Jump to content

Любими реакции на публиката?


nWoHulkster

Recommended Posts

Темата я видях в един чужд форум :). Имате ли си любими моменти в кеча, които са ви такива единствено заради реакцията на публиката или иначе казано имате ли си любими реакции на публиката?

ЕДИТ - Този пост ще трябва да си го пренапиша с по-актуална информация някой ден :)

Link to comment

Аз се сещам за реакцията на публиката,когато Брет Харт спечели титлата от Гробаря на Съмърслам 1997.Веднага след това към ринга полетяха какви ли не предмети:кутийки от кола,бира,чашки,храни,пуканки,даже и домати май имаше,а Брет ликуваше с титлата :)

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Гласувам за реакцията на публиката тази година на Рау в Торонто на мача Крис Беноа-Крис Джерико "LET,S GO CHRIS!" :)

Също така на мача Брок-Голдбърг"This match sucks"

Много се радвах когато се появяваше Гробаря и започваше "Graveyard Simphony" как публиката щракаше със запалки като на концерт.

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Ето това се казва тема.Аз и друг път съм споменавал,че едно от нещата,които най-много харесвам и от които най-много се интересувам в кеча е реакцията на публиката.

Няма да правя класация просто ще ги изброя.

Наитина излизането на The Sandman и реакцията на публиката е нещо невероятно.Когато зазвучи Enter Sandman на Metallica и The Sandman излезe и публиката:"Exit light,Enter night..." - просто уникално.

Друг любим момент ми е реакцията на публиката когато на мача Hulk Hogan vs Vince Mcmahon от WrestleMania 19 излизе Rowdy Piper.Тогава в продължение на 2 минути публиката изпадна в делириум,аз също.

Разбира се имам любим момент и с Енгъл,а това е когато спечели титлата у дома си в Питсбърг срещу Остин на Unforgiven 2001 и публиката цял мач не спря да вика"Енгъл,Енгъл".

Не мога да подмина The Undertaker и по-специално когато на WrestleMania 20 Kane вече беше излязал на ринга и тогава хората с огньовете се появиха точно както преди 6 години,лампите се загасиха и се чу едно "Ooo,Yesss" с писклив глас. :D Разбира се това беше гласът на Paul Bearer и публиката го прие много добре,а след като се появи и Taker просто полудя.

Харесвам и винаги когато публиката започне да вика за heel-а.Тогава се кефя много сериозно.

Не споменах някои завръщания на големи звезди след контузии или отсъствия,тогава публиката винаги ги приема добре,но мисля че това си е нормално затова не съм казал няколко такива моменти.

Ами общо взето е това. :)

               

Link to comment

Това наистина е труден въпрос. Аз по принцип не обръщам кой знае какво внимание на това. Още не съм свикнал да следя нещата, от които се интересуват кеч специалистите 8) Иначе много ме кефи реакцията на публиката, когато Скалата се появява за главния мач на Летния Сблъсък 2001 и след това, когато печели титлата. Тука съм я забелязал, защото тоя мач съм го гледал доста пъти и всеки път тези овации ме карат да изтръпвам. Направо можеш да полудееш, когато видиш как 20 000 души се изправят като един, за да приветстват Великия.

Друга реакция, която ми е направила впечатление е тази на КечМания 20, когато Беноа печели титлата. Просто и това съм го гледал много пъти, защото за мен това е един много драматичен момент - Беноа и Гереро се прегръщат на средата на ринга и двамата държийки своите световни титли. Велико!

Реакцията на феновете при мача на Крис Даниелс срещу Кевин Стийн в EWR. По-активна публика едва ли ще намерите някъде в кеча от колкото беше публиката в този мач.

И тая реакция си я бива, въпреки че на мен горните две са ми по любими. Тея не знам как не ги заболяха гърлата да крещят. През цялото време скандираха "Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel, Mr. Wrestling, Fallen Angel". Никога преди това не бях виждал публика да подкрепя толкова равностойно и двамата участника в един мач.

Posted Image

Link to comment

Спомням си търна на Хоган в хийл. Беше наистина шок как "предаде" WCW и се присъедини към Скот Хол и Кевин Наш за да сформират nWo. Публиката засипа целия ринг с кутии от бира и други боклуци :)

Link to comment

Ами мн са, но тези, които ми идват на главата са:

Братята Харди срещу ... (не си спомням кой). На мача Лита беше около ринга и всички крещяха името й почти през целия мач.

Кеч Мания 17 TLC 2 - Лита получава най-голямата овация в мача, когато се намесва. Всички викаха за нея докато не я изкараха от играта с едно 3D.

Лита и Острието от RAW след като прецакаха Кейн. Всички викаха: Slut, Whore, You screw Matt, You screw Kane на поразия ;)

Ентранса на Лита от 06.12.04. Реакцията беше върха!

"... But It's Not Like
If You Don't Know
You're Dreaming
It's Just That
It's Aways Sometime
That Time When
It Just Feels Right
I Don't Know What It Is
But it Just Feels Right ..."
[img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img]

Link to comment

Сформирането на NWO,мача на Bash on the beach(или нещо такова беше)кадето Неш,Хол и Хоган бяха засипани с боклуци.

Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img]

Link to comment

Аз помня най якото завращане на скалата след като бе пометен от остин и хелмсли след ке4маня 20 .... ипослееее...егати завра6тането егати иреакцята.

=cdf388642802f81f.jpg

Link to comment

Може би най-вълнуващият за мен момент беше на Wrestlemania 18 когато в залата влезе Hulk Hogan който се водеше за Heel тогава и отрицателно време се превърна в най-аплодирания човек на шоуто. Няма да забравя изражението на The Rock когато видя на къде отиват нещата.

Разбира се и реакцията на публиката срещу Shawn Michaels като цяло е едно от нещата които обичам да слушам.

Днес много ми е интересна реакцията на публиката когато на Survivor Series 1990 дебютира The Undertaker......а публиката беше онемяла..не се чуваха никакви гласове ...побиващиa тръпки обстановка подсилена от музиката на Undertaker. Интересното е че тогава публиката и представа си няма до къде ще стигне този човек и че след 15 години отнво ще се подвизава по върховете макар и не като шампион а това е постижение.

Link to comment

Най-силната овация, която лично аз съм чувал, е когато Хоган излезе НАПЪЛНО неочаквано да помогне на Юджийн срещу Хасан и Дайвари на КечМания 21. Други яки реакции са класиките "What?!" "You suck!" :D

35izpu1.jpg

Link to comment

Спомних си за нещо, което не съм гледал, но съм чел някъде:

Докато Пол Лондон е бил в ROH, публиката на всеки негов мач е скандирала "Please don't die, please don't die" заради рискованите му акробатични номера. За мен лично това е едно признание за възможностите на кечиста. Cool :)

Link to comment

Определено публиката на мача на Скалата и Хоган на WM18 като цяло.Просто тогава наистина тя беше невероятна.Аз пред екрана настръхнах а пък смятайте да бяхте в залата

Link to comment
30secondstomars

Когато Стефани се появи на арената и хората започват да скандират "SLUT"!

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment
  • 1 year later...
Team_Xtreme

Виждам че темата е застаряла и да я освежа с един коментар:

Ами беше един RAW когато Vince Mc. говореше срещу Остин и скандиранията бяхя такива:

Vince:And you know what i think?

WHAT?

Vince:I think..

WHAT?

Vince:Shut your mouth!!!

WHAT!!!

Stop with that "WHAT!!

WHAT!!!

И тогава излезе Остин и той почна да скандира WHAT?Много се кефех и аз със публиката крещя WHAT?WHAT?WHAT?

[img]http://i.data.bg/07/07/25/476304_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/08/452917_orig.jpg[/img][img]http://i.data.bg/07/07/25/476307_orig.jpg[/img]

Link to comment

имаше подобна тема с РОР-ове, но все пак моята любима реакция още си остава РОР-а на Джо с/у Кобаши ;) Тоя миг ехти в историята, дума да няма...

[img]http://i21.photobucket.com/albums/b290/-CaPtAiN_cHaRiSmA-/f24afa9a.png[/img]
[color="#990000"]HAIL SABIN[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...