nWoHulkster Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Темата я видях в един чужд форум . Имате ли си любими моменти в кеча, които са ви такива единствено заради реакцията на публиката или иначе казано имате ли си любими реакции на публиката? ЕДИТ - Този пост ще трябва да си го пренапиша с по-актуална информация някой ден :) Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Аз се сещам за реакцията на публиката,когато Брет Харт спечели титлата от Гробаря на Съмърслам 1997.Веднага след това към ринга полетяха какви ли не предмети:кутийки от кола,бира,чашки,храни,пуканки,даже и домати май имаше,а Брет ликуваше с титлата :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
HEIDENREICH Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Гласувам за реакцията на публиката тази година на Рау в Торонто на мача Крис Беноа-Крис Джерико "LET,S GO CHRIS!" Също така на мача Брок-Голдбърг"This match sucks" Много се радвах когато се появяваше Гробаря и започваше "Graveyard Simphony" как публиката щракаше със запалки като на концерт. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ето това се казва тема.Аз и друг път съм споменавал,че едно от нещата,които най-много харесвам и от които най-много се интересувам в кеча е реакцията на публиката. Няма да правя класация просто ще ги изброя. Наитина излизането на The Sandman и реакцията на публиката е нещо невероятно.Когато зазвучи Enter Sandman на Metallica и The Sandman излезe и публиката:"Exit light,Enter night..." - просто уникално. Друг любим момент ми е реакцията на публиката когато на мача Hulk Hogan vs Vince Mcmahon от WrestleMania 19 излизе Rowdy Piper.Тогава в продължение на 2 минути публиката изпадна в делириум,аз също. Разбира се имам любим момент и с Енгъл,а това е когато спечели титлата у дома си в Питсбърг срещу Остин на Unforgiven 2001 и публиката цял мач не спря да вика"Енгъл,Енгъл". Не мога да подмина The Undertaker и по-специално когато на WrestleMania 20 Kane вече беше излязал на ринга и тогава хората с огньовете се появиха точно както преди 6 години,лампите се загасиха и се чу едно "Ooo,Yesss" с писклив глас. Разбира се това беше гласът на Paul Bearer и публиката го прие много добре,а след като се появи и Taker просто полудя. Харесвам и винаги когато публиката започне да вика за heel-а.Тогава се кефя много сериозно. Не споменах някои завръщания на големи звезди след контузии или отсъствия,тогава публиката винаги ги приема добре,но мисля че това си е нормално затова не съм казал няколко такива моменти. Ами общо взето е това. :) Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Това наистина е труден въпрос. Аз по принцип не обръщам кой знае какво внимание на това. Още не съм свикнал да следя нещата, от които се интересуват кеч специалистите 8) Иначе много ме кефи реакцията на публиката, когато Скалата се появява за главния мач на Летния Сблъсък 2001 и след това, когато печели титлата. Тука съм я забелязал, защото тоя мач съм го гледал доста пъти и всеки път тези овации ме карат да изтръпвам. Направо можеш да полудееш, когато видиш как 20 000 души се изправят като един, за да приветстват Великия. Друга реакция, която ми е направила впечатление е тази на КечМания 20, когато Беноа печели титлата. Просто и това съм го гледал много пъти, защото за мен това е един много драматичен момент - Беноа и Гереро се прегръщат на средата на ринга и двамата държийки своите световни титли. Велико! Реакцията на феновете при мача на Крис Даниелс срещу Кевин Стийн в EWR. По-активна публика едва ли ще намерите някъде в кеча от колкото беше публиката в този мач. И тая реакция си я бива, въпреки че на мен горните две са ми по любими. Тея не знам как не ги заболяха гърлата да крещят. През цялото време скандираха "Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel". Никога преди това не бях виждал публика да подкрепя толкова равностойно и двамата участника в един мач. Quote Link to comment
Unforgiven Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Спомням си търна на Хоган в хийл. Беше наистина шок как "предаде" WCW и се присъедини към Скот Хол и Кевин Наш за да сформират nWo. Публиката засипа целия ринг с кутии от бира и други боклуци :) Quote Link to comment
queo_Lita Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ами мн са, но тези, които ми идват на главата са: Братята Харди срещу ... (не си спомням кой). На мача Лита беше около ринга и всички крещяха името й почти през целия мач. Кеч Мания 17 TLC 2 - Лита получава най-голямата овация в мача, когато се намесва. Всички викаха за нея докато не я изкараха от играта с едно 3D. Лита и Острието от RAW след като прецакаха Кейн. Всички викаха: Slut, Whore, You screw Matt, You screw Kane на поразия Ентранса на Лита от 06.12.04. Реакцията беше върха! Quote "... But It's Not Like If You Don't Know You're Dreaming It's Just That It's Aways Sometime That Time When It Just Feels Right I Don't Know What It Is But it Just Feels Right ..." [img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img] Link to comment
The Rock Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Сформирането на NWO,мача на Bash on the beach(или нещо такова беше)кадето Неш,Хол и Хоган бяха засипани с боклуци. Quote Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер. [img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img] Link to comment
ReplikoN Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Аз помня най якото завращане на скалата след като бе пометен от остин и хелмсли след ке4маня 20 .... ипослееее...егати завра6тането егати иреакцята. Quote = Link to comment
COLEMAN Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Може би най-вълнуващият за мен момент беше на Wrestlemania 18 когато в залата влезе Hulk Hogan който се водеше за Heel тогава и отрицателно време се превърна в най-аплодирания човек на шоуто. Няма да забравя изражението на The Rock когато видя на къде отиват нещата. Разбира се и реакцията на публиката срещу Shawn Michaels като цяло е едно от нещата които обичам да слушам. Днес много ми е интересна реакцията на публиката когато на Survivor Series 1990 дебютира The Undertaker......а публиката беше онемяла..не се чуваха никакви гласове ...побиващиa тръпки обстановка подсилена от музиката на Undertaker. Интересното е че тогава публиката и представа си няма до къде ще стигне този човек и че след 15 години отнво ще се подвизава по върховете макар и не като шампион а това е постижение. Quote Link to comment
Radox Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Най-силната овация, която лично аз съм чувал, е когато Хоган излезе НАПЪЛНО неочаквано да помогне на Юджийн срещу Хасан и Дайвари на КечМания 21. Други яки реакции са класиките "What?!" "You suck!" :D Quote Link to comment
Unforgiven Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Спомних си за нещо, което не съм гледал, но съм чел някъде: Докато Пол Лондон е бил в ROH, публиката на всеки негов мач е скандирала "Please don't die, please don't die" заради рискованите му акробатични номера. За мен лично това е едно признание за възможностите на кечиста. Cool :) Quote Link to comment
Diamond_Dog Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Определено публиката на мача на Скалата и Хоган на WM18 като цяло.Просто тогава наистина тя беше невероятна.Аз пред екрана настръхнах а пък смятайте да бяхте в залата Quote Link to comment
30secondstomars Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Когато Стефани се появи на арената и хората започват да скандират "SLUT"! Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Team_Xtreme Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Виждам че темата е застаряла и да я освежа с един коментар: Ами беше един RAW когато Vince Mc. говореше срещу Остин и скандиранията бяхя такива: Vince:And you know what i think? WHAT? Vince:I think.. WHAT? Vince:Shut your mouth!!! WHAT!!! Stop with that "WHAT!! WHAT!!! И тогава излезе Остин и той почна да скандира WHAT?Много се кефех и аз със публиката крещя WHAT?WHAT?WHAT? Quote [img]http://i.data.bg/07/07/25/476304_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/08/452917_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/25/476307_orig.jpg[/img] Link to comment
Big Evil Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 имаше подобна тема с РОР-ове, но все пак моята любима реакция още си остава РОР-а на Джо с/у Кобаши Тоя миг ехти в историята, дума да няма... Quote [img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img] [color="#990000"]HAIL SABIN[/color] Link to comment
Recommended Posts