Jump to content

ECW-Bg:Hardcore Homecoming

Recommended Posts

hardcorehomecominghb7.jpg

Добре,народе!Здравейте all,отново съм тук с няколко идейки зад гърба си.Този път няма да се нагърбвам с титанически изказвания,просто това е hardcore дневник,в който ако искате да участвате трябва да ме ''ЛС''-нете :) със следните данни:

1.Име на кечиста:

2.Финишър:

3.Роден град:

4.Килограми/размер:

5.Heel/Face:

Шоу ще има всяка седмица-ще се казва Capital Punishment,а PPV-веднъж на месец.Долу ще напиша и имената на PPV-тата на ECW-Bg.

Смятам да пусна и една кратка историйка за основаването на федерацията,но това по-късно.И така,по някой път може би ще закъснявам със шоутата,друг път ще подранявам-но с моята програма е просто НЕВЪЗМОЖНО да си разделя времето разумно.Въпреки това,ще се постарая да бъда редовен,това го обещавам :) .

Сега,и имената на PPV-тата:

ECW-Bg Monthly Pay-Per-View-s:

1.In The Name Of The Reign

2.Crown in blood

3.Chambered(Голям турнир)

4.Reincarnation

5.The Prince Of Anarchy(Второто по значение PPV,оттук започва пътят към History Of Violence)

6.Vendetta

7.Dust In The Wind

8.History Of Violence(Най-големият турнир на ECW-Bg)

9.Anti-ology

10.Fame

11.And Justice For All...(Третият по значение турнир на ECW-Bg)

12.Anniversary

Така,това са и турнирите.На този пост ще поместя и roster-а.Сега е ред и на титлите :) .

1.ECW-Bg Hardcore Championship-Currently Vacant

2.ECW-Bg European Championship-Currently Vacant

3.ECW-Bg Tag Team Championship-Currently Vacant

Горе-долу това е всичко.Който иска-нека заповяда :).

R O S T E R

Angelman-Dominator/Heel

True-Truth Hurts/Heel

IBS-G-IBS Slaut(Shooting Star Press From 3rd Rope)/Face

ToXiC MeSS-Biohazard(Powerbomb From 3rd Rope)/Face

Dunata-X Factor/Face

S0cKi-Cop Killa/Heel

Toro-Diamond Cutter/Face

Mikey ''Linkin'' LP-Paper Cut/Face

''The Phenomenal'' Bizkit-Pepsi Plunge/Face

The Pain-F5/Heel

Тео G-G list Cutter(RKO)/Heel

Lightfist-Lighthammer/Heel

Ledg-Pedigree/Heel

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

И така!Време е за шоу :) .Очаквайте по-късно довечера първият Capital Punishment.ECW:Bg is coming!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img120.imageshack.us/img120/9594/mcmgsm61ya1.jpg[/img][/url]

Чакаме с нетърпение дебютното шоу :)

Дамм. Да видим какъв gimmick ще имам. :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Мощни пироефекти дават началото на дебютното шоу на ECW-Bg!!!It's On!!!Очаква ни един невероятен час,изпълнен със невероятни моменти,невероятни каскади,невероятни мачове...и въобще-невероятен hardcore wrestling at it's finest!Днес започва пътят към голямото PPV-Chambered!Подробности около него и още много други неща...след малко!Започваме!

Capital Punishment 23.02.08

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Джоуи Стайлс:''Здравейте драги зрители!Поздравявам ви за пръв,и съвсем не последен,път от коментаторската маса на ECW-Bg!Очаква ни спектакъл на hardcore-а,очаква ни нещо невиждано,очаква ни дебютът на ECW-BgHardcore-ът ще бъде възроден от пепелта!Много неща предстоят да бъдат разкрити тази вечер...Макар,че имам чувството,че пропускам нещо.Както и да е!Днес...''

Камен Петров:''Изглежда мен съвсем ме забрави!''

Джоуи Стайлс:''О,ето какво съм пропуснал!И коментаторът,който ще има честа да коментира с мен това невероятно шоу е Камен Петров!''

Камен Петров:''Това ли е?!?Това ли е всичко?!?''

Джоуй Стайлс:''Какво искаш да кажеш?''

Камен Петров:''Единственото,което чух беше ''бла-бла-бла...Камен Петров!''

Джоуи Стайлс:''Ахам...А ти какво очакваше?''

Камен Петров:''Аз ли?!?За моята особа трябва да отделиш поне 3-4 минути УСИЛЕНО представяне...''

Джоуи Стайлс:''Ти от Марс ли идваш?Я си задай въпроса:Кой от нас двамата е коментирал по-дълго hardcore wrestling?След това си отговори и сравни резултатие!''

Камен Петров:''Много внушително,няма що!Слушай,трябва да ти е ясно,че аз представлявам елита на коментаторския бизнес!Аз и само аз съм може би най-способ...''

Джоуи Стайлс:''Извинявай,че те прекъсвам all-star,но мисля,че стана време Frantic да представи откриващата си реч!''

Камен Петров:''Оф,разбира се!Give me a brake!...Или както се казва там.Тези речи са едно от най-скучните неща,който индустрията ни е поднасяла!''

Джоуи Стайлс:''Скучни или не,нужни са!Човека ти плаща да говориш глупости-ще слушаш!Няма да се изненадам ни най-малко,ако другата седмица коментирам с някой друг!''

Камен Петров:''Бла-бла-бла..Камен Петров!''

Джоуй Стайлс:''Страхотно-коментирам с дебил!''

---------Capital Punishment Intro---------

Frantic Opening Speech

Музиката на Frantic прекъсва дрязгите на Джоуй Стайлс и Камен Петров.Мениджърът на федерацията излиза ухилен до уши и се качва на ринга.Феновете започват да chant-ват ''ECW-Bg!''.Frantic е принуден да изчака известно време за да се уталожат страстите в залата.

Frantic:''Знаете ли,като малък аз често висях пред телевизора до късно.Може да ми се спеше,може да бях гладен,може на следващата сутрин да бях на училище...Но това нямаше значение!Защо ли?Защото стоях буден заради Extreme Championship Wrestling!Тази федерация беше изключително важна за мен.И можете лесно да си представите мъката ми,когато беше затворена...Както и можете лесно да си представите радостта ми,когато ме поканиха на бъда GM на първото шоу на ECW-Bg-Тук и сега....Capital Punishment!Благодаря ви,че сте тук и оказвате вашата подкрепа,благодаря и на хората,които ни гледат пред телевизорите!Благодаря ви двойно за това,че вярвате в мен,в звездите от roster-а,за това,че вярвате в абревиатурата ECW!Вашата подкрепа ни е много,много нужна!''.Аплодисменти.''А сега-време е да преминем към същността!Към зрелището!Към Hardcore-a!Макар и да остават две седмици до края на Февруари...Chambered ЩЕ СЕ проведе!И както подсказва името Main Event-а на турнира ще бъде Elimination Chamber!Който успее да спечели този мач,ще стане и първият ECW-Bg Hardcore шампион!И за да е гарантирано зрелището,участниците,който ще стъпят в конструцията ще бъдат подбрани чрез квалификационни мачове!Три тази седмица и три другата!Так...''.Изведнъж непозната музика прекъсва Frantic.Оказва се,че това е S0cKi,който излзиза по рампата със самодовлно изражение.Едва ли е от най-обичаните хора тук,съдейки по освиркванията на феновете.

S0cKi:''Добър вечер,тъпаци!''.Освиркванията се увеличават.''Добър вечер и на теб,boss!Радвам се,че толкова много кретени са се събрали за да гледат началото на.....S0cKiiiiiiiiiii's....Capital Punishment!!!!!!Защо ли?Защото мисля,че е повече от ясно кой ще командва парада-...аз!Не се засягай,boss!Просто няма какво да се заблуждаваме-не феновете,не ти,не някой друг от ''звездите'' са главната атракция!Това съм аз!И в момента съм тук не за да се бия със някакви си второ дивзионни кечистчета,който изпадат в истерия когато се порежат при бръснене!Тук съм за да ми бъде връчена Hardcore титлата!Без някакви си квалификаций или Elimination Chamber-и!Та...Къде ми е титлата,boss?Все п...''.Този път музиката на Mikey LP прекъсва речта на S0cKi.Явно той е мноого по-харесван от него,тъй като аплодисментите са огромни.

Mikey LP:''Ти ме кефиш...Хубаво е,че има поне един заблуден в тази федерация,който веднага ще бъде поставен на мястото си!Е,ти каза защо си тук!Да ти кажа ли защо АЗ съм тук!Аз съм тук за се докажа...И ще започна,като ти сваля главата от небесата и ти я завра в задника!''

S0cKi:''Абе!Ти знаеш ли с кого говориш?!?Аз съм бил 4 пъти световен шампион в 3 федераций,бил съм шамп...''

Mikey LP:''Не бих казал,че ме интересува!Повече ме интересува кога искаш да те сритам!''

S0cKi:''Ти проблеми със слуха ли имаш?!?Не ме ли чу?!?Бил съм...''

Mikey LP:''Бил съм,бил съм,бил съм!Не ми пука какво,как,къде си бил!Сега си в ECW-Bg!''

S0cKi:''Ти си най-големият кретен,който съм виждал!''

Mikey LP:''Очевидно не си поглеждал в огледалото!''

S0cKi започва да крещи към Fratnic,настоявайки да разкара ''Linkin''.

Frantic:''Аз също имам въпросче.Това не беше ли МОЕТО,пак повтарям,МОЕТО изказване!!!Е,явно още от първият ден сте решили да се катерите по главата ми!След като превърнахте моята реч във свое лично поле за караници в стил ''Кой е по-но-най'',мисля,че е време да се реши...по hardcore начин!И така...Ще ви вклюва в днешният ME!Във Elimination Chamber Qualifying мача...И то...във Last Man Standing мач!''

Феновете избухват!Frantic слиза от ринга,а S0cKi и Mikey LP се гледат с нескрито презрение.Тези двамата ще се убият тази вечер!

Джоуи Стайлс:''Доста интересен момент беше това...Изглежда нашият мениджър е решил да раздава правосъдие със желязна ръка!Едно е сигурно-ще имаме невероятен Main Event!А сега следва първият Elimination Chamber Qualifiyng Match-Dunata срещу True!Какво мислиш,Камене?''

Камен Петров:''Справедливост-друг път!Знам,че твоята заплата е по-висока от моята!Да,винаги е така-обещания,обещания,обещания-накрая...Камен пре...''

Джоуи Стайлс:''Не за Fratnic,умник такъв!За предстоящият мач!!!''

Камен Петров:''Ааа...Еми,определено ще бъде зрелище!Време е!''

---------Dunata VS True---------

Elimination Chamber I Qualifiyng Match

True e вече на ринга и очаква съперникът си!Един от тези двамата може да стане първият Hardcore шампион на ECW-Bg!''И на ринга излиза,с тегло 90 килограма-Dunata!''.Dunata получава стабилни оваций от феновете в ECW Zone.Dunata държи в ръката си метална тръба.Той влиза бързо на ринга и мелето започва!Dunata се нахвърля върху True,като успява да забие тръбата в ребрата му.Останалите атаки са блокирани за известно време от True,но Dunata успява да се възползва от това,че носи оръжие и успява да удари противника си в главата с тръба!True се килва назад,но това е достатъчно и Dunata нанася повторен удар в главата на True.След това слиза извън ринга и взима метален стол.Dunata наглася стола точно по средата на ринга,след което завлича True и поставя главата му на стола!Dunata се качва на третото въже заедно с тръбата!Скок...............!!!Dunata смачка True!!!Опит за туш-но True изненадва всички и се повдига.Явно ще се опита да се върне в мача,но не е ли прекалено късно за него....?Dunata изправя противника си и се готви за пореден удар с тръбата!....Но True се отмества и вкарва няколко юмрука в лицето на опонента си!True се възползва от факта,че изненада Dunata и се засилва от въжетата...Clothesline From Hell за Dunata право върху металният стол,който окончателно се разбива на части!True не губи и секунда време и слиза извън ринга.Започва да се рови под тепиха,като на ринга хвърля гонг,бухалка,увита в тел,чук,nightstick и дори една маса.Явно доволен от оръжията,които е намерил,True се връща на ринга.Погледът му се спира на бухалката,увита в бодлива тел.True я вдига и явно ще я използва!Качва се на сглобката...Oh My God!True скочи и нананесе удар с бухалката право в лицето на Dunata!!!Това определено болеше......!!!True опитва туш-1...2...That was close!Dunata се повдига в последният момент!Следващото оръжие,което True се готви да използва е...гонгът!Dunata едвам се изправя и..........тежък удар с гонгът в лицето!!!!!True се усмихва на освиркващите го фенове.След това кечистът се навежда и вдига чукът!Явно True е решил да изпробва всички оръжия на ринга върху Dunata...Който пък с последни сили се повдига!През това време True увива чукът с бодлива тел!Какво е намислил?!?!Dunata все пак се изправя,подпирайки се на въжетата...Но True се засилва...Удар с чукът!!!!!!!!!!!!!!!.......Това беше брутално!!!!Лицето на Dunata е цялото покрито с кръв!!!Опит за туш-мисля,че вече имаме победител!1...2...NO WAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!Феновете експлодират!Dunata се повдига отново!!!True не може да повярва!!!True изпада в бяс и бързо се изправя!След това взима nightstick-a!!!Ако всичко до сега не довърши Dunata,nightstick-a определено ще го направи...True подканва опонента си да се изправи!Той няма търпение,.....Dunata се изправя цели тридесет секунди!По лицето на True се изписва садистична усмивка...Той се засилва с nightstick-а!Но в последният момент Dunata вдига бухалката с телка и цапардосва True право в лицето!Какъв обрат!Dunata с последни сили се нахвърля върху True и започва да му нанася тежки удари с оръжието си!Цялото лице на True заприличва на кървава пихтия!Опит за туш от омаломощеният Dunata...1...2...Holy Shit!Ето,че и True се повдига!Желанието и на двамата за влизане в Elimination Chamber-а е огромно!Dunata се опира на въжетата и става,като отива до масата.Той подпира масата на въжетата,след което я увива в бодлива тел...и .....какво прави Dunata?!?Отнякъде той изважда кибрит,като след това изпод ринга взима бензин!Той...подпалва масата!!!!Господи мили!True олюлявайки си бива закаран пред масата от противника си!Dunata се засилва от срещуположните въжета към масата и противника си!Това ще е нечовешко!!!....Но True!!!!!!True в последната секунда преобръна Dunata във Belly To Belly Supleks и го запрати право в горящата,увита в тел,маса!UNHUMAN!!!Това беше върхът на всичко...Нов опит за туш!1..2..и най-накрая True взе победата!Разбитият True се опира на въжетата...И едва-едва вдига треперещите си ръце във въздуха!Каква победа!Медицинкси екип идва да провери състоянието на Dunata!Какъв мач!Какво начало!!!True е първият сигурен участник в Elimination Chamber-а на Chambered за определяне на първият Hardcore шампион,но плати солидна цена.Дали си струваше...Ще разберем на Chambered!

Джоуи Стайлс:''Какво начало на началото,а Камене!!!Инфарктен мач!Представям си какво ще гледаме по-нататък!Какви минути ни чакат само...!...Камене?''

Камен Петров:''Да,наистина беше невероятен мач!Но лично за мен следващият-Teo G VS ''The Phenomenal'' Bizkit ще бъде по-интересен.Главно за да го видя този Bizkit...Защо по-дяволите го наричат ''Феноменалният'',убден съм,че взима повече пари от мен!Защо?Едва ли някой може да каже?Аз съм...''

Джоуи Стайлс:''Мисля,че чухме достатъчно,Камене...''

Камен Петров:''О,не-не сте!''

Джоуи Стайлс:''Да,да,да...Ок!Не,че нещо лично,но вече е време за wrestling!''

Камен Петров:''Таака....Време е...драги зрители!''The Phenomenal'' Bizkit се изправя срещу Teo-G във вторият Qualifying Match за Elimination Chamber I!''

Бейсктейдж Toro и IBS-G влизат в съблекалнята на Mikey LP.

Toro:''Хей,Майк!''

Mikey LP:''Какво става момчета?''

IBS-G:''Слушай,бро...Да си виждал тоя тип ToXiC MeSS?Той ще е ни е съотборник за мача срещу тея копеленца Agelman,The Pain и Lightfist,а ние дори не знаем какъв е фейса му,мамка му!''

Mikey LP:''Да ви кажа,честно...Аз също не знам как,по дяволите,изглежда.Не съм го виждал,а пък да съм говорил с него!Мнооого потайна личност.Съжалявам!''

Toro:''По дяволите...Е,добре!Успех в мача ти тази вечер!Да го смажеш този нещастник!''

Mikey LP:''Благодаря!Чао,момчета!''

IBS-G:''Чао,бро!''

---------''The Phenomenal'' Bizkit VS Тео-G---------

Elimination Chamber I Qualifying Match

''И на ринга излиза-с тегло 116 килограма-''The Phenomenal...Bizkiiit!!!''.Bizkit излиза по рампата и феновете избухват в оваций.Много неща се изговориха за Bizkit,кеч журналистите го описват като ''невероятен тала!нт'',''новата надежда на кеч индустрията'' и какви ли още не неща в този вид.''The Phenomenal'' се качва на ринга и застава в очакване на опонента си.Ето го и него!Тео-G излиза,като показва средни пръсти на феновете.Следват освирквания.Тео-G показва и среден пръст на Bizkit,като след това се качва на ринга.Разбрахме,че True е първият квалифицрал се за Elimination Chamber-а,един от тези двамата ще е вторият!Кой ли?Въргалът започва!Bizkit започва да забива бързи юмруци в лицето на Тео-G,като го изтиква до въжетата.Тео-G се имзъква с помощта на ритник в корема...Тео-G бързо се възползва от отдалата му се възможност и започва да атакува противника си.Bizkit все пак е повален!Тео слиза извън ринга-време е нещата да загрубеят!Изпод ринга Тео-G вади кофа за боклук.Той се качва на ринга и наглася ''The Phenomenal'' върху нея!След това Тео-G се качва на третото въже...Скооок!Но Bizkit взима капака и го забива право в главата на Тео!!!!Това определено не беше приятно!''The Phenomenal'' се изправя изцяло под аплодисментите на публиката и нанася втори удар с капака по Тео-G!!!!!!!Следва опит за туш-1...и Тео се повдига!Bizkit не се отчайва,а слиза извън ринга и взима верига и метален стол.Той понечва се качи на ринга с тях...И оууууу!!!!!!Какъв падащ лист от Тео-G,който връща ''The Phenomenal'' на пода!Тео взима кофата и я запраща по Bizkit!След това се качва на третото въже....Скок!!!!!Този път Тео-G уцели!!!Bizkit и Тео се размазват в цялата каша от столове,вериги и кофи...Пръв се изправя Тео,който взима веригата и започва да налага Bizkit!Тео-G явно решава,че това няма да е достатъчо и започва да търси ново оръжие под ринга...Няколко секунди по-късно Teo-G взима СТЪЛБА!!!О Боже мой-какво ще прави с тази стълба!?!Bizkit тръгва да се изправя,но Teo-G го затрива със стълбата!!!Oh God!!!Teo започва да хвърля всички оръжия извън ринга НА тепиха.След това Teo-G изправя''The Phenomenal'' и се запътва към коментаторската маса...!Там той забива главата на Bizkit право в масата,като почиства буквално всичко с нея!След това Teo-G се качва на масата...Какво ще прави?!?Тео се готви за скок...Но ''The Phenomenal'' взривява публиката,като хваща противника си във въздуха!!!ОУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!Това беше Chokeslam право върху коментаторската маса!!!Поразително!Bizkit защити прякора си!!!''The Phenomenal'' се качва на ринга,като ''избутва'' до него и противника си.Моментален опит за туш...1...2...НЕ!!!Тео-G сложи кракът си на важето с последни сили!Bizkit става и взима металният стол!Оууу...Тео едва-едва изритва стола и така нацели главата на ''The Phenomenal''!Teo-G се опира на въжетата и става,след което вдига веригата!След това Тео започва да души ''The Phenomenal'' Bizkit със нея!Феновете освиркват...Bizit съумява да се измъкне след няколко ритника в корема на Teo-G!Следва Double Arm DDT за Teo-G!!!Bizkit изглежда е намислил нещо,тъй като изправя стълбата...И започва да се катери по нея!Но излгежда Тео се е изправил и с последни сили започва да се катери от другата страна на стълбата!Двамата се срещат на върха на съоръжението!Започват да си разменят юмруци!И двамата кечисти кървят обилно,но въпреки всичко намират сили да профължат да се бият!Но...Wait a minute!Bizkit започва да клати стълбата!Какво,по...!!!!!''The Phenomenal'' клати все по-силно и по-силно стълбата!И тя пада..................!!!!!!!!!!!!!!Тези двамата се размазаха!!!!!!!!!!Какъв хаос!Каква разруха!!!На ринга цари пълен безпорядък!Обаче Bizkit се размърдва и слага ръката си върху Teo-G!!!1..2...3!!!!''The Phenomenal'' е вторият квалифицрал се за влизане в Elimination Chamber I!Дали в момента не наблюдваме първият Hardcore шампион?Bizkit пълзи до сглобката и все пак успява да се качи,празнувайkи победата си!Зашеметяваща победа!

Бекстейдж.IBS-G и Toro все още не са открили ToXiC MeSS.Те разпитват всеки,който видят,но явно никой не знае дори как изглежда!IBS-G започва да псува,а двамата се отправят към коридора,водещ за ринга.

През това време S0cKi проклина Frantic,задето го е сложил с LMS мач тази вечер.Това по-късно!

Джоуи Стайлс:''Явно единят отбор има проблеми с третият си член!Следващият мач определено ще бъде интригуващ,ако не друго!Lightfist,Agelman и The Pain ще се изправят срещу Toro,IBS-G и мистериозният ToXiC MeSS!''

Камен Петров:''Мачът ще бъде Team War,което означава,че всички членове на отбора са ЕДНОВРЕМЕННО на ринга!Което ми гарантира по-голям кеф...И на феновете,де!''

Джоуи Стайлс:''Добре,достатъчно приказки!Време е за малко hardcore!''

Камен Петров:''Малко?!?Аз ли само мисля,че тези шестимата ще се избият там!''

Джоуи Стайлс:''Така се казва,ти...''

---------Lightfist,The Pain and Agelman VS Toro,IBS-G and ToXiC MeSS-----------

Team War Match

Отборът на Lightfist,The Pain и Agelman вече е излязъл на ринга под солидните освирквания на феновете.Следва музиката на Toro,който излиза заедно със IBS-G!Все още няма следа от предполагаемият им съотборник-ToXiC MeSS.Двамата се качват на ринга и застават лице в лице със противниците си!Явно няма да чакт MeSS за да се бият!Феновете аплодират!Не забравяйте,че мача е Team War Match!Всичко е готво...Но!!!Това е музиката на ToXiC MeSS...Най-накрая ще видим...Но лицето на ToXiC е с кожена маска!Какво?!?В ръцете си държи варел,на който пише:''Warning!Dangerous Chemicals!Всички са меко казано изненадани!ToXiC MeSS се качва с варелът си в ръце и застава зад съотборниците си!Явно ще имаме 3 на 3...И време е войната да стартира!С биенето на гонга,на ринга настава пълен хаос!Всеки започва да се бие със всеки.Рингът буквално се тресе...ToXiC MeSS забива The Pain в една сглобка и започва да го налага с ритници и юмруци.След това MeSS се готви да го удари с варелът си,но Agelman го спасява,като изритва в корема ToXiC MeSS.Това не поваля ToXiC,но последвалият neckbraker върху собственият му варел вече го събаря!IBS-G се справя със Lightfist и слиза извън ринга за оръжия...Но по този начин Toro се оказва сам срещу The Pain и Agelman.Те се хвърлят срещу него,но явно Toro няма да се предаде и ги поваля с двоен саблен удар!През това време IBS-G внася сякакви оържи на ринга,като самият той взима пътен знак,с който отнася главата на Agelman.Нo и Lightfist се възползва и напада в гръб IBS-G със метален стол!Това болеше!!!Toro оказва съпротива със метална тръба,но комбинираните услилия на останлите трима го повалят.Следва опит за туш от Agelman...В последният момент ToXiC MeSS прекратява броенето!MeSS разхвърля навсякъде по ринга и тримата със своят варел!След това отново се насочва към The Pain,като с един big boot го събаря извън ринга!След това самият той слиза и започва да го бие там...На ринга Toro и IBS-G тъкмо се съвземат и стават,когато същото правят и Lightfist и Agelman!Toro взима метален стол,IBS-G вдига бухалка,увита в бодлива тел,Agelman избира метална тръба,а Lightfist един чук!След секунди тук ще настане меле...И четиримата се хвърлят един срещи друг!!!Toro успява да нацели Lightfist в главата със стола си,но пък е повален от удар в черепа с чука от Agelman!IBS-G пък се погрижва за него,като започва да го бие с бухалакта с тел по главата.След като го поваля IBS-G започва да трие бухалката в лицето на протвиника си.Извън ринга ToXiC MeSS се готви за ДДТ,но в последният момент The Pain се отскубва и забива страхотен ъперкът в лицето му!!!Следват няколко ритника и MeSS е повален!На ринга пък IBS-G се качва на третото въже и се готви за своят IBS Slaut(SSP от третото въже),но точно преди да скочи The Pain го хваща за краката и го запраща извън ринга!!!Уоууууууу.......!!!!!!The Pain се качва на ринга и прави опит за туш на Toro...Който обаче се повдига!Agelman и Lightfist също са на крака и се включват в побоят над Toro.Всеки започва да бие Toro със някакви оръжия,като накрая Toro кърви целият!Въпрос на време е този мач да свърши с победа за Lightfist,The Pain и Agelman!Но тримата започват да се карат кой да отбелжеи туша!Това се казва разбирателство!Накрая все пак Lightfist и Agelman склоняват The Pain да извърши туша...Той се засилва от въжетата.....И ToXiC MeSS,който явно е станал го хваща за врата и го изхвърля извън ринга!!!MeSS се качва на ринга!Той е сам срещу двама!Какво ли ще направи?!?Засилва се за довен саблен удар...но Lightfist и Agelman го блокират и се готвят за двоен Chokeslam...върху един лежащ метален стол!Оуууу...BRUTAL!!!ToXiC MeSS беше тръшнат върху стола с двоен Chokeslam!Сега Lightfist се готви да тушира ToXiC MeSS,а Agelman-Toro!Явно победители са...Но не!Кървящият IBS-G се намесва,като скача и върху двамата едновременно от третото въже!Това се казва самоотверженост!Но ще бъде ли достатъчна?!?Agelman и Lightfist се изправят сравнително бързо...Agelman се втурва в атака,но ударите му са блокирани от IBS-G!Но Lightfist се промъква зад IBS,като го изчаква да иде къмсредата на ринга,със тръба в ръката!И нананася страхотен удар с тази тръба в черепа на IBS!!!Следва Lighthammer!!!Опит за туш-Но,я почакай!Toro е станал и поваля със бухалка в главата!Следва Diamond Cutter върху металният стол!!!Agelman става,но той е на другият край на ринга.Toro прави опит за туш-1...2....3!И на косъм!Agelman на косъм НЕ успя да спаси отбора си!Точно преди да прекъсне туша,рефера отброй 3!Победители са Toro,IBS-G и ToXiC MeSS.Toro и IBS-G се крепят взаймно и слизат по рампата,ликуващи!Феновете са доволни от изхода на мача!Agelman помага на Lightfist да стане и двамата показват среден пръст на освиркващите ги фенове.Двамата се инзасят,като бити кучета.The Pain също понечва да си тръгва,но ToXiC MeSS го удря със чук в главата!Какво?!?MeSS изглежда няма да спре до тук!Той прилага и Biohazard на The Pain върху варелът!!!След това ToXiC взема бухалаката с телта и започва да млати Тhe Pain!Какво има против него?!?Охраната идва и успява да го раздели от The Pain!Налага се и идването на медицински екип!Какво става тук....

Джоуи Стайлс:''Видяхме нещо много странно преди малко!Защо ли ToXiC MeSS преби The Pain допълнително?''

Камен Петров:''Защо?Ще ти кажа защо!Просто му се е било някой!Ти не го ли видя?!?Та той е маскиран психопат!Не мога да повярвам,че Frantic го е допуснал ДА СТЪПИ в тази федерация!"

Джоуи Стайлс:''Дам...Може би!Но сега:време е за гигантският ни Main Event!Mikey LP срещу S0cKi във Elimination Chamber I Qualifiyng LAST MAN STANDING мач!!!Ще бъде невероятно!Ще бъде поразително!Ще бъде кърваво!Ще бъде HARDCORE!''

Камен Петров:''Усещам как прегряваш!''

Джоуи Стайлс:''Кхъм!Ааа не!...Писна ми само да ми мърмориш!А сега-дами и господа,мачът на вечерта!''

Реклама за предстоящият ''Chambered'',в която се акцентира на Elimination Chamber мача.

Capital Punishment MAIN EVENT

---------Mikey ''Linkin'' LP VS S0cKi---------

Elimination Chakber I Qualifying Last Man Standing Match

S0ckI вече е на ринга и е освиркван солидно!Музиката на ''Linkin'' се пуска и феновете избухват в оваций и ''Linkin'' чантове!Mikey се качва на ринга.Кой ли от тези двамата ще влезе в Elimination Chamber-a?Може само да гадаем...Поне до края на мача!Който започва!Mikey LP пръв атакува със ритник в главата!Това определено изненада S0cKi!!!Mikey не губи време,а направо включва в употреба и юмруците си!Той е бесен!''Linkin'' продължава побоят,като изблъсква S0cKi в ъгъла!Там Mikey LP започва да бие главата му в сглобката!След това отново минава на юмруци!Това не е кеч,а по-скоро прилича на сбиване в местната кръчма!Mikey явно просто иска да раздроби S0cKi...След известно време Mikey LP слиза извън ринга и веднага качва стол и гонг на ринга...Първо вдига столът и се готви да удар S0ckI...Който обаче в последният момент слиза извън ринга под въжетата и се обляга на металната стена!Феновете започват ''Coward'' чанта!Но на S0cKi изглежда не му пука!...Което не може да се каже за Mikey,който се разбеснява и хвърля гонгът по противника си!Не уцелва!S0ckI се засмива и показва среден пръст на ''Linkin'',който взима столът и слиза извън ринга!S0cKi тръгва да бяга,но Mikey хвърля столът по него и този път уцелва!SocKi е на пода!Mikey започва да рита S0cKI,като след това веднага вади една маса и я разпъва извън ринга!Наглася S0cKi и се качва на третото въже....О,не!!!Желанието да размаже S0cKi надвива всичко у Mikey LP!Той се готви са скок...Скача!!!!!!Но S0cKi се отмества в последната секунда и ''Linkin'' се разбива в масата!S0cKi се усмихва и решава,че сега моментът!Той изправя противникът си и забива главата му право в металната стена!!!Това болеше...S0cKi взима метален стол и опитва да нанесе удар,но Mikey съумява да се прехвърли при феновете.S0cKi само се усмихва отново и прескача оградата!Там обаче го чака изненада1Mikey го изритва във главата!След това му нанася няколко юмрука,като довършва комбинацията със armbreaker!''Linkn'' завлича S0cKi някъде по-навътре в публиката,като накрая го забива право в бетонната стена с постерите за ''Chambered''!Mikey се засилва за скок срещу S0cKi,но той отново се отдръпа и ''Linkin'' забива главата си в бетонната стена!That was hard hit!!!S0cKi бързо започва да налага Mikey с юмруци в черепа,като след това го завлича ИЗВЪН залата!Там излизат на паркинга!Какво ще правят?!?S0cKi решава да тръшне Mikey върху някаква кола...Оуууу!!!Cop Killa върху предното стъкло!!!HOLY SHIT!!!!Mikey е в несвяст...S0cKi започва да го влачи отнов с залата...Там минават през освиркващата го публика.S0cKi качва опонента си на ринга.Реферът започва отброяване.Съдията стига до 7,когато Mikey се изправя,използвайки въжетата за опора!S0cKi не се ядосва,а му прилага Moonslaut и отново го събаря!Ново отброяване...Този път Mikey отнво едва става на колене,държейки се на въжетата,S0cKi слиза извън ринга и започва да се рови под него.Там изкарва стълба,две маси,увити в бодлива тел и пътен знак!За около двайсетина секунди S0cKi ги качва всичките на ринга...Ще стане меле!!!Но това време е достатъчно на Mikey LP да се изправи.Той посреща с big boot S0cKi.След това взима пътният знак-и ОУУУУУ!!!Какъв удар в главата на S0cKi!Съдията започва отборяване.На 5 S0cKi се изправя...Mikey се засилва....ии това е Paper Cut върху металният пътен знак!!!Ново отброяване...Дали ще имаме победител???....Не!!!!S0cKi се повдига на 7!Mikey LP се изнервя и взима метален стол!Готви се за удар...Когато S0cKi се навежда и изритва стола право в гърлото му!Това беше гадно!Феновете освиркват S0cKi,който обаче не се интересува особено от това!S0cKi изважда изпод ринга бодлива тел и...Той я увива около ръцете на Mikey!!!!Това е излишна жестокост!!!..S0cKi разпъва едната ''телена маса''...И явно се приготвя за Cop Killa върху не!''Linkin'' обаче превъзмогва болката от бодливата тел и удря с юмрук S0cKI право в носа!S0cKi опита от собственото си лекарство!Mikey започва да трие ръката си в лицето на S0cKi...S0cKi едва-едва се спасява извън ринга.Mikey LP обаче слиза от другата страна и му реже пътят за бягство,като обръща металните стълби!!!''Linkin'' се качва на ринга...И оооууу!Clothesline From Hell върху масата,увита с тел за S0cKi!!!!!Oh My God!!!!S0cKi сигурно вече горчиво съжалява,че усука ръцете на Mikey LP със тази бодлива тел!...Съдията започва да отборява!Феновете скандират всяка секунда!!!Но каквоооо!?!?!?!GOOOD!!!!Точно преди 10,S0cKi демонстрира някаква свръхчовешка издръжливсот и с помощта на въжетата става.Mikey обаче запазва самообладание,той знае,че да спечели мачът вече е въпрос на време!Но кой,по дяволите,е този!!!По рампата се затичва някакъв непознат кечист,на чието яке пише с едри букви ''Ledg''!!!Той се качва на ринга и изритва в корема Mikey LP!Съдията започва да се занимава с него,като през това време S0cKi взима металната тръба и нанася с последни сили удар на ''Linkin'' под пояса!!!!Това е адски подло!!!Следва още един удар под пояса!!!Реферът разкарва Ledg,но вече е прекалено късно!S0cKi взима стълбата и я хвърля право върху безпомощният Mikey LP!Съдията отброява!Mikey прави опити да стане,но и стълбата не е лека!9...10!!!Господи,не!Феновете в залата избухват в освирквания и ''S0cKi Sucks!'' чантове.Ledg с усмивка на лице се качва на ринга и помага на S0cKi да излезе!Kолко подла постъпка само!S0cKi си осигури място в Elimination Chamber мача!!!Staff персонал отмества стълбата и помага на Mikey LP да се изправи на крака!Той се откъсва от тях и се обляга на въжетата,заканвайки се свирепо на S0cKi!Какво ли ще бъде отмъщението му?!?

Дами и господа,благодаря ви,че бяхте с нас тази невероятна вечер!За Elimination Chamber-а се квалифицираха True,''The Phenomenal'' Bizkit и след доста спорен мач-S0cKi!Бъдете с нас и при следващото шоу,когато ще разберем кои ще са останалите трима,които ще влязат в стоманената конструкция на ''Chambered'''!

It's Capital Punsihment Time!Ето сега :)Изивнявам се за заскъснението,не започвам добре явно. .Ще помоля участвалите за коментари,критики и така нататък :) .

Страшно шоу, много ми хареса. И трите мача бяха на много високо ниво. Аз още от последния дневник, който писа бях с впечатление, че ти се отдава да пишеш такива шоута, така че бях спокоен относно качеството на това. Силно се надявам да го поддържаш повече време. Нямам време за подробен коментар, ще кажа само, че съм много доволен от образа си и от развръзката на мача. Повече късмет следващия път Mikey :D

Интересно ми е кой кой е, защото с тези имена не знам кой от форума да си представям. Знам само Toro, Lightfist, Bizkit, The Pain и mikelp. Другите кои са ?

п.п: По-добре ми пиши името - "Socki", защото така "S0cKi" е грозно според мен. :)

635682_orig.jpg

Аз съм Dunata, много бой ядох. Този True, който и да е той, много бие :D

За шоуто - много добре. Заслужаваше си чакането. Продължавай така и предварително казвай (ако можеш, ест) кога ще е следващото шоу (1 на седмица?)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Страхотно шоу!Надявам се,че този дневник няма да замре както става обикновено.Като за дебютно шоу се получи перфектно и щом на седмично шоу се получават такива мелета представям си какво ще е на PPV-то :)

Имам само една забележка - получава се no sell в повечето ситуации,тъй като използваш много силни хватки пък кечистите почти веднага се изправят или се повдигат още на едно.Това ми направи най-голямо впечатление в първия мач.

П.С. - Пази се народееее...шампионО иде :D

Аз съм Angelman. Иначе много добро шоу.Мачовете бяха на много високо ниво и бяха истински hardcore и Камен рлзззззз :D .

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Аз съм ToXiC MeSS!

Най-накрая ще видим...Но лицето на ToXiC е с кожена маска!Какво?!?В ръцете си държи варел,на който пише:''Warning!Dangerous Chemicals!

Маркнах тотално на тоя момент! Аз съм малко като Кейн,бе! :lol: По-нататък може да си загубя маската! Ще е интересно! Ей, за кво го бия тоя The Pain?!?! И аз не знам даже! :lol: Иначе като цяло е пИрфектно. :) Много хардкор,което е яко. Само да не го зарежеш като стане интересно. Много е яко,когато си нямаш никаква идея къв си,как изглеждаш. Аз имах другo на ум,но това е още по-хубаво! :good: Да видим към коя титла "ще се запътя". :)

Edited by krapolax

Много благодаря на всички за коментарите :) .Следващият Capital Punishment ще бъде този четвъртък,веднага след него ''Chambered''(тоест-Петък).И да,наистина прекалих със no sell-а на силните хватки,ще гледам да избягвам нататък :) .

0504wwechamber2xz4.jpg

The Chamber Awaits...

Bizkit VS True VS Socki VS ''?'' VS ''?'' VS ''?''

Find out who will be the rest of the contenders...On Capital Punishment

ECW-Bg NEWS:

-------Кечистът Ledg официално подписа с ECW-Bg.Знае се,че той се е бил доста време в отбор със Socki и дори са били еднократни шампиони по двойки.

-------ECW-Bg подписва с огромна звезда на hardcore кечът!!!Очаква се кечисът да направи дебютът си още на следващият Capital Punishment.

-------На идващият Capital Punishment ще има Revenge мач между Mikey ''Linkin'' LP и приятелят на Socki-Ledg.

Уж вчера трябваше да е шоуто,а днеска ППВ,а то все още ниедно от двете няма!

И така,по някой път може би ще закъснявам със шоутата,друг път ще подранявам-но с моята програма е просто НЕВЪЗМОЖНО да си разделя времето разумно.

;)

Когато има време тогава.

• 2 weeks later...

Доста се забавиха шоутата и ако нямаш време, поне пиши ще ги пишеи ли или ги заряза вече!

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

• 2 weeks later...

Моля ви кажете ми,че дневникът не е умрял. Моля вии... :wavecry:

Edited by krapolax

• 2 weeks later...

It's Capital Punishment Time!!!Мощни фойерверки оглавяват началото на второто по ред шоу на ECW-Bg!Тази вечер много неща ще станат ясни.А именно:Кои ще са последните трима души,които ще се борят за Hardcore титлата в ''Elimination Chamber'' мача на ''Chambered'';Как ще протече дебютът на Ledg,приятелят на Socki,който миналата седмица му помогна да намери място в EC-а;и последно,но не по значение-името на огромната звезда,подписала с ECW-Bg!Всичко това...и много още след малко!Започваме!

Capital Punishment 27.02.08

---------------------------------------------

Камен Петров:"Мамка му,къде ми е проклетият телефон...Кълна се,че беше на масата преди малко!''

Джоуи Стайлс:''Камене...ъъъ...трябва да коментираме!''

Камен Петров:''Да,разбира се,Стайлс!Това е нашата работа!Но само да си намеря телефона,да му...''

Джоуи Стайлс:''Камене...В ЕФИР СМЕ!''

Камен Петров:''Оуу!...Добър вечер,драги зрители!Тук сме за от началото на второто шоу на ECW-Bg!Тази вечер ще разберем останалите претенденти за ECW-Bg Hardcore титлата!Очаква ни и дебютът на звезда,която цитирам ''е световноизвестен кечист,прочул се в много федераций и многократен световен шампион''.Можем само да се чудим и да предполагаме!Аз съм човекът с малката заплата и големият талант,до мен е един от най-неориентираните коментатори,които съм срещал-Джоуи Стайлс!''

Джоуи Стайлс:''Мнооого благодаря,господин ''Забравих си телефона''...''

Камен Петров:''Мамка му,не ми напомняй!''

Джоуи Стайлс:''За жалост коментаторът до мен не е друг,но както и да е.Както ''Забравих си телефона'' вече ви каза,ни очаква една незабравима вечер!Днес ще видим първият списък на влизащите в EC-a на ''Chambered''!Но преди квалификационните мачове-време е да видим Revenge мача между новопристигналият Ledg и любимецът на феновете Mikey LP!''

Камен Петров:''Не знам какво толкова иска този Mikey!Тук сме ECW-нормално е да те прецакват от време на време!Като мен...''

Джоуи Стайлс:''Ти за някой друг освен теб можеш ли изобщо да говориш?''

Камен Петров:''Трудно е когато си Камен Петров!''

---------Ledg VS Mikey ''Linkin'' LP---------

Revenge Match

Ledg излиза на ринга,освиркван от феновете.Той носи метален бокс в дясната си ръка.Днес ще видим колко струва наистина!Следва го музиката на Mikey LP,който направо тича по рампата и се качва на ринга.Гонгът бие!Show time!''Linkin'' бясно се нахвръля на приятелят на Socki,като го обсипва с юмруци.Но въпреки това Ledg показва завидна пъргавост,отблъсквайки атаките му.Но Mikey LP просто не се изморява и атакува отново и отново.След минута Ledg се възползва от пропуснат саблен удар на ''Linkin'' и му забива юмрук с бокса в ръка!Това спира устремът на Mikey...Ledg обаче бързо минава в контра-атака и започва да обработва черепа на противника си с бокса!Феновете освиркват,но си личи кой е бил в отбор със Socki.Ledg натиква ''Linkin'' в един ъгъл и се засилва срещу него за падащ лист...Но Mikey LP се отмества и Ledg се нанизва между краката право в сглобката!Оууу!Това обръща везните!Mikey изтръгва бокса от ръката на Ledg и го слага на левият му юмрук!Следват няколко брутални удара в лицето на Ledg и то бързо се покрива с кръв.Mikey LP слиза извън ринга и намира под него бухалка.Той я взима в ръка и отново се връща!Ledg е станал на колене,но бързо е съборен отново с удар в гърба от Mikey LP!Той просто е бесен,че Socki и Ledg така брутално изтръгнаха победата му на миналото шоу.Mikey прави опит за туш...1...2...Ledg успява да се повдигне!Mikey LP нанася още няколко удара с бухалката и изправя Ledg!Dragon Supleks!Това вече ще е краят...1...2...и точно преди третото отброяване Ledg поставя крака си на въжетата!!!''Linkin'' вече се ядосва и отново слиза извън ринга...До коментаторската маса намира метален стол и го качва.Отново изправя Ledg и се опитва да го нагласи за финишъра си Paper Cut(Tombstone) върху металният стол!!!В последният момент Ledg се отскубва и забива мощен ъперкът в лицето на ''Linkin''!След това той се засилва за Clothesline From Hell...И поваля Mikey!Опит за туш-1...2...''Linkin'' се повдига!Ledg вдига бухалката...Засилва се...Но Mikey LP този път се навежда и го изритва в корема!Уоу...!!!Mikey LP отново го наглася за Paper Cut върху стола...И даааа!!!Феновете избухват в скандирания ''Kill him,Mikey!''!Mikey заби своят Tombstone върху металният стол..Опит за туш-1..2...и 3!Победа за Mikey LP!След мача Mikey LP изчаква Ledg да се изправи и повтаря Paper Cut-а си!Ето отоговорът на Mikey за миналото шоу!

Mikey LP:''Socki...Искам само да знаеш,че ти си следващият!И ако при честен мач,без да бягаш и да се криеш си добър точно толкова,колкото разбитото ти приятелче тук...Мога да ти кажа сам да се предадеш!Защото ще те намеря...и тогава ЩЕ ТЕ РАЗДРОБЯ НА ЧАСТИ!Ще си платиш,разбери го!''.Феновете избухват в аплодисменти.Но в следващият момент музиката на Socki се пуска и той излиза на рампата с микрофон в ръка,ухилен до уши.

Socki:''Mikey,Mikey,Mikey...Виждам,че явно не умееш да губиш!Което е жалко...Ти си жалък,разбери ГО!Аз...Аз съм просто следващото стъпало на Hardcore еволюцията!Но понеже ми е жал за теб...Знаеш ли какво?Когато взема Hardcore титлата...А аз ще я ВЗЕМА!Ти обещавам че...евентуално,може би,ще си помисля дали да не разсъждавам над това да ти дам тайтъл шот!Обещавам,че ще го направя!''

Mikey LP:''Ахам...А знаеш ли какво обещавам аз?Че ще те смажа!Ще те смажа при първата възможност,която ми се отдаде!Ще те смажа,ще те направя на нищо!Ще те УБИЯ!!!Ти направи най-голямата си грешка още първият си ден!Което не е чак толкова зле...Ако не бях аз!С мен не можеш да си бъзикаш,Socki!Защото аз правя три неща най-добре:Хващам,бия,убивам!''

Socki:''Ясноо...!Ще се напикая от страх!Не,сериозно ли мислиш,че се страхувам от някакво си пишлеме,било се единствено срещу брат си на леглото в детската стая!Нем...А освен това не си и от най-умните!Защото ние хубаво си говорехме,но ти пропусна нещо...''

Mikey LP:''Осветли ме!Какво е то?''

Socki:''Виж зад теб!''

Mikey се обръща и там го чака изправилият се Ledg със бухалка в ръка!Следва невероятен удар в лицето на ''Linkin''!Socki се качва на ринга освиркван от феновете и двамата,заедно с приятелят си започват побой над беззащиятният Mikey LP!Но пребиването е прекъснато от председателят на шоуто Frantic.Той стъпва на рампата с микрфон в ръка.

Frantic:''Спрете!Спрете това...НЕЩО точно сега!Знаеш ли,Socki-тук си от една седмица и вече ми писва от теб!При Ledg е дори по-зле!Във федерацията е от няколко дена и също ми писва от него!Та...какво трябва да направи един мениджър на шоу в такива ситуаций?А,какво?..Да ви остави да се качвате на главата му,да ви уволни?Не не мисля...Защото аз няма да направя нито едното...нито другото!Socki-ти вече сам се уреди в Elimination Chamber-а!Но мислил ли си...доколко добре е това?Там няма да има Ledg,там ще бъдеш заключен със петима други кечисти,които ще те убият!Ще се убият взаймно!Защото накрая ще оцелее само един!Един,който ще бъде и Hardcore шампионът!Но дали това ще си ти?А Ledg...Ledg-ти също ще участваш в мач на ''Chambered''!И то за титла...За нашата европейска титла!''.Ledg се усмихва.''Но лошата новина за теб е,че човекът който преди малко те тушира ще бъде един от твоите трима опоненти!Точно така-ще има Fatal 4 Way мач за определяне на европейският шампион!Ще има и 2 On 2 мач за определяне на шампионите по двойки!Но останалите двамата от 4 Way мача ще се разберат в края на вечерта...Както и двата отбора!А вие двамата по-добре се изнасяйте от ринга преди да съм си променил решението и да не уволня и двама ви!''

Камен Петров:''Дам...Определено нещата на турнира се очертават,като повече от интересни!Ще ми е любопитно да разбера кои ли ще са останалите участници във 4 Way European Championship мача!''

Джоуи Стайлс:''Които и да са,определено ще искат доста тази титла!Така,че лично аз нямам съмнения относно качестовото.А срга-време е да преминем към квалификацийте!!!Кои ще са другите трима,влизащи в Elimination Chamber-а,които ще се борят за най-важната титла във ECW-Bg-ще разберем след малко!''

Камен Петров:''Във Main Event-а ни тази вечер,във квалификационен мач се изправят двамата от най-напористите ни звезди.Lightfist срещу Toro и то във Barbered Wire Ropes Match!Това ще бъде невероятно!''

Джоуи Стайлс:''Този сблъсък обещава да е интересен.Трябва да отбележим,че всички противници за място в EC-a тази вечер вече се биха един срещу друг във Team War мача в миналото шоу!А сега без много приказки-да преминем към мача IBS-G срещу The Pain!''

Камен Петров:''Мамка му,още не мога да си намеря телефона!''

Бекстейдж.True се приближава до Bizkit.

True:''Хей,Bizkit!''

Bizkit:''Какво искаш?''

True:''Защо трябва да искам нещо?Дойдох да...''

Bizkit:''Да пойскаш нещо!Човек като теб може да прави единствено това!...Казвай!''

True:'Слушай...Знаеш,че и двамата ще участваме в този Elimination Chamber след ден!Знаеш,че нямаме особени шансове...''

Bizkit:''Ти ме слушай,ако си дошъл тук да ми се мазниш-няма да стане!''

True:''Просто трябва да обединим сили докато не елиминираме всички и тогава по-добрият от нас двамата ще спечели!Е...?''

Bizkit:''Е...?''

True:''Какво ще кажеш?''

Bizkit:''Какво ще кажа ли?Знам за репутацията ти...TRUE!Знам,че обичаш да прецакваш!Знам,че обичаш да лъжеш!Знам,че обичаш да мамиш!Според теб,бих ли искал да съм в отбор с човек,като теб!Отговорът ми е-НЕ!''

''The Phenomenal'' тръгва по коридора,докато True го гледа мръсно.

True:''Шибаняк...Ще види той!''

---------IBS-G VS The Pain---------

''И на ринга излиза-противникът му,Theeee Paaain!''.The Pain е много стабилно освиркван от феновете в ECW Zone-а.Той се качва с усмивка на лице на ринга.IBS-G е един от любимиците на публиката,но и един от най-талантливите кечисти тук!Определено на The Pain ще му е трудно да го преодолее...Гонгът бие!Време е!Кой ще е четвъртият?Двамата започват мача предпазливо,без да бързат особено.След половинминутна борба,IBS-G взима превез със няколко добре изпълнение ъперкъта.IBS продължава с няколко armlock-а,които не задържа дълго.След това прилага и neckbraker!Какво начало за IBS-G!Опит за туш-...The Pain се повдига!IBS-G се готви за повторен neckbraker,когато The Pain се измъква и го изртива в гръбнака!Следват няколко юмрука и ритника.IBS-G беше доста неприятно изненадан!Pain слиза извън ринга и веднага започва да търси оръжия!Сега нещата ще загрубеят...The Pain взима кофа за боклук и пътен знак и ги качва на ринга.The Pain се готви да тръшне IBS-G върху кофата!....Но получава ритник в корема!!!IBS се превърта и веднага вдига пътният знак!!!Удар в главата на The Pain!!!След това IBS-G взима капакът на кофата и....оууу!!!IBS-G удря The Pain едновременно и със знака,и със капакът!IBS-G слиза на свой ред извън ринга и започва да се рови под него.От там изважда чук,тръба,маса,метален стол и стълба!IBS успява да качи почти всички оръжия на ринга,но пък не му достига време за стълбата!А The Pain се е възстановил...и опитва падащ лист право към IBS-G!!!В последният момент IBS слага стълбата пред себе си и The Pain се размазва!!!Oh My God!!!!Следва опит за туш-1..2...в последният момент The Pain се повдига!IBS се изправя и започва да наглася масата...Явно и тя ще влезе в употреба!IBS разпъва масата,но когато се обръща Pain се опира на въжетата и е почти станал...IBS-G взима чукът и се готви да повали отново противника си,но The Pain се навежда и прилага светкавичен spear!Pain решава да се възползва от моментната си преднина и вдига металната тръба!Аууу....Страховит удар в черепа на IBS-G!!!!!!Опит за туш-1...2...и IBS слага крака си на въжетата!The Pain се ядосва и нанася още няколко удара с тръбатa!Pain слиза извън ринга,където намира доста голямо количество бодлива тел!Pain се качва на ринга и...О,Господи!Той започва да увива целият IBS-G във тази тел!Господи...IBS опитва да се съпротивлява,но The Pain го спира със няколко ъперкъта!!!Увиванието продължава....Накрая IBS се оказва почти целият увит във тел!The Pain усеща,че ще контролира мача и запчова да бие IBS с металният стол!Опит за туш-как,по-дяволите,ще се повдигне IBS-G!...Но...Изглежда и The Pain няма как да го тушира,тъй като почти целият IBS е увит в бодлива тел!!!Само главата и краката от колената надолу са му свободни!!!Уау...Каква ситуация!The Pain все пак намира изход и заключва противника си във Figure 4 Leg Block!!!Ето го изхода!!!IBS започва да се мята,като риба на сухо,но просто не може да се измъкне!IBS-G с последни сили започва да се дърпа до въжетата,в опит да се спаси!The Pain е заключил много силно Leg Block-а и почти не дава знак,че ще го пусне.Волята на IBS е огромна...Той е почти до въжетата!!!Още малко...И да!Все пак IBS-G се спасява,като се хваща за въжетата!The Pain се ядосва и изчаква няколко секунди,докато IBS-G се възстанови.След това изчака още,докато се изправи!Когато,най-после,IBS се изправя,той взима бухалката и се готви да удари IBS със нея...Но IBS се измъква с последни сили извън ринга!The Pain,убден че мачът е негов,слиза на свой ред и го последва.IBS едвам намира сили да се движи сред цялата омотана тел.Все пак той се добира до стълбата.The Pain се засилва към него с бухалката...Но IBS с адски мъки повдига стълбата и удря Pain право в главата!!!Това заболя!IBS се приближава към Pain,но доста бавно.Това дава време на коварният Pain да се качи на ринга,макар и още замаян!А телта се впива в тялото на IBs и просто изжецда силите му!Съдията започва отборяване,тъй като един от участниците е на ринга,а другият-не!Отборяването е до 15 секунди!IBS просто НЕ МОЖЕ!The Pain се облега на въжетата...Изгледа той откри своят лесен начин за победа!IBS обаче изправя стълбата...И какво?!?Той започва да се катери по нея!The Pain,който все още не е напълно възстановен го е загърбил и се усмихва самоуверено!IBS стига до върха.....!!!!Pain се обръща!!!И това е IBS-Sault право върху Pain от СТЪЛБАТА!HOLYY FICKIIIN' SHIIT!!!!!!!IBS-G е паднал точно върху противника си!Това е туш!1...2...и IBS-G печели мачът със адски,адски мъки!Той е четвъртият човек,който ще се бори за Hardcore титлата,и то след това което видяхме,с пълно право!The Pain не е на себе си от яд.IBS намира сили да се изправи на крака!Staff екипът идва и му помага да махне телта!Феновете са на крака и залата буквално се тресе от аплодисменти!!!Страхотен мач!IBS напуска по рампата със едвам-едвам вдигнати ръце!The Pain остава на ринга!Но...какво!??......

Това е музиката на ToXiC MeSS!Лицето на The Pain добива шокиран вид!ToXiC MeSS влиза на ринга със варелът си в ръце!Pain започва да ръкомаха...Няма спасение!ToXiC го повдига!!!Biohazard!!!!И отново върху варелът!Защо,по-дяволите,ToXic MeSS си е нарочил The Pain за жертва?!?И миналото шоу,а сега и това!Какво става тук?!?

Джоуи Стайлс:''Камене-стига си ходил из пулбиката да си търсиш скапаният си телефон!''

Камен Петров:''Скапан!?!?Изобщо не е скапан!А и видя ли хлапето на първият ред!Гледа подозрително!''

Джоуи Стайлс:''Гледа подозрително!?!Момчето е на най-много 6 години!''

Камен Петров:''Идеалното прикирите...Както и да е!''

Джоуи Стайлс:''Да-както и да е!Следващият мач е отново квалификацинонен и между стоящият вече на ринга ToXiC MeSS и Angelman!Angelman е един от най-добрите high flyer-и в кечът,сега ще видим колко струват уменията му срещу този...странен човек ToXiC MeSS!''

Камен Петров:''Та той едва ли е човек!Защо иначе ще бие талантлив кечист,като The Pain две седмици подред без видима причина!!!Да,миналото шоу имаше мач!Дори и да се абстрахираме от факта,че по време на този мач 90% той се би единствено с Pain,след мачът отново го преби!Сега пак...Не знам!По-добре да се насочим към мача на Angelman и този психопат!Дано Angelman го спре...Има всички заложби да го направи!''

Джоуи Стайлс:''Както кажеш...Към мача,дами и господа!''

Бекстейдж.Socki среща True.

True:''Socki човече,искам да знаеш,че ти се възхищавам!''

Socki:''Ахам...Автографите по-късно!Междудругото,как успя да минеш покрай охраната на залата?Или вече пускат феновете бекстейдж?''

True:''Какво?!?Неее...Аз съм True!Ще се бия в Elimination Chamber-а за Hardcore титлата!''

Socki:''Аааа...Искаш да кажеш за МОЯТА титла!''

True:''Както и да е...Слушай,ние сме една порода!Какво ще кажеш да комбинираме сили в Chamber-а и след,като разбием всички,тогав...''

Socki:'Слушай,шефе!Нямам време за такива неща!Аз се бия сам...и с маалко помощ от Ledg!Няма място за повече в екипажа!Съжалявам...''

Socki си тръгва.True остава да гледа умислено.

---------Angelman VS ToXiC MeSS---------

Angelman излиза на ринга.Той е доста освиркван от зрителите в ECW Zone-ата!Разбираемо е!Макар и известен с high fly уменията си,е популярен също и със склонноста си към използването на нечестни приоми!ToXiC MeSS го очаква с варелът си в ръка.Angelman се опитва да го гледа без да показва страха си!Едва ли е лено...Един от тези двамата ще е 5-ият,който ще влезе в констукцията на ''Chambered''!Но кой ли?Ето го и гонгът!ToXiC MeSS се нахвърля със варелът върху противникът си,но Angelman му прилага scissors kick!MeSS само изпуска барелът,но това не попречва на устрема му.ToXiC MeSS отново се хвърля в атака и Angelman отново му прилага scissors kick!Но това сякаш не пречи изобщо на MeSS,който опитва нова атака!Angelman този път го изритва с два поредни scissor kick-а и ToXiC MeSS най-накрая е на колене.Angelman се засилва от въжетата...падащ лист!!!Опит за туш-1...и ToXiC се повдига.MeSS тръгва да се изправя,но high flyer-ът му се нахвъря с бясни юмруци.ToXiC MeSS се накланя на една страна и успява да го тръшне!Каква сила!!!Феновете аплодират ToXiC MeSS...Който слиза извъ ринга и започва да си тъси оръжие.Накрая вади маса и бухалка с бодлива тел.Хвърля и двете оръжия на ринга,след което самият той се качва.Но на тепиха Angelman се е изправил...И Clothesline From Hell!!!!Но...Какво по...!?!ToXiC MeSS още е на крака...Angelman се засилва-втори Clothesline From Hell!!!!MeSS е още прав!Господи...Какво трябва за да се събори този...''човек''!!!Танк?!?Накрая Angelman се качва на третото въже...и задно салто върху ToXiC MeSS!Най-после MeSS е съборен на земята!Нов опит за туш-1...2...и ToXiC MeSS се повдига.Angelman започва да се изнервя и взима бухалката с бодлива тел.И започва да налага маскираният кечист със нея!След това Angelman с мноого мъки слага ToXiC MeSS върху масата....И се качва на глобката!Феновете освиркват!Angelman се приготвя...Но сякаш от нищото ToXiC MeSS се съвзема и се затичва срещу сглобката!!!!!!SPEAR!!!!!!!НЕВЕРОЯТНО!!!!Oh My Fuckin' God!!!!!!Spear от сглобката на въжетата!!!И двамата се размазаха някъде извън ринга!!!!Може би MeSS наистина е някакъв психопат,лунатик....Много малко хора действат така.Извън ринга,ToXiC MeSS се изправя пръв,като започва да млати противника си.ToXiC взима метален стол и слага главата на Angelman точно върху седалката му...И оууу!Това болеше!ToXiC MeSS затисна главата на high-flyer-ът със столът!Този човек определено е брутален!След това се приближава до коментаторската маса...Тамтой се готви да тръшне Angelman,но Angelman се отскубва в последният момент...И това е салто!!!!!Салот върху коментаторската маса!!!!!MeSS пада върху масата и тя се срутва!!!Какво меле само!!!Angelman едва се изправя в цялата каша и запчова да налага с юмруци ToXiC.След това взима гонгът....И го удря право в челюстта!!!Angelman събира силите си и успява да вкара ToXiC MeSS на ринга.Опит за туш-1...2...Но какво!?!Как е възмоно MeSS да се повдигне....!Angelman отнво вдига бухалаката,увита в болдива тел и се готви да удари ToXiC MeSS...Но той я хваща с двете си ръце!!!!!!Това вече е нечовешко!Angelman се изненадва и затяга захвата!Но MeSS просто не пуска бухалката.Angelman започва да го рита в корема.Но това не дава видим резултат!Накрая scissor kick-а на Angelman кара ToXiC да пусне бухалката!Angelman се засилва от въжетата за удар с бухалката...но ToXiC MeSS го посреща с big boot.MeSS взима металният стол и удря няколко пъти противника си с него.Следва опит за туш-1...2...и Angelman се повдига на косъм.MeSS надава особено злокобен крясък и тръшва Angelman още веднъж!!!Опит за туш-1...2...и НЕЕЕ!!!Angelman повдига дясното си рамо!ToXiC MeSS не иска да повярва и започва да беснее...Той вдига бухалката,увита с тел и се засилва от въжетата....Това ще бъде демоничен удар!!!Но в последният момент Angelman ибзутва съдията и реферът го отнася!!!Какъв обрат...Angelman опитва да излезе извън ринга,но ToXiC MeSS го хваща за единят крак...Angelman се завърта и го изритва със свободният си крак под пояса!!!Господи-ето за какво си говорим!След това high-flyer-ът се завърта още веднъж и следва нов удар,този път в главата!Angelman все пак слиза извън ринга и намира пътен знак ''стоп''.Той се качва на тепиха заедно с оръжието си и поставя знака върху поваленият ToXiC MeSS.След това Angelman се качва на сглобката...И това е flying leg drop право върху знака!!!Опит за туш-...Но Angelman усеща,че съдията е аут.Той мигновенно отива при него и започва да го свестява...Сякаш от никъде,залата избухва от аплодисменти!ToXiC MeSS изведнъж става на крака и застава точно зад Angelman...Който не усеща НИЩО!Съдията се свестява и Angelman се обръща...И изпада в шок!ToXiC го хваща за гърлото...Chokeslam върху разпъната маса!!!След това ToXiC MeSS слага единят си крак върху гърдите на Angelman-реферът започва броене...1....но явно е прекалено бавно....2....и Angelman си вдига едната ръка горе!!!!!Какво по-дяволите трябва за да бъде туширан!!!!???!!Това явно само изнервя MeSS,който го изправя и ''занася'' при варелът си....Това е Biohazard върху варелът!!!Отново MeSS слага кракът си върху Angelman!Броенето започва...1...2...И НАЙ-ПОСЛЕ 3!!!ToXiC MeSS отнася победата!Маскираният кечист вдига варелът си,празнувайки победата и след това бавно се оттегля от ринга!Каква победа само!Остава ни да разберем последният участник в Elimination Chamber мача-Toro или Lightfist!И то във Barbered Wire Ropes мач...Очаква ни истинско зрелище....След малко!!!

Бекстейдж.True влиза в някаква съблекалня,където намира възстановяващият се от мача си IBS-G.

True:''Ей,IBS!Как си днес?Даже има рима...Добър съм колкото за трима!''

IBS-G:''True,бро...Млъкни!Във Elimination Chamber-а достатъчно ще поработя над физиономията ти!''

True:''Ей,по-леко!Просто намирам общи приказки!''

IBS-G:''Бро...С теб ли да си приказвам?Т'ва ли искаш?''

True:''Слушай,IBS!Bizkit и Socki отказаха...''

IBS-G:''Не съм гей,бро!Sorry.''

True:''Не,мамка му!Отказаха да се обединим в Chamber-а!Но аз знам,че ти си по-умен от тях!Нали осъзнаваш,че сами ще ни е мнооого трудно!По-добре да ги омажем добре в екип,а след това да се разберем?Какво мислиш?Така аз ще ти помогна,и ти ще ми помогнеш!Аз съм дебютант,мамка му!''

IBS-G:''И за какво трябва да ми дреме на тръбата за теб?Не ми пука...Там ще стане мазало!Там всеки е срещу всеки!И точно т'ва е красотата!Щом не можеш да го разбереш затвори си устата!Ако не си п***а,а играч просто играй играта!Още ли искаш freestyle битки срещу мен?Дори и в такова състояние те водя бе,man!Помощ от мен няма да видиш никой ден!Така,че изчезни,затвори врата и после си бий главата в стената!''

True се смутява след този freestyle на IBS-G и излиза от съблекалнята му.

Джоуи Стайлс:''Станахме свидетели на невероятно напрегнат мач между ToXiC MeSS и Angelman!MeSS победи и така става петият квалифицрал се за Elimination Chamber мача!''

Камен Петрво:''Angelman заслужаваше победата повече!И мамка му,Джоуи,колко пъти ти казах да ми звъннеш на телефона!Може да е някъде тук!''

Джоуи Стайлс:''Стига с този проклет,**** ********* ******* **** ****** телефон!!!!Знаеш ли какво!?!?''

Камен Петров:''Виж...''

Джоуи Стайлс:''Не ми ''виж''-кай!!!!!Две седмици поред чувам само ''мрън,мрън,мрън''!!!Не мислиш ли,че МОЖЕ БИ на мен не ми е приятно!!!Имам невероятен Мain Event да гледам!ИМАМ НЕВЕРОЯТЕН ДЕБЮТ НА НЯКАКВА НЕВЕРОЯТНА ЗВЕЗДА ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА!!!!!!!!!!!!Така,че остави ме!!!''

Камен Петров:''Можеш да спреш да се преструваш на ядосан!''

Джоуи Стайлс:"Ама си го биваше,нали?''

Камен Петров:''Горе-долу...''

Capital Punishment MAIN EVENT

---------Lihtfist VS Toro---------

Elimination Chamber I Qualifiyng Barbered Wire Ropes Match

Toro излиза на ринга,сочейки с пръст Lightfist.Lightfist се смее самодоволно.Toro оглежда телените въжета преди да стъпи на ринга....Той застава лице в лице с противника си!Двама души,един брутален мач,едно празно място в Elimination Chamber-а!Да видим как ще се нагласят нещата!Гонгът дава началото на този мач!Toro опитва ритник в главата,но Fist се наавежда навреме.Toro не се отказва и опитва ъперкът,но Lightfist отново ибзягва атаката му.Явно Lightfist решава,че времето за атака е дошло и забива няколко chops на Toro.Toro отстъпва няколко крачки назад към въжетата.Lightfist се кани да го бутне,но Toro се извърта в последният момент и прилага суплекс на изненаданият Lightfist!След това втори суплекс!!И трети!!!Опит за туш-1...Lightfist се повдига!Да не забравяме,че колкото и коварен да е Lightfist,той е и толкова опитен,така че Toro определено трябва да внимава каво прави!Toro решава да притисне опонента си в chokehold,но Lightfist го хваща за ръцете навреме и го изритва в корема.След това Fist отново опитва да избута младият кечист към телените въжета!...Но в последният момент Toro го удря с няколко юмруква по дясната буза.Toro не изчаква повторна атака,а се нахвърля!Toro забива armbreaker,след което се опитва да превърти Lighfist към въжетата,но Fist се накланя в последният момент и удря Toro със Clothesline From Hell!И двамата яростно се опитват да избягват всякакъв контакт със въжетата.Напълно разбираемо...Toro не се отказва от атаките си и опитва ритник в главата!Право в целта!!!Toro веднага хваща Lightfist за главата и го ''носи'' към въжетата...Lightfist се завърта в последният момент и започва да млати Toro...Който обаче го хваща за дясното рамо!!!!И го премята!!!!!Lightfist пада право във телените въжета!!!!!!Каква сила!!!Toro набира скорост и....скок право върху Lightfist!!!Той направо заби Fist във въжетата!!!!!Опит за туш-1...2...И не!!!!Lightfist успява да се повдигне преди третото отброяване.Toro започва да трие лицето на Lightfist в телените въжета.Не искам да съм на мястото на Lightfist в момента.......Lightfist все пак успява да се освободи,макар и олюлявайки се сериозно.Fist трие кръвта от лицето си,но Toro се хвърля за spear!!Внимание...Lightfist се отмества в последния момент и Toro си забива лицето право в телта!!!!!MY GOD!!!!!!!!!!!Lightfist го отмества и прави опит за туш....1...2...и повдигане!!!Невероятно!Lightfist вдига Toro и се готви да го забие във въжетата,когато Toro се отскубва и прилага backbreaker!Но Lightfist става сравнително бързо.Toro се засилва и отново го поваля със два саблени удара.Пореден опит за туш-и Lightfist повдига рамото си.Toro се качва на една сглобка и се приготвя за скок...Lightfist се изправя на колене...Toro скачаааа!Fist обаче го парира светкавично със саблен удар във взъдуха!Какво изпълнение!!!Lightfist решава да не губи повече време и започва да опсипва противника си с бърза серия от юмруци.Опит за туш-1...2...И Toro се повдига на косъм.Lihtfist се изправя и изкчаква Toro да стане и го вдига на раменете си.След това Fist го понася към телените въжета....КЪДЕТО ГО ТРЪШВА ВЪРХУ ТЯХ!!!!BRUTAL!!!!!!Toro се килва настрани и пада някъде извън ринга.Lightfist се изправя и слиза извън ринга,където започва да млати Toro със всевъзможни оръжия от метален стол до полицейска палка!Toro е разбит!!!Fist взима бухалка....и това е невероятен удар в главата на противника му!!!Това направо раздроби черепа на Toro...!.Lightfist качва Toro на ринга,където го покрива за туш....1...2...и ГЛАВОЗАМАЙВАЩО!!!Toro едва повдигна рамото си преди третото си отбраяване!!!Lightfist не може да повярва,както и феновете,които скандират името на своят любимец-Toro!Fist само се усмихва и изправя Toro,като му дава известно време да се възстанови!Fist се приближава към него и се готви за Chokeslam,когато Toro го изритва в главата!Следва scissor kick!!!Опит за туш:1...2..и Lightfist се повдига на свой ред!Toro започва да трие лицето на противника си в телените въжета!Брутално!!!Колко ли време ще издържи на натиска Lightfist!!!Toro го пуска след известно време в мъки!Toro се готви за Diamond Cutter!!!И finisher-a е факт!!!!Победата на Toro е почти сигурна!Но...това е музиката на The Pain!Pain излиза,като се забелязва,че ребрата му са бинтовани...Въпреки това Toro се изправя и започва да му крещи.

The Pain:''Викай си,***** ***!И вие му се кефете ****** *****!!!Не ми дреме на ****!!!Важното е че...този...психопат...този.....тази личност ToXiC MeSS...Та мястото му е в лудницата,а какво прави Frantic?Дааа...той го постравя в...мачове!!!Та този като нищо може да ме убие след няколко дни,ако случайно му мине тази идея през тъмният,перверзен ум!Та...чудиш се какво общо има това с теб,Toro!Има МНОГО общо!Хора,като теб,които са любимци на феновете постоянно получават шанс за какви ли не мачове само защото няколко кретенчета са ги харесали и са решили да носят техни тениски!!!Писна ни,на НАС,истинските играчи!!!Време е за разплата!''

The Pain се насочва към ринга,като Toro се готви да го посрещне.Съдията тръгва да бута натрапника...Но из публиката се задава Angelman!...Dropkick!!!След това Angelman претъркулва Fist върху Toro...Съдията се обръща!1...2...и не МАМКА МУ!!!Lightfist печели,но дори не е в съзнание да отпразнува победата си!Той е последният,влизащ в Elimination Chamber-а...Toro и The Pain се качват на ринга и започват да налагат Toro със ритници!Той е прибиван буквално като куче...Мноого подли личности.В следващият момент обаче непозната музика ги спира.Дали това е огромната нова звезда...?Изведнъж на рампата се показва Beluah!Феновете са доста озадачени,както и самите Angelman и The Pain.

Beluah:''Добър вечер на всички!Тук съм...по молба на моят клиент,чийто дебют предстой.Той иска да ви съобщя да престанете с този побой...В противен случай...Е,не искате да знаете какво ще стане в противен случай!Така,че просто си слезте от ринга най-кротко и спокойно и се оттеглете!Всичко ще бъде забравено.''

The Pain:'Хахахахахах....Няма да се оставя на някаква си женска да ми нарежда!Забрави,скъпа!''

Двамата продължават да ритат разбитият Toro.

Beluah:''Щом така искате...Сега,съм принудена да ви представя моят клиент!Той е легенда в hardcore средите,бил се е къде ли не и срещу кого ли не!Бил е световен шампион,но това далеч не е единствената титла,която е завоювал!...Дами и господа....Предаставям ви....легендата на Hardcore кеча-...Tommyyyy Dreaaameer!''

В залата сякаш избухва бомба.Tommy си проправя път сред публиката,която явно го обожава.Dreamer слиза на ринга със бухалква,увита в тел и започва да налага The Pain и Angelman.Двамата са меко казано шокирани и бързо слизат от ринга и веднага започват да псуват Toro и Tommy Dreamer.Tommy помага на Toro да се изправи.

Музиката на Frantic се пуска.Мениджърът на шоуто излиза на рампата с микрофон в ръка.

Frantic:''Така...явно за пореден път имаме разправий!Честно казано,взе да ми писва много сериозно!Но...все пак обещах,че ще разкрия останалите двама участници във European Championship мач-а.Е...няма проблем.Останалите двама,които ще се борят за европейската титла на Chambered са....отпадналите от миналата седмица-Dunata и Тео-G!!!*Феновете ръкопляскат*...Също така,на Chambered ще имаме и Tables мач между две нови звезди,които ще се разкрият на самият турнир...А сега...стигаме до вас четримата!Изглежда не мога да ви намеря никое друго място...а си имаме и две свободни отборни титли!Просто е...На Chambered ще направим следното:отбороът на The Pain и Angelman ще се изправи срещу отбора на Toro и Tommy Dreamer за Tag Team титлите...във TLC мач!!!*Феновете избухват*.''

The Pain и Angelman гледат уплашено и псуват всички,включително и Frantic.Toro и Tommy Dreamer гледат двамата си бъдещи противници внимателно.

Камен Петров:''Е,аз продлъжавам да съм без телефон,но си имаме страхотен турнир,които ни очаква!Очаквайте ни само след няколко дена...на Chambered!''

Джоуи Стайлс:''Точно така!А сега-благодаря ви,че бяхте с нас тази вечер!''

Е,отново съм на линия :D .Държа да се извиня заради дългото ми отсъствие(две-три седмици),но имах някакви странни проблеми с новият форум и сега много се радвам,че отново мога да се присъединя към вас.Колкото до Chambered,да,ще има турнир и знам че някак трябва да наваксам загубеното,но ще видим :) .

...ЕвалЯтата за завръщането..ще имаме War с тебе :P...

Браво за този comeback..този раздел определено има нужда от голямо освежаване.. :)

Радвам се, че дневника продължава. Хареса ми и това шоу. Мачовете бяха отново на добро ниво. Образа ми също се развива добре. Очаквам следващото шоу + турнира с нетърпение. :)

635682_orig.jpg

...ЕвалЯтата за завръщането..ще имаме War с тебе :P...

Браво за този comeback..този раздел определено има нужда от голямо освежаване.. :)

Мдаа, вие двамата сте надеждата на раздела :)...

По темата - мислех, че няма да го пишеш повече... но много се радвам, че ще го правиш. Явно ще се бия за European... няма лошо :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Браво,бе,Frantic! Страхотно се получи! Къв съм психопат,а?!?!?!? :P Иначе дневнка е страшен и е перфектно попълнение към замрелия раздел.