Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Joanie Laurer (aka Chyna) in "Cougar Club"

Featured Replies

Тия дни се излъгах да си дръпна през торента един тъп филм - Cougar Club - само защото в него участва любимката ми Изабела Скорупко.

Гледам по едно време обаче някакво друго познато женско лице, но не можах да се сетя веднага откъде ми е познато. Като проверих списъка с артиситите обаче в IMDB, кого мислите, че се оказа - Чайна !!!

Направо не можах да повярвам - мацето изглежда страхотно, просто няма нищо общо женското чудовище от края на 90-те, дето се размахваше в WWF. Ролята и във въпросния филм беше доста глупава - някакво дрисльо и се натиска, смуче и краката и такива простотии, тоя пич има късмет, че филма не е за кеч, иначе лошо му се пишеше в ръчичките на Джоани.

Та за нашата любимка - наистина се е взела здраво в ръце, щото по едно време приличаше на умиращия лебед. Сега изглежда - поне във филма - страхотно: стегнати крака и дупе, голяма пазва (е, пазвата си я имаше и преди), лице на като на 25 годишна, бляскави очи. Направо гадже и половина.

Който иска да види за какво става дума:

http://zamunda.net/details.php?id=108543

pumaklub%20(3).jpg

Ти на това 25-годишна мацка ли викаш бре? :lol:

OMG,нещо май си се объркал assenort. :) Това нещо,пак повтарям нещо,тъй като е трудно да се нарече жена, изглежда ужасно.

Филма е пълна боза.

pumaklub%20(3).jpg

Ти на това 25-годишна мацка ли викаш бре? :lol:

Това Чайна ли е ?

[img]http://img85.imageshack.us/img85/1619/tna01lq6.jpg[/img]

LOL!!!! OMG!!!! ТВА Е ЖЕНА?!?!?!? (няколко минутна пауза,през която осмислям нещата и пак съм на крака) Да ви кажа преди ми по-аресваше. Сега ми е малко мъж. Не,че мускилите й не бяха като на Батиста,де :lol: ,ма...

Edited by krapolax

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

• Author

E, Чайна изглеждаше и така когато наистина бе на 25 години, но сега ми харесва повече :-)

post-42-1206466493_thumb.jpg

Ае Чайна беше супер мацка на WM 17.

Ае Чайна беше супер мацка на WM 17.

Съгласен съм,тогава изглеждаше много по-добре от сега

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Това нещо на снимката Чайна ли е :woot: Че тя преди изглеждаше по-добре, сега е някъв шопар. Не мога да повярвам, че това е тя.

[size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size]

Абе пич ти имаш някакъв доста странен вкус за жени .Чайна в периода си супержената (WM-17) изглеждаше много по-женствена

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Абе не е чак толкова зле бе. Мнооого по-зле изглеждаше през 2003-04... Мисля, че всички с ужас си спомняме онези нейни изрусени снимки, на които приличаше на прасе.

35izpu1.jpg