Jump to content

BWC SURVIVOR Game


Recommended Posts

BWC SURVIVOR GAME

Видях идеята и от други сайтове и си съчиних някой неща и накрая се получи BWC SURVIVOR Game! Сега ще обясня за какво става дума.. това ще е игра, в която ще вземат участие потребители от BWC в борба за пристижната победа. Идеята тук е да се сформират 2 отбора от по 8 човека, това означава, че 16 потребителя ще вземат участие в играта. Тези два отбора ще се състезават в множество игри измисляни от мен свързани с изобретателността и грамотността на потребителите. Главната тема на състезанието както се и сещате ще бъде кеч културата и уменията на участниците да съставят различни (промота, сегменти, ситуации дори и мачове) по дадена задача.. за да стане по ясно ще дам една примерна задача, която може да се падне на сървайвърите :) "John Cena vs Triple H на Wrestlemania 25.. пресъздайте мача и историята преди него в рамките на 500 думи".. от такова естество ще бъдат задачите. Отначало двата отбора ще се състезават един срещу друг и на специални съвети ще гонят съотборниците докъто не останат 4-ма от единия и 4-ма от другия.. тогава ще се получи един отбор в който всеки ще се стреми за победата и ще гледа да прецака другите. Задачите ще бъдат 3 на вид (отборни, индивидуални и VS). Отборните ще трябва да бъдат създадени от целия отбор, те ще са и по-обемни и всеки от участниците ще трябва да се постарае да помогне на отбора си. Индивидуалните ще бъдат пак между двата отбора, но по скоро между двама участници от 2-та отбора, тоест по избор 1 срещу 1. VS е третия тип задача.. в тази задача пак целите отбори ще вземат участие но не като цяло а в серия от индивидуални мачове, в които отбора спечелил най-много точки взема играта. Всяка спечелена игра, носи на отбора 1 точка, всеки тим загубил 3 последователни игри трябва да изгони един от своите! Това са в общ план правилата, нека ЗАПИСВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ!!! То ще стане на PM към мен и ще могат да се записват САМО ПОТРЕБИТЕЛИ С НАД 150 мнения във форума!!! Аз ще избера 16-те участници в първия BWC Сървайвър, както и отборите, както и капитаните... бъдещите отбори ще могат да изберат само името си. LET THE GAMES BEGIN!

SURVIVORS

1. BiZkiT

2. mikelp

3. Toro

4. Xzibit

5. Kan0

6. dbrm

7. The_Pain

8. Legend_Killer

9. Renegate

10. bloodydoom 2

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Link to comment

Искам да дебютирам на BWC SURVIVOR! :) :yahoo:

П.П. Много добра игрица, браво! :good:

Прочети правилата.. на ЛС!! става записването не на пост в темата!

Link to comment

BWC SURVIVOR NEWS: Първата петица е вече факт, хайте хора записвайте се, задачите ще са само през почивните дни, затова няма да се занимавате толкова много!

Link to comment

Още 9 човека. Трябва по-голяма реклама :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Би било добре някой старата школа ( nWoHulkster , Sean_Michaels, Radox, parcaleste...)да се включи. Все пак за fantasy booking става въпрос... :P

Мързи ги хората или не им се занимава иначе би било супер да го направят да повишат малко интереса :)

Link to comment

Поредната провалена идея, можете да заключвате темата, не мисля и повече да правя кой знае какво в този раздел явно е много западнал.

Link to comment

Идеята не е лоша и би било интересно ако се осъществи.Защо не пробваш да махнеш това за 150 коментара и може и да стане нещо :)

Хубаво всеки, който желае може да се запише, но пак едва ли ще стане нещо.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...