assenort Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Тия дни се излъгах да си дръпна през торента един тъп филм - Cougar Club - само защото в него участва любимката ми Изабела Скорупко. Гледам по едно време обаче някакво друго познато женско лице, но не можах да се сетя веднага откъде ми е познато. Като проверих списъка с артиситите обаче в IMDB, кого мислите, че се оказа - Чайна !!! Направо не можах да повярвам - мацето изглежда страхотно, просто няма нищо общо женското чудовище от края на 90-те, дето се размахваше в WWF. Ролята и във въпросния филм беше доста глупава - някакво дрисльо и се натиска, смуче и краката и такива простотии, тоя пич има късмет, че филма не е за кеч, иначе лошо му се пишеше в ръчичките на Джоани. Та за нашата любимка - наистина се е взела здраво в ръце, щото по едно време приличаше на умиращия лебед. Сега изглежда - поне във филма - страхотно: стегнати крака и дупе, голяма пазва (е, пазвата си я имаше и преди), лице на като на 25 годишна, бляскави очи. Направо гадже и половина. Който иска да види за какво става дума: http://zamunda.net/details.php?id=108543 Quote Link to comment
KZL Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Ти на това 25-годишна мацка ли викаш бре? :lol: Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 OMG,нещо май си се объркал assenort. Това нещо,пак повтарям нещо,тъй като е трудно да се нарече жена, изглежда ужасно. Quote Link to comment
heavy^fuel Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Ти на това 25-годишна мацка ли викаш бре? Това Чайна ли е ? Quote [img]http://img85.imageshack.us/img85/1619/tna01lq6.jpg[/img] Link to comment
krapolax Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 (edited) LOL!!!! OMG!!!! ТВА Е ЖЕНА?!?!?!? (няколко минутна пауза,през която осмислям нещата и пак съм на крака) Да ви кажа преди ми по-аресваше. Сега ми е малко мъж. Не,че мускилите й не бяха като на Батиста,де ,ма... Edited March 25, 2008 by krapolax Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
assenort Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 E, Чайна изглеждаше и така когато наистина бе на 25 години, но сега ми харесва повече :-) Quote Link to comment
corruptedshadow Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Ае Чайна беше супер мацка на WM 17. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Ае Чайна беше супер мацка на WM 17. Съгласен съм,тогава изглеждаше много по-добре от сега Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
strij Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Това нещо на снимката Чайна ли е :woot: Че тя преди изглеждаше по-добре, сега е някъв шопар. Не мога да повярвам, че това е тя. Quote [size="5"][b]WG Shadow World Heavyweight Champion[/b][/size] Link to comment
Freddy Kruger Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Абе пич ти имаш някакъв доста странен вкус за жени .Чайна в периода си супержената (WM-17) изглеждаше много по-женствена Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center] Link to comment
Radox Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Абе не е чак толкова зле бе. Мнооого по-зле изглеждаше през 2003-04... Мисля, че всички с ужас си спомняме онези нейни изрусени снимки, на които приличаше на прасе. Quote Link to comment
Recommended Posts