Jump to content

BWF: Bulgarian Wrestling Federation

Recommended Posts

Реших и аз да се е пробвам да направя един diary и се надявам,че ще просъществува повече време от обикновено :)

Междудругото имам одобрението на една легенда (:P) в такива Diary-та по някое време да се включи и да пишем шоутата заедно.

От вас се иска да ми пуснете едно ЛС,което трябва да съдържа ето тази информация:

1.Име на кечиста:

2.Finisher:

3.Килограми/височина:

4.Heel/Face:

5.Образ*:

Като при образа е възможно някаква замяна,ако реша,че образа не е добър или ми хрумне по-добър.

Ще се опитам всяка седмица да има шоу,но ако някой път закъснея моля да ме извините.Надъхал съм от доста време да пусна един дневник,тъй като този раздел е доста позападнал и сега след като и Radox спря да пише E-fed-а остана само Pop Prom-a и забвното време в канала на форума,които могат да те разтоварят след един тежък ден. :P Разбира се вие сте целия ми стимул да пиша шоутата и се надявам,че този дневник ще има късмет и ще успее както преди успя дневника на G :)

747cab016ba7b363.JPG

PPV

---------------------------------------------------------------------------------------

January - Redemption Day

February - St. Valentine's Mayhem

March - The Martenix (Cyber Sunday Style.)

April - Blaze Of Glory (Второто по важност шоу в годината.)

May - BattleBowl (Нашия King Of The Ring! Турнир от 8 човека, победителя печели "Купата на Съветската Армия", Която му дава тайтълшот и избор на стипулация на Countdown To Destruction.)

June - Countdown To Destruction (Последното шоу преди WrestleWar. Носителя на Купата на Съветската Армия срещу Световния шампион е главния draw за това шоу.)

July - WrestleWar(Нашата WrestleMania.)

August - Meltdown (Нашия Backlash.)

September - Crime and Punishment (Главния мач е ТLC за титлите на двойки.)

October - Halloween Massacre (Световния шампион срещу Хардкор шампиона title vs title!)

November - Jailbreak (ME на шоуто е Elimination Chamber. Нормален ако е за Световната и Extreme ако е за Хардкор титлата.)

December - WinterSlam ( WAR GAMES! Главния мениджър Bizkit и Изпълнителния директор Jericho избират по 4 човека, които да съставят отборите. Отборите естествено се казват Team Bizkit и Team Jericho.)

BWFags Music!

BWFags: The Music - Vol.1

BWFags: The Music - Vol.2

BWFags: The Music - Vol.3

BWFags T-shirts!

ts1hj2.jpg

Ledg - Get Well Soon..

ts1ys4.jpg

Kan0 - Kan0 Stole My Beer...

ts1zg2.jpg

Xzibit

ts888rq5.jpg

The Linkins

ts6fn3.jpg

John Cena - Hustle,Loyalty,Respect!

BWFags MERCHANDISE!

mh2nu0tynypc8k6e6zxs9-2.jpg

Гроздова Мизерниковица

mllak1.jpg

Mizernik loves Lacey (18+)

Доста ми хареса,много добро начало.Мачовеге бяха страхотно описани.Яко билдваш Lightfist като monster,дано продължи и за напред.МЕ си е МЕ и беше най-добрия мач.Беше си напрегнат и имаше обрати.Интересно кой е човека с бухалката.Промотата си бяха добри.Добро дебютно шоу,надявам се да продължиш така и да не западне дневника. ;)

9MLnN5Y.gif

Добро шоу. Надявам се най-сетне един дневник да се задържи за повече време. След спирането на Е-феда няма какво интересно да се чете. Браво за първото шоу.

Отново искам да помоля ако може всеки да си каже с какво име e в дневника, за да знам кои хора от форума участват. :)

635682_orig.jpg

Много добро дебютно шоу. Всички образи получиха развитие и вече се заформят първите вражди. Продължавай в този дух!

И на мен много ми хареса. Ще чакаме другата седмица да видим кой е този човек с бухалка и маска :). Дано не спираш, защото след отказването на толкова хора да пишат тук... ще е едно от малкото интересни неща :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Аз съм Dwayne Johnson! :) Доста добре стана,макар че загубих. Ех,да му е** м*****а на тоя маскирания с бухалката. :) Само да го пипна-не Hollywood Walk of Fame,а не знам кво ще му приложа! ;) Намирисва ми,че ще имаме вражда за Hardcore Title,но да видим. Ако е така ще е яко. Много ме изкефи lightfist къв е монстър. Абе много яко се е получило. Само една молба - МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ, да не го затриеш,че каот го няма E-fed-а и е доста скучно вече.

П.С. Веднага да си признае тоя,дето е искал образа му да е маскиран психопат. :)

Edited by krapolax

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

А съм Trash. Много джбро шоу. Добре описваш мачовете, сегментите са добри...и рекламите са добри. Абе доста добро начало! Честито на победителите! :)

Edited by DAMN

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Браво,добро дебютно шоу.Мене пак ма скуашнаха :yahoo: Ама нищо. :)

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Guest Renegate

Мачовете бяха добре описани, сегментите също. Като цяло - всичко си беше ОК без едно нещо. Не ми хареса как представи, че моя човек е heel. Имаше много варианти - heel promo, cheat win и т.н. Нищо, дано другия път да се поизпипа. Отново - Браво! :good:

P.S. Аз съм Ledg.

Edited by Renegate

dbrm,Renegate,пичове напишете кои сте в играта,че аз още го издирвам оня мръсник с маската! ;)

dbrm,Renegate,пичове напишете кои сте в играта,че аз още го издирвам оня мръсник с маската! ;)

dbrm имам чувството, че е Virus. Може и да греша... а за човека с маската имам предложение, но ще бъде като спойлер за това ще си го задържа за себе си...

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

RcadestickR

Мега надъхващо се е получило. Не трябваше ли да бъде в сряда? Евала на Bizkit за усилията. Много, много зарибително. Кефя се на образа си. I want a rematch :good:

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Eто информация за това кой,кой е ;)

Real Nick - Game Nick

The Pain -The Pain

DAMN -- Trash

The_Phenomenon -Michael Hart

Xzibit - Xzibit

dbrm - Virus

Mizernik^^ - Mizernik

Lightfist - Lightfist

krapolax - Dwayne Johnson

s0cKi - Socki

Renegate - Ledg

Legend_Killer - IBS-G

Kan0 - Kan0

Borko_10 - BG Lion

mikelp - Мikey Shinoda

Yo The Real - Yo The Real

??? - John Blade

D`lo Brown - D`lo Brown

П.С. - Няма как да разберете кой е човека с маската само аз го знам :) и евентуално потребителя ако е видял един детайл..Радвам се,че харесвате шоуто.Очаквайте следващото шоу!

The_Phenomenon

Както вече се разбра аз съм Michael Hart, още не съм Дебютирал. Иначе добре се е получило дебютното шоу. Надявам се да се задържи повечко, като се има предвид колко diary-та са замрели доста набързо :good:

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

krakoplax - Dwayne Johnson

Да,мерси много. Знам,че ми е труден ника,ма не съм krakoplax! :) Иначе така като гледам кой е хийл и още не е дебютирал си мисля за.....някой. :)

^ Упс..сори :P

BREAKING NEWS!~

BWFags подписа с младите звезди Мikey Shinoda и Yo The Real.Очаква сетехният дебют да бъде на следващото шоу на федерацията,което евентуално ще се проведе по-рано от очакваното.

...което евентуално ще се проведе по-рано от очакваното.

Ммм,дано,дано. Колкото по-рано,толкова по-добре! :good:

След изобилието от коментари с които ме зарадвахте реших и аз да ви зарадвам.Идеята ми беше днес да пусна второто шоу както си трябва в сряда,но докато пишех края на шоуто направих една глупост и изтрих последния мач,а сега вече е късно и нямам настроение да пиша,така че утре очаквайте шоуто.

След изобилието от коментари с които ме зарадвахте реших и аз да ви зарадвам.Идеята ми беше днес да пусна второто шоу както си трябва в сряда,но докато пишех края на шоуто направих една глупост и изтрих последния мач,а сега вече е късно и нямам настроение да пиша,така че утре очаквайте шоуто.

Даже и днеска да е не проблем,споко. Хубавото е,че си се мобилизирал и си решил ТИ да ни зарадваш! :good: Браво! Евала ти права!

Edited by krapolax

Big City Nights

- Пуска се началното интро на предаването,след което виждаме цялата тълпа,която се е събрала и е на живо на втория event на BWFags!Камерата се разхожда из по-интересните плакати и се спира на коментаторите,които ни приветстват на BCN и напомнят,че днес ще се определи втория от тримата претенденти за световната титла,както и ще видим коронясването на първия BWFags Hardcore Champion!

- Изведнъж се чува музиката на Mizernik,който излиза на ринга под смесените викове на публиката.След като Mizernik вече е влезнал на ринга започва непозната музика и коментаторите обявяват веднага,че това е един доста надежден кечист,който определено има бъдеще.

Mizernik vs IBS-G - Single Match

-----------------------------------------------

- IBS е доста висок и ако съдим по облеклото му,което е доста смъкнато той трябва да е рапър...Той бавно се качва на ринга,но веднага щом влиза през въжетата е нападнат от Mizernik,който набързо му вкарва няколко шута,след което следва clothesline и IBS веднага е изхвърлен от ринга.Mizernik обаче не чака IBS-G да се върне на него,а направо го поваля на земята с baseball slide,а след това се хвърля върху него с flying crossbody.Веднага след изпълнението си Mizernik се изправя и започва да се кефи на това,което е направил,но публиката го посреща със смесена реакция.Mizernik вкарва противника си на ринга и веднага го запраща в един от ъглите,но когато се засилва към него той получава лакът в главата и IBS веднага го поваля на земята с Dropkick.IBS бързо се оттърсва от първоначалния шок и вкарва няколко elbow-а на падналия на земята Mizernik.IBS изправя и засилва противника си към въжетата като се накланя за да ги изхвърли над главата си,но вместо това получава шут и доста stiff lariat.Така и двмата кечисти лежат известно време на ринга...

*През това време ние виждаме рекламите.*

- Когато се връщаме на ринга виждаме как IBS е заключил armbar на противника си,но не след дълго Mizernik успява да се освободи.След това той на няколко пъти посреща противника си с arm drag.Mizernik вдига на високо своя противник и това е Brainbuster!Опит за туш..едно..две,но IBS-G успява да се повдигне в последната секунда.След няколко минути смъкнатия IBS почти успява да изравни силите след като прави Enzuigiri и след това moonsault.IBS набира скорост,когато изведнъж по рампата се задава Dwayne Johnson,който е с лепенка на челото и със стол в ръка.Dwayne забива стола право в главата на смъкнатия IBS-G,като явно го мисли за човекът,който го е нападнал на миналото шоу.Dwayne напълно изпотрошава IBS-G,а през това време съдията прекратява мача и победител в него чрез DQ е IBS-G.Mizernik само поглежда Dwayne и си тръгва от ринга леко разочарован.През това време Johnso n взима микрофона.Той изглежда разярен и доста ядосан,но пък публиката е твърдо зад него.

- Ето го шибаното копеле,което ми отне шанса да бъда първия BWFags Heavyweight Champion и сега той си плати!

- IBS-G целия е окървавен и лежи в единия ъгъл без да показва никакви признаци на живот.

- Това ще се случи с всеки един от вас,който се изпречи на пътя ми...

- Изведнъж на екрана се показва същия маскиран кечист,който нападна Dwayne миналата седмица с бухалката,която стои на рамото му.Dwayne пребледнява и само с края окото си поглежда IBS-G,който все още не е съумял да се изправи на крака.

- Хей,тъпако...сгреши човека!Надявам се да получиш един як побой заради това.Няма как да се докопаш до мен,аз не съм в сградата,но дори и да бях щях да ти покажа,че ти не само не си суперзвезда,а щях да ти покажа какво означава болка,защото това,което ти причиних миналата седмица беше само подгрявка за това,което ще ти се случва за в бъдеще!

След тези думи Dwayne въобще не иглежда уплашен,а даже още по гневен от преди.Изведнъж IBS-G го напада,но Johnson веднага контрира и му прави Hollywood Walk of Fame!,след което суперзвездата отново взима микрофона

- JUST BRING IT,МУХЛЬО!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Пренасяме се backstage,където виждаме нашият репортер,който е наобиколен от няколко кечиста,които говорят един през друг..

- Дами и господа,представям ви новия Hardcore шампион....

- Kanooooooo...

- Абе мълчи бе,чифут!

- Няколкото кечисти започват да спорят за това кой ще спечели Hardcore титлатa по-късно тази вечер.

- Виждаме клипче в което са показани най-бруталните моменти в ECW,WWE,ROH & TNA,а след това се казва -

Ако това ви е впечатлило,то тогава очаквайте чудеса от нас...

- Насочваме се отново към ринга,където ще видим втория квалификационен мач на турнира за световната титла.

Lightfist vs Ledg vs Socki - BWFags Heavyweight Title Tournament Semi-Final

-------------------------------------------------------------------------------------------

- Всеки един от тези тримата направи огромно впечатление на пръвото шоу на шефа на компанията BiZkiT,който реши да ги пусне в мач,въпреки че и тримата са heel-ове.Тримата бързо излизат бързо на ринга като преди мача Socki & Ledg си казват нещо и веднага щом гонга е бит те се нахвърлят върхо всяващия респект Lightfist,който обаче благодарение на силите си успява да ги изблъска и веднага да тръшне единия от противниците си,след което се насочва срещу Ledg,който веднага излиза от ринга,бягайки от чудовището.През това време Socki вече повдигнал се от тръшването се хвърля на гърба на Light като опитва да заключи headlock,но monster-а го прехвърля през глава и след това му прави Scoop Slam.Lightfist стъпва върху Socki и съдията започва да отброява до пет,а през това време Ledg се връща на ринга и бързо изважда бокс от панталоните си,след което удря Lightfist право в тила,което е достатъчно да свали чудовището на земята.Опит за туш,но Light се повдига още на едно..Socki се изправя първи и бързо прави side effect на Ledg,който изпуска бокса и след това прилага rolling thunder на Lightfist.Socki бързо се качва на въжетата и парви опит за frog splash,но Ledg се отмества и бързо го хваща в chinlock.Грамадния Lightfist набързо прекратява захвата,след няколко шута,а след това му прилага full nelson slam.Опит за туш..едно..две и Ledg усяпва да се повдигне.Socki през това време вече е на крака и вкарава dropkick на lightfist,който се обесва на второто въже и Socki бързо му прилага Leapfrog body guillotine.Socki се качва на сглобката и прилага Flying Elbow на Lightfist,след което прави опит за туш,но Ledg бързо,бързо прекратява туша започва да напада с мощни kick-ове противника си..backbreaker!Опит за туш,но този път Lightfist се стоварва върху двамата си опоненти.След като Light засилва Ledg към въжетата и го посреща с Big boot,той се захваща с Socki и нахакания младеж получава spinebuster!Lightfist тотално доминира над двамата си противници.Той запраща Ledg в един от ъглите му вкарва няколко chop-а,но Ledg прави Eye Poke.За негово съжаление още щом се оттадлечава от Lightfist получава мощен удар в главата с бокса,който именно той беше донесъл от Socki.Най-вероятно това ще е края!Едно..две..и Lightfist отново се намесва..Като започва серия от мощни удари в корема на Socki и след като го запраща извън ринга той се насочва към Ledg,който обаче го обръща в Small Package!Едно..две..и Light успява да се повдигне.Ledg се изправя преди тромавия си опонент и се засилва от въжетата,но Socki го хваща за крака и го изкарва извън ринга като там двамата започват да си разменят удари.Изведнъж Lightfist се засилва и се мята върху тях като изумява всички в залата с изпълнението си.Тремата са на земята,а публиката започва да chant-ва BWFags!Не очаквано по рампата слиза The Pain,първият класирал се за финала на Blaze of Glory,но той не предприема никакви атаки към тримата кечисти,а само се приближава към тях.Веднага щом Lightfist го вижда той отива към него и започва да му говори нещо и неочаквано Ledg и Socki му прилага double enzuigiri!След като повалят гиганта на земята Socki и Ledg,които явно работят в екип за да изкрат чудовището извън строй бързо взимат два стола и му прилагат Con-chair-to (столиране).Lightfist пада на земята и не дава признаци,че ще се изправи.Веднага след това Ledg се опитва да удари със стола и Socki,но Socki успява да контрира с kick в корема,след което вкарва противника си на ринга.Socki бързо му прилага clothesline и му прави няколко германски suplex-а.The Pain започва да говори нещо на Socki като по този начин го разсейва,а Ledg се оттърсва от поредицата от хвакти,които беше получил и започва да дебне Socki за Final Execution.Socki се обръща,но успява по някакъв начин да контрира хватката на противника си и го запраща във важетата след което се го преобръща бързо в завършващата си хватка Cop Killa!И успява да я приложи!Eдно..две..три..и Socki е на финала!Веднага щом съдията отброява до три The Pain се качва да ринга и двамата с Socki започват да си разменят удари.Естествено по-свежият The Pain надделява и не след дълго му забива DDT.Като след това вдига победоностно ръка!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Показан е как Dwayne Johnson върви из паркинга на залата,когато той отвоно е нападнат от същия кечист в гръб.След няклоко удара маскирания кечист запраща Johnson в едно от стъклата на колата на Johnson като го счупва с главата му!Dwayne пада до колата си,а маскирания кечист казва,че другата седмица ще разкрие самоличността си.

- Коментаторите започват да обсъждат Main Event-а за тази вечер,който ще е за BWFags Hardcore Championship!

Michael Hart vs Kan0 vs Mickey Shinoda vs Yo The Real - Hardcore Championship!~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Първи на ринга излиза дебютиращия Yo The Real,който видимо е доста притеснен,след като още в пъривя си мач ще се сблъска с хардкора!Втори излиза Michael Hart,който е бил бивш hardcore шампион във федерацията за която е работел преди.След него излиза Kan0,който е взел със себе си количка от BILLA с най-различни оръжия,биричка и разбира се две едрогърдести перхидролки..Последен на ринга излиза Mickey Shinoda.Веднага щом той влиза на ринга Michael Hart го напада,като двамата започват да си раздават тупалки,докато Kan0 още в началото изхвърля Yo The Real през въжетата,след което го удря с един знак 'Стоп',който е извадил от количката.Kan0 веднага след това отива и отпива малко шшшшшуменско,което му попречва да избегне Running Big Boot-а,който Yo стоварва върху него.През това време на ринга Hart е взел надмощие и е натикал Mickey в ъгъла.Hart прави няколко chop-а на Shinoda,но когато се обръща получава мощен удар с метален стол от вече качилия се на ринга Yo The Real.Yo прави опит за туш,който бързо е прекъснат от Mickey.Yo The Real се изправя,след което двамата с Shinoda започват да се бутат,но и двамата са повалени с dropkick от третото въже от Kan0!Публиката започва да chant-ва неговото име докато той вади маса от подринга.Yo & Shinoda се изправят доста бързо и след няколко разминавания Yo The Real получава наистина stiff clothesline от Mickey,който веднага щом е повалил един от опонентите си прави Suicide Dive върху Kan0!Каква динамика!Какъв мач!

*Време за реклами и промо time за победителя в Music Idol 2 - Иван Ангелов!~*

Когато се връщаме на ринга виждаме как вече окървавения Michael Hart е заключил Yo The Real в abdominal stretch.Извън ринга Mickey и Kan0 вече са рампата,където разменят удар след удар.Масата е разпътана точно посредата на рампата,а количката с оръжия е близко до нея.Mickey прави опит за vertical suplex върху масата и успява!!Kan0 се гърчи от болка,докато Shinoda прави опит за туш,но той е неуспешен.През това време на ринга Yo The Real този път е тръшнат с Powerslam,а Hart е извън ринга за да вземе няколко стола.След това той слага един на сглобката между второто и третото въже,а с другия цапардосва на няколко пъти Yo The Real,който също започва да кърви стабилно.Веднага щом Mickey вижда,че на ринга Hart доминира тотално той хвърля Kan0 от рампата право върху две маси и докато публиката chant-ва 'Holy Shit' слиза към ринга заедно с един kendo stick.Разбира се Hart го вижда и замахва да го удари със стола,но Mickey успява да се наведе,след което да му приложи DDT!Опит за туш,но Yo The Real го прекъсва..Shinoda се ядосва и запраща другия дебютант в стола,който е закрепен между въжетата,след което го обръща в small package,но този път Michael прекъсва туша и започва да рита Mickey..След няколко arm drag-а и саблени удари той прави на Shinoda Atomic Drop,а след body slam като се пробва да заключи Sharpshooter,но Shinoda се хваща за въжетата!Разбира се този мач е хардкор и това спира Hart да заключи Sharpshooter-а.През това време най-пребития на ринга Yo The Real с последни сили се е смъкнал от ринга и се е добрал до бирата на Kan0..след като си пийва малко,той хваща стъкленото шише и го забива в тила на нищо подозиращия Michael Hart,но от умората и пердаха,който е понесъл Yo и той се строполясва на тепиха.Така на ринга няма изправен човек!Пръв показва призаци на живот Yo The Real,но и Mickey започва да се изправя лека-полека.Yo обаче пръв се възползва от възможността да атакува и прави T-Bone Suplex на Shinoda,след което започва да дебне за своето RKO.Изведъж към ринга се насочва вече изправилия се Kan0,който бързо прави Springboard dropkick в гърба на Yo.След това Kan0 се качва на третото въже и опитва Leg Drop върху Michael Hart,но противника му се отмества и вместо това Kan0 получава Shining Wizard от Mickey.Shinoda прави и мощен lariat на тотално разглобения Hart и слеза от ринга като взима една кофа.Mickey нахлупва кофата върху главата на току-що изправилия се Yo The Real и му парви ЕNZUIGIRI!Shinoda получава бурни аплодисмети от публиката и бързо се качва на сглобката от където прилага SHOOTING STAR PRESS върху кофата,в която е Yo The Real!!Опит за туш..едно..две..тр..НЕЕЕЕ!Michael Hart прекъсва туша.Mickey го засилва във въжетата и се опитва да го събори на земята с clothesline,но Hart прикляка и веднага щом Shinoda се обръща получава Sweet Chin Music!Michael ще спечели hardcore титлата!Hart се обръща за да види дали има някой,който може да попречи на победата му и за негово съжаление е посрещнат с шут в корема и веднага след това приковано Truth Hurts!Kan0 заби finisher-а си!Eдно..две...ииии първият BWFags HARDCORE ШАМПИОН СЕ КАЗВА Kan0!Веднага щом Kan0 взима победата,публиката избухва и започва да се куфее.Една от едрогърдестите приятелки на Kan0 му носи новоспечеленото злато,докато друга му дава млекце данон с обяснението,че бирата е свършила...Шоуто завършва с падналия на коленe Kan0 прегърнал титлата си и пиейки млекце....

Това е шоуто!Моля коментирайте,оценявайте,критикувайте...

Мдааа, вече съм почти сигурен кой е този маскирания... :)

Иначе много добро шоу. Честито на Kan0 :P... продължавай така и гледай пак да направиш някоя по-ранна изненада...

Е нема, много е добро ... :) Кан0, как е млекцето :D Това в кръга на шегата, честита титла :)