Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

Тази седмица, на гости ми е един сравнително нов член на форума - Naruto. Той спечели конкурса за новото "лого" на BWC, така че нека видим какво още има да ни каже.

1. На колко си години, от кой град си и с какво се занимаваш?

1.Ами казвам се Виктор от град Варна и съм ученик естествено.Занимавам се с Photoshop,правене на сайтове и разни подобни неща.Преди практикувах фрийрън или по-точно паркур.

2. Доволен ли си, че твоето лого беше подбрано да представлява форума?

2.Доволен съм,че някой оценява работата ми.Е сега,че доста си играх,да.Но резултата определено беше с последни сили.И то пък точно ми спря интернета.Иначе на кратко - Да,доволен съм.

3. Какъв кеч следиш редовно?

3.Ами първо бях започнал с WWF по bTV,след две-три години с един приятел почнахме да дърпаме WWE мачове и след време разбрахме,че шоутата се акчват в интернет.Мина година следене на WWE и се прехвърлих на вълна TNA.Бях много зарибен на тази федерация.Но дойде момент,в който спрях да гледам кеч.Минаха месец,два,три...Даже 6 май бяха и реших наскоро отново да почна WWE.И така сега си го следя.Там ECW,SD!,RAW,Турнири,абе всичко!

4. Във форума от години се вдига най-здрав шум при споменаването на името на Джон Сина. Какво е мнението ти за този педераст?

4.Отначало ако трябва да бъда честен му бях фен.Cena много ме кефеше,но това беше отдавна.Сега пак го харесвам като кечист,но не колкото преди и не съм чак толкова зарибен,че да му повтарям репликите в даскало etc.

5. Кое беше любимото ти ППВ та TNA за 2007-ма година?

5.Безспорно Lockdown!

6. Какво очакваш от тазгодишното издание на Royal Rumble? Надъхан ли си за турнира?

6.Определено съм избъхнал от нетърпение за турнира.Дал съм си моите преценки за самия ръмбъл мач.

7. Я дай да поразнообразим темите. Имаш ли някакви по-интересни хобита?

7.Ако игрането на PS2 и Guitar Hero III се смята за интересно - да. xD Иначе съм луд фен на Харди съм си направил ръчно три чивта ръкави като на Джеф с дупки,три цвята - черен,бял и кафяв.Купил съм си медальон на Hardyz и една шапка.

8. Кога научи за BWC? Колко често посещаваш форума? А сайта?

8.Много отдавна бях чул и видял за BWC.Бях регистриран,но не писах теми и се чудех как се влиза в раздела Multimedia.Първо научих за форума,а след това за сайта.А за посещаемостта - еми грубо казано дневно стоя около 5-6 часа,но не винаги.

9. Какво е мнението ти за ... Shelton Benjamin? Следил ли си кариерата му и смяташ ли, че има добро бъдеще?

9.Не съм я следил.За пръв път го бях видял в RAW с майка му,като излизаха заедно на ринга.След 3-4 месеца не съм го и виждал,тъй като спрях да гледам кеч и чак наскоро го видях с руса коса в ECW.Не ми е симпатичен,финишъра не му е много много добър.Повече съм с отрицателни мисли за него...

10. Какво е "посланието" ти към останалите потребители на BWC? Нямаш право да отговаряш с "Обичайте се! Благодаря ви за подкрепата, нямаше да успея без вас!". :P

10.Да се забавляват във форума,да се задържат по-дълго време кеч маниаци и най-вече всичко,което те искат да им се случи.Всичко най-добро и живи здрави!

И СЕГА ВНИМАНИЕ! Тъй като следващата седмица ще има юбилейно, 20-то издание на клетката, в него ще има един по-специален гост. Това ще бъда аз, драги читатели. Добрият стар Radox. Ето защо, аз ще отговарям на въпросите ви. Нека всеки, който иска, ми изпрати по ДВА въпроса на ЛС (един на тема кеч и един за живота). Ще отговоря на най-добрите 10 от тях!

35izpu1.jpg

Link to comment

5-6 часа наден във форума :ph34r::ph34r::ph34r:

Ами то и аз седя по толкова.,нещо странно ли има?

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Ами то и аз седя по толкова.,нещо странно ли има?

Еми доста е... за форум :).

Иначе интервюто е станало доста добре, хареса ми ... само отношението към Сина не... :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Чак сега прочетох изданието. Като цяло не беше едно от най-добрите, защото отговорите на Naruto не бяха от най-изчерпателните, ама ставаше. Ако го бях прочел по-рано, можеше да ми хрумне някой въпрос, ама както и да е.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...