Shawn_Michaels Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Така да се каже ще правя конкуренция на Олимпийския ,предаването ми е малко със задна дата,но тука поради проблемите с форума не го пуснах по-рано,така да се каже е пробна версия да видим какви ще са отзвуците .Смятам да коментирам наболелите проблеми в кеча,форума и прочие също и коментар върху важните събития в момента в кеча.Завбъдеще ако го продължа смятам да взимам интервюта от разни членове на форума били те видни или не толкова видни.Не е толкова дълго колкото на Олимпийския,но мисля че 23 мин както е това са напълно достатъчни(то от говорене чак ми пресъхна устата ),мисля едно 30 мин са достатъчни и завбъдеще. http://4storing.com/kkhlo/8816b312fd2b0dee...7559e89726.html P.S.Няма да се смеете много,има една неточност,което е по-скоро машинна грешка,казвам враждата между Трите Хикса и Шон,а всъщност имам предвид Флеър(просто се замихлих за главния мач и Трите Хикса,докато говорех за това) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
HEIDENREICH Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Не беше лошо шоуто нищо кой знае какво не каза,но ми беше интересно,а и не е лошо да има коментарна рубрика за турнирите.Така че идеята е добра. Quote Link to comment
fen4e Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Много интересно.БРАВО!Много добре се представяш!Продалжавай все така.Другия път една чашка с вода ... П.П. Дори в момента го слушам :good: Quote Link to comment
FinaL Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Нещо немога да го дръпна.Дайте един линк,да го дръпна отнякаде безплатно Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center] Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Нещо немога да го дръпна.Дайте един линк,да го дръпна отнякаде безплатно То и от тук е безплатно виж там то си пише..... Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
G Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Хареса ми браво Shawn дано го продължиш! Quote Link to comment
UltraMadd Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Още вчера го изслушах, ама забравих да дам коментар. Като цяло беше ок, но само толкова. Мисля, че коментарите ти бяха доста повърхностни. Ако решиш да правиш още издания, няма да е лошо да се задълбочиш повече. По-добре да има по-малко теми, които да бъдат обхванати както трябва, отколкото да има много теми, за които не се казва почти нищо. Също така се забеляза, че се притесняваш и на моменти запъваше и не знаеше какво да кажеш. Предполагам, че притеснението е било и основната причина да направиш грешката с Triple H и Ric Flair. Но ако продължиш да правиш предаването, и притеснението би трябвало да изчезне с течение на времето. Последната ми забележка е свързана с названията на федерациите. Поне за мен УФЦ звучи доста дразнещо. Quote Link to comment
MAKRONOX Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Твърде много се притесняваш и звучиш малко сънен.Давай го малко по-спокойно и махни музиката.Трябва ти повече артистичност.Никакъв не съм ти, че да ми слушаш съветите, но ти препоръчвам да обърнеш внимание на тези пичове от тук http://www.vbox7.com/collection:269753 .Те са първите, който започнаха това и се справят повечце от добре в опита си да забавляват потребителите.Личи си, че са доста големи кеч фенове и много добре успяват да се правят на идиоти, като същевременно не омръзват никому според последните изчисления в групите. Малко оф топик, но да попитам.Случайно някой от тези двамата (коментаторите) да са били членове на този форум?Все пак това е най-добрият кеч форум в нашата скромна страна и изобщо няма да се изненадам ако поне единият от тях е бил член тук. Quote Link to comment
BiZkiT Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 ^ Да.wwz се казваше портебителя,но откакто форума започна да се мести той каза,че спира да го посещава. Иначе евалата Shawn! П.С - Olimpic e първия!~ Quote Link to comment
Recommended Posts