Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

Здравейте, днес трябваше да е един грандиозен ден, в който аз щях да отговарям на всички ваши въпроси, но настроението ще бъде малко по-мрачно, защото се случиха някои трагични неща на Royal rumble, които по-добре да не коментирам...

Нека започнем с минута мълчание в чест на смъртта на великият турнир Royal rumble...

...

И така, първите ми два въпроса идват от моят стабилен фен VASSIL_1990. Да видим какво има да ми каже той

1. Коя федерация като изключим WWE и TNA би препоръчал на новите потребители, които до момента са следели само тях двете или само една от тях? (vassil_1990)

Макар че почти не гледам кеч извън WWE (и малко TNA) напоследък естествено бих им препоръчал ROH, защото виждам, че нещата се стабилизират там и е доста качествен кеча. Ако пък им се гледа кръв, насилие и пак кръв, нека хвърлят едно око на CZW.

2. Каква музика слушаш? (vassil_1990)

Винаги съм бил фен на така наречената от повечето хора музика "ретро". Т.е - музиката от периода 1986 - 1996. Тя е тази, с която съм изразстнал, а пък е и наистина стойностна, поради което ми е любима. Друг мой любим стил е лекият метъл (нещо като повечето кеч-музики). Не отказвам и добър рап. Не понасям чалга.

Продължаваме нататък.

3. Коя голяма суперзвезда от Роу според теб ще вдигне най-много рейтинга на ЕЦВ , ако се премести там? (Y_2_J)

Това е интересен въпрос. Както знаете обаче, "ЕЦВ" е як крап, така че ако някоя от големите звезди на RAW отиде там, по-скоро той ще бъде закопан, отколкото ще издигне шоуто. За да има все пак ефект една такава евентуална смяна, въпросният кечист трябва да е фейс, за да има интерес публиката. Вероятно ДЖЕФ ХАРДИ - хем си е екстремен на макс, хем ще получи със сигурност титлата, която иначе няма как да вземе в RAW.

4. На кава възраст си? (Y_2_J)

Ами това може да бъде проверено лесно в профила ми. На 20 години съм.

5. Защо толкова държиш да са спазени всички правила за писане на БГ? Все пак ако исках да ми откриват грешки щях да пиша в Калдата или Помагало. (Y_2_J)

Не ми се разисква за сетен път по този въпрос, затова ще бъда максимално кратък. Измъчвам се да чета постове, пълни с грешки, и ми е тъпо. А и за вас е полезно все пак да се научите да пишете правилно на родния си език!

6. Ако би имал възможност с коя Дива от WWE или TNA би поканил на среща и би се натискал? (Naruto)

Доста интересен въпрос. Определено би била Тори, защото за мен е най-добрата мацка в WWE. Единственият проблем е, че ми изглежда малко височка, а аз не обичам жената, с която съм, да е по-висока от мен (това всъщност досега не ми се е случвало, но все пак...). Така че като резервен вариант посочвам Мики Джеймс. Просто има някакво неповторимо излъчване. Пък и тези цици...

7. Какво мислиш за цигарите и според теб вредно ли е човек да пуши? (Naruto)

Естествено, че е вредно! Това е научно доказан факт, при който няма място за съмнение. За цигарите смятам, че са нещо напълно безмислено и не разбирам как милиони (милиарди?) хора по света сами се тровят с тютюна. Той е причината за много заболявания на белите дробове, част от които водят до смърт. Но все пак - всеки си има право на личен избор... Както може би вече се досетихте, аз не пуша. Опитвал съм само пури на бала си.

8. Кой момент в историята на кеча те е накарал да маркнеш най-здраво и защо? (BORKO_10)

Тук има наистина мнооого такива моменти и ми е много трудно да определя кой от тях е бил най-здрав марк за мен. От най-новата история на кеча бих определил може би този, когато прочетох, че Джон Сина е претърпял тежка контузия и ще отсъства. Никога не съм се радвал толкова много. От по-класическите, може би през 2000 година, когато Остин се завърна от контузията и пречука още на първата си поява половината съблекалня. Но иначе по принцип аз най-много се кефя на комедийните сегменти. Просто наистина здраво марквам на тях.

9. Какво те кара толкова време да потдържаш ЕФЕДа и не ти ли идвало понякога да кажеш,не ми се пише повече,тази седмица няма да пусна шоу? (BORKO_10)

Просто ми е МНОГО интересно какво мислят останалите за моите идеи в шоутата. Всъщост това е причината, поради която поддържам Е-феда толкова дълго. До скоро не ми беше идвала мисълта да го спирам. Понякога ми се е случвало да ме мързи адски много да напиша някое шоу, но никога не съм си позволявал да не го направя. Ако трябва, го пиша насила. Както виждаш, засега, от август 2005-та, не е имало сряда, в която да няма "Ringstorm". Аз още не съм се изчерпал откъм идеи, но за съжаление се изчерпа интереса на публиката... Точно затова вероятно в момента четете едни от последните шоута на Е-феда. Но все пак, ако се стегнете малко в коментарите си, имайте предвид, че имам още няколко страхотни сюжета в ръкава си. :)

10. Как и кога и по какъв начин стана фен на кеча, първи впечатления (Shawn_Michaels)

Станах фен през 1997. Първата федерация, която видях, беше WWF, а първият кечист - The Undertaker. Беше късната есен на 1997 и Мъртвеца тогава имаше вражда с Kane, който току-що беше дебютирал. Малко по-късно започнах да следя и WCW. Първите ми впечатления (тъй като тогава бях тотален марк), бяха, че това е едно много яко шоу, в което всеки хвърля здрав кютек на който му падне. Разбира се винаги бях за "лошите" и исках Кейн да смаже Гробаря, а Остин да бъде пребит от другите хийлове.

11. Гледаш ли порно и ако да какво предпочиташ?(HEIDENREICH)

Е много ясно баце. Има ли човек, който да не гледа порно? От доста време насам предпочитам да гледам само стандартен секс с 1 мъж и 1 жена. Много ми затъпяха груповите сцени. Лесбийки също вече не понасям. Като подбирам някакво порно за гледане, за мен най-важно е жената да е с хубаво и стегнато тяло. Склонен съм да направя компромиси по отношение на лицето.

12. Любима раса на Хироус 3 и 5? (HEIDENREICH)

Тройката си е класика и всички раси там ме кефят. Все пак избирам Dungeon. Имат доста свирепи единици (изключвам боклучавият им 6-ти левъл), а и най-много ме кефи атмосферата в техния град - някакво тъмно, подземно и яко :D Петицата също се оказа добра игра, даже повече отколкото бях очаквал. Определено най-много в нея се кефя на Necropolis. Техните единици наистина са нарисувани по много добър начин.

13. Ако от теб зависеше каква карта щеше да има Ресълмания 24? (HEIDENREICH)

Труден въпрос, на който ме мързи да отговоря, но все пак ...

Мат Харди трябва да се бие с МВП в мач за Американската титла най-сетне

Да направят някакъв малък сегмент, в който Джон Сина да се сбогува с верните си фенове и да обяви, че се оттегля от кеча

Батиста срещу Грамадата

Финли срещу Винс в метална клетка

Гробаря срещу Острието в мач за световната титла

Трите Хикса срещу Ранди Ортън за другата световна

Джеф Харди срещу Кенеди за интерконтиненталната титла в гимик мач

Рик Флеър срещу Хълк Хоган

Шесторен мач за куфарчето - Рей Мистерио, Карлито, Кейн, Си Ем Пънк и още някои други двама

Бет Финикс срещу Мики срещу Кандис срещу Виктория в четворен мач за женската титла

Унификационен мач за двете титли по двойки - може би Кралска битка с 5-6 отбора

Мач за ECW-титлата - Чаво защитава срещу Томи Дриймър или завърналият се Роб Ван Дам

Айде стига толкова.

Това беше от мен в последното, юбилейно издание на клетката. Надявам се интервюто с мен да ви е било интересно. Може да споделите вашите мисли относно цялостната рубрика или пък това конкретно издание. Благодаря ви!

The fire still burns!

35izpu1.jpg

Link to comment

Много добро издание за пореден път.. Самата идея ти да си гост, а останалите да ти пращат въпроси е много интересна. Смятах да пращам и аз въпроси, но закъснях. Надявам се, че няма наистина това да е последното издание на Клетката. Иска ми се някой ден и аз да съм гост. :D

635682_orig.jpg

Link to comment
Shawn_Michaels

Интересно издание,беше добре да си видим въпросите вътре,макар че мисля някои от тях можеха да бъдат формулирани по-добър начин :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Добро издание. И като замисъл, и като изпълнение ми хареса. Radox даде изчерпателни отговори в собствената си рубрика. Дано това не е последното издание.

Posted Image

Link to comment

8. Кой момент в историята на кеча те е накарал да маркнеш най-здраво и защо? (BORKO_10)

Тук има наистина мнооого такива моменти и ми е много трудно да определя кой от тях е бил най-здрав марк за мен. От най-новата история на кеча бих определил може би този, когато прочетох, че Джон Сина е претърпял тежка контузия и ще отсъства. Никога не съм се радвал толкова много. От по-класическите, може би през 2000 година, когато Остин се завърна от контузията и пречука още на първата си поява половината съблекалня. Но иначе по принцип аз най-много се кефя на комедийните сегменти. Просто наистина здраво марквам на тях.

На този въпрос колегата Radox не отговори правилно,ако само бяхте видели каква радост бликаше от човека когато Cena спечели Rumble-a :good: :yahoo: :yahoo: :evil: :good:

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

На този въпрос колегата Radox не отговори правилно,ако само бяхте видели каква радост бликаше от човека когато Cena спечели Rumble-a :good: :yahoo: :evil: :good:

So Trve :yahoo: :D

Link to comment

Както винаги много интересна рубрика ,макар,че не отговори на всички въпроси особено на тези на djihad :D

Надявам се като се поуспокоиш да продължиш и тази рубрика и е-феда,а аз ще давам коментари.DEAL?

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...