Jump to content

WWE 2003


Guest Renegate

Recommended Posts

Guest Renegate

Roster

Face=Blue

Tweener=Green

Heel=Red

rawlogo2kx7.jpg

Monday Night RAW Roster

Batista

Booker T

Bubba Ray Dudley

Chris Jericho

Christian

Dawn Marie

D-Von Dudley

Eric Bischoff

Gail Kim

Goldberg

Hurricane

Jacqueline

Jazz

Kane

Kevin Nash

Lance Storm

Lita

Molly Holly

Randy Orton

Ric Flair

Rob Van Dam

Sabu

Scott Steiner

Shane McMahon

Shawn Michaels

Spike Dudley

Stacy Keibler

Steve Austin

Stevie Richards

Test

The Rock

Tommy Dreamer

Triple H

Trish Stratus

Victoria

Vince McMahon

William Regal

Tag Teams

The Dudley Boyz (Bubba Ray Dudley & D-Von Dudley)

Sabu and Rob Van Dam

Stables

ECW Originals (Rob Van Dam, Sabu and Tommy Dreamer)

Evolution (Randy Orton, Ric Flair and Triple H)

The Dudleys (Bubba Ray Dudley, D-Von Dudley and Spike Dudley)

Champions

World Heavyweight Champion

07.jpg

Triple H

WWE Intercontinental Champion

51.jpg

Booker T

World Tag Team Champions

04.jpg

La Resistance

WWE Women's Champion

26.jpg

Molly Holly

smackdown_logo.jpg

Thursday Night SmackDown! Roster

Big Show

Billy Gunn

Billy Kidman

Bradshaw

Brock Lesnar

Charlie Haas

Chavo Guerrero

Chris Benoit

Eddie Guerrero

Edge

Faarooq

Hardcore Holly

Jamie Noble

John Cena

Kurt Angle

Matt Hardy

Paul Heyman

Paul London

Rhyno

Rikishi

Sable

Shannon Moore

Shelton Benjamin

Spanky

Stephanie McMahon

Tazz

The Undertaker

Torrie Wilson

Ultimo Dragon

Tag Teams

A.P.A. (Bradshaw and Faarooq)

Mattitude (Matt Hardy and Shannon Moore)

The Gentelment Assess (Billy Gunn and Billy Kidman)

The Ultimo Attraction (Spanky and Ultimo Dragon)

Stables

Sweet and Nasty (Billy Gunn, Billy Kidman and Torrie Wilson)

Champions

WWE Champion

06.jpg

Kurt Angle

WWE United States Champion

EddieGuerrero.jpg

Eddie Guerrero

WWE Tag Team Champions

05.jpg

The World's Greatest Tag Team

WWE Cruiserweight Champion

47.jpg

Rey Mysterio

ovbanner.jpg

Ohio Valley Wrestling

Carlito

CM Punk

John Hennigan

Ken Anderson

Не гледайте ростера! Изобщо не е наред, само шампионите! Проблемът е такъв, защото съм букнал доста шоута! Като стигна с шоутата, докъдето съм с играта (а дано), всичко ще е наред! Може да се записвате чрез PM!

Link to comment
Guest Renegate

rawlogo2kx7.jpg

Monday Night RAW - 04 August 2003 Preview

В най-горещия месец на годината - Август, идва и първото горещо шоу за годината на WWE! Първата спирка на RAW за Август месец е в Vancouver, British Columbia, в прекрасния "Pacific Coliseum"! Triple H, световният шампион е доста спокоен, защото последната ми защита на титлата беше чак на Bad Blood срещу Kevin Nash в Hell in A Cell. Той не трябва да е толкова спокоен, защото на идния RAW в Main Event-a на вечерта четирама мъже ще се бият срещу него за шанс за титлата на Summerslam! Тези четирима мъже са "Y2J" Chris Jericho ... "The People's Champion" The Rock .... "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels and .... GOLDBERG!!! Кой ли ще е следващия, който ще се опита да се докопа до шампиона и да го свали от "трона" му? Кой ще спечели този 'blockbuster'?

Младокът "The Legend Killer" Randy Orton търси още легенди за "убиване" и се е насочил към една такава! На следващия Monday Night RAW Randy Orton ще се изправи срещу "Big Sexy" Kevin Nash! Дали Orton ще ликвидира още една легенда? Или пък ще бъде спрян?

И другия интересен двубой, който ще се състои на RAW е La Resistance vs The Dudley Boyz за отборните титли! Дали The Dudleyz ще успеят да триумфират със рекордната 8 отборна титла? Или французите ще си отидат отново от USA с високо вдигнати глави и с отборното злато?

Monday Night RAW - 04 August 2003 Card

№1's Contendership for the World Heavyweight Championship

Chris Jericho vs The Rock vs Shawn Michaels vs Goldberg

Legend vs Legend Killer Match

Kevin Nash vs Randy Orton

World Tag Team Championship

The Dudley Boyz w/Spike Dudley vs La Resistance © w/Rob Conway

Unlikely Duo (Kane & Rob Van Dam) vs Chris Nowinski & Rodney Mack

Lita & Trish Stratus vs Molly Holly © and Jazz

Booker vs Lance Storm

Edited by Renegate
Link to comment
Guest Renegate

rawlogo2kx7.jpg

Monday 4 August 2003

Live! from Vancouver, British Columbia

World Wrestling Entertainment Presents: RAW on Spike TV

- Шоуто започва с обичайното си ВИДЕО. Камерата веднага се пренася в залата в Vancouver и пред декора почват да гуръмят многобройни пайроефекти!!!!!! След което камерата ни показва хилядите фенове дошли да видят любимците си и се пренася пред J.R. и Jerry "The King" Lawler, които откриват шоуто!

J.R.: "Добър вечер, дами и господа и добре дошли с поредното издание на Monday Night RAW за 2003! Аз съм J.R., а до мен е Jerry Lawler!"

Jerry Lawler: "Добър вечер и от мен. Аз съм Jerry "The King" Lawler и тази вечер ще видим един от моите любими мачове! Той ми е любим, защото не е между мъжи, а между жени! Lita и Trish ще се изправят срещу Molly Holly и Jazz!"

J.R.: "Добре, Jerry, но тази вечер ще разберем и опонента на Triple H за Summerslam! Той ще бъде избран между четирима човека! Това ще са или Goldberg или The Rock или Shawn Michaels или Chris Jericho!"

**LINE IN THE SAND**

J.R., говориш за шампиона, а ето го и него, с неговите "придворни". Evolution! Batista, Triple H, Ric Flair и Randy Orton! Randy Orton и Batista са най-отпред, зад тях е Ric Flair, а най-отзад е световния шампион, Triple H. Четиримата се качват в ринга, като Orton и Batista правят taunt-овете си на сглобките, а Triple H взима микрофон, като оглежда публиката, която бурно освирква и крещи "YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK! ...."

Triple H: "Дами и господа, виждам че не сте променили, но в това не се и съмнявам. Къде отидохте вие за бога? За кой викате вие? За Chris Jericho ли?! Или пък за The Rock?! Защо пък не за Shawn Michaels?! Но не, сигурно за Goldberg?!?"

Публиката аплодираше при чуването на всички имена, но най-много на Goldberg, а в момента крещи "Goooooooooldberg!"

Triple H: "О, сега той е вашия "герой", тъй ли? Не се и учудвам, след като победих другите три боклука! Може да викате "Goooooooooooldberg!", колкото си искате, но единствения шампион тука е "The Game" Triple H!!! Нито Chris Jericho, нито Goldberg, нито Shawn Michaels, нито The Rock! Аз съм шампионът и завинаги ще остана такъв, because i'm that DAMN GOOD!"

Triple H поглежда към камерата със своя зверски поглед и дава микрофона на Randy Orton.

Randy Orton: "Triple H просто и ясно си го каза и за това няма нужда да го повтарям! Няма да има значение кой ще победи в тазвечершния главен мач, тъй като аз ще "убия" легендата Kevin Nash!!! Ще бъде празненство, ще бъде шоу, ще бъде нощта, в която Randy Orton ще докаже, че е съдбата! Той е сегашното и бъдещето на компанията и никой не може да го отрече! Нито ти, Kevin! Ще се видим на ринга!"

Randy Orton подава микрофона на "The Nature Boy" Ric Flair.

Ric Flair: "Wooooooooooooo!"

Публиката също изкрещява "Woooooooooo!" и Ric хвърля микрофона на земята, и Evolution си тръгват под музиката им и освиркванията на тълпата.

Overall Rating: 93%

-Commercial Break-

**TURN THE TABLES**

Отново след рекламите и това са претендентите за отброното злато, The Dudley Boyz! Придружени от Spike Dudley! The Dudleyz бързо се качват в ринга, където вече са техните опоненти, La Resistance, които пък са придружени от Rob Conway! The Dudleyz правят taunt-овете си на сглобките, след което слизат от тях и чакат гонгът да удари! Но преди това съдията показва за какво ще се борят четиримата мъже и предава титлите на Lillian Garcia и най-накрая ....

World Tag Team Championship

The Dudley Boyz (Bubba Ray Dudley & D-Von Dudley) w/Spike Dudley vs La Resistance (Rene Dupree & Sylvan Grenier) © w/Rob Conway

Гонгът удря и мачът официално започва! За отбора на The Dudleyz ще започне Bubba Ray Dudley, а за La Resistance - Sylvan Grenier! Bubba и Sylvan се захващат в средата на ринга, но Sylvan бързо заключва Side Headlock на Bubba, но пък по-едрия му опонент бързо го избутва към въжетата и го поваля с Shoulder tackle. Bubba Ray Dudley се засилва от въжетата, Sylvan се обръща по корем, Bubba го прескача, Sylvan се изправя, но попада точно на Standing Spinebuster-a на Bubba Ray Dudley!!! Bubba прави смяна с брат си, D-Von. Двамата го засилват към въжетата и следва двоен Back Body Drop! Sylvan обаче бързо се изправя, но и бързо получава двоен саблен удар от The Dudleyz и Grenier изхвърча извън ринга. Rene Dupree обаче влиза в ринга, без да е забелязан от Bubba и D-Von, и ги поваля отзад с двоен lariat в тиловете на съперниците му! Съдията обаче го спира, но вътре в ринга влиза Rob Conway, който почва да налага The Dudleyz с френския флаг под освиркванията на тълпата!!! Обаче идва и най-малкия брат, Spike Dudley, който разкарва Rob Conway извън ринга, заедно със самия него! Обаче това не спира Sylvan Grenier, който се е съвзел, да направи туш! Но D-Von Dudley се повдига на косъм преди 3! Sylvan го вдига, като му извива и ръката, прави смяна със Rene Dupree. Той влиза и започва да рита D-Von в корема. Grenier минава зад него и следва back suplex side slam плюс neckbreaker!!! Каква комбинация! Това може да е края! Опит за туш 1 - 2 - НЕ, Bubba Ray Dudley спира туша преди 3! Bubba го вдига за главата, но получава удар в стомаха и Rene го натиква в ъгъла. Той се засилва към него, но Bubba се отмества и Sylvan нацелва обтегача. Той се обръща, Bubba го вдига на раменете си и следва Fireman's carry drop!!! Sylvan Grenier влиза в ринга, но попада направо на Atomic Drop-a на Bubba Ray Dudley, последван от Powerbomb!!! Нито Sylvan, нито Bubba са редвоните смяни в двата отбора! D-Von се е съвзел! Bubba хваща краката на Rene Dupree, а D-Von Dudley се качва на въжетата! Двамата крещят, заедно с публиката, хайде и ти J.R.! - Whassuuuuuuuuuuuuuuuuuuup? D-Von скача и flying headbutt право в топките на Rene Dupree!!! Публиката умира от кеф!!! D-Von прави taunt-a си, а след това Bubba Ray Dudley го избутва назад.

Bubba Ray Dudley: "D-Von!"

D-Von Dudley: "Какво?"

Bubba Ray Dudley and the crowd: "GET THE TABLES!!!"

Ще става купон!! D-Von слиза извън ринга и изкарва една маса, и я вкарва вътре. Bubba Ray Dudley я разпъва, а D-Von се е върнал обратно. Двамата причакват Rene Dupree, но Rob Conway почва да разсейва съдията, а D-Von получава удар с френския флаг в тила от Sylvan Grenier! Spike Dudley изглежда е потрошен извън ринга! Bubba Ray Dudley видя какво стана и хукна към Sylvan, но той бързо скочи на пода и Rene Dupree с low blow за Bubba Ray Dudley!!! Sylvan се качва в ринга и двамата с Rene Dupree правят Bonsoir (Double spinebuster) през масата на D-Von Dudley!!!! Двамата омитат отпадъците на масата и Rene приковава крака на D-Von, а Sylvan се омита и той! Rob също се омита и съдията отброява - Не и по този начиН! 1...НЕ...2...НЕ...3!!! La Resistance запазиха златото си!!! Съдията дава титлите на Rene Dupree и той бързо се омита от ринга, а Spike Dudley нахлъва вътре, но твърде късно! Това не беше нощта на The Dudley Boyz! Феновете пък освиркват бурно и скандират "USA! USA! USA! USA! ...", докато La Resistance празнуват!

Overall Rating: 71%

Winners and STILL World Tag Team Champions: La Resistance (Rene Dupree & Sylvan Grenier)

-Commercial Break-

"Can you dig it… SUCKA?"

Дами и господа, време е за втория мач на вечерта! Противопоставащ Lance Storm и този човек! Бившият 5-кратен WCW Champion и настоящ WWE Intercontinental Champ, Booker T! Booker прави taunt-a си в началото на рампата и изригват пламъци! Booker продължава напред по рампата с бърза походка, докато Lance Storm го чака вътре в ринга. Booker се качва в ринга и веднага се качва на сглобката, за да направи taunt-a си! След което слиза, предава титлата на съдията си и чака гонгът да удари.

Non-Title Match

Booker T © vs Lance Storm

ДЪН-ДЪН-ДЪН-ДЪН! Мачът започва! Двамата тръгват да се захващат, но Lance Storm с подъл ритник в корема точно, когато Booker отиде пред него. Следват няколко chops от страна на Lance Storm и засилва Booker към въжетата, заляга, но получава ритник в гърдите и Booker T се засилва от въжетата, но получава Powerslam от Lance Storm!!! Веднага има опит за туш, но Booker T бързо се повдига. Lance Storm пък бързо заключва Headlock на Booker T! Booker T обаче няма да се даде толкова лесно! Booker T с помощ от публиката, която го подкрепя със скандирания "Booker! Booker! Booker!" успява да се изправи на краката си. Сега е въпрос на време да се освобои! Booker T прави опити да се освободи с лакъти в корема, но Lance Storm увеличава мощта на захвата, като почва да стиска още по-силно! Чудя се дали Booker ще успее изобщо да остане на краката си за дълго време, камоли да се освободи! Но какво става?! ... Той успя да намери начин след този перфектен belly to back suplex! Двамата лежат в средата на ринга, а съдията отброява заедно с публиката - 1..2..3..4..5 и двамата почват леко по-леко да помръдват, но съдията продължава с броенето - 6...7 и двамата са вече на краката си! Booker T и Lance Storm почват да се налагат със здрави удари в средата на ринга, но Lance Storm надделява и засилва Booker T ... не, Booker успява да му извие ръката и следва standing spinebuster! Lance Storm е на земята! Booker T му крещи да става, докато го направи Booker подканва публиката да крещи, колкото глас има и тя го прави! Lance Storm е на краката си вече и следва Jumping high-angle hook kick, но Lance успява да го хване за крака, но пък бързо го пуска, но пък и от нищото го нанизва със spinning heel kick!!! Доста бърз ход и опит за туш - 1...2..НЕ, Booker T се повдига преди 3. Lance Storm вдига опонента си и нанизва гърба му в коляното си след този sidewalk slam! Lance Storm го натиква в сглобката, отива в другия край на ринга, засилва се ... и получава ритник в устата от Booker T. Бързо сяда на третия обтегач, Lance се обръща и получава missile dropkick от Booker! Опит за туш - 1, 2, не имаме повдигане преди 3! Booker T почва да чака Lance да се изправи ... той е на краката си, получава ритник в корема, Booker се засилва и Axe Kick, но Lance Storm в последния момент съумява да се надигне, а Booker се чуди какво става. Той се обръща към Lance и веднага получава superkick!!! ... Не, Booker е успял да го хване за крака! Booker T го завърта за крака, като пумпал, хваща го и Book End!!!!!! Booker T вижда възможността си да се развихри и какво ли ще направи ... Spin-A-Roonie!!!!!! Публиката е в делириум! Lance Storm през това време се е изправил, но се клатушка доста, но не за дълго, защото получава ритник в корема, който е последван от Axe Kick!!!!!!!!! Опит за туш - 1, 2, 3!!! Booker T успя!!! Шампионът победи в този, който не беше за титлата! Но ... какво по дяволите?! Виж кой е зад Booker T и то със стол! Това е бившия IC шампион, Christian! Booker T се обръща и Милостиви Боже!!!! Какъв удар в черепа на Booker T!!! Christian слиза извън ринга и взима още един стол. Връща се обратно и слага единия под главата на Booker T, а другия го взима в ръцете си. Christian вдига стола високо във въздуха и засича черепа на Booker T право с него!!! Публиката освирква бурно, а Christian взима титлата от съдията, прикляква до главата на Booker и му крещи "Това е мое, Booker! ТОВА Е МОЕ!!!" След което я хвърля върху тялото му и си отива с ведра усмивка.

Overall Rating: 71%

Winner, the Intercontinental Champion: Booker T

-Commercial Break-

Веднага след рекламите на видео стената се пуска видео за тазвечершния main event, където победителя ще стане претендент за световната титла на Triple H на Summerslam:

Chris Jericho vs The Rock vs Shawn Michaels vs Goldberg

Overall Rating: 87%

**LOVEFURYPASSIONENERGY**

Публиката става на крака, защото това е музиката на Lita! Тя излиза на рампата, заедно с Trish Stratus и така публиката полудява още повече! Двете тръгват на спринт към рингат, плъзгат се в него, Lita прави taunt-a си на сглобката, а Trish до въжета.

"...Molly Holly Music Video..."

Ето ги и Jazz, и шампионката при жените, Molly Holly! Двете бавно и надменно са се застъпили към ринга, а феновете във Vancouver не ги харесват особено много! Двете се качват в ринга и поглеждат злобно опонентките си. Molly дава титлата на съдията си, а той дава знак и ...

Tag Team Divas Match

Lita & Trish Stratus vs Molly Holly © & Jazz

Гонгът удря! Първи ще започнат Lita и Molly Holly! Двете започват да спорят кой е по-добрата и накрая Molly Holly избутва Lita назад, но тя и отвръща! Molly се обръща и веднага тръвга към нея, но получава прав десен в устата и още няколко! Lita засилва Molly към въжетата и head scissors takedown за Molly Holly, последван от няколко удара в главата! Jazz влиза да помогне на партньорката си, но Lita я забелязва и я поваля със Spear, последван от няколко удара в главата! Но обаче Molly се е съвзела и я издърпва за косата и о, какъв шамар отнесе Lita само! Последван от Handspring back elbow smash! Lita е на краката си все още, но Molly Holly я натиква бързо в ъглъла и Lita си удря лошо гърба в сглобката! Molly Holly я слага на третия обтегач и се качва на него и какво ще видим? Frankensteiner?! Не, Trish я хваща за косата и я обесва за най-горното въже. Molly почва да се държи за врата, а пък Lita я хваща отзад и Reverse Twist of Fate!!! Това може да е края! Lita се качва на въжетата и май ще видим Moonsault от там! Lita скача ... Jazz издърпва Molly за крака и Lita пада на сухо! Jazz вкарва обратно Molly, близо до ъгъла им и Jazz се качва на ръба на ринга, и прави смяна с Molly Holly. Jazz влиза в ринга и веднага почва да рита Lita по корема. Jazz засилва Lita към въжетата и саблен удар, но пропуска, Lita се изтласква от другите въжета, но получава reverse elbow от Jazz! Jazz я вдига на раменете си и отива до сглобката, но май до грешната, защото там е ъгъла на Lita и Trish! Trish прави 'сляпа' смяна с Lita, но това не спира Jazz, която прави Sitout Front Powerslam!!! Тя се чуди защо съдията не отброява, а той и казва, че е имало смяна! Jazz се чуди и като се изправя е повалена с Spinebuster от Trish Stratus! Molly Holly влиза в ринга и налита на Trish, но Trish прави мост, но Molly я хваща отзад и получава прекрасен ритник в главата. Trish изхвърля Molly извън ринга и причаква Jazz. Тя се надига и ... Stratusfaction от Trish Stratus!!!! Jazz е на удобна позиция за ...... Moonsault!!!!!!! Trish Stratus приковава крака - 1, 2, 3!!! Lita и Trish Stratus печелят този отборен мач! Какво шоу видяхме само! Дано го виждаме и за напред! А ние гледаме сигурно към една от бъдещите шампинки при жените! Но коя ще е тя? Lita или Trish? А защо не и Jazz?

Overall Rating: 68%

Winners: Lita & Trish Stratus

Пренасяме се отзад, където е "The Coach" Jonathan Coachman заедно със своя гост.

The Coach: "Дами и господа, моля да посрещнете моя гост.. "Y2J" Chris Jericho!"

Камерата показва Chris Jericho и публиката избухва.

The Coach: "Chris, тази вечер ти имаш много важен мач. Ти трябва да срещнеш трима човека и да ги победиш, ако искаш да имаш шанс за световната титла в тежка категория. Но не забравяй, че тези трима човека са били бивши световни шампиони."

Chris Jericho: "Coach, толкова си ми смишен и толкова тъп, че по-добре да си замълчиш. Много добре знам кои са моите опоненти, плъжек такъв! Дори по-добре от теб знам кои са! И какво от това, че са бивши световни шампиони? Аз също съм такъв! Драги мои фенове, искам да ви се извиня, но този до мен е прекалено тъп и за това се получи така! Но нека да преминем към същинската част..... WELCOME TO RAW... IS... JERICHO!!!"

Публиката полудява след обичайната реплика на Chris Jericho.

Chris Jericho: "Нека Chris Jericho да ви представи "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla"... "The Sexy Beast"... "The King of The World"... "Y2J" Chris Jericho! Да, това съм аз. Всичко, което изброих. А тази вечер "HBK" Shawn Michaels, Goldberg и The Rock ще разберат от къде им е дошло, като ги победя и те...."

The Coach: "Извинявай за прекъсването, Jericho, но всички добре помнин, че ти падна поне по един път от всичките, които изброи."

Публиката реагирва с "Оооооооооо".

Chris Jericho: "Мммм... Coach, прав си. Но я почакай... Coach, обърни се да те почистя, че виждам нещо мръсно на тениската ти.

The Coach се обръща, а Chris Jericho го изритва отзад и Coach залита напред и Jericho взима микрофона.

Chris Jericho: "COACH, ДРУГИЯ ПЪТ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ С ЛИЦЕ КЪМ ТЕБ ТРУДНО ЩЕ ДА ТИ ВИДЯ ГЪРБА! Какъв jackass. А сега нека продължим. HBK, The Rock и Goldberg ще разберат от къде им е дошло, като ги победя and they will neveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, eveeeeeeeeeeeeeeeeeer be the same.. again!!!"

След което Chris Jericho хвърля микрофона и сe усмихва на камерата под овацийте на публиката.

Overall Rating: 79%

-Commercial Break-

"...Kevin Nash Music Video..."

Ето го и Big Kev! Слиза надолу по рампата с обичайната си походка и усмивка. Kevin Nash се качва в ринга, като прескача най-горното въже и прави taunt-a си, като отгоре изригват пайро ефекти! Kevin Nash загравя, докато Orton излезне.

**LINE IN THE SAND**

Ето я и неговата музика. ... Ето го и самия Orton. Придружен от Ric Flair и Batista. Randy Orton прави taunt-a си на върха на рампата и от декора изригват пайро ефекти, наподобяващи златен дъжд. Randy Orton тръгва напред по рампата с доста страхлив поглед, а Kevin Nash му се хили надменно. Randy Orton се качва в ринга и прави taunt-a си на сглобката, след което слиза и чака гонгът да удари, както и Kevin Nash.

Legend vs Legend Killer Match

Kevin Nash vs Randy Orton w/Batista & Ric Flair

Гонгът удря и двамата веднага се захващат. По-едрия от двамата, Kevin Nash бързо натиква опонента си в ъгъла. Съдията брои до 4, а Kev го пуска. Randy Orton му изкрещява в лицето "You Suck!", но получава доста силен шамар от Kevin Nash. Orton обаче му се изхрачва в лицето! О, не! Това не е на добре! Хич не е на добре! Публиката реагира с "Оооооооо." Orton дори си е затворил очите и не гледа, а Kevin Nash се подхилва и му вика "Спокойно, братле." Orton се чуди какво става, а Kevin Nash му вдига ръката във въздуха и вика на публиката, че той е истинския победител! Orton почва прави taunt-a си към публиката, която пък го освирква! Kev е с гръб към, Orton се обръща да го прегърне, но вместо това получава Саблен удар и този мач вече наистина е започнал! Kevin Nash вдига опонента си и с една ръка го натиква в ъгъла! Nash почва да го налага с бързи удари в главата и колена в корема! Kevin Nash започва да го души и с крак! Съдията брои - 1, 2, 3, 4 и Kevin Nash го пуска. Kevin Nash го засилва към въжетата и Orton е отнесен с ботуш в лицето!!! Randy Orton бързо се изправ, но се клатушка доста, но и бързо пък получава Backbreaker с една ръка! Опит за туш, но Orton успява някак си да се повдигне. Kevin Nash вдига Randy Orton, засилва го към въжетата и бързо го поваля на земята с Body Slam в движение. Kevin Nash се засилва и Leg Drop, но няма никой вкъщи! Kev почва да се държи за крака, но Orton не го оставя да диша и го засича с Падащ лист в главата! Orton започва да настъпва левия крак на Kevin Nash няколко пъти! Randy го хваща за левия крак и го засича с elbow! Randy Orton се засилва от въжетата и knee drop в главата на Kevin Nash! Опит за туш - 1, 2, но повдигане на 2. Randy Orton веднага му заключва Sleeper Hold. Дали обаче едрия опонент на Orton ще се предаде? Съдията пита Kevin дали се предава, но той категорично отказва да го направи! Kevin обаче е твърде близо до въжетата и си слага крака на най-долното! Съдията отброява - 1, 2, 3, 4 и Randy Orton пуска Kevin Nash. Randy го вдига и следва Standing Dropkick .. не, контра с Powerbomb!!! Как го направи по дяволите?!?!? не знам и аз! Kevin Nash вдига Orton на раменете си, засилва се и Snake Eyes, Kevin се засилва от въжетата и Big Boot за Randy Orton. Kevin Nash си маха презрамките и изревава като лъв! Той причаква Randy Orton... "The Legend Killer" е на краката си, получава ритник в корема и следва.. Jacknife Powerbomb!!!!!! Kevin ще вземе победата в този мач! Но какво по дяволите?! Ric Flair почва да разсейва Kevin Nash!!! Той отива при него и го хваща за врата!!!! О, Боже мой!!! Какво пък става от другата страна?! Batista причаква Kevin Nash!?! Какво си мисли, че прави, като съдията е в ринга също? Съдията спира Kevin Nash да нанесе щети върху Ric Flair и сега спора минава между съдията и Ric Flair! Kevin Nash се обръща и получава ритник в корема от Batista и май ще опита... BATISTA BOMB?!? Не, Kevin Nash контрирва с back body drop.. и веднага получава RKO от Randy Orton!!!! От нищото дойде това! Като гръм от ясно небе! Randy приковава крака, а Batista се омита извън ринга и съдията отброява - 1, 2, 3 и Randy Orton "уби" още една легенда! Прибави Kevin Nash към списъка си! ... Randy Orton и компания бързо се измитат, а вече съвзелия се Kevin Nash разбира какво се е случило и крещи на Orton, че ще си плати! Какво ще видим между тези двамата и за напред??!

Overall Rating: 60%

Winner: Randy Orton

-Commercial Break-

"If ya smell… what the Rock… is cookin'!"

О, Боже мили! Ето го и него, "The Great One" The Rock! Него ще го видим и малко по-късно тази вечер! Защо е дошъл пък сега? Нямам си на идея, но ми се струва, че ще е добро. The Rock бързо се качва в ринга и прави taunt-a си на сглобката. Слиза и взима микрофон.

The Rock: "Finally… The Rock HAS COME BACK… to Vancouver!"

Публиката полудява и почва да крещи "ROCKY! ROCKY! ROCKY! ROCKY! ...."

The Rock: "Я да видим сега. По-точно да The Rock иска да пита нещо. В какво по дяволите се превърна тази федерация?!? Та докато мен ме имаше не беше такава бъркотия! Chris Jericho в мач за title shot за световната титла на Summerslam?!? Как пък не! Та този midcarder до последно ми лижеше обувките! Има късмет, че "The Great One" се оттегли за малко от кеча, иначе вече и тук да го няма! Shawn Michaels е вътре също! О, Боже опази! Как можаха и него да сложат не ми е ясно! И Goldberg са сложили! Че този най-малко заслужава да е в мача! Спечелил ми 100 1-минутни мача и сега се бие в мач за претендент за световната титла. Какво по дяволите е това?! Единствения, който заслужава този title shot е "The Great One", "The People's Champ", "The Most Electrifying Man in Sports Entertainment" THE ROCK!!! Колкото и наперени, надути и приказливи да изглеждат Triple H и Chris Jericho, The Rock лично ще ги помоли да си затварят устата и да си гледат работата, защото "The Great One" е само един! И той седи точно в този ринг! .... If ya smellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll… what the Rock… is cookin'!"

The Rock хвърля микрофона и прави taunt-a си под овацийте на публиката и музиката му. След което си тръгва от ринга и отива зад кулисите.

Overall Rating: 80%

-Commercial Break-

**SLOW CHEMICAL**

Това е музиката на Kane, дами и господа. Посрещнат под овацийте на тълпата Kane пристъпва към ринга. Kane бързо се качва в ринга, прави taunt-a си в средата на ринга и от четирите сглобки изригват пламъци! Chris Nowinski & Rodney Mack, които са вече в ринга сигурно настръхват.

**ONE OF A KIND**

Публиката е отново на крака, защото това е Rob...Van...Dam. Бързо пристъпва по рампата към ринга с усмивка на лице, като през цялото време прави taunt-a си. RVD се качва в рина, след което и на сглобката вдига високо ръце. За първи път откакто загубиха отборните тили Kane и RVD ще се бият като отбор.

Tag Team Match

Unlikely Duo (Kane & Rob Van Dam) vs Chris Nowinski & Rodney Mack

Мачът започва. Chris Nowinski & Rodney Mack се уговярят кой да започне, но RVD и Kane явно нямат намерение да ги чакат и веднага нападат и Nowinski, и Rodney Mack! Двамата засилват по един от противноковия отбор и ги повалят със саблени удари. Kane & RVD се засилват от въжетата и нанизват опонетите си с Leg Drops. RVD и Kane ги вдигат и ги засилват един към друг, но двамата се захващат за ръце и се връщат обратно към противниците си, но RVD изхвърля Nowinski извън ринга, а гушата на Rodney Mack попада точно в ръката на Kane и следва ... Chokeslam! Rob Van Dam се качва на въжетата и прави Five Star Frog Splash!!! Опит за туш - 1, 2, 3!!! Kane и RVD взимат бърза победа!! RVD се радва и прави taunt-а си към феновете му, но какво по дяволите?! ... RVD се обръща и за бога, какво става тук? Kane хвана RVD за врата и Chokeslam!!! Kane прави знак и вдига Rob Van Dam, и Tombstone Piledriver!!! Защо го направи? Защо? И аз не знам но мисля, че никова повече няма да видим Kane и RVD, като партньори...

Overall Rating: 73%

Winners: The Unlikely Duo (Kane & Rob Van Dam)

-Commercial Break-

Обратно след рекламите J.R. взима думата.

J.R.: "King, време е за Main Event-a, но нека преди това да видим една статистика!"

На видео стената се показва статистика кой колко победи е имал над другите трима и самия шампион:

Chris Jericho - 4 победи над The Rock; 1 победа над Shawn Michaels; 0 победи над Goldberg; 1 победа над Triple H

The Rock - 4 победи над Chris Jericho; 0 победи над Shawn Michaels; 0 победи над Goldberg; 8 победи над Triple H

Shawn Michaels - 1 победа над Chris Jericho; 0 победи над The Rock; 0 победи над Goldberg; 2 победи над Triple H

Goldberg - 2 победи над Chris Jericho; 1 победа над The Rock; 0 победи над Shawn Michaels; 0 победи над Triple H

**SEXY BOY**

Shawn Michaels излиза под овацийте на тълпата! Той прави taunt-a си в начарото на рампата и изригват многобройни пиро ефекти! След което продължава с усмивка на лице напред към ринга. Здрависва се с няколко фена и се качва в ринга, като прави позата си в средата на ринга и взима микрофон от Lillian Garcia.

Shawn Michaels: "Дами и господа, момичета и момчета, дойде часът на истината. Мачът, който всички очакваха. Сега ще видим кой из между мен, Chris Jericho, Goldberg и The Rock е по-добър и кой ще отиде на Summerslam. Но няма нужда да се съмнявате, защото вие си знаете кой е той. Той е човекът, който в момента седи в този ринг. Той е "The Main Event", "The Icon", "Mr. Wrestlemania", "The Shwostopper", "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels. А след мача той ще стане и "The Winner". Нека партито започне!"

Overall Rating: 79%

"If ya smell… what the Rock… is cookin'!"

Публиката ще експлодира, защото вижда за втори път The Rock днес. The Rock бързо се е запътил към ринга, като не сваля очи от Shawn Michaels. The Rock се качва от външната страна на ринга и прави taunt-a си на сглобакта. След което слиза и влиза вътре в ринга, и прави taunt-a си на другите три, и продължава да не сваля очи от Shawn Michaels...

"C'mon, you know I got ya… BREAK THE WALLS DOWN!"

След зазвучаването на музиката на Chris Jericho изригват и пиро ефекти пред декора. Камерата показва кадър от entrance видеото на Chris Jericho, след което показва и самия него в гръб, който прави своята поза. Chris Jericho се запътва напред към ринга, посрещнат под овацийте на тълапата. Chris Jericho минава покрай ринга и се качва от външната му страна и прави позата си на въжетета, след което влиза в ринга и почва да чака последния участник в мача....

"....Goldberg Music Video...."

Публиката избухва!!! Ето го и Goldberg! Единствения човек, който не видяхме по-рано днес! Goldberg се появява и застава на върха на рампата и почват да изхвърчат многобройни златни пиро ефекти. Goldberg прави taunt-a си и почват да гърмят доста силно! Goldberg продължава напред, а публиката скандира "Gooooooldberg! Gooooooldberg! Gooooooldberg! Gooooooldberg! ..." Goldberg се качва в ринга прави taunt-a си до въжетата и чака гонгът да удари.

№1's Contendership for the World Heavyweight Championship

Chris Jericho vs The Rock vs Shawn Michaels vs Goldberg

Гонгът удря и Jericho, Rock и HBK веднага се нахвърлят на най-силния в мача, Goldberg. Но той бързо ги избутва всичките, като парцалени кукли. Chris Jericho първи му налита от тримата, но попада на Single Arm Choke-a на Goldberg, той го вдига високо над главата си и следва Sweet Chin Music от нищото!!! Goldberg беше ликвидиран от мача доста лесно и бързо. Goldberg се свлича извън ринга, а боя се пренася между Jericho, Michaels и The Rock. Rocky и HBK си разменят удари и "The People's Champ" надделява. Той посипва Michaels с удари, засилва го към въжетата и заляга, но получава Swinging Neckbreaker от Shawn Michaels. А той получава Enzuigiri и Jericho го приклещва в double underhook позиция и следва double underhook backbreaker от "Y2J". Той прави опит за туш, но The Rock се е съвзел и спира туша. Той започва да удря Chris Jericho по главата и го засилва към въжетата, заляга и бърз Samoan Drop от The Rock. Опит за туш, но повдигане преди 3. The Rock почва да чака "Y2J" за Rock Bottom, но изобщо не подозира, че Shawn Michaels се е съвзел и е точно зад него. Chris Jericho се изправя и ... Rock Bottom!!! The Rock тръгва за People's Elbow ... и Shawn Michaels веднага го просва на земята със Sweet Chin Music! Но какво по дяволите?! .... Spear!!!! Goldberg от никъде закова Shawn Michaels със Spear! Goldberg го вдига и го хваща за Jackhammer. Обаче дали ще успее? И ... да, той успя, закова го с The Jackhammer!!! Опит за туш и няма кой да спре Goldberg - 1...........2.............3............НЕ, The Rock спира туша в част от секундата!!! Как успя да се съвземе след този Sweet Chin Music толкова бързо? Нямам си на идея, но виждам, че The Rock иска да победи в този мач, както и другите трима. The Rock започва да налага Goldberg по гърба, но той от нищото го хваща за врата.. Goldberg го вдига над главата си и го заковава със spinebuster!!!!!! The Rock май ще го отнесе също, но Chris Jericho се връща в мача с този Running double knee facebreaker. Не съм го виждал преди да го прави? Няма значение, защото Goldberg е все още на краката си, но се държи за челюста. Chris Jericho се възползва от дадената му възможност и се засилва от въжетата, и следва One-handed bulldog от страна на "Y2J" Chris Jericho. Chris Jericho се засилва от въжетата и Lionsault, но Goldberg се отмества, но все пак "Y2J" си пада на краката. Goldberg се изправя, но Chris Jericho на момента го хваща за краката и май ще видим... Walls of Jericho!!!!! Walls of Jericho за Goldberg!!! Може да напише история точно в този момент Chris Jericho! Победа над Goldberg и шанс да отиде на Summerslam за титлата! Дали обаче Goldberg ще се предаде? .... О, Боже мой!!! Shawn Michaels спря Chris Jericho със Sweet Chin Music във врата! Това боли! Shawn Michaels се радва на публиката, но The Rock идва отзад и започва да го налага. The Rock му извива ръката и му прави The People's DDT. The Rock не прави туш, а чака Shawn да се изправи.... Shawn е вече на краката си и The Rock Bottom!!!! The Rock застава пред главата на Michaels, изритва го, маха си налъктника, Rock почва да маха с ръце, засилва се от въжетата, прескача Michaels, засилва се от другите и... People's Elbow!!!!!!! The Most Electrifying Move in Sports Entertainment! The Rock тръгва за туш, но бива засечен от Goldberg!!! Той изпраща The Rock извън ринга и двамата започват да се бият. Но я почакай! Някой май подцени ... JERICHO!!! Chris вижда, че Shawn е на удобна позиция и се засилва от въжетата и това е ... The Lionsault!!! Закова го!!! Не ми казвай, че ще видим точно това!!! Chris Jericho приковава крака - 1.............2...........................3!!! Да, той успя!!! Chris Jericho отива на Summerslam срещу Triple H! Виж погледа на The Rock! А този на Goldberg виждаш ли го?!? Chris Jericho се омита от ринга преди да дойдат The Rock и Goldberg, и започва да празнува победата си.

Overall Rating: 82%

Winner and No'1 Contender for the World Heavyweight Championship at Summerslam: Chris Jericho

Шоуто завършва с ликуващия Chris Jericho и потресените The Rock и Goldberg, а Shawn Michaels чак сега осъзнава какво се е случило.

Overall Show Rating: 76%

КРАЙ. МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТАРАТЕ.

Edited by Renegate
Link to comment

Добре си се потрудил за дебютното шоу.. хареса ми как развиваш Evolution и историята покрай Heavyweight титлата и btw се пиша "I'm that damn GOOD". Сегмента с Jericho & Coach беше добър, но много ми напомняше на сегментите Rock-Coach през този период особено заради ритника накрая. Добър завършек на Main Event-a.. лично аз си мислех, че победител ще бъде Голди, но края беше непредвидим.. Jericho vs HHH на Summerslam ще бъде много як. Много добре развиваш и образите на Ортън и Батиста от Evolution, не ги пренебрегваш на заден план, добре боокна Nash да загуби от Ортън и то нечестно. Като цяло много сполучливо шоу браво.

Link to comment
Guest Renegate

WWE обявиха в сайта си два мача за Summerslam

World Heavyweight Championship

Triple H © vs Chris Jericho

WWE Intercontinental Championship

Booker T © vs Christian

b00009w0uf01lzzzzzzzrv9.jpg

WWE Summerslam 2003 Card

World Heavyweight Championship

Triple H © vs Chris Jericho

WWE Intercontinental Championship

Booker T © vs Christian

Link to comment
Guest Renegate

smackdown_logo.jpg

Thursday Night SmackDown! - 07 August 2003

В първия SmackDown! за месец Август, който ще се проведе в Kelowna, British Columbia идват и новите предизвикателства за Kurt Angle, който е WWE Champion. Той ще защитава своята титла срещу Edge. Според някои този мач ще остане в историята, според други този мач ще бъде грозен. Но кой ще остане прав? И кой ще си отиде от Kelowna, като WWE Champion?

В друг мач от Smackdown! The Undertaker ще се съюзи с Rikishi и Chavo Guerrero, като тримата ще се изправят срещу The World's Greatest Tag Team и A-Train. Но кой ще вземе победата? Дали две от най-големите звезди на WWE, заедно с едно ново попълнение ще премажат най-вероятно три бъдещи звезди на компанията? Или ще станем свидетели на един от най-големите upset-и в историята?

В друг 'mini-dream' мач ще видим John Cena и Brock Lesnar един срещу друг. John Cena обиждаше Brock Lesnar насам-натам и чак сега иска реванш от Brock Lesnar за загубата от Backlash. Lesnar прие, а сега шансовете са 50:50, тъй като John Cena е станал по-силен и по-свиреп от всякога. Дали рапъра от Boston ще си тръгне с победата или пък "The Next Big Thing" отново ще "намаже"?

Thursday Night SmackDown! - 07 August 2003 Card

WWE Championship

Kurt Angle © vs Edge

6-Man Tag Team Match

The Undertaker, Rikishi & Chavo Guerrero vs The World's Greatest Tag Team & A-Train

Single Match

Brock Lesnar vs John Cena

WWE United States Championship

Eddie Guerrero © vs Rhyno

Tag Team Match

A.P.A. (Bradshaw & Faarooq) vs The Basham Brothers (Danny & Doug Basham)

Single Match

Rey Mysterio vs Shannon Moore

Link to comment
Guest Renegate

smackdown_logo.jpg

Thursday 7 August 2003

Live! from Kelowna, British Columbia

World Wrestling Entertainment Presents: SmackDown! on UPN

- Шоуто започва с обичайното си ВИДЕО. След като свършва камерата се пренася в залата, в Kelowna, British Columbia, където е препълнено с хиляди фенове и започват да гърмят пиро ефекти. След това камерата се пренася при Tazz и Michael Cole, които за пореден път откриват SmackDown!, в Четвъртък вечер.

Michael Cole: "Добър вечер, драги зрители и добре дошли на поредното издание на Thursday Night SmackDown! Аз съм Michael Cole, а в мое дясно е Tazz."

Tazz: "Добър вечер и от мен.. Cole, подозираш ли какво шоу ни очаква?"

Michael Cole: "Да, ще бъде грандиозна вечер.. Дами и господа, ще видим две титли да бъдат защитавани тази вечер. В първия мач за титла ще се изправят Eddie Guerrero и Rhyno за WWE United States Championship... Въпроса е - кой ще вземе пояса? Дали "The Latino Heat" е способен да запази срещу такъв опонент... Как мислиш ти, Tazz?

Tazz: "Без коментар. Просто... Просто няма какво да се коментира и да даваме прогнози кой ще победи.. Причината Michael... Просто е. И двамата са добри атлети. Познавам се с Rhyno от много време, с Eddie също и много добре знам, че ще се бият със зъби и нокти в този мач до последната стотна. А като мача е за титлата, просто... Няма спор в това! Очаква ни страхотен мач. Но какво мислиш за другия мач за титла ти, Michael Cole? За Edge и Kurt Angle?"

Michael Cole: "Еми... Какво да ти кажа, Tazz? Просто тези двамата сме ги виждали един срещу друг преди доста време, двамата се сработват чудесно на ринга и си разменят победи. След толкова мачове между двамата.. Все още не мога да разбера кой е по-добрия. Edge никога не е е бил World Champion, но това не го прави нещо по-малко от Angle. Все пак времето ще покаже кой е по-добрия. Но, Tazz, да не губим време, защото е време за първия мач на вечерта. И единия участник в мача е шампион, но мача няма да е за титлата."

**LIVE FOR THE MOMENT**

Чуваме само освирквания, но това няма защо да ни учудва, защото това е Shannon Moore, който излиза под музиката на Matt и е придружен от самия него. Shannon се качва в ринга и прави taunt-a си на сглобката, а публиката взима, че го освирква още повече.

"Who's that jumpin' out the sky? R – E – Y MYSTERIO!"

Това може да е музиката само на един човек... REY MYSTERIO! Ето го и него, с титлата си на рамо. WWE Cruiserweight Champion Rey Mysterio стиска ръцете на няколко фена от първите редове и накрая се качва в ринга, като вдига титлата си високо пред лицето на Shannon и я предава на съдията.

Non-Title Match

Rey Mysterio © vs Shannon Moore w/Matt Hardy

Съдията дава знак и гонгът удря. Още в началото на мача Matt Hardy разсейва съдията, а докато Rey се чуди какво става, той бива нападнат от Shannon в гръб. Shannon започва да обработва Rey в тила със многобройни удари. Shannon Moore вдига опонента си и го натиква в ъгъла.. започва да му раздава плесници.. Shannon прави taunt-a си, но бива освиркван от тълпата. Той тръгва към Rey, но получава ритник в корема и няколко удара в главата. Rey се връща в мача! Rey прави малка засилка и прави hurricanrara на Shannon Moore. Shannon залита чак извън ринга между второто и третото въже. Matt Hardy отива да му помогне да се изправи... но двамата биват бързо повалени на земята след този Somersault Senton! Rey Mysterio обаче бързо се изправя и се радва, а публиката го "дарява" с оваций. Rey Mysterio връща Shannon Moore в ринга и се качва на ръба на ринга. Matt Hardy обаче бързо се е изправил... той издърпва крака на Rey Mysterio, но получава ритник в устата и следва Asai Moonsault от Rey-Rey! Rey отново се радва на публиката.. но Shannon залита право върху него от вътрешната страна на ринга след това Springboard Diving Crossbody! Двамата лежат, а съдията брои... стига до 6 и Shannon успява да се изправи на краката си. Moore вкарва Mysterio в ринга... прави му два Snap Suplex-a и прави опит за туш, но Moore се повдига преди 3. Cole, искаш да кажеш Rey Mysterio. Да, точно така... Shannon Moore вдига Rey Mysterio и с бърз snapmare го праща отново на пода.. и какъв ритник в гърба от Shannon. Rey Mysterio се гърчи от болка, но Shannon го заковава и с ритник в гърдите и Rey ляга по гръб на тепиха. Shannon прави и Standing Legdrop, като приковава крака, но Rey се повдига на 2. Michael, този път не сбърка. Спокойно. Чух какво казах. Не съм глух! Shannon Moore засилва Rey Mysterio към въжетата и заляга, но Rey с Dropkick в коляното и Shannon пада по лице. Rey се засилва от въжетата, Shannon тъкмо се обръща и получава Senton право в гърдите. Shannon бързо се изправя и.. Rey го заковава със Second rope springboard reverse crossbody! Опит за туш! 1 - 2 - НЕ, SHANNON СЕ ПОВДИГА МАЛКО ПРЕДИ 3! Rey Mysterio вдига и засилва опонента си към въжетата, но той го преобръща и Rey отново скача за Second rope springboard reverse crossbody, но Shannon този път е свеж и го хваща във въздуха. Май ще видим Sidewalk slam backbreaker.. но контра с hurricanrara от Rey Mysterio. Shannon се озовава между второто и третото въже! Това ще значи само едно! Rey изкрещява "619" и се засилва от въжетата и следва 619... но в последния миг Shannon Moore се навежда и Rey не улучва. Shannon показва със знак на публиката, че трябва да имаш мозък, за да се отървеш от 619 на Rey... Но май не вижда едно! Rey е зад въжетата и го чака! Shannon Moore се обръща и Springboard... Matt Hardy издърпа Rey Mysterio за крака точно преди да скочи и Rey падна на земята! Съдията не видя нищо.. но как?! Matt връща Rey обратно в ринга.. той получава Atomic Drop. Rey е все още на краката си, а Shannon се възползва от ситуацията и се качва на въжетата за... Halo!!! Но Rey в последния момент избута въжетата! Как успя по дяволите?! Нямам си и на идея! Shannon лежи до сглобката, а Rey се качва на сглобката и... Moonsault, но Matt спасява Shannon отново и няма никой вкъщи за Rey Mysterio!!! Shannon се връща обратно в ринга и причаква Mysterio... той се повдига и Exploder Suplex!!!!!!! Това може да е края... 1 - 2 - 3! Shannon победи шампиона... с малко помощ от Matt Hardy, разбира се. Shannon се омита от ринга, ликуващ победата си, като Matt Hardy му вдига ръката. Няма да им се размине толкова лесно...

Overall Rating: 67%

Winner: Shannon Moore

-Commercial Break-

Камерата показва Matt Hardy, който е с усмивка на лице и няма как иначе.

Matt Hardy: "Rey.. Rey.. Rey какво да се прави не можеш да ги спечелиш всичките. Да ти кажа честно много се зарадвах, когато рамото ти не успя да се отлепи след 2рото отброяване и на рефера се наложи да тупне 3-ти път на ринга.. Просто невероятно! И Shannon се справи много добре, направи нещо което много от вас загубеняци от Cruiserweight дивизията не успяха.. трябва да се учите от него. Та Rey не знам дали внимаваш в картинката, но все пак ще ти припомня, че който те победи в 1 on 1 мач трябва да получи и title shot.. мисля, че така беше правилото за #1 contenders spot-a. Знаеш, че е неизбежно да загубиш титлата, но работата е там.. от кого!? Аз знам кой ще бъде този "кого".. мисля, че и ти го познаваш добре, тази вечер те тушира в средата на ринга.. дано само не се повтарям. Та Rey приканвам те следващата седмица да защитиш титлата си срещу Shannon Moore!! Или ще докажеш отново на целия свят, че си само един голям.. а тоест малък страхливец!!"

След тези думи публиката освирква бурно, а камерата се пренася обратно в ринга...

Overall Rating: 87%

**HIGH PROTECTION**

Този път реакцията е положителна, защото това е музиката на APA. Ето ги и тях! Bradshaw, Faarooq или по-просто казано - APA! Двамата са се запътили към ринга бързешком. Двамата се качват в ринга и поздравяват публиката, която им отвръща с оваций. А техните опоненти - The Basham Brothers ги гледат на кръв.

№1's Contendership for the WWE Tag Team Championship at Next Week's SmackDown!

APA (Bradshaw & Faarooq) vs The Basham Brothers (Danny & Doug Basham)

Гонгът удря и мачът започва. Първи мача ще започнат Bradshaw & Danny Basham. Двамата се захващат в средата на ринга, но по-едрия Bradshaw избутва опонента си бързо при ъгъла си, а съдията отброява - 1, 2, 3 и Bradshaw го пуска. Bradshaw го дарява с един прав десен в устата и прави бърза смяна с Faarooq. Faarooq засилва Danny към въжетата и го изритва в корема, а партньора на Faarooq - Bradshaw, се засилва от въжетата и swinging neckbreaker. Bradshaw чак сега се връща в ринга, а Faarooq прави опит за туш, но неуспешен... Faarooq засилва Danny към ъгъла му?! Но не! Връща го обратно и го поваля с Short-arm clothesline... не, Danny съумя да залегне в последния момент и просва Faarooq на земята с neckbreaker. Danny Basham вдига опонента си и го натиква в ъгъла си, като започва да го обработва в корема с многобройни turnbuckle thrusts, а Doug тупа по гърба на Danny, и така прави смяна. Danny притиска Faarooq в ъгъла, а Doug се засилва от въжетата, Danny се отмества и Corner Clothesline за Faarooq. Той се олюлява... и получава Bulldog от Danny Basham, а Doug се засилва от въжетата и Legdrop във врата. Danny си отива на мястото, а Doug прави опит за туш, но имаме повдигане на 2. Doug Basham вдига Faarooq и прави опит за Suplex Powerslam... задържа го във въздуха известно време и го просва на земята със Suplex Powerslam! Опит за туш, но имаме отново повдигане на 2. Doug Basham вдига Faarooq, извива му ръката и прави смяна с Danny. Двамата започват да го обработват и го засилват към въжетата, залягат, но получават по ритник в устите. Danny се засилва към Faarooq, но получава Back Body Drop, а Doug spinebuster! И тримата са на земята, а Bradshaw чака за смяна! Bradshaw подканва феновете и те почват да крещят "APA! APA! APA! APA!" и Faarooq почва да пълзи към ъгъла си... Faarooq ще направи смяна, но не! Danny го хваща за крака, но виж! Той е повален след ритник в устата. Faarooq се протяга и Bradshaw прави смяната! Bradshaw влиза в ринга и почва да разхвърля опоненти си наляво-надясно! Саблен удар за Danny... саблен удар и за Doug. Bradshaw нанизва Danny с Big Boot. Но Doug го причаква в гръб, но получава удар в тила от Faarooq и бива изхвърлен над въжетата. APA причакват Danny да се изправи... той е на краката си, изритват го в корема и Aided Powerbomb connected!!!! Опит за туш, няма кой да ги спре и това е 3! APA ще се бият с The World's Greatest Tag Team следващата седмица за отборното злато!

Overall Rating: 56%

Winners and №1's Contenders for the WWE Tag Team Championship at Next Week's SmackDown!: APA (Bradshaw & Faarooq)

APA все още празнуват победата си... Но какво е това? Това са Benjamin и Haas! Шампионите! Bradshaw и Faarooq са на двете противоположни сглобки и не подозират, че Benjamin и Haas ги причакват... APA слизат от сглобките и двамата получават по Superkick от шампионите!!! Шампионите започват да ги налагат с юмруци по главите. Benjamin и Haas вдигат Bradshaw и Faarooq... Bradshaw получава T-Bone Suplex от Shelton Benjamin право върху отборния пояс!!! А Charlie Haas прави Haastile Takeover на Faarooq върху отборното злато! Двамата кипят от радост, а публиката ги освирква. Shelton Benjamin взима микрофон от Tony Chimel.

Shelton Benjamin: "APA, вие искате нашето злато, а ние искаме вашите задници! Ще се видим другата седмица, където "The Gold Standers" ще ви спукат задниците от бой и ще разберете защо и преди, и сега НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!"

Shelton хвърля микрофона и двамата с Haas си отиват под освиркванията на тълпата и звучението на музиката им.

Overall Rating: 64%

-Commercial Break-

"...Rhyno Music Video..."

Дами и господа, време е за първия title match за тази вечер между Eddie Guerrero и Rhyno. Титлата на Eddie е заложена на карта. Rhyno бързо се качва в ринга, за да не губи време и прави taunt-a си на сглобката, а публиката го освирква.

"VIVA LA .... RAZA!"

Ето го и шампионът. Той получава смесени реакций от тълпата в Kelowna. Eddie Guerrero бързо се качва в ринга с пояса около кръста си и прави taunt-a си на сглобката, като отново получава смесени реакций от публиката. Eddie предава титлата си на съдията.

WWE United States Championship

Eddie Guerrero © vs Rhyno

Реферът показва за какво ще се борят двамата и предава титлата на Tony Chimel, като дава знак и гонгът удря. Мачът започва. Двамата веднага се захващат в средата на ринга, но Eddie заключва бързо headlock.... Този headlock трае вече около половин минута на главата на Rhyno, а феновете от около 10 секунди крещят "Let's Go Eddie! Let's Go Rhyno! Let's Go Eddie! Let's Go Rhyno! ...", което мен доста ме учудва. Rhyno най-накрая се освобождава от захвата, като избутва Eddie Guerrero във въжетата, но бива повален със shoulder block. Eddie вижда, че Rhyno тръгва да се изправя и се засилва от въжетата, Rhyno тъкмо се изправя и получава flying clothesline от "The Latino Heat". Rhyno се претъркълва до въжетата и се изправя с помощта на въжетата, но Guerrero с running dropkick изпраща Rhyno извън ринга! Rhyno на колене се опитва да си поеме дъх, а през това време Eddie се радва на публиката, която учудващо го аплодира. Rhyno вече е на краката си, Eddie го забелязва, засилка и го изпраща при бариерата с baseball slide! Rhyno май си удари лошо ребрата. Eddie вече също е извън ринга и започва да налага Rhyno по гърба. Eddie с European Uppercut, който е последван от няколко колена в корема, издърпва го близо до стоманените стълби и ще опита ... SUPLEX?! Eddie твърде дълго се забави и Rhyno го избута в металните стълби! Rhyno хваща Eddie за главата и му я удря в стълбите. Rhyno взима бутилка с минерална вода, отпива малко и се изплюва в лицето на Guerrero! Rhyno и Eddie се връщат навреме в ринга, като Rhyno приковава и крака на Eddie, но той се повдига преди 3. Rhyno вдига Guerrero и го изпраща до сглобката, Rhyno се засилва и... Corner Spear! Rhyno отново отива в другия край на ринга и отново се засилва и този път.. Corner Clothesline! Rhyno прави и Side belly to belly suplex на Eddie. Rhyno отива в другия край на ринга за пореден път и този път чака Eddie за GORE!!! След малко Eddie се изправя на краката си и... GORE! GORE!! GORE!!! Но, не! НЕ!! НЕ!!! Eddie го изрита в главата точно преди контакта. Eddie го хваща и rolling vertical suplex! Последван от още един! И трети rolling vertical suplex! Това бяха "The Three Amigos". Eddie прави знак, скача и Rhyino се отмества, но Eddie се претъркулва с кълбо напред. Eddie се обръща и GORE! GORE!! GORE!!! Този път успя! Ще имаме нов шампион! Rhyno приковава крака! 1 - 2 - И НЯМА 3! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ?! Някой издърпа съдията! Беше CHRIS BENOIT!!! Защо го направи?! Виж погледа на Rhyno! Chris Benoit май иска да си върне за онзи GORE! Chris Benoit се отдалечава от ринга, а Rhyno бесен гледа към него. Виж! Eddie е взел шампионския пояс и го е сгушил. Rhyno го хваща за главата и... Eddie го удря с пояса право в черепа! Eddie се качва на сглобката, прави знак и FROG SPLASH от върха! Eddie приковава крака и маха шампионския пояс, а съдията се съвзема и 1...........................2.................................3.............Eddi

e успя! Той запази титлата си с малка помощ от Chris Benoit! Eddie си взима пояса и се омита, а Rhyno лежи неподвижно в средата на тепиха. Очакват ни интересни седмици от тук нататък.

Overall Rating: 63%

Winner and STILL WWE United States Champion: Eddie Guerrero

-Commercial Break-

Brock Lesnar е показан да тренира за последно преди мача си със John Cena. Той се обръща към камерата.

Brock Lesnar: "Чудя се защо се потих толкова време, но... гледам, че в John Cena има подобрение и ще ми е трудно да го победя, но "The Next Big Thing" винаги е готов да прави противниците си на две! Cena, тази вечер ти ще бъдаш моята кучка, ще бъдеш разхвърлян като кучка из ринга и накрая ще те победя още един път и ще си научиш урока! Като паднеш един път Lesnar, не го предизвиквай повече, защото така се вбесява повече! И най-важното - HERE… COMES THE PAIN!"

След тези думи Brock Lesnar тръгва напред за мача си, който е точно сега!

Overall Rating: 76%

**WORD LIFE**

В цялата зала почват да се чуват само освирквания.. Ето го и самоуверения "рапър" John Cena. Със своята надъхана походка към ринга Cena все още мисли, че може да победи Brock Lesnar. John Cena се качва в ринга и прави taunt-a си, което пък предизвиква още повече хора да го освиркват.

"HERE… COMES THE PAIN!"

Феновете стават на крака този път.. Ето го и него! "The Next Big Thing" Brock Lesnar, който преди малко се изрази доста вългурно по повод мача му с John Cena. Brock Lesnar прави няколко подскока и тръгва напред към ринга, самоуверен както винаги. Brock Lesnar стига до ринга, скача на ръба и дърпа въжетата и от четирите сглобки изригват пиро ефекти. Brock Lesnar влиза в ринга и чака гонгът да удари.

Single Match

Brock Lesnar vs John Cena

Гонгът удря и мачът започва. Двамата веднага се захващат в средата на ринга, но Brock Lesnar бързо натиква опонента си в ъгъла. Съдията брои - 1, 2, 3 и Brock го пуска. John Cena го избутва назад и му показва среден пръст! Това не е на добре.. какъв прав десен в муцуната на Cena, дори се залюла, а Brock се хили. Brock веднага започва да обработва John Cena с turnbuckle thrusts - 1, 2, 3, 4, 5 и накрая спира. Brock Lesnar засилва Cena към противополжната сглобка, толкова силно, че John Cena отскочи от нея и следва коляно в корема и Cena е на земята. Brock Lesnar прави опит за туш, но Cena се повдига на 2. Brock Lesnar вдига опонента си и му раздава няколко прави десни в главата и го засилва към въжетата, но Cena успява да контрира с извиване на ръката, следва ритник в корема и бързо DDT. John Cena приковав бързо крака, но Brock Lesnar се повдига на 2. John Cena хваща Lesnar за главата и започва да го налага с мощни юмруци! След около 5 удара John Cena спира. Той вдига Lesnar, изритва го в корема, засилва се от въжетата, а Lesnar е с гръб към него и Running neck snap!!!! Този ход Cena го нарича "The Throwback". John Cena отново приковава крака, но Lesnar няма да се предаде толкова лесно и се повдига. John Cena вдига Brock Lesnar и прави опит за Fisherman Suplex, но Brock контрира със Snap Suplex! Двамата лежат в средата на ринга, неподвижно, а съдията отброява - 1...2...3...4....5 и двамата се изправят. Cena и Lesnar започват да си разменят удари и Lesnar надделява. Той засилва опонента си към въжетата и посяга за Саблен удар, но John Cena заляга, изтласква се от дръгите въжета и Flying shoulder block!!! Той причаква Lesnar... Lesnar е на краката си и посяга за саблен удар, но Cena заляга и го поваля със Spin-out powerbomb!!! Cena минава пред него и прави "You Can't See Me" taunt-a си. Cena се засилва от въжетата и следва ... Five Knuckle Shuffle!!! John Cena почва да чака Lesnar за FU... Brock е на краката си, Cena го вдига на раменете си и FU, но Brock Lesnar успява да контрира с DDT! Обаче и двамата се повдигат по едно и също време и отново започват да си разменят удари, като този път Cena надделява! Той се засилва от въжетата и получава Overhead belly to belly suplex! Brock го причаква... Cena е на краката си, Brock го хваща и почва да му прави серия от rib breakers - 1, 2 и 3 rib breaker-a за John Cena! Brock Lesnar вдига Cena на раменете си и май ще видим The F-5! Но Cena успява да си падне на краката зад Lesnar и го превъртъ с roll-up, но имаме повдигане преди 2! Brock Lesnar и John Cena са едновременно на краката си и Cena посяга първи, но Brock същевременно заляга и вдига John Cena на раменете си и този път - F5!!! Той успя! Закова го! Brock Lesnar приковава крака и взима победата! Brock успя! Brock Lesnar се изправя на краката си и почва да празнува победата си, а Cena лежи неподвижно. Brock удържа на думата си!

Overall Rating: 73%

Winner: Brock Lesnar

Камерата показва Big Show, който е с лице към нея и хич не изглежда доволен. Публиката здраво го осврирква.

Big Show: "Какво по дяволите става?!? Тази вечер нямам нито мач, нито нищо! Имам само едно скапано интервю! Stephanie... Гади ми се от теб!!! Как можеш бивш WCW и WWE Champion да го пренебрегваш така? Как може по дяволите?!? Знаеш ли какво Stephanie? Тази вечер нямам нищо, но повярвай ми, но повярвай ми... Някой ще си го отнесе тази вечер! Обещавам ти! И ако другата седмица пак нямам мач или сегмент, или каквото и да било.. Пак ще си го отнесе някой! От теб зависи! Може скоро да останеш без нито един кечист в шоуто и то да фалира! Не ми се иска това да се случва, но ти ме предизвикваш! Сладки сънища, "принцесо". Време е за купон!"

Overall Rating: 85%

-Commercial Break-

"Deadman Walkin'…"

Дами и господа, отново сте със SmackDown! след рекламите. Време е за 6-Man Tag Team Action. Пет участника излезнаха и сега чакаме само този - The Undertaker! Както обичайно той излиза с мотора си, посрещнат под овацийте на феновете. The Undertaker тръгва напред с мотора си...... прави кръгче около ринга, спира, слиза и се качва в ринга, като прави taunt-a си към четирите страни на ринга.

6-Man Tag Team Match

The Undertaker, Rikishi & Chavo Guerrero vs A-Train, Charlie Haas & Shelton Benjamin

Гонгът удря и мача първи ще започнат A-Train и Rikishi. Това ще бъде голямо... наистина голямо! Двамата застават един срещу друг и си крещят кой е по-добрия... И накрая A-Train нанася първия удар. Той засилва опонента си към въжетата, но Rikishi лесно го преобръща и го поваля с back elbow. Rikishi го вдига и го мята право при ъгъла си. Rikishi прави знак, засилка и Corner Splash за A-Train!!! Това сигурно боли. Rikishi прави смяна с The Undertaker. Taker започва да обработва A-Train в корема. Taker го засилва към въжетата и той се засилва от срещуположните и го поваля с flying clothesline. В ринга влизат и шампионите по двойки, но Taker бързо ги ръзхвърля, като парцалени кукли. The Undertaker се обръща и получава Bicycle kick. Това беше само за разсейване. Shelton бързо се е върнал и иска смяна, и я получава. Shelton вдига The Undertaker до седнало положение и започва с удари в гърдите да го обработва. Shelton Benjamin го вдига и го засилва към въжетата, като заляга, но получава Running DDT от Taker. The Undertaker бързо се изправя и прави смяна с Chavo Guerrero. Той се засилва от въжетата и зачиса със Senton гърба на Benjamin. Chavo Guerrero поваля с прави десни от A-Train и Haas от местата им. А Shelton Benjamin се е изправил и получава Падащ лист от Chavo Guerrero. Но A-Train май се разгневи от това, което се случи преди секунди и влиза в ринга, и нанизва Shelton с Baldo Bomb, тъкмо когато Chavo се обърна! Но това предизвиква намесата и на Rikishi, и Taker. Двамата големци влизат в ринга и почват да размазват A-Train, като дори го изхвърлят много лесно над най-горното въже. Идва и Charlie Haas, но той получава Savate Kick от Rikishi! Shelton дори се опитва да се промъкне, като прави опит за туш на безнадежния Chavo, но Taker го забелязва и го вдига с една ръка и му прави Chokeslam... Chavo се е съвзел и се качва на сглобката и... Frog Splash!!! Chavo приковава крака - 1, 2, 3 и този ход носи втора победа в мач за вечерта! Победата отива при Taker, Chavo и Rikishi. Rikishi и Chavo напускат ринга, но Taker остава да празнува... Какво по дяволите е това?!? Big Show!!! От къде се взе?!? Май излезна от публиката! Taker, не се обръщай! Не се обръщай! ... Нееее! Big Show го хвана за гушата и Chokeslam!!! Big Show казва на партньора му A-Train да му даде стол и A-Train без да се бави го прави. Big Show причаква Taker... той едвам се повдигна след този Chokeslam, а ... сега и този удар със стола в черепа!!!! Big Show удържа на думата си, че някой ще си изпати тази вечер! Това може да продължи и другата седмица, ако Stephanie не му даде мач или сегмент!

Overall Rating: 63%

Winners: The Undertaker, Rikishi & Chavo Guerrero

Kurt Angle е показан да се подготвя в съблекалнята си за майн Евента, в който ще защитава Световната титла срещу Edge, когато изведнъж самия.. Edge нахлува вътре и го confront-ва!

Edge: "Е Kurt готов ли си да загубиш титлата от мен тази вечер?"

Kurt Angle: "Хаха.. Edge нека си изясним нещо.. ти никога.. НИКОГА няма да успееш да ме победиш! Наистина удобрявам твоите момчешки мечти, но всичко свършва до там, няма как да вземеш тази титла от олимпийски златен медалист!"

Edge: "Не мога да разбера цял живот ли ще се самозаблуждаваш, че един късметлийски успех ще ти дава "криле" във всеки един мач?"

Kurt Angle: ".. Късметлийски успех!?? С кого мислиш, че говориш момченце!!! Аз съм най-голямата звезда в тази федерация и световен шампион в тежка категория.. имай поне малко уважение преди да съм ти разказал играта преди самия мач.. този title shot който си получил е абсолютно незаслужен.. защото you SUCKK!!"

Edge: ".. хах.. може и така да е Kurt, може наистина да не заслужавам този тайтъл шот, може наистина да си по старо куче от мен.. но тази вечер имам цялата увереност на света, че ще те бия и ще взема първата си световна титла и нито твоите "златни" медали нито твоите безмислени приказки ще променят нещата! Затова не трябва хората да идват и да ми пожелават успех, трябва да го пожелават на теб, защото когато изляза на този ринг тази вечер, аз ще изляза за победа... а ти за оцеляване!! Помисли над това!"

Edge напуска съблекалнята, а Kurt не изглежда никак доволен!

Overall Rating: 79%

-Commercial Break-

"You think you know me…?"

Публиката става на крака и има защо.... Ето го претендентът за титлата на WWЕ, Edge! Този мач ще се проведе точно тук и сега! Edge не губи време, а на спринт се запътва към ринга.. плъзга се, след което прави taunt-a си на сглобката и почва да чака с нетърпение Angle.

**MEDAL**

Сега пък се чуват само освирквания в залата и защото това е... Kurt Angle. не знам как можах да го кажа. И аз това се чудя. Kurt с мазна усмивка, като чели не се притеснява, че му е заложена титлата. Май е намислил нещо този тип. Kurt Angle прави taunt-a си в началото на рампата и изригват пиро ефекти. Kurt продължа напред и се качва в ринга, но Edge веднага го напада!!!

WWE Championship

Kurt Angle © vs Edge

Гонгът удря! Мачът официално започна! Edge май ще го остави без дъх още преди мачът да е започнал! Edge го засилва към въжетата и го поваля с красив Падащ лист и имаме бързо опит за туш, но и бързо повдигане, само на 1. Edge веднага започва да налага Angle с мощни удари в главата. Kurt Angle обаче се измъква, като слиза извън ринга. Kurt си маха пояса, колкото да си поеме дъх, но веднага, като се обръща получава baseball slide от Edge и се нанизва на коментаторската ни маса! Edge слиза извън ринга и хваща Kurt за главата - удря му я в коментаторската маса. След което му я удря в ръба на ринга и накрая в металните стълби. Личи си, че Edge иска титлата! Той вкарва Angle в ринга и приковава крака, но Kurt отново се повдига. Edge започва да рита лежащия Angle по главата! Няма кой да го спре! Edge "реве" като лъв, а публиката полудява от това. Edge веднага вдига Angle и го натиква в ъгъла, като започва да го размазва с прави десни и Angle пада по гъз на тепиха. След което Edge започва и да го рита в гърдите!!! Като обезумял е! Edge май не е свършил. Той почва и да души Angle с крак!!! Съдията брои до 4 и Edge си маха крака от гушата на Angle. Edge вдига Angle и го засилва към противоположната сглобка, засилка от Edge и Corner Spear, но няма никой вкъщи и Edge си нанизва рамото на кола! Kurt се отмести в поселдния миг. Kurt хваща Edge за ръката и му я удря в металния кол! Edge почва да "реве" от болки и се измъква от неловкото положение, но не и от Angle! Angle влиза в ринга и веднага започва да му настъпва дясната ръка! След около 5 настъпвания Angle се спира. Той вдига Edge и му извива ръката, но Edge с другата си се измъква след лакът в главата. Edge се засилва от въжетата и саблен удар, но пропуска и Kurt Angle го поваля на земята с една ръка и му заключва armbar на дясната ръка!!! Edge може всеки момент да се предаде, тъй като тази ръка беше доста ранена от Angle... Вече мина около половин минута, но Edge устисква, а Kurt му вика "Предай се, Edge! Няма къде да бягаш!".... Виж, Edge го преобърна с backslide pin - 1...2...НЕ, Angle се повдигна преди 3. В най-неочаквания момент! Edge се вдига на краката си, Angle също и Angle отново пропуска саблен удар и Edge минава зад него, и следва Edge-O-Matic!!! Edge приковава крака - 1...2...НЕ, имаме повдигане преди 3. Виж Edge го причаква за Spear! Но дали ще успее? Kurt Angle се повдига и.... Kurt Angle го изритва в устата в последния момент и Angle Slam, но Edge пада зад него и го изхвърля между второто и третото въже извън ринга. Edge слиза от другата страна на ринга и изкарва под ринга метален стол, но виж и Angle той също е грабнал такъв. Двамата влизат в ринга и точно при влизането бяха с гръб един към друг и сигурно изобщо не подозират, че и двамата са с едно и също оръжие! Двамата се обръщат и... двоен удар със столовете!!!!! Двамата отскачат и падат едновреннено на земята! Съдията дава знак да ударят гонгът! Какво е неговото решение? Той казва на Tony Chimel нещо на ухо, а той обявява, че решението на реферат е двойна дисклалификация! Как можа? Та този мач беше супер! Kurt Angle обачи запазва титлата, нищо какъв е резултата!

Overall Rating: 72%

Winner: DRAW (Double DQ); STILL WWE Champion: Kurt Angle

Kurt Angle се е съвзел и си взима титлата от съдията, като се омита от ринга и вика "Wooooooo!". Edge също се е свестил и му вика, че титлата скоро ще бъде в него! Дали ще ги видим тези двамата отново в мач за титлата? не знам, но това беше всичко за нас за тази вечер! Шоуто завършва с ликуващия Angle и ядосания Edge.

Overall Show Rating: 69%

КРАЙ. МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ. И НЕ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА "СУПЕР БЕШЕ, АМА АКО БЕШЕ ПОБЕДИЛ ЕДИ СИ КОЙ.." ВИЕ ЗАРАДИ ШОУТО ЧЕТЕТЕ ИЛИ, ЗА ДА ВИДИТЕ ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ ПОБЕДИТЕЛИ?

Link to comment
Guest Renegate

WWE са добавили още един мач към Summerslam

WWE са решили да има мач-реванш между Angle и Edge за WWE титлата. И са решили той да се проведе на Summerslam.

b00009w0uf01lzzzzzzzrv9.jpg

WWE Summerslam 2003 Card

World Heavyweight Championship

Triple H © vs Chris Jericho

WWE Championship

Kurt Angle vs Edge ©

WWE Intercontinental Championship

Booker T © vs Christian

Link to comment
Guest Renegate

rawlogo2kx7.jpg

Monday Night RAW - 11 August 2003 Preview

Миналата седмица Chris Jericho стана претендент за титлата на Triple H на Summerslam, след като победи в четворен мач Shawn Michaels, Goldberg и The Rock. Тази седмица обаче Chris Jericho ще трябва да се съюзи с Goldberg и Kevin Nash, и да се изправят срещу Triple H, Randy Orton и Test. Кой ще победи? Кой ли ще отнесе туша? Но най-важното - Кой ще открие с 1-0 между Triple H и Chris Jericho по пътя им към Summerslam!

В друг мач между чудоващи един срещу друг ще се изправят: "The Big Red Machine" Kane и "The Animal" Batista. Чудовището на Evolution или смахнатия Kane ще победи? Не се знае още, но се знае, че ще има БОЙ!

В други четирима мача не толкова интересни ще видим:

Spike Dudley vs Rob Conway

Scott Steiner vs Christian

Molly Holly © vs Trish Stratus - Non-Title Match

Goldust vs Rob Van Dam

Дали The Dudleyz ще си върнат за миналата седмица? Дали Christian е способен да надвие всеки един от федерацията след това, което се случи с Booker T миналата седмица? Trish ще докопа шампионката, която толкова много иска да срещне, но дали ще успее да я победи? Дали пък RVD е на 100% физически готов да победи Goldust след онова, където се случи миналата седмица? Отговорете на всичко това и още много в Понедлелник Вечер, на живо по Spike TV - RAW!

Monday Night RAW - 11 August 2003 Card

6-Man Tag Team Match

Chris Jericho, Goldberg & Kevin Nash vs Triple H ©, Randy Orton & Test

Single Match

Spike Dudley vs Rob Conway

Single Match

Scott Steiner vs Christian

Non-Title Match

Molly Holly © vs Trish Stratus

Single Match

Batista vs Kane

Single Match

Goldust vs Rob Van Dam

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...