Jump to content

Силни ли са кечистите?

Kalata

Recommended Posts

Тъй като скоро май няма да има оживена дискусия(макар и безсмислена ;) )без моето участие,реших да пусна една тема,която харесвам и смятам че поне за четене ще е добра,ако никой няма какво да добави.не знам колко от вас се занимават с бодибилдинг или някакъв силов спорт,но за да бъде интересен кеча и да има атракция трябва непременно да има и визия.А тя се получава с тежки тренировки.Всичките хвърляния,суплекси,слемове и какво ли още не изискват една добра силова подготовка.И така тук в един сайт намерих интересни данни за силовите възможности на някои от тежките кечисти.Има някои преувеличени неща,но като цяло е интересно да се види химията до къде е стигнала? ;) Главно се касае за вдигане от лег.Започвам:

Bret Hart: през 1987г. е вдигнал от лег 183 кг,а след удара който получава е направил 4 повторения с 122 кг(добро постижение)

Lex Luger: прави със 183кг 5 повторения,когато е бил 106 кг(справка в момента е 130кг)

Kurt Angle: едно повторение с 195кг.

The Rock: и той 195кг.(което изобщо не ми се вярва)

Brock Lesnar: 215кг за едно повторение.

Animal of the Legion of Doom: с лекота вдига 220кг.

Kane: със 183кг. прави десет повторения!Според Мик Фоули Undertaker не може да направи със 165кг и едно повторение :lol:

Ultimate Warrior: 226кг за едно повторение.

Big Show: над 230кг. при положение че не тренирал редовно!

Andre the Giant: 230кг едно повторение

Super Fly Jimmy Snuka: 238кг за едно повторение(много похвално)

British Bulldog: 181кг за 25+ повторения!!!

Bruno Sammartino: 256кг. за едно повт. и 158кг. за 38 повт.!!!!!!

Hulk Hogan: 251кг. за един път(според Мистър Т,но малко вероятно тъй като сега се мъчи с 92кг :lol: )

Tony Atlas&Tank Abbott: и двамата по 272кг за един път

Nikolay Volkoff: 289кг един път!!!Силен е като Съветския съюз!

Big John Studd&Super Star Billy Graham: и двамата по 295кг за един път.

Batista: 227кг един път

Matt Morgan: 272кг. един път.

Triple H: 143кг. за един път :( А Chyna със същата тежест 3 пъти :lol:

Mark Henry: 363кг. един път!!!(малко измислица и това)

Scott "The Flаsh" Norton: над 280кг.

The Warlord: към 245кг е вдигал и е ял по 20 пици за една нощ!

Както се вижда без някои изключения "по-старите" кечисти са били по-силни от сегашните.Това дава много добра представа как се изменя спорта и забавлението КЕЧ и на какви други неща се набляга сега.Преди девиза на WCW беше:Where the Big boys play!Сега ако трябваше да се измисля на WWE надали щеше да е същият.

По принцип Марк Хенри е по-силен в други движения като мъртвата тяга където вдига над 400кг.А и е бутнал Hummer(прекатурил го е демек),а той тежи около 3 тона и половина ;)

Някъде и аз бах чел подобна статистика,обаче на едно от първите места беше и Вейдър.А иначе Марк Хенри като беше състезател по силов трибой може и най-як да е обаче точно тази тежест 363 и мене малко ме съмнява.

А помниш ли че на една Royal Rumble -1988 Дино Браво пробва да поставя световен рекорд за дигане от лег.

АНАБОООЛНИ БАЛОНИ.

Един реторичен въпрос-Има ли кечист който да не е взимал анаболи.

Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img]

Дори и Пол Лондон ли? :(

Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img]

Не мисля че вземат анаболи ами стероиди щото не увреждат толкова черният дроб ама това е друг въпрос.А според мен повечето а ако не и всичките резултати за преувеличени.Хоган-251 кила(а ве тва знайте ли колко е) или пък Мат Морган-почти триста кила.Ареее.Той Рони Колман не знам дали ще може да ги дигне а камо ли кечист:)

Не знам бе хора,повечето тежести ми се виждат нереални.От лег не знам как се дига,обаче световния рекорд по щанги при най-тежките,а и изобщо е 263,5 кг. на иранеца.....ех сега му забравих името.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Дино Браво пробва да поставя световен рекорд за дигане от лег

Тогава е опитал да вдигне 322кг. ;) Иначе е вдигал някъде към 260кг.

http://www.garywill.com/wrestling/canada/bravo.htm

Има ли кечист който да не е взимал анаболи?

Тия които са се занимавали с американски футбол,борба и по принцип тия които са над 100кг. в зависимост от ръста взимат ;) А Amazing Red всички го виждаме как изглежда :lol:

Не мисля че вземат анаболи ами стероиди щото не увреждат толкова черният дроб

Такова понятие анаболи го има само в България като нарицателно за стероиди.Думата идва от най-разпространеният български стероид "Биоанабол" ;) Ако мислиш че другите стероиди не вредят на черният дроб жестоко се лъжеш.Разликата е че там ги пият както ги пият професионалните културисти - под лекарски надзор.Разбира се не приемат такова количество чак,но за да направиш тяло като Батиста не е нужна само добра генетика ;) А Рони Колман имаше към 272кг. лег по едно време,но това когато беше трибоец.Сега като културист не му се налага да вдига толкова тежко.

.От лег не знам как се дига,обаче световния рекорд по щанги при най-тежките,а и изобщо е 263,5 кг.

Това е по вдигане на тежести.Бил Казмир(един от най-силните мъже в света) е вдигнал на състезание 300,5кг.Джеймс Хендерсън е бил Световен Шампион по лег за 1997г. и е носител на световния рекорд в супертежка категория - 320,5кг.Това са малко стари данни,а и на състезание не е същото като в залата.В ДВД-то на Road Warriors,Animal показва как заедно с Hawk са правили повдигания за трапец с 430кг. щанга! За тези които не знаят щангата се хваща пред тялото и започва повдигане на раменете без да се свиват ръцете в лактите.Силовата тренировка е била винаги в основата на кечистите.Те не само изглеждат големи.В действителност са и силни ;)

Kalata: отговора се садържа в въпроса ти ... пък и фактите които даваш за тези здравеняци...

"When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!"

[img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]

Калата влези в Мирката;Канал #wwe-bg

има какво да си кажем :))) ...

"When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!"

[img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]

силни са ама и анаболите или стероидите са влезли в действие

[img]http://img14.imageshack.us/img14/2825/2mbanner8la.png[/img]You'll never die in our hearts LATINO HEAT !!!

Кalata,потърси моля те за нашия човек батко Бил Голдбърг колко вдига?Само бях чел някаде,че са го признали за най-силния евреин в света.....

Бях чел някъде че и той е около 600-те паунда на лежанка,демек около 272кг. ;) Така или иначе предполагам че за трапец е по-силен. ;) Търсех преди тренировката му за врат,но не я намерих :(

моля те ако намериш някаде цялата му тренировка как протича,да ми я пратиш на kgulev@yahoo.com,ще съм ти много благодарен:)

Наставникът във фитнес залата прави две повторения със 220. Той вобще не е дребен но като се има напредвит какво представляват хора като Big Show съм склонен да мисля че тези статистики са верни....до някъде.

А и между другото фитнесът не е за всеки ...... зависи от много неща затова не можем да си правим изводи от тези цифри посочени горе.

А колко вдига Грамадата ?

P.S. - Гробаря в едно интервю признава, че Кейн е по-силен от него, ама не съм убеден, че е чак толкова по-силен, колкото го изкара тая статистика. :)

35izpu1.jpg

Да си правиш изводи за какво? :)
Да не си правим изводи за това кой колко е силен имах предвит ;) Тези неща не зависят от тежестта с която тренират от лег.