neshev Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 В момента по Диема 2 дават галавечерта, а самият мач е от 21:20 по Диема+. Quote Link to comment
Jericho Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Евалата! :good: Валуев ми е любимия боксьор, така че няма изпускане! :D Quote Link to comment
gboy Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ами явно контузията на Сергей се оказа доста по-голяма отколкото я изкарваха в началото. По принцип не гледам бокс, ма тоя път реших да го изгледам тоя мач. Лишен от зясната си ръка, а както разбрах и това му е било силното оръжие Лячков просто играеше роля на боксова круша. Вкарваше по някое ляво кроше и до там, а Гиганта с левия си прав го разби. Просто контузията прецака мача. Преди това имаше някакъв арменец Каро нещосими ... той ми направи доста добро впечатление, някаква европейска титла спечели. Quote Link to comment
Jericho Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ами явно контузията на Сергей се оказа доста по-голяма отколкото я изкарваха в началото. По принцип не гледам бокс, ма тоя път реших да го изгледам тоя мач. Лишен от зясната си ръка, а както разбрах и това му е било силното оръжие Лячков просто играеше роля на боксова круша. Вкарваше по някое ляво кроше и до там, а Гиганта с левия си прав го разби. Просто контузията прецака мача. Преди това имаше някакъв арменец Каро нещосими ... той ми направи доста добро впечатление, някаква европейска титла спечели. Каро Мурат . И брат му също много добре се справи . Петър Лесов > J.R. :D Quote Link to comment
neshev Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Liakhovic беше жалък. Valuev тренираше 2-1 12 рунда. Чакаме истинския мач. Quote Link to comment
Kalata Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Валуев можеше да го нокаутира, но предпочете сигурността. Следващият му мач се очаква с нетърпение. :beer2: Quote Link to comment
Recommended Posts