Radox Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Здравейте отново в единствената полу-редовна "колона" в българското кеч-пространство. Време е да подискутираме за това какво ще става оттук нататък. Ето, Страшният съд мина. Малко тъпичко, че нямаше нито една смяна на титли, но какво да се прави ... Сина нещо малко взеха да му прецакват образа ми се струва, защото е прекалено неуязвим, както казах. Междувременно последната първична сила беше доста добра - Трите Хикса се завърна, а и за първи път на едно място се събраха собствениците на WCW, ECW и WWE !!! Според мен PPV-то на ECW ще помогне на някои бивши звезди на тази федерация да подпишат с WWE, което ще е страхотно! Може дори да върнат Hardcore-титлата . Драфта също наближава. Мисля, че тази година той ще е по-успешен от миналогодишния и ще допринесе за големи промени в шоутата. dreikk and outkast 2 Quote Link to comment
djihad Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Всичко това звучи супер време беше малко да разбутат нещата и ще е супер ако върнат Hardcore титлата. outkast 1 Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
HEIDENREICH Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Сeга прочетох репортажа за последното Raw ,това с ЕCW може и да стане добре,много ми хареса Крис Беноа какъв Singapoor Crossface направи на Таджири.Притеснява ме само неяснотата около мачовете-досега само непотвърдени слухове.Другото голямо събитие -завръщането на Triple H като сегмент не беше направено лошо-така брутално досега Батиста не е пребиван ,а и публиката го подкрепяше-иначе тази вражда беше загубила скорост.Обаче това ли беше точния момент за това завръщане.Как Edge да го вземат насериозно като основен heel претендент и дори бъдещ шампион след като дори след намесите на Крисчън ,Томко и Лита Батиста го би и при това лесно.Само за 1 вечер загуби много от това което се опитваха да изградят като образ 2 месеца.Поне аз загубих интерес към бъдещия им мач даже и Edge да стане шампион.Дано шанса от Wrestlemania го използват по добре като замисъл.. Quote Link to comment
30secondstomars Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Аз много се надявам лотарията тази година да промени нещата, предполагам, че вече сте забелязали, че повече се кефя на женския кеч. По този въпрос ми се иска Тори наистина да мине в Първична сила, тя може да се бие и с Триш в същото шоу тя ще се подобри и може даже да спечели титлата. Също така ми се струва, че има тобкова много звезди, че буукърите вече изпускат контрола над историите. Предполагам сте забелязали колко много от кечистите нищо не правят, а отделно ги слагат и в тъпи истории, надявам се товъ сащо да се провени. А и вие си знаете, че искам Стефани да се върне:) Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
nWoHulkster Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Сeга прочетох репортажа за последното Raw ,това с ЕCW може и да стане добре,много ми хареса Крис Беноа какъв Singapoor Crossface направи на Таджири.Притеснява ме само неяснотата около мачовете-досега само непотвърдени слухове.Другото голямо събитие -завръщането на Triple H като сегмент не беше направено лошо-така брутално досега Батиста не е пребиван ,а и публиката го подкрепяше-иначе тази вражда беше загубила скорост.Обаче това ли беше точния момент за това завръщане.Как Edge да го вземат насериозно като основен heel претендент и дори бъдещ шампион след като дори след намесите на Крисчън ,Томко и Лита Батиста го би и при това лесно.Само за 1 вечер загуби много от това което се опитваха да изградят като образ 2 месеца.Поне аз загубих интерес към бъдещия им мач даже и Edge да стане шампион.Дано шанса от Wrestlemania го използват по добре като замисъл.. Епа ето това сега е добро мнение според мен.Нямам какво да допълня,освен да кажа,че съм напълно съгласен :) Quote Link to comment
djihad Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Аз също харесвам женския кеч и ми е тъпо да го гледам във такова състояние кадърните бяха уволнени а остнаха неспособни не,че имам нещо против Christy но тя не става за това мача и със Trish на WM 21 беше трагичен изцяло по нейна вина и да питам аз защо уволниха Molly Holly,Jazz пак недомислици не знам дали това не е бил част от плана на Vince да скапе всички дивизий без тежката а сега тръгнали да изграждат на ново шото видеш ли скапан им бил рейтинга ми ти като пребеш всички качествено кво очакваш хората пак да ти се кефят затова. WCW rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. outkast 1 Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
30secondstomars Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 И аз много съжалявам, че изхвърлиха кадърните, най ме е ад за Сейбъл, много ме кефеше. Иначе Кристи на вид е готина, пък и има моето уважение, не за друго а защото поне прави опити да се научи да се бие. Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
djihad Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Тя,че прави опити прави но засега няма успех трябва да доведат кадърни та току виж тя научи нещо от тях например LuFisto,Trinity,Desire,Tracy Brooks. outkast 1 Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
30secondstomars Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Никой не се е родил научен, примерно спомняш ли си Триш колко зле беше в началото, а сега какви неща прави. Просто на Кристи и трябва време, очевидно има и желание! Иначе за момента наистина да докарат някои професионалистки! Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Radox Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Eeeee, доволен съм - за първи път в моята "статия" стана това, за което тя е предназначена - добра дискусийка ! :) outkast 1 Quote Link to comment
30secondstomars Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Е всичко с времето си, дано и по-добре да става:) Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Radox Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Определено се надявам да стане по-добре :) outkast 1 Quote Link to comment
assenort Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не мога да се съглася, че от Кристи ще стане нещо качествено... За мен тя е една лигла, която разчита най-вече на външни ефекти (Плейбой) за да се натрапи на публиката... Сори, ама така не става. Тори също ми падна в очите след като се съблече за Плейбой, но от друга страна тя е много естествена като човек, а и е много позитвна личност. Да не говорим, че еднакво добре участва както в съзтезания по бикини, така и в мачове... Тъпата Кристи никога няма да стигне това ниво, колкото и да се опитват да я пробутат... Quote Link to comment
UltraMadd Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Е чак пък толкова. Вярно е, че в момента Кристи не е от най-добрите на ринга, но това може да се поправи стига да има желание. А както разбрах наскоро, Кристи имала голямо желание да се научи да се бие. Така че няма да и е голям проблем. Щом има желание, значи и трябва само един треньор да я научи на някои работи и е готова. И без това от жените сега се бият само Лита и Триш. А в момента всъщтност и Лита не се бие, защото е контузена, а и Триш изчезна от Backlash насам. А другите жени във федерацията, незнайно по какви причини, не ги използват въобще. Някои от тях се появяват един път на три месеца, колкото да не ги забравят хората. Така че едно ново допълнение в женската дивизия, което да има дори и малко умения на ринга, не би било в излишък на WWE. Е, не че Кристи ще е готова за един месец, за да замести отсъстващите сега Лита и Триш, но след 2-3 години пак може да свърши страхотна работа, защото повечето от сегашните жени в WWE не са от най-младите и не се знае още колко време ще могат да се бият (по какъвто и да е начин). А това, което казваш, че Кристи е лигла, не знам колко е вярно, просто не съм се интересувал каква е в истинският живот. А на ринга е лигла, защото и е такъв образът, а той за момента доста се харесва от публиката и не мисля, че WWE имат намерение да го сменят в скоро време. Той е още нов и ще трябва да почакат още доста, докато се изтърка и започне да не се възприема по подобаващ начин. Quote Link to comment
30secondstomars Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не мога да се съглася, че от Кристи ще стане нещо качествено... За мен тя е една лигла, която разчита най-вече на външни ефекти (Плейбой) за да се натрапи на публиката... Сори, ама така не става. Тори също ми падна в очите след като се съблече за Плейбой, но от друга страна тя е много естествена като човек, а и е много позитвна личност. Да не говорим, че еднакво добре участва както в съзтезания по бикини, така и в мачове... Тъпата Кристи никога няма да стигне това ниво, колкото и да се опитват да я пробутат... Ще видим за Кристи, аз си мисля, че ще се задържи и развие, а Тори ми е една от любимките и няма какво лошо да кажа за нея. Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Shawn_Michaels Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Бе според мен Джон Сина ще продължава с успехите,той е новия Скала ,много добър го раздава и верочтно ще излезе по-добър от Ортън както са я тръгнали,а иначе за draft-a да по-успешен ще от миналата година сигурно няма как все пак ще стават доста по-кореннни промени,аз го очаквам с нетърпение,да чуя кво ще стане :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
30secondstomars Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Предполагам, че на драфта ще пратят Ортон в Разбиване та да се млати със Сина. Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Така си е.Нали трябва да започва конфликтът Сина-Ортън. Стискам палци за Ортън! Quote Link to comment
Recommended Posts