Jump to content

NWA Wrestling Showcase


UltraMadd

Recommended Posts

Днес изгледах първия епизод на новото шоу на NWA. Средна работа е - нито добро, нито кой знае колко лошо. Съвсем обикновено шоу, което се съмнявам да постигне някакъв успех. Истинските кеч фенове може и да го гледат, но не вярвам много случайни зрители да се задържат да го гледат. Просто шоуто е прекалено old school и не мисля, че подобно нещо може да има успех сред широката публика. Първият мач според мен беше най-добър като качество. TJ Perkins (по-известен като Puma от изявите си в TNA) ми направи добро впечатление. Хубави изпълнения направи. От това, което бях гледал в TNA, бях останал с впечатлението, че е главно high-flier, но в този мач показа, че владее добре и технични хватки. Зарадвах се, че виждам Ricky Vega (Machete от TNA), но пък неговият мач беше squash и Ricky не показа почти нищо на ринга. Този човек съм го гледал много малко, но ме радва. Има някакво излъчване, така да се каже - superstar look. Иска ми се да видя някой по-дълъг мач с негово участие. Мейн ивента също ставаше. За първи път имам възможността да гледам Rey Misterio, Sr. Личи си, че е стар човека и че е понадебелял, обаче пак се справяше добре на ринга, даже направи и някои high-flying изпълнения. Също така се зарадвах, че виждам Nicho El Millionaro (по-известен като Psicosis). Него също съм го гледал много малко, но и той винаги ми е допадал като кечист и ме е яд, че в момента не е в никоя от двете по-големи федерации. Rob Conway се справя сравнително добре като heel водещ, но има още какво да се желае. Като цяло е това. Предполагам, че ще хвърлям по един поглед на шоуто за малко разнообразие.

Ваш ред е. Какво мислите за шоуто (не вярвам да са го гледали много хора от форума, но все пак)?

Posted Image

Link to comment

Откъде бих могъл да си го изтегля?В xmt не го менкам, но съм фен на Psicosis

и ако може, дайте някакъв линк.А и Conway винаги ме е разсмивал.

Link to comment

Средна работа беше... И оня дебелия водещ дразнеше... :down:

Аз пък викам точно обратното - Conway беше дразнещия. По принцип съм фен на Conway, обаче тук сериозно ми лазеше по нервите и ми стоеше някак прекалено изкуствен. Между другото, Dave Marquez в момента е човекът, който в голяма степен командва парада в NWA и ако не беше той да осигури тв сделката в момента въобще нямаше да обсъждаме NWA. :)

Откъде бих могъл да си го изтегля?В xmt не го менкам, но съм фен на Psicosis

и ако може, дайте някакъв линк.А и Conway винаги ме е разсмивал.

NWAWrestling.com пуска шоуто малко след излъчването му по тв.

Първият мач беше най-добрия, но за пореден път се уверих, че TJ изглежда значително по-добре, когато е в образа на Puma. Липсва му харизма на пича и маската прикрива този факт. Като изключим няколкото леки botch-а и вторият мач се получи добре. The Real American Heroes радват, а и Los Luchas са забавен тандем. Squash-а на Ricky Vega не беше нищо особено, но и аз се зарадвах да го видя пак (последно го гледах в IWA:PR преди около 2 месеца). Добър finisher извади. Тук някъде имаше реклама за Amazing Kong, която ме подсети за нещо, което бях забравил. Kong в момента e TNA, NWA и AWA Women's World Champion! Със сигурност най-окичената с титли кечистка в момента, което говори красноречиво за нея. Main event-ът чесно казано леко ме разочарова, защото очаквах повече от точно тези кечисти, но все пак като цяло отби номера. В общи линии се получи прилично шоу. Нищо кой знае колко особено, но ставаше за гледане. Ако имам време ще го следя.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...