тази ситуация? Въпросите бяха много отговорите малко.

End

Link to comment

Доста зарибяващо...нямам търпение да прочета следващата глава. :)

П.С. - Аз съм един от малкото face-ове :P

Link to comment
martinesko36

Доста добро дневниче-книга.1-вия епизод беше много добър.Истинска "Мафия".Жалко че не приемаш да се записват други образи.Нищо ще се чака 2-рия сезон.А би ли ми казал колко епизода ще има в 1-вия сезон?

Link to comment

Ммм чудесно. Очаквах го с нетърпение и надмина очакванията. Според мен този, който го 'натопява' е партньорът ми Det. Sam Harrison (Diamond_Dog)... продължавай така :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Очаквайте утре Episode 2 на сагата MAFIA "A big fat frame"

Preview:

Какво ли ще стане с Det. Jack Griffin, след като беше натопен за убийството на антисимпатизант на Сенатор Винсънт Муур. Какъв ли морелен избор ще направи детективът от отдел убийства?

Кой е човекът виновен за положението на Джак и дали ситуацията не е много по-сложна от колкото изглежда?

Тези и още много въпроси ще бъдат отговорени във втория епизод на MAFIA..

Link to comment

EPISODE 2: THE BIG FAT FRAME (ГОЛЯМОТО ДЕБЕЛО НАТОПЯВАНЕ)

THE PARK

Дет. Джак Грифин (HEIDENREICH) седеше опрян на едно дърво и допушваше цигарата си, когато от някъде към него изкочи партньора му Det. Adam Stamford (BiZkiT).

Det. Adam Stamford

Kакво подяволите стана?

Det. Jack Griffin

Натопиха ме хлапе.. по-добре се омитай от тук аз ще се справя!

Det. Adam Stamford

Ти ли го уби!?

Det. Jack Griffin

Както ти казах.. натопиха ме! Полицията ще дойде всеки момент и надали ще са много любезни към мен.. затова по добре се върни в колата няма да кажа че си бил тук.

Det. Adam Stamford

Щом ти не си стрелял.. тогава кой подяволите?

The Cleaner (Radox) тъкмо прибираше снайпера си. Той бе един от най-опасните наемни убийци в града. В ръката си чистача държеше снимка на която бе показано хлапето, което току що застреля. Чистачът бе известен с това, че винаги оправяше кашите на Howard Lynch (ViChiX) и винаги беше сериозен, дори и при най-забавния виц копелето никога не се смееше. Той взе куфарчето си и пое надолу по стълбището на етажната сграда от която беше нанесъл този съдбоносен изстрел. Двамата детективи все още стояха в парка и чакаха подкреплението.. сирените приближаваха, а Джак убеждаваше партньора си да се разкара от местопрестъплението преди да е загазил.

Det. Jack Griffin

Хлапе не се шегувам изчезвай подяволите!

Det. Adam Stamford

Никъде няма да ходя!.. ще изясним това с другите, не видях дали си бил ти, но съмнявам се патрона в главата на този да е от твоя пистолет.. всичко ще се разбере след аутопсията!

За момент Джак се успокои защото знаеше, че хлапето е право, надали убиеца можеше да застреля от такова разстояние със същия пистолет като неговия жертвата. Все повече и повече детективът започна да си припомня ситуацията и накрая установи от къде може да е дошъл изтрела. Той набързо погледна раната на жертвата огледа се и забеляза жилищния блок от който може да е дошъл изтрела. Факлата бързо се затича към блока, като каза на Stamford да се погрижи за ситуацията когато подкреплението дойде. Джак извади колта от кобура си докъто бягаше и набързо влезе във входа на сградата. Вътре беше тъмно. Той се огледа добре и забеляза стълбището, също и дочу крачки надолу. Дали това беше той!? Джак бързо застана до една стена точно до стълбите и зачака държейки личния си колт здраво в дясната ръка. Стъпките все повече наближаваха, когато изведнъж входната врата отново се отвори..

Полицай

Стой.. полиция!

Джак погледна полицая и чу че стъпките изведнъж спряха..

Det. Jack Griffin

Той е горе подяволите аз съм детектив.. последвайте ме!

Стъпките веднага започнаха да се чуват, но в обратната посока. Джак и двамата полицаи влезли във входа бързо се запътиха нагоре по стълбите в преследване на мистериозния мъж..това беше Чистачът! Той бързо пусна куфара си по стълбите защото само го бавеше и се затича обратно към покрива. Той бръкна в сакото си и бързо извади един пистолет със заглушител, явно залавянето му нямаше да е толкова лесно. Джак беше първият който разби вратата за покрива.. при което падна на земята, това и беше късмета му защото от другата страна движейки се назад The Cleaner изстреля няколко куршума в негова посока и простреля едно от ченгетата в корема. Ченгето се свлече, а чистача започна да бяга към другата близка сграда. От земята Джак успя да стреля с колта си към престъпника, но без особен успех. Чистачът направи страхотен скок без дори да се замисля и се приземи върху покрива на съседната почти долепена сграда. Другият полицай остана да помогне на ранения си колега, а Stamford вдигна партньора си на крака и двамата тръгнаха да преследват чистачът, който върло се опитваше да им избяга. Чистачът бързо се спусна по една от пожарните стълби на сградата и веднага щом се приземи на земята, черна кола наби спирачки до него. Наемният убиец бързо влезе на задната седалка и колата отпраши в неизвестна посока. Джак и Адам закъсняха.. въпреки няколкото изстрела които отправиха към колата тя успя да се измъкне без дори да видят номера и.

Det. Jack Griffin

Подявлите!!

Det. Adam Stamford

Кой беше това?

Det. Jack Griffin

не знам хлапе, но работата наистина започна да намирисва!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLICE DEPARTMENT

Джак влезе в офиса на шефа си Нийл Макнамара (parcaleste) и седна на стола пред него.. след него веднага влезе и Адам.

Neil McNamara

Какво подяволите направи пак Jack!? Не можеш ли да се кротнеш поне за няколко минути.

Det. Jack Griffin

Какво да ти кажа шефе.. просто неприятностите винаги са по петите ми.

Neil McNamara

Затънал си дълбоко в лайната мойто момче и ще повлечеш хлапето със себе си.

Det. Jack Griffin

Като знаеш какъв съм защо ми го поверяваш?

Neil McNamara

Защото.. колкото и да не ти се вярва аз още имам надежди в теб. Кажи ми сега какво стана, кой уби момчето.

Det. Jack Griffin

Мисля, че бяха хората на Lynch.. искаха да ме натопят

Neil McNamara

Моля те не започвай пак със това!

Det. Jack Griffin

Виж знам, че беше един от тях виждал съм копелето и преди.. познавам навсякъде извратената му физиономия, само ми дай разрешително да посетя Линч и всичко ще си дойде на мястото.

Neil McNamara

Чесно казано не знам защо дори ти помагам още, трябва да ми благодариш.. върви и разознавай, но не искам никой да ме притеснява с тези неща, не прави глупости!

Det. Jack Griffin

Спокойно капитане ще се справим.. хайде хлапе!

Двамата излязоха от офиса на McNamara и се запътиха към изхода, явно следващата стъпка на Джак бе Howard... "Devil Eyes"... Lynch!!

End

Очаквайте скоро Episode 3 "Long time no see"

Preview:

След като Чистачът се измъкна от двамата детективи.. Джак ще търси отговорите от шефа му безкруполния Harowd Lynch.

Какво ли ще се случи на тази среща, с кого ли още ще се срещне детектива и неговия партньор очаквайте в 3-тия епизод на сагата MAFIA!

Link to comment
martinesko36

НЕ мога да кажа нищо друго освен ЕВАЛА.Втори удивителен криминалистически епизод.Браво.Единствено по хубо може да стане ако дават епизодите по телевизията :D . Ще ми кажеш ли колко епизода ще има 1 сезон?

Link to comment

EPISODE 3: "LONG TIME NO SEE" (ОТДАВНА НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ..)

БАРЪТ НА ВИНИ

Барът на Вини бе едно от най-известните места в града. По-принцип футболни запалянковци ходеха вечер за да гледат поредните мачове, които даваха, но сутринта и след обяд, целия бар бе резервиран за "ВИП" персоните на квартала, тоест Линч (ViChiX) и неговите момчета. Вини Сисеро (UltraMadd) бе типичният италиански управител на подобно място.. оплешивяваща коса, загрубяло лице и малко екстра закръгление в областа на корема. Той бе един от най-забавните хора в преградията и всички го обичаха за което.. третираше гостите си както подобава и им разказваше винаги по някоя друга забавна историйка. Точно в този момент няколко известни лица обядваха на масичката до входната врата, които Вини добре познаваше. На президентското място бе самия герой на вечерта Howard "Devil Eyes" Lynch, от негово ляво стоеше дясната му ръка, което бе ироничното, един от най-известните "войници" на мафията Tonny "Fat Lips" De'Angelo (wohov), хладнокръвен убиец, викаха му така защото много обичаше да подува устните на опонентите си.. копелето винаги се целеша там независимо дали губи или печели боя, за него важно бе да удари в джуките. Пред Линч беше седнал неговия брат Bill "The Maniac" Lynch (Shawn_Michaels). Всички му викаха така, въпреки, че на Линч не му харесвашпе много. Бил беше типичния пример за психар, въпреки, че докторите назоваха това като заболяване. Линч често търсеше доктори и специалисти, които да помогнат на брат му, но рядко нещо проработваше. До Линч, от негово дясно бе седнал Sal "Last Smoke" Bendetti (The_Phenomenon) още един от знайните и незнайните наемни войни на Howard. Sal пък получи прякора си от както слягаше по една цигара в устите на жертвите си.. дали ритуал или просто за забава никой не знаеше, само самия Сали. Голямата комбина, четирима от най-опасните хора в Hamilton City. Lynch хладнокръвно наричаше организацията си The Untouchables. Четеримата нагъваха различни ястия и запиваха с вино, Вини постоянно обикаляше за да види дали всичко е наред и казваше по някоя заучена реплика за да предаде обстановка. Линч не бе в особено добро настроение и предимно оставяше другите да говорят. Тази интересна картинка обаче набързо бе прекратена от колата, която току що спря точно пред входната врата на бара. От нея излязоха Det. John "The Torch" Griffin (HEIDENREICH) и партньора му Det. Adam Stamford "Хлапето" (BiZkiT). До тях бързо спряха още 2 патрулки и 6-мата полицаи бързо влязоха в бара.

Det. Jack Griffin

Линч.. отдавна не сме се виждали!

Howard Lynch

..Това е защото аз живея мирно и спокойно, докъто ти гледаш да арестуваш невинните.

Det. Jack Griffin

Едва ли ще ми кажеш за убийството, но все пак ще те попитам.. Вие ли се опитахте да ме натопите.

Howard Lynch

Хах надали някой ще се занимава с пропаднал смешник като теб хахахах.

Масата бързо се насити със смях, а застаналия до нея Джак не изглеждаше много ентусиазиран от майтапа на престъпния бос.

Det. Jack Griffin

Стрелецът бе един от твоите маймуни добре го погледнах.. как му викахте..а да Чистача (Radox)

Howard Lynch

Хах не го познавам, но ще питам жена ти тя ги познава повечето.

Det. Jack Griffin

ТЪПО КОПЕЛЕ!!!!...

Джак тръгна стегнал юмрук към събеседника си, но останалите полицаи бързо го хванаха и изведоха към входа. Howard Lynch се изправи от масата и започна да жестикулира към ченгетата.

Howard Lynch

Да разкарайте го от тук... ще ми разваля обяда.. разкарайте това копеле от тук ще ми играе на детектив.. АЗ ПРИТЕЖАВАМ ТОЗИ ШИБАН ГРАД!!

Джак знаеше, че ще се стигне до този момент, но не успя да одържи емоциите си. Как да хване, човек като Lynch, той си беше недостижим. Ченгетата бързо се прибраха по колите и се запътиха обратно към управлението, Джак се успокояваше по пътя, а Стамфорд му четеше лекции за това как можеше да протече по друг начин разговора. Jack знаеше, че е в задънена улица, но все пак искаше да се допита до информатора си от преградията "Silen Eddie" (veseo).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СЕНАТОРСКИЯТ ОФИС

Сенатор Винсънт Муур (The_Olimpic), както винаги си тананикаше някаква песен и слагаше чисто новия си костюм. Въпреки чаровният му вид и усмихнатото му лице, той бе един от най-престъпните политици, които този град бе виждал. Никои не можеше да докладва тъмните сделки които правеше или видните му взаимоотношения с престъпния бос Howard Lynch. Те просто съществуваха и всеки се правеше на ударен. Сенатора се приготвяше за съвещание с колеги, когато секретарката му каза, че ще трябва да посрещне един гост. В стаята бързо влезе една от най-обещаващите адвокати на щата Alice Steward (NAT_). Тя прекоси дългия офис на сенатора и се спря до бюрото му в ъгъла.

Sen. Vincent Moore

Я виж ти.. кажете хубавице, че бързам.

Alice Steward

До тук мога само да ви доведа в съда с обвинения за сексуален тормоз.

Sen. Vincent Moore

Хах.. та кажете какво ви води насам.

Alice Steward

Господин сенатор казаха ми, че трябва да се обърна към вас за сформирането на дело срещу едно влиятелно престъпно лице, което мъчи града ни вече 1 десетилетие.

Sen. Vincent Moore

Като гледам как го описвате явно говорите за Howard Lynch?

Alice Steward

Да точно за него говоря и мисля, че имам достатъчно материал да го доведа до съдебната зала, което ще го задържи за повече от 10 години.

Sen. Vincent Moore

Всъщност знаете, че на това не мога да кажа каквото и да било, щом имате нужните доказателства аз не мога да ви спра.

Alice Steward

Благодаря ви много сенаторе

Sen. Vincent Moore

Не благодаря на вас, че се грижите за града ни от големите лоши хора.. а сега ако ме извините имам малко неотложна работа.

Винсънт изпрати адвокатката до вратата на офиса си и се върна до бюрото. Там извади бутилка скоч.

Sen. Vincent Moore

Е ако ще ме арестуват поне да се напия както трябва!

Сенаторът отпи голяма глъдка от чашата и натисна Loudspeaker-a на телефона си, след което набра неизвестен номер.

Sen. Vincent Moore

Дам.. свържете ме с Howard, мисля, че имаме голям проблем!

END

Link to comment
martinesko36

Описанието на бандата на Линч беше много добро.Хареса ми враждата м-у Грифин и Линч.Може би тя ще свърши 1-ви сезон като двамата се изправят и Грифин убие Линч.Или пък обратното.Мафия е все пак.Трето добро шоу :clap: , очаквам ревю на четвъртото както и самото шоу.

P.S Може ли и аз да се запиша?

Edited by Randy Orton
Link to comment

Randy Orton записан си, айде от мен да мине намерих още един персонаж :)

Другата седмица очаквайте следващите 3 епизода на сагата MAFIA.

Link to comment

Чаках да излезне и 3-тия епизод и тогава да коментирам. Определено развиваш историите много добре и оставяш интригата за следващия. Сега ще видим какво ще стане и с адвокадката. Чакаме и следващите епизоди :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Много добро!Много!Да се надяваме,че няма да го спреш,защото е адски интересно.Аз още не съм се включил,но с нетърпение очаквам включването си.

Link to comment

Адски интересно!Направо все едно си чета истинска книга.. :) Браво,продължавай да ни радваш...

Link to comment

Направо супер!Този дневник засега бие Детективската история по всеки един параграф.Лек формат,не толкова дълги,но същевременно много интересни глави.Няма и един ''сив'' персонаж,като засега Линч цепи най-много.

Howard Lynch

Хах не го познавам, но ще питам жена ти тя ги познава повечето.

:clap: Култово!Просто вече нямам търпение за другата седмица.

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Link to comment
HEIDENREICH

Доста е интересен засега.Пак гледай да го спреш по никое време и ще те думна тоя път!!!

 

Link to comment

Браво! Много добре се получава. А аз днес понеже не бях влизал във форума и така като ги прочетох 3те епизода и направо ако не се замисляш,ще кажеш,че четеш роман. Само да не го зарежеш. Дано се появя и аз следващата седмица. Пауло...перфектно име! A,и едно ЕВАЛА за имената. Най-много ме кефят италианските. :good:

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

EPISODE 4: "DREAMING AWAKE" (СЪНУВАЙКИ БУДЕН..)

(Сенатор Винсънт Муур (The_Olimpic) стоеше в офиса си и отпиваше от отлежалия скоч, когато телефона му изведнъж звънна!)

Sen. Vincent Moore

Да!?

Tonny "Fat Lips" De'Angelo (wohov)

Аз съм Тони.. търсил си Howard (ViChiX) за нещо!?

Sen. Vincent Moore

Да.. аа линията как е?

Tonny De'Angelo

Спокойно.. чиста е, та казвай какво става?

Sen. Vincent Moore

Ще карам направо.. една адвокатка ви е погнала и май скоро ще заведе работодателя ви до съд ако ме разбираш!

Tonny De'Angelo

Разбирам.. Ще се погрижим само кажи името и..

Sen. Vincent Moore

Alice Steward (NAT).. от прокуратурата.

Tonny De'Angelo

Ясно, благодаря за информацията.. между другото ще ни трябваш за една работа в скоро време, ако може да насрочим среща с Howard, той според мен ще ти обясни нещата по-добре.

Sen. Vincent Moore

Графикът ми е малко запълнен, но за стар приятел винаги ще намеря време.

(В друга част на града и по точно полицейското управление на Hamilton City, Дет. Джак Грифин (HEIDENREICH) стоеше пред една от съвременните компютърни машини, от която и грам не разбираше, опитвайки се с първобитни жестове да изкара нужната информация. В най-големият му момент на ярост, в стаята влезе партньора му Адам Стамфорд. (BiZkiT))

Det. Adam Stamford

Чакай.. чакай сега ще ти помогна с това!

(Stamford набързо набра една комбинация от копчета и пред очите на Детектив Грифин на бързо се подаде нужната информация. Невярващ той каза:)

Det. Jack Griffin

Я виж ти.. браво хлапе явно ставаш за нещо.

Det. Adam Stamford

Такива сме младото поколение!

(При тези думи Джак изгледа нервно хлапето, който на бързо напусна стаята.)

Det. Jack Griffin

Младото поколение вика.. ако не бяхме ние щяхте все още да сте само едни малки посерковци!.. Трябва да видя каква информация ми е приготвил Еди (veseo).. Хлапе чуваш ли ме изчезваме!

(Jack взе палтото си и излезе от стаята, докъто в друга част на града мутрите на Howard Lynch и той самия се бяха събрали в лубимия им клуб.. "The Heads". Собственикът му бе чист италианец на име Paulo (krapolax). Lynch и компания седяха на една от масите в задименото помещение и се смееха пушейки пури и пиещи скъп алкохол. Всеки ден за тях беше най най! Там бяха и Sal "Last Smoke" Bendetti (The_Phenomenon), както и високоплатения адвокат на Линч, Carl "Carlos" Anderson (Toro). Извън заведението до вратата нервно размахвайки ръце и говорейки по телефона обикаляше Tonny "Fat Lips" De'Angelo! Някоя сделка пак не бе протекла както трябваше, той бързо се качи в една кола спряна до заведението и шофьорът набързо запали в неизвестна посока... той бе познат само като The Driver (Borko_10). Преди да стане превозвач на някои от най-тъмните пилоти, The Driver бе известен състезател за Nascar! Никой не закачаше тези хора.. това беше елита на престъпното общество в Hamilton City.. те бяха царете.. те бяха Недосегаемите! Много от хората в заведението си мислеха, че се познават добре с Howard и момчетата му само защото идваха всяка вечер и бяха в близост до мафиотите.. но всъщност всички те сънуваха будни!!..)

END..

Малко кратък епизод но с интересно описание накрая, за да предразположи за следващия епизод който ще е интересен! Името му е "Russian Gangsters, S.W.A.T. and a lot of bullets"

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...