Jump to content

"Цялата Истина" или поне истината погледната от моята гледна точка


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Така да се каже ще правя конкуренция на Олимпийския :P ,предаването ми е малко със задна дата,но тука поради проблемите с форума не го пуснах по-рано,така да се каже е пробна версия да видим какви ще са отзвуците :P .Смятам да коментирам наболелите проблеми в кеча,форума и прочие също и коментар върху важните събития в момента в кеча.Завбъдеще ако го продължа смятам да взимам интервюта от разни членове на форума били те видни или не толкова видни.Не е толкова дълго колкото на Олимпийския,но мисля че 23 мин както е това са напълно достатъчни(то от говорене чак ми пресъхна устата :lol: ),мисля едно 30 мин са достатъчни и завбъдеще.

http://4storing.com/kkhlo/8816b312fd2b0dee...7559e89726.html

P.S.Няма да се смеете много,има една неточност,което е по-скоро машинна грешка,казвам враждата между Трите Хикса и Шон,а всъщност имам предвид Флеър(просто се замихлих за главния мач и Трите Хикса,докато говорех за това)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
HEIDENREICH

Не беше лошо шоуто нищо кой знае какво не каза,но ми беше интересно,а и не е лошо да има коментарна рубрика за турнирите.Така че идеята е добра.

 

Link to comment

Много интересно.БРАВО!Много добре се представяш!Продалжавай все така.Другия път една чашка с вода ... :lol:

П.П. Дори в момента го слушам :good:

Link to comment

Нещо немога да го дръпна.Дайте един линк,да го дръпна отнякаде безплатно

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment
Shawn_Michaels

Нещо немога да го дръпна.Дайте един линк,да го дръпна отнякаде безплатно

То и от тук е безплатно виж там то си пише.....

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Още вчера го изслушах, ама забравих да дам коментар. Като цяло беше ок, но само толкова. Мисля, че коментарите ти бяха доста повърхностни. Ако решиш да правиш още издания, няма да е лошо да се задълбочиш повече. По-добре да има по-малко теми, които да бъдат обхванати както трябва, отколкото да има много теми, за които не се казва почти нищо. Също така се забеляза, че се притесняваш и на моменти запъваше и не знаеше какво да кажеш. Предполагам, че притеснението е било и основната причина да направиш грешката с Triple H и Ric Flair. Но ако продължиш да правиш предаването, и притеснението би трябвало да изчезне с течение на времето. Последната ми забележка е свързана с названията на федерациите. Поне за мен УФЦ звучи доста дразнещо.

Posted Image

Link to comment

Твърде много се притесняваш и звучиш малко сънен.Давай го малко по-спокойно и махни музиката.Трябва ти повече артистичност.Никакъв не съм ти, че да ми слушаш съветите, но ти препоръчвам да обърнеш внимание на тези пичове от тук http://www.vbox7.com/collection:269753 .Те са първите, който започнаха това и се справят повечце от добре в опита си да забавляват потребителите.Личи си, че са доста големи кеч фенове и много добре успяват да се правят на идиоти, като същевременно не омръзват никому според последните изчисления в групите.

Малко оф топик, но да попитам.Случайно някой от тези двамата (коментаторите) да са били членове на този форум?Все пак това е най-добрият кеч форум в нашата скромна страна и изобщо няма да се изненадам ако поне единият от тях е бил член тук.

Link to comment

^ Да.wwz се казваше портебителя,но откакто форума започна да се мести той каза,че спира да го посещава.

Иначе евалата Shawn!

П.С - Olimpic e първия!~

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...