Jump to content

Започнаха ли феновете да се изнасят към инди-тата?


gboy

Recommended Posts

От както WWE стана абсолютна доминанта и атитюд ерата свърши комерсиалната част взе връх. Сина, Батиста, Лейшли и прочее кечисти са олицетворение на това. Някак си качествения кеч остана на заден план за да може да бъде задържана огромната марк аудитория.

Забелязвате ли изнасяне на "истинските" фенове към инди федките ? Примерно ROH жъне страхотен успех в щатите. Хора, допреди не интересуващи се от друго, асвен WWE/F, вече са склонни да глледат Puro и т.н. Според вас има ли я и доколко ще се засилва подобна тенденция ? В резултат на комерсиалността на WWE - то ли е или е нещо друго ?

 

Link to comment
Shawn_Michaels

Не мисля към indy-тата според мен се запътиха хора,които не харесват WWE,но са фенове на кеча,хора които искат да гледат възможно по-реален кеч.И след западането на WCW много фенове останаха разочаровани и се чудеха какво да гледат сега....Много от бившите фенове на WCW станаха TNA фенове поради това,че в TNA има малко от WCW и показва нещо ново.А към индитата както казах според мен се запътиха фенове,които искат повече реализъм.Това не значи,че WWE не правят хубави мачове или нямат качествени кечисти,просто си е насочено към по масова аудитория както и целия mainstream кеч,защото го гледат дори хора,които не са особени фенове на кеча.Не може да се каже,че си "истински" фен щом гледаш indy,просто си фен който иска да види нещо различно и нещо по-реално(аз специално не съм от тая категория,ако искам повече реализъм ще гледам UFC)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
Не може да се каже,че си "истински" фен щом гледаш indy,просто си фен който иска да види нещо различно и нещо по-реално(аз специално не съм от тая категория,ако искам повече реализъм ще гледам UFC)
Link to comment
corruptedshadow

И в това което каза Shawn Michaels е много вярно... за повечето...

Аз лично започнах да гледам Indy - тата, защото просто исках да гледам нещо по различно от WWE/F, CZW, UFC, TNA и др. Имам предвид атмосферата и т.н. Сигурно на тези, който гледах им бях свикнал...Неоснователна причина, но кво да се прай. Хората може "да се насочват" към Indy-тата, но продължават да си гледат Е-то (може да превъртат шоутата за значително малко време, както аз правя често, но все пак го гледат.

Та мисълта ми беше, че хората не се насочват към ROH и т.н. заради кечистити със сила като герой от комиксите , а заради различното в по - малките федерации. Все пак на повечето фенове любимите им кечисти са от Е-то, така че няма на къде без най - голямата федерация.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...